Bertolo opouští Palermo, Iličiće ale Zamparini neprodá

29.12.2012, 10:40
Aktuality
Nicolás Bertolo po více než třech letech opouští Palermo. Argentinský záložník se vydává do Mexika, kde bude hrát za Cruz Azul. Zůstat by v sicilském celku naopak měl Josip Iličić, slovinského ofenzivního hráče totiž prezident klubu Maurizio Zamparini podle svých slov neprodá ani za třicet milionů eur...

Bertolo v této sezóně zasáhl jen do sedmi ligových utkání a jeho odchod se dal očekávat. Zanedlouho sedmadvacetiletý hráč působil na Stadio Renzo Barbera od léta 2009 s jednoletou přestávkou, kterou vyplnil hostování ve španělské Zaragoze.

V Palermu naopak zůstává Josip Iličić, který nedávno odmítl přestup do Dynama Kyjev a všem ostatním zájemcům pak vyslal rázný signál prezident klubu Maurizio Zamparini. Ten před jarní částí soutěže nechce oslabovat tým, který je v tabulce momentálně na osmnácté, tedy první sestupové příčce.

"Nepotřebujeme prodávat naše opory. Musíme se dostat ze špatné situace, a proto Iličiće nepustím, ani kdyby mi někdo nabídl třicet milionů eur," prohlásil Zamparini pro Radio Radio. "Další sezónu navíc chci vybudovat velmi silný tým, jehož součástí bude i Iličić. V příštích několika letech zkrátka neodejde a poté se uvidí," dodal jednasedmdesátiletý kontroverzní funkcionář.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net, goal.com

Komentáře (71)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ale je to smutné vidět Palermo takhle dole , měli by si tam udělat pořádek a hlavně už konečně ukončit to neustálé rotování trenérů, tohle k ničemu nevede a ten tým to tak maximálně eště víc rozhodí....přece mají tým alespoň na klidný střed.

Reagovat
The Krupy

Ja som zbožňoval ten tím tuším zo sezóny 2003/2004, keď sa dostali do Serie A (ak to bolo o rok neskôr tak ma opravte). Hráči ako Gualdarben, Accardi, BARZAGLI, Grosso, Terlizzi, Zaccardo, Brienza, Corini, Mutarelli, Toni ....to bola skvadra

Reagovat
smazaný uživatel

Jj tenkrát jsem Palermu strašně fandil a stejně u nich vyrostla spousta skvělých hráčů - Toni, Cavani, Barzagli, Zaccardo, Sirigu, Pastore... Jenže letos už ne ( mimochodem Guardalben až taková pecka nebyla ).

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si, že kdyby někdo nabídl 30mil euro za Iličiče, tak ho pustí...

Reagovat
smazaný uživatel

To doufám , že ne vždyť prodali Pastoreho za kolik peněz a kde je nějaký výsledek, všechny prachy se pak cpou do odstupného pro všechny ty kouče, a navíc Iličič je tam momentálně jeden z klíčových hráčů, jestli jej pustí tak to by museli přivést jo sakra kvalitní materiál místo něj.

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo nenabídne, nikdo není padlý na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, bude rád ak ho predá za 15...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja teda cetl neco jineho:

 

Palermo President Maurizio Zamparini has conceded that Josip Ilicic looks increasingly likely to leave the club.

The Slovenian international has been linked with a January move to Milan, and although the Rosanero owner has failed to confirm if that will come to fruition, he has admitted that the 24-year-old is edging towards the exit door.

“We will see what happens,” he told Radio Radio. “I want this team to be as strong as possible.

“I am very attached to Ilicic, but I think he will move from Palermo. He is coming into the top of his game – hopefully though, he will stay with us for a few more years.”

Reagovat
The Krupy

OT : Diego Maradona - "Antonio Conte má k dispozici skvělý tým, připomínají mi ten, za Platiniho éry. Neopovažuji si představit, jak nezastavitelní by byli s útočníkem jako Cavani. Jaký náskok by měli v čele, když zvážíme, že teď bez něho mají 8 bodů?!"

"Záloha ve složení Pirlo, Marchisio, Vidal je světová třída."

Zobraziť preklad

Reagovat
Pinturicchio

Řekl to, co všichni vědí, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju že by Cavani šel zrovna do Juve

At si Juve koupí Džeka,Teveze,Torrese( )

Reagovat
Pinturicchio

Nešel, no.

Reagovat
olis

vsak Diego toho povedal aj ovela viac, toto je len velmi mala vytrhnuta cast

Reagovat
smazaný uživatel

Na trase Turín - Neapol se neobchoduje, to je dobře známé.

Reagovat
SqueeZy

Hlavně že Rinauda nám poslali

Reagovat
smazaný uživatel

Odvádění odpadu není obchod

Reagovat
SqueeZy

Teď přemýšlím kdo byl lepší posila do obrany

1) Rinaudo

2) Kněževič

3) A. Traore

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi mazat med kolem huby, ale stejně ho nikdy nebudu mít rád Ale respekt zaslouží, to ano.

Reagovat
The Krupy

Ja ho zbožňujem...idol odmalička.

Reagovat
SqueeZy

Jako hráče ho musí uznávat snad každý. Jako člověka a trenéra už to má dost nahnutý...

Reagovat
SqueeZy

Tohle je taky dobrý

Trenér Realu Madrid José Mourinho se vyjádřil k Turínskému klubu v rozhovoru pro Tuttosport.

"Abych byl upřímný, nemám rád Juventus, protože se jich bojím. Říkám, že Conteho tým může vyhrát Ligu Mistrů."

"Juventus je kolektivní, extrémně kompaktní, pevná, téměř nepotopitelná loď. Že nemají TOP hráče v útoku? Koho to zajímá...Dávají góly a vytvářejí si šance v podstatě z kterékoliv pozice. V takto strukturovaném týmu, jako je Juventus nezáleží, jestli tam je například Benzema nebo Higuain."

"Připomínají mi Porto v roce 2004. Kdyby někdo, čirou náhodou zapomněl, tak vyhráli Ligu Mistrů."

"O práci v Itálii jsem snil. Je to čísla jedna z taktického hlediska."

Reagovat
Pinturicchio

A podle Gazzetty je Conte na seznamu trenérů, kteří by mohli Mourinha v Madridu nahradit.

Reagovat
The Krupy

Bullshit...hopefully.

Reagovat
smazaný uživatel

To zní dost... divně.

Reagovat
Maritazzi

A podle Gazzetty zas přemýšlíte o Borriellovi.

Reagovat
brenk

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

Jj, četl jsem.

Reagovat
M11

Reagovat
SqueeZy

To klidně může být...

Reagovat
Pipo123

On ten Rocchi asi fakt ide do Interu mal dohrať karieru v Laziu

Reagovat
smazaný uživatel

úžasný ani jako záplatu za Milita to prostě nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si zahraje dva, tři zápasy v poháru, něco za béčko a čest, peněz si vydělá víc.

Reagovat
smazaný uživatel

To je strasny!

Reagovat
Votas

taky z něho nejsu nadšenej...zrovna u něj mám strach, že bude ještě nepoužitelnější než Livaja, nebude mít žádnou motivacu cokoliv ukázat...a pak ještě ten plat!...nebral u vás tak 1,3 za rok? a to byl kapitán...teď de nosit balóny na rozcvičení před zápasem a dostane 800k...pffff

Reagovat
Pipo123

Motiváciu mať bude, keďže vás bude stáť len 300 tisíc eur, tak na pol roka je to dobrý hráč.

Reagovat
Votas

kdy naposledy za vás odehrál dobrej zápas? snad rok už nedal gól se mně zdá, navíc u nás nebude mít toik ofenzivní zálohu, jako má Lazio...přijde mně to jako nějaká vychávka od Lotita, kterej nás nemá po Panděvovi rád, tak nám pošle Rocchio, kterej se buďto hnedka zraní nebo bude hrát tužku

ale tak snad se pletu

Reagovat
Pipo123

Pravda dlho nezahral dobre, ale na druhú stranu moc šancí už nedostával. Já myslím že svoje si odohraje namiesto Diega. Nejaký ten gól dá a po sezóne pôjde do nejakého Palerma alebo tak nejak.

Reagovat
Votas

tak očekávání od něho asi nižší být nemůžou, no...ale i tak si myslím, že bysme mělí mít i na lavce někoho lepšího

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím dôvod, prečo by nemal byť motivovaný, keď to bol práve on, ktorý požiadal Lolitku o prestup do Interu Na sklonku svojej kariéry chce hrať ešte za veľkoklub a zažiť to čaro, keď človek trénuje s hráčmi ako Zanetti, Cambiasso a spol.

Reagovat
Votas

ve 35 je mu úplně jedno s kým trénuje...de si na půl roku sednout na lavičku, kde si vydělá trochu víc na důchod a ví, že scudetto na 95% nevyhraje a když se zraní Milito, tak bude muset hrát, ikdyby přibral 30 kilo...

Reagovat
smazaný uživatel

A čo ho tých potenciálnych pár tisíc navyše nejako vytrhne "z biedy" a zaistí mu lepší dôchodok? Ide predovšetkým o to, že tento moment (toto prestupové obdobie) je jeho posledná šanca na to, aby išiel hrať do veľkoklubu (nič proti Laziu) a zároveň zažil po dlhom období nové dobrodružstvo v Interi.

Reagovat
Pipo123

No ide skôr o to že je nechcený aj v Laziu a je až 4 útočník.

Reagovat
Votas

neříkám, že žije v bídě, ale on nemůže čekat, že by dostal nějakej obrovskej kontrakt v Číně nebo USA...na to nemá jmého...dobrodružství měl za kariéru taky dost...na starý kolena se už někam bojovat s drakem člověk nepouští

Reagovat
smazaný uživatel

Však ono je to nakoniec jedno Borjelo, Roky, Flokary (5 mil eur). No vyberme si teda

Reagovat
Alberto Aquilani

Floca s Borriellom su určite lepšie možnosti , Borriello bol v Ríme prvú sezonu skvelý , a Floccari je podla mna dobrý utočník , keby dostal niaku šancu verím že by sa presadil ....Zato Rocchi ktorý mal svoje vrchol 4-5 rokov dozadu nemá INteru moc čo dať .....

Reagovat
lnterista

o motivaci nemam strach...je to posledni sance se ukazat a myslim ze do toho da vsechno...ted spis jestli si vubec zahraje a bude platnej...ja ho taky nechci

Reagovat
olis

Floccari je uz vraj dohodnuty s Neapolom na prestupe, este sa musia dohodnut kluby, Neapol by chcel najprv iba hostovanie za pol mega, Lazio pozaduje priamy prestup za 4 mega

Reagovat
smazaný uživatel

A co Kozák ? Když odejde Rochi a Floccari tak by mohl dostat aji šanci ne ?

Reagovat
olis

a co ja viem, mna Lazio nezaujima, to je skor otazka na Pipo123

Reagovat
Pipo123

Tomu neverím že odídu obaja Zarate má ísť do Janova, síce sa píše že chceme získať Quintera z Pescary a Neneho z Cagliari, to by bolo super, ale neverím tomu...

Reagovat
olis

vsak akoze vobec to nemusi byt pravda, ja som ohladom Neapolu cital uz snad o polovicy hracov s celej ligy ale o Nenem som cital aj v spojeni s nami, uvidime, ale vo Floccariho verim najviac lebo o nom sa pisalo velmi vela uz aj v lete, inac co mi vies o nom tak blizsie povedat ? ja ho moc nasledovaneho nemam, mohol by byt dobra nahrada za Cavaniho ak by Cavani nemohol ?

Reagovat
smazaný uživatel

Betolo mal minulú sezónu pár svetlých momentov, ale celkovo rozodne sklamanie a na základ to nikdy nebolo. Takže, mizni.

Iličič rozhodne nemá také meno ako Pastore, minulú sezónu slabota atď., 30mil ani vo sne. Ak by niekto ponúkol okolo 15mil, tak by sa to podľa mňa s úsmevom prijalo. Snáď ale ostane aspoň do konca sezóny, v boji o záchranu sa rozhodne hodí...

Reagovat
olis

Oficiálne: Salvatore Aronica prestúpil do Palerma. Zmluvu podpísal do júna 2015. /O/

Reagovat
Alberto Aquilani

/O/ - tak sa budeš teraz podpisovať ? akože Olis ?

Reagovat
olis

nie akoze som to najprv pisal na nasu FB stranku tak som to omylom skopcil takto sem....

Reagovat
olis

inak, mal by si zaujem vymenit odkazy medzi webmi ? zaciatkom roka uz bude prerobena nasa stranka, momentalne nefunguje

Reagovat
olis

pockat, to teraz neviem ci ty mas ten web alebo Maritazi, tak ked nie ty tak sorry

Reagovat
Alberto Aquilani

má ho Skeči a Maritazzi píše články ....

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho tam toho Iličiče budou ničit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Už buduje chlapec - Aronica na 2.5 roku ještě překecat Matrixe aby se vrátil a má stopery vyřešený

Reagovat
SqueeZy

Když už jsme u toho kopírování, musím přidat tohle (jestli to tu už někde je, tak to to přehlídněte)

Agnelli: "Naše nejlepší přestupové tahy v tomto týmu jsou Barzagli, Pirlo a Pogba. Dohromady nás stáli €300 000."

Reagovat
Tomanatura

vzdyt vas stoji 10 mega rocne...

Reagovat
Pinturicchio

Myslel čistě přestupové částky.

Reagovat
SqueeZy

To bylo snad víc než jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho Aronicu jsem fakt zvědavý v Palermu.Jestli se ještě dokáže oklepat po té jeho letošní katastrofální sezoně...Neapol sice hrála celkově špatně v obraně ale jeho kiksy jak v SA tak v EL několikrát obrali Neapol o body.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň tam budeme mať 3 stopérov konečne, Donati v obrane fakt ne-é. Ono by tam zahral aj García a určite nie nijak hrozne, ale koho potom na krídlo?! Morganella by bol za "normálných okolností" tak lepší náhradník, Pisano je úplne mimo. Musím zase, špátenka proste...

Pozerám ale, že sa ohľadom Schelotta píše o prestupe do Janova či Samdporie, tí na tom niesú o nič lepšie a bola by to pecka. Ale to len tak snívam. Tiež ma mrzí, že Milanovič nedostal viac šance. Minulú sezónu sa javil celkom dobre a nádejne. U Aronicu ma zase trocha zaráža, že to dostal na 2.5 roka. Veď mu už tiahne na 35...

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoli: Jak se teď jeví Iličič? Já si ho pamatuji jako hráče s velkými výkonnostními výkyvy, který však ukazoval záblesky geniality. Změnil se? Měl by na AC?

Reagovat
smazaný uživatel

Výkyvy, to je ono, ale to sa dá povedať o celom tíme. Oproti minulej sezóne išiel ale rozhodne hore, opora a záblesky geniality určite prevyšujú trápenia. Sám vravel, že mu Taliansko celkovo sedí, prečo nie?!

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele