29. kolo
05.03.2011 18:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Manchester City porazil gólem Silvy Wigan

Manchester City sice nepředvedl bůhvíjaký hvězdný výkon, ale na těsné vítězství nad Wiganem to nakonec stačilo. O výhře rozhodl v prvním poločase David Silva, jehož střelu si Al-Habsi nechal propadnout mezi nohama.

David Silva byl jedním z nejlepších na hřišti a také zahájil první protiútok. Ve třetí minutě vyzval ke střele Yayu Tourého, kterého musel likvidovat Al-Habsi. Silva s Tourém a ještě Barrym pak byli vidět i v desáté minutě, kdy předvedli výtečnou kombinaci, na jejímž konci akorát Barryho zradilo zpracování.

Po přihrávce Vincenta Kompanyho se předvedl i domácí kapitán Carlos Tevez, který prošel mezi dvěma obránci, ale nakonec mířil těsně vedle. Vzápětí mířil podobně Silva a Citizens stupňovali tlak. Po půlhodině však mohl domácí nepříjemně zaskočit McCarthy, jenž využil výtečné práce Mosese, ale irský záložník nakonec úspěšný nebyl, jeho pokus zastavilo břevno. A za pár minut trestal Silva. Na levé straně se dostal do šestnáctky, vystřelil a na bližší tyči nachytal v nedbalkách Al-Habsiho, kterému míč trestuhodně propadl mezi nohama.

City si byli o něco lepší, nicméně pěti minut po změně stran je opět muselo zachraňovat břevno. Po rohovém kopu napálil míč do brány Alcaraz a všichni domácí borci jen sledovali, jak letí do břevna. Po hodině hry poprvé výrazněji prověřil Harta McCarthy a vybojoval roh. Na své šance však Wigan nedokázal dlouhé minuty navázat a ani Manchester City se v útoku příliš nečinil. Až v první minutě nastavení likvidoval ve vápně nebezpečně vyhlížející pozici Rodallegy Hart. Minut se nastavovalo více a Latics měli možnost na srovnání ještě v 94. minutě. Střídající Sammon si vyměnil míč s Rodallegou a svou střelou dokonce překonal Harta, jenže míč nakonec nezamířil do sítě. Citizens tak ukopali výhru 1:0.

Autor: Ondřej Holzman / eurosport.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak stím Fulham ,se to nepodařilo !

Tak snad Wigan, které je poslední dobou nic moc.Tady by se to dalo napravit.

2:0 Džeko,Y.Touré

Reagovat
smazaný uživatel

6 1 Wigan je absolutne v haji

Reagovat
smazaný uživatel

no 4:0 postačí...

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
vanGomm

1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní výkon proti ville, 3 body zostanu v manchestru :) hattrick Balotelli,1x yaya a 1x michah :)

Reagovat
smazaný uživatel

*micah

Reagovat
t0mmy33MCFC

Manchester City confirm that the FA has informed Kolo Toure that an ‘A-sample’ provided by him has tested positive for a specified substance.

As result of this, he has been suspended from participating in all first team and non-first team matches pending the outcome of the legal process.

Reagovat
Tomtaf

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

očekávám vítězství, doufám, že wigan nebude bránit v 9 lidech, pak bude asi problém. proti přehušťené obraně se nám 2x nedaří...

Reagovat
smazaný uživatel

2-0 Balotelli Tevéz,obávám se Džeko nebude v základu,uvidíme hlavně musíme vyhrát

Reagovat
t0mmy33MCFC

Carlitos by mohl dát 2 fiky, ať se dostane před toho haluzáka.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem protrpěl 1.poločas do 30minuty chceme hrát až do kuchyně

ještě,že nám hostující golman daroval vedení....

jinak nevím....nevím,snad do 2poločasu přijde Edin a vystřídá Balotelliho a oživí to

(myslím gólově)klidně ať vyhrajem jenom 1-0 i když proti Wiganu(na pováženou)

hlavně získat 3body

Reagovat
t0mmy33MCFC

no hruza, muzem dekovat Al Habsimu...

Reagovat
smazaný uživatel

taky jste u televize trpěli jako já? hlavně ve druhé půli! k zápasu nemá cenu něco psát...

Reagovat
smazaný uživatel

3 body dobrý. Výkon nic moc, ale s přihlédnutím na to jak nadupanej program tenhle tým má si vedou stále dobře. 3. příčka v lize + dvě tažení v pohárových soutěžích. Příštích 14 dní bude kritických: 10.3. venku Kyjev, 13.3. doma Reading, 17.3. znova Kyjev a 20.3. třešnička na dortu - Chelsea venku. To bude peklo...

Reagovat
smazaný uživatel

No žádný zázrak,ale buďme rádi za 3 bodíky

Ale tady se dalo dát víc jak 1 gol No nic ale jak tady píše kolega " Mancunian "

Máme těžký program,takže díky za tohle.Jen tak dál !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele