Anglická Premier League - souhrn 29. kola

05.03.2011, 15:43, aktualizováno 07.03.2011, 23:09
Komentáře a souhrny
Manchester United nezvládl ani zápas v Liverpoolu a prohrál 1:3. Tottenham veze jenom bod z Wolverhamptonu, Arsenal doma pouze remizoval se Sunderlandem, Chelsea zvládla pondělní dohrávku v Blackpoolu. Manchester City vyhrál nad Wiganem, Bolton a Fulham v závěru urvaly výhru 3:2, doma uspěl také West Ham, z venku vezou všechny body Everton a WBA...

Blackpool FC - Chelsea FC 1:3

07.03.2011 21:00

Góly: 86. Jason Puncheon - 20. John Terry, 63. Frank Lampard (pen.), 66. Frank Lampard

I relativně matný výkon stačil na Chelsea ke splnění úkolu. Obhájce titulu zvítězil na Bloomfield Road a přiblížil se první trojici. O vítězství rozhodl kapitán John Terry a dvěma góly Lampard. Torresovo čekání na gól pokračuje. Blackpool v závěru vstřelil alespoň čestnou branku a udržel si bilanci, že v každém domácím zápase letos skóroval.

Šance domácích na úspěch byly malé, především kvůli tomu, že chyběl klíčový kapitán Charlie Adam a útočník DJ Campbell. Carlo Ancelotti znovu vsadil na rozestavení 4-4-2, přičemž v útoku se vedle sebe poskládali Drogba s Torresem. Pravdou však je, že jim to spolu příliš nešlo.

V nevinně vyhlížejícím střetu s Drogbou v úvodu duelu si pravděpodobně přivodil zranění gólman Kingson, ale tehdy na sobě nedal nic znát a pokračoval ve hře. Především pak zneškodnil šanci hostů. Chelsea neměla takový tlak, jak se možná očekávalo. Její hra byla pomalá, bez nápadu, až to musel ve 20. minutě rozseknout po rohovém kopu kapitán John Terry, jenž hlavou otevřel skóre.

O pár minut později hrozili Blues znovu. Drogba patičkou našel Žirkova, ale proti němu dobře zakročil Evatt. Na pravé straně pak operoval Bosingwa a následná Torresova byla zablokována. Do třetice si pak vzal zakončení na starost sám portugalský bek a povedenou střelou nechal vyniknout Kingsona. Po více než půlhodině hry poprvé zahrozili také Tangerines. Puncheon si to z poloviny hřiště namířil přímo na bránu, obešel Luize a vystřelil relativně lehkou střelu, kterou však Čech pouze vyrazil a zachránila ho až tyč. Vzápětí v důležitém okamžiku uklouzl Bosingwa, ale John Terry ho zastoupil a Beattieho střelu zneškodnil.

Domácí v tu chvíli soupeře slušně tlačili. Další akce vyvrcholila Puncheonovou přihrávkou do šířky na Evatta, který chtěl překvapit Petra Čecha, ale ten za svá záda míč nepropustil a vyrazil ho. V nastaveném čase prvního dějství ještě po spolupráci s Essienem dobře vypálil Ramires, stav se ale již nezměnil.

Hned po restartu se Blackpool a Beattie dožadovali penalty po souboji s Bosingwou, ale sudí je nevyslyšel. Až po hodině hry pokutový kop skutečně odpískal. Kalou, který po deseti minutách nahradil zraněného Drogbu, pronikl do šestnáctky, kde ho fauloval Evatt a Frank Lampard mohl s přehledem zvýšit na 2:0. Uběhly jen dvě minuty a Frank Lampard starší sedící na tribuně mohl být na svého syna dvojitě hrdý. Kalou mu totiž poslal mezi obránci výtečnou přihrávku a záložník Chelsea se v zakončení nemýlil.

Pár minut nato opustil branku domácích Richard Kingson, na němž nejspíše nechal následky zmiňovaný střet z první půle a do branky vyběhl Halstead. V závěrečné desetiminutovce trochu překvapivě vyvinuli Seasiders hodně slušný tlak a špatná obrana Chelsea měla co dělat. Nejprve výtečně vyslal Puncheon na levé straně Phillipse, ale toho vychytal Čech. V 86. minutě už ale ani český gólman nestačil na střelu Puncheona, kterému nechal soupeř ve vápně obrovský prostor a 24letý křídelník toho využil.

Blackpool sice stále prohrával o dva góly, ale jakoby chtěl ještě manko stáhnout a nadále se hrnul před Čechovu svatyni. Vzápětí mohl skutečně přidat i druhou branku, Ormerod už si to před bránou šteloval na střelu, ale na poslední chvíli zakročil Terry a zablokoval ho. Po další nepřesvědčivém bránění hostů pálil Evatt, jenže nepřesně. Chelsea si tak nakonec do Londýna odváží vítězství 1:3 a tři body.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur 3:3

06.03.2011 17:00

Góly: 20. Kevin Doyle, 40. Kevin Doyle (pen.), 87. Steven Fletcher - 30. Jermain Defoe, 35. Jermain Defoe, 48. Roman Pavljučenko

Kdyby Fletcher v samotném závěru nepřišel s vyrovnávací trefou, mohli bychom patrně hovořit o nejméně zaslouženém vítězství Spurs v sezoně. Halsey totiž Vlkům upřel zřejmě regulérní gól, navíc se Tottenham v poslední 30minutovce místy hodně křečovitě bránil. Londýňané se takto řadí po bok Manchesteru City, United a Chelsea - dalším horkým favoritům, kteří na Molineux nezvládli naplno bodovat.

Jestliže všichni aktéři na trávník vykročili s tím, že uctí památku Deana Richardse, povedlo se jim to dokonale. Jednak šlo o vyrovnané klání, v němž ani "sestupující" Wolverhampton nehrál žádné druhé housle, jednak padaly i překrásné góly. První z nich, který následoval pár slibných akcí Vlků, ale až tak pohledný nebyl. U jeho zrodu stál centr Henryho a především rozpačité vyběhnutí Gomese, před nímž ještě zvládl míč hlavou lehce tečovat Doyle - 1:0. Jenže první poločas se nesl ve znamení neustálého měnění směru útočení a v příštích minutách byl na svých ztečích efektivnější Tottenham. Navzdory předešlé formě se pak symbolem kohoutí plodnosti stal Jermain Defoe. Ten po půl hodině hry skryl svou střelu za obránce v oranžovém a v Premier League se trefil po dlouhém roce. Za pět minut navíc přispěchal s pohotovou kroucenou střelou, když Modrič těsně za velkým vápnem ztratil, a vymetl jí vzdálenější šibenici.

Ani to ale nebylo z prvního poločasu vše, do šaten totiž zkrátka musely oba celky odcházet za vyrovnaného stavu. Hutton proto v 39. minutě zatáhl za ruku Milijaše, těsně unikl červené kartě a ke všemu nechal Doylea zahrávat pokutový kop. Ten pak domácí útočník proměnil ve svůj druhý zásah v utkání, po zemi zacílil víceméně doprostřed klece. Stejným směrem pak krátce po pauze letěl i Pavljučenkův projektil, proto je s podivem, že Hennessey nezvládl zasáhnout. Ruský forvard obdržel přihrávku od Jenase, obratně se vmanévroval do ideální palebné pozice a pak zaskočil soupeřova brankáře ranou pod břevno.

Od té doby to už skoro vše bylo jenom a pouze o Wolves. V 65. minutě se například Gomesovi konečky prstů podařilo vytáhnout na tyč Milijašův pokus, který už vypadal, že směřuje do sítě. Nadějně vypadala i pozdější šance Fletchera, k němuž skrz Ebankse-Blakea propadl centr Doylea a on ho z dlouhého kroku poslal nad bránu. Hegemonii domácích pak jenom na chvilku utnul Bale, když využil nedorozumění Elokobiho s Henrym a zblízka slabší pravačkou pouze nastřelil Hennesseyho, pak se však zase pokračovalo v zajetých kolejích. Obzvlášť velký vzruch přinesla 80. minuta, kdy Gomes prohrál vzdušný souboj se Stearmanem a mohl akorát děkovat bohu (nebo sudímu Halseymu), že na něj byl odpískán faul. Wolverhampton se nicméně přesto dočkal, a také ze vzduchu. Poté, co Defoe přízemní ranou trefil brankovou konstrukci, Jarvis našel hlavu Fletchera a ten brilantně zakončil do Gomesova protipohybu.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Manchester United 3:1

06.03.2011 14:30

Góly: 34. Dirk Kuijt, 39. Dirk Kuijt, 65. Dirk Kuijt - 90. Javier Hernández

Liverpool, Luis Suarez, Dirk Kuyt. Tři hlavní jména, která se dnes zapsala do análů dnešního zápasu na Anfield Road. První jmenovaný jako celek získal prestižní tři body, druhý jmenovaný vítězství režíroval a ten třetí ho sám vystřelil. Nizozemský útočník nasázel Van der Sarovi hattrick a Manchester United musí přijmout hořkou porážku 3:1.

Rudí Ďáblové sice šli do zápasu po prohře s Chelsea, ale věděli, že v sobotu zaváhal Arsenal, a tak opět mohli zvýšit náskok na čele tabulky. Příležitost však hrubě promarnili a naopak Liverpool se začíná probírat. Na hře hostů se podepsala absence stoperů, ve středu obrany dnes lepil díry vedle Smallinga Wes Brown. Vypíchnout by se mohl také výkon sudího Phila Dowda, jenž v prvním poločase poměrně citlivě posoudil ošklivé zákroky Rafaela a Carraghera, po jehož zákroku skončil zápas pro Naniho. Červenou kartu ale ani jednou ve prospěch fotbalu zkušený arbitr neudělil.

Ačkoliv všechny góly vstřelil Dirk Kuyt, rozdílovým hráčem dnes byl někdo jiný - Luis Suarez. Ten dnes jednoznačně potvrdil, proč za něj Liverpool Ajaxu vysázel 23 milionů liber a na Anfieldu zatím nemusí litovat. Už ve druhé minutě hrozil po Kuytově centru, ale tentokrát ještě nedokázal svůj finiš usměrnit. United na rychlý start soupeře odpověděli šancí Berbatova a Reina si oddechl, že Bulhar netrefil branku. Ve 25. minuta zasáhla defenzivní řady Liverpoolu nepříjemná zpráva, střídat musel zraněný Fabio Aurelio a Kenny Dalglish z lavičky vytáhl Kyrgiakose. Urostlý Řek se postavil vedle Škrtela a napravo se posunul Carragher. Nalevo pak Glen Johnson.

Než se stihla obrana Liverpoolu pořádně zorganizovat, málem inkasovala. Hlavičku Wese Browna ale nakonec dokázal na brankové čáře zastavit Raul Meireles. Rychlonohý Suarez na druhé straně neustále strašil obránce a ve 34. minutě předvedl úžasné sólo, které prvním gólem zakončil Kuyt. Uruguayský útočník postupně uvnitř vápna obešel Rafaela, Carricka i Browna, překonal Van der Sara a Kuyt mohl z metru doklepávat do odkryté klece.

Jen pět minut trval stav 1:0, pak Liverpool přidal druhý zásah. Obrana nedokázala odvrátit centr Suareze a Kuyt opět z hodně snadné pozice hlavičkou vstřelil druhý gól. Závěr druhé půle se nesl ve znamení ošklivých zákroků. Nejprve Carragher sestřelil Naniho, který musel střídat a také Rafael mohl být po zákroku na Lucase rád, že unikl červenému trestu.

Portugalského křídelníka nahradil Javier Hernandez a krátce po změně stran málem s Berbatovem vypracoval první branku hostů. Bulharského útočníka ale na čáře zastavil znovu Meireles. Ten se pak předvedl i na opačné straně hřiště, kde ho však po Kuytově pasu zlikvidoval Van der Sar. V 65. minutě už byl ale i nizozemský veterán krátký, ačkoliv gól jde částečně na jeho účet. Suarezův trestný kop totiž Van der Sar nedokázal udržet, pouze ho vyrazil před sebe a Kuyt v další jednoduché pozici už potřetí rozvlnil síť.

V poslední čtvrthodině se domácím fanouškům poprvé předvedl Andy Carroll, jenž konečně doléčil zranění, které si přinesl z Newcastlu a při střídání za Meirelese si vysloužil bouřlivé ovace. Anfieldem se v závěrečných minutách neustále nesl text známého "You'll Never Walk Alone" a radost fanouškům nezkazil ani Hernandez, který ve druhé minutě nastavení hlavou upravil na konečných 3:1.

Více informací k zápasu

Manchester City - Wigan Athletic 1:0

05.03.2011 18:30

Góly: 38. David Silva

Manchester City sice nepředvedl bůhvíjaký hvězdný výkon, ale na těsné vítězství nad Wiganem to nakonec stačilo. O výhře rozhodl v prvním poločase David Silva, jehož střelu si Al-Habsi nechal propadnout mezi nohama.

David Silva byl jedním z nejlepších na hřišti a také zahájil první protiútok. Ve třetí minutě vyzval ke střele Yayu Tourého, kterého musel likvidovat Al-Habsi. Silva s Tourém a ještě Barrym pak byli vidět i v desáté minutě, kdy předvedli výtečnou kombinaci, na jejímž konci akorát Barryho zradilo zpracování.

Po přihrávce Vincenta Kompanyho se předvedl i domácí kapitán Carlos Tevez, který prošel mezi dvěma obránci, ale nakonec mířil těsně vedle. Vzápětí mířil podobně Silva a Citizens stupňovali tlak. Po půlhodině však mohl domácí nepříjemně zaskočit McCarthy, jenž využil výtečné práce Mosese, ale irský záložník nakonec úspěšný nebyl, jeho pokus zastavilo břevno. A za pár minut trestal Silva. Na levé straně se dostal do šestnáctky, vystřelil a na bližší tyči nachytal v nedbalkách Al-Habsiho, kterému míč trestuhodně propadl mezi nohama.

City si byli o něco lepší, nicméně pěti minut po změně stran je opět muselo zachraňovat břevno. Po rohovém kopu napálil míč do brány Alcaraz a všichni domácí borci jen sledovali, jak letí do břevna. Po hodině hry poprvé výrazněji prověřil Harta McCarthy a vybojoval roh. Na své šance však Wigan nedokázal dlouhé minuty navázat a ani Manchester City se v útoku příliš nečinil. Až v první minutě nastavení likvidoval ve vápně nebezpečně vyhlížející pozici Rodallegy Hart. Minut se nastavovalo více a Latics měli možnost na srovnání ještě v 94. minutě. Střídající Sammon si vyměnil míč s Rodallegou a svou střelou dokonce překonal Harta, jenže míč nakonec nezamířil do sítě. Citizens tak ukopali výhru 1:0.

Více informací k zápasu

West Ham United - Stoke City 3:0

05.03.2011 16:00

Góly: 21. Demba Ba, 30. Manuel da Costa, 83. Thomas Hitzlsperger

West Ham dnes hrál další důležitý domácí zápas, zvládl ho a po dlouhé době opustil poslední sestupovou trojku. Hammers porazili 3:0 Stoke a potvrdili, že pro záchranu v Premier League udělají všechno. Potters jen potvrdili, že venku jim to v poslední době vůbec nejde.

V úvodních minutách se sice snažil West Ham kombinovat, ale šance z toho nebyly. První příležitost si tak vypracovali hosté, Delap zleva nacentroval a na bližší tyči tečující Jon Walters nechal vyniknout Roberta Greena. Hrozba soupeře dokonale nabudila domácí borce, kteří se ve 23. minutě dostali do vedení. Mark Noble poslal parádní přihrávku na Dembu Baa, proti kterému sice vyběhl Wilson i gólman Begovič, ale nedohodli se, a tak mohl Ba zakončovat do prázdné branky. Od příchodu z Hoffenheimu se zatím tento Senegalec trefil čtyřikrát ve třech duelech.

Hostující obránci měli poměrně velké problémy a stopeři Wilson se Shawcrossem si během první půlhodiny vykoledovali žluté karty. Shawcrossův faul na Parkera navíc zařídil druhý gól West Hamu. Z výsledného trestného kopu totiž Hitzlsperger našel da Costu a ten zcela nebráněn hlavou zvýšil na 2:0. Třetí gól pak mohli přidat Hitzlsperger a Piquionne, ale ti nebyli tolik úspěšní.

I po změně stran však West Ham pokračoval v tlaku a Tomkinsovu hlavičku musela zastavovat tyč. Nebylo tak překvapením, že místo Pennanta přišel střed hřiště vyztužit Etherington. Změna Potters trochu prospěla a Greena ze střední vzdálenosti prověřil Delap. Komunikace před druhou brankou však nadále skřípala a špatná komunikace mezi Shawcrossem a Begoviče málem dovolila skórovat Coleovi, ale bosenský gólman nakonec skvěle zasáhl. Na hřiště se pak posílit ofenzívu Stoke vydali Jones s Fullerem, ale nic většího z toho nebylo.

Sedm minut před koncem pak definitivní pojistku za vítězstvím West Hamu udělal Hitzlsperger, když využil vyražené Piquionneho střely a napálil míč pod břevno. V závěru už defenzíva Hammers soupeře k ničemu nepustila a zápas skončil 3:0.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Everton FC 1:2

05.03.2011 16:00

Góly: 23. Leon Best - 31. Leon Osman, 36. Phil Jagielka

Everton vyhrál v St.James Parku 2:1 a dal zapomenout na špatné výsledky z předchozích kol. O osudu utkání se rozhodlo už v průběhu prvního poločasu, kdy se nejprve dostaly Straky do vedení, ale Everton záhy skóre dokonale otočil ve svůj prospěch.

Oba týmy mají ještě šanci promluvit do bojů o evropské poháry, a i proto bylo toto utkání nesmírně důležité. Straky začaly doma lépe a byly to ony, kdo se dostal po třiadvaceti minutách do vedení. Leon Best zblízka úspěšně hlavičkoval a domácí vedli - 1:0 pro Newcastle.

Everton ale záhy skóre otočil, nejprve zužitkoval Artetovu přihrávku Osman, ten se prosadil z oblasti značky pokutového kopu, a po něm vstřelil branku na 1:2 Jagielka. Stalo se tak pět minut po vyrovnávací trefě Osmana, standardní situaci krásně zakroutil na zadní tyč Baines a Jagielka už měl snadnou úlohu.

Newcastle chtěl ve druhém poločase vyrovnat a jeho převaha byla znatelná. Ameobi vyprášil Howardovy rukavice. Na druhé straně hlavičkoval z dobré pozice Saha, jenže byl hodně nepřesný. Zápas se odehrával ve vysokém tempu, jak Straky, tak i Toffies měli dost zajímavých šancí, ale diváci se další branky už nedočkali. Everton vyhrál v St.James Parku 2:1.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Blackburn Rovers 3:2

05.03.2011 16:00

Góly: 37. Damien Duff, 59. Damien Duff, 89. Bobby Zamora (pen.) - 45. Brede Hangeland (vl.), 65. Junior Hoilett

Dvě branky Damiena Duffa měly lví podíl na výhře domácího Fulhamu nad Blackburnem 2:0. Nebyly ale rozhodující, neboť Blackburn na ně vždy odpověděl, vítěznou branku má na svědomí proměněnou penaltou Bobby Zamora.

Utkání bylo od samého začátku nesmírně atraktivní, hrál se dobrý zápas a bylo se na co koukat. Plejádu šancí odstartoval Johnson, ale stejně jako po něm jeho spoluhráči Duff, alespoň prozatím, a Baird na brankáře Robinsona nevyzráli. Blackburn to zkoušel prostřednictvím Robertse, ale ani on nebyl v zakončení úspěšný. Skóre se poprvé změnilo ve 31. minutě, Damien Duff se na malém vápně ideálně zorientoval a překonal Robinsona - 1:0 pro Fulham. Blackburn ještě zkoušel do konce první půlky vyrovnat a to se nakonec povedlo. Uvnitř pokutového území přesně vypálil Hanley a stanovil poločasový výsledek 1:1.

Po změně stran se Fulham znovu dostal do vedení a znovu zafungovala levačka irského záložníka Damiena Duffa. Bývalý hráč Chelsea se tentokrát prosadil přesně z hranice pokutového území, na jeho střelu byl Robinson krátký - 2:1 pro Fulham.

Ani teď na sebe nenechala odpověď Blackburnu příliš dlouho čekat. David Hoilett se trefil podobně jako před ním Hanley a bylo znovu vyrovnáno, tentokrát 2:2. Vyrovnané utkání pokračovalo a skóre se mohlo přelít na obě strany. Nakonec se přelilo na tu domácí a rozhodl o tom okamžik minutu před koncem hrací doby. Hanley poslal k zemi Hughese a Bobby Zamora nařízenou penaltu proměnil. Fulham doma zvítězil po přestřelce 3:2 a bere tři body.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Aston Villa 3:2

05.03.2011 16:00

Góly: 45. Gary Cahill, 75. Gary Cahill, 86. Ivan Klasnić - 15. Darren Bent, 64. Mark Albrighton

Téměř devět let čekal Bolton na okamžik, kdy před vlastními diváky vyprovodí Aston Villu. Dnes to znovu vypadalo na hladké představení hostů, nicméně neproměněná penalta vše zlomila. Po třech zápasech tak Villans zůstávají bez bodu, Trotters vyhráli na domácí půdě potřetí za sebou.

Bolton nastoupil s chutí do ofenzívy a možná i proto se už ve třetí minutě procpal přes okénko v obraně Bent sám před brankáře. Jenže po nepovedené kličce vůbec nezahrozil. To defenzíva hostů byla pozorná a po čtvrthodince hry tak zimní posila Villans mohla otevřít skóre.

Walker se díky zrychlení dostal do šestnáctky, v malém vápně nedosáhl na míč Cahill a volný Bent měl metr před sebou prázdnou branku. Do třetice se anglický kanonýr se štěstím dostal k hlavičce po centru Albrightona a rozezněl tyč bezbranného Jaaskelainena.

Ve 27. minutě se ozvali domácí, jenže po centru Daviese poslal Sturridge hlavou míč mimo. Aston Villa bránila úspěšně až do druhé minuty nastavení první půle. Před Elmanderem ještě zvládl Baker odklidit míč na roh. Z něj však Martin Petrov našel Cahilla, který hlavičkou překvapil Friedela.

Pět minut po změně stran dostal výtečný pas za obranu od A. Younga Bent, ten svou prudkou střelu namířil pouze do míst, kde byl Jaaskelainen připraven. Brzy poté centroval zprava Albrighton a na zadní tyči zakončoval do protipohybu brankáře Downing, jen o centimetry minul.

Plejáda stoprocentních šancí pokračovala po dalším centru talentu z Birminghamu. Před prázdnou brankou si míč zpracoval Bent, ale z malého vápna trefil pouze nohu Wheatera, aby dorážku Younga vyrazil finský brankář.

Pravá lajna ovšem nadále patřila hostům. V 65. minutě tak centroval Downing a osamocený Albrighton opřel míč o zem, aby rozvlnil síť těsně pod břevnem. Samozřejmě z pravé strany vniknul do vápna i Ashley Young, který si zkušeně došel pro penaltu za faul Wheatera. Sám postižený však kopnul ledabyle a Jaaskelainen vyrazil.

Letošní tristní obrana rohových kopů se Ville znovu vymstila čtvrthodinky před koncem řádné hrací doby. Hlavičku Cahilla ještě Friedel vytěsnil, na dorážku levačkou už ovšem nedosáhl. A domácí se dočkali obratu v samém závěru, když odvrácený roh vrátil do vápna Sturridge, Walker nešťastně hlavičkou vrátil míč před bránu a Klasnić v těžké pozici propálil vše, co mu stálo v cestě.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Sunderland AFC 0:0

05.03.2011 16:00

Góly: -

Arsenal nedokázal využít zaváhání Manchesteru United a doma jen remizoval 0:0 se Sunderlandem. Oba týmy měly několik vynikajících příležitostí, branka ale nakonec k vidění nebyla.

Sunderland měl sice první vážnější zápasu, ale první poločas byl víceméně v režii Arsenalu, který měl několik více než dobrých příležitostí na skórování. Tak tedy nejprve pálil vedle Richardson a pak měli zajímavé šance Bendtner s Nasrim. Francouz Nasri prošel až do malého pokutového území, ale trefil jen boční síť branky Sunderlandu. Za chvíli byl Nasri znovu v akci, ale brankář Mignolet lapil míč do náruče. Zajímavý střelecký pokus přes hlavu zkoušel Bendtner, Mignolet byl znovu připraven. Mignolet vyhrál i druhý minisouboj s Bendtnerem, když předvedl fantastický zákrok.

Ve stejném tempu se pokračovalo i po změně stran. Arsenal útočil, ale branku ne a ne vstřelit. Deset minut před koncem se osmělili také hosté a Arsenal měl velké štěstí, že neinkasoval. Welbeck pořádně protáhl Szczesnyho a na polského brankáře nevyzrál ani Henderson. Poslední minuty patřily jednoznačně Gunners, dokonce se jim podařilo vstřelit kýžený gól, jenomže z ofsajdu. Závěrečný tlak v regulérní branku nevyústil a Arsenal tak jenom remizoval se Sunderlandem 0:0.

Více informací k zápasu

Birmingham City - West Bromwich Albion 1:3

05.03.2011 13:45

Góly: 48. Jean Beausejour - 47. Youssouf Mulumbu, 58. James Morrison, 72. Paul Scharner

Birmingham možná minulý týden triumfoval v Carling Cupu, jenže v ligové soutěži to je bída. Brums dnes na domácí půdě podlehli West Bromwichi Albion a dokonce klesli na sestupové pozice, ačkoliv mají dva zápasy k dobru. Naopak Baggies si v sestupových bojích pomohli.

Góly sice dnes na St. Andrews' padaly až ve druhém dějství, ale nakonec byly celkem čtyři. První poločas nebyl zrovna pohledný, domácí borci navíc nevypadali příliš svěže. Ani WBA se ale v první pětačtyřicetiminutovce příliš nevyznamenalo. Nejvíce hrozil domácí útočník Camerone Jerome. První slabá střela branku netrefila a mezi tři tyče nezamířila ani následná hlavička.

Z nudy fanoušky vytrhl až úvod druhého dějství. Už po dvou minutách prostrčil ve vápně střídající Odemwingie na Mulumbua a konžský fotbalista otevřel skóre. Vedení hostů ale trvalo jen několik desítek sekund, na druhé straně totiž okamžitě srovnal přesnou ranou zblízka Beausejour. Jednoduchá akce Carra s Bowyerem, zakončení Beausejoura a vyrovnání bylo na světě.

Stav 1:1 ale vydržel jen deset minut. Záložník Morisson obdržel míč od Reida, příliš se nerozpakoval a parádní ranou poslal Baggies do vedení. Pojistit vedení hostů mohl po střele Chrise Brunta odražené od tyče Odemwingie, jenže to by musel z několika metrů trefit odkrytou klec. Třetí gól ale West Brom nakonec přeci jen dal, v 72. minutě uklidil do branky z velkého úhlu Paul Scharner.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United29179363:3060
2.Arsenal FC28176557:2757
3.Manchester City29158645:2553
4.Chelsea FC28156751:2451
5.Tottenham Hotspur28139641:3448
6.Liverpool FC291261139:3642
7.Bolton Wanderers291010942:4040
8.Sunderland AFC29911933:3538
9.Newcastle United29991144:4136
10.Everton FC28812837:3736
11.Fulham FC29714832:3135
12.Stoke City291041532:3834
13.Aston Villa29891237:5033
14.Blackburn Rovers29951537:4932
15.Blackpool FC29951543:5832
16.West Bromwich Albion29881339:5432
17.West Ham United297101236:4931
18.Birmingham City27612926:3830
19.Wolverhampton Wanderers29851634:4929
20.Wigan Athletic295121227:5027

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1008)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Wolves zítra na nesestupový příčky

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec bych se nezlobil i z toho důvodu, že by obrali spurs

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to teda ne!

Reagovat
Azza

Reagovat
tomasinho

Sakra, kéž by se povedlo Birminghamu spadnout

Reagovat
smazaný uživatel

Magpies zasloužená výhra.I když ten třetí gól jim Foster celkem daroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Magpies ?

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku mi to ulítlo

Reagovat
smazaný uživatel

A jak je to teda spravne?

Reagovat
smazaný uživatel

na to som tu expert ja

Reagovat
homeles8

Reagovat
miky10

to hřeje

Reagovat
smazaný uživatel

baggies

Reagovat
smazaný uživatel

* Howard

Reagovat
smazaný uživatel

no to nebyla chyba jen fostera, wba rozehrava roh a birmingham stoji a cumi

Reagovat
vanGomm

Tak je to asi módní říkat Cityzens,Toffes,Baggies atp.Není přece jen tady v ČR napsat prostě jen W.B.A. nebo Everton?

Reagovat
smazaný uživatel

určite nie je móda hovoriť Cityzens alebo Toffes.

Reagovat
vanGomm

Mě příjde tady v ČR přece jen normálnější a i lepší používat Everton,než Toffiees.V tabulce se taky uvádí pouze Everton.Na druhou stranu,když to někdo takto používá může si pak připadat jako větší znalec PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná banda oslů ten Birmingham minulej víkend po heroickým výkonu na hranici svých možností porazí ve finále Carling cupu Arsenal a teď když na ně mám vsazeno neprohru tak doma rupnou s podprůměrným W.B.A. 1:3 velebnosti du blejt

Reagovat
smazaný uživatel

Vítej ve světě sportu

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak,su to vidlaci..

Reagovat
smazaný uživatel

Hodgson zjebe svojich hracov ze mu pokazili peknu seriu

Reagovat
tomasinho

pěkný nick

Reagovat
Chazy

Spíš dost trapný a nenápaditý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

pro kiwwiho akorát

Reagovat
homeles8

a už to zase každej ví a zase ta sázka o nick nemá žádnej smysl

Reagovat
vodka

Reagovat
miky10

mně se líbí, a to je důležitý vzhledem k tomu, že jsem ho vymýšlel

Reagovat
smazaný uživatel

bohovy

Reagovat
miky10

díky

Reagovat
Placebo

Škoda WBA bych v PL klidně postrádal...

Reagovat
smazaný uživatel

WBA ma super tym

Reagovat
miky10

Wigan, Blackpool, Birmingham do Champu, WHU jsou sympaťáci a WBA s Wolves hrajou krásnej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Blackpool musí zůstat

Reagovat
smazaný uživatel

blackpool

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Best

Reagovat
JimBob

Dobře Demba Ba, 4. gól ve 4. zápase! Tímhle tempem nás dostane ještě vysoko nad sestupový vody :)

Reagovat
smazaný uživatel

Kouká někdo na ten Arsenal?Jak hraje je lepší?a myslíte,že vyhraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje tak, že jsem si pustil Newcastle - Everton. Nedalo se na to koukat.

Reagovat
JimBob

Zapněte si Hammers - Potters. WHU zase jede, Da Costa právě zvýšil na 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas pech. Jesle

Reagovat
smazaný uživatel

Teď vám hrozně propad střed zálohy hlavně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tioté je dneska celkově špatnej. I zbytek týmu. Po gólu se začlo chvíli hrát, ale jinak zatim Everton jasně lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

sunderland dobře drží

Reagovat
smazaný uživatel

Ale že se teď Tiote mohl přetrhnout dozadu takovým lehkým poklusem sledovat protiútok..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Jagielka kaate kid!

Reagovat
smazaný uživatel

"karate kid"

Reagovat
vodka

Duff znova

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Jonas na LB a Lovenkrands (on hraje? ) na LM

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu kam odešla forma z posledních zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, jaka forma?

Reagovat
smazaný uživatel

No jasný přehrání Rovers a Brums. Bolton jsem neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ja Brums nevidel. Ale Everton je holt jina liga, ty by NUFC prehravalo jen v nejsilnejsi sestave, s timhle tezko, navic kdyz hraje Tiote takhle

Reagovat
smazaný uživatel

S trochou stesti vyrovname a udrzime. Jonas se bude muset vytahnout. Nevim, kdo jinej by to mel strhnout na sebe dneska... Willo mozna

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se asi zatahl Simpson, to sem z toho jelen uz

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, kdyby tam Bentovi spadla ta hlava, mohlo bejt rozhodnuto, takhle vyrovnali my budeme rádi když uplácáme bod.

Reagovat
smazaný uživatel

IAN HARTE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo tak tohle jestli collocini chtel sahovi udelat,tak to je teda zakernak...

Reagovat
smazaný uživatel

arsik se na nas bude dotahovat po bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Hibbert

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

No nic. Bez Bartona a Enriqueho ani kuře nehrabe.Škoda.

Reagovat
niflheim

Díky, Steve

Reagovat
Godwinson

QPR!

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se o titul fakt nehraje gunneři.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Counter

Poslední cca půlhodina svědčí o opaku.

Reagovat
Amos

Reagovat
herbage

Přesně tak, naším hráčům není prakticky co vytknout, byl to skvělý výkon a jsem na ně hrdý

Reagovat
Liquid

skvělý výkon já umřu

Reagovat
Counter

Slzu bych asi neuronil

Reagovat
herbage

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

Reagovat
Azza

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalový zápas se hraje dýl než 30 minut.

Reagovat
Counter

Tak samozřejmě. Ale vzhledem k absenci klíčových hráčů asi dneska nešlo vymáčknout víc, stačilo více štěstí (Chamakhovo břevno) nebo méně vměšování rozhodčích...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal strasni lakeri...mal to tam prisekat Danny alebo Henderson

Reagovat
Liquid

Super Sunderland, uhodl jsem remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Už se hrozně těším jak bude Arsene Wenger PLAKAT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

divná úchylka

Reagovat
smazaný uživatel

chjo arsenal se polekal

Reagovat
smazaný uživatel

sranda je, že sa tu stále robíš zaujímavým a vtipným, z toho, ako si robíš srandu s Arsenalom, ale pri tom ťa 98% ľudí ignoruje. Baví ťa to?

Reagovat
smazaný uživatel

*z Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

baví mě to strašně moc, si vzpomeň co jste dělali pod článek na tema rooney :-*

Reagovat
scholes18

alebo na temu Chelsea - ManUtd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkně Sunderland dneska. Je potřeba je obírat o body před náma

Reagovat
Liquid

Reagovat
Darren Fletcher

zasa sa vyznamenali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

ty už někam zalez...

Reagovat
smazaný uživatel

já bych toho blba chtěl vidět v real life...jestli se chová stejně nemůže mít žádný kamarády

Reagovat
minoLFC

ale má...♥ManU kamarády♥

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, slyšel jsem, že na jejich fans stránkách jich je hodně podobnejch

Reagovat
smazaný uživatel

no chová se jak malé děcko!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda.Šancí bylo dost a kdyby rozhodčí pískl jasnou penaltu nebo uznal regulérní gól mohli jsme být o bod za manchesterem..

Reagovat
Liquid

taková penalta se nepíská ani na Letný

Reagovat
Counter

Cože? Už dlouho jsem neviděl tak očividný penaltový zákrok...

Reagovat
smazaný uživatel

byla to jasný pentle :-)

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby kdyby kdyby, proti Arsenalu nic nemám, ale Arsenalisti jsou jako vždy ubrečený

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem ubrečenej,ty šance jsme měli proměnit-Arshavinova střela do prostředka,Chamakhova hlavička do břevna a Bendtnerova šance v nastavení.Ale jestli mi chce někdo tvrdit,že to penalta nebyla a Arshavin byl před tím neuznaným gólem v ofsajdu tak je slepej.

Reagovat
smazaný uživatel

Když nejsi ubrečenej, proč zase brečíš?

Reagovat
smazaný uživatel

... Arsenal vubec nemusim, ale on jen konstatuje pravdu - a ty tu zas rozjizdis neco o breceni ...

Reagovat
Liquid

twl Fulham mám je vsazený v kombíku a 89.a z penalty vítěznej

Reagovat
vocasisko

Arsenál

Reagovat
smazaný uživatel

Mackems

Reagovat
vodka

dalo by se to omezit na obrana + Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to nevidel, palec jim davam jen za bodovy zisk

Reagovat
vodka

já sem to měl puštěné v pozadí, ale AFC mělo tak 10 tutovek... Mignolet chytil nůžky Bendtnera ze 2 m (sice to šlo na něho, ale aj tak), + dalších 5 fantastickcýh zákroků... Ale Welbeck se taky předvedl celkem slušně, excelentní zpracování a střela z otočky, ale WS tam byl...

Reagovat
smazaný uživatel

ale no...10 tutoviek...tutovky bola hlavicka Samakha, Arshavinov unik, a este Bendtnerov v prvom polcase...zvysok boli sice pekne zakroky Mignoleta ale nejake extra sance to neboli...Arsenal dokaze vyvinut obrovsky tlak ale prd z toho...naopak Sunderland hral v druhom polcase uplnu tusku a aj napriektomu mal 2 tutovky...teda ta Dannyho nebola tutovka v pravom slova zmysle ale spravil to tak perfektne ze to bola asi najvacsia sanca zapasu

Reagovat
vodka

FULHAM Zamora

Reagovat
Liquid

tiket kombík skupina B

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene...v létě kup nějakýho rozhodčího..United s Chelsea to udělali..měli bysme taky..

Reagovat
Liquid

koho koupila Chelsea ??

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinsona na zápas proti United Ale beru zpět hodí se tam jen ten Manchester..

Reagovat
Counter

nene, toho Atkinsona si tam hezky nech

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinsona koupil spíš Arsenal

Reagovat
Counter

aby pod jeho dohledem Chelsea vyhrála každé utkání, ve kterém nastoupila?

Reagovat
smazaný uživatel

O tom přehled nemám, ale z tohodle vítězství vytěžila víc spíš Wengerova partička, ikdyž to dnes spláchli do hajzlu no :)

Reagovat
Counter

nic nespláchli, stáhli další bod

Reagovat
smazaný uživatel

Příčí se mi vidět na dnešní remíze cokoliv záslužného :)

Reagovat
Counter

I v tom nejhorším je třeba hledat pozitiva. Unbeaten 11 zápasů, tři body na první místo, sedm náskok před třetím, nic není ztraceno...

Reagovat
smazaný uživatel

Typický Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Arsenal nech ide do prdele, Chelsea porazí ManU a oni....

Reagovat
Amos

Reagovat
vodka

100. pro výhru MU

Reagovat
Counter

posedlost mufanů kulatými čísly pokračuje

Reagovat
smazaný uživatel

To hodte na rozhodciho!

Reagovat
Counter

Reagovat
Amos

Reagovat
vodka

ale je to fakt haluz, že skoro vždycky to někdo trefí

Reagovat
Counter

Vážně? Haluz? Vždyť pomalu není článku, kde by se neobjevila variace "x00 pro MU" :)

Reagovat
smazaný uživatel

a prave vdaka tomu United vyhra titul

Reagovat
vodka

haluz je to, že to právě vždycky je pro MU, že to nikdo nevyfoukne pro jinou věc. jindy to bývávalo pro všechno možné aj nemožné, ale teď se to víceméně tak, jak říkáš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neznamená slovo nadějný, že by se taky občas mělo vyhrát?

Reagovat
kubys

Mimo sestupové pozice!

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik stál ten Demba? Vám ještě vystřílí střed tabulky..

Reagovat
kubys

Kolem 7 mega.

Reagovat
vitasrp

Jinak Demba Ba zatím vypadá jako neskutečnje kauf, jestli se WHU zachrání, tak on bude pravděpodobně jedním z největších strůjců.. Zatím v každém zápase, ve kterém nastoupil v základu, dal gól, to je prostě parádní statistika..

To samý Hitzelsperger, rozhodně jsem nečekal, že po půlročním zranění hned bude předvádět výborné výkony.. V FA Cupu hrál parádně, s LFC jedním z nejlepších na hřišti a dneska koukám má gól a asistenci..

Reagovat
JimBob

Největší sranda je, že Ba měl jít původně k Potters, ale neprošel zdravotní prohlídkou. Ještě štěstí že tomu tak bylo a teď nás vytáhne nahoru.

Reagovat
M0rb1D4S

Tak vidím, že Arsenal drží druhé místo pro Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Troglodyté už se shlukují

Reagovat
smazaný uživatel

Až přestaneš brečet, třeba se přestanou shlukovat. To tvoje věčný stěžování a plakání tady ten výsměch umocňuje. Né že bych se nějak sral mezi fanoušky těch TOP klubů, ale ty jsi vážně pro smích.

Reagovat
herbage

Kde plakám a stěžuji si?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde? Brečíš věčně, ať jsou to stížnosti na rozhodčí, na trávník, na tvrdost soupeře nebo na fanouška sedícího na North stand v sektrou C4 řadě 15 a sedadle 2 protože blbě čumí, prostě furt něco.

Reagovat
herbage

Tak to můžu brát pak jako brečení i tvůj dnešní souhrn. Já dneska nijak nebrečel, ani na rozhodčího jsem si nestěžoval, i když nás dvakrát "zaříznul" a nejspíše připravil o body. Dokonce ani Sunderlandu jsem nic nevytknul.

Reagovat
Liquid

brečíš věčně

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní vás zařízl maximálně tak jednou.

Reagovat
herbage

Vím, že ty bys penaltu nepísknul, ale strčil ho do zad zrovna když se chystal vystřelit. Jasná penalta + červená, šel sám na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ji nepísknul, když jsem to ani neviděl, protože mi vypadlo Veetle. Spíš mi příjde úsměvné, že vás sudí dnes dvakrát zaříznul, když ten ofsajd nemohl vidět.

Reagovat
herbage

Tak proč zvednul praporek?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nevěděl, že hlavní má i praporek...

Reagovat
smazaný uživatel

Welcome to herbage's world

Reagovat
herbage

To písknul jen tak, bez toho aby mu pomezní ukázal?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem z tebe celkem zmatený a nevím, co vlastně chceš... "Já dneska nijak nebrečel, ani na rozhodčího jsem si nestěžoval, i když nás dvakrát "zaříznul" a nejspíše připravil o body." Měl jsem pocit, že se bavíme o jednom rozhodčím, o tom hlavním, né o té celé nejsvětější trojici.

Reagovat
herbage

Tak sudí "zařízli", co to mění na podstatě věci?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi nic, když jednou napíšeš to a podruhé zas něco jiného.

Reagovat
herbage

A co to mění na tom, že vás dneska podrželo dvakrát chybné rozhodnutí sudích? Buď rád, že vezete domů bod a už to prosím neřeš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi nic, když jednou napíšeš to a podruhé zas něco jiného.

Reagovat
Counter

Nechápu, proč jsi vůbec s tímhle vláknem začínal... To tě vážně jedno chybějící "i" tak fascinovalo?

Reagovat
vodka

tu penaltu bych ale nepísknul, to by byla hodně přísná, jako požduchl ho, to jo, ale ne zase nějak extrémně... Aršavina to rozhodilo, ale to byl taky cíl toho zákroku...

Reagovat
herbage

Sorry, ale rukou strčit do zad, když je hráč v plném běhu a chystá se zakončit? Bramble udělal hloupost a měl za ni pykat

Reagovat
vodka

no jo, ale takových zákroků je 1000010... kdyby ho podkopl, srazil, tak ok, ale toto by se mi zdálo příliš přísné... ale tak to je můj pocit, písknout to mohl...

Reagovat
herbage

Nevím, v tomhle zápase byl podobný zákrok jen jeden. Něco jiného je pošťuvchování v 16ce při standardní situaci, něco jiného je, když jdeš sám na bránu

Reagovat
vodka

ok, po tom, co sem to viděl eště jednou tak beru zpět, to držení ruky měl pískat 100%...

Reagovat
herbage

I když hloupost ne, když to nakonec udělal chytře že to vypadalo jako nemohoucnost Aršavina zakončit. To ale nemění nic na tom, že to byl faul v pokutovém území

Reagovat
Counter

http://arsenalist.com/video/?id=xhduw2

Podle mě to bylo dost silné. A jak bys nemohl odpískat faul za to, že se někdo opře do soupeře oběma rukama?

Reagovat
herbage

Nech to radši být nebo zase budeme za uplakánky

Reagovat
Counter

To už jsme a nic s tím nenaděláme :)

Reagovat
Godwinson

Tohle má být ten nejjednoznačnější zákrok za poslední dobu?

Reagovat
Counter

Reagovat
vodka

no, ten poslední bych nepískal, ale spíš to, jak ho držel za tu ruku, to když se na to dívám teď, tak dokonce písknout měl, beru zpět...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to Bramble zamaskoval genialne

Reagovat
herbage

To také omlouvá rozhodčího, bylo to těžké na posouzení

Reagovat
Counter

Pravda, navíc Aršavin není simulant a dohrával to.

Reagovat
herbage

Měli bysme koupit Berbu, Bramble by se ani nemusel namáhat použít ruce

Reagovat
vodka

stačilo by, kdyby tam utíkal Chamakh, ale ten by se spíš otočil zádama k bráně a čekal...

Reagovat
herbage

Jen se neradujte, Hazard, Webb a Atkinson příští rok titul jistí

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš nějaké linky na stažení celého zápasu ??

Reagovat
herbage

Bývaly na rojadirectě, ale teď ti nepomůžu. Barcelonu jsem našel i na torrent search, ale že tam bude Sunderland pochybuji. Spíš nějaké gunneří fórum

Reagovat
M0rb1D4S

A proč nechodíte na stránky jako www.soccerpulse.com nebo www.tiki-taka.org, kde jsou vždy po zápase linky na stažení zápasů, gólů nebo sestříhů ze zápasů.

Reagovat
vodka

hazard prodloužil v Lille, ne? ten tam eště sezonu pobyde...

Reagovat
herbage

Nezlobil bych se. Rosa s Aršavinem ještě jeden rok zůstanou a v akademii máme také nějaké naděje

Reagovat
JimBob

Hele, ale zrovna tenhle fakt čuměl blbě...

Reagovat
Liquid

kolko si viděl na živo troglodytů ?

Reagovat
smazaný uživatel

A mas s tim nejaky problem ty chytraku ?

Reagovat
smazaný uživatel

to trvalo tak dlouho si založit nový nick?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamu vas panove tento nick je stary asi mesic nebo dva ted nevim presne .

Reagovat
smazaný uživatel

never ever

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozny, jak to Doncaster zase posral...

Zamora

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byl hroznej zápas. Tak tragický mužstvo jako Bolton jsem letos snad ještě neviděl. Oni hráli absolutní NIC! Dokázali se 3x dostat k naší brance a uhaluzili z toho tři góly. Jednoznačně by zápasu slušela v konečnym součtu naše výhra, která by byla zasloužená. Tohle je zbytečná ztráta, teď aby jsme se strachovali že spadnem. Dnešní výkony byl povedenej, mně se to líbilo, ale hlavně mělo bejt dávno rozhodnuto v první půli, kdy mohl Bent dát na 2:0 a byl by konec. To samý Young z penalty, stav 1:3 by Trotters nezvrátili. Vyrovnávací gól nechápu, jak si může po rohu hlavičkující hráč dorazit do sítě vůastní střelu? Co tam sakra obránci dělali? Bohužel ten gól pak Bolton nakopl a logicky z toho vyústil vítěznej gól. Co ale nechápu je příchod Gabbyho v 82. minutě. Co tam Gerarde asu za těch 9 minut může udělat? On hrát od začátku tam máme 3 body, za to dám ruku do ohně. Co se dá dělat, gratulace Boltonu a my to musíme napravit jindy no.

Reagovat
matZz

Bolton hrál obstojně, určtiě se nedostal k Friedelovi jen 3x.Naprosto tragickej výkon předvedl v minulým kole Blackburn, kterej taky po sázluse prohrál rozdílem třídy. Ten zápas byl dobře rozehrátej, bohužel opět to prohrála neschopnost ubránit rohový kopy. I ten třetí gól padl po centru do vápna a nastala stejná situace jako v týdnu v FA Cupu když obránce hlavičkuje míč přímo na kopačku útočníka... Ono to skoro vypadá že Houlliere ty rohy na trénincích úplně vynechává. A nechápu co se ti nelíbí na příchodu Agbonlahora v 82. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton byl tragickej, oni hráli otřesně a výhru si nezasloužili. A co se mi nelíbí na přícho Gabbyho v 82. minutě? Měl přijít daleko dřív...

Reagovat
Tomanatura

Bobby se vrátil

Reagovat
Swarley

není to myšleno jako nějaká provokace, ale ještěže Arsenal ztratil...těch těžkých zápasů nás čeká ještě spousta a každá takováhle ztráta může hodně promluvit do konečnýho zúčtování...teď to chce jen potvrdit zítřejší výhrou na Anfieldu, i když po dnešku by ani remíza nebyla nejhorší...zítra to bude sakra těžkej match...

Reagovat
herbage

Nakonec nemusí ani stačit, když vás doma porazíme. Nejhorší je, že takhle zbytečně ztracených bodů je za sezónu děsně moc

Reagovat
Swarley

o to přesně jde, u vás to bude strašně těžkej zápas a moc šancí nám nedávám...stát se může všechno a snad u vás ukopeme aspoň tu remízu...

je pravda, že celá tahle sezóna je neskutečná...každej zápas může dopadnout jakkoliv, jednou ztratíte zbytečně vy, jednou zase my...ono se popravdě ani nedá počítat s žádnýma jistýma bodama....ale před zápasem s váma to chce mít prostě náskok ať nás nepřeskočíte...

Reagovat
vodka

ty jsou ale i u nás... WBA, EFC, FFC... je jich kopec...

Reagovat
herbage

Jenže to zas vyrovnává to, když vyhráváte zápasy kdy jste horší, jako s WBA. Arsenal když vyhraje, tak je vždycky lepší

Reagovat
smazaný uživatel

"Nakonec nemusí ani stačit, když vás doma porazíme." , Lebo mi pravidelne Manchester porazame...clovek si uz ani poriadne nepameta kedy naposledy

Reagovat
vladis271

Už len pár hodín. Nič iné ako 3 body neberem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomeň Dva matche v řadě neprohrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

3

Reagovat
Chazy

Pěkně Richards ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Richards very lucky not to be sent. Extremely lucky.

Reagovat
mike.84

na červenou to rozhodně nebylo ....

Reagovat
smazaný uživatel

bolo to dost nebezpecne...ale len som pisal co povedal komentator...dala sa tam dat redka a kedze slo o hraca City tak by som ju dal okamzite

Reagovat
mike.84

jojo ja vim že to byl komenmtator ale redka rozhodně ne. prostě jen přišel pozdě. nebyl tam zaměr trefit nohu.

Reagovat
scholes18

sent where??

Reagovat
mike.84

podme wigaaaaaan kurňa ! ti zmetci zas nejsou schopni se dostat s míčem do vyložene šance

Reagovat
Chazy

Nee, ja nechci ani bod. To by si zas Wigan vybral luck na 5 kol dopředu a neporazil pak ani Birmingham doma ...

Reagovat
mike.84

lol. brums sou porazitelní dnes skoro každym to se neboj. ja chci prohru naftařů at se nezvětší jejich naskok na nas

Reagovat
Chazy

To se bojím samozřejmě, Wigan je doopravdy porazitelnej každým.

Reagovat
kmotor corleone

same old arsenal. kazdopadne mozem dosvedcit, ze roky fandenia robia majstra. chcel by som sa poriadne nasrat, ale vlastne nemam dovod, lebo presne toto som cakal.

Reagovat
Chazy

Hugo ... by mě zajímalo, jestli ho vůbec někdo může po sezoně chtít.

Reagovat
smazaný uživatel

neříkals, že je dobrej?

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

co je?

Reagovat
mike.84

že to pojebane kopyto barry prostě musí jit jako neohrabane hovado do takoveho souboje. to nemuže udělat normalni neškodny skluz a poslat mič do autu. ne , on musi jit stehnem na koleno. fakt hrdina. čurák jeden přecenovaný...

Reagovat
Mindas

Kopyto? Přeceňovaný? Mně připadá, že je právě neskutečně podceňovaný až shazovaný. Po celou sezónu jeden z nejlepších v City.

Reagovat
mike.84

zaleží na uhlu pohledu. ty jim fandíš takže ti může být proti srsti jeho kritika. v AV byl dejme tomu nějakým tím "lídrem" nebo chceš-li "zlatým dítětem", ale pote vyplul jeho charakter na povrch to zaprvé. zadruhé to není žadný technik,sazí spíš na dobrý fyz.fond atd atd, ale snad nikdy sem ho neviděl ani ve Ville) nějak prostě tu hru posadit na vyšší level (ikdyž není to zas až tak uplně jeho povinnost, chapu). ale tim hnusackym faulem (takhle zbytečně provedeným) na huga , prostě nikdy nepovýší na top fotbalistu. je plno lepších anglánů na jeho postě. nesnaším ho jako místních 90% nesnaší cfc a doufám že city (už jen kvůli němu) nezískají nikdy nic.

Reagovat
Mindas

To není o úhlu pohledu ani mému fandění City. Já nebyl nikdy vyloženým fanouškem Barryho, ale zase nemám rád ten názor, že je přeceňovaný, protože u něj je to právě tak, že jsou k němu názory neskutečně kritické. On je na postu CM v PL jeden z nejlepších, v City nejlepší. Jeho přehled, rozehrávka a poziční hra jsou na nejvyšší úrovni. To jsou atributy, které jsou pro tento post nejduležitější. On nikdy žádným vyloženým technikem ani playmakerem nebude, proto nechápu, proč je za to kritizovaný.

Reagovat
mithro

taky gol

Reagovat
smazaný uživatel

paradne El Habsi

Reagovat
mike.84

ja věděl že je bude mrzet to neskutečne spalení te neskutečně nabídnuté šance

Reagovat
smazaný uživatel

skutečně?

Reagovat
mike.84

chtěl jsem být poeta nachvile :)

Reagovat
Swarley

neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

vskutku...

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
mike.84

no až ted sem se mrknul na zapasy z odpoledne a o5 si neodpustím na asrenal: "ano, opravdu jedete na titul, opravdu jo"

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal to očividně myslí vážně s útokem na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak originální komentář.Ten si vymyslel sám?

Reagovat
smazaný uživatel

strácajú 4 body, Real 7... kto by sa tu mal smiať komu?

Reagovat
smazaný uživatel

*3

Reagovat
smazaný uživatel

som to bral pred týmto kolom, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Silva je výborná, nečekal jsem, že se hned v první sezóně bude tak prosazovat a zvykne si na tvrdou hru...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je výborná, no

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, za 14 dní musíme porazit Wolves, jinak to je špatný.

Reagovat
Mindas

Mackems mají fantastickou brankařskou dvojici. Hlavně sympatickou, což je u nich celkem zázrak.

Reagovat
mithro

to bola rana, skoda ze sa nestocila viac

Reagovat
smazaný uživatel

to City je smiesne...doma proti Wiganu, za stavu 1:0 sa stiahnu

Reagovat
Chazy

Směšnej je Wigan, zas jasná šance na body a posere to, že to není možný ...

Reagovat
mithro

ale druhy polcas hrate krasne, len to dotlacit do brany

Reagovat
Chazy

To je ale naprosto typický.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha a este stiahnu utocnika namiesto obrancu...tak toto je priposranost v plnej krase

Reagovat
mithro

a ich divaci to este oslavuju

Reagovat
Mindas

Už jseš hotovej?

Reagovat
smazaný uživatel

to chces povedat ze to nebola priposranost v plnej krase?

Reagovat
Mindas

Jistě, že byla. Vše pramenilo z celého pojetí hry, které bylo strašné a tím se Wigan dostal na koně. City přehrával a dostal je pod tlak, který Mancini redukoval zatažením. Dyť je to u toho blbečka úplně normální, tak nevím, proč to pořád zde zdůrazňuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nie je adresovane tebe co o tom vies...je to len tak hodene do plene, aby vsetci vedeli

Reagovat
smazaný uživatel

*plena

Reagovat
Mindas

To ví všichni. Bob je celebrita, která sere Brita.

Reagovat
smazaný uživatel

v akom jazyku sa rozhodcovia prihovaraju Tevezovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten boj o titul bude ještě hoodně zajímavý, zbývá posledních 10 zápasů:

Arsenal: Tottenham (v).................MU: Liverpool (v)

W.B.A. (v)...........................Bolton (d)

Blackburn (d).......................West Ham (v)

Blackpool (v).......................Fulham (d)

Liverpool (d)........................Newcastle (v)

Bolton (v)............................Everton (d)

MU (d).................................Arsenal (v)

Stoke (v).............................Chelsea (d)

Aston Villa (d).....................Blackburn (v)

Fulham (v)...........................Blackpool (d)

Reagovat
Chazy

Jinak ale myslím, že každýmu, kdo letos viděl Wigan, musí bejt jasný, že při pádu to bude raketovej návrat zpátky. Přecejen Martinez nižším ligám se Swans dominoval, a to měl daleko míň kvalitní kádr a míň peněz. Takže když se spadne, je jasný, že on neodejde a za rok to bude zase návrat. S tímhle se prostě budou Doncastery drtit.

Reagovat
M0rb1D4S

Co tam na pravo přišel Gohouri, tak se mi ta hra Wiganu přestala líbit. Se mi zdá, že on není schopný pořádně přihrát, řezat lajnu ani přejít 1v1.

Reagovat
Chazy

Nevím, co dřív v kariéře, ale v PL se zatím osvědčil hlavně jako CB no. On opravdu nemá dobrou kontrolu míče, ani do kombinace nic moc. Ale v obraně je skvělej. Takže nic z toho fakt neumí..., ale nikdo jinej tam bohužel hrát nemůže.

Reagovat
M0rb1D4S

Sleduju to sice jenom od 63. minuty, protože sem nějak zapomněl sledovat, ale hodně se mi tam líbil N'Zogbia a Cleverley. A velká škoda před chvílí to zbrklé zakončení Rodallegy. Wigan by si dneska aspoň ten 1 bod zasloužil.

Reagovat
Chazy

To je klasika, fotbal dobrej, jedna hloupá chyba v obraně a neschopnost vstřelit gól.

Wigan furt doplácí na Bruceovo rozhodnutí vykašlat se na Zakiho. A samozřejmě na Martinezovu neschopnost najít jinýho kvalitního útočníka. Di Santo vypadal nadějně, ale po zranění tragédie.

Reagovat
M0rb1D4S

Pravda. Ta poslední šance volala už po gole. Di Santa sem nesledoval. Už u nás to ale spíše byla jenom taková tyč která pořádně neuměla kopnout do míče. Sice dal několik gólů v přípravných zápasech, ale to všechno spíše byly buď odražené míče a nebo mu to někdo kopnul přímo na nohu

Reagovat
hefy

Hm, neni to zas tak dávno, cos do mě hustil, že budou obrovský problémy s návratem do PL.

Reagovat
smazaný uživatel

a do mna zas hustil ze Wigan nevypadne ani keby traktory padali

Reagovat
Chazy

Nojo, ale to taky bylo před pár měsícema, když Wigan čekala Villa, Fulham, Newcastle doma a stejně snadnej program byl i venku. Koho by napadlo, že z toho dohromady bude jen pár remíz.

Reagovat
Chazy

No to bylo proto, že jsi klasicky dělal debila a říkal si něco ve smyslu, že nakonec budeš rád za sestup, že to vlastně bude hrozný štěští a očista klubu. Což mi přijde naprosto směšný. Sestup je to nejhorší, co může Wigan potkat. Ale návrat by přišel. Jenže se rozuteče celej kádr a vzhledem k tomu, kolik má Wigan peněz a jaký má "jméno", tak bude trvat strašně dlouho, než se zas takovej tým poskládá. To není jako NUFC. Wigan se vrátí, ale zase bude hlavní adept na sestup.

Reagovat
hefy

Tojo, přesně takhle jsem to popisoval, že to bude hrozný štěstí, a že se na to těšim. :) Jasně.

Reagovat
Chazy

Reagovat
mithro

city dneska vybrali stastia na tyzden

Reagovat
smazaný uživatel

neverim ze Chelsea a Spurs nevykopu City z tej stvorky

Reagovat
M0rb1D4S

Pokud vyhraje Chelsea svojí dohrávku nad Birminghamem a v pondělí zápas s Blackpoolem tak by se dostala před City. Teď ale nevím, kdy se vůbec proti Brums hraje. Navíc 19.3. proti City hrajeme na Stamford Bridge, tak snad konečně prolomíme tu smůlu proti nim a vyhrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Komu to cpes? ...ses fakt hroznej komediant, kdyby ses radsi staral o United...

Reagovat
smazaný uživatel

co sa staras ty klaun

Reagovat
smazaný uživatel

palec hore

Reagovat
Mindas

Ty bez nadávek a urážení nedokážeš zplodit odpověď?

Reagovat
smazaný uživatel

a "hroznej komediant" je v pořádku?

Reagovat
Godwinson

Vždyť to je pro něj lichotka. Pravda je poněkud krutější.

Reagovat
smazaný uživatel

o com tocis, sa pozri co napisal on, ja mu odplacam rovnakou mincou...ked sa so mnou niekto bavi normalne, odpovedam normalne...tomuto klaunovi ale normalnu odpoved nevenujem

Reagovat
Mindas

Sorry, ale u tebe to je rutina. U něj jsem si nevšiml, že by v každém druhém komentáři někomu nadával do klaunů.

Reagovat
smazaný uživatel

ako sorry ale ty si ten posledny co mi ma v tomto co hovorit...ja absolutne v kazdom druhom komente nikoho neurazam a ak si dobre spominas, v nasich predchadzajucich diskusiach si nadaval prave ty mne...si pokrytec!

Reagovat
Mindas

Já ti nadávál? Naše debaty byly vesměs vždy ostré, ale nikdy nepadaly nadávky.

Reagovat
smazaný uživatel

klames (alebo mas slabu pamat)!

Reagovat
Mindas

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

no co ine ti mam na to povedat...nadaval si mi a teraz to obracias proti mne...smiesne

Reagovat
Mindas

Jako sorry, ale pokud tedy se cítíš tak, že jsem ti nadával, tak v tom případě jsme si kvit. Já to beru tedy jinak, že to bylo ostré z obou stran, ale vyloženě nadávky nepadaly. Tim tvým nadáváním jsem narážel na tvé reakce na jiné lidi, ne osobně na mě.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si ma urazal, ja teba nikdy, cize kvit si niesme...ale mam to pici, to ma naozaj netrapi...

ja ostatnych neurazam pokial oni nezacnu urazat mna...to si uvedom

Reagovat
Mindas

Ty nikdy, aha...

Reagovat
vodka

jako nevim, o co ti momentálně jde... urážky si vždycky používal v diskusích s kiwwim primárně ty, nebo ostatní... já beru, že každému se kiwwiho projev líbit nemusí, ale ta honba na kopnutí si do něho je fakt komická...

Reagovat
Mindas

Uráželi jsme se navzájem, ale nenadávali jsme si. Že ty nerozumíš rozdílu, tak to je mi líto. Jinak tebe se nikdo na nic neptal, tak nevím, proč se do toho opětovně sereš a děláš ze sebe kiwwiho berličku.

Reagovat
smazaný uživatel

vylizanec a podobne veci ti nehovoria nic?

Reagovat
Mindas

Ale jo, to se často dá slyšet ve společnosti.

Reagovat
kiwwi

aha cize vylizanca si takto ospravedlnis a klaun je nadavka jak hrom az si na to musel reagovat...hovorim pokrytec.

Reagovat
Mindas

Víš jakou "nadávkou" jsem tu byl vždy známý? Vokurka! Tak teď si přeber mojí peprnost výrazů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak

Reagovat
Mindas

Sorry.

Reagovat
vodka

proč bych tam měl dělat rozdíl, když záměr a de facto výsledek je stejný? zbytek ignoruju, to je už kapánek pod úroveň...

Reagovat
Mindas

Když výsledek a záměr je stejný, tak potom ze mě nedělej jediného aktéra. Pokud jde o nějaký hon na kiwwiho, tak to jsme zde už dříve řešili a já rozhodně na něj cíleně neplivu. Reaguju na něj u věcí, které se mi nelíbí. Naopak mu zase opalcuju komentář, který se mi líbí. Třeba rozhovor na plcz před derby se mu povedl.

Reagovat
smazaný uživatel

od tebe ten "klaun" sedi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

To zase budou kecy od Boba, jak je nabitý rozvrh v poslední době, a že hráči byli v druhé půli unaveni. Za takový výkon zaslouží vidličkou do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezké kolo, jen škoda, že nevyhrál Sundrland na Arsenalu

Reagovat
herbage

Velká škoda, Sunderland byl celý zápas lepší, ale holt mu to nevyšlo

Reagovat
r.mrazik

dneska skvele kolo...sesivky vyhrali,tak snad bude pristi rok opet zajimave derby, Plzen plichta a Arsenal taky...celkem spokojenost...

jeste zitra tri body v Litrpůlu a bude boží vikend

Reagovat
minoLFC

zajtra ešte Live Arsenal podrží ale aj keď tu šancu preserú....

Reagovat
herbage

Když zítra vyhrajete, pošlem vám v létě na oplátku Denilsona a Velu na hostovačku

Reagovat
minoLFC

tak to to radšej pustíme...

Reagovat
mithro

radsej by ste chceli explozivne kridla Bebeho a Obertana?

Reagovat
smazaný uživatel

To bych snad radši na křídle viděl Carru se Škrtelem.

Reagovat
mithro

Reagovat
herbage

Tak dobře, když nevyhrajete, pošlem vám je nastálo

Reagovat
minoLFC

Walcott alebo nič

Reagovat
herbage

Ryo Miyaichi nebo Wellinghton Silva, poslední nabídka

Reagovat
minoLFC

hmm nech dá Wenegr ruky preč od Chamberlaina a budem o tom uvažovať

Reagovat
Liquid

Miyachi - to je ten z Karate Kidu ?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, to je ten z Feyenoordu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sni dál malý Scousere...

Reagovat
smazaný uživatel

bude hrat Carroll?

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny :

Andy robí celý čas pokroky v tréningu, ale na zápas to zatiaľ nevyzeralo.“

„Stále tvrdíme, že jeho pokrokmi sme nadšení a to, ako pracuje, nás povzbudzuje. Či bude v nedeľu hrať, alebo nie – to je niečo, čo by Fergie určite rád vedel, ale nevieme to dokonca ani my. Možno nakoniec nebude ani medzi náhradníkmi a pôjde na koncert Boyzone!“

Doufám, že aspoň na lavici bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm. Dík. On s tim laboruje už druhym rokem, ale na takhle dlouho ho to ještě nikdy nevyřadilo.

Reagovat
kubys

Lampardicek je asi kivwi, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to je úžasný a nekompromisní střelec ještě úžasnějšího vítězného gólu na SB

Reagovat
soukup

ta jarní forma a ztenčenej náskok na sestupový pozice mě začíná znervózňovat jak sem během podzimu nebyl moc spokojenej s Collinsem, tak s Pughem na lb dostáváme pravidelně latu, co se týče útoku, tak tam už je jedinou útěchou, že Sidibe je do konce sezóny zraněný, jinak už by byl dávno v základu, na druhou stranu jestli by to bylo horší než Walters - Carew, to možná ani ne, hlavně že na lavičece sedí Fuller s Jonesem to si Pulis nechává opravdu velký luxus mít takovou lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

strašně velkej úděl fandit Gunners

Reagovat
mike.84

to jo:) zvlášt po těch každoročních plannýc kecech, které vás nahlodají

Reagovat
fantomas

Boltoooon! Cahiiilll! Arsenal mě samozřejmě opět nasral, nejenže nevyhrál, ale ještě ke všemu ani neprohrál, takže sem nic nevyhrál. ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Copak?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nic..

Reagovat
Liquid

West Ham 2 body za vámi, kdo by to byl řekl... vyrovnaný to bude až do konce, povinnost je vyhrávat doma

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to bude chtít porazit Wolves, nic jinýho nelze brát, bude to hodně důležitej zápas. Pak v Goodison Parku, tam se může stát všechno a doma s NUFC nejhůř bod. Ty zápasy kde na 95% prohrajeme hrajeme až na závěr a bylo by dobrý se do tý doby zachránit, jinak to bude nepříjemný, kór když třeba bude hrát AFC o titul tak se ve vzájemnym zápase těžko bude hrát o záchranu, navíc na ES.

Reagovat
Liquid

kohout Bent má na gunnery spadeno s Wolves je to derby jako včera Birmingham - WBA, jináč mě ani nějak nedocvaklo, že vlastně 4 týmy z Birminghamu, či předměstí Birminghamu hrajou teď o záchranu

Reagovat
herbage

kohout Bent

Reagovat
smazaný uživatel

kohout Bent

Reagovat
fantomas

Jako doufám, že ti došlo, že jen sympatizuju s Boltonem a Villa mi je jinak víceméně ukradená...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vím, nejsem tady tejden, akorát ještě rozdejchávám tu prohru. Přeci jen, kdyby to skončilo opačně, nikdo nemohl nic říct, ale na kdyby se nehraje...

Reagovat
fantomas

Já to neviděl no.

Reagovat
kubys

333. pro WHU konečně mimo sestup.

Reagovat
Liquid

ale je to o prsa severokorejské plavkyně

Reagovat
smazaný uživatel

můj tip na sestupující:

Wigan

Blackpool

Stoke

Reagovat
Liquid

Stoke nespadne

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal někdo včera na Fulham - Blackburn? V závěru nastoupil Ruben Rochina, jak hrál? Bylo ho vidět?

Reagovat
smazaný uživatel

Scharner vs. Ridgewell

Reagovat
Counter

ale nechápu, že za to dostali jen žlutou...

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham valí na titul

Reagovat
niflheim

Gratulace Liverpoolu...dneska proti nám sehráli pěkný zápas...svalovat by to šlo na mnoho aspektů, ale asi největší je ten, že jsme hráli opět bez Ria a Nenamji, i když ten byl určitě v tomhle zápase redku dostal, jak je u něj zvykem. Snad nás tahle "potupná" prohra nakopne.

Reagovat
Tomanatura

Gratulace, byli ve všem lepší, odehráli úžasný zápas. SAF to dneska nezvládl, i za cenu prohry tam strčil to bulharské kopyto. 442 už se hrát proti silnějším nesmí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím za co jiného už chtějí dávat červenou kartu než za tu prasárnu co byla spáchána na Nanim

Reagovat
smazaný uživatel

za tu prasárnu na Lucase?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že by to vzniklo kdyby se předtím vylučovalo?

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu, že Rafael měl letos už 2 podobný zákroky, pokud se nepletu, tak klidně.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka byla: Myslíš že by Rafael minutu po zákroku na Naniho takhle idiotsky zajel do protihráče s úmyslem ho zranit? Odpověd je : Ne (pro ty pomalejší).

Reagovat
smazaný uživatel

A já ti řikám, že by to vzniknout mohlo i po nevyloučení Carraghera.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, v tom případě

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že by byla druhá světová válka, kdyby Hitlera trefila zbloudilá kulka v tý první?

Reagovat
smazaný uživatel

byla, jakou to ma souvislost?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle rádobychytré přirovnání ti tedy moc nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu se schovat do koutku a pobrečet si za ten tvuj palec dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jenom cekneš, dostaneš ještě navíc na holou !

Reagovat
Azza

on byl v první ?

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, to budete v 6. třídě probírat. Za 2 roky...

Reagovat
smazaný uživatel

byl, sám o sobě prohlašoval, že byl horlivej voják, což pak prý historici vyvrátili.. ale na to by to chtělo nějakýho experta přes dějiny

Reagovat
13

žlutou si Dowd obhájí a kdyby Nani neměl takovou pověst jakou má, možná by ta červená byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej den, skvělej win ještě Wolves aby porazili Spurs

Reagovat
Liquid

Arsenal i Manchester United hází Chelsea rukavici, otázka je, jestli ji Chelsea zvedne. Když se 2 dohrávky zvládnou tak rozdíl jen 6 bodů, navíc oba týmy zřejmě se zraněnými hráči ze základní sestavy, to by ještě mohla být šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne po dnesku opet menim nazor na to ze ta sance tu jeste existuje .

Reagovat
13

no nevim, přijde mi to jak kdyby letos nikdo ten titul nechtěl

Reagovat
minoLFC

Síce tento zápas už nič pre nás nerieši, ale výhra nad ManU vždy poteší! Hráči dali pekný darček Kennymu k narodeninam! Najlepší samozrejme Vytriem-si-s-nim-prdel Suarez, potom 1-2-3-gól Kuyt a Dám-sa-na-brankára Meireles! Carroll by sa mal ostrihať.

Škoda, že to včera Arsenal tak posral

YNWA

Reagovat
Liquid

nevím proč se v Liverpoolu fandí Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Aby manu neměl 19. titul

Reagovat
smazaný uživatel

a komu by se tam mělo fandit?

Reagovat
minoLFC

a komu máme z tich teamov čo majú ešte realnú šancu na titul(ManU, Arsenal) priať? minulý rok som Chelsea prial itul viac než ManU, aj keby to by som prial hocikomu

Reagovat
Liquid

třeba Citizens, ti ho neměli hodně dlouho....

Reagovat
minoLFC

nj, ale tí s Mancinim nemajjú šancu, sa čudujem, že s tým klaunom sú tretí

Reagovat
tomasinho

Ti o něj ale vůbec nehrají.

Reagovat
smazaný uživatel

1 hattrick D.Kuyta za LFC doufám že neni poslední..

hráč utkání:Luis Suárez..

Torres doma určitě doma brečí u televize že u nás nezůstal,ale já jsem rád že odešel místo něho máme 2 mladší a lepší útočníky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl Torres brečet, že nezůstal v Liverpoolu

Reagovat
Mimalu

Pořád je v kvalitnějším týmu

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý zápas, další prohra MU, hlavně toho nevyužijme

Reagovat
mithro

jakze nie, bod ste stiahli

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k vývoji utkání je to málo

Reagovat
niflheim

Stáhli bod a mají zápas k dobru. Budou to ještě nervy

Reagovat
mithro

ale zase vonku proti Spurs..ale vsak nech sa rozhodne u nich, aspon to bude mat grady ako cela tato sezona

Reagovat
mickey mouse

Kuyt a Suarez úplná fantazie

Reagovat
homeles8

Arsenal titul!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Danny Larkin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Reagovat
fantomas

Great!

Reagovat
mithro

Reagovat
herbage

Docela by mě zajímalo, co Nanimu ve skutečnosti je. Na první pohled to vypadalo dost jednostranně, protože Nani vyskočil zpátky na nohy, stěžoval si a pak teatrálním způsobem spadnul na zem a začal se převalovat ze strany na stranu. Na druhou stranu je možné, že na něj dolehla bolest se zpožděním, ale že by v tak intenzivní podobě? A ten zákrok Carrgehera byl rozhodně prasácký, měla to být červená. Každopádně by to mělo mít nějakou dohru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou dohru ? Carra byl potrestaný rovnou na hřišti, takže to (dle FA) žádnou další dohru mít nemůže.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
herbage

To je fakt, ale jestli ho zranil, měl by být potrestán přísněji. A pokud ho nezranil a Nani tam dělal divadlo, tak bych dodatečně potrestal Naniho. Tady pak rozhodčí to má hodně těžký, když neví jestli hráči něco je nebo simuluje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já vůbec nevím, proč by se to mělo dál řešit. Byl to zákrok na hraně (no .... spíš za ....), rozhodčí to potrestal tak jak potrestal a tím to končí. Jestli Naniho vyřadil jen z nejbližšího tréninku a nebo na půl roku je v podstatě jedno.

Reagovat
tomasinho

Byl hodně ostrý, ale nešel tam oběma nohama, dala se dát rudá, ale i žlutou si obhájí. A jak píše Crab, dohru to mít nemůže.

Reagovat
niflheim

Zákrok na Naniho byl prasácký. V případě červené karty bychom stejně zápas neotočili, tak snad není zranění Naniho moc vážné.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta´s better than.....

Reagovat
homeles8

Reagovat
minoLFC

ani nespomínaj, pred Spartou sa trasie celá Merseyside, naši hráči odmietajú postupiť do EL, lebo by sa s ňou znovu stretli

Reagovat
smazaný uživatel

Bodejť.

Reagovat
tomasinho

Prostě Super Sunday, jak stálo na Sky v reklamě na PL. Dneska nám šlo všechno, United nic, špatný jen Maxi, nejlepší Suarez, Kuyt ukázal, že je útočník. Škoda zranění Fabia. Byly k vidění i nějaké ty trošku kontroveznější zákroky, což k derby patří. Absence Vidiče byla prostě citelná. Teď abychom dokázali takhle hrát i proti slabším týmům a v EL.

Reagovat
smazaný uživatel

EL sa bojím. Braga je hlavne doma dobrá a je možné, že nás prehrá v strede pola. Uvidíme akú bude mať Braga formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hergot, kdyby takhle Lucas hrál každej zápas, tak se letos řežem o titul a né o EL. Sice si zase neodpustil faul těšně před vápnem, ale konečně dokázal velice slušně rozehrávat akce a nejen díky tomu jsme dneska měli uprostřed hřiště naprostou převahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměla být reakce, ale budiž

Reagovat
smazaný uživatel

Nehral zle... Asi 4x v tejto sezóne zahral ako futbalista, no, tešme sa..

Reagovat
smazaný uživatel

ten Suarezov slamom medzi pseudoobrancami pri 1.gole bola parada

Reagovat
smazaný uživatel

Sice měl kliku jak hovado, ale holt mu to vyšlo no

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je skoda, ze nedal gol, Kuyt mu to tam dobre vyzral

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, na druhou stranu, kterej hráč by za stavu 0:0 koukal jak se ten míč pomalu stáčí do branky jen aby udělal radost spoluhráči

Reagovat
mithro

gratulace Liverpoolu, dali tri goly boli lepsi snad ale ta prasarna Jamieho neodstavi Naniho, to by mohol byt problem

Reagovat
smazaný uživatel

a na Refaela si zapoměl?ten šel do toho oběma nohama napřed

Reagovat
mithro

aha Lucas ma hlboku ranu nohe, ci Nani? ja neriesim kartu ale rozsah zranenia tak sa upokoj a chod oslavovat

Reagovat
smazaný uživatel

Deano, theres only one Deano.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael vypadá jako by se z něho už posr*a

Reagovat
minoLFC

ten rafael je menší než sa zdá

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael mi připomína čertíka, co vyskakuje z krabičky

Reagovat
smazaný uživatel

Škrteľove priesvitné uši

Reagovat
Swarley

kdyby ho pustili, tak je seseká všechny čtyři

Reagovat
smazaný uživatel

Škrteľ? To je možné

Reagovat
Swarley

Rafael by z něj udělal trhací kalendář, aneb drzte ma tri, styri, lebo jich pet, sest pobijem!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Trošku cikánská férovka.

Reagovat
smazaný uživatel

dyk more, tobě 11, nás 11

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Maxi vypadá nějak mini

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď toto víťazstvo bude znamenať titul na Ashburtone a aspoň 4. miesto pre Liverpool

Reagovat
minoLFC

4. miesto je nereálne ale snaď ten tiul pre Arsenal bude

Reagovat
smazaný uživatel

nereálne sa mi to zrovna nezdá. Neviem zrovna los, ale ak by ste chytili dobrú formu (čo je možné), tak som si istý, že by ste to ešte zamiešať mohli. Chelsea je Chelsea, neviem, čo od nich do konca sezóny čakať, ale Tottenham nehrá nič moc v poslednej dobe.

Reagovat
minoLFC

Chelsea aj Spurs by museli prehrať 4x

Reagovat
vladis271

Čo to splietal Cantona o tom, že všetci okrem scouserov vedia ako ten zápas dopadne?

Reagovat
smazaný uživatel

hovoril, že všetci okrem scouserov vedia, kto vyhrá titul, nie?

Reagovat
vladis271

hovoril o tomto zápase.myslím, ak ne tak sorry

Reagovat
mithro

hovoril o titule, na tento zapas to pouzil ako "citaciu" len kiwwi na pl.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle může Gunners hodně mrzet

Reagovat
mithro
Reagovat
smazaný uživatel

tvl

Reagovat
smazaný uživatel

oh, fuck!

Reagovat
fantomas

Wtf? To je nákej photoshop?

Reagovat
smazaný uživatel

když Nani brečel, tak asi ne....

Reagovat
mithro

tiez ma to napadlo, ale podla poslednych sprav od united ma vrav hlboku ranu na lavej nohe..

Reagovat
fantomas

A jak si to udělal?

Reagovat
Swarley

pan Carragher by mohl vědět...

Reagovat
mithro

ako Nani?

Reagovat
fantomas

Nebo prostě co se mu stalo, omg. Já to neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Carra ho fauloval, zákrok na pomezí žluté a červené. Nani vstal, utíkal k rozhodčímu, pak se před nim svalil a pak střídal.

BTW: Jak dlouho mám používat tu Andělu? Domluvili jsme si měsíc nebo do odvety?

Reagovat
fantomas

Do odvety. Pokud se ovšem nechceš vsadit znovu.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že chci, tvoje troufalé vítězství nesmí zůstat nepotrestáno

Reagovat
mithro

Carra "hral" Naniho koleno a nohu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

2:16 - to je jen nešťastnej střih, nebo se po něm fakt takle ohnal?

Jinak pěkně prasáckej zákrok no.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim, ale spis se ohnal..

Reagovat
Godwinson

Docela prasárna.

Reagovat
niflheim

doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

Zdeno Štrba si to jenom zavázal a hrál dál proti Itálii

Reagovat
smazaný uživatel

brrr .. carragher mu rozpara nohu a dostane zlutou

Reagovat
Tomanatura

Toto zničilo kariéru Possebonovi...

Reagovat
smazaný uživatel

To by mal byt akoze Nani?A kto by ho odfotil?

Reagovat
Swarley

uffff, tak to je děs...no ty vole to nevim, kdo to bude hrát ty kraje...

Reagovat
mithro

ak je to len povrchova rana, tak to snad nie je az take vazne..

Reagovat
Swarley

tak nevíš jak celkově dopadla ta noha...

Reagovat
mithro

pravda, a kedze MUFC spravilo po zapase embargo, uvidime zajtra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ale mohlo sa to stať Lucasovi (Rafael) aj Luisovi (Brown)...

Reagovat
herbage

Ty krávo, to je hnus. Nechápu, že mu Dowd nedal červenou, za co by se potom dávat měla? Ještě jednou omluva Nanimu a Carregher je pěkný prase

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl si náhodou jeden z těch, kteří tvrdili, že zákroky se nemají posuzovat podle následků?

Reagovat
herbage

ne

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
herbage

Zkrátka jestli tohle rozhodčí viděl a pak dal jen žlutou, tak je blb.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pak to vykompenzoval, protože Rafaelův skluz oběma napřed viděl zcela jasně a redku nedal

Reagovat
smazaný uživatel

co ma co rozhodca kompenzovat do pici, to kde sme, na dedine? Ked ma byt red tak ma byt red, aj ked predtym spravil kokotinu...sam je retard ze ked videl Naniho ranu po tom zakroku tak nedal cervenu kartu...NEPOCHOPIM toto do konca zivota, ked sa stale hlasa ze cervena karta ma ist uz aj za nebezpecnu hru (a nemusi to byt ani faul!!!!!) a ked s prepacenim chuj dvihne v sklzacke nohu na holen a kolikmi mu doslova roztrhne nohu, rozhodca to vidi a neda cevenu kartu, tak to je picovina najvacsieho rangu aku som keby videl...

Reagovat
smazaný uživatel

Klid, praskne ti žilka. Já nikde neobhajuji ani Carru a ani rozhodčího, jen konstatuji, že to vykompenzoval (tudíž není blb, protože nechtěl jeden tým poškodit). Reálně měli jít oba.

Reagovat
smazaný uživatel

este raz, rozhodca nema co kompenzovat ked v predchadzajucom pripade spravil chybu...si myslis ze ho pochvalia ze spravil si chybu ale dobre vykompenzoval si to? Suma sumarum, namiesto jednej chyby spravil dve!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty má problém pochopit psaný text? Mám ti to nakreslit?

Ano, jsme svědky přelomového dne ve fotbale - rozhodčí poprvé za několika set letou historii kopané poprvé kompenzoval předchozí špatné rozhodnutí. Hamba

Reagovat
vitasrp

Já hlavně nevím, proč má potřebu zase kritizovat rozhodčího, vždyť je to úplně směšný.. Kdyby Rafaela vyloučil, tak by stejně sudímu nadával, protože by podobně nebezpečné zákroky ohodnotil dvojím metrem v neprospěch United.. Sice takhle udělal rovnou dvě chyby, nicméně v součtu tak ani jeden tým nepoškodil, bylo to v podstatě to nejlepší, co mohl po tom ustřelení s žlutou pro Carraghera udělat.. Fakt nevím, o co mu zase jde..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kritizujem rozhodcu vtedy, ked spravi chybu, nie vtedy ked sa mi to hodi...ja nechapem preco mas ty vobec potrebu na mna reagovat a rypat do mna

Reagovat
vitasrp

No je to veřejná diskuze, takže se nemůžeš moc divit, když na tebe reaguje třeba víc než jeden člověk..

A já zas nechápu, proč ty máš potřebu se v týhle diskuzi chovat jak nervově labilní blázen.. Co ty tu zase rozjíždíš za šou..

Reagovat
smazaný uživatel

netrep prosim ta a radsej to nechaj tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

V princípe s tebou raz za rok musím súhlasiť. Ale vieš si predstaviť čo by spravilo so zápasom, ak po nevylúčení Carru by šiel Rafael von? A to prešlo medzi tým pár minút. Tipujem, žeby ste nám vo frustrácii zmrzačili polku zostavy.

Reagovat
vladis271

to bolo o riadok vyššie na kiwwiho

Reagovat
smazaný uživatel

dobre dobre, som trochu rozhodeny z dnesneho zapasu a este teraz uvidim toto, tak ma to vytocilo...proste ty konstatujes ze to vykompenzoval, ja konstatujem ze kompenzacia je zlo a rozhodca tym zavari akurat sam sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já neschvaluji kompenzaci taky, já to jen konstatoval a hned jsem byl zjebán Lampárdičkem

Reagovat
smazaný uživatel

:)))))))))))

Reagovat
papos182

Faul na zlutou, jen nestastna nahoda, ze to tak dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Wolvees!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez nedokázal odvrátit centr Suareze .. redaktoři musejí mít asi hodně na pilno

Reagovat
fantomas

To se stane.

Reagovat
smazaný uživatel

však já nenadávám, jen je to lehce úsměvné

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky tohoto kola jsou trošičku jak ze snu fanoušků Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe ako z dela

Reagovat
stiflerovamama

niektory hovorite o brutalnom faule Carraghera , ale mna sa nezdal taky brutalny ako bol Rafaelov na Lucasa , to mala byt jasna cervena

Reagovat
mithro

*niektori

Reagovat
smazaný uživatel

Kde máš Finche ?

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe jak přes kopírák

Reagovat
fantomas

To je magor ten Defoe.

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Arsenal a Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Supr zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves Snad ještě dva přidaj.

Reagovat
smazaný uživatel

to sa hralo zle bez Howarda ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ManU nejsou zvyklý hrát velký zápasy jen v 11 lidech

Reagovat
Azza

Hutton dostane jen žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Andy Carroll prvý dotyk s loptou - vyhratá hlavička...

Reagovat
vladis271

http://cache4.asset-cache.net/xc/109808967.jpg?v=1&c=NewsMaker&k=2&d=77BFBA49EF87892140FEB0FF7845C57D0100F5CCAC38D20E9959EB93AE452BD6F0FF85021D7DD867

Použijem výraz, ktorý by som v súvislosti s liverpoolskou legendou používať nemal, ale snáď mi bude odpustené.

Naozaj diabolský úsmev

Reagovat
Counter

přesně

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

NO Webb, NO penalty, NO win!

Reagovat
minoLFC

tak má napadá, keď sme u manU, žije ešte Getzo?

Reagovat
Kovi81

dobra otazka

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
fantomas

Dva góly už měly bejt Gomesovy.

Reagovat
smazaný uživatel

První jsem neviděl, ale tohle Helsey posral doslova.

Reagovat
fantomas

Poprvý Gomes špatně odhadl centr a Doyle míč tečoval ještě předtim, než si pro něj stihl doběhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tu střelu Miljaše tuším vytáhl hezky. Na tu tyč.

Reagovat
fantomas

Jono.

Reagovat
smazaný uživatel

*Halsey

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.

Reagovat
Bayern +

Fletcher Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Joo 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOO, Wolves

Reagovat
fantomas

FLETCHEEER! Stoprocentně zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Pojďme Wolves, ještě jeden!

Reagovat
Bayern +

remíza

Reagovat
fantomas

Jeden z nejatraktivnějších zápasů letoška. Obrany teda na obou stranách pomalu nebyly, ale nezasvěcenej divák se musel bavit.

Reagovat
Tomanatura

Nevíš, kdo bude letos hrát Emirates Cup? Už jsou jistí účastníci?

Reagovat
herbage

Až v létě, ale tipnul bych PSG, možná Hamburk a pak zase někdo z dvojky Rangers - Celtic

Reagovat
fantomas

Nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tým jako Wolves prostě nemůže spadnout....

Reagovat
mithro

Reagovat
fantomas

Fakt škoda, že je tam ten kašpar na lavičce, jinak bych je měl asi hodně rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Už len kvoli Hammillovi nie...

Reagovat
fantomas

Spíš Jarvisovi hlavně..

Reagovat
smazaný uživatel

Majú sympatický hráčov, ale Adama si oblúbiš aj ty....

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle víkend je pro fanouška, který fandí Chelsea a Spartě naprosto báječnej.. Eště zbývá, aby to blues zítra potvrdili a tento výtečnej fotbalovej víkend bude dokonán

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ja sem fanousek Chelsea a Slavie a taky to neni uplne nejhorsi

Reagovat
minoLFC

dobrý zápas, ale tú branku by som Wolves asi uznal

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda.Nutno říct,že wolves si bod zasloužili. Zápas to byl krásný a mám radost hlavně za to, že se JD konečně rozstřílel(snad).

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě si asi zasloužili všechny 3 body. Nepochopil sem proč jim rozhodčí ten gól neuznal a nevyhodil Huttona,takže za bod můžem být ještě rádi. Na druhou stranu kdyby Jermain netrefil za stavu 3:2 tyč tak mohlo být rozhodnuto.

Reagovat
t0mmy33MCFC

no a navíc co jsem viděl tak k penaltě měla bejt i redka... tak muzete byt radi za bod

Reagovat
smazaný uživatel

nauč se číst

Reagovat
t0mmy33MCFC

jo sorry sem si nevsim ze to byl ten Hutton :D

Reagovat
smazaný uživatel

no popravit tě za to nedám

Reagovat
Amos

spadnout musí Birmingham,Wigan a Blackburn , Wolves se prostě musej zachránit,stejně tak WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
t0mmy33MCFC

Wolves nesmí dolů to je pravda, kdo jinej má skalp United, Chelsea, City, Liverpoolu ?? Dolu si preju hlavně Birmingham protoze ten hnusnej beton a praseci hra je hnus..

Reagovat
fantomas

WHU, Brums a Rovers - nadále moje vysněná trojka.

Reagovat
Amos

WHU už jenom za toho Dembu nechci aby spadli , ten je neskutečnej.

Reagovat
fantomas

Však případně přestoupí. Taky nechci ztratit takovýho Parkera, ale nebojim se, že by ho když tak někdo vykoupil.

Reagovat
Amos

Jj,tak sto lidí,sto chutí

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

btw vsimli ste si niekto Suareza ako tahal Rafaela za vlasy v tej strkanici? Moze to byt dobry hrac aky chce ale je to stale spina!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Si chtěl ošahat jen ty kudrlinky.

Reagovat
vladis271

chcel suvenír. Alebo ktovie nikto tam nebol, " Rafael, hmmmm... nice hairs. "

Reagovat
vodka

špina je hlavně Carragher, když se na to dívám znovu, tak jasná červená, ten kokot po balonu nešel..

http://www.youtube.com/watch?v=ta4gmQuVwz4

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi zdá, nebo neměl chrániče ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kde sak hento kopyto ani loptu nevidelo...picus, neskutocne ma vytocilo to hovado

noha na holen, ked uz toto nie je cervena karta tak ja tomu futbalu naozaj nerozumiem

Reagovat
smazaný uživatel

a Kuyt je tiez dobry picus...ako napisal Guetta: Příští sezonu očekávám od Naniho revenge Kuytovi. Podobnost mezi Haalandem a Keanem je čistě náhodná. :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si magor.

Reagovat
smazaný uživatel

co mas za problem?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Kuyt pičus ? Dal 3 goly ? Tak je hned pičus ? Nanimu nic neudělal pokud vím, jenom ho trochu zjebal za to jeho divadlo, který předvedl. Kdyby ležel a nic nedělal tak neřekne nikdo z hráčů/fanoušků LFC ani slovo. Nejdřív se podívej na vaše hráče co dělali. Jako třeba Sarovi protesty proti regulérnímu golu, pak byl až u toho faulu na Naniho. To nemohl zůstat v bráně? Pepe taky zůstal tam kde má bejt při faulu na Lucase, Rafaelova taky slušná prasárna a jeho vyskakování potom ještě, nebo Rooneyho skoro nakopnutí Gerrarda bez míče, který si na poslední chvíli rozmyslel. Nebejt Naniho divadla tak ani nemuseli bejt ty strkanice mezi hráčema. Neřikám nic, bylo to na červenou, ale to co Nani předvedl během tý chvíle, jak ležel, najednou je u rozhodčího, Steve ho lehce strčí a další komedie ? No to bylo fakt pokoukáníčko. To co tady předvádíš je akorát frustrace z vašeho výkonu, s tímhle jste nemohli vyhrát ani proti 10, navíc když už to bylo 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

na toto ani nejdem reagovat, vacsiu kopu sraciek som este nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda bolí co ? To chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

si mal rovno povedat ze iba vtipkujes odzaciatku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rivalita je jedna vec, objektivita druha

Reagovat
smazaný uživatel

co to???

"Proč Kuyt pičus ? Dal 3 goly ? Tak je hned pičus ?" - co to je?

"Pepe taky zůstal tam kde má bejt při faulu na Lucase" - Reina tam bol tak isto ako VdS

"Nebejt Naniho divadla tak ani nemuseli bejt ty strkanice mezi hráčema." - sracka najvyssieho rangu

"ale to co Nani předvedl během tý chvíle, jak ležel, najednou je u rozhodčího, Steve ho lehce strčí a další komedie ? No to bylo fakt pokoukáníčko." - to iste

"To co tady předvádíš je akorát frustrace z vašeho výkonu" - bullshit

Reagovat
smazaný uživatel

OK, Pepe tam byl, ale proč ? Aby odstrčil Kuyta pryč. A víc se tomu nevěnoval.

Reagovat
smazaný uživatel

na ostatní nereaguju, to nemá cenu s tebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

"Nebejt Naniho divadla tak ani nemuseli bejt ty strkanice mezi hráčema"

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to pravda.. podívej se na to video. Hráči byli v klidu, pak Nani doskákal k rozhodčímu a tím to začlo. Dirk se tím nasral, Gerrard se tím nasral, Scholes se nasral a už to bylo špatný. Kdyby zůstal ležet tak se to vyřeší v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Steve ho ani nestrčil, on ho spíš chytal při tom padání

Reagovat
r.mrazik

dobra...divadlo by nebylo,kdyby Carra nebyl debilni prase...s tim se asi shodneme...

hlavne slo o to,ze vsichni vedeli ze Carrickovi hrozi cervena a Nani tam pribehl s tou krvavou nohou...Steva chapu,je to kapitan...ale co tam delal blb Kuijt mi moc hlava nebere...

ale tohle je mi sumak,resit tohle kockovani je nuda a zbytecny...

dulezity je,ze to rozhodci posral a tim to konci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

videl si zapas Chelsea vs. United?...Luiz dostal bombu do guli, ale bezal utok, tak sa postavil, dohral to a potom lahol ako podtaty

toto iste bolo teraz u Naniho...mas v sebe adrenalin ktory ta nachvilu nabudi a necitis ziadnu bolest...Nani videl krv tak hned dobehol za rozhodcom "pochvalit sa" ale potom proste padol od bolesti na zem...absolutne to nebolo tym ze ho Gerrard strkol a on to chcel prifilmovat...to uz co je za scifi

Reagovat
vladis271

čím sa akože Kuyt previnil okrem hattricku?

Reagovat
smazaný uživatel

sak nani na zemi plakal od bolesti a Kuyt mu nakladal...potom tam priskocil Scholes a ho odstrcil prec

Reagovat
vladis271

Tak, to je fakt minimum. To sa riešiť nebude. To už skôr to, že ak by Škrtela nedržali tak Rafaela zabije.

Reagovat
smazaný uživatel

minimum mozno, ale pre mna je to znamka obmedzenosti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad Nani nebude zas takový debil jako Keane a něco takového neprovede. Taková špína, ač ho nemám rád, on nebude

Reagovat
smazaný uživatel

ale sak to bol vtip

ale nemeni to nic na tom ze Kuyt je debil...nechapem jak niekto moze k hracovi co na zemi place (Nani nromalne plakal) od bolesti dojst a nakladat mu

Reagovat
smazaný uživatel

A jak víš, že mu nadával? Co když se ho ptal, kde ho to bolí?

Reagovat
smazaný uživatel

to vies

Reagovat
vodka

se na to video podívej

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělejte ještě z Kuijta nějakého vola. Jak bys reagoval ty, kdyby hráč známý svým simulováním po zákroku přiběhl k rozhodčímu a tam se znova svalil? Kuijt jako útočník třeba ten zákrok vůbec nemusel vidět...

Reagovat
Swarley

kdyby to neviděl, tak se tam ani nemá co srat a do Naniho něco hustit....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on tam přiběhl i VdS, a ten se do toho má srát ještě méně

Reagovat
Swarley

já VdS neobhajuju... ty jsi přišel se stupidním argumentem...

Reagovat
smazaný uživatel

Už si viděl nějakého namotivovaného fotbalistu (zvlášť v takovém derby), který by nepřiběhl do centra potenciální rvačky? Prostě Dirk přiběhl, seřval neprávem známého simulanta, žduchl se se Scholesem a bylo po všem.

Kurňa chápu, že nadáváte na Carru, ale že začnete ještě nadávat Kuijtovi za nic, to už je moc

Reagovat
r.mrazik

je fakt,ze Kuijt je jen blb,co tam pribehl hrat dulezityho...tohle bych vubec neresil

Reagovat
Swarley

však já mu ani nenadávám, jen jsem se pozastavil nad tou směšnou argumentací....volů bylo v té žduchanici rozhodně více, ne jen Kuijt

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to je len vedlajsie...ale tiez ma vytocil

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, stejně tak je blb Van der Sar a další 18 hráčů na hřišti (neberu v potaz viníka, 3 kapitány a padlého hrdinu na zemi)

Reagovat
smazaný uživatel

17...ani počítat neumím

Reagovat
r.mrazik

tak nejak,posledni dobou si to chlapci pletou s hokejem...a kdyz uz,tak at shodi dresy a jdou do sebe...tohle je akorat smesny

Reagovat
smazaný uživatel

Je to způsobeno jižanskou povahou obou kádrů

Reagovat
r.mrazik

super,tak to si budou trhat vlasy a skrabat se...parada

Reagovat
smazaný uživatel

a kousat

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Godwinson

Ale tak, je pravda, že co jsem viděl, tak se choval jako pako.

Reagovat
vodka

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

dneska i v tomhle ohledu chyběl Vidic nebo Rio, protože i při tom požduchování by tam aspoň trošku sjednali pořádek...

Reagovat
Swarley

je to rozhodně zákrok na červenou, tady není moc o čem...jak už jsem psal dříve, jsem hodně zvědavej jak to s Nanim dopadne a pokud to bude vážnější, tak máme docela problém...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeden zákrok, podobně nebezpečný vytáhla vaše ryšavá legenda na Busquetse ve finále LM a to nedostal ani žlutou. Prostě se to stává. Že Nanimu sedřel trochu kůže z holeně nemá mít na výsledném potrestání vliv

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem co si chcel povedat tou poslednou vetou

Reagovat
smazaný uživatel

Tím, že když byl např. De Jongem zraněn Ben Harfa, tak byl obhajován, že následek (=zranění) faulu nemá být brán v potaz při hodnocení faulu. Když tady rozhodčí rozhodl pro žlutou kartu pro Carru, tak by neměl měnit rozhodnutí jenom proto, že se u Naniho objevila troška krve

Reagovat
smazaný uživatel

nikto to ani nechcel aby menil svoje rozhodnutie...ta cervena mala prist hned a nekompromisne...rozhodca sa proste zosral

Reagovat
vodka

Scholes měl nebezpečných zákroků povícero, ale vždycky ve snaze zahrát balon a nepamatuju se, že by musel někdo střídat, Busquets to pak taky dohrál a Scholes dostal žlutou, ne?

Carragher tady po balonu nejde, jde přímo spodkem kopačky na holeň...

Reagovat
vodka

jinak následek vliv mít samozřejmě nemá, ale to taky nikde netvrdím, jenom to, že to pomalé prase šlo přímo na nohu, i když byl balon pryč...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si dobře pamatuji, tak ani žlutou. Ale to je vedlejší.

Věřím, že po balónu Carra šel, ale zákrok je to nešťastný a červenou mohl dostat. Nani měl vlastně štěstí, že ho nezasáhl celou silou, ale jen štrechjl, to pak mohlo dopadnou mnohem hůř, třeba i zlomeninou.

Takhle Nani bude za pár dnů fit, podle mého to vypadá hůř než je díky té krvi, nakonec bude mít jen strup (soudím podle té druhé, kvalitnější fotky)

Reagovat
smazaný uživatel

no ja ti neviem, aj ked je Nani taky aky je, on sa normalne rozplakal od bolesti, toto asi nie je obycajny strajch

Reagovat
smazaný uživatel

Zlomenina to není, to by se choval jinak. I kdyby to byla tržná rána, tak to není žádné dlouhodobé zranění. Žádný kloub si nedržel, ani vazy u nich ne. Za pár dní je jako rybička, uvidíš

Reagovat
tomasinho

Kdyby to byla zlomenina, tak nevstane a nepřiběhne k sudímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ledaže by si ji zlomil tím druhým pádem "na efekt"

Reagovat
smazaný uživatel

nie, ved zlomenina urcite nie, ale holen je svinstvo...mal som raz tak kvalitne narazenu holen a nemohol som pomaly ani chodit za tyzden

Reagovat
vodka

nikdy sem neviděl, že by po balonu někdo šel tímto stylem... s druhou částí souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto píšu, že věřím. Že je pomalý a těžkopádný, to už je věc druhá. Určitě ho nechtěl zranit, takového hráče znám jen jednoho a ten už za vás nehraje

Reagovat
niflheim

Když to vidím znova a znova...je mi z toho scousera na zvracení

Reagovat
vladis271

ja som to vyriešil tak, že ten zákrok som videl len v opakovačke v telke, a jeden obrázok tžnej rany.

Reagovat
smazaný uživatel

humus. Tohle je červená jasná. Ten zákrok byl prasáckej, nebezpečnej, bezohlednej a taky úplně zbytečnej. Nani byl někde u lajny, kde nebyl bráně nebezpečnej. FA by měla změnit to pravidlo, že nemůže dál trestat v zápase trestanýho. Za tohle by měl dostat pár mačů na vychladnutí.

A zrovna takovej starej bard ...

Reagovat
smazaný uživatel

To pravidlo by se rozhodně mělo změnit.

Reagovat
Swarley

jj o tom už se bavíme docela dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

sorry ale nazvať Carru kokotom je fakt moc, Carra není nijaká svina , určite nechcel Naniho umyselné zraniť, maximalne bol pomalejší...

Reagovat
r.mrazik

tenhle zakrok byl umyslny faul...tam vubec nesel s tim hrat balon...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

a rto vieš podľa čoho? že tam bol neskoro?

Reagovat
vodka

proč měl tu nohu tak vysoko? když se na to video mrkneš, tak jde vidět, že když do toho šel, tak už byl balon na zemi

Reagovat
minoLFC

proste mu tak ostala, každý hráč kariere párkrat zahraje vysokou nohou, len to väčšinou naštastie nedopadne zle

Reagovat
vodka

podle mě mu uletěly nervy, balon byl totiž na zemi a ta noha tak vysoko vůbec neměla co dělat... naschvál sem si počkal, až si to budu moct prostudovat podrobněji, ale názor neměním...

Reagovat
minoLFC

nemali mu prečo uletieť nervy pri takom stave, v zápale to proste nestihol a dopadlo to tak neštastne

Reagovat
vladis271

Ale vážne, mal Nani vôbec chrániče? Nejdem Carru omlúvať, pri takomto zákroku je väčšia pravdepodobnosť ( pri použití chráničov ) zlomenia nohy, ako takejto tržnej rany.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosim ta, jasne ze mal...stopni si to video presne na 1:24 a tak pekne vidno ako mu ten chranic odstava spod stucni...

http://www.youtube.com/watch?v=ta4gmQuVwz4

Reagovat
smazaný uživatel

http://twitpic.com/46vi6b

keby toto spravil Rooney tak sa tu vsetci dobluju a media o tom pisu dva tyzdne...

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za to bych asi vraždila

Reagovat
fantomas

Jj, protože Suaréz je vlastně miláček médií.

Reagovat
tomasinho

Může být rád, že ho nehryzl.

Reagovat
vladis271

A ozaj Fergie odmietol rozhovory po zápase, čo je v rozpore s nariadeniami FA, ktorá káže, že pred a po zápase musí min. jeden člen poskytnúť rozhovor. Takže bude čeliť ďaľšiemu obvineniu.

Reagovat
Swarley

njn, klasický SAF...ještě potom minulým nadávání na Atkinsona bude veselo

Reagovat
mithro

ja sa mu ani necudujem, keby tam isiel tak dostane mozno este vacsi ban

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie povie do medii co si mysli o rozhodcoch - bude potrestany

Fergie nepovie do medii co si mysli o rozhodcoch - bude potrestany

Reagovat
vladis271

No nie je ten život krásny?

Reagovat
tomasinho

Nemusí mluvit o rozhodčích. Ale hrát si na uražené děcko, i když by prohráli i proti desíti, je prostě blbost. Nezdvořilost.

Reagovat
smazaný uživatel

nezdvorilost je ked si manazer odmietne podat po zapase ruku ( vid Hughes, Pulis a pod. ) ale toto je proste bojkot

Reagovat
Counter

Tak to ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Je zajímavé jak se tady vzájemně osočujete, že měl jít Carragher a Rafael ven,když takhle je to pro vás nejlepší, protože vám ti hráči neodpadnou v dalších mačích. Poškodilo to jen ostatní týmy PL.

Reagovat
minoLFC

pre všetkych čo sú tu otvarajú hubu na Carru, ano bolo to nebezpečne, Naniho zranil, ale určite to nebolo úmyselne, to potvrdí každý, kto o tom hráčovi niečo vie

Nanimu sa hned po zápase ospravedlnil http://www.newsnow.co.uk/A/480035537?-11194

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý, že fans MU se Carrovi vysmívaj, že už nemá na to hrát pravýho beka, že je pomalej jak želva v porovnání s gepardem, ale pak když se stane takovejhle nešťastnej zákrok, tak je hned prase a chtěl Naniho co nejvíc zprasit...

Reagovat
r.mrazik

nema na to,je pomalej a navic prase...to se da porad dat dobre dohromady

Reagovat
minoLFC

prase si tak maximalne ty, aj mimo travníky patrí Carra k tým najnormalnejším futbalistom bez nejakých výstrelkov

Reagovat
r.mrazik

co mi je po tom,co dela mimo travnik? dneska hnusne zaprasil...proc mas problem to priznat...

Reagovat
vodka

kdo se baví o životě mimo trávníky? toto ale posral a po balonu nešel...

Reagovat
j_mrazik

Když jsi pomalej, tak si musíš pomoct takticky (chytrostí) nebo prasárnou (faulem). Carragher je dobytek, to se o něm ví, tak tu z něj nedělejte bůhvíco.

Reagovat
Swarley

ano tvrdíme to o něm, ale taky o Carrovi víme, že pro tvrdší zákroky nechodí daleko...dneska to fakt přehnal a v kombinaci s výsledkem se dá chápat, že jsou někteří z nás prostě trošku nasraní...

Reagovat
j_mrazik

Nám tenhle výsledek vyhovuje. Tak nějak jsem tajně v tomhle matchi přál ManUtd. Ale prostě tohle "kriminál". A neskutečně mne to nasralo.

Reagovat
Swarley

dlouho už tvrdím to, že by se tyhle zákroky prostě měly trestat klidně po zápase...komise zasedne k videu a dá trest...Wazzův loket, Carrův zákrok a podobný věci budou náležitě potrestány a možná jsem jen naivní, ale aspoň trošičku by to mohlo pomoct tyhle prasárny z fotbalu dostat pryč...je to hnus, ale nazývat ho ko-otem a podobně nebudu, protože jestli to byl úmysl ví jen on sám...možná to nebylo úmyslně, to že je nemohlo víme už dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, takhle to beru. Carragher nejde nadelo pro tvrdej zákrok. Ale zákeřnej hráč, kterej by chtěl protihráče zranit to dle mě neni. To je taky to, co mi vadí na tom jeho osočování. Jako obránce taky často hraju tvrdě, když to protihráče bolí, má pak před tebou větší respekt - a zdůrazňuju tvrdě, ne zákeřně, nebo prasácky.

Reagovat
smazaný uživatel

cize nohu na holen nie je prasacky zakrok ale tvrdy hej?

Reagovat
vodka

já tady vidím prostě úmysl do něho zajet, právě si "sjednat respekt" pokud do něho zajet nechtěl, tak by tu nohu dával jinam...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne z opakovacky prave prijde, ze tam proste Carragher byl pozde - Nanimu pri zpracovani skocil mic a Carra mel nohu presne ve vejsce vyskoku toho mice. Rekl bych spis nesikovnost nez umysl a zluta opravnena.

Reagovat
vodka

ten balon byl už úplně jinde, carra je sice pomalý, ale zpomalený o skoro 2 vteřiny?

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde mi pravdepodobnejsi, ze sel po balonu a byl tam pozde, nez ze by sel presne ve vejsce balonu zamerne Nanimu po nohach. Ted mi smazali z youtube opakovacku, abych se podival znova, ale mam zkratka pocit, ze Carra tam byl zoufale pozde. Nevim no, prislo mi to tak.

Reagovat
vodka

http://soccertvlive.blogspot.com/2011/03/video-carragher-tackle-on-nani-shocking.html

furt si myslim, že tam šel úmyslně, zranit ho nechtěl, ale trefit jo...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, to souhlas. Určitě ho chtěl přejet. Jenom ssi myslim, že to chtěl vzít přes balon a nepovedlo se mu to, páč teď koukam Nani si ťukl míč pravou nohou a Carra minul a vzal ho přímo přes nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze "zobrat ho cez loptu" v tom momente Carrovi ani len nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Se podivej na ten zaznam - on jde primo tam, kde pred chvili byl mic. Kdyby sel po hraci, tak to bude vypadat jinak ten zakrok.

Reagovat
tomasinho

Podle mě to prostě byla pomalost a nešikovnost Carraghera, samozřejmě tvrdá s nepříjmenými následky, ale s úmyslem vyloženě faulovat tam dle mě nešel. Zrovna u Carry tomu věřím, být tam Gerrard, tak o tom pochybuju, ale u Carraghera to byla vyloženě jen pomalost a velká, opravdu velká nešikovnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys proti mě někdy hrál, tak to palcovat nebudeš

Reagovat
smazaný uživatel

Já hraju jako brankář, přesněji jako Valdés proti Kodani a Ndoyemu To se mi stává tak 3x do roka...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj. S brankářema mam špatnou zkušenost, naposled jsem si odnesl moncla, kdy mě trefil "šikovně" ramenem v souboji o balon.

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, v těch pralesních ligách a neligách řekneš, že sis kryl balón a je to v cajku

Reagovat
Swarley

není zákeřnej hráč, ale prostě někdy uletí a přežene to, viz dneska...ale tohle prostě uměli i naši hráči, jako Neville, Keano, sem tam tvrdě zahraje i Vidic...já to beru, ale to co předvedl dneska Carragher prostě odsuzuju a stejně bych ten zákrok odsoudil i kdyby byl v podání někoho z našich...tohle se musí trestat a když ne na hřišti, tak po zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

Kousek vys v reakci na vodku jsem napsal muj nazor po opetovnym shlidnuti opakovacky, mam pocit, ze to tak bylo - Carra chtel hrat tvrde pres balon, ale byl tam zoufale pozde.

Reagovat
Swarley

jak jsem psal taky výš "možná to nebylo úmyslně, to že je nemohlo víme už dlouho"...klidně to mohlo být neúmyslně, ale i tak je zodpovědný za to, co na hřišti dělá...a pokud do toho souboje šel pozdě nebo nešikovně tak či tak jsou to pořád jeho nohy a ten zákrok je na červenou...

Reagovat
minoLFC

tak to samozrejme na červenu bol, kludne nech mu daju na další zápas aj dištanc, ale neverím, že by do toho šiel z úmyslom važne Naniho zraniť( ananimu sa bežal hneď ospravedlniť do kabíny aj keď ho myslím nepustili)

Reagovat
Swarley

já taky věřím tomu, že do toho nešel s úmyslem Naniho zranit...nebo teda v to doufám...

následný trest za to bohužel nedostane, to ani nejde...já bych to zavedl, protože podobných zákroků je dost a něco by se s tím aspoň trošku mělo dělat...

Reagovat
minoLFC

tak s tým súhlasím, len aby sa to zas nezneuživalo potom

Reagovat
Swarley

určitě by to chtělo nějak líp domyslet...

Reagovat
smazaný uživatel

ale skus sa vzit do futbalistovej koze...ides do sklzu a proste ti prepne, nestihas, neviem co vsetko, dvihnes nohu a jednoducho umyselne toho hraca sprasis...nemyslis v tej sekunde na nasledky a urcite do toho nejdes s tym aby si toho hraca zranil...ale je to proste umyselne sprasenie

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze to nebol prvy Carrov zakrok takeho druhu

Reagovat
minoLFC

nebezpečne zákroky má každý obranca(aj v ManU) ale nie každý to myslí úmyselné, Rafael do Lucasa tiež išiel nebezpečne, ale aj unho pochybiujem, že by mal povahu na to aby to tak zamyšlal(na to si iný exoti v PL)

Reagovat
smazaný uživatel

praveze u Rafu som si tentokrat skoro isty ze siel do toho umyselne takto

bavil som sa nedavno s ligovym rozhodcom o takychto veciach, predsa len maju seminare kde studuju videa a podobne veci a povedal mi, ze 90% zakrokov, ked da niekto laket hracovi co stoji za nim, alebo ked hrac pri suboji dvihne nohu, je umyselnych a hraci velmi dobre vedia co robia...sam rozhodca mi povedal ze niekedy sa na to vtelke kukas a povies si ze nahoda, nechcel bla bla bla...je to umyselne

Reagovat
tomasinho

Rozhodčí ví, co se hodní hráči v hlavě? Tak to je potom bourák no.

Reagovat
smazaný uživatel

to im prednasaju na seminaroch, ver tomu ze to su desiatky rokov skusenosti, zazili uz tisice hracov, tisice zakrokov, atd. atd....je tam ponechany 1 pripad z 10 ako vynimka, ale verim tomu ze tych 9 zakrokov bude umyselnych

Reagovat
tomasinho

Ale můžou pískat i 100 let, ale nemůžou vždy posoudit, zda to ten hráč chtěl nebo nechtěl, to ví jen on sám.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre no

Reagovat
r.mrazik

a? omluvi se snad kazdy,kdyz vidi,ze udelal kravinu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No tím bych si tak jistej nebyl.

Reagovat
minoLFC

nie neplatí to vždy stačí pár minulých príkladov...

Reagovat
r.mrazik

vypadlo mi slovo...omluvi se snad kazdy normalni

Carra normalni asi je,ale proste dneska je prase...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se tu perte Reds s Devils, Chelsea se Vám oběma směje

Reagovat
smazaný uživatel

Z jakýho důvodu se zrovna chelsea směje, to by mě fakt zajímalo.

Reagovat
r.mrazik

zatim 12 bodu na prvniho...modraci se fakt zatim muzou jen blbe smat

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty debilní kecy, protože jsou na obě strany stejný. Prasilo se na obou stranách, tak fakt nechápu, co se tu řeší. A je třeba kromě bodů se koukat i na počet odehranejch zápasů. Potencionální ztráta 6 bodů není v lize, kde 6 TOP týmů nikterak hrozivá, kor když je jeden zápas s Manchesterem...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nepočítáš s tím, že chelsea vyhraje v blackpoolu. Tam je možný uplně všechno od debaklu po výhru tangerines.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč bych s tím proboha nepočítal? Blackpool teď zrovna nemá formu...

Reagovat
smazaný uživatel

no Blackpool s big4 + city a spurs ma letos bilanci 3-0-5 (2 vyhry proti Liverpoolu v krizi a porazili spurs)

Reagovat
smazaný uživatel

Blackpool má oproti těm úspěšnejm zápasům dost lidí mimo. Nevim jestli jsou ze základu, tak moc je nesleduju. Blackpool doma nad Chelsea nevyhrál od roku 1965 a posledních 6 zápasů tam prohrál.

Akorát doufám, že nebude Carla cosi nutit cpát do základu Maloudu s Anelkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to našel. Měl by chybět Campbell, Adam, Fletcher, Basham, Sbai, Clarke, Gilks a Rachubka. Kolik z nich je ze základu? Dík

Reagovat
vodka

Gilks a Rachubka jsou oba golmani, chybět budou hlavně první 3...

Reagovat
tomasinho

Pravidelně Adam a Campbell, ale místo Campbella mají na lavičce lepší hráče, Taylor-Fletcher hraje taky velmi často.

Reagovat
smazaný uživatel

Dik moc

Reagovat
smazaný uživatel

Jj Malouda a Anelka musej sedet .

Reagovat
smazaný uživatel

U Anelky je to teď po tom chození víc než jaksný, ale Yuriho tam se bojim šoupne zase až na druhej poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to tak bude no v zakladu Malouda a Jura az tak v 60.minute . I kdyz Malouda tam ma obcas dobry akce po levy strane jenze to vzdycky zadrbe , neprihraje , vystreli mimo atd. tak treba prekvapi .

Reagovat
vitasrp

Výhra CFC je bych řekl docela pravděpodobná, Blackpool sice umí parádně překvapit, jenže poslední dobou je jeho forma docela bídná a navíc jim chybí i dva klíčoví hráči - DJ a Charlie Adam.. A zrovna Adam tvoří tak 50% jejich výkonu, bez něj nějak nevěřím, že by Blackpool dokázal překvapit..

Reagovat
vodka

co s tím má společné potencionál?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mi ujelo no, sorry

Reagovat
r.mrazik

tak vam zase odskocime na rozdil 9 no...ze te to zatim bavi resit...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme po sezoně. Manchester mi teď přijde dost z formy, Arsenal jakbysmet A Chelsea se celkem zvedá...

Reagovat
Swarley

my se nepereme, zatím jen přátelsky diskutujeme...ale ještě mě budou chvilku srát, tak se vytočím

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je asi tak přátelský jak ten airsoft teď v Libyji

Reagovat
smazaný uživatel

Já si vždy myslel, že nejvíc zaslepený a kňourající pako tu je ten kiwwi, ale to ,co předvádí Lampardicek the best, je snad ještě horší

Reagovat
mithro

Reagovat
SunFells

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

toto ma zabilo

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

neeeee!!

Reagovat
fantomas

Reagovat
Danny Larkin

Reagovat
godwood

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

a za tvuj nick..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

"Lampardicek the best" je krásny príklad vypatlaného fanúšika manchestru united, ukážkový prípad :)

Reagovat
smazaný uživatel

paranoid_android

06.03.2011 15:18

Naniho už berú na nosítkach...ale do blázinca

paranoid_android

06.03.2011 15:36

naniho čaká v mental hospital už odborná pomoc, jeho závislosť na divadelnom krúžku sa prenáša aj na ihrisko

paranoid_android

06.03.2011 15:54

Už teraz sa teším na toho škótskeho plačka po zápase :)

paranoid_android

06.03.2011 16:01

Náhoda bola že si sa narodil ak ti to ešte vaši nepovedali (reakcia na komentar o tretom nahodnom gole)

nechapem preco som ti vobec obetoval minutu svojho zivota ty saso

Reagovat
minoLFC

jaký tretí nahodný gól?

Reagovat
smazaný uživatel

tam niekto pisal ze treti gol LFC bol nahodny (aj ked netusim preco to napisal )

a hento jelito co nanho takto reagovalo mi ide nadavat do vypatlancov...ale asi fakt som vypatlany ked sa tu zapodievam takymi odpadmi

Reagovat
minoLFC

aha no jo

Reagovat
smazaný uživatel

nerozplač sa :)

Reagovat
smazaný uživatel

Lampardicek the best ty si odkud prisel ?

Reagovat
minoLFC

btw no. 2 Žije ešte Getzo?

Reagovat
smazaný uživatel

však nedávno byl pod zápasem Arsenalu s Barcelonou...myslím...

Reagovat
minoLFC

jo už som pozrel

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomhle spile uz urcite ne...

Reagovat
Arbiter

Getzo je v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Může být rád, že ho nehryzl.

Reagovat
tomasinho

Zas ale nehledej 100 tisíc kontroverzních momentů, abys plivl na protivníka nebo jsi vyléčil komplex z porážky.

Reagovat
smazaný uživatel

mozem ta uistit ze ziaden komplex s porazky nemam, po zapase som dalej pil a bavil sa s fanusikmi LFC...toto je ale proste hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus byl hlavně váš výkon. I když uznávám, že takovýdle hovadiny by si Luis mohl odpustit.

Reagovat
tomasinho

Tak proč teda nevytáhneš Rooneyho? Nechybělo mnoho a nakopl Gerrarda jak to poslední prase, což je ale i tak je. Je to svinstvo, ale vytahuješ tady milion věcí, stěžuješ si na Carru, na Kuyta, teď zas vytahuješ Suareze místo aby ses zaobíral tragédií, kterou jste předvedli. A to fakt neni poprvé. Nedivil bych, kdybych v těch melách i nějaké zákroky hráčů United.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebavim sa o zakrokoch ktore sa skoro stali ale o tych ktore sa stali...a Rooney je prasa, to vsetci vieme

toto je ale pre mna tak nechutna vec ze si nemozem pomoct...toto moze napadnut urobit len taku mrdku jak je suarez...hraca odchovaneho na anglickom futbale by tazko napadlo niekoho skubat za vlasy

Reagovat
tomasinho

Toho radši napadne se z 5 metrů rozběhnout, vyskočit a trefit nic netušícího soupeře loktem do ksichtu. Dokážu si představit teda daleko větší prasárny, než potáhnutí za vlasy. Například plivnutí, to je pro mě projev úplného debilismu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak o tom zadna...za pluvanie by som vrazdil

Reagovat
tomasinho

ASpoň v něčem se shodneme.

Reagovat
smazaný uživatel

18.02.2011 20:11 - Neapoli se nelíbí trest pro Lavezziho

Neapol se odvolala proti třízápasovému trestu pro útočníka Ezequiela Lavezziho. Ten byl společně s obráncem AS Řím Aleandrem Rosim potrestán na základě videozáznamu za to, že na sebe v sobotu během vzájemného zápasu plivli.

Jak dvě soupeřící lamy, když bojují o samičku

Reagovat
tomasinho

Vrchol trapnosti na někoho plivnout. Ale na Lavezziho se stačí podívat a vidíš, co od něj můžeš čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

To je, navíc je to nenechutnější, co snad jde. Ale pokud se poflusali navzájem..jen ta představa je vtipná, pokud se to odehrálo v jednom okamžiku.

Lavezzi vypadá ak grázl - mezi Raula, Aggera a Škrtela by s tím tetováním zapadl

Reagovat
tomasinho

S tetováním možná, ale s tím ksichtem leda sotva. Strašný slizoun.

Reagovat
smazaný uživatel

A viděl si někdy Raula předtím, než si oholil hlavu? To byl snad neslizštější (??) image, co může fotbalista mít. Potetovaný od hlavy k patě s nagelovanou přehazovačkou na hlavě

Reagovat
smazaný uživatel

to este na MS som na neho kukal ze jak moze preboh tu prehadzovacku nostit a na hlave

Reagovat
vodka

Reagovat
tomasinho

Vypadal jak magor, i tak byl z celého Portugalska ten zdánlivě nejsympatičtější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spolu s Moutinhom.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono v Serii A je tak potetovany kazdy druhy futbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hnus. Jsem rád, že v NUFC se to zatim nerozšířilo a tetování má snad jenom Simpson.

Reagovat
tomasinho

Tak hnus, pokud má člověk jedno nebo dvě a je to vkusné, dá se to překousnout. Ale přijde, že ti týpci si neuvědomujou, že to mají na celý život. Pak budou mít 50 a budou s tím vypadat jak s prominutím kokoti.

Reagovat
smazaný uživatel

Me jakakoli chut na tetovani presla, kdyz jsem videl Ozzyho... Nerikam, ze jsou vsechny spatny, ale melo by to byt treba jedno, ktery vyjadruje neco opravdu dulezityho a ne obrazek sem, obrazek tam..

Reagovat
vodka

ale houby, plastická chirurgie ti to za 30 let normálně odstraní... já mám tetování rád, šetřím na něho už tak 2 roky, ale vždycky to někde rozfrckám...

Reagovat
smazaný uživatel

už teď to jde odstranit laserem do nepoznání...a co za motiv? Soba?

Reagovat
vodka

takové černé pásky na předloktí (zní to hrozně debilně), ale vypadá to fakt dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

to má známej, pokud teda myslíš takovouhle - http://usr.bandzone.cz/fan//de/devon/gallery/profile.default/640615.jpg

Reagovat
vodka

něco na ten styl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavní je mít svůj vlastní originální motiv. Nebylo by nic potupnějšího, než potkat někoho s tím samým. To je jak mít to samé tričko, ale krát 1000x

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

jj, neboj

Reagovat
tomasinho

Aha, není tomu dávno, so si teta nechávala ve 40 odstranit tetování a zůstala ji tam celkem viditelná jizva.

Reagovat
vodka

jednak jde pokrok dost dopředu, jednak už teď co sem viděl odstranění tetování, tak, že po něm nezostalo skoro nic...

Reagovat
tomasinho

Ok, tak dík za objasnění, v tomhle zas takový přehled nemám. Bral to jen z osobní zkušenosti té tety.

Reagovat
smazaný uživatel

je to individualne...mne sa tetovania napr. pacia, a uvazujem ze si nejake dam...ale len take nieco decentne

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me ma cenu si dat tetovani, jen kdyz mas neco vyraznyho, co chces na svym zivote zduraznit. Nechat se tetovat jen tak pro krasu mi prijde jako blbost. Nic osobniho samozrejme :-). Ono to koneckoncu dneska uz jde i nejak odstranit ne?

Reagovat
vodka

právě to zase mě nějak moc nebere, když má někdo vytetované prstýnky a datum svatby, tak se spíš směju... hlavně ale nemám rád takové ty pavučiny na loktech, na prstech ruky a tak...

a ty djibrillovy křídla jsou asi nejvtipnější teotvání, co sem viděl...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, nemyslim data a jmena.... to mi taky prijde hloupy. Kamosi z fotbalu si hromadne delali letopocet narozeni za krkem a to mi prijde.. zbytecny. Ale treba jinej kamarad, prirodni clovek ma pres cely zada keltskyho lesniho boha a to mi prijde skvely.. nebo treba Tyson a to jeho oblicejovy je paradni.

Abych to uved na pravou miru, me se tetovani libi, pokud je jedno nejaky decentni a ma smysl. Ale takovy ty hvezdicky na zapesti a podobne... pff. Jo a jeste nesnasim barevny, to muze bejt cokoli a nechapu to.

Reagovat
tomasinho

Barevný jsou hrůza, navíc se zelenou.

Reagovat
smazaný uživatel

v LFC je na to nějaká speciální úchylka - Djibril byl s těmi andělskými křídly taky kouzelný...a Baroš s tím začal taky v Liverpoolu. Stačily 2 zápasy a potetovanost chytil i Kadeřábek

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney je prase a Suarez mrdka? Měj aspoň stejná měřítka. Protože prasetem je nazýván i Carra a to by byl vrchol, aby byl na stejné úrovni jako Rooney.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no, nebudeme sa tu chytat za slovicka...a este k tomu sproste

Reagovat
smazaný uživatel

Pche, prvně urazí zasloužilého hráče a možná budoucího Sira Carru a pak najednou hraje granta a chce být nad věcí

Reagovat
smazaný uživatel

Carra si to vysluzil cisto len za ten zakrok...inac proti nemu nemam nic a urcite to nie je hovado

Reagovat
smazaný uživatel

a jak mam hodnotit tu nasu tragediu? vsak to sa da zhodnotit iba takym istym slovom...tragedia

Reagovat
tomasinho

Tak neřeš potom nic, zápas neřešíš, jen zasíráš diskuzí stovkami odkazů zákroků hráčů LFC. Vše bylo řečeno 100x, jenom ty musíš jeden odkaz dávat dvakrát a nadávat polovině hráčů LFC do prasat.

Reagovat
smazaný uživatel

ved ten odkaz som tu dal prvykrat, predtym som to len spomenul ci si to niekto tiez vsimol a teraz som nasiel fotku...zrazu netreba take veci riesit...ok no, dvojity meter

Reagovat
tomasinho

Odkaz tu je podruhé ten samý. Tady nejde jen o Suareze, ale o všechno, co vytahuješ, jen aby sisi kopnul do soupeře. Něco podobného, jako když v co druhém článku píšeš, aby blue litter vypadli ze čtverky.

Reagovat
smazaný uživatel

po prve, blue bitters a po druhe, tebe sa ta predstava aby City vypadlo z prvej stvorky nepaci?

Reagovat
tomasinho

Jasněže, ale cpu to snad každému pod nos v co druhém článku o PL?

Reagovat
smazaný uživatel

toto prehanate...hocikto tu popise milion komentarov a neriesi sa to...ale akonahle napisem nieco ja tak to hned riesite jak male deti

ved to bolo pod preview ci kde, bolo to po zapase City ktory zremizoval a napisal som proste ze dufam vo vytlacenie City z prvej stvorky...co je na tom take

Reagovat
tomasinho

Protože mi přijde zbytečné, abys to vytahoval zrovna ty pořád takové kraviny, protože o fotbale víš dost atd..Jen takové zbytečné mi to přijde pořád někde narážet na rivaly.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna toto nebola ziadna narazka, ale moje prianie...je pravda ze si rad stuchnem do City, Chelsea alebo LFC, ale nic strasneho za tym nehladaj...nikdy to nerobim tak ze nadavam na kluby alebo co (sice dnes si dvaja vasi hraci tu nadavku vysluzili ), pohoda, klidek, ved o nic nejde, bavime sa tu o futbale v diskusii

Reagovat
tomasinho

A navíc radši je než Chelsea, ale to je osobní pohled.

Reagovat
smazaný uživatel

a navyse rozhodca si to nevsimol, cize FA to moze riesit...som zvedavy

Reagovat
smazaný uživatel

omg, kdyby se Rafael nechoval jako psychopat, může být rád, že ho Suarez nepokousal

Reagovat
tomasinho

Zase bych nezveličoval potáhnutí za vůasy, já to bych to třeba neudělal, ale zase dávat trest kvůli potáhnutí za vlasy? Kolik takových okamžiků bylo během toho, co sleduju fotbal. A jinak třeba ho nechtěl chytat za dres, tak ho chytil za to nejnápaditější, co na něm viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

pre mna je to to iste ako ruka v tvari

Reagovat
smazaný uživatel

teda nie to iste, ale zakrok na podobnej "riesiacej" urovni

Reagovat
tomasinho

Tak to potom jo no, kadžý máme jiný pohled.

Reagovat
smazaný uživatel

800. pro Harpse

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Góly, krev, strkanice, naštvaní fanoušci United. Derby jak má být ...

Reagovat
smazaný uživatel

sice bohuzial, ale

Reagovat
smazaný uživatel

co si myslite o tomto zakroku?

http://www.dailymotion.com/video/xhe3zm_shawcross-parker_sport

toto bolo este asi nesikovnejsie jak ten Carrov

Reagovat
tomasinho

Tak to určitě ne. Tohle byl daleko mírnější zákrok než zákrok Carry podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

hovorim o nesikovnosti, nie o vaznosti zakroku

Reagovat
tomasinho

Podle mě ani ne, po balonu šel výrazněji, nešikovné byly oba, ale že by tenhle byl v něčem víc nešikovný se mi nezdá.

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupej zakrkok ve kterym byl pozde. Stejne jako Carra.

Reagovat
smazaný uživatel

inac Ryanovi sa tie zakroky kde je neskoro a niekoho sprasi zacinaju nejak kopit

Reagovat
Counter

To je dlouhodobé, ne náhodou už stihl zlomit nohu dvěma hráčům Arsenalu. A ta pár let stará sviňárna na Adebayora mi taky pěkně leží v žaludku...

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

zákrok hnusný, ale chtěl hrát jednoznačně balon...

Reagovat
tomasinho

Jo, tady byl ten záměr zřejmý určitě.

Reagovat
SunFells

On nemá špatný úmysly, ale chodí do těch soubojů strašně nebezpečně.

Reagovat
vodka

to je pravda, stejně tak Cattermole, oba dva prostě ty zákroky nezvládají...

Reagovat
vodka

zatímco ronei je zákeřné prase, které vždycky dělá něco z frustrace...

Reagovat
minoLFC

no tak zas laktami sa futbal väčšinou nehrá

Reagovat
fantomas

Mně to přijde celkem obyčejný. Nic strašnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

ale sak nepisem ze to bolo strasne alebo zakerne...hovorim ze to bolo nesikovne

Reagovat
fantomas

Tak to jako jo no, ale s Carrovym zákrokem bych to fakt nesrovnával. Ani co se nešikovnosti týče.

Reagovat
Darren Fletcher

kuuurwa to je hanba, my sme prehrali s lfc???

Reagovat
smazaný uživatel

kuwa te carrick byl dneska tragický, celej Mu byl dnes tragickej, do pitche

Reagovat
papos182

V dvojzapase s ManU jsme lepsi, aspon neco

Reagovat
tomasinho

"I wanted to let the ball go but I wasn't sure if it was going in so I just wanted to make sure, but it was more his goal than mine.

Kuyt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No a ve výsledku lepší hattrick Kuyta první po Beardsleym než jeden gol pripsat Suarezovi ne?

Reagovat
tomasinho

Tak jasně, proč ne, mi je jedno, kdo dává góly, když se vyhrává, navíc, když to pomohlo k hattricku. Suarez byl výborný i bez gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne jak ten prvni gol slavili. Bylo vsem jedno, kdo to dal.... Mam za vas radost. Vzdycky lepsi silnej Liverpool, nez silna CFC, Spurs, Sejkovy City nebo nedej Boze Sunderland

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gol si ale zaslouzil

Reagovat
papos182

A jinak Carruv zakrok byl obycejny na zlutou kartu. Jen diky smule to dopadlo tak, jak to dopadlo. Nebyl v tom umysl. Zraneni nikomu nepreju, ve fotbale se to proste stava. Ale kdyz uz se to muselo stat, jeste ze to byl ten simulant.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa !!!

Reagovat
tomasinho

900. pro Liverpool Football Club

Reagovat
tomasinho

A titul pro Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

zase mame ocakavat nejaku milu zadovku od Stieveho, ked budete "bojovat" na Emirates?

Reagovat
tomasinho

Jasně, kdy soupeř macs nemůže, Liverpool mu pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

(jde mi to těžko, ale ten palec Harpsovi ti musim oplatit)

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele nepřehánějte na amputaci ta noha neni. Faul to byl na tmavě žlutou to jo. Následek je trocha krve, kterou někdo jenom dobře vyfotil. Po prvím golu vyběhl Van Der Sar, jakoby křičel na rozhodčího, že mu snad nepískl moc kliček ve vápně. Humus

Reagovat
r.mrazik

takovym jako ty bych celkem pral,abyste stali na Naniho miste v dobre Carrovo prasarny...

Reagovat
r.mrazik

*době

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem řekl, že to bylo na tmavě žlutou, ale když někdo zajede do Diabyho, tak tady prohlašujete, že se měl udržet. Nani přiběhl k rozhodčímu a teatrálně padl jako hruška.

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, Barton je kriminálník a to dalo právo DIabymu na jakoukoli reakci přece .

Reagovat
smazaný uživatel

Je zajímavé, že někteří lidé, čtou v komentařích, co tam vůbec není.Já neřekl, že mohl cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Však já nikde netvrdim, žes to řekl.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
mithro

http://tinyurl.com/6a6x2vt

jedine pozitivum dnesneho zapasu, Antonio v hladisku, len tesne ho vraj minule nominacia aspon na lavicku

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co Bent nedá je ostuda, normální spalovač a žádná posila Jinak Suarez, jak sem dříve psal, bude hvězda premier league..

Reagovat
mike.84

ted to na Kuijta nemyslím zle ale tohle byl ten nejhaluzáčtjěší hattrick jaky bylo kdy možno udělat. suarez při prvním gólu

Reagovat
smazaný uživatel

R.I.P. † Ján Popluhár (75)

Reagovat
smazaný uživatel

RIP

Reagovat
vladis271

najlepší stopér a najlepší hráč, aký Slovensko vychovalo. Dokázal ubrániť Pelého. Česť jeho pamiatke!!

Reagovat
smazaný uživatel

RIP ještě za Chandlera .

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem ten serial nepochopil .

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by si objasnit o koho ide?

ale aj tak

Reagovat
smazaný uživatel

Umrel Rostislav Ctvrtlik, ktery v cestine fantasticky nadaboval Chandlera v Pratelich.

Reagovat
smazaný uživatel

jaj tak, ja som uz daval do wikipedie Mattewa Perryho

Reagovat
fantomas

Dirk Kuyt se stal teprve třetím borcem, kterému se v rámci Premier League povedlo vsítit hattrick Manchesteru United. Poprvé se takto zadařilo v říjnu 1996 Egilu Østenstadovi ze Sotonu, který zároveň těmito třemi zásahy otevíral svůj gólový účet na Ostrovech. Saints tenkrát vyhráli 6:3. Třetím do party je současný fotbalista Tottenhamu (guess who?), pro něhož to tenkrát byly rovněž premiérové zářezy v novém dresu! Dirk Kuyt se přitom dnes svého prvního hattricku v Liverpoolu dočkal až při svém 165. startu.

Damien Duff se trefil ve dvou po sobě jdoucích utkáních prvně od prosince 2004.

Dlouhých 27 kol čekají ve West Bromwichi na čisté konto.

Birmingham dohromady od začátku sezony (27 zápasů) mířil na soupeřovu bránu pouze 87krát. To dává průměr tří přesných ran na zápas, a kdyby například WHU každé střetnutí vyslalo na golmana tolik střel jako v sobotu (7), stačilo by mu na takovou souhrnnou porci zhruba 12 kol.

Dokud se svým gólem nepřišel Leon Best, platilo, že Newcastle poslední čtyři údery Evertonu zasadil v rozmezí 45. a 47. minuty.

Ještě nikdy se v Premier League nestalo, že by Wolverhampton ve dvou zápasech v řadě zatížil protivníkovo konto třemi góly jako nyní.

Wolves vyhráli každý domácí ligový zápas, v němž vsítil Kevin Doyle. Až doteď.

Pouze Bolton s Tottenhamem ještě nenašly přemožitele v žádném ze zástupců kraje Midlands (WBA, Aston Villa, Wolverhampton, Stoke a Birmingham).

Když Dalglish při své první štaci naposledy vedl Reds na Anfieldu proti ManUtd, jeden z jeho svěřenců rovněž zaznamenal hattrick. Tím mužem byl Peter Beardsley, stalo se tak roku 1990 a v tomto prestižním derby pak nikdo ze scouserů třemi brankami rivala nesestřelil. Až do této neděle.

Liverpool strhl na svou stranu všech 41 domácích zápasů Premier League, v nichž o přestávce vedl 2:0.

Se stoperskou dvojicí Vidič-Ferdinand posbíral MU v průměru 2,33 bodů na zápas, bez ní 1,88.

Jermain Defoe čekal na ligovou trefu 323 dní, tedy necelých 11 měsíců. Zamora si dokonce přes rok nezajásal před domácím publikem. Damien Duff se dvojitého zásahu v jediném klání ne a ne dočkat od konce roku 1997. Všichni tři dnes tato svá dlouhodobá trápení úspěšně zažehnali.

Anelka pro letošek propásl i druhou šanci zkompletovat sadu gólů proti všem 20 letošním účastníkům Premier League. Právě akorát Blackpool mu chybí. Drogba by pro změnu ještě potřeboval přestoupit jinam v rámci nejvyšší soutěže, aby se mohl zaradovat i proti Chelsea.

Torres zažívá pětizápasovou šňůru střelecké impotence již potřetí v sezoně, přičemž v předešlých třech měl takhle dlouhý výpadek dohromady jednou jedinkrát.

Reagovat
Godwinson

Bentley?

Reagovat
fantomas

Hmmm.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Statistika nuda je,má však cenné údaje! Defoe Wolves

Reagovat
goodbay

mě by jenom zajímalo, kde bereš tyhle informace, nebo si všechno pečlivě zaznamenáváš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Samozřejmě, že pečlivě zaznamenávám.

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne taketo ti davaju zabrat vsak?

"Dokud se svým gólem nepřišel Leon Best, platilo, že Newcastle poslední čtyři údery Evertonu zasadil v rozmezí 45. a 47. minuty."

Reagovat
fantomas

Tak to by ještě bylo nic oproti takovému "Liverpool strhl na svou stranu všech 41 domácích zápasů Premier League, v nichž o přestávce vedl 2:0."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

proč to vůbec nevydáš, jako ofiko článek?

Reagovat
fantomas

Protože by to bylo divný, začít s tim někdy v pulce sezony. Příště to podchytim od startu.

Reagovat
vladis271
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bývává to někdy lepší...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Nani byl doposud nejlepším nahrávačem PL že? Doufám,že se mu započítala i ta luxusní nahrávky na Kuyta

Reagovat
j_mrazik

Na prvních dvou místech typičtí klaďasové pronásledovaní proradnými lovci černého zlata.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Arbiter

jojo, jede klaďas, co má ve znaku Ďábla a druhý, co má ve znaku zbraň

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, jsem tu nový, je mi 12 let takže toho spoustu o fotbale nevím a protože jsem slušně vychovaný tak se tě ptám kde Manchester United přišel k té své kladnosti.

Já měl za to že v Manchesteru, stejně jako v jakémkoliv jiném městě je jen jeden kladný klub ( Espanyol, Atlético, Slavia ) a v případě Manchesteru jím jsou City s krásnými bleděmodrými dresy a ne nesympatičtí Red Debils s ubuleným Skotem na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

je vidiet ze ti je 12 , nevies totalne nic o futbale

Reagovat
j_mrazik

Chodíš o třídu výš a hnedka machruješ, to je hrůza.

Reagovat
Tomanatura

By me zajimalo, o co se tu tedka snazis, kdyz jedine prispevky, ktere tu mas, jsou o historii manchesteru, o ktere mas skreslene nazory...

Reagovat
smazaný uživatel

o nic, jen nerozumím tomu co r.mrazik napsal protože United jsou pro mě zlo a to kvůli LM kde jsem preferoval Bayern a Juve, v Lize mistrů nezapomenu SF a F 98/99

Ad minulost: podle mě stojí za vzestupem United 2 věci

1) Ferguson a jeho manažerské schopnosti díky nimž postavil skvělý kádr.

2) Ekonomické vedení klubu které využilo nových možností co se týče zisku financí.

Bod 2 by nebyl možný kdyby nebyl bod 1 protože tým co hraje o střed tabulky nikdy miliony fandů co si koupí suvenýry po světě nezíská, stejnětak nikdo nekoupí jeho akcie. Zároveň však ekonomický profit přivábil bohatší majitele aby koupili klub jako investici a jejich příchod pak pomohl nákupy nových hráčů za odcházející opory.

Fergieho práci uznávám a jako manažer je bezkonkurenční ( trenérská práce je jiná věc ) ale protože pro mě současný fotbal představuje jen byznys přikládám větší váhu ekonomům bez nichž by nebyly možné drahé nákupy a snížila by se konkurenceschopnost hlavně v Evropě, v Anglii by to možná na pár titulů stačilo.

Tím že jste využili možností jste se pak stali prvním představitelem agresivní komercionaizace fotablu na ostrovech, v Evropě vede AC a Silvio. Jinak nevidím rozdíl mezi cestou United a bohatým šejkem, obě jsou pro mě jen prostředek jak zajistit týmu peníze a nerozumím proč je vaše cesta lepší než ta CFC nebo MCFC, stejnětak nechápu jak můžete kritizovat drahé nákupy ostatních když jste sami koupili Ferdu, Berbse, Stama a další.

Reagovat
smazaný uživatel

nah, nech sa paci Tomanatura

Reagovat
r.mrazik

vydelat si na hrace vlastnima silama a nechat si hrace koupit od majitele je proste neco jineho...a jestli nevidis rozdil v tomhle,tak neni pak uz co dal resit...

Reagovat
j_mrazik

On si asi neuvědomuje, že poslední roky majitel peníze z ManUtd odsává, aby splatil loan, kterej si na pořízení vzal, přičemž v Chelsea a ManCity majitel klub dotuje.

Reagovat
r.mrazik

asi tak nejak...ale chapes,jinak je to to same

Reagovat
vodka

Reagovat
Tomanatura

Docela souhlasím, překvapils, až teda na ten konec, který jsi vyloženě odflákl.

Získat si peníze sportovní cestou, čili zpeněžit úspěch je věc jedna a odkoupit naprosto zadlužený a pomalu krachující klub a nalít do něj stamiliony liber je věc druhá. Já uznávám spíše tedy cestu první, kdy se daný klub sám dokázal postavit na nohy a vyšel cestu na ten pomyslný vrchol úplně sám díky geniálnímu manažerovi (finančně jsme na tom byli tehdy asi jako dnes Tottenham), souladu s vedením a geniálním přestupům. Mezi první a druhou věcí je naprosto jasný rozdíl, který musí vidět každý, byť sebezaujatější kritik. Od toho se taktéž odvíjí přestupová politika, kdy MU se dostal na vrchol díky nákupům jako Kanchelskis, Cantona, Bruce nebo brankář Schmeichel. Všimni si, kdy ti hráči do klubu přicházeli. Třeba v rozmezí 2 let nepřišel vůbec nikdo, velký nákup se udělal jeden za 3 roky maximálně a tak se stává dodnes. Důkazem budiž mi tehdejší výdaje MU za hráče a ostatních klubů. MU ani zdaleka neutrácel nejvíc, ovšem dnes jdou vidět jen velké přestupy jako Cole, Yorke, Keane, nebo Stam. Nikdo už si ale nevzpomene, že rekordy tehdy udělali Blackburn s Newcastlem za Shearera, nebo že ve stejný rok, jako došel Cole, došel i do Blackburnu Sutton za stejnou částku. To už ale nikdo nevidí, jelikož jen MU se to pořádně vyplatilo. Nebo že první částku nad 8 mega investoval Liverpool do Collymoreho, že Newcastle jako první utratil přes 15 mega za přestupové okno a bla bla, můžeme pokračovat donekonečna. Když spočteš všechny přestupy klubů v 80. a 90. letech, nikde nebude mít MU nejvíc utracených peněz. Absolutně nikde, v žádném roce, vždycky byl nějaký tým (spíš více týmů), který utratil víc. Toto pravidlo se prolomilo až v roce 1998, kdy MU nakoupil za 28 milionů a udělal tak rekord (předtím ho samozřejmě utvářely jiné kluby). Pro lepší orientaci - Newcastle v tom stejném létě utratil 16 milionů, Rovers 17. Berme v potaz, že MU vyhrával tituly, oni ne a že MU ten rok vyhrál LM. MU nakupoval hodně, to klidně přiznám, ale ne víc než ostatní a rozhodně ne větší kvantum hráčů. V důsledku pak klubové pokladně (kritikům asi ne) může být jedno, jestli utratila 10 mega za jednoho hráče, nebo 10 mega za 3 hráče. Hlavně když ten hráč pak na OT vydržel 8 let...

MCFC si, narozdíl od poctivé koncepční práce, kterou předvedl MU, který si na své hráče vydělal, skoupil kdekoho hned a to v rozmezí asi sezony. Další sezonu nakoupili další x hráčů za velké částky, další znovu a bude to tak pořád. Mezitím začali prodávat hráče, které nakoupil na začátku, čili tady se o koncepční práci mluviti nedá. Toto se mi příčí, je to cesta asi nejvíc rozdílná, co jde. Prostě si chlapík koupil svou hračku a tou začal udávat trendy ve fotbale, nahazovat ceny hráčů na celém světě a zvyšovat jejich smlouvy.

Posuď sám, která cesta je ti sympatičtější. Cesta, kterou se vydal MU, sice taky nebyla optimální (optimální je ta ze světa snílků, čili nekupuješ nikoho, všechny si vychováš) a zřejmě velice zvýšila příjmy všech klubů v PL (a zároveň jejich výdaje), ale byla přirozená. S tím, že MU vlastně zničili veškerý tradiční fotbal v Anglii na mě nechoď, ten se zničil příchodem Premier League a kdyby nezačal s komerčností MU, začal by někdo jiný, jelikož na kontinentu se to už dělo. Real Madrid se stával velkou značkou, Itálie válcovala ostatní atd. Toto je jeden z hlavních argumentů scouserů, že vlastně MU s tím začal a proto jsou ti nejhorší, ale to říkají hlavně proto, aby proti nám něco mohli mít a i když ví, že se mýlí, přiznat si to nepřiznají.

Reagovat
smazaný uživatel

print screen, a bude to otrepane kazdemu, kto s tym zacne o hlavu

Reagovat
Tomanatura

To kdyžtak můžeš, ale mě to baví řešit, když je ten člověk inteligentní

Reagovat
smazaný uživatel

tak nie vzdy budes po ruke

Reagovat
r.mrazik

z toho si nic nedelej...az vyrostes,prijdes na to sam

Reagovat
smazaný uživatel

Torres has managed only 1 shot on target in his first 4 PL games for Chelsea

Reagovat
mike.84

takovej drogba na tom není o nicmoc líp

Reagovat
smazaný uživatel

even better

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Liverpool vs ManUtd 3:1, klasika – Ryan Babel

twitter

Reagovat
r.mrazik

kde ten smudla vubec hraje? a hraje vubec?

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro fantikovu peclive vedenou statistickou databazi!

Reagovat
fantomas

:-*

Reagovat
smazaný uživatel

Dirk Kuyt dal všechny goly v součtu ze 6 metrů

Reagovat
smazaný uživatel

v zápase s manu aby bylo jasno

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som ze to bolo tak maximalne meter a pol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele