Anglická Premier League - preview 29. kola

05.03.2011, 10:12, aktualizováno 07.03.2011, 08:03
Previews
Chelsea minulý týden porazila Manchester United, do karet jí pak hrají i víkendové výsledky a v pondělí se může znovu přihlásit do boje o titul. Blues se představí na půdě nováčka z Blackpoolu a pokud pomýšlejí na obhajobu trofeje, je pro ně výhra povinností...
Blackpool FC - Chelsea FC  (pondělí 21:00)
Jelikož všichni konkurenti až na Manchester City o víkendu ztratili, má Chelsea v pondělí výtečnou příležitost, jak se přiblížit první trojce. Pokud porazí Blackpool, bude ztrácet dva body na třetí Citizens a to bude mít ještě zápas k dobru.

Manchester United prohrál, Arsenal remizoval a stejně tak Tottenham. Jen Manchester City si poradil s Wiganem a naplno bodoval. A právě s bohatým klubem z Manchesteru svede Chelsea bitvu příští týden a s největší pravděpodobností půjde o přímý souboj o třetí příčku.

Vše totiž zatím napovídá, že z Bloomfield Road odjede obhájce titulu se třemi body. Ačkoliv je fotbal nevyzpytatelný a Tangerines letos už několikrát velkého soupeře dokázali zaskočit, v pondělí je všechno proti nim. Nejzásadnějším problémem jsou absence kapitána Charlieho Adama a útočníka DJe Campbella. Ti stojí kvůli kartám a bez nich kvalita mužstva výrazně klesá. "Bez DJe Campbella a Charlieho Adama nejsme stejný tým," přiznal manažer Ian Holloway.

Druhou věcí je, že je Chelsea nakopnutá po důležité výhře nad Manchesterem United a s ohledem na poslední výsledky si v západním Londýně moc dobře uvědomují, že pokud by se věci nadále vyvíjely v jejich prospěch, můžou ještě teoreticky promluvit do boje o titul. To je sice ještě daleko, ale vítězství na Bloomfield Road je základem.

Na svojí první branku v modrém dresu nadále čeká Fernando Torres, Seasiders však mají nejhorší obranu v soutěži, a tak je tu šance, že by se konečně prosadil. Z klasické trojice posledních týdnů už Chelsea chybí jen Alex s Benayounem, Žirkov je připraven a mohl by po dobrém představení v zápase s United naskočit od úvodních minut. Menší problém si sice ze stejného zápasu odnesl stoper David Luiz, ale měl by být připraven. U domácích visí otazníky nad starty Craineyho a Grandina.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 8.00 - 5.25 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Manchester United  (neděle 14:30)
Pokud proti sobě nastoupí Liverpool a Manchester United, můžete si být jisti, že půjde o vypjatý souboj, který je jedním z nejsledovanějších v Premier League. Vždyť proti sobě stojí dvě historicky nejúspěšnější anglická mužstva, ačkoliv v posledních letech mají jasně navrch United.

Co se týče ligových titulů, je bilance obou mužstev vzácně vyrovnaná. Kdo má ale větší šanci přidat další zářez na pažbu, je Manchester United, jenž by se mohl ziskem 19. titulu osamostatnit v historické tabulce. Liverpool na titul čeká od roku 1990, kdy mužstvo shodou okolností vedl Kenny Dalglish, současný manažer Reds, který na Anfieldu před časem začal druhou éru.

Rudí Ďáblové jsou letos sice zatím na nejlepší cestě, jak ligové prvenství získat, ale Dalglish před zápasem prohlásil, že na Liverpool stále svěřenci Sira Alexe Fergusona ztrácí, protože získali méně trofejí v evropských soutěžích. Přesto však pod Fergusunovým vedením dosáhl Manchester úžasných výsledků, mimo jiné si hned jedenáctkrát dokráčel právě pro ligový titul.

Ale o historii bychom si mohli povídat hodiny. Samotné nedělní klání bude důležité především pro Manchester United, který naposledy podlehl londýnské Chelsea a další ztrátu v boji o titul nebude chtít dopustit. Nicméně za třemi půjde zcela jistě také Liverpool, prestižní zápas nikdo nevypustí. Navíc pokud chtějí Reds bojovat o evropské poháry, musí vyhrávat.

Ztráty United původně plánoval využít Arsenal, jenže ten v sobotu jen remizoval se Sunderlandem a potřebný tlak před velkým zápasem na Manchester nevyvinul. Ten má na čele tabulky nadále tříbodový náskok. K řece Mersey však pojede s improvizovanou stoperskou dvojicí, a tak je otázka, s kolik body nakonec odjede. Mimo hru jsou totiž potrestaný Vidič, zraněný Evans a do pořádku se pravděpodobně nestihne dát ani Ferdinand. V srdci obrany tak Chrise Smallinga doplní Wes Brown. Problémy měli i Evra s Owenem. Zápas nestihnou ani záložníci Anderson, Hargreaves, Valencia a Park.

Zato Liverpool by mohl poprvé využít služeb lednové posily Andyho Carrolla, který od středy, po překonání svalového zranění, trénuje a je možné, že se poprvé předvede v červeném dresu. Otazník však visí u startu Raula Meirelese a Daniela Aggera. Mimo hru jsou mladíci Kelly se Shelveym.

"Je to velký zápas. Každý, kdo hraje fotbal se chce dostat na tu nejvyšší úroveň a zápasy mezi Liverpoolem a Manchesterem United jsou v té nejvyšší kategorii, kterou můžete dostat," poznamenal před očekávaným duelem, který startuje v neděli o půl třetí našeho času hvizdem sudího Phila Dowda, Kenny Dalglish.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.80 - 3.25 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur  (neděle 17:00)
Třebaže jejich sezónní cíle pomalu nemohou být rozdílnější, o víkendu je přeci jen jeden významný záměr bude spojovat. A nebude to akorát touha zvítězit. Spurs totiž společně s Wolves uctí památku nedávno zesnulého Deana Richardse, který v minulosti oblékal dres obou těchto mužstev. Vše ostatní se pak bude odehrávat patrně jaksi v pozadí tohoto smutného ceremoniálu.

Dres muže, jenž minulý víkend ve věku pouhých 36 let podlehl dlouhé nemoci, bude na Molineux Stadium vztyčen k nebi, přítomni budou i jeho dva synové a ovdovělá manželka. Také Wolverhampton se přitom u této příležitosti bude snažit vztyčit sama sebe. Ačkoliv minule deklasoval Blackpool, v předešlých šesti kolech se dočkal jediné výhry, takže ani tuto nelze považovat za nějaký fatální odrazový můstek. Alespoň prozatím. Vlci koneckonců tři domácí zápasy v řadě nestrhli na svou stranu přes třicet let, v tomto kalendářním roce už ale na Molineux padli i věhlasnější soupeři než Tottenham - Chelsea s ManUtd. Na druhou stranu pouze Arsenal má na svém kontě více venkovních výher než právě Kohouti, kteří už na cestách naplno bodovali šestkrát. Posledně se ovšem neradovali ani z bodu, paradoxně zrovna na půdě Blackpoolu. Tangerines takto zpřetrhali protivníkovu pětizápasovou šňůru bez porážky.

Jamie O’Hara, který se v nedávné době zabydlel v základní sestavě Wolverhamptonu, nebude moci nastoupit proti svému kmenovému mužstvu. Hrát už ale bude moci Stephen Hunt, pravděpodobně jeho přímá náhrada. Mimo hru nadále zůstávají obránci Mouyokolo a Zubar.

Hvězdné duo Van der Vaart-Bale pořád není fit, akorát doufat může ve start proti AC Milán. Nepravděpodobně se zároveň jeví návrat Ledleyho Kinga, který sice už trénuje, v ideální kondici se však podle všeho ještě nenachází.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 3.20 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Birmingham City - West Bromwich Albion  (sobota 13:45)
Devětadvacáté kolo Premier League odstartuje midlandské derby mezi letošním vítězem League Cupu a jeho soupeřem v boji o udržení. Jinými slovy jede West Brom na St. Andrew’s posílit své sebevědomí výhrou nad Birminghamem City.

Je to týden, co svěřenci Alexe McLeishe oslavovali po 48 letech první klubový triumf. Do soboty se ale velice rychle musí vrátit na zem, neboť je čeká další z řady utkání, v nichž budou bojovat o holé přežití v Premiership. V něm bude domácí kouč v něm bude postrádat Danna (kolenní šlacha), McFaddena (koleno), Vallese (noha) a možná i Fergusona (žebra) s Gardnerem (noha).

Blues se tak budou muset spolehnout na útočné hrdiny z Wembley. Nikola Žigić s Obafemim Martinsem budou v tomto zápase chtít gólové prokletí domácího stánku, na němž společně s Ewood Parkem letos padlo nejméně branek (28). Jinak si ale Brums na své doupě stěžovat nemohou, vždyť v něm prohráli jen tři z posledních devětadvaceti utkání Premier League.

Baggies se minulou výhrou ve Stoke udrželi nad sestupovou zónou, ale pomalu začínají cítit nepříjemný pocit vody tekoucí do jejich bot. Remíza se nejeví nereálně ani v tomto utkání, vždyť s bodem odešel West Brom ze čtyř z posledních pěti utkání.

Velkým problémem týmu Roye Hodgsona ale bude obrana. Kromě toho, že někteří z jeho obránců kromě soupeřů bojují ještě s obrázky v útrobách stadionů, současný tým z The Hawthorns vytvořil nový rekord, když dvacet šest zápasů v řadě neudržel čisté konto. Ostatně letos se mu to povedlo jedinkrát a to ke všemu ještě ve druhém kole proti Sunderlandu.

Starosti má sedmnáctý celek aktuálního ročníku ale i na druhé straně hřiště. Do utkání kvůli zranění kotníku z pátečního tréninku nenastoupí Dorrans a úplně fit nebude ani Odemwingie, který si proti Stoke obnovil zranění kotníku. Nastoupit by však měl.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.10 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Stoke City  (sobota 16:00)
Ačkoliv oba soupeře dělí v tabulce hned devět míst, bodový rozdíl je v letošním vyrovnaném ročníku jen šestibodový. West Ham si na pozici sobotního soupeře ze Stoke zuby nebrousí a hlavní je pro něj výhra, která by jej mohla vyvézt ze sestupového pásma.

Velmi pikantní utkání čeká na senegalského útočníka Hammers Dembu Ba. Tomu kvůli lékařské prohlídce v lednu nevyšel přestup z Hoffenheimu do Stoke a za pár dní zamířil do West Hamu. Nyní, o šest týdnů později, bude mít šanci ukázat Potters, jakouže udělali chybu, když jej nechtěli do svého týmu.

"Náš lékařský tým nám doporučil, že bychom jeho přestupem podstoupili moc velké riziko. Nemůžeme si dovolit utrácet tak velké částky za hráče, u nichž nemáme stoprocentní jistotu. Byli jsme z toho velmi zklamaní, chtěli jsme hráče získat, ale konečné rozhodnutí nebylo tak úplně o nás," uvedl předseda Stoke Peter Coates o útočníkovi, který ve svých prvních dvou ligových startech dal tři branky.

Kladivářům se v tomto utkání nabízí jedinečná příležitost, jak poprvé od loňského dubna, kdy porazili Sunderland a Wigan, vyhrát dva domácí zápasy v řadě. Manažer Avram Grant ale nemůže počítat s Collisonem (koleno), Kuruczem (koleno), Dyerem (stehno), Keanem (lýtko) a zřejmě ani Stanislavem (kýla). Pro izraelského vůdce to ale nemusí být takový problém, protože v letošní sezóně vyzkoušel už 33 hráčů, což je nejvíce ze všech manažerů Premier League.

Stoke jede do Upton Parku, kde vyhrálo od roku 1973 jen dvě ze třinácti utkání, tak trochu vyhodnotit situaci, neboť příští víkend se oba soupeři potkají znovu a to dokonce ve čtvrtfinále FA Cupu na Britannia Stadium. Nebude to ale jejich první letošní pohárové střetnutí, West Ham soka vyřadil už v říjnu z FA Cupu výhrou 3:1.

Na rozdíl od svého protivníka nemá Tony Pulis zase tolik starostí s nemocnými hráči. Kvůli achilovce stoprocentně nenastoupí jen dlouhodobý marod Sidibé. Nejistý je pak start u Etheringtona (čelist a záda), Fayeho (kolenní šlacha) a Pennanta (kolenní šlacha). Stoke ale trápí něco naprosto jiného - mimo svůj stadion už 410 minut neskórovalo a venku je s jedenácti prohranými zápasy ze čtrnácti druhým nejhorším v lize. Dlouhodobě se mu ale nedaří ani v Londýně, odkud si ze šesti letošních zápasů odvezl domů jediný bod.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.25 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Everton FC  (sobota 16:00)
V St. James Parku se střetnou devátý Newcastle s jedenáctým Evertonem. Zejména od svěřenců Davida Moyese se čekalo více, jenže "The Toffees" podávají nevyrovnané výkony a patří ke zklamáním soutěže. Souboj tradičních anglických týmů přesto nemá favorita.

Newcastle pokračuje v průměrných výkonech, v posledních sedmi kolech pouze jednou zvítězil, za to hned v pěti případech si připsal bod za nerozhodný výsledek. Naposledy Straky remizovaly doma s Boltonem 1:1 a v tabulce jim patří devátá příčka. Je téměř jisté, že se nebude opakovat sezona, kdy Newcastle spadl do nižší soutěže a manažer Strak Alan Pardew už pomalu myslí i na příští sezonu. Newcastle získal z prodeje Carrola nemalé finanční prostředky, a tak by mohl do St. James Parku přijít Gervinho či křídlo PSV Eindhoven Jermain Lens.

Ovšem nepředbíhejme, teď je na programu další těžké utkání s Evertonem, který má s Newcastlem nevyřízené účty. Poslední měření sil skončilo výhrou Newcastlu, v Goodison Parku obstaral jedinou trefu Hatem Ben Arfa a Everton teď prahne po odplatě, ale nejen to.

V Premier League se mu příliš nedaří, i když výkony "The Toffees" se přeci jenom od úvodu zlepšily. Jejich fanoušci ale museli naposledy spolknout nepříjemnou pilulku v podobě prohry s druholigovým Readingem. Hubená porážka 0:1 měla za následek vypadnutí z FA Cupu.

Domácí nastoupí bez "zlého" muže Bartona a zdravotní potíže má i Stephen Ireland. Vrací se útočník Shola Ameobi, pokud nastoupí, stane se tak se speciální maskou. Everton se musí do konce sezony obejít bez klíčového hráče základní sestavy, zranil se totiž Belgičan Marouane Fellaini. Je to už druhý rok po sobě, co Fellaini nedohrál sezonu. Moyes bude postrádat i dalšího důležitého muže, a to sice Tima Cahilla.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Harper - Simpson, Williamson, Coloccini, Jose Enrique - Ireland, Nolan, Tiote, Gutierrez - Best, Lovenkrands
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - P.Neville, Jagielka, Distin, Baines - Coleman, Arteta, Rodwell, Osman - Saha, Beckford
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.10 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fulham FC - Blackburn Rovers  (sobota 16:00)
Craven Cottage čeká další potenciální zápas o přežití. Jak Cottagers, tak ani Rovers nemají v letošním ročníku kvůli nahuštěné tabulce nic jistého, a tak pro každého z nich bude nejlepším výsledkem výhra.

A u domácího Fulhamu by to bylo dodržení jisté tradice, neboť tým z malebného stadionku prohrál jen jedno z posledních osmi ligových utkání. Manažer Mark Hughes se bude chtít spolehnout hlavně na Clinta Dempseyho, který proti Blackburnu vstřelil v posledních čtyřech zápasech čtyři branky. Pro samotného gaffera bude mít utkání pikantní příchuť, neboť po odchodu z Ewood Parku s Blackburnem ještě neprohrál, naopak dvakrát ze čtyř utkání vyhrál.

Skvělým zjištěním pro něj také je pozitivní stav útočníka Bobbyho Zamory, který kvůli menším problémům s kotníkem nenastoupil do remízového utkání na City of Manchester Stadium. O tom, zda bude hrát, ale ještě není rozhodnuto, nicméně z lavičky by se do utkání podívat mohl. To ale neplatí o Kamarovi (záda), Senderosovi (záda) a Sidwellovi (koleno), jejichž starty jsou vyloučeny.

Blackburn po odvolání Sama Allardyce, což se mimochodem neobešlo bez kritiky Marka Hughese, zvítězil pod vedením Steva Keana ve třech z jedenácti ligových duelů. Venku navíc prohrál čtyři poslední utkání a navíc mimo svůj stadion neudržel čisté konto už čtrnáct utkání. Naposled se mu to povedlo v posledním utkání minulé sezóny, kdy zvítězil 1:0 ve Villa Parku.

Problém by se navíc dal najít i ve hráči, jejichž stav se neslučuje s odehráním utkání. Pokud pomineme Nelsena, který si tímto utkáním odpyká trest, hrát nemohou Dunn (kyčel), Formica a dlouhodobě zraněný Phil Jones (koleno). Jisté navíc nejsou ani starty Hoiletta (kolenní šlacha) a Santa Cruze (záda).
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.57 - 3.65 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bolton Wanderers - Aston Villa  (sobota 16:00)
Jenom čtyři body je dělí, přesto v obou táborech panuje zcela rozdílná nálada. Zatímco Trotters stále sní svůj sen o historicky nejlepším umístění v PL a prvním finále FA Cupu po 50 letech, Aston Villa už zřejmě rezignovala na všechno ostatní kromě boje o záchranu holé kůže.

Na Houlliera se ne poprvé valí vlna kritiky poté, co se odhodlal k osmi změnám v sestavě, což mělo za následek drtivou prohru v odvetě osmifinále Anglického poháru. Francouzskému lodivodu takhle bylo okamžitě zapomenuto, že předtím Villans přeci jen pozvedl a prohrál s nimi pouze jedinkrát za sedm kol. Navíc plno neduhů s sebou birminghamský celek vláčí stále. Jako třeba neschopnost udržet čisté konto nebo porážet celky z lepší poloviny tabulky - takovou výhru má na svém kontě akorát jednu, přestože na to měl už 15 pokusů.

Bolton se pro změnu opět naladil na optimistickou vlnu, šňůra pěti zápasů bez vítězství je už dávno pryč. Teď válí Sturridge, který se trefil ve všech čtyřech utkáních, do nichž ve službách Trotters zasáhl, a Reebok Stadium se opět stává nedobytnou pevností. Dosud tu letos vyhrály jen dva celky, ve čtrnácti případech se body buď dělily, nebo připadly pouze domácím. Naposledy tu dokonce Wanderers dvakrát neinkasovali.

Bolton, který ovšem na Villu nevyzrál v osmi po sobě jdoucích střetnutích, se v sobotu bude muset obejít bez šesti borců, ani jeden z nich však není na marodce čerstvě a snad jen Knight s Rickettsem stabilně patřívali do základní sestavy. Za druhého jmenovaného už ale bude připraven zaskočit Grétar Steinsson, který si teď nezahrál šest týdnů.

Pryč jsou časy, kdy manažer Villans musel čistě experimentovat a plnit nominace neosvědčenými mladíky. Teď už marodka birminghamského klubu není až tak napěchovaná, třebaže si na ní příští měsíc nově pobude Richard Dunne. Nahradit by ho nyní mohl vracející se James Collins. Jean Makoun si ještě v sobotu odpyká poslední úsek svého třízápasového distancu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.30 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Arsenal FC - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Před necelým týdnem si Gunners prožili menší tragédii, když smolně prohráli finále Carling Cupu. Teď je tedy čeká složitý léčebný proces. První krok nicméně Arsenal zvládl, v poslepované sestavě deklasoval Luton a postoupil dál v FA Cupu. Před zápasem se Sunderlandem navíc už v úterý Londýňany povzbudil svou prohrou Manchester United.

V tuhle chvíli proto lze říct, že Arsenal má vše ve svých rukou. Stačí mu totiž "jenom" vyhrát všechna zbývající klání a titul mu v žádném případě neunikne. To bude samozřejmě těžký oříšek, na druhou stranu Kanonýři mohou stavět na slušném základu, a sice na 10zápasové ligové neporazitelnosti. Ta krutě kontrastuje s nedávnou formou Sunderlandu, který si jako obvykle prožil dusný únor, a trvat liga jenom tento měsíc, Black Cats suverénně sestoupily. Z posledních čtyř utkání si totiž neodnesly ani bod. V hlavním městě Albionu však Sunderland letos doposavad válel. Nad Chelsea dokonce vyhrál, přičemž na White Hart Lane a Craven Cottage uhrál alespoň remízu. Vítězství na půdě Arsenalu se však zdá být v historickém kontextu jaksi tabu - Mackems na něj čekají od roku 1983.

Po dlouhém roce by se Aaron Ramsey mohl znovu představit v dresu Arsenalu poté, co se v nedávné době rozehrával v Cardiffu. Cesc Fabregas s Alexem Songem budou raději na tribuně živit naději na start proti Barceloně. Walcott a Van Persie naproti tomu nezasáhnou patrně do ani jednoho z těchto utkání.

Sunderland může zraněními decimovanému Arsenalu zdatně konkurovat. Čerstvě je bez Boudewijna Zendena, který se nešťastně zranil minulý týden při předzápasové rozcvičce. Mimo něj už nějakou chvíli nemohou hrát Cattermole, Gordon, Campbell ani Welbeck. Dva posledně jmenovaní forvardi už by se ale o víkendu mohli ukázat aspoň v rezervním týmu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.50 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Wigan Athletic  (sobota 18:30)
Manchester City bude usilovat o nápravu nepovedených zápasů z posledních dvou kol, kvůli kterým si zkomplikoval boj o účast v Lize mistrů. Citizens doma přivítají poslední tým soutěže, a to sice Wigan Athletics.

City zaznamenalo poslední dvě kola ztráty a ty je mohou stát vysněnou Ligu mistrů. Aktuálně jim sice patří třetí místo, ale Chelsea a Tottenham mají zápas k dobru. Boj o třetí a čtvrté místo bude ještě pořádně dramatický, a pokud chtějí Citizens uspět, neměli by v domácím prostředí zaváhat, zvláště s Wiganem, který je v lize poslední. Kromě Premier League bojují svěřenci italského manažera Roberta Manciniho na dalších dvou frontách. V Evropské lize prošli dál přes řecký Aris Soluň a v FA Cupu vyřadili poměrně jasným výsledkem 3:0 Aston Villu.

Třetí tým soutěže se může spolehnout na své střelce, jak Tevez, tak i Balotelli dávají branky a podle všeho by měli být klíčovými postavami svého týmu. Gólový potenciál má i další útočník - Edin Džeko.

To Wigan se snaží uniknout sestupovým příčkám, jak jen to jde. Nedávno porazil Bolton a remizoval s Liverpoolem, poslední kolo ale bylo horší. Latics doma nestačili na vedoucí Manchester United a prohráli vysoko 0:4. Wigan se rozloučil i s FA Cupem, kde pro změnu nestačil na Bolton.

Manažer "The Latics" Roberto Martínez neztrácí naději a stále věří v konečnou záchranu. Pokud bude Wigan podávat stejné výkony jako proti Boltonu či Liverpoolu, je záchrana reálným cílem. Na půdě Manchesteru City je o favoritu předem jasno, domácí Citizens neberou nic jiného než tři body a to i přesto, že budou Mancinimu chybět Kompany, de Jong a Adam Johnson.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Richards, Boateng, Lescott, Zabaleta - Vieira, Barry - Silva, Y.Touré - Balotelli, Tevez
Wigan Athletic - pravděpodobná sestava:
Al Habsi - Gohouri, Alcaraz, G.Caldwell, Figueroa - McCarthy, Watson, Diame - Moses, Rodallega, N’Zogbia
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.75 - 7.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United28179262:2760
2.Arsenal FC27175557:2756
3.Manchester City28148644:2550
4.Chelsea FC27146748:2348
5.Tottenham Hotspur27138638:3147
6.Liverpool FC281161136:3539
7.Bolton Wanderers28910939:3837
8.Sunderland AFC28910933:3537
9.Newcastle United28991043:3936
10.Stoke City281041432:3534
11.Everton FC27712835:3633
12.Aston Villa28891135:4733
13.Fulham FC28614829:2932
14.Blackburn Rovers28951435:4632
15.Blackpool FC28951442:5532
16.Birmingham City26612825:3530
17.West Bromwich Albion28781336:5329
18.Wolverhampton Wanderers28841631:4628
19.West Ham United286101233:4928
20.Wigan Athletic285121127:4927

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1667)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele