25. kolo
02.02.2011 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Bolton v nastavení spasil v pondělí ulovený Sturridge

Nadmíru vyvedené entrée má za sebou Daniel Sturridge v novém angažmá. Na plac coby čerstvě ulovená posila přišel v 67. minutě, aby v samotném nastavení využil soupeřova selhání a vystřelil pro Bolton klíčové tři body. Ty jej opět vrhají mezi nejlepších deset, zatímco Wolves nadále zůstávají v sestupovém pásmu.

Trotters každopádně neprožili jednoduchý zápas. Už po deseti minutách mohli klidně prohrávat, když Jarvis protrhl ofsajdovou past, naběhl si na Hammillovu přihrávku a tváří v tvář vyběhnuvšímu Jaaskelainenovi překvapivě minul. Jako gesto zmaru pak mělo posloužit jeho zakrývání obličeje dlaněmi. Jenže až tak potřeba nebylo, vždyť také protivník si v koncovce zpravidla nevěděl moc rady. Elmander akorát potvrdil svou déletrvající střeleckou mizérii, když hodně nepovedeně hlavičkoval, a v případě, že mu po Daviesově výzvě rána zrovna sedla, pro změnu brilantně zasáhl Hennessey. Po chvíli zase brankář Wolves zasáhl proti Taylorovi, aby opět hasil přetrvávající nepokoje v hostující defenzívě.

V dresu Wolverhamptonu dnes snášel přísnější měřítka snad jen nově získaný Hammill, jinak lze říct, že Wanderers klání dominovali. Deptat je ovšem nepřestával skvělý Hennessey. Ten dokonce po přestávce zvládl reagovat i na Berrovu podpásovku, když si jeho spoluhráč málem srazil Leeho centr do vlastní sítě. Zato Jaaskelainen si po celý zápas prakticky nesáhl na balon, což platilo i po 88. minutě, neboť Doyle po nakopnutí své motorky akorát orazítkoval tyč - finský brankář by byl bez šance. Když už to potom vypadalo, že Bolton sice po dlouhé době opět udrží čisté konto, ale zároveň znovu zbytečně ztratí, přihlásil se o slovo pohotový Sturridge. Ten přečetl Zubarův úmysl, vystartoval na jeho zpětnou přihrávku a pak už bez problémů v posledním momentě ukořistil pro Trotters tři body.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3 0

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton je po dobrým vstupu do soutěže dost v útlumu, vlci zase ukazujou výkony jako den a noc, kdo da první gól vyhraje...., pokud vůbec padne

Reagovat
vanGomm

Bolton to má momentálně zhruba stejně daleko jak k pohárům,tak k sestupu.Je tedy v relativním klidu.To Wolverhampton potřebuje k záchraně každý bod.Tip tedy X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele