Aspas dohraje sezonu ve Vigu, Celta ho prodávat nechce

01.01.2013, 10:21
Aktuality
Manažer Swansea Michael Laudrup popřel spekulace, podle nichž by chtěl v zimě koupit ze Celty Vigo Iaga Aspase a podobné hlasy zaznívají i ze strany španělského klubu. Ten chce svého útočníka v lednu udržet a bude doufat, že utichnou spekulace o možném odchodu...

"Prezident mě ujistil o tom, že Iago zůstane do konce sezony, takže jsem klidný. Obávám se jenom toho, že se hráč může ve všem ztratit a hlava se mu naplnila nesmysly. Nehraje tak, jako na začátku sezony," naráží kouč Paco Herrera na zhoršenou formu svého klíčového hráče v posledních týdnech.

"Sezonu začal neuvěřitelně, všichni mluvili o jeho výkonnostní explozi a nikdo ho nedokázal zastavit. Teď už takovou formu nemá a to nás netěší, jelikož od něho potřebujeme stoprocentní výkony. Vytvořil si na sebe velká očekávání a přitom nemusel dělat nic navíc, aby si ho někdo všiml, nebylo to potřeba. Ve své hlavě si pak možná usmyslel, že musí předvádět něco extra a je sám sebou zklamán," dodal Herrera.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
sejber

asi to bude naozaj fenomen ked sa tu nik za dve hodiny neunuval napisat ani koment

Reagovat
Filipow

Všichni spali po náročné noci?

Reagovat
smazaný uživatel

ty si nebol zapijat novy rok? :D

Reagovat
FC Porto FC

všude jinde komenty jsou

Reagovat
smazaný uživatel

fenomén to není, ale kvalitní fotbalista určitě jo.

Reagovat
smazaný uživatel

6 gólů za půl sezony za podprůměrnej španělskej tým? Vážně je to takový terno, že si zahraje za repre?

Reagovat
smazaný uživatel

Vnímám to jako krok do budoucna. Uvidíme, co dál Villa, ale pokud chce zkusit zapracovat mladého útočníka menší postavy, tak dobrá volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Vicente del Bosque je starý lišák, moc dobře ví, co dělá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele