13. kolo
13.11.2010 18:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Stoke City - Liverpool FC 2:0

Poměrně překvapivý výsledek se zrodil ve Stoke. Domácí borci porazili díky brankám Fullera a Jonese Liverpool 2:0. Už za rozhodnutého stavu byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Lucas Leiva.

Stoke se slavnějšího soupeře v žádném případě nezaleklo a hrálo s ním vyrovnanou partii. Domácí měli i několik šancí, Liverpool však v prvním poločase udržel čisté konto. Svěřence manažera Hodgsona mohl poslat do důležitého vedení kapitán Steven Gerrard, na jeho dobře umístěnou pumelenici dobře zareagoval brankář Begovič a Liverpool tak zahrával jen rohový kop. Obraně hostů pořádně zatápěl především aktivní Jones, po jednom vybojovaném míči vybídl Etheringtona, ten v tísni míč zasáhl, ale vytěžil jen roh.

Druhá půle toho nabídla pro náročného diváka více. V 56. minutě vstřelil první branku Stoke Fuller, který se nejlépe zorientoval v obrovském závaru, který domácí fotbalisté vyprodukovali - 1:0 pro Stoke City. Liverpool se okamžitě vrhl do útoku, pevná defenzíva Stoke však nepovolila. V další šanci hrozil Jones, opět parádně umotal liverpoolské zadáky, ale pak poslal míč těsně vedle vzdálenější tyče.

Pořádnou bojovnost předvedl i Dirk Kuyt a pak i přesnou přihrávkou nabídl branku Maximu Rodriguezovi, střela Argentince skončila jen v náručí Begoviče. Liverpool si žádný závěrečný tlak nevypracoval a naopak v nastaveném čase podruhé inkasoval. Jones převzal mezi dvěma stopery Liverpoolu dobrou přihrávku a pak chladnokrevně zakončil - 2:0 pro Stoke City. Bídu Liverpoolu v tomto utkání podtrhl Lucas Leiva, jenž obdržel druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Stoke tak porazilo Liverpool 2:0

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-2??

Reagovat
Mircu5

Stoke neprohraje

Reagovat
Honda

A na to jsi přišel kde ? vyčetls v Mateřídoušce ?

Reagovat
Mircu5

To je můj TIP ty retarde... tak se vzpamatuj a běž si mateřidoušku přečíst ty!

Reagovat
smazaný uživatel

honda to přečetl ze slabikáře jinak Mircu5 souhlasim stebou nevidim důvod proč by to nemohla být remíza. Nejmenší hřiště z celé PL nebude svědčit rychlonohému Torresovi naopak pro dlouhé auty Delapa ideální a navíc výšková převaha je u Stoke tak můžou využívat i auty.

Reagovat
Honda

CO jsem jako přečetl ze slabikáře? Nýmande ?

Reagovat
Devil

Utrels....

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 (Fernando Torres,Maxi)

Reagovat
Tomtaf

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně Stoke neprohraje ... 1-1 nebo 2-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele