25. kolo
01.02.2011 21:00 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

West Bromwich Albion - Wigan Athletic 2:2

Wigan byl poměrně blízko hodně důležitým třem bodům, ale West Brom si nakonec situaci tolik nezkomplikoval a jedenáct minut před koncem díky střídajícímu Fortunemu zaslouženě srovnal na konečných 2:2. Latics tak zůstávají v pásmu sestupu, Baggies jsou těsně nad ním.

Zápas začal skvěle pro domácí, kteří udeřili okamžitě z prvního útoku. Thomas skvělým přesným pasem poslal do šance Odemwingieho, jenž vzápětí vsítil devátý gól sezóny. Latics ale svůj boj o udržení nevzdali a ještě do poločasu stihli skóre otočit. Ve 20. minutě se výtečně předvedl Charles N'Zogbia, jenž s menším přispěním Mulumbua srovnal na 1:1. Hostující záložník si nejprve vykoledoval faul a pak ho sám proměnil. U všeho byl právě Mulubmu, který nejprve fauloval a poté střelu kolenem mírně tečoval. Dvě minuty před přestávkou pak Wigan dokonal svůj obrat. Watsonův trestný kop nakonec se štěstím přeletěl všechny a k radosti hostů skončil až v domácí síti.

Do šaten šli domácí fotbalisté za bučení fanoušků a nebylo se jim co divit. Vždyť Baggies měli v tu chvíli nejhorší obranu v lize, alespoň co se inkasovaných branek týče. Ve druhém poločase hrál West Brom o mnoho lépe. Kromě několika pokusů N'Zogbii a střely Rodallegy soupeře k ničemu nepouštěl a sám útočil. Fortuneho sice hned dvakrát zastavila pokaždé stejná tyč Al Habsiho branky, ale v 79. minutě se Baggies dočkali zaslouženého vyrovnání. Thomas našel centrem střídajícího Fortuneho a ten zavěsil. Hosté byli v závěru pod velkým tlakem a jen dobrý zákrok Al Habsiho proti Olssonovi jim zachránil alespoň bod.

Autor: Ondřej Holzman / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4 2

Reagovat
smazaný uživatel

Drozdi jsou nevyzpytatelnej tým a Wigan to samí... , West Brom, ale neprohraje 1:0 nebo 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

doufam že Wigan uhraje aspon x wba zas tak dobři nejsou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele