Aktuality

Nikdy jsem nehrál lépe, zářil Rooney

Manchester United doma přehrál West Bromwich a připsal si tři body za výhru 4:0. Hlavní hvězdou domácích byl útočník Wayne Rooney, který jednu branku vstřelil a dvě další spoluhráčům připravil.

Antonína Kinského sleduje Chelsea

Bude Petru Čechovi krýt záda Čech? Brankář moskevského Saturnu Antonín Kinský je objektem zájmu skautů Chelsea FC, v rozhovoru pro oficiální stránky ruského klubu to potvrdil generální ředitel Boris Žiganov.

Lampard: Byli jsme úžasní

Frank Lampard pochválil spoluhráče za výkon v utkání s Middlesbrough. Chelsea vyhrála vysoko 5:0 a připomněl slova trenéra Scolariho o modré Brazílii.

Wenger předpovídá těžké časy

Manažer Arsenalu Arséne Wenger předpovídá anglické Premier League a především klubům těžké časy. Televizní společnosti podle Wenger nebudou v důsledku celosvětové finanční krize investovat do vysílacích práv tolik jako v minulosti. A fotbal bude trpět, řekl Wenger doslova.

Kinnear chce pět hráčů

Manažer Newcastlu Joe Kinnear se nechal slyšet, že současný kádr Magpies potřebuje posílit minimálně o pět fotbalistů. V lednovém přestupním období tak můžeme od Strak očekávat pořádné přestupové nálety.

Rocchi: Cílem je pohárová Evropa

Jedno dilema nyní bude mít trenér Lazia Delio Rossi, k dispozici totiž bude mít hned tři kvalitní útočníky. Na začátku sezony se skvěle sehráli Mauro Zarate a Goran Panděv, po zlomenině nohy se nyní navíc vrací Tommaso Rocchi...

Argentince by rád vedl Maradona, favoritem je ale Batista

Argentina hledá nového trenéra pro svůj národní tým a do výběrového řízení se přihlásila i jedna velká postava tamní kopané. Kormidla jihoamerické země by se rád ujal legendární Diego Armando Maradona...

Podle Van Nistelrooye získá Zlatý míč Ronaldo

Již za několik týdnů francouzský magazín France Football udělí jednomu hráči Zlatý míč, tedy cenu každoročně udělovanou nejlepšímu fotbalistovi působícímu v Evropě. Nejžhavějším kandidátem je Cristiano Ronaldo a myslí si to i Ruud van Nistelrooy...

Heskey nevyloučil návrat do Liverpoolu

Emile Heskey před sebou má náročné rozhodování. Anglickému reprezentantovi po sezoně končí smlouva ve Wiganu a v tuto chvíli nikdo neví, čí dres bude robustní útočník v příští sezoně hájit. Zájem o jeho služby má Liverpool a sám Heskey návrat na Anfield Road nevylučuje...

Agüero je unavený, neúčast v derby si ale nepřipouští

V hlavním městě Španělska se zítra odehraje další velké madridské derby. Atletiko doma hostí Real a v jeho útoku by se měl objevit i Sergio Agüero. Argentinský fotbalista z reprezentačního srazu sice dorazil až dnes ráno a je unavený, proti Realu ale chce hrát...

Ballack je po operaci obou chodidel

Kapitán německé reprezentace a hráč Chelsea Michael Ballack je po operaci obou chodidel. Lékaři v augsburské odstranili dvaatřicetiletému středopolaři z každé nohy neurom, což je na dotek bolestivá zduřenina či nezhoubný nádor na nervu. Do dvou týdnů by měl Ballack být schopen začít znovu s tréninkem.

Sommeil musí nuceně ukončit kariéru

David Sommeil již nikdy nebude hrát fotbal a ve svých 34 letech musí nuceně ukončit kariéru. Bývalý obránce Manchesteru City 20. srpna postihl infarkt a následně upadl do komatu a lékař Valenciennes Marc Chasselat dnes definitivně vyloučil hráčův možný návrat na hřiště...

Anglický fotbal musí změnit vztah k penězům

Anglický fotbal by měl přehodnotit svůj vztah k penězům. Prohlásil to britský ministr kultury a sportu Andy Burnham. Na konferenci v Londýně vyzval ve čtvrtek Fotbalovou asociaci a vedení fotbalových lig, aby do konce roku reagovalo na jeho návrhy týkající se průhlednosti klubových financí, vazeb na jednotlivé komunity i kvót pro domácí hráče.

Villu přirovnávají k Di Stéfanovi

Španělský kanonýr David Villa rozhodl zápas světové kvalifikace v Belgii a vyrovnal se v historické tabulce střelců Alfrédu di Stéfanovi. Novináři i někteří spoluhráči se nebojí srovnání s legendou Realu Madrid.

Platini označil výroky politiků za absurdní

Prezident UEFA Michel Platini označil výroky francouzských politiků ohledně pískotu při národní hymně za absurdní. Čelní francouzští představitelé si přejí, aby byl zápas v takovém případě zrušen.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele