Anglická Premier League - souhrn 12. kola

10.11.2010, 23:02, aktualizováno 10.11.2010, 23:02
Komentáře a souhrny
Arsenal odčinil prohru s Newcastlem a vyhrál ve Wolverhamptonu. Liverpool jen remizoval ve Wiganu a nenavázal tak na výhru z Chelsea, která doma pokořila Fulham. Tabulku vede o čtyři body před United, kteří remizovali v manchesterském derby.

Manchester City - Manchester United 0:0

10.11.2010 21:00

Góly: -

Po birminghamském derby nesnese přísnější měřítka ani to manchesterské. To nabídlo až nečekaně nezáživnou podívanou bez adekvátního množství šancí a vůbec jakéhokoliv vzruchu. United si tedy udrželi neporazitelnost, Citizens zároveň nedokázali navázat na skalp WBA a na první Chelsea ztrácejí již sedm bodů.

Na City of Manchester Stadium diváci dlouho přihlíželi fázi "rozehřívání se". Ta trvala prakticky celou první pětačtyřicetiminutovku, kdy se obě mužstva spíše hledala, než že by si byla navzájem nějak nebezpečná. Zatímco v bleděmodrém dresu odmítl v dobré pozici vypálit Tevéz a pak už se nadlouho nikomu z jeho spoluhráčů takové příležitosti nedostalo, United možná stříleli o mnoho častěji, zato pokaždé přímo do Harta. Ať už to byl Nani, nebo Evra. Citizens se gólové šance konečně dočkali až po 35 minutách, kdy z větší vzdálenosti zahrával přímý kop Tevéz, šikovně dotočil míč do levé šibenice, ovšem Van der Sar se včas odlepil ze země a kulatého neposedu vytlačil do bezpečí. To byla, dá se říct, nejzajímavější situace prvního poločasu, který nabídl spíše ryzí nudu než cokoliv jiného.

Druhá půle příliš změn nepřinesla. Při Berbatovově akrobatické střele se Hart prakticky ani nemusel hnout z místa a podobně na tom byl Van der Sar, když krotil skákavou ránu Tevéze. Každopádně směrem dopředu byli nadále aktivnější United, přestože na střelecký výkaz takový fakt neměl pražádný vliv. Závěrečnou desetiminutovku pak Citizens trošku vystrčili růžky a hned po Johnsonově prostrčení mohl zakončovat nad břevno Zabaleta. To byla ale opravdu jen čestná výjimka, jinak se akorát druhý poločas snažil v nezáživnosti trumfovat ten první.

Více informací k zápasu

Everton FC - Bolton Wanderers 1:1

10.11.2010 21:00

Góly: 90. Jermaine Beckford - 79. Ivan Klasnić

Už to vypadalo, že Everton přijde o svou šestizápasovou šňůru bez porážky, protože do poslední minuty po gólu Klasniče prohrával s Boltonem. Jenže pak Goodison Park potěšil Baines, když ve třetí nastavené minutě vyrovnal.

V úvodní pětačtyřicetiminutovce hrozili prakticky jen Toffees. Několikrát se musel vyznamenat gólman Trotters Jaaskelainen. Poprvé likvidoval z pravé strany útočícího Sahu. Jeho střelu však jen vyrazil ke Cahillovi, jenž se už chystal zavěsit, ale do střely se mu ještě stihl postavit Jaaskelainen a předvedl další dobrý zákrok. O deset minut později, to se psala 33. minuta, rozehráli domácí nakrátko rohový kop, míč do vápna poslal Neville a Saha se rázem ocitl ve velké příležitosti. Jaaskelainen byl znovu úspěšnější. A ani do třetice se Evertonu nepodařilo skórovat. Artetův roh se postupně dostal až na u zadní tyči stojícího Fellainiho, který branku z voleje netrefil.

Tři minuty po přestávce se poprvé v šanci představil Bolton, Lee hledal ve vápně Elmandera a jeho volej skončil nakonec vedle. O dvě minuty později se předvedl také Howard. Taylor poslal z rohu do ohně míč a Howard musel skvěle zasahovat proti hlavičkujícímu krajanovi Holdenovi. Následovaly dvě šance Evertonu. Nejprve vyslal skvělým pasem za obranu Pienaar Bainese, ale ten zklamal v koncovce. Poté Arteta vysílal Sahu, jeho střelu ale tečoval mimo tři tyče Gary Cahill. Skóre se měnilo až v 78. minutě, k nelibosti Toffees. Jagielka ve středu přišel o míč, Holden ho poslal Taylorovi. Jeho centr překonal Distina i Howarda a Klasnič tak zakončoval do odkryté klece.

Situace se pro Everton zhoršila pět minut před vypršením základní hrací doby, kdy Fellainiho fauloval Robinson, ale domácí záložník podrážděně reagoval a po nakopnutí soupeře dostal přímou červenou kartu. Už jen z kabiny mohl sledovat třetí minutu nastavení a senzační srovnání Evertonu. Baines oloupil o míč Leeho, přihrál Beckfordovi. Evertonský útočník se zbavil Muamby a povedenou ranou nedal Jaaskelainenovi šanci.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Blackburn Rovers 1:2

10.11.2010 20:45

Góly: 47. Andrew Carroll - 3. Morten Gamst Pedersen, 82. Jason Roberts

Ne, Newcastle prostě doma na Blackburn neumí. Rovers jen potvrdili skvělou bilanci v St James' Parku a Magpies dnes porazili 2:1. Newcastle však nadále drží pátou pozici, Blackburn se naopak vzdálil sestupovým příčkám.

Hosté už od prvních minut ukazovali, že jim to na stadionu Newcastlu jde jako po másle. Ve třetí minutě poslal míč do vápna Pedersen, dostal se k Tiotemu, který se ve vlastním pokutovém území snažil nesmyslně kličkovat, o míč přišel a Emerton ho už pak jen posílal na Pedersena, který otevřel skóre. Bleskový začátek Rovers.

Jen o dvě minuty později mohli hosté přidat druhý gól. Tiote si sice po zákroku Jonese došel pro faul, ale vzápětí potvrdil nepovedený úvod, standardku zahrál špatně a Kalinič se řítil na Colocciniho. Ačkoliv dělal Kalinič co mohl, nakonec se zamotal a akce přišla vniveč. V 15. minutě mohl na 2:0 pro změnu zvýšit Pedersen. Norský záložník se zmocnil ztraceného míče a z voleje vystřelil. Na poslední chvíli se ale do dráhy letu postavil Williamson a zařídil pro soupeře roh.

Až ve druhé půli se probudili Magpies, zato okamžitě. Hned minutu po rozehrávce bylo srovnáno. Vyrovnávat nemohl nikdy jiný než Andy Carroll, jenž do branky poslal Bartonův trestňák. Zbytek druhého dějství už taková zábava nebyla. A zejména v 82. minutě neměli domácí fanoušci žádný důvod k radosti. Rovers totiž po gólu Jasona Robertse opět vyloupili jejich stánek. Hostující útočník ve vzduchu porazil Williamsona a nasadil Krulovi jesličky.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Fulham FC 1:0

10.11.2010 20:45

Góly: 30. Michael Essien

Nebyla to žádná hitparáda, ale Chelsea má to, co potřebovala. Tři body ze zápasu s Fulhamem. Vrací se tím do vítězných kolejí, což po prohraném duelu na Anfield Road chtěla. Vítězství zařídil jediným gólem Essien, jenž se však v závěru nechal hloupě vyloučit.

Blues nastoupili s několika změnami v sestavě. V obraně se od první minuty objevil José Bosingwa, do zálohy se vrátil Essien a Drogbu na hrotu podporoval Kalou. Mark Hughes proti tomu nasadil prakticky nejsilnější složení a týmu naordinoval poměrně nebojácný projev.

Fulham se na Stamford Bridge nebál zaútočit, čímž zároveň zapříčinil, že Chelsea nehrála tak aktivně. Měla na domácí poměry až příliš zatažený obranný blok. Nicméně soupeře rozhodně k ničemu nepustila a sama po několika náznacích po půlhodině udeřila. Byl to právě navrátilec Essien, kdo poslal Chelsea do vedení. Kalou poslal do vápna povedený a přesný centr, Essien na něj naskočil a hlavou skóroval. Byl to pro něj již třetí gól hlavou v sezóně.

Při cestě do kabin mohla být Chelsea ještě spokojenější, ale to by nesměla v poslední pětiminutovce spálit několik šancí. Nejprve zleva poslal dobrý míč do pokutového území Malouda, míč našel úplně volného Kaloua, ale ten trestuhodně minul. Vzápětí ve středu hřiště získal míč Žirkov a parádní přihrávkou vyslal na branku Kaloua, který se sice dostal do střelecké pozice, ale Schwarzerovu branku těsně minul, další velká příležitost útočníka z Pobřeží slonoviny.

A Kalou v promarňování šancí pokračoval i po změně stran. V 55. minutě sice skvěle obelstil obranu, ale Schwarzer byl poté opět úspěšnější, když se štěstím a s pomocí Hughese míč odvrátil. O necelou čtvrthodinku později to mělo být 2:0, jenže Fulham šance Chelsea zázračně přežil. Po rohovém kopu jako první pálil Malouda, ale byl zablokován. Míč se odrazil až k Mikelovi, jenž stál pár metrů před vápnem. Ani nigerijský záložník se ale nenechal zahanbit a vytáhl dobrou střelu volejem. I tu Schwarzer pouze vyrazil, Bosingwa míč zachytil a zprava ještě jednou poslal míč do ohně. Tentokrát už ale hráči Fulhamu zapracovali a míč odkopli na roh.

Růžky pak v ofenzívě vystrčili také Cottagers. Hodně nepříjemnou střelou se prezentoval Clint Dempsey, ale narazil na spolehlivého Čecha, který vyrážel na roh. Druhý uklidňující gól se sice snažila přidat Chelsea, ale v 82. minutě byl mnohem blíže gólu Fulham. K parádnímu voleji naběhl Gera a vší silou vystřelil, Čech byl však opět připraven. V závěrečných minutách se Chelsea nadále bránila, ale tlaku nakonec odolala a těsně zvítězila. Velkou černou kaňku však za zápasem v posledních sekundách udělal Michael Essien. Ten se bláznivě oběma nohama pustil do souboje s Dempseym a pravděpodobně mu přitom dupl na nohu. Sudí neváhal a okamžitě vytáhl červenou kartu.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Arsenal FC 0:2

10.11.2010 20:45

Góly: 1. Marouane Chamakh, 90. Marouane Chamakh

Arsenal opět neměl vůbec daleko k další zbytečné ztrátě, nakonec ale ze zápasu na Molineux udělal alespoň na pohled celkem jasnou záležitost. Vděčit za to může dvěma zásahům Chamakha a pak bezchybnosti Fabianského, který mužstvo v mnoha okamžicích opravdu podržel.

Vědom si svého nedávného donebevolajícího zaváhání, začal Arsenal na Molineux velmi zhurta. Už v první minutě vykouzlil pro Chamakha bezchybný centr Song a marocký forvard hlavou bez problémů překonal Hahnemanna, aby se stal nejrychlejším střelcem Arsenalu v Premier League. Kanonýři navíc mohli prostřednictvím Aršavina okamžitě zdvojnásobit svůj náskok, Hahnemann ovšem včas vystartoval z brankové čáry a ruskému hráči nedovolil ideálně zakončit. Také Fabregas si na americkém golmanovi záhy vylámal zuby, když zacílil jen do jeho kolenou. Wolves se probrali až po 26 minutách, kdy Doyle alespoň přehlavičkoval Fabianského bránu po Huntově centru ze standardní situace. Ve zbytku poločasu se střetával vesměs uspokojený a nemotivovaný favorit s celkem logicky zaostávajícím outsiderem, čili nebylo až tak moc z čeho se těšit.

V úvodu druhé části si hnedka obě strany vyměnily štiplavé pozdravy. Před Fabianskim na poslední chvíli hasil Sagna, zatímco na opačné straně Fabregas trestuhodně nevyužil Stearmanovy ztráty a následné Rosického pobídky. Český reprezentant se pak v dobrém světle předvedl ještě jednou, když na brankové čáře vykopával míč, jenž neomylně směřoval do sítě. Chvíli předtím se po Doyleově střele z otočky vrhl pod břevno skvělý Fabianski. A do další šance se po několika minutách prodral i Hunt. Gunners v tu chvíli překvapivě tahali za kratší konec, jako by se jim ani nechtělo vyhrát.

Mizérii v podání Londýňanů načas protrhl akorát Aršavin, jenž zakončil své sólo alespoň do tyče. Jediným štěstím hostí bylo, že také Vlci nevykazovali příliš ofenzivních kvalit, takže se aspoň vzadu Arsenal nemusel bát. Naopak ještě necelých deset minut před koncem málem dotlačil do sítě klíčový míč Djourou, na brankové čáře ale heroicky zasáhl Henry. Poslední slovo tedy přeci jen mohl mít Wolverhampton poté, co se děravou obranou soupeře proběhl Doyle. Jeho střela zpoza obránce si to však namířila těsně vedle levé tyčky.

Ani to nicméně nebyl konec dramatu z Molineux. Fabianski ještě jednou musel perfektně zasahovat proti Berrovi, aby pak z brejku se štěstím potvrdil výhru Gunners Chamakh.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Blackpool FC 3:2

10.11.2010 20:45

Góly: 28. Stewart Downing, 58. Nathan Delfouneso, 87. James Collins - 45. Marlon Harewood, 85. D. J. Campbell

Blackpool zase kousal, když se s Aston Villou na jejím hřišti přetahoval o body do poslední možné chvíle. Nakonec tedy po statečném výkonu padl, to ale jen díky Collinsově zásahu v 90. minutě. Birminghamští takto nicméně urvali první domácí výhru od srpna.

Stejně jako přihlížející bavil strhující závěr, tak vzrušující byl i vstup do utkání. A to z obou stran. Nejdříve Tangerines málem udeřily z brejku, kdy Phillips přihrával Harewoodovi, jenž trestuhodně přestřelil. Na opačném konci využil Albrighton Sylvestreho zaváhání pouze ke střele přímo do stojícího Kingsona. Otevření skóre se tedy duel na Villa Parku dočkal až ve 20. minutě. Tehdy si Downing vyměnil přihrávku s Youngem, hodil si míč na slabší pravačku a za pomoci Keinanovy teče překonal bezmocného Kingsona. Tentýž hráč pak ještě před přestávkou mohl zařídit i druhý gól Villans, po jeho centru však Albrighton trefil jen Euella na brankové čáře.

O to překvapivější, vzhledem k dosavadnímu vývoji, byla posléze trefa Harewooda, jež přišla minutu před koncem poločasu doopravdy jako blesk z čistého nebe. Někdejší forvard Aston Villy tady zužitkoval parádní patičku Phillipse.

Po čtvrthodinové pauze byli po balonu hladovější domácí, kteří okamžitě čtyřikrát (!) postrašili Kingsona. Ten se nejprve vytáhl s nejistým zákrokem proti Youngově projektilu, potom byl zase na poslední chvíli zastoupen Carneym, který jen taktak zvládl odkopnout do bezpečí gólový pokus Collinse. V 53. minutě navíc přehlavičkoval branku Dunne a jen o chvíli později zachránil Blackpool před další újmou Delfounesův útočný faul.

Birminghamští obnovili své vedení přesně po hodině hry, kdy Young obětavě dopravil míč k Delfounesovi a ten už tváří v tvář Kingsonovi nezaváhal. Tahle výhoda Villans trvala až do 88. minuty. V tu chvíli se šťastně prosadil střídající Campbell, jehož střelu Collins ztečoval natolik "šikovně", že tak akorát přeplachtila udiveného Friedela. Právě stoper Aston Villy se ale nakonec stal nefalšovaným hrdinou utkání, když ještě v poslední minutě zvládl svou relativní minelu napravit a odhlavičkovat Downingův centr z rohu do sítě.

Více informací k zápasu

West Ham United - West Bromwich Albion 2:2

10.11.2010 20:45

Góly: 43. Scott Parker, 50. Frédéric Piquionne (pen.) - 38. Peter Odemwingie (pen.), 72. Pablo Ibáñez

Nejprve vedli Baggies, pak West Ham skóre otočil, ale nakonec si stejně odnáší jen bod. West Bromwich totiž dokázal na góly Parkera a Piquionneho odpovědět, po Odemwingiem se trefil Pablo a zajistil konečnou remízu 2:2. Výsledek netěší zejména Hammers.

Brankový účet se mohl v Upton Parku otevřít mnohem dříve než se skutečně otevřel. Třeba už v 11. minutě měl West Brom skvělou příležitost. Hosté šli 3 na 2, jenže Thomas zcela ignoroval Odemwingieho s Dorransem a rozhodl se sám zakončovat, což nebylo dobré řešení. Za deset minut hrozil na druhé straně Carlton Cole, jeho pokus těsně minul přední tyč. Hlavičky poslali do akce postupně Ibanez s Colem, ale ani jeden uspěl. Oba pokusy zamířily nad břevna.

Ve 38. minutě fauloval Stevena Reida Boa Morte a sudí nařídil pokutový kop. Penaltu s přehledem proměnil Odemwingie a Baggies se radovali. Avšak ne dlouho, za pár minut srovnával Parker. Scharner ztratil ve prospěch Colea míč, ale naštěstí ho stihl ještě zastavit. Míč se ale dostal jen k nabíhajícímu Parkerovi, který nechytatelnou ranou vyrovnal.

Po změně stran se "desítky" dočkal i West Ham. Tamas s Dyerem podstoupili souboj rameno na rameno, ale Dyer ho neustál a Mike Dean ukázal na bílý puntík. Také Piquionne neměl s proměním penalty problém a Hammers rázem vedli.

Pak přišla pro oko diváka poměrně záživná dvacetiminutovka. Na inkasovaný gól se snažil odpovědět Odemwingie, jenže jeho centr do ohně nenašel žádného spoluhráče. Na druhé straně obešel dva obránce Dyer a vypálil, Tamas ale byl připraven a pokus zastavil. Další šanci West Hamu měl po asistenci Dyera Piquionne, jenže branku netrefil a to ho v 68. minutě hodně mrzelo. Domácím se nepodařilo pořádně odvrátit rohový kop, míč byl vzápětí vrácen na Brunta a ten ho poslal na hlavu volného Ibaneze, který zavěsil. Konečné skóre - 2:2.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Liverpool FC 1:1

10.11.2010 20:45

Góly: 52. Hugo Rodallega - 7. Fernando Torres

Wigan se sice opět nedokázal chytit a vyhrát, nicméně za svůj výkon proti mírně favorizovanému Liverpoolu se rozhodně nemusí stydět. Latics dokázali odpovědět i na brzký gól Torrese, navíc by se nikdo nemohl divit, kdyby nakonec brali tři body.

Reds se na svého soupeře vrhli s vervou. Už ve druhé minutě vyslal z uctivé vzdálenosti pěkně plachtivou ránu Lucas, tu Al Habsi ještě vytěsnil na roh. O několik okamžiků později už ovšem zafungovala osvědčené spolupráce přihrávajícího Gerrarda a chladnokrevně zakončujícího Torrese. Nadále tak platí, že od srpna nechyběl minimálně jeden z těchto dvou u žádného gólu Liverpoolu. Tahle kombinace navíc mohla nést ovoce i později. Gerrard ale ve stopách parťáka nešel a při prohozeném gardu v koncovce selhal.

Následovala pasáž, kdy ze hry zvládali více těžit domácí. Nejprve ještě Rodallega ideálně nedosáhl na Stamovu výzvu, chuť si ale spravil krátce po přestávce, kdy Reina protentokrát Stamův centr vyrazil právě na kopačky wiganského útočníka a ten nepochybil. Kolumbijský fotbalista pak hrál ústřední roli i při další šanci Latics. Jen dvě minuty po svém zářezu se neúspěšně pokoušel obejít trpělivého brankáře Liverpoolu. Rozhodnout tedy nakonec mohli červení, avšak Gerrardova rána si jen zalaškovala s břevnem Al Habsiho svatyně.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Sunderland AFC 1:1

09.11.2010 21:00

Góly: 65. Rafael van der Vaart - 67. Asamoah Gyan

Na White Hart Lane se opět netleskalo a Redknapp má vážně nad čím přemýšlet. Jeho tým v lize počtvrté za sebou naplno nebodoval, takže se mu pohárové příčky pomalu vzdalují. Dnešní ztráta zamrzí obzvlášť proto, že Spurs po celý zápas prokazovali mnohem větší fotbalovost a nakonec je srazilo jedno hloupé nedorozumění obou stoperů.

Už po prvním poločase to klidně mohlo být 5:0. Zatímco Sunderland se vepředu za celých 45 minut ani nestihl osmělit, vzadu zůstával v pohotovosti neustále. A přitom že by si vedl dvakrát dobře, to se říct opravdu nedá. První skulinku v obraně hostí odhalil již ve čtvrté minutě Modrič, jehož přízemní střelu snadno vyrazil Gordon. Při dalších dvou situacích skotský brankář nemusel zasahovat, přesto byli Spurs patrně blíže gólu než prve. Pavljučenko po dlouhém sprintu jen těsně minul a pak Huddlestoneův halfvolej skončil na břevně. V poslední desetiminutovce první půle pak ještě z většího úhlu nepřekvapil Gordona Van der Vaart, a když se neujala ani Bentleyho pěkně plachtící dalekonosná rána, odebraly se oba týmy do šaten za překvapivě nerozhodného stavu.

Druhé dějství zaběhlé pořádky moc nebořilo. Hned zezačátku Hutton našel zcela neobsazeného Van der Vaarta, jeho projektil se už pomalu zdál být gólový, avšak nakonec odskákal za scénu těsně kolem pravé tyčky. Podobně blízko kýženého gólu mohli být Kohouti jen minutu poté, kdy Zenden ve vápně evidentně podkosil Bentleyho. Webb ovšem namísto toho zavětřil křídelníkovo herectví a raději domácímu hráči ukázal žlutou kartu. Spurs se tedy dočkali až v 64. minutě, kdy Bale na zadní tyči překrásně našel Crouche, jenž sklepl míč pro Van der Vaarta, a ten už takřka z brankové čáry hladce rozvlnil síť. Před domácím publikem se tak prosadil v každém zápase od příchodu na White Hart Lane!

Jak moc se ovšem Tottenham na vedení nadřel, tak snadno ho záhy ztratil. Uběhly pouhé dvě minuty a úsměvná chyba stoperské dvojice Kaboul-Gallas umožnila vyrovnat Gyanovi. Oba zadáci se totiž vrhli po kolmém balonu za obranu, navzájem si dali přednost, mičuda proplula mezi nimi a ghanský forvard tváří v tvář Gomesovi nezaváhal. Od té doby se Spurs dlouho hledali, nemohli najít ten ztracený rytmus, který vytvářel dojem, že vstřelení gólu je jen otázkou času. Takhle akorát ještě hořela defenzíva domácích, když se Gomes nepohodl se spoluhráčem z pole a svůj následný nejistý zákrok musel hasit obligátním podražením Malbranquea.

Více informací k zápasu

Stoke City - Birmingham City 3:2

09.11.2010 20:45

Góly: 44. Robert Huth, 72. Ricardo Fuller, 85. Dean Whitehead - 74. Keith Fahey, 76. Cameron Jerome

Stoke City dlouhé minuty kontroloval jednobrankové vedení, které nabyl v závěru první půle a dvacet minut před koncem dokonce přidal druhý gól. Během dvou minut však Birmingham bleskově vyrovnal a zadělal na pořádné drama. To nakonec na Britannia Stadium rozlouskl v 85. minutě vítězným gólem pro Potters Whitehead.

První pětačtyřicetiminutovka přinesla několik šancí a to na obou stranách. V osmé minutě zprava centroval Pennant, ale hlavičkující Jones neuspěl. To byla šance Potters. Hosté se poprvé předvedli po dvaceti minutách. Gardner se z 20 metrů napřáhl ke střele a zaměstnal Begoviče. Rozhodující moment úvodního dějství přišel v závěrečných pěti minutách. Nejprve hlavičkoval Jones a Fuller se snažil ještě ztížit situaci Fosterovi, ale ten vyrazil na roh. Ve 44. minutě se míč od Collinse dostal přes Whiteheada až k Fullerovi. Jeho střelu zablokoval Dann, ale kulatý nesmysl se dostal k Huttovi a ten zavěsil. Ještě v nastaveném čase mohli Potters vedení navýšit, ale po Delapově dlouhém autu si parádní zákrok připsal Foster a pak se Delap nešťastně připletl do dráhy Huthovi hlavičky a těsně před brankovou čárou míč zády odvrátil. Brums horký závěr nakonec přežili jen s jedním inkasovaným gólem.

I druhý poločas začal šancí Stokies. Byl to znovu Huth, kdo se dostal k zakončení, ale hlavou netrefil. Po deseti minutách hry se ke slovu dostal Birmingham. Žigič poslal Jeroma a ten ze střední vzdálenosti vystřelil, Begovič kryl. O pár minut později už musel Begovič vytáhnout podstatně náročnější zákrok, ale Johnsonovo tečnutí Larssonova rohu chytil znamenitě. V 70. minutě utekl obraně Jerome, nacentroval a Higginbotham trefil míč do vlastní tyče. A Potters trestali. Hned z následného útoku se parádní ranou trefil Ricardo Fuller. Levačkou nedal Fosterovi šanci.

To už si domácí pomalu mysleli, že mají vyhráno. Uběhlo jen pár desítek sekund a iluze byla pryč. Higginbotham se hlavičkou snažil odvrátit míč, ale povedlo se mu to jen k Faheymu, který míč hrudí zpracovat a z voleje se povedenou ranou trefil. Za další podobně krátký časový úsek to bylo už 2:2. Skvělý Larssonův centr poslal do sítě hlavou Jerome. A Brums byli zpět v zápase. Navíc mohli skóre otočit úplně, ale to odmítl Begovič, když zlikvidoval Gardnera. A vzápětí, v 83. minutě, potřetí dokázali udeřit Potters. Higginbothamův centr našel Fullera, jeho pas prošel přes několik hráčů až k Whiteheadovi a právě domácí záložník zajistil Stoke výhru 3:2.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC1291228:528
2.Manchester United1266024:1324
3.Arsenal FC1272324:1123
4.Manchester City1263315:1021
5.Newcastle United1252521:1617
6.Bolton Wanderers1237218:1716
7.Tottenham Hotspur1244414:1516
8.Sunderland AFC1237212:1316
9.Liverpool FC1244413:1516
10.Aston Villa1244413:1616
11.West Bromwich Albion1244416:2116
12.Everton FC1236313:1115
13.Blackburn Rovers1243513:1415
14.Blackpool FC1242619:2614
15.Fulham FC1227313:1313
16.Stoke City1241713:1813
17.Birmingham City1226414:1712
18.Wigan Athletic122559:2111
19.Wolverhampton Wanderers1223711:209
20.West Ham United1215611:228

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (189)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Otresnej vykon okorenenej pesti do bricha Pedersena od Bartona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

urcite to nekde zmini britsky media fakt me zklamal... nejen, ze hral spatne, ale jeste udela takovou pitomost

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Otázka času, on se nikdy nezmění... V tomhle to je trochu jako Řepka, zrovna když si to začínáš myslet, přesvědčí tě o opaku. Do týmu bych ho fakt nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to dost zklamalo. Ne ze bych byl nejak naivne presvedcenej o tom, ze Joey je najednou napravenej, ale stejne... Mam ho hodne rad, on neni technicky kdovijak nadanej fotbalista, ale ja si na jeho vykony na hristi nikdy stezovat nemohl, vzdycky si odvede presne to, co se od nej ocekava. Bohuzel pak zas predvede nejaky 'pridavek' Ale rad ho budu mit porad

Reagovat
smazaný uživatel

A mě odsuzuješ za oddanost k Terrymu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejenom tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší střelec PL - Andy Carroll

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Usty

prakticky neé, potřeboval na to nejvíce minut

1.Malouda a Tévez (923)

2.Nolan (956)

3.Caroll (994)

Reagovat
mithro

to je co za argument

Reagovat
kiwwi

no ten argument je celkom dobry pretoze na konci sa to asi aj berie do uvahy (niesom si isty ale napr. na MS sa to do uvahy berie ak maju rovnako golov aj asistencii)

Reagovat
mithro

tak ale dolezite je kolko dal golov nie ze ci bol o par minut dlhsie na ihrisku nie??

Reagovat
mithro

aj ked oni maju rovnako golov asi to som si nevsimol ale to sa do konca sezony zmeni

Reagovat
kiwwi

hh

Reagovat
Usty

no každopádně si myslím, že to stejně vliv nemá.. Když by měli dejme tomu tihle čtyry na konci 17 gólů a minuty jinačí, stejně dostanou botu všici..

na MS to je jiná věc, je to soutěž FIFA a ti to mají úplně jinak..

Reagovat
smazaný uživatel

normální argument

Reagovat
herbage

Marouan Chamakh

Reagovat
r.mrazik

dale drzime neporazitelnost

Reagovat
mithro

dnes sme mali na tri body, skoda

Reagovat
r.mrazik

meli...ale celkove to byla remizova nuda

Reagovat
mithro

ale koniec ked sme zacali hrat tak uz bol celkom fajn, skoda ze sme si to nechali na poslednych 10 minut

Reagovat
smazaný uživatel

LFC, vykon na bliti...i kdyz Hodgson nesmyslne posilil Poulsenem defenzivu, tak to stejne vzadu horelo...skoda, ze tu sanci Stevie narval do brevna, ale vyhra by byla nespravedliva, on i ten bod je pro Wigan po jejich vykonu malo

Reagovat
Tomekcz

SAF to mel na tech 15 minut risknout a k Berbovi dat Hernandeze Ted Villa venku zase nic peknyho.

Reagovat
iamek

Villa hraje tuzku a pokud budeme hrat jako dneska tak to snad ukopem :) ... Dnesni vykon mel hodne pozitiv oproti minulym zapasum :)

Reagovat
mithro

myslim ze dnes jeden z naj vykonov v sezone, aspon druhy polcas urcite, a to este keby zostali evra s rafaelom

Reagovat
C-M@ster

Mel. A Mancini zas mel dat k Tevezovi Adebayora, ale hralo se to na neprohru.

Reagovat
kiwwi

to by urobil len blazon

Reagovat
mithro

pokojne mohol dat parka dole a hernandeza hore

Reagovat
kiwwi

oslabit si zalohu ku koncu zapasu? Fakt nerealne, to by neurobil snad ziaden trener (ak by samozrejme nutne nepotreboval 3 body - tak ako minuly rok na CoMS)

Reagovat
mithro

no nepoviem keby City hrali na vyhru ale takto? mohol to skusit, zas Park by nebol take oslabenie..mozno to aj chcel skusit, ale kv tomu ze sme museli istit vzadu Oshea a Browna..preto to asi tak aj vysvetloval Berbovi ked isiel dole..ale aj tak, mal to risknut, sme United, nemali by sme hrat na remizu u nejakych modrakov

Reagovat
iamek

Vidic , Stredova formace , Nani + Park , Berbatov ... Od City jsem cekal trosku vice nez braneni 0-0

Reagovat
r.mrazik

celkem souhlas

Reagovat
mithro

to asi kazdy okrem Manciniho

Reagovat
C-M@ster

NEPORAZENI

Reagovat
herbage

Jinak Djourou se Squillacim ukázali Gallasovi s Kaboulem, jak hrají správní stopeři. Ta kombinace před střelou Djourou byla ukázková

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh to je hráč....Otevře skóre v první a uzavře ho v devadesáté minutě .

Reagovat
herbage

Tj, docela kuriozita. Zajímalo by mě, jestli někdy někdo dal dva góly v zápase, které by dělilo více než 90 minut

Reagovat
terry

Určitě jo.

Reagovat
smazaný uživatel

jak hrál AršaWIN .

Reagovat
afc

aspon bojoval,to je u neho nieco nezvycajne.

Reagovat
herbage

Nevím, viděl jsem jen posledních 30 minut zápasu a to byl Arsenal tak 5x u míče Proti Newcastlu ale jako jediný ze střídajícíh hráčů dokázal oživit našu hru, hrál se zápalem. Předchozí zápasy byl však na pěst a patřil pravidelně k nejhroším hráčům na hřišti. Bez zájmu a nejvíce kazil, dokonce mu při zpracování utekl míč do autu, což v Arsenalu není zvykem. Šlo přitom o lehký balon

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz hral inak. Pripomínal mi Arshavina, ked k nám prišiel (Blackburn, Liverpool atd.). Bojoval, obraňoval (!), zbiehal do stredu a nebezpečne strieľal (1 tyč). Celkovo dobrý výkon, myslím, že lepší výkon ako na druhej strane Rosický. Ale víťazstvo nám vybojovali Fabianski, Chamakh a nemohúcnosť Vlkov v koncovke.

Reagovat
Rssa

Zápas blbec. Prvně zázračně Liverpool vyválčí 3 body s Chelsea a pak předvede, aspoň v tom co jsem díky dnešním debilním přenosům "viděl", tak matný výkon s týmem na setup

Ach jo, už mohli být na pohárové pozici...

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Blues je spíš tlačila motivace jinak budou hrát furt stejně hrozně

Reagovat
afc

to nevies,ze po hodoch pride bolenie brucha?To iste Newcastle.

Reagovat
herbage

Zajímavé přísloví

Reagovat
afc

pravdive

Reagovat
herbage

No, já bych nějakou pořádnou hostinu Arsenlu taky bral, protože už nejsou infarktové zápasy nejen venku, ale i doma. Ty diety, kdy se strachuji do posledních vteřin zápasu o výsledek, ty si rád odpustím. Jen doufám, že se po té hostině nedostaví bolení břicha

Reagovat
Rssa

tak třeba si dali jen přestávku před další vítěznou sérií...

Reagovat
kiwwi

to sa presne dalo cakat

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

prospero16

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Teda Cesc měl dneska jít pod sprchy dřív, to bylo odporny

Reagovat
Counter

Zas tak zabijácké to nebylo, o nic horší než Henry na Songa, a toho si rozhodčí ani nevšiml...

Reagovat
smazaný uživatel

připadalo mi to v podstatě stejny jak zákrok Jacka na Žigiča....tohle za červenou bejt mělo

Reagovat
herbage

Taky myslím. Tolik tvrdých a zbytečných zákroků od hráčů Arsenalu jako se vyrojilo poslední dobou nepamatuji. Jack, Clichy, Cesc, do toho 2 červené pro Koscielnyho

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně nad tím jsem po tom Cescovo zákroku dumal taky...Možná už je nebaví být pořád těmi okopávanýmy a tak to soupeřům vracej, nicméně se mi to vůbec nelíbí, Wenger stále volá po větší ochraně pro naše kluky a oni pak přijdou s tímhle

Reagovat
herbage

Tj a všechno zbytečné, nicneřešící zákroky kolem půlky nebo na polovině soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vůbec, ten byl mnohem horší...Tohle taková hrůza nebyla, spíš to bylo naprosto zbytečné, žlutá akorát..

Reagovat
smazaný uživatel

Ááá, tak ted jsem se na to díval zpomaleně a hnus na červenou to přece jen byl I když k tomu Wilsherovu bych to nepřirovnával...

Reagovat
iamek

19 zapasu neporazeni.

Reagovat
vodka

víc

Reagovat
vodka

25..

Reagovat
Godwinson

Škoda, Citizens zklamali ... Marvan

Reagovat
Mircu5

Zklamali? Já jsem třeba za remízu rád, celkově vyrovnaný zápas. Důležité je neprohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

cely zapas bol katastrofa na druhú ... a navyse hra Boatenga ma miestami vytacala , neviem co tam boss nedal micaha...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja teda ne. Tenhle zapas byl ZASE k zbliti a to jen diky Mancinimu..HNUS..Ja bych udelal vsechno pro to, aby se k nam vratil Sparky, kdyby to nejak slo ..Jedno z nejhorsich derby, ale tipuju, ze Boss byl urcite spokojenej..

Reagovat
kiwwi

INVINCIBLES

Reagovat
Usty

Top of the table..

Reagovat
smazaný uživatel

Ti byli jenom jedni...

Reagovat
Usty

Reagovat
kiwwi

povieme si na konci sezony

Reagovat
Counter

i kdyby jste celou tuhle sezonu neprohráli, bude to pořád málo

Reagovat
kiwwi

kolko mal vtedy Arsenal zapasov v rade...45? tak nejak nie? Neviem ci sa do toho brala len liga...kazdopadne keby sme do konca sezony neprehrali tak by sme vas asi prekonali...ale ten status ze ste boli prvi kotrym sa to podarilo vam uz nikto nevezme no

Reagovat
smazaný uživatel

49.

ale nejde jen o počet, ale i o způsob a styl... úžasný fotbal jsme hrálil.

Reagovat
herbage

Tak pokuď provedeme prostou extrapolaci vašich výsledků, vy zakončíte sezónu s bilancí 19-19-0 a Arsenal skončí 10 bodů před váma, tak mi to ani nějak trhat srdce nebude

Reagovat
kiwwi

tolko smoly ako sme mali doteraz uz mat nemozme...odteraz tie vitazstva pojdu 2:1 s remizami to znamena doterajsich 23+ 62 = 85 bodov na konci sezony

Reagovat
Rssa

Ještě přijdou 2 porážky s Chelsea, 1 porážka od Liverpoolu a minimálně remízy s Arsenalem, neboj

Reagovat
kiwwi

tak toho sa naozaj nebojim

Reagovat
Rssa

To su rád. Máš gule

Reagovat
mithro

Reagovat
Counter

Šlo jen o ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

spíš EXPANDABLES

Reagovat
smazaný uživatel

DERBY ? sklamanie

Reagovat
Usty

Brunt je skvělej hráč.. Dirigent hry, něco mezi Xavim a Lampardem Začínám ho mít rád

Reagovat
Carrick

50. pro nedělní výhru Toffees

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, já myslel, že to psala Carrie...už spím

Reagovat
Didier Drogba

Chelsea

Reagovat
kiwwi

Essien dostal redku z fleku alebo po druhej zltej? Pretoze na livescore mi pise dve zlte ale na goal.com citam ze horrible two-footed jump on Dempsey - co je na redku z fleku

Reagovat
Godwinson

Dvě žlutý.

Reagovat
Usty

já teda po tom šlápnutí žlutou neviděl.. padla rovnou rudá

Reagovat
Godwinson

Jo, pravda, omlouvám se. Špatně jsem si to přečetl, v 50' dostal žlutou a pak rovnou rudou.

Reagovat
Usty

naštěstí na ten ďábelskej prosincovej los už bude k dispozici.. Sunderland H, Birmingham A a Newcastle A zas takovej zápřah není, pokud bude fit Lamps, minimálně 7 bodů uděláme

Reagovat
kiwwi

dostane 3 zapasy ban vsak?

Reagovat
Usty

jj, vždyť je v příspěvku vypisuju

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se neodvoláme a pokud se případné odvolání zamítne Já bych si troufl říct, že se odvoláme a že to dopadne na jeden zápas...

Reagovat
kiwwi

za two footed jump?

tak ked toto odolanie vyhrate tak zozeriem kefu

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl zabrzdit...

Reagovat
kiwwi

tak som brzdit este nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Šel do to zbytečně agresivně, ale skoro se Dempsyho ani nedotknul, šel vyloženě po míči, tady podle mě červená na místě nebyla...Obecně začínám mít pocit že po sérii ošklivých zranění a zákroků rozhodčí v PL hodně zpřísnili metr a nebojí se dávat redky.

Reagovat
kiwwi

co je len dobre

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski pro me byval noname golman , ale to co jsem videl tedka v sestrihu tak fakt vsechna cest , Arsenal ma konecne poradnyho golmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Reagovat
herbage

"From zero to hero" - tahle hláška mě dostala

Reagovat
kiwwi

to je v pohode...o tyzden to bude zase "from hero to zero"

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď si tak jistej. Teď se drží dobrý formy dlouho. Dřív chyboval pravidelně. Je na něm znát velký rozdíl.

Reagovat
kiwwi

minuly tyzden?

Reagovat
Counter

v posledních desíti zápasech udělal jednu chybu, to je slušný pokrok oproti předchozímu poměru 1:1.

Reagovat
SunFells

Neodhadl jeden centr, to i takový Edwin udělal letos větší hovadiny než Fabianski.

Reagovat
kiwwi

kvoli tomu neodhadu ste prehrali, my sme kvoli Edwinovej hrubke remizovali...ta Edwinova hrubka bola naozaj obrovska ale pri Fabianskom clovek aby kazde kolo trpol ci zas nevymysli nejaku hovadinu (ja nie, ja som len rad ked vymysli )

Reagovat
SunFells

To jeho chybu ale nikterak nezvýrazňuje ...Stejně tak jsme prohráli kvůli neschopnosti střelit branku na vlastním stadiónu, mám se smát útočníkům?

Reagovat
kiwwi

mozes

Reagovat
fantomas

PŘEDEVŠÍM sme prohráli kvůi chabé ofenzívě. Dostat doma jeden gol není žádná katastrofa, kdežto nedat ani jeden už jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Po birminghamském derby nesnese přísnější měřítka ani to manchesterské.

stoke city je cast birminghamu?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to poblíž, ale autor spíš asi myslí zápas s Villou z minulého týdne. Nebo předminulého?

Reagovat
Usty

I kdyby, ten zápas byl výbornej, nedávalo by to smysl, to ti snad muselo dojít..

Reagovat
soukup

Stoke - Brums není žádný derby

Reagovat
kiwwi
Reagovat
mithro

aj dve

Reagovat
Usty

Reagovat
PePiG7

největší borec Rafael,jen škoda že se zranil za tevéze zranění

Reagovat
iamek

Reagovat
C-M@ster

Ja myslel, ze ta slapka je z brazilie.

Reagovat
kiwwi

Carlos Alberto Tévez is an Argentine professional money grabbing whore who plays as a forward for English club Manchester City

http://yfrog.com/fktevezp

Reagovat
kiwwi

Manchester City Boss Roberto Mancini: We Played To Win Derby Against United

Reagovat
mithro

aj mna pobavil..a este ze city je na rovnakej urovni ako my..saso taliansky

Reagovat
Usty

no obhájí si to že jo, když uhráli s váma remízu..

Reagovat
mithro

doma remiza pre United je neuspech, on sa doma z remizy tesil..ako si obhaji toto? je to blb

Reagovat
Usty

nijak, proste je spokojenej.. :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam takovou radost z toho,jak hraje ten Milner. Vyhodi za nej spoustu penez,navrch daji Irelanda (pro me mnohem lepsi hrac nez Milner) a on ani nedokaze poradne odcentrovat .

Derby bylo dneska hrozny,ale ja jsem to i cekal,kdyz jsem videl sestavy. Berbatov nemuze hrat jedinyho utocnika,to je kravina. Kdyz se k tomu dneska pripocte,ze Park i Nani,ktery meli ze stran nejvic podporovat utok, byli naprosto impotentni,tak z toho nemuze nikdy vzniknout nic koukatelnyho...

Reagovat
mithro

http://i54.tinypic.com/rm33mu.gif

gary neville re born

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mike.84

derby

chelsea ale měla dát aspon 2 goly

blackpool neskutečně bojovnej tým

Reagovat
mike.84

u toho derby to samozřejmě myslím vysledkem, kdyby zas někdo chtěl štourat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak paráda. To sme potřebovali,plichta v derby. Tabulka je nádherná.

Reagovat
mike.84

Reagovat
smazaný uživatel

Toto sem přesně očekával.Tyto výsledky. V pondělí se tady smáli lidi,že sme dostali "na hubu",že LFC jde nahoru,M´U už stahuje atd atd. A ejhle další kolo a je to opět tak jak to má bejt.

Reagovat
mike.84

jn, ale pořád mě ten pool prostě sere. kdybysme je porazili tak je to už 7 bodů a začlo by to smrdět minimálně druhým místem, zvlašt když letos TOP 4 neskutečně ztrácí body... ted nás bude tížit to že sme zatím marní v bojích v big five

Reagovat
mike.84

ale pořád mohla být lepší kdyby ten carlo neprokaučoval pool... tam měla být minimálně remiíza, zvlašt když pool to nepotvrdili ted....

Reagovat
kiwwi

do noveho roka budeme bodovo narovnako ak nie my o bodik v predu

Reagovat
smazaný uživatel

bububu. I ty brepto.

Reagovat
kiwwi

to som napisal po hlbokej analyze tak to nenazyvaj breptom laskavo

kazdopadne, na novy rok spomenies moje slova

Reagovat
smazaný uživatel

... hluboké JEDNOSTRANNÉ analýze,očima ortodoxního mufana. . Každopádně na Nový rok se možná dosměju,ale hlavně se budu smát v květnu! A to dvakrát !

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme jak zvládnete ty tři zápasy bez Essiena.

Reagovat
mike.84

bez essiena ale s lampardem...

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo Pool neprokaučoval...

Reagovat
mike.84

zaleží na uhlu pohledu

Reagovat
smazaný uživatel

no vzhledem k tomu, koho měl k dispozici, na tom úhlu pohledu moc nezáleží

Reagovat
mike.84

a to je právě tvuj uhel pohledu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zvědav, zda se odvolají či neodvolají proti červené, ani komentátoři se nemohli shodnout, zda měla nebo neměla padnout...

Reagovat
kiwwi

ono to nebolo az take strasne ale padnut urco mala

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, i angličtí komentátoři se neshodli

Reagovat
kiwwi

tak to potom jeden z nich neovlada pravidla

Reagovat
bakasa

Barton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barton vyzkratoval včera

Reagovat
mike.84

barton vyzkratoval hned po porodu, blbeček...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

tak co jineho se dá říct na to co on ustavičně dělá. a pár nadšenců tady ho chválí jako skvěleho DM . škoda že hraje za tak sympatický klub takový bezmozek

Reagovat
smazaný uživatel

1) Barton neni DM

2) chválíme ho letošní sezonu., protože umístění NUFC je z velký části hlavně jeho zásluha

3) jeho včerejší zkrat jsme okamžitě odsoudili

Reagovat
bakasa

Reagovat
mike.84

ale prosímtě. dělaš jako kdyby to byl jeho první vystupek... co sem tak četl tady vaše oslavné chorály na nufc tak dycky byl středem vašeho zajmu tady den ubožak... parkrat obere někoho i míč a hned ste z něho hotoví. ja vím že on není DM, ale v diskuzi ho tak někdo jmenoval jako DM. mě osobně je jedno co je, ale není normální to vim jistě. většina co ho mají radi to omlouvají tím že je to prostě ANGLIČAN a hraje ANGLICKY, což nikomu neberu ale ty jeho vystupky, šlapani po zadech, mlacení se, hadani se, apod... muže si tak leda podat ruku s bowyerem a společně se mužou jit někam odpalit, blbečci... pedersen není žadny svatoušek, ale todle je ubohost a nezměníš to ani ty ani nikdo...

Reagovat
smazaný uživatel

ja o voze, ty o koze...

Reagovat
kiwwi

Pedersen si mal zavolat na pomoc Riiseho a mali Bartona riadne pokarhat http://www.youtube.com/watch?v=dl0aIVc27iA

Reagovat
smazaný uživatel

poustel jsem si to asi 100x za sebou, kdyz se to tu objevilo poprve

Reagovat
mike.84

lol hodnej a zlej polda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, jak hrál Jura včera?

Reagovat
mike.84

sice nevím o co tam šlo ale i tak ten váš barton je fakt hrdina ...

Reagovat
smazaný uživatel

essien

Reagovat
Ferguson6

Chamakh Zapas otvoril aj uzavrel

Reagovat
Darren Fletcher

derby bolo pre nezainteresovaneho hrozne, ale mne sa aj tak pacilo, pretoze som do poslednej minuty trpol o vysledok, resp. veril, ze ten jeden supneme... kamos vedla mna takmer zaspal, co svedcalo o urovni zapasu, ale bol to boj no.. myslim si, ze city hralo uplne hovno co je obrovska hanba na to, ze hrali doma a mozno zapas roka, united hrali slabo, ale mali k vitazstvu blizsie..skoda evrovej strely, kedy vlastne dal naposledy gol?

Reagovat
mithro

3 a pol roka dozadu myslim, komentatori to spominali ale ruku do ohna zato nedam

Reagovat
smazaný uživatel

06/07 jeden proti Evertonu a potom ten poslední ve výprasku 7:1 AS Řím, víc jich za United nedal.

http://en.wikipedia.org/wiki/Patrice_Evra

Reagovat
vicinda07

Barton a to som s nim cez vikend pozeral premier league world kde vravel ze uz sa na ihrisku ovlada a rozmysla pred tym ako nieco urobi

Reagovat
smazaný uživatel

byla to hrozná nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Edgar Steven Davids bez angažmá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele