Anglická Premier League - souhrn 18. kola

19.12.2009, 15:44, aktualizováno 20.12.2009, 18:58
Komentáře a souhrny
Favoritům se příliš nedařilo, Liverpool prohrál na hřišti Portsmouthu, Manchester United dostal tři branky na Fulhamu. Ztratila i Chelsea, která remizovala na West Hamu. Arsenal si doma poradil s Hullem, Tottenham vyhrál v Blackburnu, Manchester City nakonec přestřílel Sunderland a Aston Villa udolala Stoke. Tři body má Wolverhampton...

West Ham United - Chelsea FC 1:1

20.12.2009 17:00

Góly: 45. Alessandro Diamanti (pen.) - 61. Frank Lampard (pen.)

V Upton Parku se konaly penaltové hody a přestože byly proměny všechny čtyři pokutové kopy, konečný výsledek je 1:1. A důvod? Lampardova penalta se totiž dvakrát opakovala. Záložník Chelsea ale i poslední penaltou s přehledem proměnil a odpověděl na Diamantiho penaltu z prvního poločasu.

Chelsea dnes hnala kupředu záložní dvojice Frank Lampard, Joe Cole, což se příliš nelíbilo fanouškům Hammers, kteří zejména na prvního jmenovaného často pískali. Důvody jsou zřejmé. Nicméně první vážnější situaci měl na svědomí právě Lampard, když z 25 metrů napřáhl a nechal vyniknout gólmana Greena. Další šance přišla opět po Lampardově snaze, ale Drogba branku po chytře rozehraném trestném kopu netrefil. Obrovskou šanci poté měl Branislav Ivanovič, jenž se vyšplhal nejvýše na rohový kop, ale jeho hlavičku na brankové čáře zlikvidoval Parker. To bylo vše ze strany hostů v prvním poločase, závěr byl plně v režii domácích, a to dokonce gólové. V pokutovém území totiž upadl po kontaktu s Ashleym Colem Collison a kopala se penalta. Tu proměnil Diamanti a poslal West Ham do šaten s jednobrankovým vedení.

Poločasový stav se pramálo líbil manažeru Blues Carlu Ancelottimu, který sáhl v přestávce hned ke dvou změnám. Neviditelného Kaloua s Maloudou vystřídali Mikel a Sturridge. Ani ne minutu po změně stran mohlo být vyrovnáno. Drogba si zpracoval dlouhý Čechův výkop a nečekaně prakticky z nulového úhlu vypálil a Green mohl být rád, že tato povedená rána netrefila branku. Nakonec ale stejně neuběhlo mnoho minut a Chelsea vyrovnala, ovšem za hodně kontroverzních okolností. Vše začalo už faulem nefaulem Upsona, který podle hlavního sudího Mika Deana nedovoleně zastavil Sturridge, avšak opakovaný záběr ukázal, že o faul pravděpodobně nešlo. K penaltě se nemohl postavit nikdy jiný než Frank Lampard a proměnil. Jenže mu to bylo k ničemu, protože Mike Dean nechal vše opakovat, jelikož do šestnáctky vnikli hráči ještě předtím, než Lampard kopl. Nicméně i na druhý pokus byl Lampard úspěšný, avšak ani ten neplatil, Dean totiž opět viděl prohřešek proti pravidlům, ten stejný jako v prvním příkladě. Do třetice už ale vše proběhlo v pořádku a ani Lampard se nezmýlil.

Chelsea si ale žádnou další větší šanci nevypracovala a v závěru mohla být ráda, že proti Francovi skvěle zasáhl Čech. Blues tak naplno nevyužili zaváhání Manchesteru United a před vánočním programem tak mají náskok čtyř bodů. West Ham zůstává předposlední.

Více informací k zápasu

Everton FC - Birmingham City 1:1

20.12.2009 16:00

Góly: 5. Dinijar Biljaletdinov - 22. Sebastian Larsson

Birmingham v posledních kolech šokoval celou Anglii nečekaně úspěšnými výsledky a svou sérii bez porážek chtěl potvrdit v tomto kole na Evertonu. Nakonec se mu to také povedlo. Z Goodison Parku si veze remízu 1:1.

Zápas se rozhodně nezačal pro hosty vyvíjet zrovna ideálně. Everton se velmi brzy, konkrétně už v páté minutě, dostal do vedení. Nepříliš silnou střelou rozvlnil síť za zády Joea Harta ruský car Dinijar Biljaletdinov. A mohlo být pro Birmingham ještě hůř. Už zanedlouho totiž poslal míč do brány také Luis Saha. Jeho trefa ale nakonec nebyla uznána pro ofsajd.

Everton se ale nevzdával a i nadále se snažil své vedení pojistit druhou brankou. Blízko k ní byl v 18. minutě Leon Osman, ten však narazil na obětavého Carra, jenž dokázal míč zblokovat. To Birmingham dokázal hned z první vážnější šance vstřelit gól. Benítez na hranici vápna poslal balón ke kopačkám Larssona, který jej ranou do levého dolního rohu uklidil do brány Evertonu. Tim Howard se míče sice dotkl, ale nebyl schopný jej vyrazit. Až do přestávky se již stav ani na jedné straně neměnil.

Již v 48. minutě mohli jít Blues dokonce do vedení. Z 25 metrů napřáhnul ke střele James McFadden, avšak chyběla mu přesnost. O moc lépe nedopadl krátce na to ani Luis Saha. Toho sice našel skvěle Pienaar, francouzský kanonýr ale pálil asi metr nad břevno Hartovy svatyně. Zřejmě největší šance Evertonu přišla v 60. minutě. Fellaini centrem poslal míč k Bainesovi, který jej ale příliš dlouho nepodržel a ihned hledal Cahilla. Ten také následně vypálil, jenže jeho střele chyběla potřebná razance.

Domácí fotbalisté chtěli tento duel za každou cenu dovést do zdárného konce, ovšem v závěrečných minutách se objevila na jejich hře patrná nervozita. Dopláceli především na velký počet nepřesných střel, díky kterým nakonec neměl Hart ani tolik práce a dovedl svůj tým k další cenné remíze.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Burnley FC 2:0

20.12.2009 14:30

Góly: 15. Nenad Milijaš, 50. Kevin Doyle

Souboj dvou nováčků Premier League měl šťastnější konec pro domácí Wolverhampton. Ten po gólech Milijaše a Doyla zvítězil v poměru 2:0. Burnley tak opět dokázalo, že venku není schopné bodovat.

Oba kluby se shodly, že tento zápas může být v letošním ročníku klíčový, a proto se na něj také pečlivě připravovaly. Začátek přinesl velmi vyrovnanou podívanou bez nějakého většího vzruchu. Nadějně snad vypadala na straně Burnley pouze hlavička Fletchera a na druhé polovině hřiště pro změnu dalekonosná tečovaná rána Doyla, která však postrádala přesnost. Avšak hned z první vážné šance padl gól. Carlisle se dopustil chyby, míč spadl ke kopačkám Doyla, jenž jej předložil Jarvisovi. Jeho střelu sice ještě dokázal Jensen zlikvidovat, jenže vyrazil jí pouze k neobsazenému Milijašovi, který z dorážky bez problémů zakončil.

Hned vzápětí se musel hostující gólman opět předvést. Tváří v tvář se proti němu objevil aktivní Doyle, tentokrát ale nenašel způsob, jak jej překonat. To jeho protějšek Marcus Hahnemann příliš zasahovat nemusel, na starost měl jen pár rutinních zákroků. I proto šli Wolves do kabin ve vedení.

Po změně stran začalo Burnley sympaticky. Po centru Mearse se snažil hlavičkovat v souboji se Stearmanem útočník Fletcher, jenže byl dost nevybíravě sražen k zemi. Penalta se ovšem nepískala. Vzápětí udeřil podruhé Wolverhampton. Doyle vyhrál souboj s Caldwellem, vzápětí se vyhnul také dobíhajícímu Duffovi a poté bez větších potíží překonal už bezmocného Jensena. Z dálky následně vyzkoušel štěstí také Ebanks - Blake, ovšem bezúspěšně.

V 62. minutě se hnal do další šance Jarvis, na poslední chvíli jej ale odzbrojil Mears. Na druhé straně naopak vykopával po hlavičce Caldwella míč až z brankové čáry Foley. Hra ve druhém poločase byla o poznání zajímavější, což dokázal také Ebanks-Blake. Ten se objevil v pokutovém území trestně neobsazen a málem toho využil. Perfektní zákrok proti jeho hlavičce předvedl Jensen.

Zkušená brankářská jednička Clarets se vyznamenala také o malou chvíli, kdy zlikvidovala další tutovku Ebanks-Blakea. Burnley dělalo vše pro to, aby dokázalo stav utkání alespoň zkorigovat, na Hahnemanna ale nic vymyslet nedokázalo. Případně Wolves pomohl také hlavní rozhodčí, který v 78. minutě neodpískal jasný faul na Fletchera v pokutovém území.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Hull City 3:0

19.12.2009 18:30

Góly: 45. Denílson, 59. Eduardo, 80. Abou Diaby

Arsenal si napravil reputaci a po zklamání s letošním nováčkem z Burnley s přehledem přejel toho loňského. Hull City přijel na Emirates Stadium hlavně bránit, dopředu v součtu nepředvedl zhola nic, takže se ve finále nemůže vůbec divit, že z hlavního města neveze ani bod.

I jen letmý pohled na sestavu obou celků dával fanouškovi najevo, že ofenzivní podívanou asi nemůže očekávat. Hull nastoupil s jediným hrotovým hráčem, Arsenal naproti tomu bez nějakého kreativního záložníka. Přesto se od první minuty na Emirates Stadium hrálo ve svižném tempu, víceméně nahoru-dolů. Navíc i koukat se na ten fotbal dalo. Třeba kombinaci před Nasriho střelou přímo do Myhillovy náruče lze označit za vskutku pohlednou. Hezký byl i kroucený pokus Eduarda z 23. minuty. Jenže pořád to byl takový nedomrlý, skoro až amatérský projev z obou stran. Moc taktiky zejména ze hry Arsenalu nešlo vyčíst. Gunners si často jen podávali míč kolem půlící čáry, aby pak nečekanou kolmicí zaskočili nejen soupeře, ale i sami sebe.

První poločas lze naprosto bez obav zařadit do škatulky těch nudnějších. Dlouho diváci nepřihlíželi ničemu opravdu vzrušujícímu, než se tři minuty před pauzou strhla na hrací ploše menší potyčka mezi několika aktéry zápasu. Nervózní konec pak naštěstí doprovázela i jedna opravdová lahůdka - fotbalová, ne jen boxerská či řečnická. Už ve čtvrté minutě nastavení si totiž tak pět metrů za šestnáctkou postavil balon Denilson a z přímého kopu trefil přesně prostor u pravé tyče protivníkovy branky.

Arsenal jako by si chtěl udobřit fanoušky po nemastném neslaném prvním poločase, vrhnul se do druhého dějství pěkně zhurta. Hned ve 47. minutě Eduardo exkluzivně přebral Aršavinovu přihrávku, ale ve výhodné pozici, kterou si prvotřídním zpracováním sám připravil, balon nasměroval pouze vedle bližší tyčky. Snaha Gunner zalíbit se opět vlastním příznivcům tak byla docela planá, tím spíš, že hned v 55. minutě Silvestre v pokutovém území stáhl Fagana a rozhodčí Bennett neomylně ukázal na penaltový puntík. Jenže v tomto okamžiku se alespoň jeden Kanonýr v očích diváctva vyšvihl - řeč je o Manuelu Almuniovi, který Geovanniho při zemi skvěle vychytal.

Tahle chvíle se později ukázala býti rozhodující. O pouhé tři minuty později totiž Londýňané naprosto rozebrali defenzívu hostí, takže po narážečce Diabyho se Songem a následné přihrávce na malé vápno nemohl mít Eduardo snazší úlohu než odtud skórovat. Chorvatský útočník musel být nicméně vděčný za úplně jakoukoliv formu přerušení desetizápasové šňůry bez vstřelené branky. Závěrečná čtvrthodina už se nesla ve volném duchu. Hlavně Arsenal si užíval míče na svých kopačkách, soupeř už spíš jen vyčkával na závěrečný hvizd sudího. Předtím si ale ještě musel vytrpět další inkasovaný gól, který přišel přesně deset minut před koncem po bleskové kombinaci Diabyho s Aršavinem a přesné koncovce prvně jmenovaného.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Stoke City 1:0

19.12.2009 16:00

Góly: 61. John Carew

Aston Villa porazila 1:0 Stoke a posunula se na skvělé třetí místo. Ztráta na druhý Manchester United je přitom již jen dvoubodová. Stejný počet bodů činí i náskok Villans na čtvrtý Tottenham.

Ve Villa Parku nemohli být promrzlí fanoušci s průběhem zápasu příliš spokojeni, protože šancí bylo pomálu, ba ještě méně. Vždyť první ohrožení branky přišlo až v 16. minutě, ačkoliv nutno říct, že to byla šance velkého kalibru. Villans jí ale pohrdli. Nejprve totiž Sorensen zlikvidoval pálícího Petrova, načež se následně vytáhl i proti dorážejícímu Agbonlahorovi. Po půlhodině hry sice padla první branka, ale ukazatel skóre nadále ukazoval 0:0. To proto, že při Sidibeho brance po trestném kopu došlo k faulu.

Druhá půle začala v poněkud větším tempu a hra se přelévala z jedné strany na druhou. První šanci měla Aston Villa, Young přiklepl Carewovi, ale ten zblízka přestřelil. Vzápětí se hra přesunula před branku domácích, ale Whelan po rohovém kopu branku rovněž netrefil. Villans se okamžitě vydali do protiútoku a Agbonlahora musel na poslední chvíli zastavit skvělým obraným zákrokem Higginbotham. O minutu později už se ale hosté neubránili. Tentokrát již totiž zafungovala spolupráce Young - Carew a norský vytáhlý útočník poslal Villu po hodině hry do vedení. Stoke se ale nechtěl vzdát a během následujících minut si vytvořil několik slibných příležitostí. První měl na kopačce Tuncay, ale na posledních chvíli zakročil Young. O deset minut později vytvořil šanci pro Etheringtona Whitehead, ale hostující záložník branku přestřelil.

Tři minuty před koncem si nakonec mohla Villa pojistit vítězství, ale ani Sidwell se do prostoru mezi třemi tyčemi netrefil. A když v poslední minutě brankáře neohrozil ani na druhé straně střílející Fuler, porazila Aston Villa Stoke City 1:0.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Tottenham Hotspur 0:2

19.12.2009 16:00

Góly: 45. Peter Crouch, 83. Peter Crouch

Peter Crouch dvěma góly sestřelil Blackburn a Tottenhamu zajistil, minimálně dočasný, posun na čtvrté místo. Rovers měli v zakončení smůlu, McCarthyho totiž dvakrát zastavila tyč. Spurs si tak připsali podruhé v týdnu čisté konto, leč jim chybí stopeři King a Woodgate.

Ve středu obrany však nyní skvěle hrají Michael Dawson a Sebastien Bassong a Tottenhamu to nese ovoce. Zatímco středeční výhra nad Manchesterem City byla o skvělé ofenzivní hře, dnešní výhra v Edwood Parku byla založena především na disciplíně. Konečná výhra je navíc perfektní odpovědí hráčů na spekulace o vánočním večírku, za který se chystá Harry Redknapp trestat.

Pro Blackburn to je teprve třetí letošní porážka na domácí půdě, ale nutno říci, že svěřenci manažera Sama Allardyce mohou být zklamaní, protože zápas mohl skončit jinak. Nicméně nemůžeme říct, že by vítězství Spurs, kteří po celý zápas drželi míč častěji na svých kopačkách, nebylo nezasloužené.

Utkání bylo dlouho otevřenou záležitostí a v úvodu měl více šancí Blackburn. Nejprve ale úřadoval Heurelho Gomes a následně Kohoutům pomohla branková konstrukce, která zastavila McCarthyho trestný kop. Nakonec si ale ty největší šance první půle vypracovali hosté, zatímco Rovers hráli spíše druhé housle. Jermain Defoe sice překvapivě nedokázal vytěžit více z Kranjčarovy přesné přihrávky, ale v poslední vteřinách poločasu nakonec udeřil Peter Crouch, jenž nedal Robinsonovi hlavičkou pod břevno šanci.

Po změně stran zažili domácí další zklamání, McCarthyho totiž opět zastavila branková konstrukce. Tentokrát si domácí forvard převzal míč v pokutovém území, vypálil a Gomes zvládl míč jen posunout na tyč. Nakonec to ale stačilo. Blackburn byl sice odhodlán vyrovnat, ale jen těžko se dostával přes dobře organizovanou obranu soupeře a když už jí přelstil, narazil na dobře chytajícího Gomese. Útočnou aktivitou Rovers se otevíraly skulinky v jejich obraně, čehož sedm minut před koncem skvěle využil Tottenham. Jermaine Jenas vyslal Petera Crouche a střelou podél Robinsona rozhodl o zisku třech bodů pro hosty.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Manchester United 3:0

19.12.2009 16:00

Góly: 22. Danny Murphy, 46. Bobby Zamora, 75. Damien Duff

Manchester bez šesti obránců na Craven Cottage přirozeně nepřesvědčil hrou směrem dozadu, ale ani dopředu. Katastrofální absence nějaké ofenzivní podpory od záložníků nakonec vedla k ostudnému debaklu obhájce titulu - Fulham v čele s neohroženým Zamorou přejel MU jasně 3:0.

Manchester dnes nastoupil v mimořádně improvizované sestavě, zejména obranná linie byla poslepovaná opravdu za pět minut dvanáct, když Ferguson musel povolat i béčkaře De Laeta. A podle toho to také vypadalo. Směrem dopředu Red Devils charakterizovala všudypřítomná naivita, nový systém 3-5-2 jim navíc evidentně vůbec neseděl. Vzadu zase měli po uplynutí úvodní klidnější čtvrthodiny obrovské problémy. Nejprve se ještě činil Kuszczak proti Gerově znamenitému voleji, ve 22. minutě se však už i on jenom ohlížel za Murphyho ranou. U zrodu celé gólové akce stála zbytečná Scholesova ztráta, po níž následoval Murphyho kratší sprint a přesná dalekonosná bomba do levého rohu Kuszczakovy svatyně.

To, co říkal i jen pouhý pohled na zahajovací sestavu MU, se nakonec také dělo. Ďáblové se moc trápili, Fulham je přehrával takřka ve všech ohledech. I na šance jasně vedl. Po půlhodině hry to byl pro změnu Zamora, kdo nepřesně hlavičkoval po pěkné kombinaci Gery s Dempseym. Na svůj gól si tedy útočník Cottagers musel počkat až do druhé půle. Jen 19 sekund po přestávce se dostal ke sklepnutému centru Dempseym a zblízka bez potíží překonal Kuszczaka.

Ani druhé dějství Manchesteru nepřálo. Jeho hráči si i nadále počínali jak Alenka v říši divů, zatímco klidní domácí rozjížděli další pohlednou akci. Tentokrát Murphy po levé straně uvolnil Koncheskyho, který našel Geru a ten z 25 metrů zacílil pouze nad břevno. Vrcholem manchesterského umění pak byla v 61. minutě Rooneyho diagonální střela, která si to namířila jen těsně vedle vzdálenější tyče. Jinak hře hostí zoufale scházel nápad, pohyb i cokoliv jiného, co by mohlo obranu Cottagers nějakým způsobem postrašit. Na druhou stranu se ale Red Devils perfektně dařilo ještě ulehčovat situaci pohodovým domácím. V 75. minutě totiž zadáci MU úplně vypustili bránění Zamory a ten šikovně podal balon Duffovi, který už "jen" z první nádherně trefil prostor u pravé tyče Kuszczakovy klece.

Více informací k zápasu

Manchester City - Sunderland AFC 4:3

19.12.2009 16:00

Góly: 4. Roque Santa Cruz, 12. Carlos Tévez (pen.), 35. Craig Bellamy, 69. Roque Santa Cruz - 16. John Mensah, 24. Jordan Henderson, 62. Kenwyne Jones

Přestřelka na City of Manchester Stadium nakonec měla šťastnější konec pro domácí mužstvo vedené Markem Hughesem. Sunderland odjíždí po porážce 3:4 bez bodu.

Vítězství je pro Manchester velice důležité, protože ve středu podlehl Tottenhamu a potřeboval znovu získat body. Navíc se spekulovalo, že případné další zaváhání by mohlo znamenat konec Marka Hughese na lavičce. Nicméně spekulace neustaly ani po dnešní ne zrovna přesvědčivé výhře a některé zdroje již přispěchaly se zprávou, že Citizens na 20:30 naplánovali tiskovou konferenci, kde mají oznámit Sparkyho konec. Náhradou by prý měl být Ital Roberto Mancini.

Nicméně tyto problémy patří jinam, a proto se pojďme soustředit na samotný zápas. Do něj od první minuty nenastoupili dvě domácí hvězdy, Adebayor a Robinho, které nechal Hughes po posledním zápase sedět. A úvod duelu ukázal, že se tento tah vyplatil. Už po čtyřech minutách totiž poslal míč na Bellamyho Tevez a welšský útočník přihrávkou před branku připravil lehkou pozici pro Roque Santa Cruze, který gólem do prázdné branky otevřel skóre.

Neuběhlo ani deset minut a útočné trio znovu úřadovalo. Santa Cruz si vyměnil přihrávku s Bellamym, kterého následně srazil Nosworthy a kopala se penalta. K té si stoupl třetí z útočníků Tevez a proměnil. Bohužel pro Citizens to však v obraně nebylo tak růžové jako v útoku, důkazem budiž 16. minuta. Reidovi bylo na levé straně dopřáno trochu místa a jeho následný centr našel úplně volného Mensaha, který hlavičkou snížil. A ve 24. minutě už bylo vyrovnáno. Tentokrát zachyboval Kolo Touré, který netrefil napříč vápnem letící míč, načež Henderson propálil bezmocného Givena. Na obranu Citizens můžeme říct snad jen to, že obranná linie byla oslabena o Wayna Bridge a Joleona Lescotta a mezi první a druhou inkasovanou brankou musel střídat další zraněný, Micah Richards.

První poločas ale nakonec přeci jen zakončili City s jednogólovým náskokem. Deset minut před koncem vyslal Zabaleta Wrighta-Phillipse, který připravil dobrou pozici pro Bellamyho a ten se v zakončení nemýlil.

Sunderland se ale ani po třetí inkasované brance neráčil vzdát a odměnou mu byla další vyrovnávací trefa po hodině hry. Nosworthyho míč sklepl Henderson a z pravé strany přesným centrem našel střídajícího Jonese, jenž předskočil Kompanyho a hlavičkou srovnal se soupeřem krok. Jenže to ještě nevěděl, že ani třetí branka nebude pro Černé Kočky znamenat bodový zisk. Dozvěděl se to už za devět minut, kdy Zabaleta našel za obranou schovaného Barryho, který poslal míč před branku, kde ho opět do prázdné doklepl Santa Cruz. Do konce sice zbývalo ještě asi dvacet minut, ale na čtvrtý gól již Sunderland odpovědět nedokázal. V závěru navíc přišel o vyloučeného Turnera.

Více informací k zápasu

Portsmouth FC - Liverpool FC 2:0

19.12.2009 13:45

Góly: 33. Nadir Belhadj, 82. Frédéric Piquionne

Obdržený gól a vyloučení, obě skutečnosti do šatny, se staly klíčovými nástroji Portsmouthu k potopení silnějšího soka. Konečná prohra Liverpoolu poměrem 0:2 pak může ve finále znamenat i něco víc než jen prohloubení jeho už tak dost hluboké krize. Může také definitivně sesadit Beníteze z manažerského křesla Reds.

Před úvodním hvizdem rozhodčího se hostujícímu Glenu Johnsonovi dostalo odměny za cenné služby odváděné v dresu Pompey loňskou sezonu. To byl však konec modrých zdvořilostí. Jakmile se totiž začalo hrát, pravý bek Liverpoolu byl bráněn takřka dokonale, takže bílí zkraje nebyli vlastně vůbec nebezpeční. Ani na balonu nepůsobili jistěji než podceňovaný soupeř, množící se nepřesnosti je limitovaly ukrutným způsobem. Zkrátka individuální schopnosti většiny hráčů Liverpoolu, Gerrarda nevyjímaje, dnes nebyly na výši, což potvrzuje i Kuytovo netrefení míče ve výtečné pozici. První opravdu střelecký pokus utkání tak registrujeme až ve 20. minutě, kdy to z hranice šestnáctky zkoušel Torres a jen těsně přestřelil.

Portsmouth se dlouho ani té jedné střele nepřiblížil. Natož aby usilovali o gól. Ale pravdou je, že po půl hodině hry od něj nebyli zrovna daleko. Po několikerém zaváhání obrany Reds se k zajímavé střele prodral Yebda a kdyby prudce nenastřelil jen hlavu jubilanta Carraghera, dost možná by ve finále protrhl síť napnutou za Reinovými zády. V podobně hypotetických rovinách se záhy pohybovala i rána Boatenga, proti které tentokrát bravurně zakročil Reina. Jenže tím celá akce nekončila a pro Liverpool měla v celkovém součtu zcela děsivou pointu. Ironicky zrovna Glen Johnson, ještě loni hvězda Pompey, totiž ve snaze odhlavičkovat odražený balon do bezpečí jen zanotoval Belhadjovi, který okamžitě životní ranou z velkého úhlu nekompromisně propálil brankáře Liverpoolu -1:0.

Zpravidla se takový gól do šatny považuje za klíčový. I dnes jím mohl být. Zdálo se totiž, že bílé konečně nakopl, když ihned Agger ve skvělé pozici hlavičkoval jen těsně mimo. Jenže krátce před přestávkou přišel jiný stěžejní okamžik tohoto utkání. Mascherano si u půlící čáry došlápl na Ben Haima a Benítezovi se opět udělalo zle - argentinský středopolař při zákeřném šlapáku kolenem zasáhl soupeřova choulostivá místa, loktem se opřel do jeho krku a ještě stihl sám přijít k úrazu. Aby toho nebylo málo, uviděl navíc poněkud přísnou červenou kartu a svému nadřízenému tak na čele přidělal další vrásku.

Desíti fotbalistům v bílém už nebylo vůbec pomoci. Počátek druhé půle Portsmouth naprosto kontroloval a nechával věhlasného soupeře postupně odpadávat. Modří navíc nebyli ani úplně zalezlí, ani zběsile neusilovali o doražení oslabeného protivníka, takže to Reds měli o to těžší. Jenže čím dál nervóznější hosté byli, tím víc také rostlo nebezpečenství, které vytvářeli kolem pokutového území Pompey. Tak třeba Gerrardova tečovaná střela z 67. minuty se chovala, jak kdyby ji zdálky kouzelnou hůlkou ovládal sám Harry Potter, přesto již téměř vyšachovaný Begovič zvládl heroickým způsobem hrozbu vyrovnání odvrátit.

Ani Blues nebyli zcela bezzubí, a čím víc se blížil konec zápasu, tím víc se soupeř třásl. Kupříkladu Yebdův centr si určitě zasloužil zdařilejší koncovku než jen Piquionneho tuze nepřesnou hlavičku. Na opačném konci hřiště zase Torres prováhal správný okamžik k zakončení, takže se Pompey i protentokrát ubránili. A velmi brzy do týla soupeře zasadili druhou, definitivní ránu. Postaral se o ni v 82. minutě Piquionne, který si sice Boatengův přízemní centr nezpracoval zrovna ideálně, ovšem podobně jako předtím Belhadjovi i jemu nedělalo žádný problém skórovat z takřka nulového úhlu. Zkrátka to trefil nejlépe, jak mohl. Reds potom sice ještě zvládli vyvinout tlak na klidného protivníka, ten jim už však byl k ničemu. Za zmínku navíc stojí tak akorát zajímavá akce Gerrarda, která ústila ve střelu těsně vedle vzdálenější tyče.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC18132343:1541
2.Manchester United18121537:1737
3.Arsenal FC17112444:2035
4.Aston Villa18105329:1435
5.Tottenham Hotspur18103540:2233
6.Manchester City1778233:2729
7.Birmingham City1884619:1828
8.Liverpool FC1883734:2527
9.Fulham FC1775523:1726
10.Sunderland AFC1863925:2821
11.Stoke City1756615:2021
12.Wolverhampton Wanderers1854917:3119
13.Blackburn Rovers1854917:3219
14.Burnley FC1854921:3719
15.Everton FC1746723:3118
16.Wigan Athletic1753920:3818
17.Hull City1845917:3717
18.Bolton Wanderers1644823:3316
19.West Ham United1836926:3515
20.Portsmouth FC18421217:2614
Zbývající zápasy
21.12. 21:00Wigan Athletic - Bolton Wanderers

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (784)

Přidat komentář
smazaný uživatel

portsmouth de nahoru možná se ještě zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

Pompey Avram Grant Lpool Mascherano

Reagovat
minoLFC

dúfam, že si chcel naznačiť prísnosť vylučenia Mascherana

Reagovat
Liquid

vyloučení bylo ok, a ještě měl dostat 2 žlutý Torres, výkon Liverpoolu od 1.minuty opět zklamáním, jinak výkon rozhodčího karty dával kdy měl na obě strany

Reagovat
smazaný uživatel

kdy měl,promin ale asi jsme se dívali na jinej zápas

Reagovat
minoLFC

Masch fauloval, ale určite nie umyselne, žlta bohato stačila, ale keď mu tam Rafa radil aby potrestal superovho hráča, tak sa asi nasral bohvie...a čo sa týka Torresa, keby sa za také fauly dávali hned karty, tak by bolo vylučených v každom zápase, hlavne taký Cahill by nikdy nedohral

Reagovat
Liquid

ještě oba vzpoměňte za co byl vyloučený Lampard v zápase proti vám, to byla směšná červená, tady ho vážně trefil bez míče, ze předu a vypadalo, že úmyslně

Reagovat
minoLFC

a tvrdil niekto z nás vtedy, že mal byť vylučený?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne vůbec to nebylo úmyslně a co tak ruka do krku... Mascherano je zákeřný hráč a rapl, má kvality, ale mentalita, morálka jsou slabé.

Reagovat
minoLFC

no dnes môžwm pochvaliť len fans keby ta prehra aspon bola k niečomu dobra(vyhadzov Rafu) ale ani to nie

Reagovat
fantomas

Reagovat
$dolar$

Dobre Portsmouth, ale zase Grant za to moc nemuze, je to jeste prace Harta

Reagovat
vitasrp

Reagovat
$dolar$

? Nize jsem to i trochu rozved.

Reagovat
vitasrp

Podle mě zase výsledky hovoří jasně - pod Hartem Portsmouth třel bídu, sice ke konci začal hrát i dobrý fotbal, nicméně výsledky to neneslo, čili výsledkem bylo jen to, že na tým padla psychická deka, nebyli schopni proměňovat šance, penalty, inkasovali hloupé branky a v součtu tedy prohrávali zápasy, ve kterých měli uspět..

Přišel Avram a za těch pár zápasů otočil Pompey o 180%.. Vyvedl je z psychické krize, získává body, mužstvo pod ním, jak se zdá, začíná nabírat slušnou formu a co víc, on dokáže bodovat i v zápasech, kdy jeho tým není lepší nebo vyrovnaný, ba horší celek.. Navíc výborně postavil taktiku proti týmům Big Four, ani v jednom jeho mužstvu herně nepropadlo, výsledkově taktéž pouze jen v jeho prvním zápase..

Podle mě na momentální formě Grant samozřejmě velkou zásluhu má, ono vyvést tým z herní, výsledkové a psychické krize není žádná sranda, málo komu se to podaří, vem si takového Zolu, kterému se to nepovedlo od začátku sezóny.. A ještě k tomu to, co Grant předvádí nyní, se absolutně rozchází s názory některých fanoušků CFC, kteří ho měli ve zvyku kritizovat.. Prý to není dobrý taktik(přitom proti silným soupeřům dokáže i s Pompey udělat body, nebo je alespoň výrazně potrápit), nemá vítězný duch(proč se tedy mužstvo pod jeho vedením zvedlo a dokáže získat body i brankou v anstavení??) atp.. Každopádně čas nám o práci Avrama zcela jistě napoví víc, ovšem já bych i jeho dosavadní práci určitě neshazoval..

Reagovat
smazaný uživatel

Až na tu herní krizi bych to odsouhlasil, hru nedokážeš změnit za 2 týdny, psychiku a taktiku ano.

Reagovat
$dolar$

Souhlas s tim ze Hart mel proste smulu, souhlas s tim ze Grant je dobrej trener ( manazer pochybuji) ale to ze se Pmouthu dari neni tak jeho zasluhou jako proste vzpruhou- tim ze prisel novy manazer, hraci se chteji vytahnout, vyslo jim par zapasu, sebevedomi je vys. Proto me stve ze kazdy napise Grant a tim to konci ... Stve mi ze neni docenena prace Harta, protoze ja Pmouth pod jeho vedenim videl a ten tym byl na poslednim miste zcela nezaslouzene...

Reagovat
smazaný uživatel

Řeknu to jednoduše - Hart nebyl špatnej, ale nedával týmu nic navíc. Viděl jsem 3 zápasy + dnešní a Portsmouth byl jednoznačně nejlepší právě dnes. Proč?

1) Lepší organizace hry - dokázali pokrýt soupeře, jeho útočník se nedostával k míči a byl neustále presován, neustálé napadání, většinou beze zmatků. To se o něco zlepšilo.

2) Nasazení a koncentrace - proti předchozím zápasům Portsmouth hrál dobře 90 minut, nejen posledních 20minut, když doháněli náskok soupeře. Dokázali dát první gol, dokázali zápas otočit (Sunderland). To je to, co u Harta prostě nebylo, dřina celou dobu.

3) Sebedůvěra - stačí se mrknout na ty hráče na hřišti dnes - To co si obránci dovolovali (Torres napadal, poslední obránce pod tlakem udělal kličku, obešel ho a Torres se ráchal v bahně), jak Piquionne držel míč, jak si dávali přihrávky nebo procházeli přes obránce patičkami nebo jesličkami. Tam je vidět to, že si věří a tím pádem jim to i více vychází. Narozdíl od Wolves proti MU šli do zápasu naplno a odvezli si 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Exactly.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi furt nepřenesl přes srdce, že odešel z Chelsea a nahradil ho Grant, který navíc těžil z Josého práce (viď?)

Reagovat
$dolar$

Ne, ja ho mel ke konci prace v Chelsea i rad a chtel jsem aby zustal. Me jen sere ze z nej delas Boha...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělám z něj boha, ani kvalitního manažera a trenéra - on jím prostě je a každý to vidí.

Reagovat
smazaný uživatel

neni on je slavnej jen protoze chvilku trenoval chelsea

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

já už nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nemluvíme o slávě, ale o kvalitách

Reagovat
smazaný uživatel

ale to je jedno kdyby netrenoval chelsea tak by nejspis zustal v realizacnim tymu chelsea a nikdo by si ho nevsiml

Reagovat
smazaný uživatel

Protože předtím nikdy netrénoval?

Reagovat
smazaný uživatel

nwm ale kdyby nevyhodili mourinha(furt to nechapu) tak by netrenoval

Reagovat
smazaný uživatel

No taky by to asi vypadalo divně, kdyby trénovali oba zaráz...

Reagovat
smazaný uživatel

ale to je uz jedno neres to

Belhadj brutalni gol

Reagovat
Chazy

On ale ani nebyl obycejny clen realizacniho tymu Chelsea. Ja ho treba znal predtim, nez sel do Chelsea, s repre Izraele toho dostal dost, v Pompey se vyjadroval k hodne vecem a byl docela respektovany jako analytik. Rozhodne se neproslavil jen tim, ze trenoval chvili Chelsea a rozhodne by jeste nekde manazera delal, i kdyby Mourinha nevyhodili (coz ja pro zmenu naprosto chapu).

Reagovat
Chazy

* dokazal dost

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Izraelskou repre, a několik klubů v Izraeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslel trošku jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Mourinho netrénoval Porto, tak těžko teď je v Interu a v Chelsea vyhrál tituly

Reagovat
vitasrp

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to nádhera jakožto fanoušek LFC jsem si to neskutečně užil.

Reagovat
smazaný uživatel

7 bodů za 5 zápasů, z toho jeden v Sunderlandu a 3x proti Big4... Grant válí Stejnou porci bodů nastřádal Hart za 13 zápasů s výrazně lepším losem

Reagovat
smazaný uživatel

zid neni spatnej trener, nevim proc se ho zbavil rusak...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože chtěl hvězdu, to prostě Grant nesplňoval. Neustále podmračený, nepřístupný.

Reagovat
$dolar$

Nebyt to tvuj oblibenec tak tohle vubec nepises. Hart mel tak malo bodu hlavne diky smule, nevim kolik zapasu Pmouthu si videl v letosni sezone, ale byly zapasy kdy 5x trefili brevno a nakonec prohrali 1:0... To ze Grant zatim nemel ani sanci cokoliv zmenit ani nebudu psat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nepiš, děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mal. Nepoznáš ako to býva ak príde do klubu nový a kvalitný manažér? Už len z toho pocitu rastie hráčom sebavedomie a je to na Pompey poznať. hart vykonával dobrú prácu, holt ale mal smolu, s tým sa nedá nič robiť, ten zlom tu ale je a opäť všetko hádzať len na Harta... To je paralela na José - Ranieri? Nie si ty ten, čo Josého aj v tomto spore bráni?

Reagovat
$dolar$

Jsem, a Talkers je presne ten co stoji za Ranierim ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ste si to teraz pekne prehodili.

Reagovat
$dolar$

Rozdil je ten ze Talkers tvrdi ze Jose z toho tezil i rok po Ranierim, a tady je to navic jen mesic ( nejsem si jistej)

Reagovat
smazaný uživatel

Je nespochybniteľné, že Hart vykonal dobrú prácu, tak ako píšem, ale úspechy prišli s Grantom a celkom logicky. Že tam nejaká zmena je, je poznať, takže kredit obom, je zbytočné glorifikovať ktoréhokoľvek s ním, avšak výsledky i trochu presvedčivejšiu hru (organizačne) má Grant, takže...

Reagovat
$dolar$

Ja bych umazal ten konec ty vety a vyzdvihnul - je zbytočné glorifikovať ktoréhokoľvek s ním

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo? Výlsedky je potrebné pochváliť a ako zlom prišiel s ním, tak aj jeho. To, že to nevyhovuje tvojej téze...

Reagovat
smazaný uživatel

A pokud jde o to, tak Portsmouth se rozložil před sezonou (ne kvůli Hartovi). Tady nešlo o sestavení týmu, ale jeho demolici, kdy hráči neměli sebevědomí, neměli správnou taktiku, nevěděli co a jak. A Hart nevěděl, jak z toho ven.

Pokud jde o tvorbu týmu, tak není moc důvod děkovat Hartovi ani Adamsovi, ale Redknappovi, který tam odvedl kus práce. Po něm to už upadalo, spíš kvůli vedení než manažerům.

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnáváš úplně jiné situace, tohle bych přirovnal k výměnám Mourinho - Grant, Scolari - Hiddink. Týmu se nedaří, přijde změna, která to nakopne, přinese novou, úspěšnější taktiku, kterou hned každý nepřečte. Grantovi se to povedlo dokonale už podruhé, stejně tak Hiddinkovi.

Výměna Ranieri - Mourinho je něco jiného, tam jde o úspěšného manažera, který během jedné sezony přebudoval tým a byl hned potom nahrazen, protože nedokázal okamžitě přetavit peníze v tituly. Mourinho pak 2 roky stavěl na základech, které měl připravené. Tam sbíral trenérské úspěchy, nikoliv manažerské.

Grantovi také teď nepřipisuji žádné manažerské úspěchy v Portsmouthu, ale připisuji mu ty trenérské. Manažerské mu budu připisovat za nějaké 2-3 roky, pokud změní tým k lepšímu.

Reagovat
$dolar$

Blbost, ono jde o to ze ty si ty situace poupravis podle toho koho mas rad a podle toho jak se ti to hodi. Nema cenu se s tbou o tomhle bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool se nedostane ani do EL...kam to ten spanelskej trotl spolecne s americkyma spinavcema vede?to je zkaza hrdeho tymu...fanousci by je meli povesit!

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně slabej výkon rozhodčího,kterej hrál mariáš,rozdával karty když neměl,nedával když měl...na obě strany,nechápu za co vyhodil ?Masche,žlutá pro Glena,atd......

nejslabší výkon v tomto roce,po inkasovaném golu se pokaždý rozsypem..tým už nemá žádnou sebedůvěru,začínam se přídavat k t hlasům...Rafa ven ...jenže koho místo něj ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mascherano šel podle mého vcelku oprávněně, šlapák + šel po krku, kdyby rozhodčí chtěl, mohli jste dohrávat v devíti, ten loket Torrese klidně ocenit druhou žlutou mohl.

Reagovat
Liquid

Talkers přesně tak, Kubíček se díval asi na jiný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

jo Torres měl dostat určitě žlutou,ale nadruhou stranu,takhle Torres dostaval kazdej zapas a žlutá za to není ...Masch šel zcela neoprávněně,šel sice po krku,ale to je Anglie,ne podělaný španělsko(tím nechcu říct,ať každej chyýta za krk)..

Reagovat
smazaný uživatel

Šel skluzem, kterým trefil hráčem do koulí a ještě se sápal rukama po krku. Kdyby nebyl rozkročený, tak to neodnesou koule, ale třeba zlomená noha. Navíc pro soupeře celkem bolestivý zákrok. Neříkám, že by jí dal každej, ale právo na ní rozhodně měl, takhle zajíždět do hráče nemůže.

A ta žlutá? Může, nemusí, opět je to na rozhodčím, jak to pouští.

Reagovat
smazaný uživatel

podle meho teda opravnene nesel, slapak tam nebyl (a rukou ho odstrcil reflexivne - tzn. zadny umysl tam nebyl), Masch sel po balonu a nikomu se nic nestalo - za tohle davat v anglii rovnou rudou je fakt divny

Reagovat
Kily

spousta fanoušků Valencie se mi divila, proč za soupeře do třetího kola Evropské ligy chci Liverpool, škoda, ale i přes Bruggy by se mělo postoupit

Reagovat
smazaný uživatel

dnes asi najlepsi vykon pompey, vyborne zahrali Piquionne a Boateng, oba goly takmer z nulovych uhlov,ale vzdy si nasli to jedine spravne miesto na prepalenie golmana,pekny zapas

Reagovat
Liquid

Boateng třeba vybojoval dost míčů v úhlu hřiště kdy to např. Insua a Carregher pouštěli do autu, takto se bojuje o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Portsmouth

Reagovat
smazaný uživatel

Portsmouth fantázia

Reagovat
smazaný uživatel

teda když vidím sestavu manu oproti fulhamu, tak cottagers maj velkou šanci vyhrát.

Reagovat
Liquid

na 4.místo může Liverpool ztrácet po tomto kole 8 bodů, což je celkem dost, jasně je tam labilní Villa a oslabený Arsenal, ale stejně, pokud Liverpool nezačne pravidelně sbírat 3 body, tak budou v maléru, Rafu by měli kopnout do řiti

Reagovat
smazaný uživatel

Villa pujde dolu, maji uzkej kadr...strach mam spis z burzoaznich tymu MC a Slipek...

Reagovat
Liquid

MC pevně věřím, že budou hrát v příštím roce LM

Reagovat
smazaný uživatel

no,ale koho za něj ? Schustera,přetáhnout O'neila...nebo Redneppa,ty dva bych brál

Reagovat
smazaný uživatel

Dalglish, Curbishley....

Reagovat
smazaný uživatel

Dalglishe!!!

Reagovat
minoLFC

do konca sezony určite...potom by sa videlo

Reagovat
smazaný uživatel

Dalgishe by měj repspekt jistej velka ikona klubu,už je na to fakt čas..přpadne mě,že Gerrarda to tak sere,že tam je Rafa..tak znuděnej..ty rohy jak kope,děs děs

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard už se několikrát vyjádřil ohledně Rafy, že to je sice dobrý trenér, ale nikdy nedokáže pochválit jednotlivce, nebo se i bavit mimo fotbal a ovlivnit psychiku hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

s tou psichykou tomu věřím,tým je na dně,hůř,už to fakt nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Mě připadají znudění úplně všichni hráči...

Reagovat
smazaný uživatel

ne, krome Torrese a Gerrarda jsou neschopni...

Reagovat
smazaný uživatel

ja se mu nedivim, spis se divim, ze se jeste trochu snazi Torres...dva hraci na urovni do ofenzivy...zbytek nuly, hrat v tymu s nulama, nemit si tak s kym poradne prihrat je dost tezky na psychiku...hrace do kombinace trener nestavi (Aquilani), mozna uz Steveimu dosla trpelivost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak loni tam měl za sebou Xabiho s Maschem, kteří 70% míčů pokryli a poslali mu je dopředu a jemu stačilo útočit. Jenže najednou jim chybí Xabi a s Lucasem to rozdávání míčů nefunguje. Ty míče se ke Kuytovi, Gerrardovi a Torresovi prostě nedostávají a to je problém hráčů za Gerrardem.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak jsem to myslel,že už to Gerrard nesnese..ale loni fungoval tým jako celek,ted nikoliv...jen jednou se nám podařilo otočit zápas a to s boltonem...celkem 6krát jsme prohravali a taky prohrali..pokud nevedem,tým se trápi,chce to nový impuls

Reagovat
smazaný uživatel

Insua tragedie...Johson od svýho vlastnaku tragedie...Gerrard,misto aby tahl tym do predu,musel to delat Torres...na dnešním výkony nenajde pozitvní vec ani Rafa a že ten to umí

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa stejně zase řekne jeho oblíbené, že musíme ukázat charakter nebo podobnou sračku a tím si udrží křeslo.

Reagovat
smazaný uživatel

citizens opet nadherna akce pred golem..a jsem rad, ze to tam roquemu padlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Scholes je blazen? zas dostane rudou tam kazdyho bere zezadu boze uz ma zlutou SAF by ho mel dat pryc!

Reagovat
smazaný uživatel

Na Fulhame sú vždy naši nejakí...zlí, doslovne.

Reagovat
smazaný uživatel

Odmítám to komentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte potrápite, možno... Kvalitu na to proste nemáte dostatočnú a hráte vonku.

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 Ale moment predtým, Given paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašná náhoda, nechápu, jak Mensah s Hendersonem mohli dát góly...

Reagovat
Tomanatura

Ale, nenastoupí Adebayor a City to jde?

Reagovat
smazaný uživatel

15 minút - tri góly, spokojnosť Ale zas tá penalta

Reagovat
terry

Zrovna jsem se nemohl koukat na City a oni padnou za 16 minut 3 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

15

Reagovat
Lovec

Kdo byl ten druhý borec, cos házel v Preview jako hádanku?

Reagovat
terry

Ramos.

Reagovat
Chazy

Pekne, 16 min a Sorensen ma na FF uz 3 zakroky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, dalo sa čakť, tak som ho tam nechal aj keď čiste konto to bude len horko ťažko. City-Sunderland za ten čas 3 góly...

Reagovat
Tomanatura

Kuszczak Jednička jak vyšitá

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Scholes...dnes to radšej asi nedopozerám...

Reagovat
smazaný uživatel

"If you analyse the first half we did well," said Benitez after the match at Fratton Park. "We conceded a goal and the sending off of Mascherano changed everything. Zase jsem asi viděl jednou jinej zápas. Nepřišlo mi, že bysme byli tak dobří do vyloučení masche.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak měli jste 2 golovky, po poločase snad jen ta zblokovaná střela, kterou Begovič "zázračně" chytil. První poločas bych označil jako vyrovnanou partii, druhý exhibice Pompey...

Reagovat
smazaný uživatel

Danny Murphy Scholes

Reagovat
irik

Santa Cruz . Snad mu to pomůže, klukovi ušatýmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Další hráč, kterej kopal za LFC a lucase by strčil do kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

takovy hrace potrebujem, ne nejaky vsivy jihoamericany

Reagovat
Tomanatura

A zase Murphy a zase Scholesova chyba. Dejavu z loňské sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

Už zbývá jen Gera a pak až do konce sezony neprohrát, at to máme kompletní deja vu

Reagovat
smazaný uživatel

WE ARE SUNDERLAND AFC!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si...

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem provedl?

Reagovat
smazaný uživatel

Si ako aprílové počasie...

Reagovat
smazaný uživatel

Na výkon z prvních patnácti minut a zejména na postavení Nosworthyho máme stále svůj názor... Navíc toto bylo štěstí...

Reagovat
smazaný uživatel

Kam ten Nuggsy zase lezl?

Reagovat
minoLFC

Danny Murphy ten ho ManU vždy dá

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň jeden pravý scouser

Reagovat
vladis271

Žerem toho chlapca Liverpool potrebuje takýchto scouserov a nie Lucasov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
fantomas

Ne, Givena s Lescottem už prostě pro příště stahuju z FPL.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte stále ich tam máš?!

Reagovat
fantomas

Já sem konzervativec.

Reagovat
$dolar$

Ja Givena taky

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby měl zlomenou nohu , tak ho tam necham

Reagovat
fantomas

Já mu taky dával druhou, třetí, čtvrtou i pátou šanci. Ale tohle už je vážně příliš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo. Jenže u mě je to jeden z posledních oblíbených hráčů, kteří ještě neukončili kariéru. To jdou prost výsledky stranou. Jinak na lávce mam Sorensena... to je vetsinou kolem 7 bodu ...

Reagovat
fantomas

Právě, já taky no.

Reagovat
smazaný uživatel

Givena jsem tam měl 5 zápasů, pak jsem si tam hodil levnějšího Sorensena a Harta

Reagovat
smazaný uživatel

Cha, ja mám tú dvojku od prvého kola..

Reagovat
terry

Taky jsem zas Givena nestáhl.

Reagovat
miky10

taky tam furt mam toho Givena....a Lescott nemohl nastoupit, tak jso ho měl stáhnout

Reagovat
Tomanatura

Takto si představuju hru proti Manchesteru. Fulham je prostě ve všem lepší, výborný

Reagovat
Chazy

Tragedie na Eastlands.. nesnasim fotbal bez obran

Reagovat
Chazy

A ta Championship me taky sere, sice mam rad Swansea, ale aby jeste Owls nespadli..

Reagovat
papos182

No prave, snad jim novy trener pomuze

Reagovat
Tomekcz

SAF se neumi poucit z chyb, minuly rok sme s Fulhamem dostali stejne jak dneska, Scholes dostane redku tim sem si jistej jestli tam zustane a Owen je traged co jen stoji za obrancem. Hrac za 30 mega na lavicce, kdyz se hraje o titul je me z toho na

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Ferguson ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ale ja som po jeho hattricku, čítal, že sa prebudil a, že fergie spravil jeho angažovaním majstrovský ťah.

Reagovat
Tomekcz

SAF si porad mysli ze se muze dostat na MS ale to jsou jen jeho sny ten hrac uz na to nema a ja sem ho nikdy ho united nechtel, kdyby ho stavel jen na pohary tak ok, ale proc ho tam ser. misto Berbatova

Reagovat
$dolar$

Protoze narozdil od Dimitara umi promenovat sance

Reagovat
Chazy

Ale kdyz je potreba nejakou vytvorit, tak je k nicemu s Berbou jich je 2x vic..

Reagovat
$dolar$

Z toho vyplyva ze idealni dvojka - Owen - Bulhar

Reagovat
Chazy

Ani nevim jestli to uz SAF zkusil..

Reagovat
smazaný uživatel

Nezkusil.

Reagovat
Tomanatura

Nene, on tam radši hodí 5. nejlepšího hráče Evropy, který má formu asi jako ******

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. Wazza tam v poslednom čase jednoducho oxiduje a SAF ho neposadí...

Reagovat
Tomekcz

umi promenovat? to si delas srandu s Wolfsburgem mel sance na 5 golu, a v kazdym zapase spali takovy tutovky ze to ani neni mozny. To radsi sanci Welbeckovi a ne tomuhle knedlovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mi to připomíná náš zápas s Wolves?

Reagovat
papanegra

Benitez VEN!

Reagovat
Tomekcz

Du blit SAF je .......

Reagovat
Tsigi

Fulham skvělej začátek

Reagovat
vladis271

Dajte mi niekto link na United potrebujem si spraviť náladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to vypadá dobře Pool zase ztráta Manutd prohrávaj jen tak dál

Reagovat
minoLFC

jak by vás Liverpool ohrozoval

Reagovat
smazaný uživatel

A tak člověk je vždy rád já se jich náhodou pořád bojím

Reagovat
smazaný uživatel

fulham

Reagovat
terry

MU už to asi dneska nezvládne. Zítra už jen porazit Hammers a do vánočního programu jdeme s nádherným šestibodovým náskokem. To by nám mohlo hodně pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

jo chelsea vyhraje a sme o 6bodu napred parada tak se mi to libi

Reagovat
terry

Proč opakuješ to, co jsem napsal?

Reagovat
Tomekcz

WTF Fabio to je konec

Reagovat
Chazy

mel poslat do obrany radsi Tosice nebo Fostera

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ten Hughes je riadny bojko. Weissa pustit nechcel, jeho otcovi nataral pred sezonou, ze mu da dost sanci. Nedal mu sancu ked bolo viacero zranenych a nedava mu ani ked je SWP zraneny. V lige strieda najmenej. Hughes sa strasne boji dat mu sancu.

Reagovat
minoLFC

je moc cenný...nerad by aby sa zranil pred MS, kde by Slovensko potom bez takého playera formatu Messiho bolo potom...

Reagovat
smazaný uživatel

To je inac pravda, to je na druhej strane dobre aby sa bezranil . A s Messim by som ho neporovnaval.

Reagovat
Tomanatura

Vlado by mal nastupovať vo všetkých zápasoch, lebo je daleko lepšie, než daky neger SWP. Nemožem pochopiť, prečo nehrá

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho, že ManU opať prehráva sa ti asi klepú ručičky lebo tam máš pár chybiečiek, takže to vyznieva smiešne. To že je Weiss lepší ako SWP si kľudne mysli, ja si to nemyslím a ani to nikde nepíšem. S tým, že to nemôžeš pochopiť ti ja nepomôžem

Reagovat
smazaný uživatel

A jsi schopný pochopit, že Vlado je kvalitativně až na nějakém 10. místě do ofenzivy a že trenér musí udržet ve formě těch 9 před ním a až pak má prostor on?

Reagovat
smazaný uživatel

Takze vsetci ti 10 mozu hrat na rovnakych postoch? Ja vidim Weissa u City len na pravom kridle na mieste SWP. Na lavom hral aj v repre malo len sem tam pocas nejakho zapasu. Aj Hughes v spojitosti s Weissom spomina len SWP.

Reagovat
Tomanatura

Z toho, že nedokážeš pochopit situaci u City, i když je to jasné i primitivům, je mi na blití.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved sa kludne vybluj, k vykonu ManU sa to akurat hodi, zabijes dve muchy jednou ranou Ja nikde nepisem ze Weiss je lepsi ako ti ped nim v poradi. Len sa pytam preco HUghes tvrdi, ze mu sance da a nechce ho za ziadnu cenu pustit na hostovanie. Teraz ked su vsetci zdravi sance uz nebude dostavat. A primitivi su potom aj medzi slovenskymi verejnymi predstavitelmi futbalu.

Reagovat
Tomanatura

Mně vůbec nezajímá, co si o tom myslí slovenští fotbalový představitelé. Já jsem fanoušek Premier league a v této sezoně sleduju velmi často City a já chci vidět City nahoře. K tomu potřebují tu nejlepší možnou sestavu. Když se zraní SWP s Petrovem a Bellamym, tak bych taky raději hrál 433, než abych tam cpal mladého nezkušeného týpka.

Vy vůbec nechápete, že hughesovi je prostě jedno, co si myslí vaši představitelé. On má něco s týmem dokázat a k tomu potřebuje stavět to nejlepší. Moc dobře víš, že jakmile přijde nějaký pohár, Vlado hraje.

Navíc, proč ho pouštět na hostování? Náš Fletcher taky nikdy na hostování nebyl, Alex na něj dohlížel a jak dopadl? nejlepší středový hráč....

Reagovat
smazaný uživatel

To ja chapem, viem , ze je pod asi najvacsim tlakom v lige, preto tak malo strieda, preto ked mal ist Weiss proti Arsenalu na ihrisko v 87 min. tak hned ako dostali na 4:2 tak striedanie zrusil lebo sa bal , ze za tych 5 min. si asi Weiss da dva vlastne goly - to ako len zo srandy , ale uz tam bolo vidno, ze sa boji hoci je to aj dvojgolovy naskok. A aj to beriem, ked sa boji tak o.k. , ma na krku arabov. A v tejto prvej arabskej sezone musi hned nieco dosiahnut tak k tomu potrebuje hart s tym naj atd. a nie riskovat s mladym, o.k. to je jasne. Ale tak potom preco ho nepusti na hostovanie? Co Weissovi pomoze viac? Rozohrat sa inde pravidelne alebo len trenovat s Man City? Jednoznacne hostovanie. SAF Fletchera vychoval o.k. Ale to je SAF a nie Hughes, na ktoreho mieste by kazdy iny trener ten tlak v zapase proti ManU 4:3 v poslednych 3 minutach prerusil striedanim hoci aj takym ze by tam poslal fyzioterapeuta namiesto Givena. Toto je jedna z najnepocohpitelnejsich veci preco to vtedy neprerusil striedanim...no ale Hughes nerad strieda to vieme. Takze porovnavat SAF a jeho to ani nahodou.

Reagovat
Tomanatura

Ale ty jsi vyjmenoval jen taktické schopnosti Hughese.

Já myslím, že jeho nepuštění na hostování je jasné. 1. bojí se, aby se mu ten hráč rok bez jeho tréninků nějak nevzdálil, nebo že by nezaznamenal takový progres, jaký by mohl získat v City.

2. Když se mu nepovede hostování někde v Hullu, tak je defacto na odpis, což už se stalo mnohokrát.

3. Ono prostě někdy stačí, aby mladý kluk hrával v pohárech a trénoval s hvězdama jako SWP, od kterých se může naučit vše. Já bych ho taky nikam nepustil, naprosot ho chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek United chce vidět City nahoře? Tyjo, tady se fandí / přeje rivalům o sto šest.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha...

Zahrál si ve třech zápasech league cupu, hrál ve dvou přátelácích. Co čekáš, že bude hrát v takové konkurenci pravidelně? Na křídla má Bellamyho, Teveze, Petrova, SWP, Robinha Stocha a je jasné, kde kvalitativně je - na 6. místě. On potřebuje udržet v kondici a formě všech 5 hráčů + 2 útočníky, Weiss má čas, minuty dostává. Není důvod si stěžovat, je ve větším klubu, než na jaký má momentálně kvality.

Reagovat
terry

Stoch?

Reagovat
smazaný uživatel

Weiss.. Kurňa, spletl jsem se...

Reagovat
smazaný uživatel

To všetko je pravda čo si napísal. Lenže kedy by si ty dal Weissovi šancu? Nie vtedy ked bude Petrov, Robinho, Tevez mimo a tiež aj Bellamy zároveň? Na začiatku sezóny to tak bolo. Bolo jasné, že keď sa všetci vrátia a kažsý bude zdravý tak śanca bude minimálna. Cez leto bol Weiss st. debatovat s Hughesom v Anglicku o tom aby ho pustil na hostovanie. Hughes mu prisľúbil, že dostane dosť šancí. Aj Weiss st. bol z toho potom sklamaný, lebo ich dostáva málo. Všetci sa tu oháňate, že pretláčame Weissa. Áno pretláčam vtedy keď sa z poradového čísla 6 dotane napr. na poradové číslo 2., keď sú iní zranení alebo inak chýbajú. To, že Hughes strieda najmenej je jasné. Taktiež sa vyjadril, že je rád, že je v tíme Weiss, lebo tým vytvára konkurenciu pre SWP. To znamená, že s ním jasne ráta na pozíciu SWP. SWP v stredu nehral, nedal mu šancu, teraz opať nie. Tu len ide o to, že Weiss ísť na hosťovanie, ale Hughes ho nepustí, lebo ako tvrdí dá mu šancu. No a ja sa pýtam, kedy mu chce tu šancu dať keď mu nedá vtedy keď je maródka v tíme a ani vtedy keď je zranený SWP? Kedy? Na jar už vobec nebude dostavat šance s pribudajúcim koncom sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tu mluví o stejných postech, když je potřeba, jsou zranění hráči, tak trenér změní taktiku tak, aby byla nejsilnější možná. Což znamená pro Weisse problém, protože vždy před ním bude nějaký kvalitnější hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty by si Weissa nepustil na hostovanie? A ked sa uz bavime o poharoch myslis, ze hral vela? Tu polhodku a poto par min. ? Myslis, ze mu da sancu v semi. alebo finale co uz je ineho rangu, tam sa uz Hughes bude bat. Mozno tak FA cup prve kola, teda prve zapasy ak postupia dalej tak uz nic ,lebo uz pojde o vela. Ja si myslilm, ze aj keby boli SWP, Tevez, Robinho, Petrov, Bellamy mimo vsetci naraz tak ani vtedy mu sancu neda. No ale tak naco potom balamuti Weissa st. s tym, ze dosatne dost sanci a za ziadnu cenu ho nepusti na hostovanie. A opakujem Weiss nie je lepsi ako su ti pred nim , to je jasne, ale stavil by som sa o coklvek, ze pod inym trenerom by tu sancu dostal.

Reagovat
fantomas

Prima. Zapnu to a koukám na Arsenal.

Reagovat
Chazy

Berba na hristi par min a udelal vic jak Owen za celej zapas.

Reagovat
terry

Tak jsem to konečně zapnul a 3:3. Givene, končíš.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten třetí fakt nemohl chytit ostatní jsem neviděl jestli byli hloupé a nadáváš na ně

Reagovat
terry

Jde mi o FPL. Prostě Givenovi jsem dal už asi pátou šanci, přičemž Sorensen stále vysedává na lávce, ačkoliv mívá pravidelně vyšší skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

aha já ho mám myslím, ale nechodím tam

Reagovat
terry

Ono se pod Hughesem u Citizens kymácí trenérské křeslo? A Santa dneska hraje tužku?

Reagovat
Tomekcz

co tam jeste dela Scholes bud at dostane redku nebo ho vystrida, vzdyt vsechno pokazi

Reagovat
terry

Regulérní gól. To je neuvěřitelnej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Santa dneska nadeluje

Reagovat
smazaný uživatel

Já se divím, že to toho Nuggsyho ještě baví...

Reagovat
fantomas

Paráda, Damiene.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Tomanatura

Jakého ho dal?

Reagovat
fantomas

Zamora mu to připravil na zlatym podnose - zažonglovat, sklepl mu míč na hraně šestnáctky a Duff jen přišel a bez přípravy trefil přesně k pravý tyčce. Kuszczak bez šance.

Reagovat
fantomas

*zažongloval

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

Cottaggers

Reagovat
Liquid

parádní výsledky dnes, ještě by mohl obrat Hull Arsenal a bylo by to dnes bezchybný

Reagovat
terry

Hohó. 3:0, to je celkem nadílka.

Reagovat
smazaný uživatel

Až mám mokro v očích Nádheraaaa kluciii!!!!!!!COTTAGERS 4EVER!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ještě, že nemáš mokro jinde Ale fulhamu přeju takže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

jeste redku pro Scholese at je to komplet!!

Reagovat
terry

Ty krávo, ty Kompanyho střely dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

Jee, já přijdu z takový zimy dom a hned mě zahřeje výsledek Manu

Reagovat
terry

Zítra musíme vyhrát. Taková šance se neodmítá.

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně

Reagovat
Paddy

urcite

Reagovat
mike.84

yeeah

Reagovat
terry

200. pro výhru Chelsea.

Reagovat
mike.84

cfc toho musí využít !!! mají big šanci se zase odpoutat diky fuhamu

Reagovat
Paddy

presne, uz se na zitra tesim, Let´s go CFC

Reagovat
smazaný uživatel

BUH STVORIL CHELSEA, ABY SE K NI NASTEHOVALI SKORO VSECI DEMENTNI FANDOVE, CHUDACI JSOU TI, KTERI TO ODSERO.U S TEMA DEMENTAMA (DOBRI FANOUSCI)

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Sebereflexe?

Reagovat
Paddy

Reagovat
smazaný uživatel

UVIDIME KOLIK S JICH NA TOHLE CHYTNE.. ALESPON SI UDELAM OBRAZEK

Reagovat
F.Torres

ty seš dobrej chudák jako

Reagovat
Tsigi

Zamora je dobrej borec

Reagovat
mike.84

vždycky byl :)

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked som fanusik chelsea a ta prehra man.utd ma potesila tak som to necakal no dufam ze chelsea nebude pokracovat v tej postupke liverpool dostal 2ku manchaster 3ku dufam ze chelsea nedostane 4

Reagovat
terry

Ještě je mezitím Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

ROFL

Reagovat
Tomekcz

dokud tam je Zola tak to nehrozi

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Taliána byl WHU čert dlužen:-)

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked tam je zola tak to dufam nehrozi ale viac sa bojim ze ked nastupi deco tak je to celkom mozne

Reagovat
smazaný uživatel

Brucovi se znelíbil McCartney, tak místo něj stavěl Richardsona... Teď se mu znelíbil Bardsley, tak tam staví staršího, pomalejšího Nosworthyho, který ke všemu tomu ještě není vůbec na kraj obrany, už dva roky zpátky měl na stoperovi strašlivé potíže... Pak tu máme vyloučení Turnera, v úterý zase vyloučený Cana... Na Boxing Day se máme na co těšit...

Reagovat
Paddy

Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Paddy

Reagovat
mike.84

man u a liverpol tak mě to hřeje dvojnasob na srdíčku

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se směje naposled...

Reagovat
Mimalu

ten má dlouhé vedení

Reagovat
smazaný uživatel

""

Reagovat
Paddy

jojo

Reagovat
Nikikrew

Vyborne ManU prehrali skoda ze villans a spurs vyhrali no nevadi dnes proste arsenal musi vyhrat a zajtra chelsea prehrat a caka ma vybornu vikend..no ved samy uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze chelsea zajtra neprehra ale aj keby tak zostanu 1vy ale bodovat musi hlavne arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Pompey

Fulham

obrana city

Reagovat
fantomas

Big Four zatim ani gól - Arsenal jenom naváže. Zejtra to bude napravovat Chelsea.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas ,terry :pripajam sa

Reagovat
F.Torres

arsenal dá aspon 2 fíky...

Reagovat
fantomas

Bez zálohy a bez útoku? To by musel zaúřadovat Aršavin leda.

Reagovat
F.Torres

arsenal je tam vždycky dotlačí

Reagovat
smazaný uživatel

Predsezónny záväzok, že zápas na Craven Cottage sledovať nebudem sa ukázalo byť ako veľmi šťastné rozhodnutie Naopak sledovať tú oddychovku na City of Manchester stadium sa celkom oplatilo Na odreagovanie fajn.

Reagovat
terry

Fakt sis to řekl před sezonou?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt. Po tom, čo to bolo minulú sezónu som to nemal vôľu pozerať. Ľaľa a znova...

Reagovat
terry

Reagovat
$dolar$

Neverim ti ani slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Never, tvoja vec.

Reagovat
smazaný uživatel

Z herního pohledu ale byl zápas na Eastlands nudnej.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

To si napísal uź rovno aj s Chazyho palcom? Bol, bol, ale ako oddychovka dobrá, v tej nálade, ktorú mám padol vhod.

Reagovat
Langi

mám velkou radost z výsledků z Portsmouth a Fulhamu

Reagovat
Liquid

Reagovat
vitasrp

Fulham parádní výkon.. Sice to měli strašně usnadněné, protože na MU se ta absence kopy hráčů logicky projevila, v ofenzivní fázi při praktikování té nové formace absolutně netušili, co a jak mají hrát, a v defenzivě jim naopak neskutečné problémy dělal Zamora, což se taky dalo lehce předvídat.. Ovšem i tak předvedli cottagers výborný organizovaný výkon, velmi dobře bránili v zataženém bloku, který statičtí hráči soupeře prostě neměli šanci překonat, dobře odebírali míče a ve finále MU snad neměl jedinou vyloženou šanci v zápase.. A v útoku dělal ohromný rozdíl Zamora, on je ohromný.. Společně s ním si ještě Duff vzpomněl na svá mladá léta a řádil taky neskutečně..

Duff, Murphy, Zamora

Na druhou stranu Scholes odehrál na Craven Cottage další vydařený zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Překvapení nekončí, Arsenal remizuje 1:1 a bude dotahovat až v nastavení druhého poločasu...

Reagovat
Losinho

Zajímalo by mě proč jsou reportáže ze zápasů Citizens vždycky mezi posledními.

Reagovat
terry

Dneska jsem to nakonec zařadil až na poslední místo, protože to bude nejdelší.

Reagovat
Losinho

To je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Victor Moses

Reagovat
smazaný uživatel

United dou sebevědomě za obhajobou titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City dnes sice vyhrál nad Sunderlandem, manažer Mark Hughes ale přesto zřejmě přijde o práci. Anglický klub má večer vydat prohlášení, v němž podle všeho oznámí rozvázání spolupráce s Hughesem.

Reagovat
vladis271

Toto neni dobre. So schopným trénerom a arabskými peniazmi pôjdu citizens strmhlav nahor

Reagovat
smazaný uživatel

S Mancinim? Spadls z jahody?

Reagovat
vladis271

Keď som to písal ešte som nevedel o Mancinim. Ale som rád, pretože bol spojovaný aj s Liverpoolom a takto je o jedného neschopného kandidáta menej.

Reagovat
smazaný uživatel

Juande je pořád volnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...Tak a Weiss je totálne hajzli.

Reagovat
vladis271

Jeho sprostosť. Ak sa tam zakope nebude mi ho vôbec ľúto, zmluvu predĺžil on. Neviem prečo, možno mu Hughes sľúbil hosťovanie. Ale ak naletel na jeho rečičky o jeho dôležitosti pre tím je to jeho chyba. Ak ho nový tréner pošle do rezervy môže si búchať hlavu o stenu.

Reagovat
smazaný uživatel

A doteraz bol kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Len v hajzli...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že horšie to už byť nemôže ...

Reagovat
terry

18:23 Hughes má být večer odvolán

Manchester City dnes sice vyhrál nad Sunderlandem, manažer Mark Hughes ale přesto zřejmě přijde o práci. Anglický klub má večer vydat prohlášení, v němž podle všeho oznámí rozvázání spolupráce s Hughesem.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

bez obrany se hraje opravdu tezko...ani jeden stoper,napravo Fletch,ktery totalne chybel uprostred...a dneska Scholes? uz po 20 minutach mel byt venku...kazdopadne Fulham zahral paradne a Zamora

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Velké spekulace na BBC. Roberto Mancini už byl v hledišti. Hughesovi asi zvoní hrana.

Reagovat
vladis271

Ďakujem Fulham ! Vylepšili ste mi aspoň trochu náladu.

Reagovat
terry

V Anglii se hodně otevřeně mluví a dnešním konci Marka Hughese na lavičce Citizens a jeho následným nahrazením ROBERTEM MANCINIM! Proboha.

Reagovat
Tomanatura

Tak to bych se dost smál

Reagovat
Tomanatura

Jestli se tak fakt stane, tak očekávám Mourinha.( )

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tímto u mě skončí, a taky s tím ňomou přijdou Citizens o šanci na LM.

Reagovat
terry

Jako pokud tohle udělají, tak to nemají v hlavě v pořádku. Hughes je pro ně snad nejlepší možná varianta, nevím, jestli by někdo jiný udělal lepší nákupy. Navíc Mancini není bůhvíjaký trenér, navíc s Anglií nemá naprosto žádnou zkušenost, akorát to tam kompletně rozesere.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Navíc přece vyhlašovali, že letos chcou prostě jen se pokusit narušit big4 a od toho jsou kousek. A Hughes měl při nákupech volnou ruku k tomu, aby si přivedl hráče, ze kterejch chce vytvořit svůj tým. Tohle je ubohej tah a jestli ho odvolají tak doufám, že se jim to pořádně vymstí. Na tohle bude Mancini ideální, ten jim to tam rozesere.

Reagovat
terry

Přesně tak. Hughes mohl přivýst prakticky na koho si ukázal (neberte doslovně), ale on ukázal svůj cit a přivedl třeba ne hvězdné, leč potřebné hráče, se kterými mu to vychází. Tohle by ne každý dokázal.

Reagovat
Tomanatura

Přesně tak. Pokud Hughes odejde, odchází všechny moje sympatie

Reagovat
smazaný uživatel

I moje.

Reagovat
smazaný uživatel

I moje

Reagovat
Tomanatura

A navíc, on je prostě legenda United, takže dvojnásobná sympatie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

No za Chelsea taky něco odkopal.

Reagovat
terry

Jednak a navíc Mancini by si určitě přetvořil ten tým tak, že by ani hráčský kádr již nebyl sympatický.

Reagovat
smazaný uživatel

WHU 2?

Reagovat
terry

Vůbec bych se nedivil, že by to byl druhý Zola. Ba naopak, já to očekávám.

Reagovat
smazaný uživatel

povedal by som Zola na tretiu To by bolo Talianov v tom City

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ako sa fanúšikovia tešili, keď počuli stav na CC, tak čoskoro podľa mňa zaplačú.

Reagovat
smazaný uživatel

kýýýýýýým Dúfam že prehovoria Hiddinka, alebo príde fakt Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by to dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Co si budeme povídat, větší sympaták se bude hledat těžko, někoho, kdo postaví britský tým schopný vyhrávat poháry taky.

Manciniho bych nehodnotil jako nějakého tragéda, není to génius, ale svoje si odvede, podle mě nějaký titul vyhraje - finanční zdroje má otevřené a ví, jak s nimi zacházet. Každopádně bych byl radši pro šanci pro někoho jiného, než dalšího taliána či jižana... Tohle je špatnej směr, bojím se, že další tým přijde o sympatický herní projev a budou hrát nějakej blbej diamant.

Reagovat
Kapřík

To je šílený. Já sice s hromadou jeho kroků nesouhlasím, ale tohle je děsná kravina. Pak jim ty kecy o koncepci těžko můžu žrát. Navíc už přesně vidím, jak tam Mancini tahá svoje koně ze Serie A.

Reagovat
Tsigi

Proti tomuhle Manchesteru bych si v únoru zahrál docela rád, ale škoda, že se do tý doby asi ti hráči uzdraví..........

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 20:30 našeho času by to mělo být oficiální. Man. City potřebuje koupit pořádné obránce. Hughes se vždycky někde uchytí. Nad Rafou Benitezem se taky stahují mračna.

Reagovat
vladis271

S tým Rafom myslíš to, že sú nejaké šumy, že už by vážne mohol byť koniec?

Reagovat
terry

300. pro Sparkyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Marka Hughese, ideálního trenéra pro Citizens

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to měl připraveno

Reagovat
smazaný uživatel

Večer ho idu odvolať

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto jsem mu dal tu 300 ty tupče

Reagovat
smazaný uživatel

nemusíš hneď nadávať

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre Liverpool mimo Big4. Villans, Spurs by mohli byť na ich úkor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nemáš den koukám

Reagovat
smazaný uživatel

Zomrela mi stará mama, čo ti poviem

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz ma ešte dolar dorazí, že mi neverí ani slovo...

Reagovat
smazaný uživatel

ou, to je mi líto...

Reagovat
smazaný uživatel

Dík...

Reagovat
terry

Upřímnou soustrast teda.

Reagovat
fantomas

Upřímnou soustrast. Drž se, chlape.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě mrzí Getzo, upřímnou soustrast

Reagovat
božský John

Upřímnou soustrast

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna dneska... Upřímnou soustrast...

Reagovat
$dolar$

Tobe umrela mama a ty sedis na netu a koukas na fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

stará mama

Reagovat
fantomas

Neni to snad na něm? Ty se do toho radši vůbec nemontuj. Nebo Getza klepne.

Reagovat
$dolar$

Ja se muzu montovat do ceho chci a muzu se ptat na co chci. Nemusite odpovidat ani na to reagovat. Ani mi nic dokazovat. Mne neprijde normalni ze se vetsinu dne Getzo chova jako obvykle smeje se tady s ostatnima, kouka se na fotbal a bavi se o nem a pak z nej vypadne ze mu umrela mama. Proto jsem se zeptal. Proste mu neverim a pokud je to pravda tak mi to normalni neprijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť se normálně nechoval. Přišlo mi, že je takovej podrážděnej a pokud nemá možnost jet ted domů, navíc když všude sněží, tak co má asi tak dělat? Nepřijde mi moc etický šťourat se v tom. A nechápu, proč by si vymýšlel, že mu umřela babička ty konspirátore.

Reagovat
$dolar$

Tak zaprve jak mam vedet ze pojem - stara mama znamena babicka? a zadruhe je podrazdenej kazdej druhej den, na me takhle reaguje porad, proto mi to neprislo nijak zvlastni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na tebe no, to se mu ani nedivím. A pokud nevíš, co je stará mama, tak o důvod víc, proč se k tomu nevyjadřovat ne?

Reagovat
$dolar$

Me to ani nijak nezarazilo, vidim mama a ze byla stara? no a? proste vzniklo mensi nedorozumeni. A jelikoz vim co bych delal kdyby umrela moje vlastni mama tak mi to prislo divne...

Reagovat
fantomas

Jak to máš vědět? Buď zapnout mozek anebo se v tom nešťourat a nezostuzovat se hned na dvou frontách.

Reagovat
fantomas

Takže chceš říct, že tu na nás Getzo ušil boudu s tim, že mu umřela babička? Seš směšnej. Fakt se nad sebou zamysli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všetkým normálnym ľuďom za úprimnú sústrasť ďakujem.

Tebe debilko len toľko, že ak by som nebol od domu vyše 500 km, tak tu rozhodne nesedím a neviem čo iné by som asi tak mal robiť. Modlitbu som za ňu obetoval, s našimi volal. To mám akože len sedieť a plakať? Vidno, že si ešte decko...

Reagovat
fantomas

Reagovat
$dolar$

Jj mas pravdu, sedet celej den na diskuzi, smat se s ostatnima a bavit se o fotbale Je to tvoje vec. Ja bych nasedl na prvni autobus a jel bych domu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty asi vieš, kedy mi zomrelo, že? Ty asi vieš, že musím trčať na Vianoce a sám mimo domov kvôli škole, že? Ty asi vieš aké je to jednoduché na to nemyslieť... Tak sprostého človeka som veru jakživ nestretol, idem sa vyvracať, toto je už aj na mňa príliš

Reagovat
$dolar$

Jo jasne, jeste tam mas nejakou? Davej pozor abys to vubec stih na hajzl...

Omlouvam se za to nedorozumeni se starou mamou, nevedel jsem ze jde o babicku. Uprimnou soustrast.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se tě zeptat, jestli když mi letos umřela prababička, kterou jsem měl moc rád, já jsem se ani nerozplakal a ten den jsem klidně šel na EF, jestli je to špatně?

Reagovat
$dolar$

Samozrejme neni, ale je velky rozdil mezi prababickou a mamkou

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže Getzovi umřela babička...

Reagovat
$dolar$

To uz ted vim, a proto jsem ti jen vysvetlil, proc jsem to chapal tak jak jsem to chapal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, já jsem to pochopil z diskuse...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ukazuješ inteligenci... Gratuluji

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímnou soustrast....

Reagovat
Kapřík

Drž se .

Reagovat
smazaný uživatel

úprimnú sústrasť

Reagovat
smazaný uživatel

Dík Jano.

Reagovat
vladis271

301. pre dnešnú skvelú výhru Fulhamu a zosmiešnenie Menšestru

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle už L'pool nedožene Tottenham místo nich v CL

Reagovat
Tomekcz

Hunt v zadnym pripade v ofsajdu nebyl

Reagovat
Tomanatura

No, když už jsme u těch manažerů pro City, tak mám jednoho králíka z klobouku.

Diego Armando Maradona

Reagovat
Tsigi

Wenger, City je zvyklý brát z Arsenalu

Reagovat
Tomanatura

Ten by nestavěl Adebayora a házel by tam Weisse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

A nebo prokážou Liverpoolu službu, vezmou Beniteze a samozřejmě Lucase

Reagovat
vladis271

Pri tej predstave som ejakuloval.

Reagovat
smazaný uživatel

to už radšej Jurgen Klinsmann

Reagovat
smazaný uživatel

Můžou vzít Straku, kvality a schopnosti stejný a navíc ušetří

Reagovat
božský John

Vona pravá svíčková není zrovna levná...tataráček by se jim prodražil..

Reagovat
smazaný uživatel

O Rafovi se spekuluje pořád. Spíš se uvidí, jak to půjde v lednu a pak možná.

Reagovat
smazaný uživatel

Hiddink do Man City

Reagovat
božský John

to by bylo fajn

Reagovat
smazaný uživatel

styl hry man city by mu sedel...

Reagovat
smazaný uživatel

toho chcu hraci ale bude to s najvacsou pravdepododobnostou hraniciacou s istotou ROBERTO MANCINI, byvaly 3-nasobny vitaz scudetta s Interom (ako kouc).

Ten si tam v januari privedie do obrany nejakych makaronov a hned to bude vyriesene

Reagovat
božský John

Nebo starý znamý a prověřený hráče,který trénoval v interu..např. Burdissa

Reagovat
Arbiter

Hiddink na 90% zůstává v Rusku

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli odejde Hughes (a to je jasný že odejde) tak by mě zajímalo jak to bude s týmem. Robinho si asi moc nezahraje a kdo ví koho Mancini ještě prodá.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu tvojí reakci! Mancini nahradí Hughese!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hughes set to be replaced by Mancini despite thrilling victory

Reagovat
smazaný uživatel

Víš to jistě?

Reagovat
smazaný uživatel

no píšou to na http://www.dailymail.co.uk i na goal.com

Reagovat
terry

Aneb zaručené zprávy z Anglie.

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Víš, co znamená "set to"?

Reagovat
smazaný uživatel

to je to v tom sporte co si tak pinkaju ponad siet nie?

Reagovat
božský John

Né, v hokeji to není,myslim..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš kuličky?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, venusine

Reagovat
božský John

Reagovat
božský John

Saiver se učí anglicky?

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

tiez nechapem comu sa ti pakovia smeju

Reagovat
smazaný uživatel

ten klub je mi cim dal vice simpaticky, chtel bych ho videt v lm, konecny umisteni v pl by mohlo vypadat takhle: 1.) Chelsea, 2.) Man united, 3.) Arsenal, 4.) Man city, 5.) Sunderland, 6.)Fulham a liverpool se bude pohybovat kolem stredu tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

a Tottenham vypadne?

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

I když by to bylo moc pěkné, Sunderland pátý nebude a ani bych si to nepřál... Přece jen by to byl oproti loňské sezoně moc velký skok, který by mohl nadělat paseku, my bychom pak hráli ještě v Evropě, na což nemáme dostatečně kvalitní lavičku (snad zatím) a už vůbec ne obranu.

Reagovat
miky10

tak pro mě dneska zatim perfektní den.....Liverpool prohrál, Manchester United prohrál

zejtra Blues vyhrát a je tam náskok 6 bodů

btw. ten portsmouth dneska zase ukázal, že do tý druhý ligy prostě nepatří

Reagovat
smazaný uživatel

FULHAM

Reagovat
Tomekcz

uz se perou!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Co se děje?

Reagovat
Tomekcz

Arshavin nasimuloval primak a Nasri kdyz sel pro mic tak nekomu slapl na nohu a hned tam na nej naskakali

Reagovat
smazaný uživatel

Komedie... Díky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Kdyby něco,tak to byl Diaby a nenasimuloval to, byl dvěma hráči strčen,podáváš špatné informace.

Reagovat
fantomas

Konečně něco vzrušujícícho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to jde dobře Manutd teda dostal výklep zítra se těším na studio Double

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne, bude tam Radotínský...

Reagovat
božský John

Pan úsměv

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Pan "křečový" úsměv

Reagovat
božský John

Zlatej Sláva..nemyslim Fetisova,ale toho slováka..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Sláva Jurko, na toho se doma vždy rádi díváme... Fetisov je ale taky borec, v tolika letech se postavit na led jen kvůli armádnímu klubu...

Reagovat
božský John

Jj, oba jsou borci, i když sláva Fetisov toho dokázal víc, ale Jurka(nemoh jsem si vzpomenout) si rád poslechnu...

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko je oba porovnávat, oba jsou špičky ve svém oboru...

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, neříkalo se tak Foeovi, tomu co hrál za City a zemřel?

Reagovat
božský John

Jo,něco s úsměvem tam bylo myslim..

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi je ten jeho priblbly usmev ked nieco dopovie

Reagovat
božský John

Přesně to myslim, prostě pan úsměv..

Reagovat
smazaný uživatel

ale inak klobuk dole, ten ma o anglickom futbale velky prehlad, len na tu obrazovku mi nepride taky sympos, asi by bol lepsi v radiu

Reagovat
božský John

to jo, i články má pěkný,ale stejně si myslim, že Jurko je lepší...líbí se mi víc jeho komentování i mi přijde lepší ve studiu...pohotovější

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase Radotín má daleko větší přehled, říkal to i sám Slavo

Reagovat
smazaný uživatel

Co z toho, když to neumí podat?

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt no

Reagovat
smazaný uživatel

Slavo je tam asi nejlepší co se fotbalu týče... Dobrý je taky Šedivý, co komentuje hokej a florbal...

Reagovat
božský John

Oj,tak takovej přehled neznám...já mam zas rád komentátory Eurosportu...Homolka,otec a syn(nemůžu si vzpomenout na jména) a fajn je i bejvalej lýýžař borek Zakouřil

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo ten, Bakalář... Tušim komentuje cyklistiku... Pak i snookeři... Homolka mě neskutečně sere, když protahuje jména skokanů ny lyžích, když zrovna letí daleko...

Reagovat
božský John

No jo, já se vždycky leknu, hraje si na ty jihoamerický,ale chápu ho, prožívá to

Bakalář už je trošku senil,ale průvodce po Francii je dobrej,aj po itálii

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo když zdůrazňuje takovým divním způsobem poslední slabiky... Ale jinak se taky dá poslouchat...

Reagovat
božský John

Mně přijde takovej lidovej, dobře se poslouchá...né jak Baky, kterej než se vymáčkne...

Reagovat
božský John

Škorpil, to je to jméno

Reagovat
smazaný uživatel

Bidrman, kterej komentuje baseball a tenis (a určitě ještě něco), je taky hodně dobrej. Galaxie má na tenis kromě toho Slováka samy dobry komentátory

Reagovat
božský John

Jo Bidrman je dobrej, co se týče tenisu,tak výbornej...baseball tolik nechytám,tak nevim..ještě ten,co komentuje basket není špatnej

Reagovat
smazaný uživatel

Příjemnej hlas, zajímavý postřehy, dokáže zápas proložit zajímavostma. A v baseballu je taky perfektní

Reagovat
smazaný uživatel

1. při tenise nevidím na míček

2. baseball je pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

jurko ma moderatorske vlohy, papulu a hlavne prax. moderuje na stadione sprievodne programy, akcie, v radiu okey, predtym fun radio atd.

ale je to aj riadny pako, raz uvadzal nejaky medzistatny zapas, tusim Slovensko-Turecko v Bratislave ked sa rozcvicovali mazoretky postavane do 3 poschodi na pleciach a ten chumaj utekal z druheho konca ihriska a krical podme sa pozriet co maju pod suknami. tie 14-rocne pipky skoro popadali na hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zas četl, že ho kolegové moc nemají rádi a někdy dokonce si měl dělat srandu z nějakého Brita, který mu na nějakém vystoupení nerozuměl ani slovo...

Reagovat
božský John

Ježiš

Tak to je fekál trošku mno, ale jinak jsem netušil,že má tkaovou mediální kariéru..

Reagovat
smazaný uživatel

No moc tomu neverím čo napísal ... inak mne sa vždy páči ked moderuje Zlatý puk u nás na Slovensku tam je skvelý jak si robí srandu z hokejistov

Reagovat
smazaný uživatel

? ved ja som na tom zapase bol

Reagovat
smazaný uživatel

Sak ani sam presne nevis na akom ..

Reagovat
smazaný uživatel

s tureckom. a to je snad jedno nie? pamatam si ze to urobil tak co riesis??

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna je trapny

Reagovat
sejber

po dvoch rokoch gol z priameho kopu a este od Denilsona

Reagovat
Amos

Dneska Deni ale hraje dobře.. kolikrát hasil dokonce po Songoj a má parádní skluzy.. Ten gol si zaslouzil.

Reagovat
smazaný uživatel

Denilson nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

On sa "ukopnúť" vie... To je tak všetko.

Reagovat
Tomekcz

to snad nemysli vazne dalsi nasimulovanej primak a gol Tech deti se staci dotknout a hned lezi

Reagovat
Arbiter

Šava je dítě

Reagovat
smazaný uživatel

Bol to Diaby a nebolo nič nafilmované.

Reagovat
Arbiter

vycházím z informací z druhé ruky na koukání nemám čas...Jinak úpřimnou soustrast...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, to mi došlo...ďakujem.

Reagovat
Janča4

... dětí? jo no takovej Gallas, Silvestre ti nosí ještě plíny že? ...

Reagovat
Lovec

Nasimulovaný? Diaby regulérně podklouzl, tak nevím, co tady tlačíš. V zájmu všech, co čtou diskuzi a nechcou se z ní kvůli takovým jako ty pozvracet, si příště to, co tady chceš vypustit, promysli. Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

regulérně podklouzl

Reagovat
Lovec

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si nedokážu představit, jak vypadá neregulérní podklouznutí..

Reagovat
Lovec

Baví tě to co . Já nemám čas tady slovíčkařit. Tím slovem jsem chtěl vyvrátit to Tomekczovo stupidní tvrzení, že Diaby simuloval. Příště to napíšu v angličtině - jejich "casual slip" by bylo asi lingvistovi tvého formátu jasnější. Maucta

Reagovat
Amos

Simtě před chvilkou jsi se ptal co se stalo,ani jsi to neviděl,dostal jsi špatné informace,nazveš Arshavina dítětem,přitom to byl Diaby a ještě ,že nasimulované.. Jsi mimo :)

Reagovat
Lovec

Ani se nesnaž, to nemá cenu.

Reagovat
Amos

nemá ..

Reagovat
smazaný uživatel

pls.niekodo jaky je stav arsenal-hull ?teda a sa nemylim a hraju s hullom

Reagovat
smazaný uživatel

livesport.cz

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 vedou Tigers (Hull, ak sa nemylim)...

Reagovat
Arbiter

nemusíš být tak hnusný, se jen zeptal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja som sa len opytal .lebo som nevedel ci hra arsena s hullom lebo som si to zmylil so za wolves a burnley.ale tak sorry ze som sa pomylil ved ja som zabudol ze ty si dokonaly a ti si sa nikdy nepomylil

Reagovat
smazaný uživatel

No víš... Pomýlil a hodněkrát... Jenomže ty píšeš pod článek, kde jsou vypsané všechny zápasy...

Reagovat
smazaný uživatel

ok nevsimol som si to

Reagovat
smazaný uživatel

Hull vedie 3-0

Reagovat
fantomas

To je nudáá. Nikdo na sebe nedokáže vzít odpovědnost, jen Nasri, kterému za to mnohokrát děkuju. Jinak je to hodně nezáživná pokopávaná s tvůrcem hry Alexem Songem. Pfff. Jinak věřim, že ten Denilsonův přímák by lepší golman chytil. Nebyl to bůhvíjaký zázrak, to fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

No moc se mi nelíbilo, že mu přišlápl nohu po odpískání...

Reagovat
fantomas

Nevim, nevšiml sem si.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho vznikla ta mela právě

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si to videl? Akokoľvek som sa snažil, cez tú hradbu tiel som len videl kontakt tiel a padajúceho Garciu. Škoda tej kamery.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 2 minuty po té akci pak ukázali ještě záběr, kde bylo vidět, že mu šlápl na nárt levé nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to repete. Inak, že mu niečo podobné dozaista spravil bolo jasné, len som to sakra nevidel

Reagovat
Counter

Mi se zas nelíbilo, že se tam borec křečovitě válel dvě minuty, pak vstal a bez ošetření pokračoval ve hře... Ani si nejsem jistý, jestli to Nasri vůbec chtěl udělat, všímal jsem si hlavně Hunta, jak provokativně bere míč do rukou z místa přestupku...

Reagovat
sejber

Reagovat
Counter

Tak čekal jsem, že to bude ještě horší Aspoň Hull nepouštíme k ničemu jinému než zku*veným provokacím, Huntovi by možná prokopnutí lebky ala Čech mohlo pomoct, chová se jak dobytek. A na Denílsonovy góly si asi budu muset začít zvykat, konečně je ten chlapec platný aspoň v něčem...

Reagovat
fantomas

Jo, taky sem to čekal horší. To je pozitivní.

Reagovat
Counter

Samozřejmě na Villans tenhle výkon stačí asi prvních pět minut, ale snad už bude zdravý Cesc a Traoré, čímž by se hra hned zvedla...

Reagovat
Liquid

škoda že Hull inkasoval z vymyšlené standartky, jinak ale nic moc z obou stran, Hunt je psychopat, po 10 minutách sem říkal, že bez žlutý nedohraje btw nevšiml sem si mimo jemného úderu bradou do ramene, že by Nasrí něco provedl

Reagovat
Lovec

Prošlápl nárt Garciovi. A docela pořádně ... nevím na kolik to bylo umýslné, protože se dolů nedíval, ale já už bych se dneska nedivil ničemu ...

Reagovat
vitasrp

Nasri soupeři evidentně přišlápl nohu, z těch záběrů to bylo perfektně vidět.. Proto taky ta mela..

Reagovat
smazaný uživatel

Kurnik, musím si to pozrieť ešte raz, asi som pozeral na iné nohy

Reagovat
vitasrp

Asi ano, protože to přišlápnutí bylo vidět naprosto v pohodě..

Reagovat
Liquid

v tom případě měl být vyloučen

Reagovat
Amos

Hunt je pěknej blázen,naráží do Almunii , pere se , hraje tvrdě (až moc) ... Ten dneska nedohraje dokonce :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri zatím nejlepší

Reagovat
Tomanatura

Tak už je to na ofiko stránkách, MANCINI MANAŽEREM MANCHESTERU CITY.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No to som teda "zvedavý".

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ja taky...

Reagovat
Liquid

škoda Hughes je sympaťák

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně nějakej sympaťák . Jsem zvědavej, kdo z Italů je teď na řadě, celkem to v Anglii začínají ovládat.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jsem zvědavej, kdo poletí první... Sázím na Zolu, pak souboj Milánských es - kdo to více podělá...

Reagovat
Arbiter

Ancelotti tomu bohudík nijak nenapomáhá a zatím to vypadá, že Zolův WHU půjde z kola ven

Reagovat
Tomanatura

No nevím, ale Roberto mi byl vždy nesympatický. Hlavně jde o to, že teď to bude opravdu druhá Chelsea.

Reagovat
Arbiter

Mourinho přišel hned po úspěchu na evropské scéně s ne nejkvalitnějším kádrem, Mancini přichází s trochu horším renomé

Reagovat
Tomanatura

To ej uplně fuk, prostě tam natahá milion blbců.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Talianom skončila, ŠejkCity pravdepodobne Talianom len začne...

Reagovat
Arbiter

a prý, že majitelé nad tím fotbalem rozumně uvažují

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
hefy

A maj přetíženej web.

Reagovat
Kapřík

Fakt banda debilů. To zas bude přestupový období plný titulků: Mancini chce Daniele De Rossiho! a podobně. Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hnus, ale ani se tomu vyhazovu Hughese nedivím. Žádnej výraznej progres jsem tam už druhým rokem neviděl. Mancini určitě kvalitní je, ale určitě ho všichni budou nesnášet po přestupovém období.

Reagovat
smazaný uživatel

Málokdy přijde jako náhrada horší manažer. Vlastně pochybuju, že Mancini má vůbec nějaký manažerský schopnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já neříkám, že je Mancini lepší nebo horší než Hughes. Taky bych viděl po Sparkym na lavičce určitě někoho jiného. Jen souhlasím s šejkama, že vyhazov Hughese není mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak to říkám já, ne ty.

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz sa vsetci ospravedlnte na adresu robinho.7

Reagovat
terry

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

ked ste sa mu smiali po tom co napisal ze Mancini ide do City

Reagovat
smazaný uživatel

Protože už sme to tu řešili 10 minut předtím

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

To už si nemůžem z nikoho ani udělat srandu?

Reagovat
smazaný uživatel

to je co za sranda?

Reagovat
smazaný uživatel

Že to primitivnější jedinci nepochopí není naše věc...

Reagovat
smazaný uživatel

primitivna sranda sa vzdy chape tazsie

Reagovat
smazaný uživatel

O to smutnější je, že nechápeš ani jednoduchou srandu.

Reagovat
terry

Jak jsem letos Citizens neskutečně přál, tak doufám, že tohle se jim vrátí a to tím nejhorším způsobem. Je mi z toho na blití.

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus im neprajem, stačí ak sa nedostanú do Big4 oni, ale omnoho sympatickejšie tímy Villans alebo Spurs.

Reagovat
terry

Mě fakt zklamali. Já jim ani nechtěl moc fandit, ale pak prostě Sparky vymyslel neskutečně sympatickej tým, kterýmu se nedalo nepřát. Navíc většinou pohledná hra.

Reagovat
smazaný uživatel

za tych 200 melka co dostal na nakupy uz mali byt uplne inde. ja tam tiez nevidim do buducnosti nejaku perspektivu vyrazneho zlepsenia. vsetko je to take hrrr dopredu, ok dobre sa na to diva ked padaju goly ale majitelov moze z toho akurat slak trafit. mancini to trocha skroti, uvidis ze budu dostavat menej golov a tie vysledky sa dostavia. nie je mozne aby za tyzden dostali preboha 9 golov.

Reagovat
smazaný uživatel

at se do big four dostane tym, ktery si to zaslozi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Tak moje sympatie rázem spadly, LM přeju jednoznačně Spurs a momentálním prvním 3. City by ještě teoreticky mohlo zachránit nepostoupení do pohárů, tím pádem by tam moc lidí nešlo...

Reagovat
Kapřík

Asi tak. Snad se jim to vrátí .

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

DENILSON NADHERNY GOL, DIK DENI VYCAROVAL SI MI USMEV

Reagovat
Amos

Tyvole Dudu

Reagovat
Arbiter

tak vyhodíli Hughese a celý realizační tým, to si Mancini užije švandy, umí on vůbec anglicky?

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti tiez nevie a pozri kde su v tabulke

Reagovat
fantomas

Ancelotti ale aspoň je PAN trenér.

Reagovat
Arbiter

Ancelotti na to měl celou přípravu, Mancini do toho spadne a bude muset plavat hned...

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je na jak dlouho..

Reagovat
terry

Od tý doby, co skončil v Interu, tak se prej pečlivě učil.

Reagovat
Tomanatura

Manchester City Football Club can confirm the appointment, with immediate effect on a permanent contract, of Roberto Mancini and are also pleased to announce that Brian Kidd will join Roberto as assistant manager.

Reagovat
Arbiter

celkově jsem to jen tak přelétl..."Mark Bowen, Eddie Niedzwiecki, Kevin Hitchcock and Glyn Hodges have also left the Club and further appointments will be announced in due course." No a i kdyby tam zůstal jeden, bude se plácat, nezávidím mu tu situaci...

Reagovat
terry

I když jak vtipně poznamenal Talkers, tohle se dost výrazně podobá výměně Ranieri - Mourinho.

Reagovat
Amos

Pravda se ukázala !!!!

Reagovat
herbage

Reagovat
vladis271

Citizens mi boli nesympatický a natom sa príchodom Mancinniho nič nemení.

Reagovat
fantomas

Panebože.

Reagovat
cink

cink

19.12.2009 11:18

dneska fakt výborné zápasy na vsazení

Aston Villa- Stoke 1 @1,4

ManCity- Sunderland 1 @1,5

Fulham- ManUtd (1:0) 1X @1,45

Arsenal- Hull 1 @1,2

[reagovat]

maxwell

19.12.2009 11:37

[reagovat]

cink

19.12.2009 11:58

všaxi kolem 6té vzpomeň a zasměj

[reagovat]

Xavi8

19.12.2009 11:41

[reagovat]

bayern + udinese

19.12.2009 11:58

to je také nemusí ti vyjsť ani jedno Namiesto Fulhamu by som volil skôr Portsmouth - Liverpool 1X (1,95)

[reagovat]

cink

19.12.2009 12:00

ještě bych přihodil Alkmaar @1,3

Reagovat
cink

maxwell a Xavi8 reagovali takhle

Reagovat
Xavi8

dost nizky kurz na 4 zapasy, ja som sa smial hlavne tomu Arsenalu, napr ja som ich mal na handicape

Reagovat
hefy

Už mi web Citizens taky naběhl a vedení je, s prominutim, banda kokotů.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak horší to letos asi nebude, každopádně dlouhodobě si pohoršili.

Reagovat
hefy

No jsem teď zvědavej na přestupový období, co tam ten Ital natahá za paskvil, protože Hughsovo nákupy byly vesměs logické a taky přišlo dost angličanů. Pochybuju, že to samý bude dělat Mancini.

Reagovat
Amos

gooool , krasna akce .. Konečně Dudu !!

Reagovat
herbage

Tal ona je to pravda. ManCity

Reagovat
herbage

Eduardooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná akce

Reagovat
fantomas

Nádhera. Snad to Eduardovi pomůže.

Reagovat
F.Torres

já ti řikal, že daj aspon 2 fíky

Reagovat
herbage

Welcome signore Mancini

Reagovat
smazaný uživatel

to ještě bude sranda

Reagovat
fantomas

Nasri si za dnešek zaslouží standing ovation. Na jeho výkonu dneska stála naše hra.

Reagovat
Xavi8

Reagovat
Amos

Už je to nudná hra... Bude to odchodem Nasriho :-) Dneska hral skvele !

Reagovat
Amos

Krasna akce 3:0 Diaby !

Reagovat
fantomas

82. minuta - střídání a nahoru jde Vela, zatímco Wilshere mrzne dál a už je jasné, že se na hřiště nepodívá. To je fakt zlej sen. Ne, Jacku, běž na hostování, tady v Arsenalu s tebou nikdo nepočítá.

Reagovat
$dolar$

V 17. letech si myslim ze s lavickou muze byt nadmiru spokojen Ale taky bych mu radil jit na hostovani

Reagovat
fantomas

O to nejde, jde o to, že před nim jakožto Angličanem dostává přednost naprosto průměrný Mexičan. To je k zamyšlení, a právě proto by měl na Wengera hodit bobek.

Reagovat
Amos

Prdlajs,JW by měl jít na hostovačku a je jasny,že s nim nebude počitat,kdyz mu je 17 byl by na nej velkej tlak..

Reagovat
fantomas

Reagovat
Amos

No co .. JW je mladej , jeho talent se rozvíjet bude , ale musí na hostování , Vela je přeci jen starší a tak dostává přednost,navíc místo koho by šel , když tam přišel Ramsey za Nasriho a Walcott za Dudua ... JW neni utočník

Reagovat
fantomas

Takže je to vše jen o věku? A proto Fabregas vyletěl už v šestnácti, v sedmnácti?

Mohl klidně hrát těsně pod Walcottem. Vždycky to jde nějak zařídit, kór když de o univerzála, jakym je Wilshere. Jinak mě vůbec nejde o to, aby ted hrál základ a já nevim co ještě, jen mi jde o ten "souboj" s Velou, kterej pro mě naprosto nepochopitelně prohrává na celé čáře. To je směšný. Kdyby byl Fabregas Angličan, taky by teď hrál někde v Burnley a ani by se nevědělo o tom, že někdy v mládí hrával za Arsenal.

Reagovat
Amos

Děláš,jakoby byl JW na odchodu přitom pujde jen na hostovačku .. Vela je jinej hráč než JW .

Reagovat
fantomas

Nedělám, já to spíš chci. Hostovačku s opcí.

Reagovat
fantomas

Tak jestli zejtra Chelsea udrží nulu, což je dost možný, budu mít komplet obranu s čistym kontem a šesti body.

Reagovat
fantomas

*ve Fantě

Reagovat
Counter

V druhém poločase po (vymyšlené?) penaltě následovala pohodvá exhibice, kdy Diaby učil, jak se hraje fotbal. Jeho gólové akce byly obě parádní, přímočaré a efektivní. Jen tak dál, Abou

Reagovat
fantomas

Diaby, Nasri a Gallas hráči zápasu.

Reagovat
Counter

Nakonec to dobře dopadlo, líbilo se mi i nasazení, vyhecovanost a na naše poměry slušná koncentrovanost. I střídající hráči šli na hřiště s chutí a nadále pokračovali ve vysokém tempu, tak to má vypadat... A Nasri s Diabym si Cescovu úlohu rozdělili více než slušně, zálohu dneska můžu pochválit.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal dobrý výkon, i když na můj vkus dost laciných ztrát, ale to je tím věkem...Díval jsem se z jistých důvodů do 82. minuty. Nejvíc se mi líbil Diaby.

Reagovat
smazaný uživatel

za MU hralo zas Bečko v čele s rooneym

Reagovat
Arbiter

600. pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

1000

Reagovat
smazaný uživatel

kouknu na výsledky a co nevidím.... FULHAM

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím Theo dostaň se zpět do formy, současnýmu Arsenalu by to neskutečně pomohlo...

Reagovat
Chazy
Reagovat
honziss

600. pro Zola out, Hughes in.

Reagovat
pa3ce

Reagovat
sejber

Reagovat
smazaný uživatel

Biljaletdinov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nečekal, že se adaptuje tak rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne, ale vím, že jste ho chválili, tak jsem se na něj zaměřil, a získal si mě okamžitě

Reagovat
smazaný uživatel

No, o adaptaci zatím nemůže být ani řeč.

Reagovat
smazaný uživatel

Lokomotiv

Reagovat
smazaný uživatel

Diamanti

Reagovat
smazaný uživatel

Danny Guthrie

Reagovat
Swarley

nedívám se ani na jeden přspěvek, ale věřím, že 90% fanoušků už tu píšou o něco o možném titulu

Reagovat
Swarley

fanoušků Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Brummies

Reagovat
Chazy

sice hraji Brums hrozny antifotbal, ale neda se jim to neprat..

Reagovat
smazaný uživatel

To urcite, hlavne aby McLeish nedopadl jako Hughes.

Reagovat
smazaný uživatel

tankista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

sice řadím rozh.deana do absolutní světové špičky ale co vyvaděl dneska na upton parku ... ruka hned na začatku gabbidona faul a.colea to byl jasná penalta pro whu, naopak uznavam že HOOODNĚ přísná penalta ve prospěch chelsea.. ale to potom ... ??? !! WTF ? dyt vybíhali hrači WHU tak proč to pakoval furt ??? takhel by mohli vybýhávat až do allellujááá ... nikdo z cfc neporušil pravidlo vběhnutí do vapna.. ale lampard ..KLOBOUČEK za ty nervy !! ale i tak .. remíza je neuspěch

Reagovat
Amos

Už jen 6 bodů na vás + zápas k dobru ... No ale ta Lampse penalta :-D .. 3x ale zvládl to,borec .. Jina vám to zachránil Čech tim skvělým zakrokem po hlávce někoho z WHU těsně před koncem..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych v pripade arsenalu krotil optimismus, arsenal hraje strasne...

Reagovat
Amos

I kdybysme hráli ještě hůř,než strašně,tak je mi to ukradený..Hlavně,že máme 3 body.. A jinak ted jsme hráli celkem dobře na to,že jsme neměli žádnýho kreativního záložníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea na tom není herně o moc lépe...

Reagovat
Arbiter

ale jedná se o posledních pár zápasů...A vše začalo tak nevinně, prohrou v Shit Cupu...

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně nevěřím, že by prohra v Carlingu nějak ovlivnila následující zápasy - soupeři se začali učit, kdežto Ancelotti jede tvrdohlavě to samé a Drogbova forma o něco spadla (alespon dneska).

Jak jsem psal, on je ten rozdílovej hráč, když rozdíl neudělá on, tak nikdo.

Reagovat
Arbiter

ona ta prohra sama o sobě neovlivnila nic, jde o to, že se pak nasčítaly ty remízy a pak už to jelo...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nevidím jako následek té prohry, hráli tam jiní hráči, jiný systém.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt nevim jak jsi k tomu došel...ano v poslední době se mu nepodařilo pár zápasů (spíš poločasů), ale rozhodně "strašný" to neni. Neni´to dobrý, ale že bych z toho blil to ne.

Reagovat
mike.84

jojo ten čech ... dneska chytal tak jak yby každy chtěl. neviděl sem žadne zavahaní

Reagovat
smazaný uživatel

DIAMANTIIIIIIIIIIIII pořád...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se ten Radotinský směje jak hobit?

Reagovat
Amos

křečový úsměv :D

Reagovat
supervizor

Postranní to moc, moc přál Chealsea.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
supervizor

*Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Kladivari skoda, ze sudi pripiskaval modrym, jinak by to WHU zvladl

Reagovat
Deywid

Reagovat
terry

Reagovat
vitasrp

Ten rozhodčí byl ale znovu neskutečný tragéd.. A řeknu to i přes to, že on ve finále CFC "pomohl".. Proč proboha odpíská jedinou penaltu ze tří možností, která nebyla?? Upson zahrál jednoznačně míč, nekapíruju, proč to jako byla penalta.. Ruka Fauberta byla jasně na pentli, přitom píšťalka zůstala němá, pak faul na Kaloua, který se také dal pískat a byl by o mnoho jasnější jak ta "skutečná" pentle.. Dále úžasná hlavní role frajera s píšťalkou při penaltě, skutečně nevím, co tam vymýšlel, proč pentli nechal dvakrát opakovat, přičemž tohle vbíhání je naprosto normální, přirozený, většinou se to pouští a rup, najednou se chce asi někdo obsadit do hlavní role.. Na konci pak ta obří šance WHU, která ale byla z ofsajdu, zase špatně posouzená situace od trojice rozhodčích, no a pak mi nevoněl nastavený čas, nakonec ale díky bohu, že učinil tak, jak učinil, neboť by nám WHU ještě šoupl fíka.. V druhé půli byla střídání, myslím, že tam proběhlo také jedno ošetřování a nakonec - třikrát zahraná penalta, která taktéž nějakou tu minutku z hracího času ukrojila..Ale jak říkám, zaplaťbůh, že se hrály minuty jen tři, mohli jsme taky odejít poraženi..

Jinak nejde mi o to dokazovat, že je CFC postižená, o to mi fakt nejde, protože je to dnes v podstatě naopak, ale štve mě, kolik mylných a chybných rozhodnutí rozhodčí poslední dobou udělají.. Začíná mi to fakt extrémně vadit, fotbal je hra, která má pravidla a který by se měla dodržovat, nicméně mně poslední dobou připadá, že je to spíš loterie, co rozhodčí uvidí a co ne, co špatně posoudí atp..

Btw. píši chybná rozhodnutí výhradně proti CFC, ovšem netvrdím, že vůči WHU nebyla, jen jsem je logicky tolik nezaznamenal a nezapamatoval si je.. Rozhodčí byl špatný na obě strany, nakonec se klidně dá říci, že více poškodil WHU..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsi fanda Hammers ne?

Reagovat
terry

Až po CHelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad ještě nefandí Tottenhamu a Milwallu

Reagovat
hefy

Což je ještě komičtější.

Reagovat
Arbiter

nene, je to modrásek, co nesmyslně přeje kladívkam

Reagovat
sejber

WHU

Reagovat
Tomekcz

to neni mozny jak tady nekteri fans Chelsea blijou na rozhodciho, vsak piskal otresne na obe strany a West Ham mohl mit taky dalsi penaltu, no jo porad se nemuze piskat pro Chelsea

Reagovat
vitasrp

Však třeba mně vadí, že vůbec píská špatně.. Na kterou stranu víc, to mi je trochu šumák, začíná mi připadat, že těch chyb od rozhodčích vidím víc a víc..

Reagovat
smazaný uživatel

Carlito najdi si koule - budeš je potřebovat.

Ze základní sestavy vyhodit Ballacka a dát tam někoho běhavějšího. Co zkusit konečně Rusa?

K Drogbovi Kalou nepatří, on potřebuje někoho, kdo si s míčem rozumí.

Doufám, že kecy, že útočníka nepotřebuješ jsou jen snižováním ceny - protože dneska se ukázalo, že ho potřebuješ možná stejně, jako vykopnout Kaloua. Sturridge ukázal potenciál, ale být trojkou, na to nemá.

Prosím, stáhni si nějaké video, kde se hraje fotbal. Tvůj diamant je na hov*o a tlačit to středem, když je přehuštěný, to je celkem blbost. Tuhle taktiku zvládl přečíst i Zola, který je považován za největšího amatéra v PL momentálně, to už něco znamená. Už si tvůj systém každý přečetl a pokud nezměníš taktiku nebo nedáš běhavější a dravější hráče, tak dopadneš jako expert Scolari.

Tak ať to lítá

Reagovat
homeles8

--------Drogba---Anelka--------

Zhirkov---------------------Cole

---------Lampard-Essien------

asi málo obrany co?

Reagovat
homeles8

----------Drogba----------

Zhirkov--------------Cole

-----------Lampard--------

--------Essien-Mikel-----

co teď?

Reagovat
Arbiter

první varianta asi lepší bo Jura to dozadu odsere

Reagovat
smazaný uživatel

Ta druhá je ideální, ta první taky není špatná. Jen bych přesunu Essiena na pravo a Colea na střed...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

....potřebujem nutně útočníka,páč až bude chybet Didi,tak budem v pr****.Ballack na to uz nema

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mi ta hra ale fakt nechutně připomínala hru za Scolariho. A Ballack na začátku a teď je jak bílá a černá. Do základu bych ho dával snad jen proti těžším soupeřům. Běhavějšího? Vždyť vždy, když se dělali statistiky, tak Ballack měl bezkonkurenčně nejvíc naběhaných kiláků.

Reagovat
Arbiter

on asi měl nějakého hráče,co má výbušnou rychlost, co ti udělápár kliček ala Jura a Joey

Reagovat
smazaný uživatel

Špatně vyjádřeno, prostě akčnějšího, schopného 1v1, rychlejšího...

Reagovat
fantomas

Bilja.

Reagovat
smazaný uživatel

...hrál velký kulový.

Reagovat
fantomas

...a zase se trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

...ale do vystřídání bys o něj pohledem nezavadil.

Reagovat
fantomas

...to je možný, já na to nekoukal.

Reagovat
mike.84

jinak ted se směju tady těm radoby znalcům chelsea kteří na začatku sezony neochvějně mluvili o tom jak ancelotti at bude chtít nebo ne bude muset hrat na křídla .. a stejně i ted v době kdy ma konečně všecky křídla k dispozici tak hraje diamant a cole se přeorientoval na "podhrot" .. ale je asi vidět e posldní dobou to nějak nefunguje. dnes na west hamu bylo vidět jak moc hrají úzce.. vždycky chyběla poslední finalní nahravka.. bolí oči z toho jak se musí nadřít aby měli šanci.. a přitom stačí hrač na řídle , centr a drogba ma takovou formu že by se často nemylil.. je hezke že diamantová čtveřice se pohybuje neustale pospolu a je nepropustná ovšem ashley ani braňo nemůžou splnit tuto funkci idkyž oba hrají momentalně podle mě na (nebo hodně blízko) svých možností.

Reagovat
Arbiter

však on bude muset Jinak Joey je na místě, na kterém je minimálně podle svých slov jako doma, on se spíš vždy přeorientovával ze středu na kraje..

Reagovat
mike.84

nemyslím si .. jo měl by ale on věří svému xxxx let staremu stystemu se hrou uprostřed.. chyba pod lmě je v tom že ma absolutně dobre hrače na křídla. ted kdyby hral systemem jakym hral man loni a předloni tak byl naskok daleko vyšší. možna bych se nebal kdyby zkusil to same co hraje barca. kdyby hral klasice 433 tak včera žirkov ukazal že na to ma - utočny triangl bych pak rad viděl žirkov-drogba-cole , kdyby hral 4231 jak barca tak podhrot anelka, triangl stejny jako výše a jistička essien s lampsem.

je fakt ÚMORNÉ pro cfc nachystat si šanci když hraje proti týmum kteří to ve středu zhustí bojovníkama. samozřejmě každy zapas je jiný, příště s birminghamem mužou hrat stejně a třeba vyhrajou 5-0 .. nebo 1-0 ale měl by ty křídla zkusit. s tím co má si muže dovolit hrat v utočne fazi otevřeněji a více agresivněji..

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že v zimě mu nic jinýho nezbyde. Odejde Drogba a Kalou + nevím na jak dlouho se zranil Anelka. Na dva útočníky s tímhle neTOP materiálem se prostě hrát nedá, jedině, že by někdo přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně se směj, Ancelotti bude muset hrát na křídla, jinak dopadne špatně...

Reagovat
vitasrp

To je pravda, on ten diamant stejně nesl největší úspěchy, když do něj bylo zakomponováno co nejvíce prvků z křídelní hry.. Čili Malouda v záloze, J. Cole na podhrotu a Anelka v pozici tvořivého útočníka, který si často sbíhal do lajn a odtamtud se prosazoval.. Třeba akci přes prostor u lajny jsem dnes viděl jen jednou.. On ten Anelka dost scházel, možná se to nezdá, ale jeho výpomoc v křídelních prostorech a tudíž přínos pro mužstvo určitě není zanedbatelný.. Právě on byl často tím hráčem, který sice branku nedá, ale vymyslí finální či předfinální fázi.. Dneska tam bohužel nikdo takový nebyl..

Reagovat
Arbiter

ale jo, Drogba

Reagovat
Counter

ten upoutal jenom střelou ala van Basten...

Reagovat
Arbiter

proto

Reagovat
smazaný uživatel

Západní šunky!!!

Reagovat
mike.84

jinak ja nesleduju ty nedělni studia před vykopem ale dneska sem "stihl" (bohužel) asi posledních 5 minut.. kdo to byl za debilka ze stodolní vedle slavo jurka ?????, ten když řekne jinou než holou větu s více než jedním podmětem a dvěma předlažkami tak musí jit slavit za skvěly výkon .. to byl fakt dementek..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je pravda, ten byl hroznej. Ale jinak je to studio celkem dobrý, a líbil se mi ten komentátor jak byl s otavou, dělá to emotivně, to se mi líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Moje poznatky z dneška.

- hra = odpornej hnus připomínající Scolariho házenou

+ neuvěřitelná psychická odolnost Lamparda, kterej proměnil 3 penalty na stadionu, kde ho nejvíc lidí nenávidí

+ support našich fans, kteří se častokrát vyrovnali vždy skvělým šunkám

+ Ivanovič, kterej se stále víc jeví jako Grantův kumšt, když ho přivedl...Bosngwa si už nekopne

- nenasazování Žirkova, tuším že Rus a Joey budou u nás jedni z mála, kteří to umí skvěle jeden na jednoho

+ Mikelovi, kterej dneska skoro nic neposral a určitě hrál líp než Ballack

+ Terrymu za tu zarputilost

- Kalou jdi už prosím tě o dům dál, rád tě mám, občas gól dáš, ale nejsi hráč pro klub hrající o titul

Reagovat
smazaný uživatel

+ Lampardovi za to, že byl všude a zlepšil se...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

že by ho pencle proti Portsmouthu tak nakopla?

Reagovat
smazaný uživatel

-Cashleymu za penaltu a hru... Nevím, mě se vůbec nelíbí poslední dobou...

Reagovat
Arbiter

poslední tři zápasy mu nesedly...

Reagovat
smazaný uživatel

chudáci fanoušci Hammers

Reagovat
honziss

To je neskutečné, opravdu.

Reagovat
Arbiter

bye bye WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Srandista.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda Liverpoolu, že je před nima Birmingham(neřikam že Birmingham je špatnej tým ale stejně tyhle dva týmy se nedaj srovnat )

Reagovat
Arbiter

vítězná dohrávka Fulhamu a jsou devátí

Reagovat
terry

Nový manažer Manchesteru City Roberto Mancini pomalu skládá seznam vytipovaných posil. Podle listu Sunday Times jsou na seznamu Thierry Henry, Fernando Torres, Sergio Agüero, Franck Ribéry, Ángel Di María, Javier Mascherano, Yaya Touré a Matthew Upson.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad takové ftákovině nevěříš .

Reagovat
terry

Samozřejmě, že ne, ale prostě jsem se nemohl nezasmát.

Reagovat
smazaný uživatel

Henryho at si vezmou ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Henryho at si vezmou ( )

Reagovat
Chazy

Bulvar no, uz se to rozjizdi.

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

a to není okurkáč

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini chce "pulku"Barcelony

Reagovat
Arbiter

čistě teoreticky by mě zajímalo, kolik z těchto "posil" by šlo do ManCity

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju, že tak 5 by neodmítlo...

Reagovat
Arbiter

já myslím, že tak tří...

Reagovat
smazaný uživatel

Upson, di Maria a Yaya jsou podle mě jistí - pokud by je opravdu chtěl, tak by šli - lepší klub, popřípadě by Yaya hrál. Henry nevím, ten by možná šel. A zbylá čtveřice? Torres nepravděpodobný, Aguerro a Masch by možná šli.

Reagovat
smazaný uživatel

Masch by šel. Ten chce pořád v LFC zvýšit plat, že jinak neprodlouží a tak. Myslím, že doteď neprodloužil, a smlouvu má jen do konce roku, ten by byl levnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Henry by podle mě opravdu nešel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby přišel Torres a Upson, tak jsou CItizens za vodou i s takovym "trenérem"...

Reagovat
smazaný uživatel

Upson by udělal největší kravinu v životě, je jasný že by ho tam dotáhli jen proto, že Touré jede na APN.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak měli by vyrovnanou stoperskou trojici s tím, že Lescott umí i na lajně... Pro Upsona sice žádný terno, ale rozhodně by si polepšil. O platu ani nemluvě.

Reagovat
smazaný uživatel

Na lajnu mají lepší hráče, než co tam uhraje Lescott. Navíc se tím zabije Onuoha a částečně i Kompany. Come on you Moneycini

Reagovat
smazaný uživatel

Hezká přezdívka.. Já to myslím tak, že pro Citizens to je hlavně další variace jak sestavit obranu..

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že ten pitomec nám předvede hodně variací.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela mě to mrzí, jako že Anglickou kopanou moc nemusim, tak zrovna City se mi projevem strašně líbilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyls sám...

Reagovat
honziss

Kompany se tam neskutečně zabíjí. Doufám, že co nejrychleji vypadne a půjde někam, kde bude pravidelně hrát a stane se oporou.

Reagovat
smazaný uživatel

A brzo nebude v této situaci sám

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.. Vladko musí taky co nejrychleji pryč..

Reagovat
honziss

Teď už jo, ale Kompany nehrál ani pod Hughesem, což bylo alarmující, tak jsem si myslel, že zmizí už v zimě snad, ale teď asi to zkusí ještě pod Mancinim, no.

Reagovat
Arbiter

to by vedení L'poolu muselo ztratit totálně soudnost, aby prodali svůj klenot a asi by to znamenalo totální krach L'poolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Reds by to bylo nakonec dobré řešení... Když odejde Torres, tak půjde i Benítez..

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn, získají 60mil + zbaví se toho patlala...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase jim odejde nejlepší útočník PL.

Reagovat
Arbiter

znám lepšího

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba je podle mě na té samé úrovni.. Ale já mám radši Torrese, kvůli větší produktivitě.

Reagovat
Chazy

Ty vzdycky, Cech ma u tebe lepsi kopaci techniku jak Given atd atd.. nejzaslepenejsi fanda CFC na webu

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle sezonu je fakt Drogba nedostižný...

Reagovat
Arbiter

no jistě od tebe to beru jako pochvalu Jinak povšimni si, že jsem nenapsal, že je Drogba nejlepší, pouze jsem poznamenal, že znám lepšího

Reagovat
Chazy

To je prave to, ze u tebe se nic jinyho ani cekat neda

Reagovat
Arbiter

ale jdi ty, pokud někdo něco k*rvi, tak to řeknu a ještě řekni, že ne pouze nemám rád masové hony

Reagovat
Arbiter

jinak nikdy jsem nenapsal, že Čech má lepší kopací techniku než Given, jen jsem možná řekl, že má nejlepší v PL...To ale nejsou dvě totožná tvrzení

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pro tvou informaci.. Sakra, nevím jak začít... Prostě ti musím říct, že Given už není v Newcastlu...

Reagovat
Arbiter

díky za osvětu

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Are you serious?

Reagovat
Arbiter

podstatný tam je minulý čas, bavili jsme se o tom koncem loňské sezóny tušim teď bych se do takového hodnocení nepouštěl, je to relativní

Reagovat
Chazy

Uprostred letosni prosimte.

Reagovat
Chazy

Myslim uprostred jiz odehrany poloviny sezony .. dneska taky pisu vsechno nadvakrat

Reagovat
Arbiter

hoď odkaz...O tomhle pochybuju, bylo to před letníma prazdninama...

Reagovat
Chazy

hod odkaz ... nemyslis to vazne, ze ne

Reagovat
Arbiter

jasně, že jo bylo to v době, kdy jsme se bavili o Hiddinkovi

Reagovat
Chazy

Urcite v letosni sezone, ale i tak.. co to meni?

Reagovat
Arbiter

třeba, že se pokouším nemít absolutistický pohled?

Reagovat
fantomas

Absolutismus (z lat. absolutus – samostatný, nezávislý) je historiografický termín označující formu vlády tradičně charakterizovanou ústředním postavením panovníka, hospodářským a politickým centralismem, důležitostí armády a správního aparátu, existencí dvora a státní církve. Časově je pojem absolutismus používán pro období od poloviny 17. století (někdy konce 16. století) do Francouzské revoluce. Termín také dříve označoval celé dějinné období, v 90. letech 20. století byl však převrstven označením raný novověk v souvislosti se zásadním zpochybněním výpovědní hodnoty pojmu. Zpočátku sloužil absolutismus i jako synonymum pro absolutní monarchii.

Jak to s tim souvisí?

Reagovat
Arbiter

tak absolutní...je pozdě...

Reagovat
fantomas

I tak...Čech před dvěma roky hrál za Chelsea stejně jako za ní hrál včera. V obou případech šlo o působení v Premier League. Given hrál Premier League před dvěma roky stejně jako jí hrál včera. Čert vem, že pokaždý v jinym dresu. Pak mi teda vysvětli, jak můžeš myslet vážně tu svou obhajobu. Vždyť že má Čech nejlepší kopací techniku v PL nutně znamená, že ji má lepší i jak Given. No ne?

Reagovat
Arbiter

když dva hráči budou mít stejný počet vstřelených gólů za sezónu, dejme tomu Drogba s Torresem, tak taky třeba řekneš, že Drogba byl nejlepším střelcem. Nejlepší neznamená jediný...Co se týče výkonů brankařů, tak se snažím na tohle dívat s nadhledem, jelikož si myslím, že se nedá jednoznačně říci, kdo je jediný nejlepší...

Reagovat
fantomas

Aha. Prohrál sem.

Reagovat
smazaný uživatel

Getzo tu není

Reagovat
Arbiter

njn...

Reagovat
smazaný uživatel

Odejde jim nenahraditelný útočník. Ale za ty prachy seženou náhradu + zbaví se Beniteze + ještě jim zbude dost peněz na obchody....

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že jestli za něj daj opravdu 60, tak by si mohli koupit plno hráčů, který na klub velikosti Liverpoolu opravdu mají.. a nemusí to tam držet 3 hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by dostali 60, tak by za nějakých 30-35 mohli koupit špičkového útočníka(Suareze/Džeka/Fabiana) + jednoho útočníka na lavičku (Hunter/RvN). Za dalších 30 by mohli koupit CM a slušného křídelníka jako konkurenci pro Kuyta a Rieru.

Reagovat
smazaný uživatel

Suareza určite nie, hlavne za takú sumu

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini hledá posily

Nový manažer Manchesteru City Roberto Mancini pomalu skládá seznam vytipovaných posil. Podle listu Sunday Times jsou na seznamu Thierry Henry, Fernando Torres, Sergio Agüero, Franck Ribéry, Ángel Di María, Javier Mascherano, Yaya Touré a Matthew Upson.

A ja bych zase chtel auto,mobil,Carmen Electru a hodinky s vodotryskem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

(c) terry

Reagovat
smazaný uživatel

Carmen Electru?

Reagovat
Arbiter

co se ti nelíbí?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Carmen Electra je náhodou kus

Reagovat
smazaný uživatel

To si radši koupim takovou tu drahou umělou pannu.. Plastu je na tom tak stejně a vyjde tě levnějš..

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

no ja ti nevím :D na plakatech vypadala dobře ale viděls realitu ? a přece nechceš jit do postele s plakatem ale s opravdovým originalem.. no a ta carmen šla hodně do sraček diky drogam apod..

Reagovat
blaugrana

Ak ponuknu 15 mega libier za Henryho, tak vidim len jeden problem.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
r.mrazik

a kde takovou panenku prodavaji?

Reagovat
j_mrazik

Na Pařížský...

Reagovat
smazaný uživatel

Anglický futbalový veľkoklub Manchester United vraj lanári talentovaného obrancu v službách CSKA Moskva Uroša Čosiča. Informoval o tom britský denník Daily Mirror. Sedemnásťročný Srb údajne jedného dňa bude väčšou hviezdou ako jeho krajan obliekajúci si dres "červených diablov" Nemanja Vidič, ktorého si Sir Alex Ferguson vyhliadol v Spartaku Moskva. "Chcel by som zdôrazniť, že Čosiča si necháme. Dokonca sme mu ponúkli ruské občianstvo, teraz je na ťahu prezident Dimitrij Medvedev," nechal sa počuť prezident CSKA Jevgenij Giner a dodal: "Ešte nikdy som nevidel takého skvelého stopéra a to má ešte iba sedemnásť rokov. Manchester United nás už viackrát kontaktoval s ponukou na rokovanie, je totiž zjavné, že raz bude lepší než Vidič."

Už se na něj v áčku CSKA upřímně těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že nepřistoupí k obchodu s občanstvím...

Reagovat
vladis271

Ak je natom niečo pravdy, tak je Mancini naivný.

Ak aj odíde Masch, tak určite pôjde skôr do Barcy. A Torres Poďme ešte, nech sa viac zasmejem. Je x klubov, ktoré mu môžu zaručiť trofeje okamžite, prečo by išiel do city, kde je jasné, že ešte potrvá kým sa zohrajú a navyše pravdepodobne pod Mancinim aj tak nič nevyhrajú. Liverpool nemá žiadny dôvod ho predať a ak by to amíci spravili objednávam nájomného vraha. To by sa im už viac oplatilo predať celý klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Človek nikdy nevie čoho môžu byť schopní... Mascherano by možno aj išiel (aj keď pre City je samozrejme zbytočné kupovať ďalšieho štítového hráča, ale to je ich vec), ak by bola za neho ponúknutá fakt vysoká čiastka, nebol by som proti, určite nie je nenahraditeľný Naopak o Torresovi pochybujem, nebol by veľmi dobrý nápad predať jediného dobrého útočníka v tíme, navyše nenahraditeľného, keď nerátam nepredajných hráčov resp. tých čo by stáli viac.

Reagovat
fantomas

Prosim tě, sou to zas jen výmysly novinářů. Určitě Mancini poslal do novin svůj lísteček s vytipovanýma posilama.

Reagovat
mike.84

taky bych rád viděl hughese v liverpoolu.. benítez at se sbalí a jide třeba do panathinaikosu. jeho prace šla hodně dolů v posl. 2 3 letech

Reagovat
smazaný uživatel

Loni to byl podle mě nejvyrovnanější tým v PL, ale bylo jasné, že jim to nevydrží...

Reagovat
mike.84

jo to jo, to bych benitezovi křivdil, loni měl nej nej sezonu ale bez pohárů což stejně znamená že se na t usezonu zapomene hodně rychle.. ale je patrné snad všem co fotbalu aspon trochu rozumí že benitez nema už live co nabidnout. ja osobně nejsem zastancem vyhazování koučů po nějake špatne serii ba dokonce špatne sezoně ale benitez tam udělal bordel už značný. hughese mam rad, patří do top klubu. ale nepřeju mu at de do liverpoolu s tím že ti blbci typu hicks a gillet mu svažou ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Benítéz to hlavně podělal těma šílenejma nákupama. Kdyby ty peníze, co utratil za hráče co se ani trochu nechytili investoval líp, tak by měli lepší kádr...

Reagovat
mike.84

no dyt cely tvuj příspěvek sem už uvedl ve forrmě "udělal bordel"

Reagovat
smazaný uživatel

no jó no

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, keby to bola séria pár zlých zápasov tak nič nepoviem, ale teraz sa to ťahá už od prípravných zápasov 4 mesiace Na zranenia sa nedá vyhovárať, nie je to až také kritické, snáď len na chýbajúci kúsok šťastia v niektorých zápasoch, ale to nič nemení na situácii. Vždy ma dorazia správy typu "Rafa remains optimistic"

Reagovat
smazaný uživatel

cenej bod west ham jen tak dál

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele