25. kolo
02.02.2011 21:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Tottenham se znovu nadechl, když rozpačitě udolal Blackburn

Brzká Crouchova trefa sama udělala pro Tottenham první vítězství v pěti zápasech, takže se Spurs udrželi relativně na dosah vedoucí čtyřky. Zisk tří bodů je pro Londýňany obzvlášť důležitý vzhledem k tomu, že si takto vhodně spravili chuť po pohárovém debaklu od Fulhamu, a to i bez mnoha důležitých borců.

Harry Redknapp si vinou rozrostlé marodky musel na lavičce vypomoci dokonce dvěma golmany, na tyto strasti však brzy mohl zapomenout. Už ve třetí minutě na pravé straně zakombinovalo trio Kohoutů, Van der Vaart nasměroval míč ke Crouchovi a ten po přešplhání Samby hlavou zavěsil. Do sítě Blackburnu se takto trefil podruhé v sezoně, jinému soupeři pak letos gól vstřelit nedokázal. Nicméně Rovers na inkasovanou branku nemohli odpovědět o moc pozorněji. Okamžitě se do dvou slušných palebných pozic prodral Hoilett, jeden pokus mu však zablokoval Čorluka a s druhým si poradil sám Gomes. Naproti tomu Spurs nedokázali na vedení dvakrát stavět, dnes měl jejich výkon k ideálu hodně daleko.

Také Blackburn si ovšem rozhodně dovedl představit lepší zhodnocení územní převahy. Nepřesné pokusy Dunna s Nelsenem bůhvíjak nezaujali, stejně tak po přestávce Dioufův pokus, který vyrazil pozorný Gomes. V netradičně tmavém dresu Tottenhamu na sebe posléze dvakrát upoutal pozornost Aaron Lennon. Nejprve se od svého pokutového území proběhl až k tomu cizímu a přihrávkou vyzval ke skórování Defoea, jehož vychytal Robinson, vzápětí už i sám střílel, když zleva přiběhl na osu hřiště a opět řádně protáhl brankáře Rovers. Závěrečné slovo, nebo spíše slova, si však znovu vzali domácí. A vtěsnali je do pouhé jedné pětiminutovky. Během ní brazilský golman bravurně vyrazil Hoilettovu ránu, ještě lépe zasáhl proti Dioufovi a počíhal si i na Pedersenův přímý kop. Pak už si Kohouti mohli víceméně oddechnout, poslední problém zažehnal tečí Jenas.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Fingulka

Remíza... 2:2?

Reagovat
smazaný uživatel

0 3

Reagovat
smazaný uživatel

na rover se nám v poslední době daří tip: 1:2 (Santa Cruz, Dawson, Crouch)

Reagovat
smazaný uživatel

Dawson hrát nebude...

Reagovat
Tomtaf

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham musí, ale bude to mít těžke ale myslím si tak 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

No dnes to bude asi maso,celkem se bojím

Reagovat
Fingulka

Gomes hráč zápasu A celkem bych od Tottenhamu čekal víc, než předvedl... Rovers byli lepším týmem

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi vykon asi nebol najednotku,ale 3 body su som spokojny....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele