Aktuality

Bílek chce i po propadáku v SAE dál hledat nové tváře

Trenér reprezentace Michal Bílek chce při výběru hráčů dál hledat nové adepty, byť jeho první turnaj loni v listopadu ve Spojených arabských emirátech skončil s řadou nezkušených hráčů nezdarem.

Toniho absence se protáhne, chybět bude šest týdnů

Luca Toni ještě před několika dny rozdával úsměvy na všechny strany, nyní už ovšem tak dobrou náladu nemá. Italský útočník si o víkendu poranil lýtko a mimo hru měl být původně čtyři týdny, zranění je ovšem vážnější a Toni bude římskému AS chybět ještě o dva týdny déle...

Reprezentace možná v květnu vyrazí na turnaj do USA

Fotbalový svaz jedná o účasti národního týmu na květnovém turnaji v USA, kde bude vedle domácí reprezentace startovat také Turecko. Na dnešním setkání s novináři to řekl předseda ČMFS Ivan Hašek.

Dos Santos z Tottenhamu bude hostovat v Galatasarayi

Mexický útočník Giovani Dos Santos bude do konce sezony hrát za Galatasaray Istanbul. Dvacetiletý fotbalista do Turecka míří na hostování z anglického Tottenhamu.

Skácel přestoupil do řecké Larissy

Rudolf Skácel přestoupil do řecké Larissy. Třicetiletý ofenzivní záložník, který na podzim působil v pražské Slavii, dnes podepsal v novém klubu smlouvu na rok a půl. Informovaly o tom webové stránky Larissy.

Nejslavnější stadiony světa - Santiago Bernabéu

Než se dostaneme k samotné pointě celého díla, musíme si chvíli počkat. Královský Real Madrid totiž na stadionu Santiago Bernabéu nehraje odjakživa, a proto si nyní poslechněte, jak ona dnes již historická stavba vůbec vznikla.

26.01.2010 Aktuality 166 komentářů
Zaujalo nás

Rolfes musí na další operaci. Přijde o mistrovství světa?

Lídr bundesligy Leverkusen se bude muset až několik měsíců obejít bez svého kapitána Simona Rolfese. Osmadvacetiletý německý záložník musí už potřetí během sedmi měsíců na operaci s pravým kolenem a možná přijde o mistrovství světa.

Kluby vítají, že se výtržníci musí hlásit v době zápasů na policii

Fotbalové kluby vítají nový trestní zákoník, na jehož základě odsouzené výtržníky ze stadionů čeká nový trest - v době zápasů se budou muset hlásit na policejních služebnách, aby se zabránilo jejich dalšímu řádění. Výkon trestu se bude vztahovat nejen na trestné činy, ale také na přečiny.

Manchester United kupuje nadějného obránce Smallinga

Manchester United v létě posílí Chris Smalling. Úřadující anglický šampion se na angažmá dvacetiletého obránce dohodl s Fulhamem, do Londýna údajně pošle sedm milionů liber.

Cosmi se usmířil s vedením a zůstává v Livornu

Trenér Serse Cosmi zůstává na lavičce Livorna. Jednapadesátiletý kouč původně v neděli rezignoval kvůli neshodám s prezidentem klubu Aldem Spinellim, nyní se však s vedením usmířil.

Birmingham završil přestup Gardnera z konkurenční Aston Villy

Birmingham City dokončil přestup Craiga Gardnera z Aston Villy. Bývalý reprezentant Anglie do 21 let se stěhuje na St. Andrews Stadium poté, co se oba městští rivalové dohodli na přestupové částce tři miliony liber.

Gago: Chci hrát, ale v Realu je to nemožné

Tvrdá konkurence v záloze Realu Madrid doléhá hned na několik hráčů tohoto celku. Mezi ně patří také Fernando Gago, jehož agent připustil, že Argentinec by mohl z madridského klubu brzy odejít. Musí ale prý přijít ta správná nabídka.

Kalouda je po operaci třísel, do týdne začne s tréninkem

Záložník Sparty Praha Luboš Kalouda se v pondělí v Praze podrobil operaci třísel. Podle lékaře Josefa Maurera, který chirurgický zákrok provedl, by dvaadvacetiletý záložník, který na Letné hostuje z CSKA Moskva, mohl do týdne začít s tréninkem.

Týmu chybí sebevědomí, přiznal Frings

Ambiciózní bundesligový tým Werder Brémy se v poslední době dostal pod pořádně tlustou deku. Družina Thomase Schaafa v lize počtvrté v řadě prohrála, naposledy doma podlehla Bayernu Mnichov. Záložník Torsten Frings tvrdí, že tým ze všeho nejvíce postrádá sebevědomí.

Poborský: Když stadion vyvolával moje jméno, mrazilo mě

S fotbalem už zažil rekordman v počtu startů za českou reprezentaci Karel Poborský hodně, ale pondělní charitativní zápas v Lisabonu na pomoc obětem zemětřesení na Haiti mu i tak přinesl hodně nevšedních zážitků.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele