Aktuality

Coyle odchází z Burnley, míří do Boltonu

Manažer Owen Coyle odchází od týmu nováčka anglické ligy Burnley. Třiačtyřicetiletý kouč by měl převzít sestupem ohrožený Bolton. Burnley nyní bude s vedením Wanderers jednat o odstupném. Podle serveru BBC bude za Coyleův odchod požadovat tři miliony liber (asi 87,5 milionu korun).

Zájem Lyonu o Vieiru ochabl. Je si vědom tvrdé konkurence

Zájem Lyonu o záložníka Patricka Vieiru ochabl. Uvedl to Bernard Lacombe, poradce prezidenta francouzského sedminásobného mistra. Lyon byl přitom v souvislosti přestupem Vieiry zmiňován coby jeden z hlavních zájemců.

Sydney je s trenéry spokojeno, Lavička se Zachem zůstanou

Český trenér Vítězslav Lavička prodloužil o další rok smlouvu s FC Sydney, kam přišel loni. Spolu s ním v australském působišti zůstane i asistent Michal Zach. Informovaly o tom internetové stránky klubu.

Příbram vstoupila do přípravy bez významnějších změn

Fotbalisté Příbrami dnes zahájili přípravu na jarní část první ligy takřka v totožném složení, v jakém zakončili podzimní sezonu. Středočeši nemají k výraznější obměně kádru důvod, protože po polovině soutěže nečekaně figurují na osmém místě.

Maxi Rodriguez se přiblížil angažmá v Liverpoolu

Maxi Rodriguez se přiblížil angažmá v Liverpoolu. Alespoň to tvrdí jeho agent Jurgen Milewski. Argentinský záložník kvůli víkendovému jednání s anglickým klubem prý úmyslně nebyl v sestavě pro sobotní zápas Atlétika Madrid proti Seville.

O brankáře Drobného údajně usiluje Stuttgart

O služby fotbalového brankáře Jaroslava Drobného z Herthy BSC projevil podle německého deníku Bild zájem VfB Stuttgart. Český reprezentační gólman by mohl v patnáctém týmu bundesligové tabulky nahradit zkušeného Jense Lehmanna, který možná v příštích týdnech ukončí kariéru.

Mutu v zimě z Fiorentiny neodejde, tvrdí agent

Adrian Mutu by měl dál hrát za Fiorentinu. O rumunského útočníka měl nově projevit zájem katarský klub Al-Sadd, to ale popřel hráčův agent Victor Becali. Podle Becaliho zůstane Mutu v současném působišti.

Plzeň zahájila přípravu bez výrazných posil

Bez výrazných posil vstoupili plzeňští fotbalisté do zimní přípravy. Na podzim se vedlo Západočechům v lize nad očekávání, a tak úspěšný kádr doplní během zimní pauzy pouze talentovaní mladíci z vlastních řad, případě navrátilci z hostování. Do přípravy se pod taktovkou trenéra Pavla Vrby zapojilo 24 fotbalistů.

O'Neill hodlá udržet všechny důležité hráče. Včetně Heskeyho

Aston Villa má stejně jako loni v polovině anglické ligy šanci na umístění v elitní čtyřce, manažer Martin O'Neill proto neplánuje odchod žádného z hráčů základní sestavy. Odejít by neměl ani Emile Heskey, který se v průběhu podzimu netajil nespokojeností nad počtem odehraných minut.

Bielefeld a St. Pauli chtějí angažovat Šimáka na boj o postup

Jan Šimák by mohl na jaře pomáhat Bielefeldu v boji o postup do nejvyšší německé soutěže. Podle německých médií má momentálně třetí tým druhé bundesligy o českého záložníka zájem. Dalším uchazečem o Šimákovy služby je prý St. Pauli, které je v tabulce druhé o tři body před Bielefeldem.

Olomouc drží podzimní kádr, odešel jen Otepka

Už bez záložníka Rudolfa Otepky, který přestoupil do Českých Budějovic, zahájili zimní přípravu fotbalisté Olomouce. Do klubu se z hostování naopak vrátili Jakub Heidenreich a Tomáš Kazár, kouč Zdeněk Psotka mezi 28 hráčů do přípravy zařadil i útočníka třetiligové rezervy Jana Navrátila.

Carlos: Vyhrát Copu by možná předčilo triumf s Realem v Lize mistrů

Roberto Carlos byl dnes oficiálně představen fanouškům Corinthians a velice rychle na sebe upozornil prohlášením, že se s týmem pokusí vyhrát Copu Libertadores. Dodal také, že v novém působišti by svoji bohatou kariéru rád zakončil. Slavný Brazilec v Corinthians podepsal smlouvu na dva roky.

Zamora není na prodej, vzkazuje Hodgson

Fulham se po pomalejším startu do sezony rozjel a velkou zásluhu na tom má i Bobby Zamora. Anglický útočník je jednou z klíčových postav Cottagers a už se mluví i o jeho možné nominaci na světový šampionát. Manažer Roy Hodgson si je vědom kvalit Zamory, rozhodně ho ale v případě nějaké nabídky nehodlá prodat.

Střížkovští Bohemians mění před bojem o záchranu kádr

Poměrně výraznými změnami prochází kádr Bohemians Praha, kteří po podzimní sezoně uzavírají prvoligovou tabulku. Už před týdnem se Střížkovští rozešli s kapitánem Davidem Zoubkem a zkušeným bekem Miroslavem Obermajerem a odešli také hráči, kterým v klubu skončilo hostování.

Rosický v Arsenalu podepsal novou smlouvu

Tomáš Rosický podepsal s Arsenalem novou smlouvu, jejíž délka nebyla zveřejněna. Devětadvacetiletému českému záložníkovi, jenž působí v londýnském klubu od roku 2006, měl kontrakt vypršet na konci této sezony.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele