Aktuality

Suazo je v Benfice spokojen

David Suazo se v létě rozhodl nebojovat s velkou konkurencí v útoku Interu Milán a zvolil "jistotu" v podobě hostování v lisabonské Benfice. V portugalském klubu se mu líbí a zřejmě by se vůbec nezlobil, kdyby si působení v tomto týmu mohl ještě protáhnout...

Můžeme porazit kohokoliv, varuje soupeře Obasi

Od Hoffenheimu se toho před letošní sezonou ze všech bundesligových nováčků čekalo nejvíce, že ale bude klub hrát o titul, to neočekával snad nikdo. Tento klub je po jedenácti kolech zatím na prvním místě tabulky a soupeře drtí především vynikajícím útokem, na čemž má velký podíl i Chinedu Obasi...

Xavi chce zůstat věrný Barceloně

Xavi a Andres Iniesta toho mají hodně společného. V létě se se španělskou reprezentací oba stali mistry Evropy, oba hrají za Barcelonu a oba jsou tomuto klubu věrní. Iniesta minulý týden prohlásil, že svou kariéru hodlá zakončit právě v Katalánsku, nyní ho napodobil Xavi...

Besta odjede na testy do anglického Charltonu

Brněnský útočník Aleš Besta zkusí štěstí v Anglii, v neděli odcestuje na testy do druholigového Charltonu Athletic. Hráč, který byl koncem září po konfliktu s tehdejším trenérem Petrem Uličným vyřazen z kádru, k tomu dostal od vedení moravského celku souhlas.

Juventus v soubojích s Realem díky Del Pierovi umlčel kritiky

Ještě před dvěma týdny byli fotbalisté Juventusu odepisovaní a jejich fanoušci se strachovali o přežití svých oblíbenců v Lize mistrů, ale po náročném dvojzápase s Realem Madrid je všechno úplně naruby. "Stará dáma" umlčela tvrdou kritiku a díky dvěma výhrám rázně vykročila do osmifinále soutěže.

Ústavní soud zamítl stížnosti potrestaných rozhodčích

Ústavní soud (ÚS) bez veřejného jednání odmítl stížnost čtyř bývalých sudích, kteří si nechali slíbit úplatek od Ivana Horníka, někdejšího sportovního ředitele prvoligové Viktorie Žižkov. Soudy jim na základě telefonních odposlechů vyměřily podmínky, pokuty a zákazy činnosti. Podle ÚS není pochyb o tom, že šifry třicetník, padesátník či třicet kilo jablek představovaly sjednanou výši úplatku.

06.11.2008 Aktuality 6 komentářů
Zaujalo nás

Modrič pod Redknappem ožil, teď jde proti kamarádům

Chorvatského mladíka Luku Modriče čeká dnes večer emotivní zápas. V Poháru UEFA narazí s Tottenhamem na Dinamo Záhřeb, které ho v létě do Anglie za 16 a půl milionu liber prodalo. Modrič se však netrápí zbytečnou nervozitou a na zápas s kamarády se těší. Pod novým koučem Redknappem ožil a pomalu nachází ztracené sebevědomí.

Fabregas nehledal výmluvy, Wenger překvapil statistikou

Žádné výmluvy nehledal po remíze s Fenerbahce záložník Arsenalu Cesc Fabregas. Zdá se, že na Arsenal po slibném začátku přišlo slabší období. A aby toho nebylo málo množí se mu zranění. Obránce Silvestre má nejspíš zlomený nos. Trenér Wenger si znovu stěžoval na rozhodčí.

Podle Gyurcsánye byl slovenský zásah na fotbale nepřiměřený

Maďarský premiér Ferenc Gyurcsány se dnes vrátil k sobotnímu zásahu slovenské policie při fotbalovém zápase v Dunajské Stredě, který se týkal i maďarských fanoušků, a označil ho za nepřiměřený a brutální.

Lotito: Prioritou je získat Zarateho

Mauro Zarate si hodně rychle zvykl na římské prostředí a v dresu Lazia zatím podává vynikající výkony. Argentinský útočník v italském klubu hostuje z celku Al Sadd a prezident Lazia Claudio Lotito již spřádá plány, jak hráče získat nastálo...

Lavička nepřijal nabídku na trénování Brna

Bývalý trenér pražské Sparty Vítězslav Lavička odmítl nabídku trénovat fotbalisty Brna. Vedení klubu se s ním dnes sešlo, ale na spolupráci se strany nedohodly. Bylo proto rozhodnuto, že brněnské mužstvo po odvolání trenéra Petra Uličného povede minimálně do konce podzimní části sezony dosavadní asistent Aleš Křeček společně s Rostislavem Horáčkem.

Agent vyloučil Ronaldův příchod do Sieny

Jedním z klubů, které mají zájem o brazilského útočníka Ronalda, je Siena, v jejím kádru ale nejlepší střelec historie světových šampionátů s největší pravděpodobností neskončí. Naznačil to hráčův agent, podle něhož je Siena pro Ronalda až příliš malým klubem...

Šmicer se před zápasem s Aston Villou těší na anglický fotbal

Na úvodní zápas Slavie Praha v základní skupině Poháru UEFA proti Aston Ville se domácí fotbalisté těší, ale snad nejvíce z nich Vladimír Šmicer. Své nejlepší fotbalové roky totiž zkušený útočník prožil právě na britských ostrovech a v barvách Liverpoolu dokonce vyhrál Ligu mistrů.

Drogba se prý jednou vrátí do Marseille pro francouzský titul

Didier Drogba prý uvažuje o tom, že se po konci svého angažmá v londýnské Chelsea vrátí do Olympique Marseille odkud v roce 2004 do Anglie odešel. Zatím však neprozradil, kdy se tak stane.

Toni z Bayernu nespěchá, na odchod ale myslí Zé Roberto

Luca Toni dával jednu branku za druhou ve Florencii a podobně si počíná i v Bayernu Mnichov. Italský kanonýr má v bavorském klubu smlouvu do léta 2011 a rozhodně se nebude zlobit, když jí dodrží. Trochu jiné plány má jeho spoluhráč Zé Roberto, který zvažuje odchod do Ameriky...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele