Aktuality

Nechápu, proč mě Olympiakos odvolal, uvedl trenér Zico

Osmifinalista Ligy mistrů Olympiakos Pireus na začátku tohoto týdne propustil trenéra Zica. Zkušený brazilský kouč ale po několika dnech oznámil, že tomuto rozhodnutí vedení řeckého klubu nerozumí. Podle dostupných informací stojí za odvoláním trenéra špatné výsledky.

Van Nistelrooy definitivně posílil Hamburk

Nizozemský útočník Ruud van Nistelrooy posílil bundesligový Hamburk. Německý klub, ve kterém hrají čeští reprezentanti David Jarolím a David Rozehnal, získal třiatřicetiletého střelce z Realu Madrid.

Hrdina Drobný nebyl spokojen, i když chytil penaltu

Navzdory výbornému výkonu nebyl brankář Herthy Jaroslav Drobný spokojen s domácí remízou 0:0 s Borussií Mönchengladbach v 19. kole fotbalové bundesligy. Třicetiletý český gólman chytil v prvním poločase penaltu hostujícího Aranga i následnou dorážku.

Senderos bude hostovat v Evertonu

Švýcarský reprezentant Philippe Senderos posílí fotbalisty Evertonu. Liverpoolský klub podle agentury AP získal čtyřiadvacetiletého obránce na hostování do konce sezony z Arsenalu.

Kouč Hapal chce vrátit slovenský titul do Žiliny

Vrátit mistrovský titul do Žiliny, to je cíl českého kouče Pavla Hapala, který tento ambiciózní slovenský tým od začátku sezony vede. Po třetím místu na halovém turnaji Fortuna víkend šampionů na začátku ledna nyní Hapalovi svěřenci směřují v Čechách k prvenství v zimní Tipsport lize.

Mareček přestoupí z Brna do Anderlechtu

Lukáš Mareček odejde z Brna do Anderlechtu Brusel. Přestup má být dořešen během příštího týdne, kdy devatenáctiletý záložník podstoupí zdravotní testy. Přestupová částka by se měla pohybovat kolem šedesáti milionů korun.

Ajax získal Lodeira a pojistil si Suáreze

Uruguayský kanonýr Luis Suárez prodloužil smlouvu s Ajaxem. Dvaadvacetiletý fotbalista by tak podle agentury Reuters měl v nizozemském klubu hrát až do roku 2013.

Samaras: Nestaráme se o Rangers, ale jenom o sebe

Rangers loni vybojovali skotský titul a letos mají skvěle nakročeno k jeho obhajobě. Jezdci momentálně vedou tabulku o devět bodů před Celtikem, který má ještě jedno utkání k dobru a jehož útočník Georgios Samaras je i přes poměrně výrazný náskok velkého rivala klidný...

Zaragoza pokračuje v obměně kádru, v týmu končí Ayala

Zaragoza vůbec nezvládla první polovinu sezony a na tomto faktu nic nezmění ani výsledek zítřejšího utkání na hřišti Villarrealu. Vedení španělského klubu proto pokračuje ve změnách v kádru, došlo k jedné výměně s Huelvou a nového zaměstnavatele si vedle toho může hledat argentinský obránce Roberto Fabian Ayala...

Tipsport liga jde do finále, do přípravných zápasů vstoupí Sparta

Poslední čtyři zápasy Tipsport ligy a celou řadu přípravných zápasů přinese víkendový program na českých hřištích. Ve hře o vítězství v tradičním zimním turnaji jsou už pouze čtyři mužstva, která dohrají soutěž v pražském Edenu. V přípravných zápasech se poprvé představí Sparta Praha.

Del Bosque má v nominaci Španělska na MS stále otazníky

Trenér španělské reprezentace Vincente del Bosque má v nominaci na červnové mistrovství světa v JAR stále ještě dva až tři otazníky. Konkrétní jména sice neuvedl, ale naznačil, že ho svými aktuálními výkony zaujal i mladý záložník Santanderu Sergio Canales.

Belaid jedná o odchodu na hostování

Tuniský fotbalista Tijani Belaid stále nemá jasno, kde bude na jaře hrát. Téměř jistě to ale nebude ve Slavii, kde jej kouč Karel Jarolím nechce. V současné době vedení pražského klubu jedná o Belaidově možném hostování v Málaze.

Blažek opustí Liberec a bude hostovat v Larisse

Jan Blažek opouští Liberec a míří do řecké Larissy. V sobotu by měla být do úspěšného konce dotažena dohoda o jeho půlročním hostování s následnou opcí. ČTK to řekl agent Jiří Rosický ze společnosti ISM, která Blažka zastupuje.

Sparta vyjednává o přestupu Brabce, výjimku od FIFA dostane

Sparta začala oficiálně vyjednávat o přestupu stopera Ericha Brabce z Ankary. Bývalý slávistický kapitán dostane podle neoficiálních informací od FIFA výjimku a bude moci nastoupit za třetí klub v sezoně. Fotbalista dostal svolení vyjednávat o přestupu i od tureckého zaměstnavatele.

Ranieri jasně odmítl prodat De Rossiho do Realu

O Daniela De Rossiho se před několika dny přihlásil prezident Realu Madrid Florentino Perez. Ten se netají tím, že mistra světa z roku 2006 obdivuje a chtěl by jej do svého týmu zlákat. Proti tomu se ale jasně postavil trenér Římanů Claudio Ranieri, který oznámil, že by ho do Realu neprodal ani za 80 milionů eur.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele