29. kolo
05.03.2011 16:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Fulham FC - Blackburn Rovers 3:2

Dvě branky Damiena Duffa měly lví podíl na výhře domácího Fulhamu nad Blackburnem 2:0. Nebyly ale rozhodující, neboť Blackburn na ně vždy odpověděl, vítěznou branku má na svědomí proměněnou penaltou Bobby Zamora.

Utkání bylo od samého začátku nesmírně atraktivní, hrál se dobrý zápas a bylo se na co koukat. Plejádu šancí odstartoval Johnson, ale stejně jako po něm jeho spoluhráči Duff, alespoň prozatím, a Baird na brankáře Robinsona nevyzráli. Blackburn to zkoušel prostřednictvím Robertse, ale ani on nebyl v zakončení úspěšný. Skóre se poprvé změnilo ve 31. minutě, Damien Duff se na malém vápně ideálně zorientoval a překonal Robinsona - 1:0 pro Fulham. Blackburn ještě zkoušel do konce první půlky vyrovnat a to se nakonec povedlo. Uvnitř pokutového území přesně vypálil Hanley a stanovil poločasový výsledek 1:1.

Po změně stran se Fulham znovu dostal do vedení a znovu zafungovala levačka irského záložníka Damiena Duffa. Bývalý hráč Chelsea se tentokrát prosadil přesně z hranice pokutového území, na jeho střelu byl Robinson krátký - 2:1 pro Fulham.

Ani teď na sebe nenechala odpověď Blackburnu příliš dlouho čekat. David Hoilett se trefil podobně jako před ním Hanley a bylo znovu vyrovnáno, tentokrát 2:2. Vyrovnané utkání pokračovalo a skóre se mohlo přelít na obě strany. Nakonec se přelilo na tu domácí a rozhodl o tom okamžik minutu před koncem hrací doby. Hanley poslal k zemi Hughese a Bobby Zamora nařízenou penaltu proměnil. Fulham doma zvítězil po přestřelce 3:2 a bere tři body.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 0 nuda , nuda , nuda a nuda

Reagovat
Tomtaf

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele