Nejlepší hlášky z diskusí 2012 - hlasování

31.12.2012, 19:12
Aktuality
Zaujalo nás
Je tu opět poslední den v roce a jak už se na Eurofotbalu stalo tradicí, je tu i oblíbená anketa o nejvtipnější, nejtrefnější, prostě nejlepší hlášky z diskusí. Pojďte si tedy připomenout to, čemu jsme se uplynulém roce smáli a vybrat tu hlášku, která nás dostala nejvíc. Myslím, že je opravdu z čeho vybírat...

Oproti loňsku tu máme jednu změnu - neproběhly žádné nominace. Důvod byl prostý - byly by víceméně zbytečné a akorát by nám přidělávaly práci. Loni to totiž vypadalo tak, že jsem sám procházel diskuse s hláškami, které měly hodně vysmátých reakcí, a když jsem pak procházel hlášky, které jste nominovali vy, bylo tam jen hodně málo takových, které jsem předtím do nominace nezařadil sám. Věřím tedy, že přestože jste nemohli ovlivnit tuto nominaci, nebudou ty nejlepší hlásky chybět.

Výsledkem prvního předvýběru, při kterém se vyřazovaly především obrázky, videa a vtipy převzaté odjinud, bylo téměř 180 hlášek. Ty pak, stejně jako loni, oznámkovali redaktoři EF a příspěvky s nejlepším průměrem jsme zařadili do hlasování. Určitě i tentokrát řada z vás nenajde v nominaci hlášku, která vám utkvěla v paměti. Do hlasování už se nedostane, ale můžeme se jí zasmát alespoň v diskusi.

Hlasovat mohou pouze zaregistrovaní uživatelé a každý má tři hlasy. Jejich přidělení můžete libovolně měnit až do uzávěrky, která kvůli pozdnímu zveřejnění tohoto výběru bude až v úterý večer - na hlasování tedy kromě silvestrovského večera máte ještě téměř celý den zítra. O nic tak nepřijdou ani ti, jejichž silvestrovské oslavy se neobejdou bez většího než malého množství alkoholu a novoroční probouzení bude poněkud náročnější...

Autor: Petr Starý

Komentáře (1153)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele