29. kolo
05.03.2011 13:45 CET
1 : 3
(0:0)

Reportáž

Birmingham City - West Bromwich Albion 1:3

Birmingham možná minulý týden triumfoval v Carling Cupu, jenže v ligové soutěži to je bída. Brums dnes na domácí půdě podlehli West Bromwichi Albion a dokonce klesli na sestupové pozice, ačkoliv mají dva zápasy k dobru. Naopak Baggies si v sestupových bojích pomohli.

Góly sice dnes na St. Andrews' padaly až ve druhém dějství, ale nakonec byly celkem čtyři. První poločas nebyl zrovna pohledný, domácí borci navíc nevypadali příliš svěže. Ani WBA se ale v první pětačtyřicetiminutovce příliš nevyznamenalo. Nejvíce hrozil domácí útočník Camerone Jerome. První slabá střela branku netrefila a mezi tři tyče nezamířila ani následná hlavička.

Z nudy fanoušky vytrhl až úvod druhého dějství. Už po dvou minutách prostrčil ve vápně střídající Odemwingie na Mulumbua a konžský fotbalista otevřel skóre. Vedení hostů ale trvalo jen několik desítek sekund, na druhé straně totiž okamžitě srovnal přesnou ranou zblízka Beausejour. Jednoduchá akce Carra s Bowyerem, zakončení Beausejoura a vyrovnání bylo na světě.

Stav 1:1 ale vydržel jen deset minut. Záložník Morisson obdržel míč od Reida, příliš se nerozpakoval a parádní ranou poslal Baggies do vedení. Pojistit vedení hostů mohl po střele Chrise Brunta odražené od tyče Odemwingie, jenže to by musel z několika metrů trefit odkrytou klec. Třetí gól ale West Brom nakonec přeci jen dal, v 72. minutě uklidil do branky z velkého úhlu Paul Scharner.

Autor: Ondřej Holzman / bbc.co.uk

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3 1 domaci jsou dobre nazhaveni

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 Martins rozhodne

Reagovat
vanGomm

1

Reagovat
smazaný uživatel

1 házim na tiket

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele