13. kolo
13.11.2010 16:00 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
JJB Stadium, Wigan

Reportáž

Wigan Athletic - West Bromwich Albion 1:0

Poslední výsledky Wiganu příliš nepřály, a tak se ocitl až v pásmu sestupu. To už ale po tomto kole neplatí. Díky výhře 1:0 nad nováčkem z West Bromu poskočil nově na 16. příčku. O jediný gól utkání se postaral Victor Moses.

Vstup do zápasu vyšel o něco lépe domácím fotbalistům. Hned na začátku se snažil zahrozit záložník N’Zogbia, z jeho šance ale nic pořádného nebylo. WBA se povedlo odpovědět až po více než dvaceti minutách. Velmi nebezpečný míč poslal do pokutového území Wiganu Odemwingie, bohužel pro hosty na něj ovšem nikdo nedosáhl a svěřenci trenéra Martineze celou situaci zneškodnili.

První poločas nenabídnul žádnou strhující podívanou. Diváci skutečně nebyli svědky nějakého ofenzivního galapředstavení, i proto nakonec šly oba kluby do kabin za nerozhodného stavu, který příliš nevyhovoval ani jedné straně.

Hned po přestávce provedl Wigan klíčové střídání, když nevýrazného Gomeze nahradil mladík Victor Moses, jenž hru svého týmu skutečně oživil, nakonec také vsítil jediný gól duelu. V 60. minutě ovšem měl velmi zajímavou příležitost hostující záložník Chris Brunt, který přinutil Al-Habsiho k výbornému zákroku.

O deset minut později už tolik štěstí neměl jeho protějšek Carson. Rodallega skvěle podržel míč, následně jej předal Mosesovi, který anglického gólmana v dresu hostí překonal střelou ke vzdálenější tyči. West Brom pochopitelně toužil minimálně vyrovnat, a tak si po dlouhé době vypracoval zajímavou příležitost. Na centr z rohového kopu si naskočil střídající Barnes, jenže míč poslal nad břevno.

V 82. minutě pro změnu mohl víceméně rozhodnout o vítězi Franco Di Santo, avšak v jasné tutovce absolutně selhal. Míč poslal mimo. Nějak extra jej to ale zase mrzet nemuselo, jelikož Wigan své vedení uhájil.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remiza

Reagovat
Mircu5

1:1

Reagovat
Mircu5

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Remízka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele