Anglická Premier League - souhrn 31. kola

02.04.2011, 15:42, aktualizováno 03.04.2011, 18:54
Komentáře a souhrny
Manchester United měl na hřišti West Hamu co dělat, po změně stran ale otočil z 0:2 na 4:2 a pojistil si vedení v tabulce. Dalším týmům z popředí tabulky se nedařilo - Tottenham remizoval ve Wiganu, stejně dopadla Chelsea ve Stoke, Liverpool prohrál na půdě WBA a Arsenal jen remizoval s Blackburnem. Manchester City rozdrtil Sunderland...

Manchester City - Sunderland AFC 5:0

03.04.2011 17:00

Góly: 9. Adam Johnson, 15. Carlos Tévez (pen.), 63. David Silva, 67. Patrick Vieira, 73. Yaya Touré

Manchester City rozstřílel doma Sunderland 5:0 a posunul se zpět na třetí místo ligové tabulky před Chelsea, ta však má jeden zápas k dobru. Dvě branky nasázeli domácí ještě v první půli, další tři přidali v dějství druhém a byl z toho pětigólový debakl. Sunderland pokračuje v obrovském trápení a čím dál více se blíží sestupovým vodám.

První vážnější šanci si vypracovali domácí, konkrétně se pěknou střelou prezentoval Balotelli, Mignolet byl na místě. Co se však nepovedlo Balotellimu, napravil v deváté minutě Adam Johnson, který si narazil míč s Yayou Tourém a tváří v tvář gólmanovi Sunderlandu zavěsil.

Ve čtrnácté minutě dostal perfektní míč za obranu Tevez, jehož na hranici pokutového území fauloval Bardsley a sudí Webb se nerozpakoval, žlutá karta a penalta!. Nařízený pokutový kop s obrovskou dávkou štěstí proměnil sám faulovaný Tevez, Mignolet si na míč sáhl, vytěsnit mimo svou svatyni ho však již nedokázal. Hned o pár minut později se do velké šance probojoval na levé straně Kolarov. jenže nedal.

Snad jedinou větší šanci hostů v zápase měl pět minut před přestávkou ghanský útočník Asamoah Gyan, jeho chytrý oblouček překonal Harta, ale zamířil těsně vedle domácí brány. Do šance se těsně po pauze dostal i Balotelli, ten však neměl svůj den. Na třetí gól v síti Sunderlandu se na City of Manchester Stadium čekalo do třiašedesáté minuty, kdy do pokutového území pronikl Tevez, servíroval přihrávku Tourému, míč se nakonec však odrazil Silvovi a ten podél Mignoleta pohodlně skóroval.

Trvalo to jen čtyři minuty a domácí již vedli o čtyři branky. Rohový kop z levé strany se vrátil k jeho exekutorovi, Kolarovovi, který prudkým centrem vrátil balón do vápna a Vieira ve skluzu zavěsil. Dvacet minut před koncem pálil z velké dálky Balotelli, Mignolet nevypadal při tomto zákroku zrovna jistě, tentokráte však jeho branka zůstala nedobyta. Ne tak o minutu později, kdy pod nátlakem zazmatkoval mladíček Colback, našel nechtěně přesně Yayu Tourého, který neměl problém uzavřít svým gólem atraktivní utkání. V samotném závěru to ještě z volného přímého kopu zkoušel Balotelli, tomu však dnes nebylo přáno, balón skončil na břevně.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Blackpool FC 3:0

03.04.2011 14:30

Góly: 23. Bobby Zamora, 28. Bobby Zamora, 72. Dickson Etuhu

Fulham na domácím stadionu Craven Cottage s přehledem zdolal Blackpool a posunul se na desáté místo ligové tabulky, v úplném klidu však stále býti nemůže, náskok na osmnáctý West Ham čítá jen šest bodů. O pohodlné výhře rozhodl dvěma góly kanonýr Bobby Zamora, definitivní pojistku pak přidal záložník Etuhu. Blackpool se drží pouhý bod nad sestupovým pásmem a vzhledem k nejhorší formě z ligy se sestup jeví jako reálná varianta.

Na začátek by bylo záhodno podotknout, že domácí byli po celý průběh zápasu jednoznačně lepším týmem a zvítězili tak naprosto zaslouženě. Koneckonců, hosté přímo ohrozili branku Marka Schwarzera jen čtyřikrát. O jakýs takýs rozruch před domácí brankou se starali snad jen James Beattie a Charlie Adam, nejlepší letošní střelec i nahrávač týmu. Právě druhý jmenovaný kapitán mužstva se dostal ke střele v deváté minutě, jenže dobře ve skluzu zasáhl Hangeland a ránu zblokoval.

První velkou příležitost si domácí vypracovali v šestnácté minutě, kdy se do zakončení dostal Damien Duff, proti však stála pravá tyč hostující branky, na kterou balón skvěle vyškrábl brankář Kingson. Na vedoucí branku se přesto nečekalo dlouho, ve třiadvacáté minutě se snažil Beattie narazit míč svým obráncům, místo toho ho však poslal přesně mezi ně na nabíhajícího Zamoru, který tváří v tvář Kingsonovi nezpanikařil a tvrdou ranou do šibenice otevřel skóre utkání.

A už o čtyři minuty poté to bylo o dvě branky. Na Duffův perfektní centr z pravé strany si naskočil vytáhlý forvard Zamora a hlavou se trefil přesně na zadní tyč. Těsně před přestávkou mohli hosté korigovat stav utkání, na skvělý Adamův pas za obranu si naběhl Beattie, předskočil vybíhajícího Schwarzera a hlavou poslal míč podél australského gólmana do branky, tam se však stihl na poslední chvíli vrátit Chris Baird a odhlavičkoval míč z brankové čáry.

V padesáté osmé minutě se dostal do další šance Beattie, jeho rána z těžkého úhlu ale orazítkovala jen levou tyč domácí brány. Cottagers mohli definitivně pojistit své vedení v šedesáté minutě, Dempseyho rána byla nepříjemná, ale Kingson i přes problémy s rovnováhou špičkou kopačky vyrazil. Dobrou možnost měl na druhé straně střídající Puncheon, ten však trefil pouze střed branky.

A tak potřetí udeřili domácí. Na Murphyho skvělý centr z volného přímého kopu si naskočil Etuhu, Kingson jeho hlavičku skvěle vyrazil, na jeho následnou dorážku po přihrávce Hangelanda ale již neměl nárok. Třináct minut před koncem mohl ještě více ponížit Blackpool Dempsey, jeho levačka z malého vápna ale skončila na tyči. V nastaveném čase mohl alespoň snížit Gary Taylor-Fletcher, jeho hlavička z bezprostřední blízkosti ovšem zamířila nad.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Blackburn Rovers 0:0

02.04.2011 18:30

Góly: -

Londýnský Arsenal ztratil další důležité body v boji o titul v anglické Barclays Premier League! Na Emirates Stadium nedokázal v dnešním podvečerním zápasu s Blackburnem vstřelit ani gól a připsal si do tabulky jediný bod.

Skoro po celý zápas drželi domácí míč na svých kopačkách. Nedokázali si však vytvořit žádné brankové příležitosti před hostujícím gólmanem Paulem Robinsonem. Hned na začátku celého utkání se domácí do svého soupeře zakousli a v několika slibných příležitostech se objevili Walcott nebo Song. Přibližně po pětadvaceti minutách se pak do hry začali dostávat i hosté. Neujala se však ani standartní situace Bretta Emertona, ani hlavička Christophera Samby.

V dalším průběhu hry se do tlaku opět dostávali domácí. Za zmínku stojí například útočná snaha Wilshera, Van Persieho nebo Nasriho. Ani tento zámek ale domácí nedokázali využít. V 76. minutě si vysloužil červenou kartu hostující Nzonzi, který fauloval Koscielnyho a oslabil tak svůj tým. Tlak domácích na sebe nenechal příliš dlouho čekat. Ke skórování vybídl Chamakha Wilshere, jeho střela byla ale v pokutovém území zblokována Olssonem. Frustraci domácích neukončil ani Fabregasův pokus a snaha Van Persieho.

Gunners se tak rozešli se svým soupeřem bez branek a vidina titulu se jim pomalu ale jistě rozplývá. Ve hře je však stále boj o druhé místo s Chelsea, ta dnes také pouze remízovala a očekává se, že po dohrávaném utkání bude o bod za Arsenalem.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Tottenham Hotspur 0:0

02.04.2011 16:00

Góly: -

Wigan získal bod ve své cestě za záchranou v Premier League. Zároveň zasadil ránu snaze Spurs probojovat se mezi nejlepší čtyři celky soutěže.

Aktuálně pátý celek nejvyšší anglické soutěže nedokázal zvítězit v posledních čtyřech zápasech. Po pouhých pěti minutách Tom Cleverley poslal centr pouze do náruče brankáře Gomese, který byl o něco rychlejší, než dotírající Rodallega.

Tottenham si s útočnými choutkami dal načas a až v 15. minutě vzal věci do svých rukou Luka Modrić. Chorvatský playmaker se prodral dopředu, vyslal střelu a jen přihlížel, jak ji blokuje James McCarthy. Wigan se dostal zpět do hry ve 20. minutě, kdy se pěkným pasem prezentoval Maynor Figueroa. Rodallega ale nedokázal pořádně zpracovat míč. O minutu později se Roman Pavljučenko neúspěšně dožadoval penalty poté, co ho zfauloval McCarthy. Ke kontaktu však došlo vně pokutového území. Lépe se předvedl Jermaine Jenas, jehož střelu nakonec vychytal brankář Lactics, Ali Al Habsi.

Wigan přidal na obrátkách a Victor Moses se v dvakrát za sebou dostal do slibné střelecké pozice. Překonat Gomese se mu však nepovedlo. Ve 29. minutě Charles N'Zogbia poslal pas opět Mosesovi, ovšem ani tentokrát hráč Wiganu neskóroval. Moses pak zbytečně Andreho Marrinera žádal o penaltu, i když se zdálo, že jej Assou-Ekotto fauloval. Na druhé straně Lactics v jejích snaze vybojovat body podržel Al Habsi. Brankář Wiganu se předvedl při van der Vaartově střele.

Do druhé půle vkročili domácí správnou nohou. Gomes udělal dobře, když nechal proletět centr Mosese ve 49. minutě. Míč se dostal k Rodallegovi, ale jeho úsilí zhatil Michael Dawson. O šest minut později musel být Gomes opět ve střehu, aby odvrátil Cleverleyho střelu z ostrého úhlu. V 57. minutě se Redknapp rozhodl pro střídání. Do hry poslal Petera Crouche, který nahradil Jermaina Defoa, jenž marně čeká na svůj 100. gól v Premier League. Hosté stále představovali hrozbu pro domácí tým a Redknapp vypadal velice zamyšleně. Crouch se nedlouho po příchodu na hřiště předvedl, když v 65. minutě střílel nad. V 66. minutě byl Moses nahrazen Kilmarnock Sammonem.

Hráči Tottenhamu přidali na tempu. V 75. minutě Crouch orazítkoval tyč. Po příchodu Aarona Lennona vypadali hosté mnohem živěji a byl to opravdu těžký test pro Wigan. Nakonec domácí mohli brát všechny tři body. Tři minuty před koncem zápasu Diame poslal pas Sammonovi, ale ten střílel přímo do Gomese.

Více informací k zápasu

Stoke City - Chelsea FC 1:1

02.04.2011 16:00

Góly: 8. Jonathan Walters - 33. Didier Drogba

Chelsea zřejmě definitivně ztratila šanci na titul, když pouze remízovala na půdě Stoke City a na vedoucí Manchester United tak ztrácí již jedenáct bodů, má však jeden zápas k dobru. Hosté z Londýna prohrávali již od osmé minuty, kdy se trefil Walters, ještě do poločasu ale vyrovnal Drogba a vypadalo to, že Chelsea dokáže svůj tlak korunovat v rozhodující branku, ve druhé půli ale domácí Potters zabrali a vytvořili si několik obrovských příležitostí, v utkání však již další gól nepadl, domácí tak získali cenný bod v bitvě s obhájcem titulu.

Utkání řídil hlavní arbitr Peter Walton a hned po dvou minutách mohl odpískat penaltu, zřejmě správně však usoudil, že se Drogba skácel v pokutovém území k zemi bez cizího zavinění. V osmé minutě se dostali domácí Potters do vedení. Po levé straně utekl do rozvrácené obrany Chelsea, kde úplně chyběl Bosingwa, Jonathan Walters, který pak na rohu šestnáctky místo očekávaného centru na Jonese předvedl rychlou kličku Essienovi a přesnou ránu na přední tyč Čechovy branky.

Ve dvaadvacáté minutě se domácí ubránili rohovému kopu Maloudy, míč se však odrazil k Lampardovi, jehož jedovatou ránu z voleje vyrazil Begovič jen k Anelkovi, ten si však nedokázal srovnat míč na střelu. O jedenáct minut později se již Chelsea dočkala zaslouženého vyrovnání, Anelka hezkým nadýchaným centrem vysunul Drogbu, jehož prudká hlavička skončila v síti bezmocného Begoviče.

Na Britannia Stadium pak byla k vidění šance Lamparda, tentokrát ovšem zasáhl bosenský brankář bezchybně. Ve čtyřicáté minutě se do šance doslova prokousal domácí útočník Kenwyne Jones, jeho tečovaná střela však Čecha nepřekvapila.

Do druhé půle vstoupila obrovské šance hostující Chelsea, z času vymezeného pro druhé dějství uběhly jen čtyři minuty, když Ramires uvolnil Drogbu, jehož střílený centr skončil na tyči domácí branky. V šedesáté šesté minutě dostal Stoke možnost rozehrávky volného přímého kopu zhruba z pětadvaceti metrů. Whelan přiťukl míč Wilsonovi a jeho dělovka skončila na břevně! Od brankové konstrukce s kulatý nesmysl odrazil k Terrymu, který odehrál míč na roh. Ten rozehrál Etherington a Huth, bývalý hráč Chelsea, hlavičkoval přesně pod břevno, fantastický reflexivní zákrok ale vytáhl Čech a míč skončil znovu jen na brankové konstrukci.

Stokies se tlačili za gólem i nadále, v sedmdesáté minutě pálil z dobré pozice Jones, ale vedle. Deset minut před koncem zjistili, jaké to je dát břevno, také Blues. Od rohového praporku odcentroval Malouda a míč se odrazil až k na hranici penalty čekajícímu Drogbovi, jehož prudká rána orazítkovala brankovou konstrukci domácí brány. Do té samé akce se vešla ještě dalekonosná střela skončila těsně mimo tři tyče.

Ve třetí nastavené minutě z celkových šesti se ještě do obrovské šance dostal střídající Fuller, jeho hlavička z metru ale nakonec skončila mimo. Chelsea tak zřejmě přišla o poslední naděje co se týče boje o titul, Stoke je na velice slušném desátém místě.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Liverpool FC 2:1

02.04.2011 16:00

Góly: 62. Chris Brunt (pen.), 89. Chris Brunt (pen.) - 50. Martin Škrtel

West Bromwich doma porazili díky dvěma penaltám Liverpool a má důležité tři body. Svěřenci trenéra Dalglishe sice vedli, ale celkově předvedli bídný výkon. Obě penalty proměnil Brunt, ovšem obě byly po faulu na Petera Odemwingieho.

První poločas příliš šancí nepřinesl. Domácí West Bromwich byl lepším a aktivnějším týmem, ale střely, které měl, pochytal Pepe Reina. Liverpool se musel od začátku vyrovnávat s několika nepříjemnostmi a vlastně během pár minut přišel o polovinu obrany. Nejprve nahradil zraněného Johnsona Řek Kyrgiakos a po něm Aggera nahradil Wilson. Jak už ale bylo řečeno, nebylo se na co dívat, a tak pojďme rovnou na druhý poločas.

Liverpool se v něm dostal překvapivě do vedení, na přesně zahraný rohový kop si naskočil Martin Škrtěl a Liverpool vedl 1:0. Ještě předtím musel Reina zasahovat proti střele Coxe a Carson po ráně Carrolla. West Bromwich si takovýto průběh utkání nezasluhoval, nicméně jeho snaha nebyla marná. Kyrgiakos se vrhl pod nohy Petera Odemwingieho a nařízenou penaltu proměnil Brunt - 1:1.

Za pár minut Odemwingie opět hrozil, ale Reina tentokrát neinkasoval. Neškodný Liverpool toho moc nepředvedl, Meireles v tutovce přestřelil a pak opět úřadovali domácí. O osudu utkání nakonec rozhodl sám rozhodčí, neboť daroval domácímu týmu penaltu. Peter Odemwingie ochotně přepadl přes Reinu a rozhodčí mu to zbaštil i s navijákem. Brunt proměnil i druhou penaltu a West Bromwich vyhrál 2:1. Nutno podotknout, že zaslouženě, byť z penalty, která neměla být.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Wolverhampton Wanderers 4:1

02.04.2011 16:00

Góly: 22. Kevin Nolan, 45. Shola Ameobi, 50. Peter Løvenkrands, 90. Jonás Gutiérrez - 58. Sylvan Ebanks-Blake

Newcastle na svém St. James Parku nepovolil překvapení a Wolverhampton jednoznačně porazil 4:1. Co se týče Vlků, ti jsou nadále předposlední. Výhru Strak zařídili Nolan, Ameobi, Lovenkrands a Gutierrez.

Domácí se do svého soupeře poprvé zakousli ve 22. minutě, kdy překonal brankáře Hennesseyho Kevin Nolan. Dobrou práci přitom odvedl Ameobi, který Nolanovi sklepl dlouhý centr Simpsona - 1:0 pro Newcastle. Vlci se osmělili až v závěru prvního poločasu, kdy také paradoxně podruhé inkasovali. Hlavičku Ebankse-Blakea vychytal dobrým zákrokem Harper, a jak už bylo řečeno, na druhé straně udeřilo! Lovenkrands odcentroval na hlavu Ameobiho a Straky vedly už 2:0.

O pohodlné poločasové vedení domácí nepřišli, ba naopak přidali další branky. Hned pět minut po začátku druhého poločasu zvýšil na 3:0 Lovenkrands. Ještě, než se mohl radovat z gólu, obešel brankáře, ale neskóroval. Vše si však vzápětí vynahradil, když usměrnil Bartonův pokus za záda Hennesseyho. Wolves se i přes nepříznivý vývoj nevzdávali a za osm minut vstřelili kontaktní branku, která je vrátila zpět do zápasu. Jarvisovu přihrávku zužitkoval Ebanks-Blake - 3:1.

Hosté přeci jenom více ožili a nebezpečně hlavičkoval Steven Fletcher a na Harpera nevyzráli ani Ebanks-Blake či střídající James Perch. Poslední slovo ale patřilo Strakám, jmenovitě Gutierrezovi, který povedenou střelou překonal Hennesseyho počtvrté.

Více informací k zápasu

Everton FC - Aston Villa 2:2

02.04.2011 16:00

Góly: 38. Leon Osman, 83. Leighton Baines (pen.) - 47. Darren Bent, 68. Darren Bent

Everton pouze remizoval a domácí půdě s Aston Villou 2:2 a evropské poháry se mu tak pět o něco vzdálily, Villans získali nečekaný, a o to důležitější bod, který může v konečném účtování hrát obrovskou roli.

První obrovskou šanci měl již v desáté minutě Leon Osman, fantastický zákrok nohou ovšem předvedl Brad Friedel. Co se však nepovedlo tehdy, srovnalo se sedm minut před přestávkou, kdy si Osman poradil s Bilyaletdinovovou přihrávkou a bránícím Collinsem a se štěstím propálil Friedela.

Vyrovnání přišlo hned dvě minuty po přestávce. Po pravé straně potáhl míč Stewart Downing, naservíroval míč Bentovi, který už neměl problém ranou pod břevno skórovat. Velmi kuriózní situace nastala v šedesáté sedmé minutě, kdy z ofsajdového postavení těžil Beckford, rozhodčí ho však přehlédl, stejně tak, jako regulérnost branky, míč se od břevna očividně odrazil za čáru. A tak hned v zápětí Bent dokonce sám utkání otočil, když po Youngově kolmici překonal přízemní ranou Friedela.

Domácí se však nevzdali a sedm minut před koncem se dočkali zaslouženého vyrovnání. V pokutovém území se po souboji s Lukem Youngem sesunul k zemi Jagielka a Everton dostal výhodu pokutového kopu. Ten tvrdou střelou o středu brány proměnil Leighton Baines a určil tak definitivní podobu skóre.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Bolton Wanderers 2:1

02.04.2011 16:00

Góly: 4. Kevin Phillips, 59. Craig Gardner - 71. Johan Elmander

Birmingham zdolal na svém hřišti Bolton 2:1 a po dlouhé době se odlepil ze sestupových vod, kam opět spadl West Ham. Rozhodující branku vstřelil nejlepší střelec Brums v sezoně, Craig Gardner. Bolton je osmý a po prohře zřejmě definitivně může zapomenout na boj o evropské poháry.

Domácí začali skvěle, již ve čtvrté minutě se po rohovém kopu Larssona dostal míč na zadní tyči k úplně volnému Kevinu Phillipsovi, který tvrdou ranou na přední tyč propálil vše, co mu stálo v cestě a otevřel skóre utkání. Skvělá zpráva pro domácí, protože Brums v této sezoně neprohráli, jestliže se dostali do vedení 1:0.

Asi největší příležitost hostů v první půli měl po půlhodině hry Johan Elmander, skvělý zákrok ovšem předvedl Foster v bráně Birminghamu. Poté to zkoušel také Sturridge, ten však pro změnu minul. Domácí odpověděli v samotném závěru prvního dějství hlavičkou Rogera Johnsona, která mírně olízla břevno branky Bostonu.

Ten samý hráč se ocitl i v první šanci druhého poločasu, ale ani při této příležitosti se z gólu radovat nemohl. Diváci na St Andrews si podruhé přišli na své po hodině hry, kdy si Gardner narazil s Herojem a prudkou přízemní ranou zvýšil vedení svého týmu a 2:0. Hosté z Boltonu reagovali pouze Elmanderovou trefou dvacet minut před koncem. Švédský útočník se dostal k odraženému míči a z hranice pokutového území ho uklidil přesně k tyči.

Bolton se tlačil za vyrovnáním, hned dvě šance Kevina Daviese ale skončily v rukavicích připraveného Fostera, a tak si domácí připsali veledůležité tři body.

Více informací k zápasu

West Ham United - Manchester United 2:4

02.04.2011 13:45

Góly: 11. Mark Noble (pen.), 25. Mark Noble (pen.) - 65. Wayne Rooney, 73. Wayne Rooney, 79. Wayne Rooney (pen.), 84. Javier Hernández

Kladiváři z Londýna měli úspěch na dosah, nad favorizovaným Manchesterem United vedli už o dvě branky, nakonec ale nemají vůbec nic. Rudí ďáblové předvedli ve druhém poločase obrat a nakonec v boji o titul nezaváhali, v Londýně vyhráli 4:2. Hattrick vsítil Wayne Rooney.

Skóre se poprvé změnilo velmi brzy, rukou v pokutovém území zahrál Patrice Evra a nařízenou penaltu v poklidu proměnil Noble a West Ham vedl 1:0. Hosté byli ale lepším týmem, o čemž svědčí o počet zahrávaných rohových kopů. Během prvního poločasu jich Manchester United zahrával jedenáct, ale k vyrovnání to nevedlo. Největší šanci hostů spálil Park Ji-Sung, který z dobré pozice trefil jen střed branky a dobře postaveného brankáře. Za chvíli se kopala penalta číslo dvě, Noble opět nezaváhal a Manchester United se dostal do hodně svízelné situace. Velké problémy měl především Vidič, jenž si několikrát koledoval o červenou kartu, utkání nakonec dohrál. V samotném závěru první půle ještě minul branku Hitzlsperger.

Kladiváři na první poločas navázali a favorit měl problémy dostat se do nějakého lepšího zakončení. Vysvobození přišlo až ze standardní situace, Wayne Rooney trefil volný přímý kop naprosto ideálně a snížil na 1:2. Vzápětí bylo před brankou Greena pořádně horko. Gibson pálil vedle, stejně jako Carrick.

V 73. minutě bylo vyrovnáno. Rooney se z hranice vápna trefil přesně k tyči a Green se natahoval marně - 2:2. Otřesený West Ham inkasoval ještě jednou, obránce Fabio odvedl skvělou práci a v pokutovém území nastřelil ruku Upsona. Rozhodčí to posoudil jako přestupek a nařídil poměrně dost přísnou penaltu. Wayne Rooney nabídkou nepohrdl a otočil skóre ve prospěch Manchesteru United - 3:2. Definitivní pojistku vstřelil po krásné akci a zaváhání obrany Hammers Javier Hernandez.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United31199368:3266
2.Arsenal FC30178559:2959
3.Manchester City31168750:2756
4.Chelsea FC30167754:2555
5.Tottenham Hotspur301311641:3450
6.Liverpool FC311361242:3845
7.Everton FC31914842:4141
8.Bolton Wanderers3110101143:4340
9.Newcastle United311091248:4639
10.Fulham FC31814936:3338
11.Stoke City311151537:3938
12.Sunderland AFC319111133:4238
13.West Bromwich Albion31991343:5736
14.Blackburn Rovers31971539:5134
15.Birmingham City307131030:4234
16.Aston Villa318101339:5334
17.Blackpool FC31961645:6333
18.West Ham United317111338:5332
19.Wolverhampton Wanderers31951736:5332
20.Wigan Athletic316131229:5131

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (766)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co dodat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to čumim už sem se radoval z výhry

Reagovat
smazaný uživatel

Zejtra se budeme radovat z výhry Rovers

Reagovat
smazaný uživatel

... dneska ne ?

Reagovat
ACSMan

This is UNITED!!!

Reagovat
Liquid

ne Rooney, sudí Mason by měl být na fotce, ten to dnes rozhodl

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl sem sice jen sestřih gólů, ale pokud nebyl ten přímák nasimulovaný, tak proti výhře devils nic nemám a jdu si užít zápas Chelsea, sezona ještě neskončila...

Reagovat
smazaný uživatel

jenom si plačte.. nemůžete proti němu mít ani půl slova!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prostě nádhera..

Reagovat
PePiG7

GGMU!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyloučení Vidiče to velmi ovlivnilo, kdyby šel po druhé žluté pod sprchy, tak si troufnu tvrdit, že se žádnej obrat nekoná...navíc penalta za ruku Upsona byla blbost...opět můžete účkaři děkovat rozhodčímu...

Reagovat
tulen

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Ten míč při faulu Vidiče už hlídal Kucszcak, aspoň tak mi to připadalo z opakovačky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já si troufnu tvrdit, že Arsenal by to už neotočil a právě proto si nazaslouží titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na co diskuze, smajlíky stačíjou

Reagovat
vodka

to, že WHU ve druhém poločase nepředvedlo vůbec nic a MU přesto dalo v pohodě 4 fíky, navíc po 2. gólu i dost zvolnili už nevidíš...

podle předvedené hry to mělo skončit 1:3 a goodbye...

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím, ale vypadalo by to bez Vidiče jinak. Kdyby to bylo 1:0 a bez Vidiče tak by to taky bylo o něčem jiným.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo. Při té jeho dnešní formě by tam Vidič ani nechyběl. Kolikrát se West Ham dostal do šance? Mimo ty penalty ani jednou. A když už se vydali na výlet, tak to Vidič dodrbal. Dneska by to vzadu utáhl Smalling s Giggsem a Fabiem. Při rozích se taky nepředvedl, West Ham žádné neměl a ty naše hlavičkoval taky Smalling.

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling hrál v zadu dobře vepředu hrozně. WHU neměl tuším jediný roh? Takže to řešení standartek je docela sporné. Určitě by to bylo zajímavé sledovat vás o 10 v 2. půli a taky bys v tomhle případě nemohl počítat s tím, že by nasadil do hry Hráška místo Evry takže i vepředu by to vypadalo jinak. Stejně si ale myslím, že by to zvládli, protože WHU hrál 2. půli opravdu hrozně.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím že bysme to zvládli. Od 60 minuty bránil akorát Smalling. Fabio v pohodě chodil až do vápna a Giggs taky. West Ham útočil nakopávanéma míčema a ty sbíral stažený Gibson a Smalling.

Reagovat
smazaný uživatel

jenomže v poločase stáhli Evru a kdyby hned na začátku druhyho poločasu dostal Vidič červenou, musel by přít jinej obránce na místo někoho ze záložní formace, což by prostě zápas ovlivnilo a vypadal by pak úplně jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Abysme bránili prohru 2:0? West Ham nehrozil. Útok a držení míče byl jediná možnost jak něco uhrát. Proto odešel Evra - nebyl potřeba. Kdyby byl na lávce OShea, tak odejde aji Vidič.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, že nemá cenu bránit prohru 2:0, ale i tak by prostě museli zareagovat a nenechat tam 2 obránce...Ani SAF snad není takovej blázen, aby odehrál celej druhej poločas jenom s Fabiem a Smallingem vzádu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že ne, stáhnul by tam někoho kdo dokáže jakžtakž bránit, ale ten by se stejnak dostával do útoku, protože bránit nebylo potřeba. 2:0 a nebo 3:0 není rozdíl. V obraně by byl asi Brown, Smalling, Fabio, Giggs - ti dva by útočili, Brown by byl vysunutější. V poli Carrick, Rooney, Gibson. V útoku Berbatov, Hernandez.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrá sa na predvedenú hru, ale na góly.

Reagovat
vodka

no jo a MU zaslouženě vyhrálo...

Reagovat
smazaný uživatel

Neplač, WHU nehral žiadnu hitparádu, "vyšli" im tam dva momenty a to je všetko.

Reagovat
herbage

West Ham si to prohrál sám, Manchester byl druhou půli jednoznačně lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

jooo po bitve je kazdej general.....

Reagovat
Tomekcz

1. pule 2.pule Proti Chelsea budou muset hrat na maximum porad.

Reagovat
tulen

nic, treba sa pozbierat z takej kokotskej prehry a ist dalej, MUSIME SA ZACHRANIT .. COYI

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako fanousek chelsea musim uznat ze united maji silu i v zapasech ve kterych se jim nedari porazit tymy co vedou 2:0 viz zapasy blackpool west ham west bromwich myslim ze v ceste o tittul vas muze pripravit jenom arsenal

Reagovat
tulen

VIDIC -

Reagovat
tulen

a samozrejme Mason

Reagovat
Kiko12

a ty

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je zajímavé, že se tu řeší jenom souboj o titul mezi Chelsea a Manutd, s Arsenalem, který je Manutudu nejblíž se nějak nepočítá

Reagovat
smazaný uživatel

navíc má MU doma a už hraje jenom PL

Reagovat
smazaný uživatel

No lebo oni sú tzv. beztrofejový tým.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

super a víš že fotbal se hraje dýl než 5 let?

Reagovat
SunFells

Tak každej přece ví, že Arsenal hraje pro radost, ne pro napěchované vytrínky

Reagovat
smazaný uživatel

tak MU už druhý podobný obrat v této sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

kolikrát v této sezoně dokázal ManUTD otočit beznadějně ztracený zápas....

Reagovat
Kaze

Jak vidíš, beznadějný ne

Reagovat
Tomekcz

proto sou na 1. miste

Reagovat
smazaný uživatel

To je něco co se u ostatních týmu ve velkém nevyskytuje, prostě to nevzdají a neberou remízu jako prohru snaží se aspoň vždycky vyrovnat co jim síly stačí a přináší jim to ovoce v podobě otáčení zápasů, co se dá dělat, útočníkům Chelsea se za takového stavu už prostě nechce a při nepříznivému skóre bojuje snad jen Lampard.

Reagovat
Kaze

No právěže zrovna Chelsea snad jediná z Big4 se zápasy snaží otáčet a neztrácejí nervy...třeba LM proti Liverpoolu nebo finále LM proti nám. Vlastně i náš vzájemný souboj na SB

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy jsme naposledy otočili zápas, ve kterém jsme prohrávali o dva góly, až si vzpomenu, napíšu

Reagovat
fantomas

No aspon je WHU blíž sestupu.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oprava:

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

wazza

Reagovat
smazaný uživatel

No tak letos už druhý zápas, co Man Utd otočil z 2:0. Go Red Devils!!!

Reagovat
kubys

A co na to fanoušci WHU - NIC! Opět tu bude nablito jen od dementních fans CFC + sem tam výkřiky haterů MU a pár zhrzených scouserů. MU bylo lepší, hlavně Berba na konci si dělal s obranou, co chtěl, bohužel. Nemám strach, že by se Hammers nezachránili.

Reagovat
smazaný uživatel

Dementny si jedine ty ...

Reagovat
kubys

Potrefená husa?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hodně o věku a vyzrálosti danných uživatelů

Reagovat
smazaný uživatel

promiň

Reagovat
kubys

Však já nehážu všechny do jednoho pytle, možná jsem měl dodat, že je dost fanoušků CFC, kteří se dívají na fotbal i reálně.

Reagovat
smazaný uživatel

haterů, scouserů... panebože

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon nejsi překvapený. Já říkal ráno, že nečekám ztrátu MU, takže neřeším...

Reagovat
kubys

No tak já byl překvapený, když jsem to zapnul a viděl stav 2:0. Bohužel sjem to zapnul v nějaké 60. minutě a nestačil jsem se divit, jak to začalo padat.

Reagovat
vodka

stejně je ale Grant kouzelník na ty druhé poloviny sezony... nevim jak to dělá, ale tu snad zahrál dobře každou...

Reagovat
kubys

Taky nechápu, hlavně jsem šťastný za ten progres oproti startu sezóny, moc jsem od toho nečekal.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Rooney je prostě borec a ti kteří na něho nadávali ldyž se mu chvili nedařilo tak jsou idioti.

Reagovat
smazaný uživatel

No zatím se mu povedl jeden zápas, když to srovnáš s celou sezonou, tak fanouškům devils hodně dluží.

Reagovat
SunFells

To, že jindy nesází hattricky neznamená, že se mu nedařilo.

Reagovat
Al Capone

jeden zápas? třeba s Arsenal hrál hodně dobře (sice nedal penntli, ale i tak) a hraje v United důležitou roli, ale je fakt, že proti minulé je horší

Reagovat
vodka

nevidím důvod, proč mu nenadávat, když je to vymaštěný blb...

Reagovat
smazaný uživatel

tu nejde o to...ja sa za hraca zastanem aj keby to bol nehorazny blbec...u Rooneyho ide o to ze ponizil fanusikov a zhodil cely klub a toto sa proste neodpusta tak lahko...Mr. ambitious si myslel ze nejaky klub je lepsi ako MUFC ale hlupacik rychlo zistial aka je realita

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to bol dobry zapas. Tipoval som over a pekne. Na vecer tam mam Mechelen a kopu ineho. Staci pozriet moj online tipovaci dennik.

Reagovat
Counter

Sice jsem účka neviděl, ale určitě tam zas byl nějaký podvod

Reagovat
herbage

Hele, dej mi prosím mail na sebe

Reagovat
Counter

Ten se mi tady nechce zveřejňovat - http://www.uloz.to/8512314/mail-txt

Snaž se být první :-)

Reagovat
vodka

nemáš ho šak ve fantě? nebo tam nejde vidět?

Reagovat
SunFells

i ty jeden "hatere"

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

sakra čelzí prohrává

Reagovat
smazaný uživatel

Swindom Town je na sestup. Takže Mišůn až se uzdraví (jestli se uzdraví) tak bude hrát 4. anglickou ligu. Solidně si zničil kariéru nemyslíte?

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti je? Man U prehraval 2:0 a chelsea prehrava 1:0 a ideš sa tu posrať trapko vidno ze sa bojite ešte chelsea lebo sa tu serete a komentujete hned a urazate radsej sa staraj o Arsenal ktory vam vyfúkne titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

smeješ sa chudacik sedis doma pred pocitacom cakas zufalo nak tu niekto odpise aby si mohol mudrovať a hras sa na velkeho fanusika bol si niekedy aj na zapase Man U alebo sadneš pred telku das na seba dres l a pod z cinskeho obchodu veci Man U a ideš hučíš do telky...

Reagovat
smazaný uživatel

co hned nervuješ? To tu člověk nesmí použít sarkasmus?

Reagovat
smazaný uživatel

Agger, Kelly, Johnson, Gerrard, Shelvey, kto ešte?

Reagovat
tomasinho

Hrůza, jak zranění, tak výkon. Záloha špatná, Suarez otřesný. Carroll zatím dobrý ve vzduchu, faulů na něj dost, jeden mohl být penaltový hned v 2. minutě. A když se vzteká, tak vypadá jak Jarda Jágr.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlá záloha= zlý útok. Videl som to až od 9 minuty. Potom mi ten faul popíšeš.

Reagovat
tomasinho

Centr do vápna na Carrolla, který byl dlouhý, Olsson si nevšímal balonu a rukama Andyho stáhl. Dala se písknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
tomasinho

Jinak to není jen o záloze, Suarez kazí každý míč, který má u nohy, strašně chodí do hráčů zbytečně.

Reagovat
smazaný uživatel

No, pravda, dnes sa mu nedarí, ale je to aj o tom, že nemá s kým. Hrozne lsabučka záloha, hrozne...

Reagovat
tomasinho

Škoda, že není Gerrard na lavičce, nebo aspoˇm Jonjo. Takhle musí dolů v druhé půli Spearing a na plac někdo na kraj, asi Cole no.

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr asi Kuyt dole, stred neskutočne slabý (Lucas podpísal ), Kuyt na krídle=hrôza. Suárez s Carrollom odtrhnutí, musia si chodiť hlboko pre lopty, ktoré im násldne súper vypichne, lebo je v jasnej prevahe v strede pola.

Reagovat
tomasinho

Jo, už máme jen jedno střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno?

Reagovat
tomasinho

No a kolik, když už jsme 2x střídali?

Reagovat
smazaný uživatel

Veď kto dvakrtá stiredal? Ja som zaregistorval len sitriedanie Aggera.

Reagovat
tomasinho

Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to muselo byť na začiatku, nvm prečo tam kurva dávame takých hráčov. Kelly, Gerrard, teraz Glen a Agger. Úzky káder.

Reagovat
tomasinho

Glen šel asi po osmi nebo devíti minutách, chytl ho sval při spirntu. Gerrard chtěl hrát sám, nechtěl si nechat ujít zápas proti MU.

Reagovat
smazaný uživatel

MARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
tomasinho

Konečně se prosadil ze vzduchu, Kyrgiakos Carroll upoutali pozornost a Martin zavěsil.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím to všeobecne, aj To*res musel hrávať zranený, Gerrard dlhodobo preťažovaný. Lebo tí matláci z lavičky ioch endokážu nahradiť, ďakujeme bývalým trénerom za "široký" káder.

Reagovat
tomasinho

Jo, bohužel, třeba prodat 2-3 hráče a přivézt tak 5.

Reagovat
smazaný uživatel

A kvalitných.

Reagovat
tomasinho

To je samozřejmost.

Reagovat
smazaný uživatel

V LFC ani nie.

Reagovat
tomasinho

Nová doba.

Reagovat
smazaný uživatel

Agger zas zranenej..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je tady je zase nabrečeno penalta po ruce naprosto jasná

Reagovat
smazaný uživatel

no jasný..

Reagovat
tomasinho

To je v řiti, zase dva obránci v prdeli, jak bych se teď hodil Konchesky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

já četl prvně Koscielny

Reagovat
tomasinho

Ten ne, na 4. stopera máme Kyrgiakose.

Reagovat
SunFells

a vyznamenal se

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo Insua

Reagovat
tomasinho

nebo

Reagovat
terry

Kde vlastne nakonec skoncil?

Reagovat
smazaný uživatel

Besiktas? Na roční hostování tuším?

Reagovat
tomasinho

Na hostování s opcí v Galatasarayi tuším.

Reagovat
smazaný uživatel

ten torres neměl do té chelsea vůbec chodit

Reagovat
C-M@ster

Jen aby se nerozstřílel teďka v LM.

Nemůže být marnej donekonečna.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro wazzu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lionel Messi. Jedna střela dva goly. Dokud je ten japonec jen dítě tak Messi bude Bůh.

http://www.youtube.com/watch?v=kXAttRAEEPk

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka to pěkně naservíroval do kuchyně Drogbovi, golman naprosto bez šance...

Reagovat
smazaný uživatel

však je taky Anelka 10. nejlepší hráč na světě.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

od konce?

Reagovat
smazaný uživatel

'A Luiz v té obraně zrovna neexceluje...

Reagovat
terry

Ma tam mezery.

Reagovat
smazaný uživatel

Výrazné...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ešte nech sa zraní Škrtel...

Reagovat
C-M@ster

Škoda, že sem to neviděl. :(

UNITED! ROONEY

Reagovat
C-M@ster

Jak hrál Berbatov? Podle statistik přišel v 64. minutě za stavu 2:0. A v 65. minutě dali United gól. To tolik ovlivnil hru?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten první byl přímák. Ale jo, ovlivnil ju hodně. Podržel balón, zakládal protiútok a byl nebezpečný před brankou. V kombinaci s tím jak tým pookřál po tom prvním gólu se naše hra změnila hodně výrazně.

Reagovat
Kaze

OT:

Neví někdo, kde bych mohl sehnat manévry z Napoleonovo bitev? Konkrétně Slavkov, Lipsko a Waterloo. Musím do školy připravit prezentaci a rád bych to doprovodil bitvama z Napoleon Total War

Reagovat
smazaný uživatel

manévry seženeš v odborné literatuře

Reagovat
Rssa

zeptej se pamětníků

Reagovat
smazaný uživatel

Je na to specializovanej web, www.google.com

Reagovat
C-M@ster

Tam najdeš pojmy, který neznáš. Najít tam ale schémata k napoleonským válkám, to už je kumšt.

Reagovat
smazaný uživatel

google-->obrázky--> battle of slavkov a vyjede ti to i nějaké mapy...

Reagovat
C-M@ster

Tak jo. To je fakt.

Reagovat
satan_666

mě se líbí ty kecy zdejších antiUnited, který jsou naprosto mimo míso, po pár zápasech kdy rozhodčí Manchester zařízl, pískal tenhle stejně na obě strany, pískl dvě poměrně přísný penalty za nastřelený ruce a jednu pro WHU za faul těsně mimo vápno, co se týče Vidiče, tak z opakovaných záběrů nikde nebylo vidět tahání za dres nebo za ruku,takže tomu útočník WHU asi přidal a červená by byl nesmysl,asi to nebyl ani faul,i když to tak prvotně z dálky vypadalo...Manchester byl aktivnější a výhru si zasloužil za druhý poločas, WHU v něm snad ani nevystřelil.tečka

Reagovat
minoLFC

takže nakoniec pomohol rozhodca WHU

atých pár zápasov, kde ManU rozhodca zarezal bolo skutočne pár(2?), väčšinou je to naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kousíček Parádně Ramires

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam!

Reagovat
tomasinho

Goool! Konečně Škrtel

Reagovat
Rssa

gooooooooool, Hitman

Reagovat
ACSMan

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis to je blbec..

Reagovat
tomasinho

Do prdele, za tu pasivitu si nic jiného nezasloužíme. Soto

Reagovat
vodka

Brunt

Reagovat
tomasinho

To už spíš Odemwingie.

Reagovat
smazaný uživatel

Wilson kráásně a teď Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Petr čech předvádí zákroky nad kterými zůstává rozum stát

Reagovat
smazaný uživatel

Reina si dneska zachytá...

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ted Ale krasne Luis

Reagovat
tomasinho

Teď 2 dvě krásné akce, předtím všechno kazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas no. Snad da jeste gol Tottenham zatim remizuje, takze kdybyste vyhrali, zase se trosicku problizite LM..

Reagovat
tomasinho

EL ne? Ale i tak, Soto to posral stejně jako v Braze. To už toho 4. stopera může hrát Wilson, to je pak jedno, že Soto je jednou za čas nebezpečný při rohu, když neumí pořádně bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty uz neveris v LM? Kdyz vidim los Spurs a City a vasi formu z poslednich zapasu, tak bejt vama jeste verim. O ten ctvrtej flek bude jeste velkej boj a 8 bodu na City s Mancinim neni zas tak moc Jinak Soto je traged, tohle bylo navic uplne zbytecny. On je jeden z hracu, kteri by meli v lete odejit..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak ted 2:1 ...

Reagovat
tomasinho

Nevěřím ani na páté místo.

Reagovat
tomasinho

Konečně začal Suarez hrát. Ještě, aby se připojil Kuyt a střed zálohy.

Reagovat
tomasinho

Jinač, hned to jde lépe, když šel Raul víc do středu a Luis na křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, Tomino máščas urobiť hodnotenie? Ja som nevidel 10 min z prvého a 10 minút z druhého polčasu (bol som na záchode, nevidel som gól WBA). Nebolo by to moje objektívne.

Reagovat
tomasinho

No, právě se mi to moc tento víkend. Musím udělat prezentačku do školy. Kdyžtak ti pak popíšu ty akce, ale celé asi nezvládnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, teda... popíšeš mi čo sa stalo.

Reagovat
tomasinho

Stačí zítra?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale keď nemáš čas nemusíš ty, kwop alebo vladis budú v poruke.

Reagovat
tomasinho

OK, radši napiš kwopovi, nebo se podívej dou souhrnu. J8 jsem si našel čas jen na zápas.

Reagovat
tomasinho

mi to nehodí

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Čechíno jede... 2 branky na břevna

Reagovat
tomasinho

Uff, Carra

Reagovat
smazaný uživatel

jako obrana chelsea hoří jako papír.

Reagovat
smazaný uživatel

Carra

Reagovat
tomasinho

Nechápu, proč už nestáhne Kuyta, je otřesný. Joey by to oživil.

Reagovat
smazaný uživatel

Mel by no..

Reagovat
cubazi

škrtel zatial

Reagovat
SunFells

Tož mohl by tam nasadit už toho Velu

Reagovat
Counter

Ten je asi utahaný z cestování do Mexika a zpátky

Reagovat
SunFells

On tam šel pěšky, respektive plaval?

Reagovat
Counter

Prý se vrátil až v pátek, časový posun bys podceňovat neměl ;-)

Reagovat
SunFells

Hmm, tak tím pádem ho měl na střídačce celkem zbytečně

Reagovat
smazaný uživatel

Offside

Reagovat
tomasinho

Luis nebyl podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak nebyl...

Reagovat
tomasinho

Hraje někdo na tšch krajích? Wilson dopředu neběhá, Carra už vůbec ne, Kuyt je všechno jen ne záložník. Děs dneska.

Reagovat
cubazi

škoda že dnes Liverpool hrá bez zálohy

Reagovat
atlee

škoda, že hrá bez zálohy celú sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

To si dělá Atkinson zě kozy nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tak omluva, faul to byl.

Reagovat
cubazi

jaky faul prosim ťa ja som tam, žiaden kontakt nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Bola to penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

bud rad ze uz tam chelsea nedostala tak sedmicku a neres tady penaltovej faul kterej vubec nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

chyba omyl.. nechtel sem reagovat na tebe sorry

Reagovat
cubazi

dve chyby Kyrgiakosa dve penelty...strašne a tťa druha ani nemala byť ten rozhodca bude iste z bratislavy

Reagovat
Chazy

Sammon je ten největší idiot, co kdy hrál v útoku Wiganu. A to beru v úvahu Mida, Morena, Sibierskiho, Aghahowu a co já vím, koho všeho. Proti City zahodil bod, minule ho zachránil Figueroa a dneska to zase posral. Měl zařídit 3 body.

Spurs maj velkolepej luck. Jestě by mohli dát gól.

Reagovat
tomasinho

Odstřelit Kyrgiakose co nejdál to jen jde.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
cubazi

swätá pravda , fanušikovia porovnaju výkona škrtela a kyrgiakosa a je pre nich lepši kiri (pre anglickych ) ale porovnať 4-5 zapasy kyrgiakosa a jeho goly alebo výkony martina a jeho každozapasovu kvalitu ...samozrejme ma tam par kiksov a zariadil aj on penalty ale porovnaj 50 zapasov ku 5 tim ...škoda že aj ten Agger je večne zranení

Reagovat
tomasinho

Však já vím, že je Škrtel daleko před Kyrgiakosem, to vidí i slepý.

Reagovat
minoLFC

hnus v našom podaní

ale ta penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě jestli se budou kopat dvě penalty aji proti Arsenalu. Ať pokračuje sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne to dosral Kyrgiakos. Takhle kretensky udelat penaltu za stavu 0:1...

Reagovat
tomasinho

A kreténsky zavinit penaltu 2 minuty před koncem.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Ja to zrovna nevidel. Tak to je jeste vetsi blb..

Reagovat
tomasinho

Nechal se školácky přetlačit Odemwingiem, ten udělal Reinu, škobrtl o něj a spadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Blby no..

Reagovat
Counter

Stejně nechápu, proč tam byl na bránění Odemwingieho široko daleko jediný....

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel mohol byť hrdina...

Reagovat
tomasinho

Škrtel To se musí dávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Co zas mal šancu?

Reagovat
tomasinho

Z pětky snad 3 metry mimo.

Reagovat
cubazi

pravda ale zober si že ty si to videl spomalene ale ta lopta bola odrazeny 4 metre odneho, ťažka pozicia ...ale pýtam sa 30 milionov za 1 utočnika ktorý za celý zápas ohrozí superovbu branku iba raz je sadomasochizmus

Reagovat
smazaný uživatel

Bez zálohy sa nedá hrať, Carroll si znovu odviedol vysoký štandard... Najviac ma sere, že alibista Lucas nám bude rboiť nervy ešte roky, to je sadomasochizmus..

Reagovat
cubazi

ok, berem ale nechcel by som byť v koži trenera ktorý ma na lavičke Maxiho, Ngoga, a dvaroky bez formy hrajuceho Cola ...to sa musi predať a nakupiť konečnu kvalitu do zálohy , lebo mi proste nemame defenzívneho založnika a kraj zalohy ...čakam v lete na posili vynaložiť finične prostriedky vo výške minimalne 100 milionov dollárov a predať odpad

Reagovat
smazaný uživatel

100 milónov dolárov asi ťažko . S tou lavičkou máš samozrejme pravdu, s defe. záložníkom tiež, lenže my ako praví dlhoroční idioti sme spokojní s ne/výkonmi Lucasa a ponúkli sme mu nový dlhodobý kontrakt, čo znamená, že bude hrávať základ. Veď Comolli s Kennym sú s ním spokojní, hráva pravidelne a ževraj hráva dobre. Takže keď príde DM, ten bude na začiatku svojho pôsobenia na 100% číslo 2, číslo 1 na DM je "naša"/súperova opora. Kúzelník z Brazílie, Lucas Pazzini Leiva. SuperextramultinajldpšínasveteDM.

Reagovat
tomasinho

Hm. brzo začali hrát, minutu před koncem. Paráda, pěkně prosraný zápas, WBA mělo díry v obraně jako blázen, ale ne, Kyrgiakos musí ukázat, že bránit taky neumí. Jinak dneska naprosto vynikající Odemwingie, úžasný zápas zahrál. Suarez až posledních 20-25 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel výborný...

Reagovat
tomasinho

Jo, až na tu šanci, to by měl dávat i poslepu.

Reagovat
Chazy

Wigan krásnej zápas. Ta záchrana je naprosto reálná. A Sammon je fakt upgradovanej Mido.

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez nakonči mu to odhlavičkovali z čiary, no škoda, veľká...

Reagovat
t0mmy33MCFC

Dneska teda až na ty srdcaře nebo haluzáky, at si to každej nazve po svým... dobrý výsledky

Reagovat
vodka

Yakubu, Norwich

Reagovat
Chazy

Stejně jen bod. Playoff nebude.

Reagovat
vodka

to mě netrápí, já stejně Erikssona rád nemám, akorát Yakubuovi to přeju...

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke me dneska prekvapilo...ve druhem polocase byli jasne lepsim tymem a Chelsea nemit v brane Cecha tak odjizdi bez bodu. Ale jinak United

Reagovat
smazaný uživatel

Super, tak místo toho aby nás Chelsea stáhla na prorokované 3 body, tak je to krásných 11. V remízu na Britannia Stadium sem trocha doufal. Arsenal asi neztratí, ale kdyby náhodou ano, tak by mě udělal radost.

Reagovat
vladis271

Ešte nech to poebe Arsenal a bude to " úžasný " víkend

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase Chelsea potešila, Aspoň niečo, nie?

Reagovat
minoLFC

Roy lepší než Kenny(teda dnes) aj tak už o nič nehrajeme takže nevadí

Reagovat
papos182

Roy to dobre natrel Kennymu Jinak nechapu, proc tak, jak hrali poslednich 5 minut, nehrali cely zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše Atkinson než Roy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

WBA byl vetsinu zapasu aktivnejsi, z tohoto pohledu si to proste zaslouzili.

Reagovat
tomasinho

Ale hovno, drobných chyb pár udělal, ale penalta byla.

Reagovat
smazaný uživatel

První ano, druhá ne. Píská neskutečně špatně. Nechci náš výkon svádět na něj, ale má na tom značný podíl. Andymu v první půli pískal faul snad pokaždé když vyskočil.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke - Chelsea to byl aspon fotbal! nahoru dolů všechno ve sprintu. Střelba při každé příležitosti. Ne jako Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal: Almunia, Sagna, Koscielny, Squillaci, Clichy, Song, Wilshere, Arshavin, Nasri, Walcott, Van Persie

Subs: Lehmann, Diaby, Fabregas, Rosicky, Eboue, Chamakh, Bendtner

Reagovat
C-M@ster

Tak snad Almunia červená.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň by jsme viděli Jense, hůř jak hliník chytat nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

može, zápas rezerv stačil.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Shea? Ten na to ještě nemá?

Reagovat
SunFells

5. brankář absolutně bez zkušeností, navíc šel teď hostovat k Saints.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já Arsenal moc neznám. Jen vím, že tam je, tak mě napadl jako náhrady. Každopádně diky

Reagovat
smazaný uživatel

Shea nikdy moc talent nebol, myslím, že jeho maximom by mohol byť West Brom, Brums apod.

Reagovat
Counter

Kolikrát jsi ho viděl chytat?

Reagovat
smazaný uživatel

videl som asi 10x rezervu a nikdy moc istotou neoplýval, mrštný je, to áno, ale to je tak asi jediná výsada. Aj názory väčších odborníkov ako my sú také, že Szczesny a Mannone sú úplne iné levely.

Reagovat
Counter

Podle mě je Jens lepší volbou. V zápasech proti slabším týmům stejně jde na bránu minimum střel, důležitá je organizace defenzivy. A to Almunia absolutně nezvládá, Jens by si to ořval, že by Kostelníkovi zvonilo v uších ještě den po zápase...

Reagovat
SunFells

Reagovat
xfox88

hliník moc :D:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Denilson nehraje, tak to se po dlouhe dobe podivam na Arsenal, uz se tesim.

Reagovat
smazaný uživatel

Howay the Toon

Reagovat
smazaný uživatel

a předevšim.... jsme před Mackems

Reagovat
13

Zápasu by slušela remíza a ten tlak na konci byl velkej. Jenom nechápu proč začali hrát až pět minut před koncem.. Kyrgi se na dnešek asi špatně vyspal a ta 2. penalta se mi moc nezdála, za nerozhodnýho stavu, kdy od toho Atkinson stojí pár metrů, by to pískat neměl.

od nás byli nejlepší hráči Škrťel a Pepe, ale celkově to byla bída.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne tam byl na Kyrgiakose evidentni faul...skoda tech sanci na konci,. doufam ze ale ti sasci z WBA v cele s Hodgsonem sestoupi

Reagovat
Liquid

Hodgson má Liverpoolské přečtené... škoda výhry Newcastlu

Reagovat
mike.84

ty bylo ke zvracení jak se ta naše hra sesypala od 62 minuty... a tedka na konci jak debil se sebockym debilem vubec nehrali jako by jim remiza stačila. fuj jako by vyslovovali tím vykonem nějaky protest nebo co. dneska ani luiz nebyl dobrej. cela obrana všecky os.souboje prohravala. měli sme prohrát !! za to jak nas takovy trpaslik tlačil 25 minut. jediny čech si zaslouží uznat. jinak nikdo. kalou oslabil cfc bo po příchodu hhned odešel myšlenkama kajsik na hawaii a tělem do nějake černí díry

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral Škrtel?

Reagovat
minoLFC

lepšie ako ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

to snáď né, až tak zle ste hrali?

Reagovat
minoLFC

tak keď je náš najnebezpečnejší hráč Škrteľ

Reagovat
smazaný uživatel

Hodgson pomsta jak se patrí

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může někdo jako Atkinson pískat zápasy PL? Ještě jsem neviděl zápas, ve kterém by podal dobrý výkon. Hnus!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hernandez je neskutečný , on dá gol skoro pokaždé, když nastoupí. Nová hvězda, Berbatov se může jít zahrabat

Reagovat
Chazy

Vždyť dneska by bez Berbatova MU ani náhodou nevyhrálo, naopak Hernandez jako kdyby tam až do gólu nebyl. Taky jsem ho chválil, opravdu výběr místa fantastickej, ale dneska byl až ten třetí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak přísný bych nebyl, Hernandez měl pár příležitostí aji mimo gól. Ale Berbatov byl doopravdy neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem to tak, že v příští sezoně už ho asi vytlačí ze základu natrvalo. Je sice hezké, že Berba dá pět golů v jednom zápase, ale není to zabiják a pravidelný střelec jak Hernandez. Duo Rooney-Chicharito bude mnohem nebezpečnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý z nich je úplně jiný. To se na góly vůbec nedá srovnávat. Nejlepší je když jsou na hřišti všichni tři a Rooney hraje staženého podhrota a nebo AMF.

Reagovat
r.mrazik

duo Rooney - Hernandez neudelalo nic,dokud neprisel Berba

Reagovat
Tomanatura

Nemyslíš, že to bylo spíš tím, že došel další útočný hráč za vyčerpaného Parka, se kterým si už obrana WHU fakt nemohla poradit? Já bych spíš řekl, že ano, čímž ovšem nechci Berbův výkon hatit, ale je rozdíl, když hrajete v útoku 4 (s Valenciou) na 4 (vyčerpané), než 2/3 na 4 čerstvé. Všimni si, že Valencia byl od Berbova příchodu skoor výhradně na pravém útoku, prostě zavládla totální ofenziva.

Reagovat
vodka

Berba hrál jak král... a Rooney s Hernandezem do té doby nic pořádné nevymysleli a do šancí se dostávali strašně málo, Berba udělal dneska v útoku obrovský kus práce...

Reagovat
vodka

navíc díky jeho příchodu se udělal prostor...

Reagovat
Tomanatura

Však já jsem to nepopřel, jenom tak zhruba tuším, proč tomu tak je. Chtěl bych ho vidět, kdyby hrál od začátku.

Reagovat
vodka

záleží, místo koho by hrál, pokud místo Rooneyho, tak blbě, sám tam byt nemože, jedině, že by křídlo hrál někdo jako Ronaldo...

Reagovat
Tomanatura

Tak on dneska mohl úplně v pohodě nastoupit namísto Parka, teda přehozeně s Rooneym, to jim docela jde. Tak jsem to před zápasem čekal, dost mě to překvapilo.

Reagovat
r.mrazik

to mas samozrejme pravdu...ale mam ji i ja...Berba prisel a otocil se zapas...proste povedene stridani a jeho dobry vykon

Reagovat
Tomanatura

Dle mého zápas otočil Rooney díky příchodu dalšího útočníka a tím pádem většímu tlaku na WHU, kjehož obrana to nezvládla. Říct, že to otočil Berba, když ani na jeden gól nenahrál, nejde.

Reagovat
r.mrazik

hlavni zasluha Wayna...pravda...

Reagovat
Tomanatura

Berba dneska jednoznačné plus, i když na základ proti silnějším soupeřům to nevidím.

Reagovat
SunFells

Afobe skóroval

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

úžasný hráč, ročník 93, to je strašné, keď už také ročníky dávajú góly za A-tímy...

Reagovat
smazaný uživatel

on je 93

Reagovat
smazaný uživatel

yop, vo februári mal 18.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm slušně se rozjel, minule 3 asistence

Reagovat
Counter

Dvě :-) U třetího jen druhá asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

hnidopichu

Reagovat
smazaný uživatel

milujem domace zapasy s blackburnom, vacsinou su to take letne lahodne pohodicky s mnozstvom golov...navyse takato ofenzivna zostava(aw snad prvy krat porusil pravidlo, ze theo s arshavinom nehraju spolu na kridlach) na to vyzera byt obzvlast predurcena

len v noci sa mi snivalo, ze almunia spravil taky sialeny psycho kiks, ze chvilu nikto nechapal co sa stalo, a potom nanho chceli divaci spachat atentat...a mne sa uz z nepochopitelnych dovodov par futbalovych snov splnilo

Reagovat
smazaný uživatel

ak sa to stane a bude ma to stáť dávku nervov alebo nebodaj Arsenal body, tak sa postarám o to, aby si už nemal sny.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

asi by to tak bolo lepsie

Reagovat
Counter

ono je ale dost pravděpodobné, že Almunia dneska zase zaperlí, Rovers na něj zvlášť při standartkách udělají pořádný nátlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Song si zas dal melír na tú bradu, kokso... To je hnus!

Reagovat
Counter

Ale pozná ho manželka! A to je to podstatné!

Reagovat
smazaný uživatel

Stylař

Reagovat
minoLFC

inak Wilson na základe jednoznačne momentálne nemá

Reagovat
tomasinho

To není nic nového, je slabý na stopera a na beka pomalý a nekreativní.

Reagovat
r.mrazik

MU....jde videt,proc jsme na prvnim miste...letos nikdo takovou vuli po vitezstvi snad nema...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Jdeme ode zdi ke zdi. Dokážeme ztrácet zápasy vlastní laxností a nedůsledností, ale když prohráváme, tak se vyburcujem. Pevně věřím, že jak bude postupně narůstat tlak, tak budem hrát líp a líp.

Reagovat
minoLFC

aby z toho tlaku tí rozhodcovia neskončili v blázinci

Reagovat
r.mrazik

jak hral Pool?

Reagovat
SunFells

Grrr, snad to s tím Jonesem není pravda

Reagovat
Counter

Zatím hrajem fantasticky O to víc mě překvapuje, jak moc chabá je dneska atmosféra.

Reagovat
smazaný uživatel

je to až tak výborné? bolo pár pekných kombinácií, akcií, B'burn k ničomu nepúšťame, ale už mal padnúť gól. Aby sme sa zas netrápili do konca.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak boli posledne vysledky.Fanusikovia su uz znechuteny..

Reagovat
SunFells

Nasri hlavičkuje

Reagovat
SunFells

a už to nikdy nezopakuje

Reagovat
Counter

Nelsen

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri

Reagovat
smazaný uživatel

vole, čo tam má ten Samir?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrču jak svet...Ale celkem rychle mu to nateklo

Reagovat
smazaný uživatel

nelsenovu hlavu

Reagovat
vodka

a Nelsen má vůbec něco? u něho se mi totiž zdá, že má kovovou lebku...

Reagovat
smazaný uživatel

jeho to prijemne posteklilo

Reagovat
cristiano.K.

Carroll aby se zbláznil,vybojuje spoustu míčů a je to k ničemu,když mu nedá nikdo centr ze strany.Kyrgiakos musí odejít to není možný on je tak pomalý,že nedokáže faulovat ani před vápnem je smutný,že na nás stačí jeden útočník meirales v tomhle systému je nulový a může kopat jen rohy na konci byl tlak pěkný,ale takhle máme hrát pravidelně proti slabým týmům.Suarez dnes jen záblesky,ale nemůže nás spasit pokaždé.

Gratuluji Royovi k zaslouženému vítězství

Reagovat
cristiano.K.

Cole měl přijít mnohem dřív na hřiště

Reagovat
vodka

doprdele, to B'burn hraje fakt s tím středem, jak je napsaný na livesportu? mít ve středu zálohy stopera a 2 DM je fakt kouzelné... navíc pravou zálhou hraje Emerton, který už je za zenitem...

Reagovat
smazaný uživatel

Emerton je ještě tak dobrej aby mohlbýt nejlepší hráč Rovers tak ted nerozumuj

Reagovat
mithro

s takou hrou tam Rovers dostanu riadne nalozene

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo. Ale třeba se jim povede jeden útok a bude z toho drama.

Reagovat
smazaný uživatel

usínám z těch našich nahrávek, jinak Nasri pěkná boule

Reagovat
SunFells

Ten obvaz u Nasriho mě plete, furt mám dojem, že je to Koscielny

Reagovat
smazaný uživatel

v streame mojej kvality vyzerá jak Song

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

uf..

Reagovat
smazaný uživatel

wow andrei, wow

Reagovat
smazaný uživatel

s ruskym prizvukom si povedal - challenge accepted

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo. Jsem to tady psal, že spurs ve wiganu nevyhrajou, a my samozřejmě odmítnem smáznout náskok V létě to chce fakt razantně posílit a hlavně už prodloužit s Kennym.

Reagovat
Side

Almunia, bože to je takovej tragéd, to není možný. Trnu při každé střele a centru co tam zase provede

Reagovat
smazaný uživatel

Ja cakam,kedy daruje Blackburnu gol.Almunia je totalne rozlozeny.Nevie ci z minuleho kiksu alebo z toho ,ze sedi jeho "partak" Lehman na lavicke a popodnos sa chechce na nom.

Reagovat
Kaze

Almunia

Reagovat
smazaný uživatel

toto este moze skoncit pekne na p..u pre Arsenal.Nevieme vyuzit prevahu.A protiutoky Blackburnu su pekne nebezpecne.To smrdi pruserom.

Reagovat
SunFells

No ty vole ten Almunia je takovej flegmatik ...Proti němu roverské tsunami se Sambou v čele a on si proti s klidem nájemného vraha kráčí v domnění, že z místa vyskočí výš než oni z rozběhu

Reagovat
Counter

Aršavin je výborný, byl v podstatě u všeho nebezpečného a ještě zachraňuje situaci v obraně. Naopak Almunia je troska, toho už vážně v bráně nechcu vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim,.Arshavin dneska nas najlepsi hrac.Persie neviditelny.Almunia je zrely na facku.

Reagovat
Counter

Chce to Cesca, popř. Bendtnera a není možné, že bychom to neurvali.

Robin v podstatě nedostal jediný slušný míč, funguje zatím jen jako spojka. S Cescem by se to mělo změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesca by som tam poslal, a neskor skusil Chmakha.Treba tam hlavickara dobreho.

Reagovat
herbage

Při tom Almuniově výběhu jsem prodělal nefalšovanou zástavu srdce. Ať mi prosím tohle nedělá

Reagovat
afc

a hlavna vec,ze v minulej sezone dali Rovesr taky isty gol.Dnes to nastastie nevyslo,ale to je neskutocne,co zas ten komik predvadza.Este 8 zapasov ho vidiet,tak to skoncim niekde v nemocnici.

Reagovat
mithro

ta obrana Arsenalu na cele s Almuniom si koleduje o pruser

Reagovat
Kaze

V kolik je dneska MOT?

Reagovat
SunFells

Cože to?

Reagovat
Counter

asi MOTD na BBC. Pro Kaze: nevím, ale určitě si to na atdhe nebo myp2p během večera/noci najdeš.

Reagovat
Kaze

Reagovat
herbage

Kua, tak dobře začnem a pak toto. Laurent bez Johana zase celkem nejistý, musí to celé táhnout sám. Za zády Almunia, vedle Squillaci. Ještě štěstí, že před ním Song a ne Denilson. Nasri se po té hlavičce nějak vytratil, je evidentně otřesený. Zato Jack, Robin a Theo - to je tak na branku

Reagovat
smazaný uživatel

Jack už tú "branku" hlavne mal dať. Akurát sa budeme do konca trápiť o výsledok...

Reagovat
smazaný uživatel

Almunia je člen obrovskej celosvetovej spoločnosti podobnej iluminátom, ktorá ma za cieľ spôsobovať mŕtvice, zástavy srdca a výbuchy nervov fanúšikom AFC a ktorá je financovaná FASom a jej členom je okrem neho aj napr. Webb alebo Dowd. Inak si to neviem vysvetliť.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

(a dokonca maju aj tu drzost a pomocou roznych technologii sa vtieraju obycajnym obcanom do snov a strasia ich aj tam)

Reagovat
smazaný uživatel

vieš o tom, že zatiaľ sa tvoj sen napĺňa? Len tomu ešte chýba Almuniova čerešnička.

Reagovat
smazaný uživatel

vsimol som si ono ma byt az tesne tak pred koncom zapasu, zatial robi len take bububu

Reagovat
herbage

Nemusím reklamy, ale tohle na ARD mě dostalo http://www.youtube.com/watch?v=R55e-uHQna0

Reagovat
Kaze

asi jsem pomalejší a nedošlo mi to, ale nepřijde mi to vtipné

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečné, my se budeme trápit i s podělaným Blackburnem Cesc a Bedna na plac

Reagovat
SunFells

Kurva bij to!

Reagovat
Counter

Aršavin dolů?

Reagovat
herbage

Dělal zas ta své patičky a ztrácel míče. Kdybych ale věděl, že ta pošle Chamakha s Bendtnerem, tak radši Aršavin na place

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že so Cescom prišila tá myšlienka, kt. nám doteraz chýbala.

Reagovat
smazaný uživatel

prišla*

Reagovat
SunFells

Pomeznímu ani vápníková lajna nepomůže

Reagovat
supervizor

Přísná redka

Reagovat
mithro

hm no neviem

Reagovat
Counter

Auau Podle mě zasloužené, takové zákroky musí z fotbalu zmizet.

Reagovat
Kaze

Tak tohle podle mě na červenou nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že jo, však on šel do něho obouma nohama

Reagovat
Kaze

Tak se záběrů mi přišlo, že šel do míče takovým strašně nemotorným způsobem, že to pomalu ani nebyl skluz. Ale podívám se na pořádnou opakovačku, ale fakt to nevypadalo moc brutálně, spíš legračně

Reagovat
smazaný uživatel

přesně vyadal u toho hodně nemotorně

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, to je tráápení znova a znova a znova....

Reagovat
smazaný uživatel

cim to bude..rok co rok..

Reagovat
smazaný uživatel

Ked doma nedaju Blackburn tak sa mozu nacisto rozlucit s poslednou moznou trofejou.

Reagovat
smazaný uživatel

WTF? Bendtner, Chamakh aj Robin naraz na ihrisku?

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

to su mantaci.

Reagovat
smazaný uživatel

šamach to vyřešil pěkně debilně.

Reagovat
smazaný uživatel

ten rieši debilne všetko...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nj,nepamatam kedy naposledy porozmyslal

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspon strielal,nie jak zbytok tymu co prihrava do nekonecna.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně ten hráč padal ještě než vystřelil a hlavně otáčel hlavu směrem k bráně, kolem něj nikdo nebyl, klidně si to mohl zastavit a napálit pod břevno. Nebo klidně vystřelit nahoru a ne takhle. Vybral si tu nejhorší možnost.

Reagovat
smazaný uživatel

vies to sa lahko hovori,ale on v mal len zlomok sekundu na rozmyslenie.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný.

Reagovat
Kaze

Tenhle duel je něco nového?

Reagovat
smazaný uživatel

Robinson

Reagovat
Kaze

Napadlo mě, když hráč vrazí spoluhráčoví pěstí nebo něco takového, dostane červenou?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by. To je stejné jako kdyby zkopal diváka a nebo rozhodčího.

Reagovat
Kaze

A stalo se to někdy? Myslím hráče, který dostal červenou za faul na spoluhráče.

Reagovat
smazaný uživatel

No oba spoluhráči z Newcastlu za bitku tenkrát červenou dostali.

Reagovat
Amos

Po tomhle zápase nemáme šanci na titul , děkujem hoši.

Reagovat
Tomanatura

To bych ještě určitě netvrdil, furt máme před sebou nejtěžší rozlosování v historii.

Reagovat
Amos

Vy jste rozjetí , nám dáte pětku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Zápas jsem neviděl...na co se bude vymlouvat Wenger po zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

tak tato sezona bola nadpriemerne failerska

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace MU k titulu, teda snad MU ne Chelsea.Zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Co se týče boje o titul, tak to bylo úžasné kolo. Sedum bodů už je dost velký náskok. Snad nás podrží Tottenham a Arsenal nás nestáhne v dohrávce.

Reagovat
niflheim

Podle mě na ES určitě zabojujeme a máme šanci tam minimálně bod uhrát. Na 02 bude určitě krásný kurs.

Reagovat
supervizor

Tak po dnešku je jasný vítěz ligy jak v Primeře tak v Premier.

Reagovat
herbage

To snad není možné, Sunderland a WBA revival. My ty tři body zkrátka neurvem, už jsem mohli mít o 6 více

Reagovat
Counter

Jeej, to je zas zklamání. Téměř totožný zápas jako se Sunderlandem. A fakticky nevím, jak tuhle mizérii do konce sezony zlomit, United nás s takovou přehrají i bez pomoci rozhodčích

Reagovat
smazaný uživatel

Ale cim to bude?

Reagovat
Counter

Odpovědi "Wenger" se u mě nedočkáš ;-) Teda alespoň co se týče tohoto zápasu, v širším kontextu se mu nedávné neúspěchy vyčítat dají.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sa na mna fakt nehnevajte, ale ten WENGER musi tiahnut kade lahsie.Najviac ma mrzi to,ze vela fanusikov si ho bude zastavat.A prinesie zastavu IN WENGER WE TRUST na stadion.Takych by som pivom oblial.Chod uz do pi.e Wenger.

Reagovat
Godwinson

Příšerné výsledky.

Reagovat
niflheim

Všichni kecají, že už je to zase hotové...se podívejte, že ještě hrajeme 7 zápasů z nichž bude každý festovně těžký...tohle není žádná PD.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Když Arsenal vyhraje v dohrávce, tak je to o čtyři body a to ještě pojedem na ES. Ani omylem není konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je koniec.Keby bol momentalne v boji o titul s W.BA tak ani to nedotiahnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak opět klasická sezona pro Arsenal .Před sezonou trofeje budou,po sezoně trofeje nebudou.jak řikam KLASIKA

Reagovat
C-M@ster

Ke dnešku není co dodat. Super den.

United

Chelsea, Arsenal, Tottenham

Liverpool

Sparta

(já na turnaji )

Reagovat
smazaný uživatel

ty na eurofotbalu

Reagovat
SunFells

Další nepochopitelná ztráta. Nepobral jsem stažení Arshavina, který byl v tu chvíli s Walcottem jedinou šancí na úspěch .....Chamakh byl poslán na hřiště, aby se zmateně točil ve vápně a Bedna tím pádem zase musel trčet na křídle?

Jinak stává se zvykem, že brankáři týmů ze spodních příček podávají na Emirates výborné výkony

Reagovat
vodka

Robinson je skvělý brankař a chytá výborně druhou sezonu v řadě...

Reagovat
C-M@ster

To ale neodporuje tomu, co on napsal.

Reagovat
SunFells

Já netvrdím, že ne.

Reagovat
vodka

já zase netvrdím, že to odporuje, akorát, že u něho to neni moc překvapivé

Reagovat
SunFells

Ale mě vůbec nejde o nějaké překvapení, ale o to, že Arsenal má poslední dobou v domácích zápasech mnohem větší problém překonat brankáře než 10 hráčů před ním.

Reagovat
vodka

holt, neumíte mířit

Reagovat
smazaný uživatel

No ono spíš má většina týmu letos opravdu skvělý golmany,navíc ve formě.

Reagovat
C-M@ster

O to víc nechápu co dělá Čechinho v top3 Premier League golmanu.

Jako já proti němu nic nemám, ale třeba takovej Sar letos chytá srovnatelně, ale žádnou minelu narozdíl od Péti nepředvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že jo, pár zápasů zpátky udělal v zápase dokonca dvě. A z jedné byl gól.

Reagovat
C-M@ster

To si nějak nevybavuju.

Reagovat
mithro

proti WBA na zaciatku sezony nas stale 3 body, stane sa kazdemu holt

Reagovat
Kaze

Předvedl jednu proti Stoku/Sunderlandu

Reagovat
vitasrp

Tak ale to si fakt děláš srandu ne?? Třeba domácí utkání s WBA, gól na 2:2, nic?? To nebyla chyba Sara??

Reagovat
smazaný uživatel

Bedna měl hrát od začátku, když jsme pořád centrovali do 16-tky....to jsem nějak nepobral

Reagovat
herbage

Jo, Bendtner přišel, aby měl kdo centrovast míče do vápna

Reagovat
smazaný uživatel

Ja asi rozbijem dneska monitor ,ked budem citat tie Wengerove pozapsaove bludy.O tom ako je spokojny s vykonom.A namiesto sebakritiky to zasere trapnymi vyhovorkami.

Reagovat
vitasrp

Jako pardon, ale neporazit doma Blackburn, to už je vážně těžká tragédie.. Vždyť oni nejsou schopni obírat TOP týmy o body, ani když jsou ve formě, natož v současný situaci.. Plichtu se Sunderlandem jsem ještě chápal, protože to měl Arsenal fakt dost absencí, jenže tohle už je šílenost.. Takhle zm*dat celou sezónu během měsíce je umění.. Podle mě je po dnešku vymalováno, tohle už United nepodělaj..

Reagovat
smazaný uživatel

Najhorsie je to debilne vedenie v Arsenale, ktore po sezone urcite 30ti krat predlzi Wengerovi zmluvu a zdvyhne plat.

Reagovat
vitasrp

Je pravda, že by Wenger už měl konečně něco změnit, podle mě není normální, aby se čtyři roky opakovala furt ta samá šablona - když už začíná jít opravdu do tuhého, tak se rozložíte, březen/duben pravidelně nezvládáte.. Navíc krom toho, že teda většinou nezvládáte velký zápasy(to se letos celkem slušně zlepšilo, to je pravda), tak si ale ligu poděláte v zápasech s relativně slabejma soupeřema.. Zase je úplně krásně vidět rozdíl mezi United a váma - ti s Boltonem dokázali výhru v závěru urvat i o deseti, vy jste ji se slabším soupeřem neurvali ani proti deseti..

Reagovat
smazaný uživatel

Máš absolutní pravdu, a pak ty krásné zápasy, kde vyhrajem na ManCity, doma přejedem Chelsea, vyhrajem na Evertonu absolutně ztrácí svůj význam.

Reagovat
smazaný uživatel

S tou formou akou prisla Chelsea na ES by ich dal dole aj Blackburn.Tak s tym by som sa moc nevystavoval.Byt Chelsea vo forme, tak nas potupia.

Reagovat
smazaný uživatel

Miestnym gunners to nevysvetlis, ti si pockaju na Wengerove rozpravky o zlich rozhodcoch a nekrivde pachanej na Arsenal.Mne uz nad tym rozum postava.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Naaadherny jarny den :) Dakujem chlapci z United, takto sa bojuje o titul, ale aby som nebol svina, dakujem aj timom z Londyna a samozrejme, a vacsinou zvycajne, aj klukom scouserskym usatym

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
herbage

A zase jak přes šablonu, podobný zápas jak doma proti Sunderlandu a Mancity. První půlka si vytváříme šance, ale pálíme je a klídek pohodička, máme přeci ještě druhý poločas. Jenže do 60. minuty nepřijde gól, začneme být nervózní a je to v pytli. Soupeř ví, že stačí hrát pozorvně v obraně, zdržovat, zkusit držet míč a vepředu něco uhaluzit ze stanardky, protože to na nás platí. Přitom prvních deset minut zápasu vždy tlak jako prase a pak zvolníme. Stačí podívat na Barcelonu. To musí být pressink, skluz, bojovnost, ztráta míče a hned vybojovat zpátky. My ztratíme míč a čumíme, jak soupeř kombinuje. Neřeknu Chelsea, tak musíme držet vzdau formaci, ale na Blackburn stačí přitlačit a nepřihrajou si dvě přihrávky po sobě. S tímhle vážně nemáme šanci na titul a je jedno, jestli chytá Almunia a v obraně je Squillaci. Tohle je zkrátka problém hráčů vepředu

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěli by jsme to tam dovézt na saních a střelbu máme asi zakázanou od doktora to je jeden z našich největších problémů, třeba ta šance Wilshera v 1. pol., pak Chamakh, atd.....POŘÁD dokola, jak u blbých na dvorečku, už mě to vážně začíná srát

Reagovat
herbage

Spíš Wilshere v druhém poločase měl střílet. V tom prvním nevěděl kde má míč, ale v tom druhém to měl pěkně na levačku a někdo mohl dát klidně z dorážky

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom by měl zapracovat a s ním i celý tým.....

Reagovat
smazaný uživatel

wenger ball...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo by dobré koupit nějakého Sneijdera? Někoho, kdo bude pálit z dálky na branku co deset minut? Do mezihry naprd, ale od toho tam máte 5 dalších hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste bych se vratil k dnesnimu zapasu Stoke-Chelsea

Kvalitni zapas kvuli takovejm je pro me PL nejlepsi liga sveta oba tymy dost sanci a dve tyce/brevna ,tlak se preleval z jedny strany na druhou.

Drogba,Bosingwa(co se tyce hry dopredu),Ramirez,Cech

Kompletni obrana + Lamps a Essien spis podprumer , k Anelkovi a Maloudovi se nema cenu vyjadrovat proc tyhle hrajou porad v zakladu

Torres dnes minimalne 2 pekny akce jedna hned po prichodu na plac - obrance strelu tecoval mimo a druha ten unik 2 na 2 kterej Lampard zazdil svoji pomalosti jinak spis neviditelny .

Reagovat
smazaný uživatel

Sestkrat jsem dal letos na Arsenal remizu a pokazdy jsem to chytl..

Reagovat
afc

Na ES si dnes chodí po body už kde kto.Nedať gól doma Sunderlandu a Blackburnu,tak to je tragédia nad tragédiu.Wenger ako motivátor zlýhava na celej čiare.Ako inak si vysvetliť ďalší bezduchý výkon?Ešte šťastie,že Chelsea dnes nevyhrala,lebo aj druhé miesto sa by sa začalo vzďalovať.Ferguson sa môže smiať,že aj s takýmto kádrom,kde má hráčov ako Evans,Bebe,Ober tan získa ďalší titul.A ak v lete privedie sľúbene posily,zas bude PL iba o jednom tíme.

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

OT: AC - Inter 1:0 v 45 sekundě

Reagovat
niflheim

Taky...sotva jsem to zapl, tak hned gól...tak tohle bude zajímavý.

Reagovat
niflheim

Wayne Rooney, jenž se stal díky hattricku hrdinou dnešního duelu s West Hamem, v němž Manchester United prohrával už o dvě branky, ale nakonec zvítězil, si při oslavě jedné ze svých branek neodpustil směrem k televizní kameře několik peprných slov a FA zvažuje, zda ho za prohřešek bude vyšetřovat. Anglický útočník se již za své chování omluvil: "Chtěl bych se omluvit za svou oslavu gólu, obzvlášť pokud se dívaly rodiny s dětmi. Emoce byly vysoké, ale moje reakce byla nepřiměřená."

Nějak si moc nepamatuju, že bych něco slyšel a je pravda, že Anglie je trochu konzervativní, ale snad je to sport a k němu patří emoce a síla okamžíku. Jestli FA hodlá vyšetřovat za toto, tak si musí dělat bžundu už.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohle uz opravdu trochu prehnal...

Jinak dneska nadhernej den. Vyhra United,ztrata Arsenalu i Chelsea...

Reagovat
niflheim

No nakonec jsem to našel na youtube...na živo jsem to neviděl, protože jsem v ten moment skákal radostí

Reagovat
smazaný uživatel

pls daj link

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

se stane

Reagovat
smazaný uživatel

No bóže.

Reagovat
fantomas

Omg.

Reagovat
Tomekcz

neco tam rval do kamery, ale ja to taky neslysel ani bych se nedivil ze zas dostanem trest

Reagovat
niflheim

A nebo se o tom bude mluvit jako o tom loktu a všichni tady zase budou blít a kecat sračky o tom, jak nám rozhodčí pomáhají...

Reagovat
mithro

ak uz za toto dostane trest, ci uz ronei alebo klub tak to uz bude len na smiech, vsak to su emocie, nech mi nikto nevravi, ze ost futbalisti nenadavaju, ja dat hattrick, ktorym otocim zapas vonku tak by to bolo este horsie

Reagovat
niflheim

Hergot Sneijdera chci v létě k nám.

Reagovat
Tomanatura

Neblázni, on zahraje proti AC, ale proti Chievu, Cagliari, Catanii, Parmě... je nejhorší na hřišti.

Reagovat
Tomekcz

horsi nez Gibson nebude, treba mu sedne anglie, to nikdy nevis, me se vzdycky libil a taky bych ho chtel, urcite lepsi nez dalsi portugalce a brazilce

Reagovat
Tomanatura

Jenomže tady se jedná o hráče, který by dostal 6 milionů ročně a stál minimálně 25 milionů, tady si nemůžeš říct, že by hrál "líp než Gibson". Navíc on CM nezvládne, musí hrát podhrota.

Reagovat
Eric_The_King

Přesně tak, a myslím že SAF to moc dobře ví a ani ho nenapadne ho přivést. Horší je, že na to CM moc variant není

Reagovat
Tomanatura

Ale je, v Německu jsou třeba 2, z toho jeden k dispozici za hubičku.

Reagovat
vodka

Sahin a kdo? Sahina sem si docela oblíbil teď, když sem viděl pár sestřihů, ty dlouhé pasy jsou jak od Scholese...

Reagovat
Tomanatura

Arturo Vidal z Leverkusenu. 27 zápasů 9 gólů 8 asistencí, 90 kontaktů s balonem za zápas, 82% úspěšných pasů, cca 60% všech vyhraných soubojů. 2012 mu končí smlouva, v létě bude na 90% odcházet, jeho agent momentálně objíždí všechny velkokluby.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal jo ? Na ms hrál za Chile beka ne ? Každopádně krásná bilance.

Reagovat
Tomanatura

Tak Chilani nehrají na beky, hrál tuším pravého středního záložníka (jestli si to nepletu), který se u nich hodně vrací dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teď teda taky nevím přesně, ale nehrál nalevo ? A pravou měl stranu Isla.

Reagovat
Tomanatura

Teď jsem se díval, proti Hondurasu hrál nalevo, proti Schweizu, Španělům a proti Brazílii střed.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hráč sa mi pozdáva, dúfam, že ho Comolli vyjedná. Spĺňa všetky predpoklady, mladý, dobrý a za málo peňazí....

Reagovat
vodka

hmm, sice ho skoro neznám, jenom podle jména, ale vypadá zajímavě...

Reagovat
Tomanatura

Jj. Pro srovnání - Schweinsteiger 46% vyhraných soubojů, o 6 gólů míň a jen o pár % lepší úspěšnost pasů.

Reagovat
mithro

Vidal je super, na MS sa mi pacil, myslis ze by mal na United?

Reagovat
Eric_The_King

Tak Sahin by možná šel, i když bych si nebyl tak jistý že by zvládl přechod do PL.

Vidal je taky zajímavá varianta, přiznám se, že o něm jsem ještě nepřemýšlel. Musím si ho trochu nastudovat

Reagovat
vodka

záleží to od toho, co se bude hrát, pokud bude Rooney hrávat podhrto, tak CM víceméně fakt potřeba neni, Fletch, Carrick, Anderson, Giggs a Gibson se tam můžou točit... + přijde Cleverley zpátky, otázka je, jestli to ve středu zvládne...

můj mokrý sen už 2 roky je Modrič, ale tam je to holt nereálné...

Reagovat
niflheim

Wazza proti WHU ukázal, že to sám na hrotu nezvládne...jakmile přišel Chicharito, tak se zatáhl a byla to úplně jiná hra...Wayne prostě nemůže hrát v útoku sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak nemám náladu na to, abych nás komentovala. Asi jsem duchem pořád ještě na cestách a přepnout zpátky do krušné arsenalské reality se mi moc nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre robis,zbytocna strata energie a nalady..

Reagovat
smazaný uživatel

k tomu mam podany Heerenveen.Do 76 minuty vyhraval 2-0.Je to pred koncom 2-3:)What a beautiful day today.

Reagovat
Counter

Ale hezká tiskovka, jen spellforce bude zklamaný - žádné výhovorky se nekonaly :)

Reagovat
smazaný uživatel

aw vyzera cim dalej tym viac zlomene..je mi ho luto, snad sa stane zazrak, zlomi sa to woodoo a pred odchodom este nieco vyhraje, a bude zapamatany tak ako si zasluzi-v dobrom

Reagovat
Liquid

vyhraje tak možná přátelský Emirates Cup

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som sklamany Tento krat Wenger prekvapil.Aj ked podobna kritika si viac zasluzila ine zapasy,kde obhajoval vykon.Ale nezabudol dodat, ze hraci su unaveny po medzistatnych zapasoch.To by nebol on.

Reagovat
Liquid

Reagovat
mithro

dnes sa tesim na MOTD a tie smutne tvare

Reagovat
Kaze

Už je nějakej odkaz? Na BBC to mají jen pro Brity

Reagovat
Kaze

Díky a jak jsi to našel? Já zadal do Search Match of the Day a BBC a nic mi to nenašlo

Reagovat
Counter

Prostě jsem jen prošel nadcházející přenosy :-)

Reagovat
minoLFC

jak hral Torres?

Reagovat
Liquid

0

Reagovat
smazaný uživatel

ta penalta pro manchester to byl zářez jako Brno.Ruka u těla nastřelená.

Reagovat
Liquid

Reagovat
C-M@ster

Ruka ve vápně, která blokovala přihrávku. Pískat se to určitě dalo.

Reagovat
Liquid

ta ruka nic neblokovala, bylo vidět, že ten hráč MANU jí trefil cíleně, a Upson jí měl prostě u těla, nehýbal s ní, to už se léta nepíská toto

Reagovat
niflheim

Fábio zahrával míč, aby nepadl za čáru...

Reagovat
Liquid

Arsenal už to dělá schválně, to není možný, Blackburn snad nejhorší tým na hřištích venku, předtím zraněními zdecimovaný Sunderland, a WBA = 3 easy win a místo toho jen 3 body.... Wenger by měla kopnout do pryč a to už dávno, tady neexistuje jediný legitimní důvod proč si ho tam nechávat

Reagovat
vodka

http://www.youtube.com/watch?v=RUWD-FflZPI

ten song je fakt skvělý relax...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

super výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

jsou to dva dny, co mi jeden mladej modrák tady na diskusi vysvětloval, že jsou kecy, že Chelsea už není, co bývala. Prý měla jen krizi a už se z ní vyhrabala. Kterýpak Modrák to byl? A co na to říká teď?

Reagovat
homeles8

teď se mu něco sladkýho zdá :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle neni PD cemu se divis ze Chelsea remizovala na Stoke ? to neni vubec zadny prekvapeni .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale

Reagovat
smazaný uživatel

Viz koment dole, ty smíšku.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že arogance fandů PL už dorostla takového vrcholu, že si o PL vypráví pohádky, které pak musí člověk PL neznalý bortit a vyvracet. Chelsea od postupu Stoke do PL vždy vzíjemný zápas vyhrála a byly tam i nepěkné debakly. Jejich bilance byla před tímhle zápasem 5 výher Chelsea - 0 remíz - 0 výher Stoke.

Pokud ve světle téhle informace můžeš napsat, že ta plichta není překvapením, jseš pozér a pohádkář, ale určitě ne žádný znalec PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke letos prohráli doma jen čtyři zápasy. Dva z toho se Spurs a MU a to o pohej jeden gól. Navíc s MU dostávali gól v poslední desetiminutovce. Další prohry přišli s Blackpoolem, kterej je letos nevyzpytatelnej a s Fulhamem, kterej dal dva rychlý góly na začátku a to se pak těžko otáčí.

Než se začneš vysmívat, tak si tohle zjisti

+ dodám - CFC je v neskutečnym srabu momentálně, Stoke naopak neprohráli 5 utkání doma v řadě.

Stačí?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě stačí to, cos napsal v předposledním odstavci. O to mi šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc koukám, že ten tvůj příspěvek je trochu zavádějící. Píšeš, že Stoke doma neprohráli 5x za sebou. To je pravda. Ale když bych napsal, že prohráli 2x z posledních 7mi zápasů, tak je to pravda taky a úplně jinak to vypadá

Navíc - hlavní je bilance těch dvou klubů. A ta byla před zápasem jasná - 0-0-5. Proto ten výsledek prostě překvapením byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tyhle bilance jsou dlouhodoba statistika a vetsinou odrazeji spis silu a velikost obou klubu. Protoze kdy jindy tuhle serii narusit nez v rozpolozeni jako panuje letosni sezonu.

Samozrejme, ze bych cistou 1 na Stoke nedal. Ale remiza neni zadnym velkym prekvapenim.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, berme to tak, že je dobře, když je Chelsea v takových hofnech, že je pro ni plichta na Stoke, normálním výsledkem

Reagovat
smazaný uživatel

A dalším hřebíkem do hrobu bude doufám prohra doma s Newcastlem

Reagovat
smazaný uživatel

Držím všechny palce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v momentalnej situacii ta remiza prekvapenim proste nebola...toto bol prave zapas kde by ma neprekvapil ziaden vysledok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PL je rozhodnutá....ted´ se těším na středu!!!! Tam to bude "masakr".

Reagovat
niflheim

Ja ktohle můžeš říct...tohle není PD.

Reagovat
afc

uz je hotovo,nemusis sa bat

Reagovat
niflheim

Arsenal vyhraje v dohrávce - 4 body. Ještě hrajeme na ES a s Čukotkou doma, venku s NUFC...nic není rozhodnuto.

Reagovat
Swarley

přesně tak, zdaleka není nic rozhodnuto...

Reagovat
afc

este pred zapasom so Sunderlandom som videl velku sancu ziskat titul,ale po vcerajsku je definitvny koniec.Nasi hraci su psychicky uplne v prdeli(zacalo to prehrou v CC)+Wenger ako mizerny motivator=bez sance na titul.

Reagovat
niflheim

To jsi ale fanoušek.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak sa mi pacilo vcera ako fanusikovia Arsenalu vybucali hracov na konci zapasu.A myslim, ze to booooo slo hlavne na k mr. W. Hold tazko sa pozera na taku biedu a potom cita niekde v novinach ,ze sa idu zvysovat ceny pernamentiek, ktore su uz aj tak najvyssie v premiere league. Z Arsenalu sa stava "financna masieneria", nie klub ktoremu su fanusikovia prvorady.

Reagovat
smazaný uživatel

ta fotka na začátku článk uje upe lolín. Ten rooney tam vypadá jak zkuřka

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

To byly nervy!Ale dopadlo to skvěle!V tomto kole hrajou výsledky pro MUFC,no není to krása GLORY,GLORY MAN UNITED

Reagovat
minoLFC

owen si vysedel titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by. Měl sem ho rád ještě dřív než k nám přišel. Přál bych mu konečně anglický titul a pak ještě pár let základu v klubu hrajícím o poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

Owen dosloužil. Ten hráč nemá žádný odhodlání, žádnou bojovnost... teď ještě zápasí o titul, ale dál už nebude mít vůbec žádnej důvod se snažit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani se mu teda nedivim po tom čim si musel projít v Realu, kdy měl hrát základ, ale modla Raul byla proste nedotknutelna.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím. On nastupuje málo, ale když nastoupil, tak se snažil a většinou byl hodně dobrý. Podle mě potřebuje být v týmu za hvězdu, což u nás těžko bude. V takovém Boltonu by mohl zářit a znova by našel motivacu.

Reagovat
minoLFC

taký vysedený titul nemá žiadnu hodnotu, Owen by sedel na tribune aj daľšie 4 roky len aby ho získal a kľudne zadarmo, absolutne mu nevadí, že stratil dva roky, ak teraz bude niekedy požadovať plat ako pred ManU alebo návrat do repre tak bude totalne na smiech

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžeš vědět. Podle mě je dost ambiciózní na to aby chtěl hrát a o titul se zasloužit. Ale do základu se nedostane. A na hřiště taky ne. Myslím si, že kdyby Hernandez nebyl tak skvělý jako je, nebo se někdo zranil, tak by nastupoval častějš, klidně ob zápas. Takhle je až číslo 4. Pro mě je podobný případ jako Torres, chce alespoň jednu trofej, ať má na co vzpomínat.

Reagovat
minoLFC

no ale za každú cenu?

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no. Hernandez mu udělal čáru přes rozpočet.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, k***a...

Reagovat
papos182

Neni podminka, ze aby hrac dostal medajli, musi nastoupit alespon k desti ligovym zapasum?

Reagovat
niflheim

Currently, a player needs to appear in 10 matches in a title-winning season to qualify for a medal (inclusive of matches as a playing substitute):

Reagovat
smazaný uživatel

cize musis byt na 10 zapasov NOMINOVANY vsak?

Reagovat
tomasinho

Ne, 10x musí být na hřišti.

Reagovat
minoLFC

skôr musí nastupiť aspoň ako nahradník, ale má na to ešte dosť zápasov, s Fergusonom sa nejak dohodne

Reagovat
tomasinho

Kolik toho odehrál zatím?

Reagovat
smazaný uživatel

6zapasu na wiki

Reagovat
tomasinho

Ou, tak snad už ty 4 si nezahraje. Byla by sranda, kdyby nedostal ani medaili.

Reagovat
minoLFC

to dá, stačí nastupiť na pár posledných minut, keď už o nič nepôjde

Reagovat
tomasinho

Není furt zraněný náhodou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eric_The_King

No, u nás by to asi taky nikomu nevadilo

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle kolo definitivně rozhodlo o titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tak smutně. To by přece byla skvělá zpráva

Reagovat
smazaný uživatel

Bobby je zpet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

a Fulham půjde do top 10

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměnit Wolves za Blackpool, zbytek tabulky nechat tak jak je a jsem naprosto spokojenej

Reagovat
tomasinho

Za Blackpool ne, za Blackburn třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Blackpoolu odejde po sezone Cathcart s Adamem a jsou nahrany. Nema cenu ho drzet v lize.

Navic jsem chtel udelat co nejmensi zasah, aby me fotbalovy buh nepotrestal. Ja bych rad, kdyby spadl Wigan, Blackpool a Brums.

Reagovat
Virtuos

ja by som bol radšej ak by namiesto Wolves spadol Blackburn, Blackpool by mohol ešte zabojovať o záchranu

Reagovat
tomasinho

Tak jo, ale i tak je Blackpool zpestřením, hlavně Holloway. Tak já radši z té tvé trojky jak jsem říkal, místo Seasiders Rovers a bylo by to super.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jsou skvělý... ale výrazně jim dochází dech. Viz odpověd SunFellsovi, otázka jestli by druhou sezonu nepokračovali v padáku... Holloway snad zůstane v lize a nebo se tam brzo s někym vrátí

Reagovat
SunFells

I tak by bavili víc než Blackburn. Brums, Blackburn, WHU a byl bych spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

To je otázka, jestli by nevyprchalo nováčkovský kouzlo... kdyby šlo zrušit QPR a místo jejich postupu nechat nesestoupit Blackpool, tak ideál

Reagovat
SunFells

Ty tam ten Blackburn nějak chceš

Reagovat
smazaný uživatel

Mají sympatickou osu týmu - Robinson - Nelsen, Samba - Dunn, Emerton, Pedersen (i když toho občas nenávidim )

Ale klidně bych se bez nich taky obešel. Hlavně ať se mi zachrání Vlci.

Reagovat
SunFells

Na jejich sestupu by mě právě potěšilo, že by byli zrovna Samba, Dunn a Pedersen na trhu, protože ti by si zasloužili hrát v kvalitnějším klubu.

Reagovat
vodka

mě by nevadil ani sestup villy...

Reagovat
tomasinho

Tak to mi asi jo, sice se mi teď pod Houllierem nelíbí a jejich politika není ideální, ale přesto ten kádr je až moc kvalitní na to, aby spadl. Za MONa se mi líbili loni na přelomu roku.

Reagovat
Eric_The_King

Mě taky, bez MONa tam v podstatě nikdo extrémně sympatický není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

No, zapnu fotbal, po patnácti minutách rozhodnuto, jdu pryč

Reagovat
Darren Fletcher

jo a keby to niekto po polcase vypol ako ja, lebo musel ist na futbal, tak pripomeniem, vyhrali sme 4:2.

Reagovat
SunFells

No ještě, že jsi to pod tím souhrnem napsal

Reagovat
aurelio

trochu OT, ale pobaví to: http://www.profutbal.sk/clanok116351.htm

Reagovat
Liquid

Tottenham doma porazí Arsenal a rozdíl mezi momentálně 2. a 5.bude 6 bodů, to je ještě hratelný, ať ten Arsenal spadne na 5.místo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam snad spadne Chelsea

Reagovat
tomasinho

Mohla by, ale nevěřím tomu. Pátí budou Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Paty bude Liverpool. Spurs uz se sypou

Reagovat
mithro

no Pool vcera tiez ziadny zazrak teda nepredviedol

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze hraje uz jenom ligu a navic se vyhrabava ze srabu, ve kterym byl prvni puli letosni sezony. Spurs hrajou LM a dochazi jim sily na ten jejich behavy ofenzivni fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to záležať od toho ako dlho budú mimo Glen a hlavne Gerrard...

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Carroll? Hraje jako u nas pred zranenim, nebo je z formy?

Reagovat
tomasinho

Něco mezi. Ještě to není ono, ale tak odehrál snad jen 3 zápasy v základu + repre. Včera se nechával moc otrávit souboji s Olssonem, ale dost soubojů vyhrál. Byl problém ale v záloze, který ani jeho ani Suareze nedoplňovala, oba si museli chodit pro míče do hloubky. Svým soubojem a ranou zpoza šestnáctky vybojoval roh, po kterém padl gól. A při rohu na sebe navázal hráče a udělal místo Škrtelovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.. To je přesně jeho styl. Je u všeho důležitýho.... Škoda toho jeho charakteru.

Reagovat
tomasinho

Ale ještě to není jako u vás, tak z poloviny, možná 2/3, přeci jen byl mimo celkem dlouho. Navíc v novém prostředí, bez fungující zálohy. S posílenou zálohou v příští sezoně by jít mělo jedna báseň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tak tak, ať se něco děje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

len tak pre zaujímavosť, čo presne ťa tak štve na AFC?

Reagovat
Liquid

je to úhlavní rival pro Chelsea, strašně nesympatický arogantní Wenger, strašně nesympatický kádr plný simulantů a to už dlouhodobě, Reyes, RvP, Rosický, Bendtner, Nasrí, Wenger z anglického produktu robí francouzský, to mi vadí, kde je doba kdy tam hrál Adams, Winterburn, Dixon, Keown... nehrajete fotbal ale pseudoházenou (Barca to je dokonalá házená) a co taky kritizuji, tak to, že si neumíte udržet kvalitní hráče a vadí mi i ta naivita jak hráčů, Wengera tak fanoušků, do novin byste vyhrávali tituly neustále, zde na EF si ale vážím 2 fanoušků AFC (fantomas, spellforce) ti se nebojí nazývat problémy pravými jmény, u většiny ostatních to je vždycky smůla, náhoda, rozhodčí apod...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je mne tiež jasné, že Arsenal má obrovský počet negatív, ale kto nie, že?

pár tých tvojich by som objasnil: to, že nevieme udržať dobrých hráčov by som nám určite nevyčítal, my proste finančne nie sme tak dobrí ako Chelsea, Barca, Real, AC, City apod. (tomu som aj celkom rád). To, že máme veľa legionárov a Francúzov by som takísto nevidel zle. Proste v tejto generácií sa žiadny Angličan (Brit) neuchytil, do budúcnosti to vyzerá nádejne, je tam Gibbs, Wilshere, Lansbury, Bartley, aj Frimpong je, myslím, Angličan ( ) a Ramsey je Brit.

Wenger nie je každému sympatický hold, ale pre mňa je to génius, výborný finančník a vidí talent aj tam, kde by ho prehliadol aj Habera s Osvaldovou.

Na druhú stranu, áno, máš v dosť veľa veciach pravdu, ale čo už, ja som si ten klub zamiloval v tých časoch Henryho a Bergkampa a iný už nebudem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kvoli takym ako ty ma toto cele okolo Arsenalu este viac znechucuje.Nemame financie ako Chelsea alebo Man city?Ale mame dost penazi na kvalitnejsie nakupy ake sa diali.Tvoj super financnik AW neustale pripomina ,ze aku ma Arsenal silnu financnu situaciu.(akoze vdaka nemu).Len tak pre tvoje info.Platy nasich hracov su podstatne mensie ako platy ostatnych top klubov premiere league.Aj vdaka AW politike.Mimochodom AW ma jeden z troch najvyssich platov v PL.Zarobi 6 milionov libier ako zaklad rocne,plus ako som cital niekde ma aj percenta z predaja hracov.Ten tvoj stryko drzkros, co ho tak srdcervuce obranujes , setri vsade len nie na sebe kupodivu.Kamarat daj si studenu sprchu a otvor oci konecne.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.csfd.cz/film/237485-arsenal-49-the-complete-unbeaten-record/

Na uklidnění, nemyslím to nijak ve zlém. Nejvíc nechápu, když máme nejdražší vstupné v PL, tak proč ho ještě zase navyšují o nějakých 6 %

Reagovat
smazaný uživatel

To nechape nikto ,ale seru si samy do huby.Vela gunners tu sa na to pozera inak.Ale keby mali ony uz aj tak platit nehorazne ceny za pernamentky kazdy rok a pozerat taketo trapne divadlo sezonu po sezone a potom im este niekto zahlasi,ze sa idu zvysovat ceny,tak ti musia byt maximalne znechuteny.Po sobotnajsom zapase vybucali konecne niektory fans "Arsenal".Je pekne ,ze sme boli unbeaten, aj ked si myslim,ze to nie celkom bola AW zasluha(moj nazor).Ale teraz na oplatku velke h...o uz niejaky ten "piatok".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Chelsea má rivala?

Reagovat
smazaný uživatel

o ligu majstrov urcite.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro udržení se Sunderlandu!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal před prvnim TyneWear derby. Bruce je mistr záchranář, sestupu se nebojim.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se bojím obojího.

Reagovat
Liquid

černé mačky se na tuty zachrání, mají Gyana

Reagovat
smazaný uživatel

Což je jím úplně k ničemu, dnes ses o tom mohl přesvědčit.

Reagovat
Liquid

snad si nečekal 3 body ze City of Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Tři body čekám vždy. A já nemluvím jen o dnešním zápase.

Reagovat
Liquid

navíc co říkali na Digi, tak máte slušnej los, doma tuším Wigan, s tím se doma neprohrává

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

co jsem napsal za hovadinu prosím, vysvětlit, nebo, že by Sonny fandil Wiganu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sonny fandi THFC a to je jediny tym, ktery letos doma prohral s Latics

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne jeste Wolves, ale i tak

Reagovat
Liquid

aha, dík ale zase předloni jim dali devítku myslím...

Reagovat
smazaný uživatel

No loni

Reagovat
soukup

sestupu bych se nebál, podle mě všichni od WBA nahoru už jsou zachránění a ty 2-4 body někde ukopou

Reagovat
niflheim

Sunderland snad 6 bodů od pohárů někdy v zimě. Teď 6 bodů od sestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá statistika -

Wolves naposledy vyhráli na St. James' v únoru 1959 v ten samý den, kdy se narodil současný kouč McCarthy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když počítam prohry s MU, CFC i LFC, a další dvě ztráty, tak mi to vychází na 8 bodů. Záchrana by už měla být 99%.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsou tam tri zapasy, do kterych pujdou Geordies jako favoriti, blby je, ze to je proti tymum, kterym tou dobou pujde urcite o zachranu. Ale verim tomu, ze to Pardew zvladne bez problemu A pak se konecne bude moct vyjednavat o novych smlouvach. Kdyby sezona skoncila ted, splnili by se obe moje predsezonni prani

A o Wolves se neboj, ti maji takovy los, ze by sestoupili snad jen pri nestastne shode okolnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ty WBA nakonec mě točí. Poslední tři zápasy s nima máme tušim 0-1-2. Hrůza. Ale třeba překvapíme na Anfieldu, kdy se mužstvo bude chtít "pomstít" za přestup Andyho.

No já doufam, oni maj dlouhodobě hroznou smůlu... I teď s náma - Harps chytí na lajně hlavu a vlastně z dalšího útoku dáme na 2:0...

Btw. Dnes jsem četl, že Arfa se zítra přidá k týmu a do posledních tří zápasů sezony by mohl jako střídající zasáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Je ale mozny, ze v tom zapase uz Baggies nebudou mit o co hrat. Pokud to nebude primej souboj o sestup, tak se toho zapasu ani moc nebojim

Ta vcerejsi vyhra nad Wolves byla strasne dulezita, oni ty body budou moct nahonit jeste v dalsich zapasech

Na Arfu se tesim, Pards si snad uz da pozor na to, aby nic neuspechal jako v pripade Dannyho. A zacina to vypadat na 4-4-1-1 v pristi sezone, takze bude potreba privest asi LB a utocnika na hrot. A byl bych rad, kdyby se pokusili o toho Larssona jeste jednou, protoze tenhle system vyzaduje i kvalitni hrace na krajich.

Reagovat
smazaný uživatel

Na LB jsem zvědavej. Ferguson tam hraje skvěle, ale pořád by byl lepší na křídle a radši až jako druhá volba. Každopádně skvělá pojistka za Jonase i Josého, kterej musí zůstat.. prostě musí :-).

Útočník - vůbec netušim kdo by mohl přijít. Ale vůbec. Ten Sow z Francie? A Larsson přijde. Jestli mu opravdu na poslední chvíli zatrhlo přestup vedení Brums, tak tam nebude chtít zůstat. Otázka jestli se zdravym Joeym i Ryanem bude mít dost prostoru hrát. Každopádně ho u nás rád uvidim. Taky se mluví o Jarvisovi, ale to je asi jenom zbožný přání.. Ale kdyby ho Wolves neudrželi, tak doufam, že si vybere nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Fergie by mel byt nahradnik na LB i LM a zahral by si dost

Utocniky muzeme rozebirat porad dokola, ale asi si budeme moct vybirat az v lete podle toho, o koho bude mit klub zajem. Larsson u Brums nejspis neprodlouzi, ale problem je, ze z nej ted bude volnej hrac a bude si moct vybirat z vic nabidek, takze pravdepodobnost, ze skonci na SJP, se tim snizuje. Ja myslim, ze by se moc hodil, protoze Barton bude urcite obcas potreba i na DM, kdyz pravdepodobne odejde Smudge ( ). Tiote na to sam byt nemuze a jiny DM v tymu vlastne ani neni, i kdyz Gosling by to urcite uhral taky

Jarvis by mi vubec nevadil, ani kdyby prisel misto Jonase

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt. Je to co tejden to nový jméno do útoku. Naposled Long z Readingu. Bude to šílený přestupový období.. asi si všechny stránky týkající se fotbalu na těch pár měsíců zakážu v prohlížeči.

Reagovat
fantomas

To neuděláš. Každej na to vždycky nadává, ale pak to všecko hltá.

Reagovat
smazaný uživatel

Shane Long je muj nejoblibenejsi hrac v Champu, ale mam rad Reading a vidim u nich velkou sanci brzo postoupit do PL, takze bych byl rad, kdyby tam Long zustal

Reagovat
tomasinho

Postoupí doufám už letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam taky, ale radsi jen v tichosti

Reagovat
tomasinho

Nějak dochází dech ale Forest, nadechli se až k druhému místu a teď padají. Aby nakonec ještě nechyběli v play-off.

Reagovat
soukup

já už celkem počítám s tím, že letos v PO nebudou a dokonce na něj budou koukat tak s pětibodovou ztrátou, ta jejich forma je příšerná. Na druhou stranu mě těší Canaries, kteří jedou na přímej postup, takže se to vykompenzuje

Reagovat
tomasinho

Jo, to jo. Podle mě jim to nevyjde, rád bych ale viděl v play-off Clarets ještě, možná místo Leedsu, Velšani chci v play-off oba pro zajímavost. To pak ale nebudu vědět, komu přát postup z play-off. Ale asi nejvíc Royals, pokud se tam dostanou.

Reagovat
soukup

no já to právě budu mít dost jednoduchý, Velšany nechci ani jedny, možná když už tak bych přežil Cardiff, to aspoň není tak moc multikulti kádr, Leeds nechci, takže Royals budou jasná volba, ale tak nějak cítím, že jedni Velšani postoupí

Reagovat
tomasinho

Taky radši Cardiff, do Swansea natahal Sousa dotáhli Martinez se Sousou pěknou směsici no.

Reagovat
tomasinho

Aha, pěkně blbě zformulované, ale určitě jsi to pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tem se ted sere uplne vsechno Po Vanocich byli k nezastaveni a ted jsou ve srackach. Prisli o tu neskutecnou domaci serii, venku hraji bidu, los taky nic moc. Clarets se taky zvedli pod novym manazerem a ted 3x rupli, bude to jeste zajimavy. Ale za Reading v PL bych byl moc rad

Reagovat
tomasinho

Já taky, jen mi tak nějak pořád nesedí to QPR, budu je muset zkousnout ale každopádně. Norwich to taky pěkně našláp, já bych chtěl postup Velšanů(spíš Cardiff) a Royals. Pokud půjdou přímo QPR a Norwich, tak ale budu přát REadingu(snad se udrží na příckách pro play-off). Odpověď i pro soukupa dá se říct.

Reagovat
soukup

QPR má docela sympatickej kádr, takže by mi zatím nevadili, na druhou stranu se ten kádr s postupem do PL asi změní k nepoznání a bojím se, že k horšímu

Reagovat
soukup

Ferguson tam hraje skvěle? pravda, že sem ho viděl jen proti Stoke, ale jak tam nestíhal bránit Pennanta, to bylo fakt špatný

Reagovat
smazaný uživatel

No já Stoke naštěstí neviděl. Ale co nastoupil předtim proti Evertonu a ještě dřív v sezoně proti WHU, tak hrál skvěle. Jasně, že tam měl nějaký výpadky, však je mu 19 a jsou to jeho první zápasy. Dnes taky výbornej, akorát se nějak lehce zranil :/

Reagovat
smazaný uživatel

Sow by se vám možná do koncepce hodil, ale po týhle sezoně bude mít šíleně nadhodnocenou cenu, tudíž by se Newcastlu imho nemusel vůbec vyplatit v poměru cena-výkon..

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladam, ze ve vzduchu by nase pozadavky stejne nesplnoval

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam jak blázen, on už má 20 gólů... to by byla sakra pálka. Navíc černý útočníky máme 3. Chtělo by to zas nějakýho bělocha.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis dva. Best neni ani cernej, ani utocnik A ja chci stejne Kenwyna

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by byl ideální. Lehce přismahnutej Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

zas nemiřte moc vysoko, Sidibe je taky skvělý hlavičkář

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Pulis ma ten zvlastni dar hrat stred tabulky PL i s utokem Sidibe-Walters Pardew je sice frajer, ale s utokem Ameobi-Sidibe by hral tak o 19. misto

Reagovat
soukup

je fakt že Pulis by uhrál střed tabulky PL i s duem L.Došek - Kweuke, ale Kenwyna stejně nedáme no ale na Walterse pozor, on se lepší a lepší, nedivil bych se, kdyby předběhl Huttyho a byl nejlepším střelcem letos

Reagovat
tomasinho

No, ten včerejší gól, to klobouček, krásně to provedl. Taky mi po úvodních rozpacích ukazuje, že něco v sobě má.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sobotni gol byl skvelej, to musim uznat

Reagovat
soukup

a ona vůbec Pulisovi sestavy jsou dokonalý, hrát kolem 10 místa se stoperama místo beků, s duem Delap Whitehead ve středu zálohy, s Waltersem, Sidibem, Carewem v útoku a na lavičce si často nechávat Kenwynea a Fullera případně dřív pravidelně jednoho z dua Tuncay/Pennant to je fakt něco neuvěřitelnýho, 90% manažerů by s tím sestoupilo

Reagovat
smazaný uživatel

90%?

Reagovat
soukup

no tak do těch 10% počítám ještě asi Big Sama

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Connor Wickham.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O toho jsme se přestali zajímat, když nám oznámili cenu. Moc drahej na 17letýho fracka.

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko požadujú? Mne sa zdá ako veľký talent...

Reagovat
smazaný uživatel

To buď nepsali, nebo si to nepamatuju.

A on to talent je obrovský, ale máme svuj v podobě Rangera a to poslední co do další sezony NUFC potřebuje je další nehotovej útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mu to psal uz 3x, to je zbytecny

Reagovat
tomasinho

Ještě na to zdaleka nemá. Jak píší lexess s hrubasem, není to hotový hráč, dva roky se může klidně rozehrávat v Champu a pak někam jít.

Reagovat
Usty

The return of the king

Reagovat
smazaný uživatel

ManU

Reagovat
fantomas

OT pro informované fandy CFC (Talkers/Arbitr?):

Jaká je možnost, že by Matič s Rajkovičem zůstali ve Vitesse napevno/na další rok? Je vůbec nějaká? Na Delače se ani neptám, tomu je 18, v Arnhemu nic neodchytal, takže si ho asi natuty stáhnete zpátky...

Reagovat
Liquid

slyšel jsem, že Matič má jít do Benficy jako vyrovnání se s přestupem Luize a Ramireze

Reagovat
fantomas

Reagovat
Usty

jen za Luize.. 21+Matič..

Reagovat
vodka

je to tak, já bych zase poprosil o info o matičovi, jak hraje...

Reagovat
Tomanatura

Menší OT. Viděl někdo z vás tabulku Portugalské ligy? Porto dneska vyhrálo titul, z 25 zápasů vyhrálo 23!!! a 2 remizovalo. To je trošku jiná jízda... Že by se opakovalo Mourinhovo Porto?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me vyhraji i EL..

Reagovat
cristiano.K.

ta kvalita je tam obrovská,ale přece jen Mourinhovo Porto bylo ještě silnější

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu proc je pred stadionem Fulhamu Michael Jackson ,ktery nebyl fanouskem tohoto klubu a navic fotbal mu byl ukradeny.Ty anglani asi zacinaji blbnout ,je super kdyz pred stadionem techto klubu jsou sochy jejich legend ,ale proc tenhle uchylak na deti?

Reagovat
smazaný uživatel

nemusel byt on fanusikom toho klubu, staci ked majitel je jeho fanusikom....je to riadna chujovina ale poslednu vetu si si mohol aj tak odpustit

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tam chcou mět sochu celebrity se slabostí pro děti, tak ať tam postavíjou Polanského.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

majitel Fulhamu je anglan?

Reagovat
smazaný uživatel

Egypťan tuším.

Reagovat
Liquid

tak tak, otec přítele Diany co tragicky zahynuli v Paříži

Reagovat
smazaný uživatel

no oni tt muslimove daji anglicky fotbal i jejich paradni tradici do pr...Je z toho smutno .Staci jak se drive rozhodovalo a dnes .Rozhoduji i tady penize a to je spatne .Drive byla anglicka soutez ferova coz se dnes neda vube rict.

Reagovat
mike.84

ti kladiváři sou fakt kokoti. 20:0 a debil grant tam nedá nějakeho šíttoveho bije ale vyměni kus za kus dyt celou dobu byli reds ve středu hřiště lepší, tak nechapu proč to nezhustili. on tam ten blbec vrzne ofenzivní hrače.. do takového rozjeteho zápasu.. no chuji... grant asi bere man u jako nejvhodnějšího kandidáta na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno špatně. Z vidiny Man City v CHL je mi na bohužel my tam evidentně nechcem...

Reagovat
t0mmy33MCFC

ale sak vy vyhrajete Ligu mistru ne tak na co byt pred City?

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

"for fuck's sake" srdcař,měl by to převzít po SAFoví...

Reagovat
smazaný uživatel

"for fuck's sake" srdcař,měl by to převzít po SAFoví...

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester krasne a konkurenti jeste krasneji

Reagovat
smazaný uživatel

http://bit.ly/fnm5rC

haloooo pan Wenger, 1. april uz bol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa style

Reagovat
vodka

Rooney dostal 2 zápasy trest, za ty 4 slova do kamery

Reagovat
papos182

Konecne.

Reagovat
mithro

cela ta ich FA je jedena velka komedia, hlavne ze sa tu vsetci idu ... z toho ako ich ma United vo vrecku

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney je totalny tupec, ak sa vzdy utisi niejaky jeho skandal, tak spravy znova nieco z coho je na smiech celemu Anglicku.

Reagovat
fantomas

A co na tomhle bylo tak na smích? Dokážu si představit, že bych to udělal taky. I když by to asi muselo bejt derby nebo nějakej přece jen důležitější zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Rooneyho tupost bola na smiech.To ako nevie potlacit svoje zakladne slovne pudy , ktore sa naucil niekde v ghete ,kde vyrastal.Profesionalny futbalista by sa mal vediet podla toho aj chovat.No ak by si to spravil ty a oslabil svoj tym , tak by si bol za pekneho blbca.

Reagovat
fantomas

Oslabil? On vyloučenej nebyl, a tohle je jen trapná habaďůra od FA. Panebože, z gauče se to vykládá. Nechápu, proč když si někdo uleví na hřišti bez kamer, tak je to jako v pořádku, zatímco jakmile to viděj kamery, hned je z toho děsnej průser. Stejně tak si myslim, že kdyby to udělal jinej bezmozek, ne tolik medializovanej (a že těch adeptů by se našlo), nebylo by z toho ani z poloviny takový haló.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenze tento konkretny bezmozog je nie len hrac najoblunejsieho anglickeho klubu,ale zaroven aj reprezentant Anglicka.Ma uz niejaky ten skandal na krku.Lahka ovca.Prave ide o tie kamery.Pozera to miliony deti po svete a to je ten problem.Preco by nemal do kamier.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslis vazne

vsak toto je totalne absurdne rozhodnutie...dalsie!

- Emocie boli na maximalne, povedal 4 slova z ktorych bolo 3x slovo what a 1x fucking!!!

- Po zapase sa verejne ospravedlnil, dokonca poslal do BBC dopis ktory Gary Lineker precital v MOTD (Alan Shearer tam zaujal rovnake stanovisko...stalo sa, ospravedlnil sa, nie je to nic strasne, nechajme to tak)

- Za taketo veci ak uz, by sa mala davat penazna pokuta a nejaka vystraha, nie 2 zapasovy ban preboha

- Opat skurveny dvojity meter: Redknapp do kamery SKY Sports takisto nadaval a podstatne horsie ako Rooney, Gerrard ukazal rozhodcovi V a videl to cely futbalovy svet, Ashley Cole postrelil cloveka vzduchovkou a vie o tom kazdy...toto niesu zle priklady pre mladez?...a zrazu tu niekomu vadi slovicko fucking, ktore pouziva pomaly kazdy? Pokrytectvo a dvojity meter prvej triedy!

- Dokonca aj anglicke media sa smeju z FA co to pre boha zasa vymysleli

Reagovat
vodka

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Pokuta by byla urcite lepsi, ale tenhle trest znamena min Rooneyho ksichtu a vic prostoru pro Berbu a Hernandeze, a to se mi zamlouva

Reagovat
smazaný uživatel

Rooneyho fiktivny syn na Twitteri: Daddy is calming down. He says that, in reality, Fergie rests him against the weaker teams anyway, so missing Fulham and City isn't too bad.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze ludia tu len obhajuju Rooneyho trest.To ze ini ludia nie su potrestany za podobne preciny je uz ina vec.To nikto neobhajuje.

Reagovat
Tomanatura

Jednoznacne.

Reagovat
fantomas

Aha, takže teď si najednou budeme hrát na moralisty a budem myslet na děti. Ale když se dodatečně netrestaj očividně nasimulovaný penalty, několikrát unikli postihu i ti, co se nesportovně chovali mimo dosah rozhodčích, tak to pak je najednou jedno, že to sledujou tisíce kluků z přípravek, který si pak akorát řikaj "jo aha, ono je to vlastně normální, tak to jo"...

Kdyby FA trestala všechno takle přísně, ani neceknu. Ale tohle je prostě dvojí metr (kterej FA aplikuje ZDALEKA ne poprvý), to ať se na mě nikdo nezlobí.

Reagovat
smazaný uživatel

A kto sa hra na moralistu?Ja nehovorim,ze by sa nemali trestat aj nasimulovane penalty.Aj ine nesportove chovania.Ale tak isto malo byt aj toto.Ja len obhajujem jeho trest, nie to ze iba on ho dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

ten trest je smiesny

Reagovat
fantomas

No ale to je přesně ono. Copak nevidíš, že se tu předevšim lidi ohrazujou právě proti té dvoucestné FA, která jedněm toleruje a druhym za podobný prohřešky vyměřuje takový tresty?? O to tu celou dobu jde. Sám sem psal, že by byl takovej trest normální, kdyby to zároveň byla od FA běžná, jakási elementární sankce. Což ovšem neni ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto správnej tres pro srdcaře úček nemá se chovat jako idiot

Reagovat
66pepo66

Robis si P**U?! Za 3-4 sproste slova ? Co by si robil ty keby tvoj tym otocil vysledok z 2:0 na 2:3 prave tvojimi golmi?! Bol by si ticho ? Ved to je smiesne co ta FA uz robi. Kolkokrat uz som postrehol ako bol zaber na akehokolvek hraca v PL a peken si zanadaval a nic. Viackrat to bolo aj pocut nakolko bol pri kamere a nic! Podla mna je to uz naozaj okate co robi ta FA. Trest za takuto volovinu, trest SAF-ovi za absolutnu pravedu miestotoho aby riesili chyby daneho rozhodcu. Darmo kym Abramovic pumpuje tak FA skace ako piska...

Reagovat
vicinda07

Jack Collison

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

Dobre mu tak chtel fuck fuck, tak s nim pekne vym*dali! v semifinale at si uz rezervuje sedacku vedle te dalsi nevymachane huby :D

Reagovat
smazaný uživatel

Zakažte ve fotbale EMOCE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele