29. kolo
05.03.2011 16:00 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

Newcastle United - Everton FC 1:2

Everton vyhrál v St.James Parku 2:1 a dal zapomenout na špatné výsledky z předchozích kol. O osudu utkání se rozhodlo už v průběhu prvního poločasu, kdy se nejprve dostaly Straky do vedení, ale Everton záhy skóre dokonale otočil ve svůj prospěch.

Oba týmy mají ještě šanci promluvit do bojů o evropské poháry, a i proto bylo toto utkání nesmírně důležité. Straky začaly doma lépe a byly to ony, kdo se dostal po třiadvaceti minutách do vedení. Leon Best zblízka úspěšně hlavičkoval a domácí vedli - 1:0 pro Newcastle.

Everton ale záhy skóre otočil, nejprve zužitkoval Artetovu přihrávku Osman, ten se prosadil z oblasti značky pokutového kopu, a po něm vstřelil branku na 1:2 Jagielka. Stalo se tak pět minut po vyrovnávací trefě Osmana, standardní situaci krásně zakroutil na zadní tyč Baines a Jagielka už měl snadnou úlohu.

Newcastle chtěl ve druhém poločase vyrovnat a jeho převaha byla znatelná. Ameobi vyprášil Howardovy rukavice. Na druhé straně hlavičkoval z dobré pozice Saha, jenže byl hodně nepřesný. Zápas se odehrával ve vysokém tempu, jak Straky, tak i Toffies měli dost zajímavých šancí, ale diváci se další branky už nedočkali. Everton vyhrál v St.James Parku 2:1.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle United 2:0 Everton FC

Reagovat
biznizmen

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele