13. kolo
13.11.2010 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Newcastle United - Fulham FC 0:0

Newcastle s Fulhamem diváky v St. James' Parku nezabavil a ti tak po devadesáti minutách odcházeli notně zklamaní. Bezbranková remíza nepřinesla příliš zajímavých okamžiků a Magpies díky ní přišli o páté místo.

Po čtvrthodině hry měl šanci Lovenkrands, ale dánský útočník skvělou Simpsonovu nahrávku nevyužil a hlavou poslal míč vedle. Až za dalších 15 minut se poprvé vyznamenal gólman Krul. Daviesův rohový kop hlavou poslal k Dempseymu Hangeland, ale Krul akci dobře přečetl a míč odvrátil na roh. Za pár minut musel brankář Newcastlu do akce znovu. Krula nepříjemnou ranou prověřil Dempsey, ale ani tentokrát neuspěl. A aby se Schwarzer nenechal zahanbit, vytáhl ve 37. minutě proti Lovenkrandsově zakončení skvělý zákrok.

Schwarzer byl vidět i po změně stran. Poprvé byl vidět rovněž Andy Carroll, který na něj vyslal tvrdou ránu levačkou, ale Schwarzer byl u bližší tyče připraven s dobrým zásahem. Skóre mohl otevřít Lovenkrands, ale v 65. minutě poslal míč hlavičkou po Guthrieho asistenci přímo do brankářovy náruče. Asi vůbec nejblíže gólu byl ale Moussa Dembele. Letní posila Cottagers se po zmatku ve vápně zhostila míče a vypálila. Míč trefil břevno. Dál ale ani jedna branka míč nepustila a mužstva si odnášejí po bodu.

Autor: Ondřej Holzman / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 nebo vyhra newcastlu

Reagovat
Mircu5

1:1

Reagovat
Devil

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Straky doma vyhrajou 2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele