Anglická Premier League - souhrn 13. kola

13.11.2010, 15:47, aktualizováno 14.11.2010, 19:06
Komentáře a souhrny
Na závěr třináctého kola se zrodil velmi překvapivý výsledek, Chelsea doma podlehla Sunderlandu 0:3. Arsenal uspěl na hřišti Evertonu a vyhrál 2:1, Aston Villa remizovala s Manchesterem United 2:2. V sobotu se zrodily další tři remízy, konkrétně v Newcastlu, na West Hamu a Manchesteru City. Tottenham přestřílel Blackburn, Bolton veze body z Wolverhamptonu. Liverpool podruhé v řadě neuspěl venku, tentokrát prohrál ve Stoke.

Chelsea FC - Sunderland AFC 0:3

14.11.2010 17:10

Góly: 45. Nedum Onuoha, 52. Asamoah Gyan, 83. Danny Welbeck

Sunderland na tenhle moment čekal dvanáct zápasů, ale dnes si ho náležitě vychutnal. Chelsea na Stamford Bridge zcela nečekaně zaskočil třemi góly a stal se prvním mužstvem, který zde letos skóroval. Zároveň si zaslouženě odváží tři body.

Problémy měli Blues ještě před výkopem, protože se zranil John Terry a Carlo Ancelotti musel improvizovat. Do stoperské dvojice vedle Ivanoviče poslal jinak pravého beka Ferreiru a jeho nezkušenost byla znát, až příliš. Navíc se nedařilo ani Ivanovičovi.

Úvod sice ještě zachytil Chelsea v útočném snažení. Blízko gólu byl dalekonosně hlavičkující Ramires, ale Gordon se překvapit nenechal. Po půlhodině hry kopal slibný trestný kop Drogba a jen díky teči Onuohy si mohl Gordon v brance oddechnout. Další standardku už domácí kapitán mezi tři tyče poslal, ale tentokrát to bylo z větší dálky a Gordon snadno míč lapil. A pak už začali úřadovat hosté. Jen díky Čechovi se až do závěru prvního dějství drželo skóre 0:0.

Jako první sunderlandské růžky vystrčil Welbeck, ale jeho hlavičku Čech skvěle vychytal. Welbeck měl na svědomí a další ránu Black Cats, po Gyanově přihrávce ale Čecha ani levačkou nepřekonal. Minutu před koncem základní hrací doby se do šance dostal Gyan, toho Čech výtečně zlikvidoval a následně si podobně dobře poradil s dorážkou Richardsona. Obrana Chelsea byla v troskách a vše korunovala vzápětí, kdy absolutně rezignovala na bránění Neduma Onuohy. Ten se před šestnáctkou zmocnil míče, ale nikdo proti němu nešel, tak se rozhodl udělat mezi stopery Blues slalom a precizně zakončil podél Čecha.

Carlo Ancelotti měl v kabině rozhodně o čem mluvit, ale domácí hvězdy si to pravděpodobně příliš k srdci nevzaly. Už v 52. minutě totiž Stamford Bridge šokoval dalším gólem Gyan. Skvělý pas vyslal Henderson a Gyan si už sám proti Čechovi zkušeně poradil. Ancelotti na nepříznivý stav reagoval postupně všemi třemi střídáními, jenže to nebylo vůbec platné. Naopak. V 77. minutě si připravil pozici Onuoha a málem zaskočil českou jedničku v brance Chelsea. Čech ale rychle zareagoval a vyrazil na roh.

Už dvoubrankové manko bylo pro Chelsea dostatečným trestem a ostudou, jenže Sunderlandu to nestačilo a za dlouhé roky bez bodového zisku to dnes soupeři vrátil i s úroky. V 87. minutě si vybral slabší chvilku Ashley Cole, jenž pod tlakem poslal míč z lajny před bránu přímo na Welbecka a Čech připravený na odkop byl zcela bezmocný. Co bude říkat Ancelotti po dnešní porážce, na to jsou fanoušci určitě hodně zvědavý. Dochází snad Chelsea dech? V posledních třech zápasech hned dvakrát propadla.

Více informací k zápasu

Everton FC - Arsenal FC 1:2

14.11.2010 15:00

Góly: 89. Tim Cahill - 36. Bacary Sagna, 48. Cesc Fàbregas

Arsenal si opět vyšlápl na Everton i na jeho vlastním hřišti, i když tentokrát ne s takovou grácií jako minule. Spíše měl štěstí, že se Toffees kontaktního gólu dočkali až minutu před vypršením normální hrací doby, což už bylo zkrátka až moc pozdě. Takhle tedy Kanonýři poskakují na druhou příčku a vyvíjejí slušný tlak na Chelsea.

Děj první půle se z valné většiny odvíjel ve střední třetině hrací plochy, někde kolem půlící čáry. I proto nakonec diváci na Goodison Parku viděli jen jednu branku. Ještě předtím se ale vedení mohl ujmout Everton, když po Colemanově heroickém průniku nezvykle nepřesně zakončoval hlavou Cahill. Arsenal se dosud ani nějakou dobu poté k výraznější šanci nepropracoval, za něco stál možná akorát Aršavinův zpola povedený volej z hranice šestnáctky. Vše změnila až 36. minuta, kdy se po Nasriho vyražené ráně vrhnul Aršavin, vrátil míč pod sebe Sagnovi a ten prudkou střelou vymetl bližší šibenici Howardovy svatyně. Nutno říct, že v takové pozici určitě měl být strážen daleko pečlivěji, než ve skutečnosti byl. Každopádně Evertonu se tedy tato nedůslednost vymstila a do přestávky už ji nestihl napravit - Sahův pokus totiž nevědomky vyrazil Fabianski a ještě ke všemu v tu chvíli bůhvíproč vyletěl do vzduchu praporek čárového.

Do druhého poločasu odstartoval daleko lépe Arsenal. Tomu vnukl ještě větší chuť do fotbalu především gólový okamžik ze 48. minuty. Tehdy si Fabregas spektakulárně vyměnil míč s Chamakhem a z halfvoleje zacílil přesně ke vzdálenější tyči. Po téhle brilantní akci pak sice následovala slušná šance Rodwella a přímý kop Bainese, jemuž předcházel napůl "rudý" zákrok Squillaciho, ovšem vzápětí už zase přebral iniciativu hostující celek. Kupříkladu Nasri se v rámci této pasáže zápasu odvážně prodral přes Jagielku, aby nastřelil Howarda, a pak Chamakh ze dvou kroků nepochopitelně přestřelil poté, co ho instinktivně našel Fabregas.

Až nějakých patnáct minut před koncem začala koncentrace Gunners, řekněme, zvolna uvadat. Pořád to ale neznamenalo žádnou katastrofu. Na jednu stranu sice Arsenal příliš nehrozil vepředu, spíš vůbec, na stranu druhou ale celkem spolehlivě zavíral zadní vrátka. Až v 80. minutě se k zajímavé střele z otočky dostal Beckford, bleskurychle ovšem v tu chvíli zareagoval Fabianski. Za dvě minuty pak polský golman vytěsnil i Pienaarův projektil, který však mířil vlastně přímo na něj, a do třetice spolehlivý zákrok předvedl i proti Sahově kroucené ráně. Toffees se proto dočkali až v 89. minuty, kdy už bylo až příliš pozdě. Saha vyhrál hlavičkový souboj u levé tyče a Cahill už zvládl navázat gólovou koncovkou. To už bylo od Evertonu celkem všechno, přestože pak Arsenal vypadal dosti nejistě v kramflecích.

Více informací k zápasu

Stoke City - Liverpool FC 2:0

13.11.2010 18:30

Góly: 56. Ricardo Fuller, 90. Kenwyne Jones

Poměrně překvapivý výsledek se zrodil ve Stoke. Domácí borci porazili díky brankám Fullera a Jonese Liverpool 2:0. Už za rozhodnutého stavu byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Lucas Leiva.

Stoke se slavnějšího soupeře v žádném případě nezaleklo a hrálo s ním vyrovnanou partii. Domácí měli i několik šancí, Liverpool však v prvním poločase udržel čisté konto. Svěřence manažera Hodgsona mohl poslat do důležitého vedení kapitán Steven Gerrard, na jeho dobře umístěnou pumelenici dobře zareagoval brankář Begovič a Liverpool tak zahrával jen rohový kop. Obraně hostů pořádně zatápěl především aktivní Jones, po jednom vybojovaném míči vybídl Etheringtona, ten v tísni míč zasáhl, ale vytěžil jen roh.

Druhá půle toho nabídla pro náročného diváka více. V 56. minutě vstřelil první branku Stoke Fuller, který se nejlépe zorientoval v obrovském závaru, který domácí fotbalisté vyprodukovali - 1:0 pro Stoke City. Liverpool se okamžitě vrhl do útoku, pevná defenzíva Stoke však nepovolila. V další šanci hrozil Jones, opět parádně umotal liverpoolské zadáky, ale pak poslal míč těsně vedle vzdálenější tyče.

Pořádnou bojovnost předvedl i Dirk Kuyt a pak i přesnou přihrávkou nabídl branku Maximu Rodriguezovi, střela Argentince skončila jen v náručí Begoviče. Liverpool si žádný závěrečný tlak nevypracoval a naopak v nastaveném čase podruhé inkasoval. Jones převzal mezi dvěma stopery Liverpoolu dobrou přihrávku a pak chladnokrevně zakončil - 2:0 pro Stoke City. Bídu Liverpoolu v tomto utkání podtrhl Lucas Leiva, jenž obdržel druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Stoke tak porazilo Liverpool 2:0

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - West Bromwich Albion 1:0

13.11.2010 16:00

Góly: 70. Victor Moses

Poslední výsledky Wiganu příliš nepřály, a tak se ocitl až v pásmu sestupu. To už ale po tomto kole neplatí. Díky výhře 1:0 nad nováčkem z West Bromu poskočil nově na 16. příčku. O jediný gól utkání se postaral Victor Moses.

Vstup do zápasu vyšel o něco lépe domácím fotbalistům. Hned na začátku se snažil zahrozit záložník N’Zogbia, z jeho šance ale nic pořádného nebylo. WBA se povedlo odpovědět až po více než dvaceti minutách. Velmi nebezpečný míč poslal do pokutového území Wiganu Odemwingie, bohužel pro hosty na něj ovšem nikdo nedosáhl a svěřenci trenéra Martineze celou situaci zneškodnili.

První poločas nenabídnul žádnou strhující podívanou. Diváci skutečně nebyli svědky nějakého ofenzivního galapředstavení, i proto nakonec šly oba kluby do kabin za nerozhodného stavu, který příliš nevyhovoval ani jedné straně.

Hned po přestávce provedl Wigan klíčové střídání, když nevýrazného Gomeze nahradil mladík Victor Moses, jenž hru svého týmu skutečně oživil, nakonec také vsítil jediný gól duelu. V 60. minutě ovšem měl velmi zajímavou příležitost hostující záložník Chris Brunt, který přinutil Al-Habsiho k výbornému zákroku.

O deset minut později už tolik štěstí neměl jeho protějšek Carson. Rodallega skvěle podržel míč, následně jej předal Mosesovi, který anglického gólmana v dresu hostí překonal střelou ke vzdálenější tyči. West Brom pochopitelně toužil minimálně vyrovnat, a tak si po dlouhé době vypracoval zajímavou příležitost. Na centr z rohového kopu si naskočil střídající Barnes, jenže míč poslal nad břevno.

V 82. minutě pro změnu mohl víceméně rozhodnout o vítězi Franco Di Santo, avšak v jasné tutovce absolutně selhal. Míč poslal mimo. Nějak extra jej to ale zase mrzet nemuselo, jelikož Wigan své vedení uhájil.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Bolton Wanderers 2:3

13.11.2010 16:00

Góly: 69. Kevin Foley, 77. Steven Fletcher - 2. Richard Stearman (vl.), 62. Johan Elmander, 67. Stuart Holden

Bolton měl zase namále. Jestliže minule přišel o jednobrankové vedení v nastavení, dnes se tak mohlo stát pro změnu minutu před koncem. A bylo by to ještě hořčejší zklamání, když v tomto případě původně Trotters nevedli jen o gól, ale rovnou o tři.

Tak otřesný vstup do zápasu si hráči Wolverhamptonu nemohli představovat ani v těch nejhorších snech. Už v první minutě se totiž hostující Bolton ujal vedení, a to ještě ne ledajakou cestou. Pod nátlakem dotěrného Taylora si totiž vlastní gól vstřelil Stearman. Vlci však záhy pomalu zareagovali nejlépe, jak mohli. Okamžitě nabyli územní převahy, už jen gól tomu chyběl. Přitom mu ještě v prvním poločase byli McCarthyho svěřenci tuze blízko. Ebanks-Blake minul pomalu prázdnou branku a Jussi Jaaskelainen se krom toho minimálně čtyřikrát musel vytasit s těžším zákrokem, aby udržel svůj tým ve vedení. Ať už narážím na přímý kop Milijaše, jeho další střelu nebo pokus Jarvise. Zato na druhé straně se Hahnemann spíše nudil, prověřil ho akorát Davies ve 32. minutě. Elmander totiž hlavou prostor mezi třemi tyčemi ani netrefil.

Jestliže první dějství publikum bavilo, ale nepřineslo adekvátní množství branek, druhý poločas už splnil všechna kritéria báječné podívané. Hned v jeho úvodu si oba celky vyměnily první pozdravy - Milijašův pokus škrtal horní část břevna, Elmanderova střela zase divže neatakovala levou tyčku. Potom následovala několikaminutová pauza, jež vyvrcholila v krátkodobý náběh na debakl domácího mužstva. V 62. minutě se totiž po přihrávce Holdena mezi několika soupeři dobře zorientoval Elmander a zdvojnásobil náskok Boltonu, přičemž po chvíli na něj navázal sám americký středopolař, když zblízka hladce skóroval po výzvě Leeho.

Stav 0:3 nicméně nevydržel dlouho, díky čemuž se také rozjelo pořádné drama. Po Foleyho zásahu přišel dvanáct minut před koncem ještě jeden úder - centr z rohu přeletěl Jaaskelainena a Fletcher měl už hodně snadnou úlohu, takže Vlci měli tak akorát dost času na to pokusit se dorovnat skóre. A to se jim také málem povedlo. Minutu před vypršením řádné hrací doby se po rohu prosadil k hlavičce Mouyokolo, aby jen těsně minul.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Blackburn Rovers 4:2

13.11.2010 16:00

Góly: 16. Gareth Bale, 42. Roman Pavljučenko, 69. Peter Crouch, 75. Gareth Bale - 80. Ryan Nelsen, 90. Gaël Givet

Spurs si proti Blackburnu klidně mohli dovolit relativně vypustit závěr zápasu a nechat si nastřílet dva góly. Dříve totiž Rovers prakticky k ničemu nepustili, jejich konto zatížili čtyřmi zásahy, a tak po čtyřech zápasech vítězného půstu konečně odněkud vydolovali tři ligové body.

I s jednodenním předstihem uctívají na anglických trávnících památku obětí první světové války. Remembrance Sunday (druhá neděle v listopadu) má na Ostrovech velkou tradici a právě na White Hart Lane si padlé připomněli ne pouhou minutou ticha, ale rovnou fanfárami a nástupem maskovaných vojáků. Naštěstí pro běžného fotbalového diváka, také hráči byli odhodláni vzpomínat ve velkém stylu. Na severu Londýna se totiž okamžitě rozpoutala navýsost přímočará, zábavná bitva. Té navíc hned v 17. minutě, po několika náznacích, vnukl nový náboj Gareth Bale, jenž si při rohu porozuměl s Van der Vaartem a na bližší tyči přesnou hlavičkou rozvlnil síť za zády Robinsona.

Také nadále se na White Hart Lane odehrávala dosti živelná podívaná, jakkoliv to byla zásluha především Kohoutů. Na druhou stranu bez pomoci Rovers, respektive nedůsledného Jonese, by například Pavljučenko ve 28. minutě nemohl zakončovat tváří v tvář Robinsonovi. Soupeř ho totiž vyslal do úniku svou mizernou malou domů, naštěstí pro něj však ruský forvard situaci neustál a hodně minul vzdálenější šibenici, kam mířil. Inu, Pavljučenko dneska zkrátka neměl den. Nejprve mu nevyšlo divadlo na penaltu, pak se takhle zastřelil a do třetice ještě neproměnil penaltu. Poté, co Robinson nepatrně stáhl k zemi Van der Vaarta dokonce ani netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

Blackburn mezitím dřímal někde v pozadí. Ve 38. minutě ovšem mohl Kalinič klidně potrestat Pavljučenkovu rozhazovačnost. Jenže v rozhodujícím okamžiku ztratil rovnováhu, a tak přestože se ocital prakticky sám před Gomesem, ve výrazném předklonu jej víceméně akorát nastřelil. Koncem poločasu pak přišel adekvátní trest, a kupodivu se střelcem stal zrovna Pavljučenko. Na druhou stranu tak luxusním centrem, který mu adresoval Bale, snad ani nešlo pohrdnout. Tottenham tedy do kabin odcházel s dostatečným dvoubrankovým náskokem.

Pokud někdo po přestávce očekával kohoutí honbu za zvýšením náskoku, opravdu se jí nedočkal. Začalo se, a také pokračovalo, v poklidném duchu. První vzruch druhého dějství přišel až po hodině hry, kdy Pavljučenko pracně vytvořil střeleckou pozici pro Crouche, který záhy mířil pouze do Robinsona. To na druhé straně hned vzápětí Pedersen už překonal Gomese, ovšem Gallas stál přesně tam, kde měl, a míč odkopl do bezpečí. Tottenham proto záhy mohl zvyšovat na 3:0, a ne jen na 3:1. Opět u toho byl Pavljučenko, tentokrát však v osvědčené roli paliče. Prosadil se totiž Crouch, když dokázal navázat na Robinsonem vyražený Pavljučenkův projektil. Sám ruský forvard se pak neprosadil ani v 73. minutě, kdy pálil nadějně z otočky, ale mrštný Robinson byl u své levé tyčky tak akorát včas.

Pavljučenkovi to tedy opět musela ukázat dvojice Van der Vaart-Bale, i když za užití nedovolených prostředků. Van der Vaartovi totiž při zpracování prudkého balonu nechtěně pomohla ruka, takže pak Baleův přesně umístěný balon měl být správně odstaven mimo hru. Nicméně nestalo se, a Rovers nemuseli až tak smutnit, protože po chvíli tento gól stejně prakticky umazali. Do Dunnovy rány zpoza šestnáctky totiž jemně vstoupil Nelsen a jeho teč se postarala alespoň o čestný zásah Rovers. Navíc v 83. minutě ještě Hoillet vyzval ke skórování El-Hadji Dioufa, jehož střelu do protipohybu Gomese ovšem tentokrát z brankové čáry vykopl Gallasův parťák Kaboul. Na konečných 2:4 proto upravil až Givet díky hrubce Gomese, jenž stoperovu střelu nedokázal vyrazit, přestože mířila doprostřed brány.

Více informací k zápasu

West Ham United - Blackpool FC 0:0

13.11.2010 16:00

Góly: -

Holloway opět přetočil sestavu o 180 stupňů a tentokrát už z toho alespoň jeden bod je. Tangerines ale pravděpodobně očekávaly i kompletní vyloupení stánku, na kterém je doma prozatím nejhorší tým Premier League, West Ham. Takhle alespoň oba týmy udržely čisté konto, i když se defenzívy dvakrát nepředvedly.

Blackpool toho v první půli až tak moc nepředvedl, čekalo se asi víc než jen dalekonosné pokusy od Grandina a Eardleyho nebo nadějný průnik Vaughana. Zato Hammers dopláceli hlavně na svou marnotratnost v koncovce - a také smůlu. Poté, co se už po 15 minutách poroučel ze hřiště zraněný Dyer, přišla ještě například situace, kdy Obinnovu střelu Cathcart prokazatelně zblokoval rukou, a přesto se penalta nepískala. I tak nicméně West Ham mohl jít několikrát do vedení. Ať už skrze Piquionneho hlavičku nebo Boa Morteho střelu, která nakonec prosvištěla těsně vedle tyčky.

Po přestávce se těžiště utkání přelévalo ze strany na stranu, oba celky chtěly doopravdy zvítězit. Blíže gólu byl nejprve West Ham, ovšem Barrera vypálil přímo do nohou obránce Evatta a Cole zase kolenem odrazil míč akorát do břevna. Blackpool mezitím hrozil hlavně z brejku, Taylor-Fletcher s Harewoodem ale nedokázali své pokusy vtěsnat mezi tři tyče. V úplném závěru se pak ještě Green musel vytasit s bravurním zákrokem proti Cathcartovu voleji z velké blízkosti.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Fulham FC 0:0

13.11.2010 16:00

Góly: -

Newcastle s Fulhamem diváky v St. James' Parku nezabavil a ti tak po devadesáti minutách odcházeli notně zklamaní. Bezbranková remíza nepřinesla příliš zajímavých okamžiků a Magpies díky ní přišli o páté místo.

Po čtvrthodině hry měl šanci Lovenkrands, ale dánský útočník skvělou Simpsonovu nahrávku nevyužil a hlavou poslal míč vedle. Až za dalších 15 minut se poprvé vyznamenal gólman Krul. Daviesův rohový kop hlavou poslal k Dempseymu Hangeland, ale Krul akci dobře přečetl a míč odvrátil na roh. Za pár minut musel brankář Newcastlu do akce znovu. Krula nepříjemnou ranou prověřil Dempsey, ale ani tentokrát neuspěl. A aby se Schwarzer nenechal zahanbit, vytáhl ve 37. minutě proti Lovenkrandsově zakončení skvělý zákrok.

Schwarzer byl vidět i po změně stran. Poprvé byl vidět rovněž Andy Carroll, který na něj vyslal tvrdou ránu levačkou, ale Schwarzer byl u bližší tyče připraven s dobrým zásahem. Skóre mohl otevřít Lovenkrands, ale v 65. minutě poslal míč hlavičkou po Guthrieho asistenci přímo do brankářovy náruče. Asi vůbec nejblíže gólu byl ale Moussa Dembele. Letní posila Cottagers se po zmatku ve vápně zhostila míče a vypálila. Míč trefil břevno. Dál ale ani jedna branka míč nepustila a mužstva si odnášejí po bodu.

Více informací k zápasu

Manchester City - Birmingham City 0:0

13.11.2010 16:00

Góly: -

Takhle si to Manchester City určitě nepředstavoval. Je až s podivem, že Citizens už potřetí v řadě nedokázali na vlastním stadionu vstřelit gól, ale ofenzivní síla zkrátka tápe. Roberto Mancini neumí tým dobře poskládat, a tak je z dnešního zápasu s Birminghamem pouhá remíza 0:0.

Citizens na soupeře vyrukovali s Tevezem, Milnerem, Silvou a Johnsonem v sestavě, ale nebylo to nic platné. V 17. minutě měl slušnou příležitost po Tevezově pasu Johnson, jenže koncovku nezvládl. Ještě větší šanci měl za dvě minuty Tevez. De Jong ve středu hřiště oloupil o míč Gardnera, poslal ho Yayovi Tourému a ten na vápně přihrával Tevezovi. Argentinský kapitán ale mířil těsně vedle. Ve 41. minutě se už Tevez radoval z úvodní branky, když ho Silva hlavou našel úplně volného před bránou, ale sudí gól neuznal, protože Tevez hrál rukou. V závěru prvního dějství ještě jednou pálil Johnson, ale netrefil, opět.

Domácí šance nekončily ani po přestávce. Dvakrát se po dvou minutách dostal do akce Milner. Nejprve ho zastavil gólman Foster, pak na čáře míč uklízel Stephen Carr. Po hodině hry byl Milner pro změnu v útoku kontraproduktivní. Adam Johnson nalevo obelstil Carra a nebezpečně vystřelil, jenže trefil právě Milnera, a tak z toho nic nebylo.

Na hřiště se v 66. minutě podíval Roque Santa Cruz a hned svou první přihrávkou našel v šanci Teveze, ale Argentinec dnes neměl svůj den, branku opět netrefil. Dvacet minut před koncem přišla první hrozba z tábora Brums. Kolo Touré zachyboval a proti Faheymu musel zasahovat Hart. To bylo ze strany Birminghamu vše, jenže ani Citizens již nic nepřidali a mají bod za bezbrankovou remízu.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Manchester United 2:2

13.11.2010 13:45

Góly: 72. Ashley Young (pen.), 76. Mark Albrighton - 81. Federico Macheda, 85. Nemanja Vidić

Jestli se dosud ještě neporazitelnost Manchesteru United nikdy neotřásala v základech, pak dneska určitě ano. Fergusonovi svěřenci na Villa Parku prohrávali 0:2, na vyrovnání měli něco přes čtvrt hodinu a přitom byli úplně na dně. Pak se však něco stalo a zásluhou Machedy s Vidičem nakonec hosté svou šňůru bez porážky prodloužili již na 13 zápasů.

První poločas sobotního šlágru nabídl dosti nepořádnou podívanou. Hráči na obou stranách se sami dostávali do úzkých, takříkajíc do špeku, dávali si těžké přihrávky a hlavně díky tomu se jim pak nedařilo využívat menších či větších zaváhání nejistých obránců. Na Villa Parku to tak místy mohlo vypadat, jako by se sem sjely týmy z české Gambrinus ligy. Přesto pár záblesků geniality odhalit šlo. Například Hernandézovu delikátní kolmici, se kterou však Berbatov nenaložil vůbec dobře, nebo zdařilý signál z přímého kopu, který umožnil Evrovi odcentrovat z velmi nebezpečné pozice. Bohužel pro hosty však nikdo v bílém na jeho výzvu nedosáhl. Na druhé straně o sobě dal pořádně vědět až koncem poločasu Downing, jehož ránu zajímavě tečoval Ferdinand. Jinak Villans nebyla k ničemu ani místy drtivá územní převaha.

Do druhého dějství už birminghamští vstoupili o mnoho lépe - po Vidičově zkratu ovšem Albrighton zacílil pouze do boční sítě. Stejný hráč pak ještě o pár chvil později minul v největší šanci utkání, když se zpoza zadní tyče hlavou opřel do centru Downinga a jeho křižnému projektilu scházely k dokonalosti opravdu jen centimetry. Villa stupňovala tlak, respektive závažnost svých šancí. V 66. minutě totiž po Downingově centru orazítkoval břevno James Collins, hrdina posledního duelu s Blackpoolem. To ale nebylo zdaleka vše. Uplynulo jenom pár sekund a na Youngovu nevýraznou koncovku pohotový Agbonlahor tím, že napálil pro změnu pravou tyčku! Hned vzápětí navíc Downing rozvlnil alespoň boční síťku. Zkrátka a dobře - United v těchto chvílích nemohli tápat více.

Vše vykulminovalo v situaci ze 71. minuty, kdy sudí trošku přísně nařídil penaltu po souboji Browna s Youngem. Sám postižený pak poslal Van der Sara přesně na opačnou stranu a konečně urval pro svůj tým zasloužené vedení. Totálně zdecimovaní United potom o čtyři minuty později padli ještě jednou, tentokrát díky Machedově zkratu a následném učebnicově sehraném protiútoku soupeře. Ten zprvu vedl Young, jenž přenechal míč Downing a jeho křižný pas už musela být pro Albrightona vyloženě radost proměnit v gól.

Jakkoliv se řešení otázky manchesterského vzpamatování mohlo zdát úplně mimo, přece jen po druhém inkasovaném gólu Red Devils zabrali. Ferdinand třeba hned mohl snížit, když k němu propadl míč na levou tyč a Friedel vypadal být odstaven, ovšem v tu chvíli ho ještě na brankové čáře zvládl zastoupit Albrighton. Povést se mu to ale nemohlo o pár vteřinek později, kdy na hraně šestnáctky předal Carrick míč Machedovi a ten perfektně vymetl levou šibenici domácí svatyně. Na koně se tak rázem vyhoupli United.

A vše bylo názorně zdokumentováno v 85. minutě. Nani zacvičil na levé straně se svým strážcem a nasměroval míč tak akorát přes Collinse na zadní tyčku, kde už číhal neomylně zakončující Vidič. Oba celky si tak ukázkově vyměnily pozice, najednou byla totálně na dně Villa namísto Manchesteru. A to ještě nemusel být konec. Proti Obertanovi však příkladně vystartoval Friedel a Carrickův procítěný pokus zase neprošel skrz několikanásobnou hradbu těl před americkým brankářem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC1391328:828
2.Arsenal FC1382326:1226
3.Manchester United1367026:1525
4.Manchester City1364315:1022
5.Bolton Wanderers1347221:1919
6.Sunderland AFC1347215:1319
7.Tottenham Hotspur1354418:1719
8.Newcastle United1353521:1618
9.Aston Villa1345415:1817
10.Stoke City1351715:1816
11.Liverpool FC1344513:1716
12.West Bromwich Albion1344516:2216
13.Everton FC1336414:1315
14.Blackburn Rovers1343615:1815
15.Blackpool FC1343619:2615
16.Fulham FC1328313:1314
17.Wigan Athletic1335510:2114
18.Birmingham City1327414:1713
19.Wolverhampton Wanderers1323813:239
20.West Ham United1316611:229

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (942)

Přidat komentář
smazaný uživatel

škoda AV, takových šancí

Reagovat
smazaný uživatel

co už. Pozitivum je,že venku to M´U nejde.

Reagovat
Liquid

Womanchester překvapivě ztratil, výborně, jen tak dál

Reagovat
REPLIKATOR

2:0 vedli Mohli ti šmejdi konečně prohrát Ale i tak ztráta 2 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Albrighton je fakt dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nejlepší hráč na hřišti

Reagovat
fantomas

Nene, Downing ho zastínil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no i když je to fakt, těch nebezpečných centrů co tam poslal do 16 + ta golová přihrávka

Reagovat
fantomas

Právě, jako křídlo byl míň zbrklej (toho se Albrighton ještě bude nákej čas zbavovat), odehrál přesně to, co se od něj čekalo. Albrighton dal gól, dalších pár mohl přidat, byl živelnej a dělal problémy. Ale to, jak Brown totálně nestíhal Downingovi, řadim přece jen ještě výš.

Reagovat
vodka

+ warnock, ten zahrál taky skvěle...

Reagovat
fantomas

Celá ta levá strana dneska fakt fungovala, taky se Nani začal jakž takž prosazovat až po přesunu doleva.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo je to scouser...

Reagovat
Usty

Pokud bude ManU v týhle úsporný tvorbě rekordu pokračovat, budu spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

nic se neděje, stačí dvakrát porazit trapnou chelsea a budem na koni

Reagovat
smazaný uživatel

správně.

Reagovat
Usty

komické

Reagovat
smazaný uživatel

pane bože letos jste dostali 3-1, dostali jste od liverpoolu naloženo taky, totéž jste dostali i od city a pořád tu machrujete jakej máte tým

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na 1.místo stačí. V LM taky stačí. Tak co chceš? A navíc zítra "snad" navýšíme náskok. No já nevím,ale mi to STAČÍ .

Reagovat
smazaný uživatel

prý v LM to stačí... narazíte na silnýho soupeře a hoříte jak papír

Reagovat
smazaný uživatel

.... ne to nemá smysl. Až se uklidníš po nevydařeném zápase tak přiď. Nebo toto fakt NE.

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle kluk je proste omezenej, to se da poznat z jeho stovky konetu o ničem

Reagovat
smazaný uživatel

komentu

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš omezenej

Reagovat
smazaný uživatel

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

bez komentáře co, protože nemáš argumenty

Reagovat
M0rb1D4S

Vidíš, aby jste hořeli vy, stačí na vás poslat Bursaspor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Jediné, čemu se můžeš smát jsi ty sám. 9/10 tvých komentářů jsou absolutně nesmyslné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

máš ještě něco k tématů, ještě mi radši řekni s kým hoříme, ať mi to znova nandáš

Reagovat
smazaný uživatel

NEREAGUJTE na nej

Reagovat
M0rb1D4S

Nemyslím výsledkově ale herně ty inteligente

Reagovat
smazaný uživatel

...prosím tu sprchu. A studenou ....dyť já to stebou myslím dobře. Ty jsi tady srandovní. Jak se čertíš.

Reagovat
semiš

vypláchni si frajere ...

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

whos top ?

Reagovat
Godwinson

Snad jí dvakrát porazíte stejně jako loni.

Reagovat
smazaný uživatel

ANO

Reagovat
M0rb1D4S

Vy neporazíte ani trapný Blackpool, takže budete možná tak na poníkovi

Reagovat
mithro

au

Reagovat
Didier Drogba

ten byl dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

... dobrej idiot , se nestačím divit, co ten vocas ze sebe vyžgryndá za pindy

Reagovat
Tomekcz

hlavne ze vzdycky cekaj az se na casomire objevi 80. minuta a pak zacnou neco hrat Rekord je sice peknej, ale takhle nic nestahnem, remiz je hrozne moc

Reagovat
minoLFC

Downing škoda, že to podcenili

Reagovat
Bosko

OT: Afellay do Barcelony

Reagovat
Carlos Juan Pablo

OT: je to kec

Reagovat
Tomanatura

Co k tomu říct? Snad Arsenal taky ztratí a City bude dál hrát tu jejich hru, jinak to bude hodně špatné

Reagovat
mithro

do 80. minuty na ihrisku iba jedno muzstvo, ten vykon zalohy bol na prefackovanie, cakal som ze ich Sir v satni poriadne splachne, ale zjavne nepomohla, pri tejto konstelacii som rad za bod ale inac je to dalsia zbytocna strata, ak chceme bojovat o titul tak oslabena AV by nemala byt problem

Reagovat
smazaný uživatel

... 3 řádek

Reagovat
smazaný uživatel

alex bude muset někoho koupit...

Reagovat
vodka

spíš by je tam měl někdo konečně vyhecovat, ať makají celý zápas... hrát 20 minut se nevyplácí, viz ty trapné remízy s fulhamem apod...

Reagovat
mithro

moje slova, tento tym nato ma, len v hlave im to nefunguje ako ma

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tým máme kvalitní, ale po psychické stránce na tom asi nejsou moc dobře, ono jim asi moc nepřídala ani "kauza" rooney

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte útočníky, to je to. ale to si nepřiznáš

Reagovat
mithro

Reagovat
Kaze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

ano, to vieme uz dlhsie ze potrebujeme niekoho kreativneho do stredu, ale dnes to bolo skor o hroznom pristupe k zapasu, keby vsetci hraci zahrali aspon priemer tak vezieme tri body, dnes ten zapas nebol o kvalite ci nekvalite kadru skor o tom kto ako k zapasu pristupil a makal, na jednej strane pesi futbal na strane united a na druhej jazdenie po zadkoch hracov Villy

Reagovat
Darren Fletcher

skoda ze obertan to tam neprehupol, to by vas len trhal hnev

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

to si nechcem ani predstavit, to by tu bylo nablito

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně od teen fans čelzí

Reagovat
mithro

nielen, aj ked nechapem co riesia, kazdy vie ze United na konci zacina hrat na 110 per, to nema so stastim vacsinou nic spolocne ze je super pod tlakom a inkasuje..

Reagovat
Bayern +

Škoda Villans, opäť bez výhry ale aj bod je bod

Reagovat
Usty

Jakej dal Bale gól? Hraje dobře?

Reagovat
minoLFC

Vart zahraval roh a Bale to tam šupol kokosom, jo hraje dobre

Reagovat
Bayern +

gól dal hlavou po rohovom kope - pekný gól. Zatiaľ príliš neexceluje po lajne, priemer. A teraz Pav nedal penaltu.

Reagovat
Usty

kdo na ni spadl? dík

Reagovat
fantomas

Vaart.

Reagovat
Usty

to je opravdu hráč za všechny prachy.. kauf roku, možná kauf pětiletí.. od Ronalda nikdo novej takhle nezářil..

Reagovat
fantomas

Tak ona to byla nic moc penalta, spíš taková kompenzace, protože už předtim se ubrečený slípky dvakrát pentle dožadovali.

Reagovat
Usty

No tak to moje tvrzení se na spadnutí ve vápně moc nezakládá, spíš jde o to, co předvádí celou dobu

Reagovat
fantomas

Já vim. Jen sem to chtěl uvíst na pravou míru.

Reagovat
Usty

ok

Reagovat
Bayern +

Jj, ešte teoreticky skôr bola tá na Modrića

Reagovat
fantomas

Přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Teď kvůli němu Salgado střídal. Větrá to, do vápna posílá celkem povedené centry, gól hlavně díky skvělému porozumění s Van der Vaartem + ukázkové umístění hlavou.

Reagovat
Usty

říkáš, že bych měl přestat být k němu příliš kritický?

Reagovat
fantomas

No, měl. Teď dokonce PAVLJUČENKO nemohl nedat potom, co Bale luxusně odcentroval.

Reagovat
Bayern +

teraz Bale krásna práca + center, Pav hlavou 2:0

Reagovat
minoLFC

Pavlucenko je zufaly teda

Reagovat
smazaný uživatel

vzkaz pro maxwella: jsi trapák, jen bulíš

Reagovat
smazaný uživatel

nauč se reagovat a pak něco říkej kok.te

Reagovat
supervizor

co to tady koktáš?

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš argumenty stojáku

Reagovat
smazaný uživatel

aha...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby si nebyl takovej omezenec, tak bys možná dokázal argumentovat. ale protože to nedokážeš, tak Ti to napíši: Berbatov dává góly 1x za 100 let, Rooney, ten už nedokáže dát gól ani z metru před bránou, Hernandez jednou zazáří a 5 zápasů o ničem

Reagovat
smazaný uživatel

bože ty seš retoš, berbatov dává goly jednou za sto let

Reagovat
Kaze

Aha, Berbatov, který je druhý v žebříčku gólů a zatím dal 6 asistencí, Rooney, který ještě před zraněním byl nejlepší útočník a který teď nemá formů kvůli nějaké Jenny, a Hernandéz, který je v PL první rok, to je přeci přímo katastrofální útok, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

prostě retoš johny

Reagovat
Usty

oba jste dementí

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

počkat, tak to jseš ty taky, protože s ním souhlasíš...

Reagovat
smazaný uživatel

pobavil jsi jako vždy chujo

Reagovat
smazaný uživatel

neumíte přiznat barvu chlapci nebo spíše děcka. a nebo jste slepí a to bych řekl, že je ve Vašem případě 100%

Reagovat
Kaze

To, že máme na hovno zálohu neznamená, že máme na hovno útok

Reagovat
Kaze

A nechci obhajovat maxwella, jeho názory jsou často ujeté, jen je nesmysl, že máme slabý útok

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Usty

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by tu lépe bez něj, některé komentáře fanoušků MU mají úroveň, namátkou Tomanatura, Tomek ale tady ten je blbý a tvrdohlavý zároveň což je dost nešťastná kombinace...

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz 3,4 na remizu MU no to byla prece tutovka

Reagovat
Tomekcz

sakra, ale Fulham taky jede na remizu, jen se na ne dotahnem a hned by odskocili

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham mam taky vsazeno 0

Reagovat
mike.84

už ste s tím trapní fakt 81 a 85 ......

Reagovat
mithro

kedy sme ich mali dat ked sme zacali hrat az v 80. minute

Reagovat
mike.84

máte být dostatečně sebekritičtí na to aby ste to nechali ville, když si to zasloužila

Reagovat
mithro

vy ste tiez nenechali tri body v Blackburne ked si to zasluzili

Reagovat
mike.84

tak tam to ale byl remizový stav a chelsea pak začala tlačiti, kdežto vy opět haluzacky ste dali dva goly. ale asi ste tež tlačili a dementní villa si to prostě nechala vzít no. my sme byli hodní v dalším kole...až moc hodní. a když ted vidím jak uřaduje stoke, tak sme fakt imbecilové měsíce...

Reagovat
Usty

Tak kterej zápas si mám do druhý půlky pustit?

Reagovat
fantomas

Spurs, to bude debakl.

Reagovat
Usty

třeba konečně uvidím Balea hrát.. viděl jsem tak 5 jeho zápasů, ale ty s Interem zrovna ne

Reagovat
fantomas

Reagovat
Al Capone

Manchester to je teda bída, víc remíz než výher

Reagovat
Darren Fletcher

hrozny tim, navyse nic nehraju a trapia sa nad pasmom zostupu... cca 15 miest

Reagovat
Al Capone

to je opravdu hodno Manchesteru United...

Reagovat
Darren Fletcher

ja neviem ty si myslis ze teraz budu kazdy rok majstrami s 95 ziskanymi bodmi?

Reagovat
madridcan

100 pre REAL MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Mierny OT: Takto sa sústredí na zápas a bojuje o post jednotky v AFC:

http://yfrog.com/jj880gj

Reagovat
supervizor

Puberťák :)

Reagovat
Didier Drogba

pro AV,sice to nedotáhla,ale i tak jim patří velké díky

Reagovat
Usty

Gallas

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal tak zázračnýho? motají se tam s Kaboulem jak to jen jde, měl štěstí, že ho to narvalo

Reagovat
Usty

skvělá poziční hra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Givet

Reagovat
smazaný uživatel

rpto nehraje ve velkým klubu, přitom se mi dřív zdál lepší než Squillaci

Reagovat
Chazy

Moseeees!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Vaart to takhle chtěl

Reagovat
fantomas

I s tou rukou?

Reagovat
Usty

každý dílek do té dokonalé skládačky

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Hughton zjistil, ze se muze stridat

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves 2 - 3 Bolton

Pekne Tomasinho

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

No, oni sou schopný to ještě úplně celý ztratit ale.

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne

Reagovat
tomasinho

To snad ne, to by se mi pak hrubas neměl proč smát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo, tak to je tah V 82.min za stavu 0:0 proti Birminghamu vymenit Barryho za Teveze

Reagovat
fantomas

Reagovat
Usty

Reagovat
Usty

asi převládá spokojenost s remízou, škoda, že ho nevyměnil za Zabaletu, to bych mu vlastnoručně roztrhal tu jeho šálu, co furt nosí na zápasy..

Reagovat
Usty

ty vole on tam toho Pabla dal už předtím pi*o to je vypatlanec

Reagovat
mithro

robertovi niekto zabudol povedat ze nehraju uz proti United?

Reagovat
Bayern +

snáď nechceš riskovať, aby sa prehralo ?

Reagovat
mithro

on sa este nezobudil z toho skveleho sna ked sa mu podarilo zubami nechtami udrzat na uzde United

Reagovat
Mindas

Zrovna tohle je úplně normální závěrečný tah. Chtěl vytvořit výškový tlak do vápna na poslední minuty. Taky ty centry tam létaly pořád, jen se žádné hlavy nevyhrály.

Reagovat
fantomas

Jô by tu hlavu mohl vyhrát asi tak stejně jako Barry.

Reagovat
Mindas

Tak to mně neřikej.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vidis..potom nechapu ten smajl..

Reagovat
smazaný uživatel

Navic z tohoto duvodu by byl Vieira taky lepsi volba, proto mi neprislo, ze to bylo kvuli tomu, ale je to jedno..

Reagovat
Mindas

Že by ironie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jen nechapu, jestli ironicka byla ta tva reakce na me nebo na fantomase.. (Sorry, ale nejak mi to nedochazi..)

Reagovat
smazaný uživatel

hm...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

pekne zhrnute poobedie vo Villa Parku h

ttp://therepublikofmancunia.com/quick-observations-from-villa-draw

Reagovat
smazaný uživatel

super dvojka Kaboul - Gallas

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Usty

proč?

Reagovat
Usty

běžte do prdele s palcema, nevím jak se to stalo

Reagovat
smazaný uživatel

City a titul? Nabudúce.

Reagovat
afc

hlavne,ze v lete si ich pasoval za najvacsieho kandidata

Reagovat
smazaný uživatel

Njn myslel sem. Nejsem vědma. Díky bohu.

Reagovat
afc

Reagovat
Usty

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Ale toto už bolo naschvál

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham je opravdu vyjimecnej tym Jsou jedini, kdo ztratili vsechny body s WHU

Reagovat
smazaný uživatel

ztratil*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tušil sem že Straky remízujou 0-0... škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda. Vychytal nás dnes vynikajici Schwarzer. Ale vsichni pekny vykon, chybelo trochu stesti

Reagovat
afc

Blackpool ciste konto? WHU su uplne v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOO MILUJU MANCINIHO

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini vyborne. Po 13 kolech ma stejne bodu jako loni Sparky ve stejne fazi, to je pro MCFC urcite uspech

Reagovat
fantomas

Poslal je na zcela jinou úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si rikam..

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou, po dnesnim vykonu bude urcite spokojenej. Tym se stale zlepsuje..

Reagovat
fantomas

Přesně, teď už aspon neinkasoval.

Reagovat
Bayern +

a dvakrát po sebe !

Reagovat
kiwwi

ale su 4. a maju 3 bodovy naskok, body az tolko neznamenaju, ide o tabulku

tymto sa nechcem zastavat Manciniho ale tento argument na obranu Sparkyho nemam rad

Reagovat
smazaný uživatel

Ti se budou divit, az je Magpies preskoci

Reagovat
maras93

Shity mužou narvat peněz kolik chtěj ale vždycky budou hrát <> . . .

Reagovat
smazaný uživatel

A teď má Mansúr připraveno 100 mega na nákupy. 1. na řadě je prý Džeko.

Reagovat
smazaný uživatel

radsej nech zozenie poriadneho trenera

Reagovat
smazaný uživatel

Blades!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
mithro

This is how it feels to be City, this is how it feels to be small, this is how it feels when your team wins nothing at all, nothing at all!!

aspon nieco mi spravilo naladu po tom nasom "vykone"

diky Robe

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini von ... a ber si so sebou aj toho tragéda Boatenga ....

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska byl vybornej ..nahravat z prvni ho asi nenaucili..

Reagovat
Didier Drogba

Cityyyy

Reagovat
maras93

Reagovat
smazaný uživatel

ach to je krásnej pohled na marny City

Reagovat
Kaze

OT: Už nwm, kdo, ale někdo zde chtěl něco na způsob analýzy, knihy nebo filmu o Mourinhovi a jeho taktikách.

http://www.redcafe.net/f7/mourinho-286827/index3.html

Je to trochu starší, ale moc se toho nezměnilo...kromě toho, že Real dává hóódně gólů

Reagovat
Mircu5

Nemám slov, hrajeme s United 0:0 a pak s Birminghamem taky... 20 střel a ani jeden gól

Reagovat
REPLIKATOR

Pěkně City

Reagovat
kiwwi
Reagovat
mithro

goal.com

Reagovat
Godwinson

Ten Mancini je votrtoul, jsem zvědavej, jak dlouho ještě vydrží ...

Reagovat
smazaný uživatel

snad nie dlho ... uz mi lezie hore krkom ako si furt prehrabuje vlasy na lavicke ... a to uz ani nevravim o taktike, ktoru ordinuje hracom a koho dava hravat ... ZMIZNI

Reagovat
smazaný uživatel

city jsem bral jako tutovku..pfff, dalsi prachy v hajz...

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha

Reagovat
Mircu5

Já jsem nás taky hodil na tiket, nejmenší kurz co tam byl a nic, prostě nic...jestli to bude jediný zápas, který mi nevyšel, tak už na nás nesázím...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je fakt divny, takovej mancaft by mel ty drevorubce splachnout na domacim hristi s prstem v nose

Reagovat
Mircu5

Jo to mi povídej, to řekni Mancinimu...

Reagovat
maras93

Zatim jako jediní nevyšli Čekal jsem že vyhrajou s týmem co je rád , že se udrží.

Reagovat
maras93

Tak nějak

Reagovat
Ferguson6

Skoda Wolves

Reagovat
Azza

Reagovat
mithro

Kiko: "We'll have Wazza and Owen back so it won't be easy. This goal gives me a chance and hopefully SAF chooses me for the next game."

..len to nie prosim ta, len to nie, cely zapas sa pozerat na ten tvoj vyraz a zapal pre hru

Reagovat
hefy

Vicky Moses.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

nehrál on za Crystal Palace ještě nedávno?

Reagovat
hefy

V lednu přestoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Museli ho prodat loni v zime strasne pod cenou, protoze jim realne hrozilo, ze pujdou do nucene spravy. Nakonec tak Wigan ziskal nejvetsi talent druhe ligy za tusim 2 mega

Reagovat
hefy

Myslim, že 2,5 ale to situaci nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to nehledal. Kazdopadne to byl skvelej nakup, snad bude dostavat vic a vic prostoru, protoze si to zaslouzi

Reagovat
hefy

Clev ho brzdí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen do ledna

Reagovat
hefy

Alex už nějak prohlásil, že ho chce zpátky? A nebo mu skončí hostovačka? Teď si nejsem jistej, jestli nemá jen půlroční.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma do konce sezony, ale s opci na pripadny navrat v zime a MU uz o tom jednalo s Wiganem, kratce po zraneni Valencii, takze je to hodne pravdepodobny

Reagovat
hefy

Tak to by bylo ideální. :))

Reagovat
Chazy

Tak tak, díky bohu za to, jsem zvědavej, jestli (pokud dostane šanci) bude hrát v MU aspoň o trochu líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem zvedavej

Reagovat
vodka

Ale aspoň sem měl pravdu v tom, že se Cleverley prosadí do základu

Reagovat
hefy

Nehraje základ. Jednou sedí, jednou hraje.

Reagovat
Chazy

Věštíš budoucnost? V základu určitě není.

A je fakt marnej

Reagovat
Liquid

šikovný Martinez, předpokládám, že on bude mít z manažerů z Premier League o 2.lize velmi slušný přehled co působil ve Swansea roky odkud si taky dotáhl Scotlanda např.

Reagovat
hefy

Dotáhl, ale Scotland dal ze třiceti zápasů jen jeden gol, takže to neni nejlepší příklad. Spíš bych zmínil Gomeze, který je tuhle sezonu výjimečný.

Reagovat
Chazy

To sou kecy zas

Reagovat
hefy

Copa se ti nezdá?

Reagovat
Chazy

Jak výjimečný proboha? On hraje slušně, ok. Oproti minulý sezoně fakt dobře. Ale furt patří mezi nejhorší hráče Wiganu, co se na hřišti pravidelně objevujou. Pokud prostě hledáš povedenej kup Martineze, tak je to opravdu jen Moses. Podle mě by byl vynikajicí i Angel Rangel, Killa nebo Ferrie Bodde, ale nestěžuju si. Každopádně Jordi prostě nic výjimečnýho není.

Reagovat
hefy

Patří mezi nejhorší hráče.. Tam jsem skončil. Zkus se zas někdy podívat na fotbal.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Prozraď mi prosímtě, kdo z pravidelně hrajících hráčů (krom Cleverleyho) hraje hůř. Mě napadá tak leda Caldwell, Boselli už ani nehraje.

Reagovat
hefy

Horší jsou možná opravdi jen ti cos vypsal (plus Thomas), ale na srovnatelný urovni je minimálně se Stamem, N'Zogbiou, Diamem, Gohourim.

Reagovat
Chazy

Takže by ses měl víc koukat spíš ty, jak to tak vidím :((

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Jason Koukám že už mu to tam zase padá.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Scotland je hrac, kterymu je Championship sitej na miru, coz letos zase potvrzuje u Tractor Boys.

Reagovat
Liquid

Já mám tyhlec Tobažany rád. Yorke, Latapy, Shaka Hislop, Clayton Ince, Kenwyne Jones....

Reagovat
smazaný uživatel

Roberts

Reagovat
Liquid

Grenada, podepsal sem si ho v loňský sezóně asi v 35 letech do Walsallu, už mi ale ukončil kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, Jason? Já myslel Darryla

Reagovat
Liquid

aha sry, toho zrovna moc neznám

Reagovat
smazaný uživatel

Já si Jasona uvědomil, až jaks to napsal...

Reagovat
smazaný uživatel

Njaväčší talent 2. ligy bol Shelvey, či?

Reagovat
Chazy

Ne, Shelvey hrál třetí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Charlton bych rad videl v Champu, ale bohuzel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Copak?

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, zase neprohráli...

Reagovat
Counter

Reagovat
Liquid

Coyle dělá v Boltonu velmi dobrou práci

Reagovat
Rssa

Tak a na závěr velice podařeného hracího dne v PL přijde třešnička v podobě zápasu chasníků ze Stoke on Trent proti míčovým ekvibrilistům z města Beatles

Reagovat
smazaný uživatel

Chasníků? Vidle na tebe

Reagovat
Usty

Reagovat
Rssa

Sorry, nechtěl jsem se tě osobně dotknout

Reagovat
smazaný uživatel

To říkej mým prasatům

Reagovat
Rssa

Ty je mučíš vidlemi?

Reagovat
smazaný uživatel

Radši se soustřeď, aby vám tam Kenwyne nefoukl ze dva...

Reagovat
Rssa

Já se soustředím, abych vůbec našel nějaký funkční přenos

Reagovat
Usty

Reagovat
tomasinho

Kde se díváš? Žádný sopcast nejede. Ani TVU.

Reagovat
13
Reagovat
Rssa

Díky

Reagovat
Rssa

Taky teď na to koukám, jsem si byl dělat večerní menu k fotbalu a teď nemůžu naladit nic

Reagovat
Rssa
Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Díky, ten tvůj je lepší. Zatím to je ale velká bída, musí jít Maxi dolů.

Reagovat
tomasinho

Místo něj Jovanovič a za Lucase Shelvey, ten by šel na AM, Dirk na kraj, na druhém kraji Jova a uprostřed Steve a Raul.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas je veľmi slabý, nestíha, v súbojoch je vždy slabší a pomalší ako protihráč. Stoke parádne napáda, čo Lucasovi určite nevyhovuje. "Jedna laštovka jaro nedelá"(Chelsea), Lucas nemá na PL... Len čo ma štve, že asi ani Raul by to nezvládol, na RM je celkom v pohode, aspoň sa snaží a ponúka sa. Pri momentálnom kádri by som skúsil stred Agger-Gerrard... Maxi slabučký...

Reagovat
tomasinho

Možná by to Raul zvládl lépe jak Lucas ale. Akorát by musel Gerrard bránit. Takže v zimě priorita střední záložník a křídlo, útočník i obránce až v zimě klidně. Nemůže hrát střeďák Raul napravo a tragéd Maxi nalevo. Agger si nezahraje ale hodně dlouho, je zase zraněný, a ani Roy neví, kdy se vrátí. Agger už je zakopaný bohužel, zranění mu zhuntovala kariéru, přitom to bez nich mohl být dneska nejlepší stoper Evropy.

Reagovat
tomasinho

až v létě* tam má být

Reagovat
smazaný uživatel

Viem, že je zranený. Je smutné, že tím ako LFC má jedného dobrého stredného záložníka, preto už dlho hovorím o Aggerovi, a hovoril som to aj v sezóne 08/09, v ktorej Xabiho musel nahradzovať ten tragéd Lucas. Keď hral Lucas, skoro vždy sme nevyhrali. Huddlestona by som bral , S.Petrova, alebo Parkera(len možno, lebo je dosť ofenzívny). Keby aspoň Johnson sa vyskúša na krídle.

Reagovat
tomasinho

Nemáme to lehké no. Časem třeba Cattermole nebo Muamba.

Reagovat
Rssa

Adam Johnson po kritice Mancinim sbalí kufry a zakotví v Liverpoolu Jak moc nereálné to je?

Reagovat
tomasinho

Myslím, že dost. Ale každopádně bych se tomu nebránil. Univerzální je. My potřebujeme nejvíc levé křídlo, vpravo zahraje Kuyt, Maxi, Raul a Cole, kdežto nalevo nikdo. Jova je slabý a Cole je lepší uprostřed.

Reagovat
cristiano.K.

Parker Huddlestona Stilian už je trošku starší,ale odehraje si to.....nejradši bych přetáh Artetu

Reagovat
Rssa

Poslední dobou je Liverpool ten nejhůře naladitelný tým v Evropě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Machedaaaaaa♥ ale ten jeho gol byl houby platný

Reagovat
Krausio_Real_M

jak koukám, tak bale zase úřadoval co?

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth Bale je konečně hráč který se může vyrovnat Ryan Giggsovi dneska opět klobouček

Reagovat
Usty

opět?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

"Nicklas Bendtner je nespokojený s herním vytížením Arsenalu. Dánského útočníka zkraje sezony zbrzdilo zranění, nyní je naprosto fit. "Jsem hodně zklamaný z počtu minut, které na hřišti dostávám. Cítím se lépe než před zraněním. Pokud se nic nezmění, budu si hledat nový klub," uvedl Bendtner."

Já vám to řikal, že to s nim nebude tak jednoduchý. Proto měl radši zůstat Dudu/Simpson.

Reagovat
Usty

Do Chelsea

Reagovat
Liquid

leda přes mou mrtvolu

Reagovat
Usty

a ty fandíš....?

Reagovat
mithro

nie je to jasne z jeho prispevku?

Reagovat
Usty

Chelsea nebo Arsenal, kdo ví...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba fandí Nickovi

Reagovat
mithro

podla mna jasny modrak

Reagovat
Godwinson

Na tom Arsenal tratit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě A|rselnalu si ho nedokážu nikdy jinde představit

Reagovat
Liquid

už bol v Birminghamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jermaine uz se prosim uzdrav!

Reagovat
Darren Fletcher

OT: AK JE TU Robertocarlos alebo niekto z vasho fanklubu Internazionale, najlepsie z vedenia, nech ma kontaktuje na skype alebo icq, nicky na oboch: zago_p

dik

Reagovat
Usty

ROT: Nezmar na stoperu..

Reagovat
vladis271

ou fuck! tá hra je jak prevarené psie žrádlo

Reagovat
tomasinho

Když už se Carra přestane dávat na kraj, je tam hrozný, neumí dát pořádný centr. Kelyl na plac a Škrtel dolů.

Reagovat
Usty

Kdo z obránců má jistej základ? Nemluvím o výkonnosti, ale o jistotě základu, tedy oblíbenosti kouče apod...

Reagovat
tomasinho

Konchesky, Carragher, Škrtel. I když výkonnost má nejlepší Kyrgiakos.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo máš znovu proti Martinovi?

Reagovat
tomasinho

Top, že stojí jak piča, přeskočí ho každý a na Fullera čumí, jak se kolem něj obtáčí.

Reagovat
smazaný uživatel

PAUL.

Reagovat
tomasinho

A takhle prostě to, že Carra a Soto jsou lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Soto je MIERNE vo vzduchu lepší, ale je pomalší ako Martin. Carra je lepší dirigent, ale na stopérovi určite nepodáva lepšie výkony. Proti Stoke by horel ešte viac ako na RB...

Reagovat
tomasinho

Rozhodně ne víc jak Škrtel, vždyť on má výborné parametry a přesto je jak pnenka z procelánu.

Reagovat
13

ach jo. just listen the sound on britania

Reagovat
tomasinho

A je to tu. Už si to o to říkalo. Ale zrovna ten zmetek Samozřejmě Škrtel ho nechal, ať kolem něho otočí na pětce. Před zápasem jsem bral bod, teď z něj budu úplně nadšený.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses taky zmetek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

už mě nemiluješ?

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

To nemůžu vyjádřit názor na toho slizouna, aniž bys neměl přiblblou připomínku?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla priblbla, Fuller je frajer

Reagovat
tomasinho

Pro tebe možná, mně přijde jajk arogantní parchant, i když hráč je výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

To bol Paul, už ma štveš s tým Škrtelom...všetko zlé vidíš len v ňom, ach...

Reagovat
cristiano.K.

přesně tak Koncheskyho gol jeho slaboučký odkop by nedoletěl ani na vápno

Reagovat
smazaný uživatel

Houhou, Potters!

Reagovat
Liquid

Reagovat
tomasinho

Zaslouženě

Reagovat
mithro

dufam ze uz ziskaju tri body v poslednych zapasoch im davali rozhodcovia celkom cocku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Pirát z Karibiku ! Mám ho rád

Reagovat
Liquid

Reagovat
Liquid

STOKE !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, ten chlap se oblíká hrozně, poslouchá hroznou hudbu, není na něm zhola nic sympatického ale má prostě formu jak hrom

Reagovat
smazaný uživatel

Hodgson ven!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To bych blil z tý hry pane Hodgsone.. vy ne ?

Reagovat
tomasinho

úžasné, spadl přenos, tak se na to aspoň nemusím dívat.

Reagovat
Rssa

mě to spadlo už před gólem

Reagovat
supervizor

Ten Rodrigez je hrozný to tam nemáte někoho lepšího?

Reagovat
tomasinho

Ani ne, jen Babel a Jovanovič. Levé křídlo je obrovská slabina.

Reagovat
smazaný uživatel

super Stoke

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

nemysleno na Liverpool, jsem rad, ze Stoke opustili sestupovy pozice

Reagovat
Rssa

Reagovat
tomasinho

To já taky, jen si to mohli vybít na někom jiném.

Reagovat
tomasinho

OT: Vamos Monifls!

Reagovat
smazaný uživatel

Coze? On nakonec taky Federerovi vzal podani?

Reagovat
tomasinho

Za stavu 4-2 ho brejkl, za stavu 6-5 pro Federera odvrátil 5 mečbolů a v tiebreaku vyhrál 7:4.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda no..

Reagovat
tomasinho

Vůbec nem jenom dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra zprava pro Robika

Reagovat
tomasinho

To každopádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad toho sakra vyuzije, konecne by vyhral nejaky poradny turnaj, zatim ma jen jednu vyhru na ATP500 a to mu jeste Mikhail vzdal

Reagovat
tomasinho

Jo, mohl by už masters vyhrát, za poslední sezony by si to zasloužil. Bude to mít ale těžké, Monfils zas bude hnán těmi trotly.

Reagovat
smazaný uživatel

Komu nejvic fandis v tenisu?

Reagovat
smazaný uživatel

Verdasco, Soderling, Haas

Reagovat
smazaný uživatel

U me Del Potro, Federer, Tsonga, Tipsarevic..

Reagovat
smazaný uživatel

Del Potra ti schvaluju, jinak bida

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

I když Janko ještě taky ujde.

Reagovat
smazaný uživatel

..Z tech ctyr fandim nejdyl Federovi a to uz fakt hodne dlouho. ...Jinak nesnasim Djokera, Rodicka a i Murrayho s Davydenkem nemam moc rad..

Reagovat
tomasinho

Tos vyjmenoval skoro všechny mé oblíbence

Reagovat
smazaný uživatel

A jaky mas vsechny?

Reagovat
tomasinho

No, Djoker (snažím se odvykat, pije mi krev, ale pořád to nějak nejde), pak taky Verdasco, Murray, Roddick, taky Del Potro nebo Gonzalez.

Reagovat
smazaný uživatel

Djoker je hroznej hajzl. Jinak Gonzalez

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Verdasca a Soderlinga mam taky rad, Haaseho moc nesleduju..

Reagovat
smazaný uživatel

Haaseho nemusis sledovat, to je trotl, ale Tommy Haas je ted bohuzel dlouhodobe mimo, takze nemas moznost ho sledovat a je mozny, ze uz tech moznosti moc mit nebudes

Reagovat
smazaný uživatel

Njn..(Sorry za preklep )

Reagovat
smazaný uživatel

Co mu je vubec?

Reagovat
tomasinho

A je tam, Kenwyne, to je player, už měl být dávno v LFC. Hlavně, že v zimě za něj Bruce chtěl 20 a pak ho střelil za necelých 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Muj oblibenec

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce je prostě masér, lepší výskok v lize než Kenwyne má jen Cahill. On je prostě fantastickej. Ale ať si Sunderland hraje s overpriced Gyanem a tím hlupákem, když jim to stačí

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
13

a je hotovo. Bída, Děs Roy.. ven

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne Stoke. Birmingham konecne na sestup

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Co mas proti Brums? To byl aspon poradnej novacek loni, ne jako tihle Hughtoni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Pořádný betonář, nejnudnější tým celé ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě baví nudné týmy, da se na nich namastit kapsa

Reagovat
smazaný uživatel

ať spadne Wigan :(

Reagovat
smazaný uživatel

To ne :(((

Reagovat
Azza

Reagovat
soukup

Reagovat
mithro

zatial zaujimave kolo, este nech aj je zajtra nejake prekvapko

Reagovat
Darren Fletcher

ja neverim, prave pozeram vysledky a skoro som spadol zo stolicky, to uz hadam nie je mozne :D (a nevravim o nasej remizke...)

Reagovat
mithro

tak zas City este stale brani remizu s United a Liverpool by potreboval hrat proti Chelsea zjavne kazdy tyzden

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt bieda, aby za LFC hrali hráči ako Lucas, Maxi, Konchesky, a to ešte v základe. Fuj, hnus, hanba. Stoke zaslúžene po výbornom výkone...

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

A to kritizoval v médiách Johnsona ( oprávnene ), ale som zvedavý, či je charakter a niekedy zvozí aj Koncheskyho

Reagovat
tomasinho

Když jsi u toho jmenování, měl bys pokračovat, nemá na to ani jeden z obránců a mnoho dalších.

Reagovat
smazaný uživatel

Stopérov by som nevinil ani jedného... Na druhú stranu, Samba by sa hodil. Dnes nezahrala záloha, čo je hlavné+hrozná taktika Roya...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolsti fandove po zapase s Chelsea zacali opet verit ze se to razantne zlepsi, ale hra LFC je bida a des. Doufam ze Torres pujde nekam pryc kde mu aspon nekdo prihraje a podpori ho v utoku tady je zabitej... Aspon ze vecer hraje Barca si spravim chut tohle byl antifotbal.

Reagovat
mithro

jo, bral by som k nam do United ale bojim sa ze pride nejaky pumpar a da mu nehorazne prachy

Reagovat
vladis271

už sa s tým zmierte, Torres nenei prostitútka a nepôjde k vám. To už skôr pôjde k vášmu meststkému rivalovi, alebo do čukotky, ale váš dres si neoblečie.

Reagovat
mithro

vsak ja o tom nejake nesnivam, ale mam ho rad ako hraca takze by som sa nebranil..a dnes sa uz klubizmus nenosi, nebol by som az tak moc prekvapeny..

Reagovat
smazaný uživatel

no ManU mi moc sympatickej neni, krome Giggse to je legenda, spickovej hrac.... Ale i tak bych radsi Torrese videl aspon tam nez aby tady nedostal ani jednu dobrou prihravku v blizkosti ciziho pokutovyho uzemi..

Reagovat
erwin

Ty jsi hodně zvláštní typ fanouška LFC.

Reagovat
tomasinho

Ale má to pozitivum, Lucas si nezahraje. I když, Poulsen není ani o píď lepší a na to postavit to podle mého gusta Roy koule nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jak?

Reagovat
tomasinho

Zkusit normálně střed Gerrard-Meireles, jasně, Meireles se ještě pořádně nerozehrál a trošku ještě nestíhá, ale zahraje lépe jak Lucas i Poulsen a na rozdíl od nich umí přihrát někam jinam než dozadu. A střelu má taky výstavní. Ideál v momentální složen by byl střed Gerrard-Meireles, kraje Johnson a Kuyt, podhrot Cole a Torres na hortu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reina - Carra, Skrtel, Kyrgiakos, Konchesky - Johnson, Gerrard, Meireles, Kuyt - Cole - Torres

to fakt nenahani hruzu.. utok a zaloha vypada jeste dobre, ale ta obrana je zoufala.. snad se z toho dostanete a budete hrat do par sezon zas na spici misto CFC a City...

Reagovat
tomasinho

Nenáhání, jinač souhlasím, akortá Kelly místo Škrtela a Carra na stopera. Obrana je tragická, chybí defenzivní záložník, nebo střeďák co umí dozadu, chybí křídla. Chybí toho fakt dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo by byt hur - 4312 - Lucas, Gerrard, Poulsen - Cole - Kuyt, Torres

Reagovat
Rssa

Reina - Glen, Carra, Škrtel, Konchesky - Jovanovič, Poulsen, Lucas, Babel - Maxi - Ngog

Ono to jde ještě hůř

Reagovat
minoLFC

hruza hruz, Škrteľ dnes pri oboch goloch, Lucasa som zaregistroval až na konci zápasu(RED), ofenzíva hrozná, Roy sa asi bpjí nasadzovať Pacheca, je nanho moc ofenzívny

Reagovat
vladis271

za toho Pacheca, už aj mňa napadlo, že to je ten dôvod. Som zvedavý, kedy posadí Torresa, ktorý je tiež ofenzívny.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybysme porazili Rovers, tak jsou ted na sestup misto o neco sympatictejsich Brums a my mame 21 bodu a jsme na patym miste ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

414. pro dnešní výhru Twente

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem co ta nominace Anglie na pratelak s Francii - nemelo to byt dnes vecer?

Reagovat
mithro

nie az zajtra? nie som si isty ci dnes alebo zajtra

Reagovat
smazaný uživatel

tak se tam Andy dostal .. btw komentar k jeho nominaci - If Beckham was 10 years younger Carroll would be scoring international goals for fun.

Reagovat
smazaný uživatel

a nominovanej Jay Bothroyd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tak ten Bothroyd nie je az take prekvapenie...Fabio ho sledoval, hral dobre a na pripravny zapas preco nie...aj tak do kvaldy pojdu zasa ti isti uvidis

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ze na Francii staci i hraci Cardiffu, ale Bothroyd je tam fakt omylem

Reagovat
kiwwi

ved ale Fabio musi vykazovat nejaku pracu

Reagovat
smazaný uživatel

Takisto Wilshere. Blahoželám mu, frackovi jednému

Reagovat
smazaný uživatel

Goalkeepers: Joe Hart (Manchester City), Robert Green (West Ham United), Ben Foster (Birmingham City).

Defenders: Ashley Cole (Chelsea), Rio Ferdinand (Manchester United), Kieran Gibbs (Arsenal), Phil Jagielka (Everton), Joleon Lescott (Manchester City), John Terry (Chelsea), Micah Richards (Manchester City), Chris Smalling (Manchester United).

Midfielders: Gareth Barry (Manchester City), Steven Gerrard (Liverpool), Jordan Henderson (Sunderland), Adam Johnson (Manchester City), James Milner (Manchester City), Theo Walcott (Arsenal), Ashley Young (Aston Villa), Jack Wilshire (Arsenal).

Forwards: Jay Bothroyd (Cardiff City), Peter Crouch (Tottenham Hotspur), Andy Carroll (Newcastle United), Gabriel Agbonlahor (Aston Villa).

Reagovat
smazaný uživatel

Hart - Richards, Ferdinand, Jagielka, Cole - Johnson, Gerrard, Wilshire, Milner - Carroll, Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

jeste bych tam radsi videl Downinga misto Milnera, ale tak nemuzu chtit vsechno

Reagovat
tomasinho

Downing teď hraje parádně.

Reagovat
Usty

Walcott?

Reagovat
smazaný uživatel

Theodor James Walcott, 21 rokov, Arsenal.

nepoznáš?

Reagovat
Usty

poznám a právě proto nechápu, jak ho mohl dát do sestavy

Reagovat
fantomas

No co, spolu s Carrollem mají teď ze všech anglických útočníků nejlepší formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten stred...

Reagovat
smazaný uživatel

Barry je drevak, Henderson neni lepsi nez Wilshire, a Milner je lepsi na kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádne je to Wilshere!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dosť ofenzívne, keď už tak, tak: Wilshere na AM a pod ním SG a Barry. Chýba Huddlestone v nominácii...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Wilshere s Gerrardem by to zvládli V Arsenalu hraje Wilshere v podstatě DM...

Reagovat
smazaný uživatel

DM?

Reagovat
SunFells

V podstatě ano ...dalo by se říct, že hraje to samé co "současný" Song.

Reagovat
fantomas

Spíš je jednou DM, podruhý CM a potřetí AM. Po tom středu si lítá, dá se říct, kde chce. Čistě DM hrál s Diabym proti Liverpoolu akorát.

Reagovat
smazaný uživatel

Box-to-box?

Reagovat
fantomas

Dá se říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Anglie hodně omlazuje..

Reagovat
Usty

Nemůžu si to odpustit :

Hart

Richards - Jagielka - Terry - A.Cole

G.Barry - J.Wilshere

A.Johnson - S.Gerrard - A.Young

Caroll

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshire?

Reagovat
smazaný uživatel

Jack Wilshere..

Reagovat
Counter

Není to poprvé, co tuhle "zkomoleninu" vidím, stejně tak si to nedovedu vysvětlit...

Reagovat
hefy

Asi tam lidi vidí nákou spojistost se slovem shire. :) To pro mě víc nepochopitelná zkomolenina je Saar, kterou tady píše každej druhej.

Reagovat
mithro

alebo ronei

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna si to lidi pletou s Lukem Wilkshirem, ktery ho zna asi vic lidi, protoze hral na turnaji fotbalovych analfabetu.

Reagovat
Chazy

Kde je mu konec?:)) Ten měl do PL přestupovat už tak 150x

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo Moskva podle wikiny

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si zas pletu Wilkshera a Derbyshira

Reagovat
mithro

Barry

Reagovat
Counter

Jen Citizens mají v nominaci víc hráčů než Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Paárda, jen nechápu Smallinga, místo něho Cahill a taky by nebyl od věcu Huddlestone.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Smalling zatial tuto sezonu hra velmi dobre

Reagovat
hefy

Henderson, Carroll, Wilshere Nominace Smallinga nechápu a jsem zvědavej na Bothroyda, teda pokud bude vubec hrát. :

Reagovat
smazaný uživatel

Richards? ..Snad poprve za Capella ze?!...Oh diky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

tohle nemůže být vážně

Reagovat
Azza

Kde je Jarvis

Reagovat
$dolar$

Bothroyd

Reagovat
Chazy

To sou vtipy. Hendersona opravdu nechápu, takovej tuctovej hráč, to tam rovnou může bejt Sidwell.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

preco nedat sancu mladym v pripravnom zapase?

Reagovat
Chazy

Nic proti, myšlenka dobrá, ale Henderson pro mě opravdu není žádnou velkou nadějí. Prostě mi to přijde zbytečný.

Reagovat
hefy

Tak na zkoušku neni špatnej. Rozhodně se nečeká, že v repre zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolu mi je líto..

Reagovat
C-M@ster

To sou vysledky...

Manchester venku a Fulham kdekoliv opet plichta.

Tottenhamu a Liverpoolu nerozumim. To sou vykony jako den a noc.

Manchester City

WBA

Bolton na poharovejch prickach.

Ted jeste, aby prohral Everton a vyhrala Chelski nejakejch 8:0 a bude to oficialne nejhorsi kolo cele sezony...

Reagovat
Chazy

WBA dáváš palec dolů za tu simulaci? :(( Jinak bylo naprosto jasný, že prohrajou.

Reagovat
Chazy

Tak Martinez už nemůže Mosese víc vynachválit, tak snad konečně dostane víc příležitostí v základu :)).. Tím si škrtám ze základu Jordiho a už zbývá jen vyřazení Cleverleyho buď McArthurem nebo Watsonem :)) I

Reagovat
kiwwi

tolko tych par kol uz vydrzis kym si Fergie Cleva stiahne spat

Reagovat
Chazy

To jo, jsem zvědavej, jestli se mu bude dařit v MU víc. Pozice CMF ve Wiganu mu nesedí.

Reagovat
kiwwi

ja tipujem ze pojde na kridlo a s Nanim si budu menit strany

Reagovat
Rssa

OT: Tak Chelsea prý ulovila Txikiho Begiristaina

Reagovat
13

Liverpool prostě potřebuje posílit jestli chtěj udržet Gerrarda s Torresem a hrát příští rok poháry.. ideálně bych viděl kdyby přišli Carlton Cole, SWP, Diarra nebo N zogbia a do obrany nějakýho levýho obránce(nevíte jestli Insua odešel jen na hostování nebo na přestup?)

Reagovat
smazaný uživatel

V Liverpoole by bolo vhodné vymeniť celú obranu, snáď len Kyrgiakosa udržať.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a koho bys chtel?

Reagovat
tomasinho

Celá obrana nepotřebuje měnit, hlavně kraje. Stoper by stačil koupit jeden(Samba, Cahill), protože nadějní jsou Kelly či Wilson, na lavičku Škrtel stačí, Carra doslohuje a Soto je pomalý. Hlavně ty kraje teda, jeliož Johnson je opravdu spíš křídlo než obránce, pozičně je otřesný.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho by sis na tech krajich dokazal predstavit?

Reagovat
tomasinho

Těžko říct, nalevo mi přijde, že není z čeho moc vybírat, tam fakt nevím, třeba takový Warnock, jenže ten by se nevrátil. Nebo Taiwo, kterého jsem v létě moc nechtěl. A napravo? Tam bych hledal řešení u vás.

Reagovat
Bayern +

Tak popri Mancinim bude k mání aj Bridge s Richardsom na kraje. Inak vám by sa zišiel nejaký vianočný balíček z City: (Bridge, Micah, SWP - není nutnosť, Santa Cruz, a jestli by šlo, tak i Lescott)

Reagovat
tomasinho

Nám by se ze City hodilo více hráčů. Bridge nevím dlouho nehrál, ale horší než Konchesky by nebyl. Micah taky klidně, oproti Johnsonovi je mladší a myslím, že ač má v poziční hře taky slabinu, tak se to může naučit. No a Santa by se taky šikl no. A když se to tak veme, tak i SWP.

Reagovat
smazaný uživatel

Richards neodejde! (Nesmí)..

Reagovat
smazaný uživatel

No to zapomen

Reagovat
smazaný uživatel

Co takovej van der Wiel?

Reagovat
tomasinho

No vidíš, toho bych bral všemi deseti.

Reagovat
tomasinho

Především mě napadl Zaba, ale ani Richards by nebyl marný. Když si Mancini staví toho německého tragéda.

Reagovat
smazaný uživatel

A co Tevez, Adam, Toure, Hart, Kompany, De Jong? Tobe staci, aby Torres prestoupil do MCFC, a mas novej oblibenej klub

Reagovat
tomasinho

Nadsázka ti nic neříká? A nejde o žádnou oblíbenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Rika, ale tady ji nikde nevidim

Reagovat
tomasinho

Myslíš, že jsem až tak blbý, abych chtěl celé City a myslel si, že by od nich někdo mohl přijít? Je ale pravda, že by se od nich někdo hodil určitě. Ale to stejně není na místě, když se nevím co bude v lednu, pochybuju, že vůbec někdo přijde.

Reagovat
Rssa

V zimě Andy, Nolan a Tiote na Anfield + doplatek za Lucase, Maxiho a Babela, to mi zní jako ideál

Reagovat
smazaný uživatel

Vyliz si

Reagovat
Rssa

Jen počkej

Reagovat
smazaný uživatel

Neni na co cekat, oni do slabsiho tymu nepujdou.

Reagovat
Rssa

Příští kolo vás Bolton porazí a Liverpool ukope West Ham a hned jste slabší tým vy

Reagovat
smazaný uživatel

O tom to neni. LFC je tym, kterej je ted tak akorat k smichu a ne tym, kterej by mel sance nakupovat klicovy hrace tymu okolo sebe v tabulce. Zrovna u tech tri, cos jmenoval, je to nerealny. Carroll ma takovy vztah ke klubu, ze nema vubec zadnej duvod odchazet, ani opakovany zajem Chelsea ho z klidu nevyvedl. Tiote letos za treti tym uz hrat nemuze a nema ani duvod odchazet. Je mi jasny, ze NUFC pro nej bude asi jen prestupni stanice, ale odejde az do skutecne spickovyho tymu, ne do nejakyho Liverpoolu. Nolan by vam byl k hovnu, mu svedci pozice, jakou ma v NUFC, jeho odchod kamkoliv povazuju za nerealnej.

Reagovat
Rssa

Ty ale bereš v potaz momentální situaci, která se může každou chvíli změnit. To, že je Liverpool v současné době ve sračkách ještě neznamená, že je slabší. I přes potíže je lukrativnější adresou než většina PL. To, že nebude Liverpool posilovat na úkor současných spoluobyvatel prostředních příček tabulky je mi taky jasné - ale z důvodu finanční přemrštěnosti požadavků anglických klubů, ne z důvodu směšnosti Liverpoolu. Ty 3 jsem zmínil, protože jsou mi hodně sympatičtí a hodili by se.

Ačkoli jsem velký příznivec hlavně domácích odchovaných hráčů (Kelly, Jay), připadně v mládi koupených megatalentů (Shelvey, Wilson, Pacheco), je mi taky jasné, že Liverpool bude muset nakupovat v zahraničí, pokud chce opravdovou kvalitu a ne pochybné posily typu Poulsen, Konchesky a Maxi.

Do středu obrany je možné se pokusit přivést Verthongena či Ramiho, nalevo zkusit Tremoulinase či Taiwa, napravo Van der Wiel, defenzivní záložník Moussa Sissoko nebo Lass, na křídlo Hazard, Ruiz, do útoku El Hamdoui....to jsou podle mne posily, které nejsou zase až tak nereálné a pokud by přišel aspoň jeden, bylo by to fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mne je to uplne ukradeny, koho chces do boje o zachranu, ja pulku tech hracu nikdy poradne nevidel Reagoval jsem na toho Andyho, Tioteho a Nolana, z nichz sanci ziskat mate jen Nolana, kterej by vam byl k nicemu

Reagovat
tomasinho

To jo, Keva fakt nepotřebujem.

Reagovat
Rssa

Nevím jestli si to pamatuješ, ale před skoro 10ti lety Liverpool po Nolanovi šel, stejně tak MU

Reagovat
Rssa

A dyť to musíš tušit, že jsem to nemyslel vážně ne? To z toho přímo cáká

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon te to nauci

Reagovat
Rssa

Já už se učit nemusím, chlapče

Reagovat
smazaný uživatel

Chybi ti zakladni vzdelani - nikdy nesmis chtit do sveho klubu klicove hrace NUFC

Reagovat
Rssa

Spíš se musím doučit kapitolu "O přestupech z NUFC se nevtipkuje"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou zrovna dva, ktery bych oznacil za srdcare..Ti odejit nemuzou, ani jeden. Akorat en Boateng no..

Reagovat
cristiano.K.

za toho N zogbiu

Reagovat
13

tak jako ale poziční hra neni nic co by se nedalo naučit Johnson+ Kelly solidní dvojka levych obranců, naproti tomu Konchesky+Aurelio nic moc.. a stoper- ke Kyrgimu(nebo Carragherovi) by to chtělo někoho rychlýho, s dobrou přihrávkou(což škrtel kterej když je u míče tak mi dycky zatrne moc nesplňuje) z toho co máme by ideální obrana pro mě byla Kelly Agger Kyrgiakos Aurelio

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež ma zaujíma situácia okolo prstupov do Liverpoolu a ich vybudovanie znvu konkurencie schopného týmu a preto som si trošku zinteraktívnil túto situáciu reds a začal som Manager mode na fife : postupne som vytvoril asi takýto tým : Reina - Johnson -Shawcross-Agger-Ansaldi--Nolan-Mvila-Gerrard-Nzogbia-Van Wolfswinkel-Torres :D striedačka : Wilson Wickham Kuyt Lucas Carra Skrtel a este Lee-Chung-Yong Myslím že niektorá z mojich posíl by mohla byť aj posilou skutočnou noe nie ? :D

Reagovat
herbage

Arsenal Moc mě mrzí, že jsem zápas neviděl, ale bohužel to nešlo. O to více mě těší výhra. Jedeme na titul

Reagovat
mike.84

jedeme na titul.. lol

Reagovat
Higi

chci se te zeptat, chodis na arsenalsite nebo na gunners stranky? Jestli jo, tak jakej tam mas nick, se jen tak ptam...

Reagovat
herbage

Gunner.cz, nick herbage, téměř tam nepřispívám

Reagovat
Liquid

to už jedete takových 6 let čéče

Reagovat
mike.84

bosingwa za tu dlouhou dobu nic ze své naivity neztratil... ty jeho předkopavky aby jej pak soupeř v pohodě odclonil sou k blití...

Reagovat
Usty

Everton Tim Cahill

Chelsea se třema pravejma obráncama (dejme tomu) a zálohou na hovno.. snad tam Didi jednoho prdne a Petr vychytá 1-0..

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér anglické reprezentace Fabio Capello povolal pro přátelský zápas proti Francii ještě jednoho hráče, pozvánku dostal útočník Carlton Cole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

NEDUM!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni letosni strelec SAFC mimo dvojici Gyan-Bent

Reagovat
terry

Konečně bude mít Bruce radost.

Reagovat
smazaný uživatel

..a jeste proti Cukarne..

Reagovat
herbage

Onuohaaaaaaaaaa

Reagovat
-Kopy-

obrana chelsea

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ty kráso, ta obrana Chelsea, to je k smíchu

Reagovat
terry

Neuvěřitelný, já už myslel, že se Čech nikdy nedostane zpátky do téhle formy, ale letos předvádí svoje kvality.

Ale co tam provádí obrana? To je fakt k smíchu. Nejlepší je, že takovejhle gól dá zrovna Onuoha Nechápu, proč místo Ferreiry nehraje stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

čelzí z londýna prohrává

Reagovat
mike.84

kde je mikel a ferreira ? snad to ančelotiho donutí kurva koupit jednoho špičkového stopera. kecá že bruma na to má, ale když je marodka tak tam vrzne kokota ferreiru který tam pak hraje asi jako ja hraju na violončello. vystřídej je oba a dej tam brumu a joshe na dm který aspon bude bojovat a běhat

Reagovat
Usty

Mikel je zatím ze zálohy nejlepší, nemůže jít dolů, navíc na úkor Joshe, ze kterýho by tam udělali otýpku slámy..

Reagovat
mike.84

dneska v zaloze nikdo není nejlepší . všichni jsou zralí na tyden bez vyplaty

Reagovat
Usty

Je nejlepší, dozadu je sice hroznej, ale dopředu těma nahrávkama předvedl víc ti dva kašpárci

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires nepodrží míč a zavinil několik proti útoků, zatim nejhorší hráč na place. Obrana je poskládaná totálně na nic, Fereira sotva stojí a Ivanovič sám nezvládá, bosingwa moc vepředu, ashley standart. Mikel hraje místy dobře ale moc se nezapojuje do hry, Juri zatim ztrácí moc míčů. Anelka se musí stahovat a Drogba se nedostal ve hře k míči, Maloudovi nesvědčí hra ve středu místo lamparda. Čech chytil 4 golovky a bohužel neudržel čisté konto, ale nedivil bych se kdyby chelsea prohrávala 4:0.

Sunderland těží z protiutokú a děravé obrany.

Chelsea Cmon

Reagovat
mike.84

ramires nejhorší hrač ?????????????????, nejhorší srač je ferreira a mikel ! ferreira nepotřebuje koment ale mikel nepokryva vubec to co má a nikoho si nehlídá. kolem něj všecko prochází, ani halvičky nevyhrava. obrana hoří protože bosingwa je moc v předu to máš pravdu ale s tím že ferreira je pomaly a neumí prostě hrat stopera. tady to opět prokaučoval ančelotti, který snad musí vědět že tam prostě nepatří a že je pomaly. měl tam dát prostě brumu. mě se nahodou ramires jakž takž v tom mišmaši líbí. míč nepodrží spíš bosingwa který neztratí míč pouze pokud nahraje dozadu. chelse to se štěstím urve na remízu. vyhra dneska bohužel nebude. aspon že united nevyhrali no.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mikelovo rozehravka ujde, asi se v nejhorším hráči neschodneme, ale jde vidět jak chybí lampard. Malouda na středu nemuže hrát a neni šance jak dostat přes zalohu míč na útočníky Anelku jsem viděl (kromě nájezdu na golmana) u míče u lajny a kolem půlky. Drogba akorát přímáky jinak se dostal k míči maximálně na ťukec. Fereira hoří.

Reagovat
mike.84

jasne to vubec neva že se neshodnem, od toho jsou diskuze. ja myslim že v dnešním zapase se da za cfc vypíchnout pouze petr. jinak nikdo... mě se prostě mikel zdal strašně jalový při bránění. utočna stranka se od něho "nečeká" , sice tam pár najezdů předvedl ale tohle nema v popisu práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, proč se tohle těm týmům stává proti takovým durakům a ne proti nám?

Reagovat
smazaný uživatel

jinak ten Ivanovič mel dostat redku a za druhy sunderland mohl klidně víct už0 :3 takze jedem Sunderland betonáři sou hratelný a ne že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli myslíš ten tým co má nejvyšší počet vstřelených branek v PL tak t potom jo..

Reagovat
smazaný uživatel

S betonářema hrála Chelsea minulé kolo

Reagovat
Usty

To je k pláči..

Obrana je neskutečná, Ferreira se snaží, ale nestíhá, Bosingwa vůbec nebrání a Ivanović může děkovat bohu a Marrinerovi, že je ještě na place..

Záloha je ještě větší hnus, Ramires tradičně otřesnej, nepřejde přes hráče, nenahraje dál než na tři metry.. Žirkov tam nemá co dělat, pořád tahá míče do středu a ztrácí je, to není záložník prostě, má být na křídle místo Maloudy, kterej hraje zase bez chuti stejně jako Drogba.. Anelka je průměrnej, ale nic moc neposral..

Absolutorium zaslouží Čech,fantastickej zákrok proti Welbeckově hlavičce a proti té dorážce další skvělej proti tomu nájezdu Dannyho..

Nicméně to, co si udělal Nekop Onuoha z dvojice Mikel-Ramires je jen odraz bídy, co předvádíme.. korunuje to fakt, že ho mám ve fantě na lavičce bez perspektivy, že tam naskočí místo nehrajícího JT..

Už teď to mělo bejt 0-3, Ivanović pod sprchama a ostuda by byla na světě, zaplaťpánbůh za Petrovu formu a za Marrinerův strach..

Reagovat
smazaný uživatel

tak koukam že to vidíme stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem, že ta záloha Chelsea bude taková všelijaká (no, ono i dneska obrana), ale tohle?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezdavat se

Reagovat
Carlos Juan Pablo

2:0

Reagovat
mithro

som zvedavy koho a kedy bude Carlo striedat

Reagovat
smazaný uživatel

Lavicku ma plnou nesmirne kvalitnich hracu

Reagovat
mithro

prvy pojde kalou a potom to zacne :D

len sa smejem, chelsea vypadnu traja hraci zakladu a su uplne mimo..

Reagovat
Usty

Stoperská dvojice a dva střední záložníci, to je docela masivní ztráta..

Reagovat
mithro

ja som uz pred sezonou vravel ze mate hrozne uzky kader..ale united sa to iste stalo minulu sezonu a to nam tam museli hrat dokonca zaloznici v obrane..

Reagovat
smazaný uživatel

GYAAAAAAAAAN!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
Usty

Reagovat
terry

Ty dvě figurky na stoperu jsou fakt komický.

Reagovat
mithro

zenden tancujuci na africke rytmy to je radost pozerat

nadherne to zacal danny, preco musime mat miesto nehov united toho nekopu z talianska

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí bojujeme dál

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

čelsea

kde jste ti borci, co tu byli včera?

Reagovat
terry

Ty jsi fakt kus kreténa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má pravdu,včera to tady od vás byly velký řeči...

Reagovat
terry

A co? Schováváme se snad?

Reagovat
smazaný uživatel

To netvrdim,ale není na místě mu za to co napsal nadávat do kreténů

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je fakt dobrej argument. Ale vzhledem k tvýmu nicku nepředpokládám že budeš objektivní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On to nemá terry jako Terry. Tereza...

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou ty řeči a ti samí reagují

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to nejdebilnější člověk na EF

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo a jeho dnešní taktika

Reagovat
smazaný uživatel

BAFANA BAFANA

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Chelsea ale ukazuje se že nemá kvalitní lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jeden

Reagovat
herbage

Proč nehraje wunderkid Bruma, který byl dle slov Talkerse stoper numero quattro?

Reagovat
terry

Nechápu.

Reagovat
Deywid

Jak za Scolariho

Reagovat
Usty

doufám, že nedostanem čtverec

Reagovat
smazaný uživatel

málo ropy hráčum se nechce hrát

Reagovat
smazaný uživatel

přestaň se ztrapňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak dál Chelsea

Reagovat
iamek

Letos v anglii fakt vyhraje ten mensi traged :-D ... Zajimava sezona letos :) ...

Reagovat
smazaný uživatel

sázkaři asi zapláčou

Reagovat
smazaný uživatel

1,2...

Reagovat
smazaný uživatel

Docela reasonable 1,2, takových 70% na jejich výhru tam papírově bejt mohlo.

Reagovat
afc

Sunderland gol za 2 kurz,nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

a ted my rusaci odpojily net že se směju že chelsea prohrava nefajčí my sopcast

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalisti kde ste byli po tom jak vás Chelsea vyklepla na SB?

Reagovat
smazaný uživatel

my tu snad nebyli?

Reagovat
smazaný uživatel

nikde sem vás tu neviděl,ale ted si otvíráte ústa u zápasu Chelsea-

Reagovat
smazaný uživatel

tak si nasaď brejle a pozorně si pročti tehdejší diskuze. :)

Reagovat
SunFells

Tehdy jsi neviděl a teď vidíš i to co není. Nebo které ty "arsenalisty" máš na mysli?

Reagovat
herbage

Fňuk, fňuk. Já tu tehdy byl(stejně jako všichni fanoušci Arsenalu), ale tebe jsem tady neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

zaměť si před vlastním prahem...podívej se vždycky na diskuzi když Arsenal ztratí nějaký body...provokacema od fanoušků chelsea se to tady jenom hemží

Reagovat
smazaný uživatel

right here

Reagovat
smazaný uživatel

dívali jsme se na basket...

Reagovat
Tomekcz

Sakra Danny zaves tam 3 gol, takovejch sanci si uz mel

Reagovat
REPLIKATOR

To zavání debaklem

Reagovat
Usty

zatím mi vychází, že za 14 dní dostanem na StJP 7-1...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad se vzpamatujem a 0:2 pro nás

Reagovat
Bayern +

Pár zápasov dozadu bol Essien v zálohe ale aj celej Chelsea rozdielový, dnes to krásne vidno.

Reagovat
smazaný uživatel

vy furd věříte že neco udelaj stim vysledkem to zapomente

Reagovat
vodka

no bodejť, ono totiž 2 góly nejdou dát za 30 minut... viz MU...

Reagovat
smazaný uživatel

jinak až přijedete na Emirates tak vám taky nebude dvakrát do zpěvu

Reagovat
smazaný uživatel

ano, protože naše domácí forma je letos opravdu obdivuhodná.

Reagovat
smazaný uživatel

hrubas apod. jaká by podle vás byla základní sestava Evertonu při zdraví všech hráčů? Včetně roestavení, díky...

Reagovat
smazaný uživatel

Howard - Coleman, Heitinga, Jagielka, Baines - Bilya, Fellaini, Arteta, Pienaar - Cahill - Saha

Reagovat
smazaný uživatel

děkuju ti moc. Neville?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me je na RB i DM az druha volba, samozrejme proti silnejsim tymum by mohl hrat vedle Marouana, aby meli pevnejsi stred. Ale na RB on nepatri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Možná zbytečná otázka ale jak by to postavil Moyes? Stejně? Nebo je ted Bilya snad zraněn? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes by dal Nevilla na RB, Colemana na RM, Distina na CB, Heitingu na DM Rekl bych, ze to, co hralo dnes proti AFC, je Moyesova "idealni" sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz jeste Fellaini no... To je fuk. Jim se to nikdy nesejde vsechno.

Reagovat
iamek

Letosni rocnik PL je srandovni :) ... Na zadny tym se neda poradne divat :)

Reagovat
smazaný uživatel

hej vonavko neřeš tady Everton

Reagovat
smazaný uživatel

GYAN

Reagovat
REPLIKATOR

Zhirkov LOL ten centr a jde střídat

Reagovat
Godwinson

Chelsea To snad neni možný.

Reagovat
AjaxFans

Paráda

Reagovat
Darren Fletcher

nestačím sa diviť hlavne ze sa tu zas vsetci vcera smiali

Reagovat
smazaný uživatel

A ted zesebe děláš stejnýho šaška

Reagovat
Darren Fletcher

ty pozeraj zapas a nepis tu

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

aj tebe je z toho na blitie? co narobis, niektorym je tak z chelsea uz roky

Reagovat
smazaný uživatel

Blitie? A to je nové slovenské slovo?

Reagovat
smazaný uživatel

Mackems

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrat za rok jim muzem prat vyhru?

Reagovat
smazaný uživatel

4krat dvakrat doma a dvakrat v Londyne

Reagovat
smazaný uživatel

Jejich zapasy s WHU me nezajimaji

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jim teda "preju" proti Spurs Ale ne... ani potupa čukotky mi nestojí za poslouchání glorifikací Mackemů... beztak se jenom opičí po Magpies s tou výhrou v Londýně nad Big4

Reagovat
SunFells

...a tím druhým je WHU či Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

Nelíbí se mi to spojení, "tím druhým"

Reagovat
Darren Fletcher

kde naucili toho welbecka hrat futbal?

Reagovat
smazaný uživatel

v Prestonu

Reagovat
Deywid

Jak za Scolariho

Reagovat
Usty

Já už nemohu ani zvracet

Reagovat
REPLIKATOR

Já ti pomůžu

Reagovat
F.Torres

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cashley cole technik

Reagovat
SunFells

CAAAASHLEEEY

Reagovat
SunFells

konečně si trochu sáhl do svědomí.

Reagovat
Side

Reagovat
Tomekcz

DAnnyYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
terry

Pánové, s tímhle běžte do hajzlu, to teda jo. Dostat doma 3 góly od Sunderlandu. OD SUNDERLANDU?

Reagovat
Side

No počkej, ještě není konec

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě bez Benta, to už je fakt vrchol

Reagovat
smazaný uživatel

Na vaši obhajobu je třeba říct že vám chyběli dva klíčový záložníci i oba stopeři,ale tohle je stejně moc...Letos to fakt vypadá že nevyhraje ten nejlepší ale ten kdo bude nejmíň marnej

Fereira s Ivanem to je fakt komedie...

Reagovat
smazaný uživatel

hustý, trošku debakl no

Reagovat
REPLIKATOR

Dement Cashley

Reagovat
smazaný uživatel

Ty woe , a takhle tragedně a sme pořád první v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ta PL, je to strašná soutěž. Visca el Madrid!

Reagovat
mike.84

co to meleš ? není zrovna tenhle výsledek výsledkem kvality PL ? když takový real přijede na getafe či zaragozu tak je t odycky 5-0 s ronaldovyma 4 golama z 11m či PK a sou z toho novinove članky jaky je buh.... PL nejlepší liga světa :) kde každy rube každeho př každé chybě

Reagovat
smazaný uživatel

Co máme říkat my po tom včerejšim výkonu ve Villa parku...

Reagovat
mithro

my sme narozdiel od modrakov dokazali zabojovat a uhrat bod, to je proste United

Reagovat
smazaný uživatel

Dannyyy

Reagovat
Tomekcz

dnsak tam Cukotce zadna haluz nespadne?

Reagovat
smazaný uživatel

S takovou obranou by Chelsea prohrála i se Slavojem Houslice a Jarda Kužel by dal hattrick.

Reagovat
Usty

Reagovat
spider_8

A máme tam třetího Když už ostuda, tak naplno

Reagovat
Sarlin

Jen se smějte, protože příště to bude zase naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland 3:0 Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
Swarley

kéž by

Reagovat
fantomas

Reagovat
PePiG7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Před tímhle zápasem Chelsea doma 6 0 0 skore 17:0

Reagovat
smazaný uživatel

Drakulácia do Brucelandu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne za naplnenie overíku

Reagovat
mithro

Danny Wellbeck MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea začína tahat svůj trumf z kapsy,,, stoperská dvoji branislav-ferreira

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jim dá ještě jednu šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

aj dve, dnes ma bavili ako nikto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jop Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
mithro

A Sir uz posiela nejake fajne cervene vinko Brucovi domov

Reagovat
smazaný uživatel

bez Essiena byla Chelsea absolutně marná, no a díky tomu že stopera hrál Ferreira tak šla do kytek i defenziva

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea - Sunderland 0 : 3 ... a hromadná onanie zahrnula eurofotbal

Reagovat
Liquid

Welbeck si ten gól zasloužil, stejně jako Sunderland, facka přišla včas, odstartuje to sérii 5ti výher Chelsea v řadě

Reagovat
smazaný uživatel

proti betonářům z Birminghamu v příštím kole opět ztratíte...

Reagovat
Liquid

nemyslím si

Reagovat
smazaný uživatel

ani dneska sis určitě nemyslel....

Reagovat
miezto

spíš Chelsea v příštím kole zkompletuje hattrick

Reagovat
Tomanatura

Uch, tak toto bych nečekal

Co Welbeck? Doufám, že máme klauzuli na jeho návrat už v lednu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemame.

Reagovat
Tomanatura

Tak vyřídit by se to dalo, kdyby se chtělo, že... Ona ale ta vůle zřejmě nebude, no.

Reagovat
mithro

ja by som spravil vymenu maceta danny

Reagovat
Bayern +

Však Black Cats hrajú na jednoho hrota, už pri zdraví Benta Gyan sedí.

Reagovat
mithro

to mne je jedno, ja sa chcem len zbavit taliana a dannyho spat

Reagovat
Swarley

chyba, hodil by se...

Reagovat
iamek

Ten klucina ma na zaklad v soucasnem manchesteru. Boze snad se vrati :(

Reagovat
SqueeZy

dal druhej gol v lize, to bude terno, doufam že jo...

Reagovat
SqueeZy

nebo dokonce první

Reagovat
Tomanatura

Škoda že výkon hráče záleží jen na tom, jestli dá gól...

Reagovat
SqueeZy

no zrovna u útočníka nevim nevim... Když si vemu jak je Heskey odepisovaný jen protože nestřílí

Reagovat
Tomanatura

Ale on hraje křídlo...

Reagovat
SqueeZy

proti Stoku a Ville hrál v útoku co si pamatuju, s Gyanem a Bentem to má na hrotu asi těžký...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Chelsea ma bez Lamparda a Essiena najblizsie zapasy s Evertonom a vonku v Newcastli...verim tak v 1 bod z tohto dvojzapasu

Reagovat
kiwwi

pardon este som vynechal zapas s Brums...to bude max 1 bod tiez

Reagovat
smazaný uživatel

Essien dostal rovnou redku?? Myslel sem že dostal 2. žlutou

Reagovat
kiwwi

nn rovno Redka po jednej zltej = 3 zapasy STOP

Reagovat
smazaný uživatel

ajo takhle to bylo...dik

Reagovat
Usty

Essien bude na Everton k dispozici 100%, Lampard 50/50

Reagovat
kiwwi

jo ved som pisal ze som zabudol na Brums takze Essien na Everton k dispozici

Reagovat
Swarley

jak jsem psal nedávno, Chelsea si rozhodně není tak jistá, jak si většina fanoušků myslí...očekával jsem, že letos to bude v jejich podání spanilá jízda, ale je pěkný, že se to tak zamotává...

Arsenal jede to svoje co každej rok, my jsme letos slabší, ale to se dalo čekat a to že Chelsea bude takhle pokulhávat jsem nečekal, ale rozhodně se nezlobím...dobře Sunderland

Reagovat
mithro

ja som po tej priprave a Charity Shielde na Chelsea nevsadil, ale rozbehli sa slusne, aj ked vykony posledne tri kola boli na hrane a dnes uz konecne poriadne buhcli...o to viac ma stve ten nas "vykon" vo Villa parku vcera

Reagovat
SunFells

Chelsea nemá dostatečně široký kádr, především zálohu, a ještě na to doplatí ...Před sezónou jsem favorizoval vás, ale zatím to kopete celkem bídně. Arsenal klasika ...tento rok to bude hodně otevřené.

Reagovat
mithro

a to je len dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Chelsea..

Reagovat
spider_8

Nechápu proč nehrál Bruma. Horší než Paulo to určitě být nemohlo.

Reagovat
Ferguson6

Ja som to vravel

Reagovat
vodka

Welbeck zae po delší době skvělý výkon

Reagovat
Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jim nehrajou tri lidi ze zakladu a ten slavnej "velkoklub" dostane doma takovou rychtu od Sunderlandu?

Reagovat
smazaný uživatel

bez Terryho, Lamparda, Essiena je ten tym horsi nez zbytek tymu v PL

Reagovat
kiwwi

aj tak to mame na svedomi ja s kamosom...ja som si do fanty zobral Cola a Maloudu (ktory je kapitan) a on zacal podavat na chelseu

Reagovat
mithro

a ja som te zobral Brana

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim,ze hlavne Essien jim tam hodne chybi. Lampard se nahradit da...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už to začíná, Arsenal jde vstříc titulu, najsss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

No to teda fakt jde, s těma domácíma výkonama v poslední době ...

Reagovat
smazaný uživatel

Theo, Robin, Cesc jsou zpátky a pokud se nikdo nezraní, tak už to bude jenom lepší

Reagovat
SunFells

Pokud se nikdo nezraní ....jojo, to se říká velmi často po návratu důležitých hráčů z marodky a sám víš jak to pokračuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou se to musí zlomit a být k dispozici delší dobu nejsilnější sestava, akorát ten Vermaelen si asi ještě chvílu nekopne...

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělé kolo Lepší to být snad ani nemohlo. Chelsea se začíná mstít ten úzký kádr, jsem zvědavý, jak si tím poradí dál.

A už ani nepamatuju zápas Arsenalu bez strašných nervů

Reagovat
smazaný uživatel

toto mrzí ten W.B.A. a Newcastle snad v sobotu přijde konečně klidný zápas a slepice s Robinem v základu sfouknem 4-0

Reagovat
smazaný uživatel

pokud budem hrát znovu na 2 defenzivní, tak pochybuju....

Reagovat
Bayern +

Úspornejšie by asi bolo podpísať na dva roky Ballacka, ako kúpiť tú lisabonskú moulu, ktorá ešte nezahrála zápas... co zápas, ani desaťminútovku !

Reagovat
C-M@ster

Ted sem dorazil a co jako ta Chelsea? a cely to kolo? V Tiplize sem se neprehoupl ani pres 20 -.-. Navic Chelsea doted 0 golu doma a najednou 3?

Nechapu. Ale tesi me to.

Reagovat
smazaný uživatel

proč zrovna se Sunderlandem

Reagovat
mithro

rioferdy5 Rio Ferdinand

Danny Wellbeck....that's your standard youngun, keep it up. Love seeing young players flourish.

Reagovat
Usty

Dneska se to sešlo všechno dokupy..

Ashley udělá jednou za 3 roky minelu, Terry se den před zápasem zraní, Lampard se dva dny před zápasem zraní, Wilkins tři dny před zápasem dostane padáka, Essien dostane tři dny před zápasem redku.. do toho ten ubohej útok..

Za tejden v Birminghamu.. hmm 0-0? snad..

Reagovat
Tomekcz

1:0 Zigic

Reagovat
mithro

zobral si my to z klavesnice

Reagovat
mithro

*mi omg

Reagovat
fantomas

Hustě SAFC! Dva body ztráty na první místo, to je krása.

Reagovat
smazaný uživatel

a už ani goal difference nevypadá tak hrozivě.

Reagovat
fantomas

To vůbec ne, stačí jedna naše výhra, jedna jejich prohra a je to smázlý...

Reagovat
Usty

nevěřím, že nám dá zase někdo trojku..

Reagovat
kiwwi

pockaj do 18. decembra

Reagovat
Usty

no nevypadá, ale je

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, chíli jsem si říkal, co ti mrdá, když má Sunderland 19. bodů

Reagovat
fantomas

Reagovat
Usty

taky

Reagovat
smazaný uživatel

já si to říkám ještě teď

Reagovat
herbage

Teď bude klíčové zvednout si sebevědomí proti Sportingu Braga, o víkendu udolat doma kohouty(přijedou hrát fotbal a na to doplatí), pak udržet klíčové hráče zdravé a dostat je do formy no a bude to super

Reagovat
fantomas

Máš to zase skvěle nalajnovaný. Schválně na jakym bodě se to posere tentokrát.

Reagovat
herbage

Hned na prvním, s Bragou hrajem až po slepicích

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Tottenham je dřív než Braga

Reagovat
smazaný uživatel

místo Bragy je repre pauza.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je zaroven odpoved fantikovi na spekulaci, kdy se to posere...

Reagovat
fantomas

Alias "Robine, drž!"...

Reagovat
smazaný uživatel

fakt si myslíš, že ho Wenger pustí? já teda doufám, že Wenger nebo aspoň sám Robin to odmítne

Reagovat
fantomas

Robin řekl, že chce reprezentovat, takže s tim Wenger těžko něco zmůže.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je k pos*ání, řeknu to na rovinu, že Persie hraje za Holandsko kulový při jejich hráčský kvalitě a stylu, měl by si ujasnit priority, v Arsenalu je hvězda, v repre je Huntelaar pro tým prospěšnější

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň Wenger naznačil, že se pokusí domluvit s Marwijkem, aby Persie neodehrál víc jak 30 minut. To by bylo ideální...

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

no Robin to urcite neodmietne a Wenger mu v tom zabranit nemoze

Reagovat
smazaný uživatel

to je smutný, doufám, že budem hrát hovno jako před dvěma lety a vy si to tam dokopete sami

Reagovat
smazaný uživatel

A pome Fluminense

Reagovat
smazaný uživatel

No každopádně po dnešním výkonu se těším až se nám vrátí Welbeck...docela se divím,že ho SAF zase poslal na hostování,pže by teď měl na to hrát u nás základ. Věřim že bude dál pokračovat ve výkonech jako dneska proti Chelsea,že se pořádně rozehraje a pak až se k nám vrátí tak bude válet. Protože v něm to prostě je, z něj jednou bude velkej Ďábel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

„Zdravim Vas...ponukam profesionalne tipy pre stavkarov, tipy su overene a su od svetovych bookmakerov. Viac info na profi-tipy@azet.sk”

Reagovat
spider_8

No dnešní zápas jasně potvrdil to, co už bylo dávno jasný, ale zatím se to naplno neprojevilo, že Chelsea má prostě úzkej kádr a to na 3 místech:

střední záložník

střední obrance - při absenci Terryho chybí zkušenej obránce, který by dirigoval obranu, dříve Riccy

brankář - umíte si představit jak by to dneska vypadalo, kdyby chytal Hilario

Reagovat
Tomekcz

to by skoncilo 0:0, Hilario si umi dirigovat obrance

Reagovat
vitasrp

Kádr úzkej máme, nicméně ono by se to dneska na tom stoperu zvládnout dalo.. To by ale Carletto nesměl bejt podělanej až za ušima a místo tragickýho Portugalce se nesměl bát postavit Brumu.. Navíc jeho výhodou je už jenom to, že na stoperu nastupuje pravidelně, Ferreira tam dneska zaskakoval zase po čtyřech letech a bylo vidět, že vůbec neví, kde lítá.. Tenhle tah Carlo dost podělal a ono nás to stálo zápas.. Škoda..

Reagovat
spider_8

On prej hrál ve čtvrtek za rezervu, tak snad proto ho tam nedal. Ale i tak myslim, že by to s nim nebylo o moc lepší. Prostě bez Terryho si to v těžkých zápasech nedokážu představit.

Reagovat
kiwwi

tu je tolko lepsich trenerov ako Ancelotti, je to strasne neferove ze nemozete trenovat ziaden tim v PL, to by ste vsetkym ukazali

Reagovat
vitasrp

Já si na žádnýho kouče nehraju, ale poukázat na to, že trenér udělal chybu, snad můžu.. Už při pohledu na sestavu jsem věděl, že Ferreira bude průser(pamatuju si ho ještě ze zimy 07, kdy se na stoperu neskutečně trápil), a jak se ukázalo, nemýlil jsem se..

Prostě jsem nepochopil, proč stoperskou dvojici lepí pravým obráncem, když mu na lavičce hráč, jehož primární post je právě stoper, sedí.. Ferreira vůbec nemá návyky na post stopera a dneska to bylo hrozně vidět, minimálně tenhle problém by Bruma neměl, nebo pokud měl, tak by se projevil v daleko menší míře.. Samozřejmě mohl vyhořet stejně jako Ferreira, ale předpoklady k tomu, aby zahrál líp(ono taky hůř snad zahrát nešlo) má..

Reagovat
kiwwi

ano presne to bolo jedinou pricinou preco dnes Chelsea prehrala...problem bol skor v strede pola a to prameni z toho ze mate uzky kader ako bolo napisane na zaciatku, nic viac nic menej

Reagovat
Chazy

A ty si manažer čeho, že můžeš tvrdit, co spíš byla příčina neúspěchu?

Reagovat
kiwwi

ja vychadzam z faktov ktore boli jasne uz pred zapasom a uz pred zapasom som napisal ze to nebude vobec prekvapenie ak Mackems budu brat bod, on vychadza po zapase z niecoho co videl v zapase...Ancelotti si asi pozna hracov a tim lepsie ako tunajsi odbornici ktori mu po zapase nalozia ako sa priposral a podelal zapas

Reagovat
Chazy

No, vzhledem k tomu, že podle mě jsi jednoznačně druhej nejblbější "jakože inteligentní" mufan, co tady píše a vitasrp se v CFC opravdu vyzná + na hru jako takovou je prostě (na amatéra) mimořádnej expert, tak mi přijde jeho názor pravděpodobnějš pravdivej než tvůj, i kdybys ty jen opisoval statistiky a on dělal nějakou bláznivou prognózu :))))..

Navíc je potřeba podotknout, že on jen doplňoval názor a nevyvracel ho, takže jsi prostě zas měl potřebu na někoho vyjet a bohužel se ti to zase nepovedlo. Tvůj přínos pro diskuzi, to je něco fakt :))))

Reagovat
kiwwi

je mi uplne jedno co je podla teba pravdepodobnejsie

Reagovat
Chazy

Na to jsem se opravdu neptal :))))

Reagovat
kiwwi

ty si sa na nieco pytal?

Reagovat
Chazy

Ne právě, proto bys měl řádkový, slabomyslný a nekonstruktivní reakce vynechat :))).. jako kdyby pro mě mělo nějakej význam, co je ti jedno .. Diskuze měla skončit tím mým příspěvkem.

Reagovat
kiwwi

to iste som ti mohol napisat aj ja len to riadkovy by som vymenil za 8 riadkovy...gn

Reagovat
vitasrp

Ty jseš hroznej idiot, ti povím.. Vůbec mě zajímá, ty inteligente, kde vidíš, že bych tohle považoval za jedinou příčinu?? Nevím, s čím máš problém(osobně bych to tipoval na zrak), ale já jenom doplnil toho frajera nahoře, že stoperská dvojice dnes nemusela tolik hořet, kdyby se obsadila správně.. Jinak oceňuju tvou snahu, ale ty příčiny sám vidím, nemusíš mi je pracně rozepisovat..

Reagovat
Chazy

:)))

Reagovat
kiwwi

"ono by se to dneska na tom stoperu zvládnout dalo.. To by ale Carletto nesměl bejt podělanej až za ušima a místo tragickýho Portugalce se nesměl bát postavit Brumu"

podla mna si dost jasne naznacil ze to bola jedina chyba

a na to ti dokonca odpovedal Arbiter nizsie...vies, po vojne je kazdy general

Reagovat
Chazy

"podla mna si dost jasne naznacil ze to bola jedina chyba"

To fakt nemůžeš myslet vážně :))))

Reagovat
vitasrp

Ty seš ale případ...

Reagovat
kiwwi

takze trvas na tom ze dalo sa to zvladnut ale dojebal to Ancelotti hej?

Reagovat
vitasrp

Omg.. Jediný, co Carletto podělal a co mu dávám za vinu, je sestavení stoperský dvojice.. Tam to prostě neodhadl a vliv Ferreiry na dnešní zápas byl holt obrovský, samozřejmě v tom negativním slova smyslu.. Jo a ještě možná částečně ustřelil s taktikou, hrát dominantní a kombinační fotbal s touhle sestavou bylo možná až moc odvážný..

Jinak toho moc vymyslet nemohl, na lavičce prakticky nikoho neměl, takže oživit utkání mohl jen ztěžka(i když stáhnout hru na 3 v obraně mohl, to je pravda, jenže je to konzervativec a nechtěl dostat čočku). Prakticky mu zbylo doufat, že hráči podají optimální výkon, což se nestalo.. Žádný prokoučovaný zápas to nebyl, jenom skutečně pár detailů mohl udělat lépe(nebo se alespoň pokusit je udělat)..

Snad jsem tě nepřecenil a jseš schopnej trochu delší komentář pobrat, v předchozím případě ti to dělalo trochu problémy..

Reagovat
kiwwi

tie dristy na konci si mozes kludne odpustit

ja rozumiem co chces povedat ale na zaciatku si to pisal v inom tone a duchu preto prisla ta moja reakcia...keby si to napisal takto tak by som vzivote tak nezareagoval

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš se divit, že ho tam postavil, když říkal, že na tréninku se jevil dobře...Ale sám Ancelotti říká, že to byla chyba...

Reagovat
vitasrp

No vzhledem k tomu, že se Terry zranil až včera na tréninku, tak pochybuju, že Carletto v tréninku nacvičoval herní situace s Ferreirou na stoperu.. V podstatě takhle to měl Paulo ještě horší, vůbec nemohl počítat s tím, že nastoupí uprostřed a připravit se na to..

I když samozřejmě se mohu mýlit, zatímco Carletto umí fantasticky předvídat a Ferreiru už v tréninkách využíval jako stopera.. Těžko říct..

Reagovat
smazaný uživatel

„Čekal jsem od Paula lepší výkon, protože na tréninku se jevil dobře,“ začal Ancelotti

Reagovat
vitasrp

Já vím, že to řekl, jenom pochybuju, že to říká na základě jeho tréninkových výkonů na postu stopera.. To je ale samozřejmě jenom moje domněnka, takže to nemá žádnou váhu..

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Ale prosim tě, dyt si sám expert přes hraní si na nejchytřejšího/na trenéra.

Reagovat
kiwwi

ale no

Reagovat
fantomas

No... Chtěl sem tim mimo jiné říct, že to tu děláme každej, tak tu teď takle nemusíš moralizovat. Na všech fotbalových diskuzích je to zcela běžný.

Reagovat
kiwwi

ale to ja beriem, ked sa po zapase nieco vytkne trenerovi v style ze to a to mu nevyslo (koniec koncov to vie aj sam) ale nie hodnotenie ze dalo sa to uhrat ale trener bol priposrany...to mi pripada tak ze clovek sa pasuje do ulohy v ktorej keby on bol na lavicke tak to urcite urobit tak a bolo by to lepsie

Reagovat
mike.84

hele ale má pravdu. kdyby tam byl bruma tak by se aspon řeklo že holt ten mladík zatím není takový jak se o něm píše že je 4. stoper (kvalitativně). měl tam prostě dat DC a ne pomaleho ferreiru který je už 2 a 2/3 let za zenitem a totalně nestíhá a v cfc jenom dosluhuje. ja osobně se za absenci 4 nejklíčovějších hráčů neskyvam (jo kdyby to bylo proti united či arsenalu, to je jina)) ikdyž sunderland není už slaby tym ale hodně nevyzpytatelný tak to neomlouvá. . aspn by carletto nebyl za debila a řeklo by se hmm dal tam prostě toho KOHO MUSEL ale bruma na to holt zatím nemá...konec tečka.. takhle se bude furt mlít že ferreira..že RB na DC...že cfc skvělá lavička apod....

Reagovat
Mimalu

Jak tak nad tím přemýšlím možná by nebylo od věci vrátit se na pár zápasu ke Carlově diamantu. Ačkoliv to není na pohled moc dobrý fotbal s momentálním složením kádru možná nejlepší možná varianta.

Čech

Bosingwa - Ivanovic - Terry(Bruma) - Cole

Mikel

Ramires Zhirkov

Malouda

Anelka - Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

800. pro SUNDERLAND AFC!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Nevím strašně nysympatický tým počínaje Brucem a konče že je to prostě Sunderland, spíš 800 pro dnešní vítězství, jinak ne

Reagovat
Chazy

Maximálně tak za mimořádnou nesympatičnost, takže 900. by měl dostat West Ham :))

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, prohry k fotbalu patří Ovšem připomíná mi to tak trochu loňský ročník, kdy nikdo titul nechtěl. Že by tomu bylo tak i letos?

Reagovat
kiwwi

uz znova zacinaju tie reci o tom jak nikto nechce titul

Reagovat
smazaný uživatel

Nadsázka?

Reagovat
kiwwi

minuly rok to nadsazka nebola

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tak nějak z části to pravda byla

Reagovat
Chazy

Na jak dlouho ještě máš tenhle nick?:))

Reagovat
smazaný uživatel

Do 18. Pročpak?

Reagovat
Chazy

Nějak mám s tebou míň sporů, co nejsi Arbiter. Pak ti vymyslím nick kterej si necháš tak do konce sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ses se mnou nehádal?

Reagovat
Chazy

No.. to je pěkná záminka ..

Reagovat
smazaný uživatel

to by pak nebyla taková sranda, bylo by to sterilní...

Reagovat
Chazy

Tak se pak vsadíme v něčem ohledně Žirkova, to je naše téma.

Reagovat
smazaný uživatel

Oukej Mimochodem, ukazuje se, že je pro nás přínosem

Reagovat
Chazy

To je dobře, hrozně jsem se na něj těšil. Snad bude hrát proti Wiganu a nebo někdy uvidím nějakej zápas s CFC kdy bude hrát. Ten přímočarej tah na bránu prostě je přesně do PL, nesmí se v CFC zabít.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem proti vám teď někdy, ne?

Reagovat
Chazy

Bohužel až někdy v dubnu. Ale tak během toho vánočního programu se možná podívám i na jiný zápasy jak na Wigan. Každopádně na vzájemnej zápas se netěším, loni těch 8:0 stačilo

Reagovat
vitasrp

Jojo, duben je hned za dveřma..

Reagovat
smazaný uživatel

vlastně ne

Reagovat
kiwwi

neviem ako teba, ale mna takato liga bavi viac ked kazde kolo moze kazdy s kazdym stratit body a nic nie je dopredu jasne ako v PD...tam kto zavaha 2-3x a nevyhra vzajomne suboje tak je Real majster

Reagovat
Counter

Fascinuje mě mentalita fandů Chelsea. Daří se - všichni hýří sebevědomím, nevidí nejmenší mráček na obloze, vychvalují majstrštyky manažera. Pak zničehonic přijde porážka a všechno se otočí o 180 stupňů. Najednou Blues nechcou titul, příští zápas s Brums nejlíp 0:0, Carletto to měl udělat tak a tak...

Jedinou výjimkou je Liquid, všechna čest.

Reagovat
Counter

A samozřejmě po dalším vítězném utkání se vše vrátí do původních sebejistých kolejí

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je těch 180°? Kde kritizuju Carla?

Reagovat
fantomas

Na tebe byla jen ta věta, že Blues nechcou titul. Carlo se kritizuje výše, stejně jako tam padla zmínka o té remíze s Brums.

Reagovat
smazaný uživatel

hned reakce na kiwwiho

Reagovat
fantomas

?

Reagovat
smazaný uživatel

nadsázka

Reagovat
fantomas

Furt nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

použil jsem to v nadsázce

Reagovat
fantomas

Ale já nerozumim ani tomu, cos použil v nadsázce.

Reagovat
herbage

Nejlepší to bylo na jaře po prohře s Mancity doma, tehdy už titul regulérné odepsali

Reagovat
Chazy

Hehe, ale ten gól Teveze se nezapomene, jak Hilario s Terrym zakouzlili :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

no tak tos asi nečet moje dřívější komenty - mě pravě dycky přišlo že ja tu jsem asi "jediný" kdo vidí většinu negativ než pozitiv v celé mašinerii jmenem chelsea...

Reagovat
$dolar$

Ancelotti VEN !!!

Reagovat
mike.84

někdo tady cca před 2 týdny napsal, podle mě, zatím nejtrefnější koment vůbec od začatku sezony. "že nikdo zatím ten titul fakt nechce"

Reagovat
mike.84

ted by mě zajímalo jen tak hypoteticky: ančeloti seřve kabinu a do dalšího zápasu pošle (právěm) třeba půlku nahradníků. bude taky od FA potrestanej za "slabou sestavu" ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mícháš páté přes deváté

Reagovat
mike.84

a v čem ? FA nezajíma důvod jine sestavy. je zajíma sestava jako taková... jdi se dívat na primeru prosímtě

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal jsem si, proč jde tolik děcek tak smutně do školy, a ona prohrála Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

ty si blbeček.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Protože jsem si dovolil rýpnout do tvého oblíbeného klubu? Ale jdi...

Reagovat
smazaný uživatel

Proto ne,neboj,ale proto jakým stylem si to napsal. Kluku.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

http://www.youtube.com/watch?v=v-ufx21XS2g&feature=player_embedded#!

nech mi toto niekto vysvetli jak sa tomu smatlakovi podarilo nieco taketo...keby som nemal podane na Wolves tak sa 3x potkne a rozbije si hubu na lopte

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

nádhernej gol

Reagovat
mithro

krasnny gol

Reagovat
cristiano.K.

on není šmatlák a prokazuje to.....oni vysocí neobratní hráči to mají těžké a většinou sezonu zazáří a pak vybouchnou a Elmander není jinej......nebo mi chceš říct,že Ibra,Berbatov jsou šmatláci?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Chazy

Sice máš naprosto mizerný vyjadřování, ale šmatlák opravdu není .. Po příchodu hrál dobře, pak neproměnil pár šancí, ztratil sebevědomí, navíc mu vůbec neseděl Megsonův styl.

Ale je škoda, že je stál Braatena, ten moh bejt dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Megsonem vypadali vsichni jako smatlaci Ale ne, Elma to s micem docela umi, jen je to (nebo byl? ) prisernej palic

Reagovat
Chazy

Matt Taylor měl pod ním neskutečnou sezonu :))

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Usty

what a goal...

Reagovat
homeles8

jéé

Reagovat
DelPiero137

Tak Chelsea si vybrala nepodareny zapas aky sa poradi raz za velmi dlhy cas.

Nevadi aj take sa stava, nabuduce to bude opacne.

Reagovat
pajamu

V téhle sezóně už 3x prohrála. Tak kde je to "raz za velmi dlhy cas"? :)

Reagovat
DelPiero137

Teraz prehrali lebo niektori hraco si vybrali velmi zly den a superovi vyslo skoro vsetko. Predosle 2 prehry boli po dobre odvedenom vykone, boli vyrovnane ale proste to tam nepadlo.

Vcera to bol tipicky zapas ked nic nevychadza.

Reagovat
pajamu

Jací hráči si vybrali špatný den? Ferreira je marnej a na stopera už vůbec nemá. Cole udělal sice chybu, ale v momentě, kdy dost pochybuju, že by to ještě zvládli obrátit. A zranění hráči jsou všude, vyjímkou není žádný tým. Prostě hráli tužku, tak jak to má Chelsea ve zvyku.

Reagovat
DelPiero137

Mala sance aj Chelsea, keby jej tam nieco padlo, zapas by vyzeral uplne inak. Viem na keby sa nehraje, preto treba zabudnut na tento nestastny zapas a ist dalej. V tomto zapase bol super lepsi, je to uznavam ale ten vysledok nesvedci o realnych kvalitach oboch muzstiev.

Reagovat
mithro

keby tam superovi padlo skoro vsetko tak je skore uplne v inej dimenzii

Reagovat
smazaný uživatel

900. pro SUNDERLAND AFC!

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju. Aspon nejaka naplast po derby Ale nemysli si, vyhrat na Chelsea zvladli Magpies taky

Reagovat
C-M@ster

Jeste staci aby Chelsea 3x prohrala a Manchester je se svyma remizama dozene.

Reagovat
smazaný uživatel

remízama

Reagovat
smazaný uživatel

No což,dostali sme sice pořádnou facku,ale věřím,že Carletto je dá do rychtyku! Prostě jde vidět,že musíme hrát v plné sestavě a ne to co včera předváděla záloha a obrana. A proto Ať žije Chelsea !!!!!

Reagovat
kiwwi

MUFC po 15. kole na 1. mieste

Reagovat
smazaný uživatel

Miško Vtipkár?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Nn, to bude Arsenal, vy až po 38.

Reagovat
mithro

kiezby

Reagovat
smazaný uživatel

kam to lezeš? Že by do prdele mufanům?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, přímo tam

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

treba mysliet pozitivne

Reagovat
kiwwi

skor realisticky

Reagovat
smazaný uživatel

vsadíme se?

Reagovat
kiwwi

kludne

Reagovat
smazaný uživatel

Oč? A jaké přesně podmínky

Reagovat
kiwwi

ok spravme kompromis...dajme to po 16. kole a zato mozes urcit podmienky ake len chces

Reagovat
smazaný uživatel

Couváš Ne, hezky po 15. kole a sázka o nick do konce roku, tudíž do 23:59:59 31.12.2010. Nick nesmí obsahovat vulgarismy a nesmí porušovat zákony platné v ČR a SR. Znění sázky je jasné- ty říkáš, že po odehrání 15. kola PL bude ManU na prvním místě v této soutěží. Nick proherce musí užívat od 0:00:00 28.11.2010 po celou dobu a ten svůj vlastní (v mém případě Arbiter, v tvém kiwwi) při diskusích na eurofotbal.cz používat nesmí (používání se chápe přihlášení na již zmíněné stránky). Při porušení sázky (tzn. přihlášení a používání svého pravého nicku), se dotyčnému prodlužuje doba, po kterou musí používat proherní nick o týden a navíc týden po porušení této podmínky nesmí uživatel na stránky eurofotbal.cz přispívat do diskuse.

Reagovat
kiwwi

deal

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhráls

Reagovat
salami

máte někdo nějakou osvědčenou stránku, kde koukáte na sestřihy Premier League?

Reagovat
kiwwi

http://matchofthedays.com/

nie je to sledovanie online ale na stiahnutie...ak chces online tak www.footyroom.com

Reagovat
smazaný uživatel

Footytube je obsahlejsi a spolehlivejsi.

Reagovat
kiwwi

neviem, zda sa mi to na podobnej urovni, v podstate na oboch najdem vzdy vsetko co potrebujem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele