12. kolo
10.11.2010 20:45 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Newcastle United - Blackburn Rovers 1:2

Ne, Newcastle prostě doma na Blackburn neumí. Rovers jen potvrdili skvělou bilanci v St James' Parku a Magpies dnes porazili 2:1. Newcastle však nadále drží pátou pozici, Blackburn se naopak vzdálil sestupovým příčkám.

Hosté už od prvních minut ukazovali, že jim to na stadionu Newcastlu jde jako po másle. Ve třetí minutě poslal míč do vápna Pedersen, dostal se k Tiotemu, který se ve vlastním pokutovém území snažil nesmyslně kličkovat, o míč přišel a Emerton ho už pak jen posílal na Pedersena, který otevřel skóre. Bleskový začátek Rovers.

Jen o dvě minuty později mohli hosté přidat druhý gól. Tiote si sice po zákroku Jonese došel pro faul, ale vzápětí potvrdil nepovedený úvod, standardku zahrál špatně a Kalinič se řítil na Colocciniho. Ačkoliv dělal Kalinič co mohl, nakonec se zamotal a akce přišla vniveč. V 15. minutě mohl na 2:0 pro změnu zvýšit Pedersen. Norský záložník se zmocnil ztraceného míče a z voleje vystřelil. Na poslední chvíli se ale do dráhy letu postavil Williamson a zařídil pro soupeře roh.

Až ve druhé půli se probudili Magpies, zato okamžitě. Hned minutu po rozehrávce bylo srovnáno. Vyrovnávat nemohl nikdy jiný než Andy Carroll, jenž do branky poslal Bartonův trestňák. Zbytek druhého dějství už taková zábava nebyla. A zejména v 82. minutě neměli domácí fanoušci žádný důvod k radosti. Rovers totiž po gólu Jasona Robertse opět vyloupili jejich stánek. Hostující útočník ve vzduchu porazil Williamsona a nasadil Krulovi jesličky.

Autor: Ondřej Holzman / eurosport.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

výborné zápasy proti sunderlandu a arsenalu a verím že to bude pokračovať aj proti blackburnu ktorému sa moc nedarí,dúfam že aktuálnu formu premeníme aj na góly,môj tip:

Newcastle-Blackburn 2:0 (Carrol,Nolan)

Reagovat
Mircu5

2:1

Reagovat
Devil

Doufam,ze straky budou opet na plno bodovat.

tip.-2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Straky zaváhají, proti BlackBurnu to už tradičně nejde 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Barton je piča století

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele