12. kolo
10.11.2010 20:45 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

West Ham United - West Bromwich Albion 2:2

Nejprve vedli Baggies, pak West Ham skóre otočil, ale nakonec si stejně odnáší jen bod. West Bromwich totiž dokázal na góly Parkera a Piquionneho odpovědět, po Odemwingiem se trefil Pablo a zajistil konečnou remízu 2:2. Výsledek netěší zejména Hammers.

Brankový účet se mohl v Upton Parku otevřít mnohem dříve než se skutečně otevřel. Třeba už v 11. minutě měl West Brom skvělou příležitost. Hosté šli 3 na 2, jenže Thomas zcela ignoroval Odemwingieho s Dorransem a rozhodl se sám zakončovat, což nebylo dobré řešení. Za deset minut hrozil na druhé straně Carlton Cole, jeho pokus těsně minul přední tyč. Hlavičky poslali do akce postupně Ibanez s Colem, ale ani jeden uspěl. Oba pokusy zamířily nad břevna.

Ve 38. minutě fauloval Stevena Reida Boa Morte a sudí nařídil pokutový kop. Penaltu s přehledem proměnil Odemwingie a Baggies se radovali. Avšak ne dlouho, za pár minut srovnával Parker. Scharner ztratil ve prospěch Colea míč, ale naštěstí ho stihl ještě zastavit. Míč se ale dostal jen k nabíhajícímu Parkerovi, který nechytatelnou ranou vyrovnal.

Po změně stran se "desítky" dočkal i West Ham. Tamas s Dyerem podstoupili souboj rameno na rameno, ale Dyer ho neustál a Mike Dean ukázal na bílý puntík. Také Piquionne neměl s proměním penalty problém a Hammers rázem vedli.

Pak přišla pro oko diváka poměrně záživná dvacetiminutovka. Na inkasovaný gól se snažil odpovědět Odemwingie, jenže jeho centr do ohně nenašel žádného spoluhráče. Na druhé straně obešel dva obránce Dyer a vypálil, Tamas ale byl připraven a pokus zastavil. Další šanci West Hamu měl po asistenci Dyera Piquionne, jenže branku netrefil a to ho v 68. minutě hodně mrzelo. Domácím se nepodařilo pořádně odvrátit rohový kop, míč byl vzápětí vrácen na Brunta a ten ho poslal na hlavu volného Ibaneze, který zavěsil. Konečné skóre - 2:2.

Autor: Ondřej Holzman / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Mircu5

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
tulen

istoze ...

Reagovat
smazaný uživatel

Marnost kladivaru nezna konce.

0:1

Reagovat
tulen

to ze bola penalta??? ta kdeze ...

a inak, prvy polcas uzasny zo strany WH .. druhy najlepsi vykon kladivarov v tejto sezone ... samozrejme po vyhre nad Kurkami ...

dufam ze cez druhy sa stastena uz konecne prikloni na nasu stranu ...

COYI !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele