Aktuality

Galliani uklidňuje fanoušky: Žádná hvězda AC neodejde

Fanoušci AC Milán mohou být klidní. Nebude se opakovat loňské léto, kdy rossoneri ztratili svého klíčového záložníka Kaká, kterého koupil Real Madrid. Podle viceprezidenta AC Adriana Gallianiho letos žádná hvězda z milánského kádru neodejde.

Atlético věří v postup do finále EL. Stejně tak Liverpool

V domácí soutěži se Atlético Madrid topí v průměru a po třech prohrách za sebou bylo na odpis, ale v Evropské lize tým českého obránce Tomáše Ujfalušiho míří k finálovým branám. Atlético výborně rozehrálo partii s Liverpoolem a po čtvrteční úvodní domácí výhře 1:0 bude v semifinálové odvetě na Anfield Road pod tlakem favorizovaný anglický celek.

Domenech je problém, říká před šampionátem Platini

Na letním mistrovství světa nebude reprezentace Francie narozdíl od minulých turnajů patřit k velkým favoritům na zlaté medaile. Prezident UEFA uznáná, že je několik mnohem lepších týmů, než reprezentace jeho vlasti. Platinimu stejně jako mnoha dalším Francouzům vadí trenér Raymond Domenech.

Evropa k nám znovu vzhlíží, mne si ruce Rummenigge

Předseda Bayernu Mnichov Karl-Henz Rummenigge si pochvaluje, že fotbalová Evropa k jeho klubu znovu chová respekt. To vše se stalo po skvělé jízdě bavorského velkoklubu Ligou mistrů do semifinále, přičemž finále je blízko.

Na závěrečný boj jsem připraven, hlásí Deco

Chelsea má tři kola před koncem Premier League na čele tabulky jednobodový náskok a jistotu titulu bude mít jen v případě, že všechny tři zápasy vyhraje. Deco je s touto pozicí spokojen a hlásí, že je na závěrečnou "válku" připraven.

Jsme na půli cesty, říká Hodgson. HSV je s remízou spokojeno

Hamburk včera v prvním semifinálovém duelu Evropské ligy nedokázal na domácí půdě vstřelit Fulhamu gól a po bezbrankové remíze se tak vše rozhodne až na britských ostrovech. V hamburském táboře ale velké zklamání nepanovalo.

Maldiniho v Itálii vyšetřují kvůli korupci

Legenda AC Milán Paolo Maldini je vyšetřován kvůli podezření z korupce. Dlouholetý kapitán "rossoneri" a italský reprezentant podle policie uplácel daňového úředníka kvůli své realitní a stavební společnosti.

Koleno drží, pochvaluje si po návratu na hřiště Polák

Aktualizováno. I tuctový přípravný zápas chvíli před koncem sezony proti třetiligovému soupeři může reprezentantovi udělat velkou radost. Příkladem je záložník Anderlechtu Brusel Jan Polák. Ve středu se téměř po osmi měsících objevil v utkání proti třetiligovému celku Woluwe-Zaventem poté, co definitivně vyléčil vážně zraněné koleno.

Mourinho dostane od Interu nabídku na prodloužení smlouvy

Portugalský trenér José Mourinho dostane od vedení Interu Milán nabídku na prodloužení smlouvy o další rok. Nedlouho po úterní výhře nad Barcelonou 3:1 v prvním semifinále Ligy mistrů řekl prezident klubu Massimo Moratti deníku Tuttosport, že Mourinhovi navrhne angažmá do roku 2013 a zvýšení platu.

Robben se fanouškům omluvil za nevhodnou reakci při střídání

Arjen Robben byl včera v semifinálové bitvě Ligy mistrů Bayernu Mnichov s Lyonem hlavní hvězdou večera a na své střídání v 84. minutě zápasu reagoval podrážděně. Za své chování vůči trenérovi Louisi van Gaalovi se záložník dnes veřejně omluvil.

Nakamura nabádá krajany, aby šli zkusit štěstí do ciziny

Japonský záložník Šunsuke Nakamura se pustil do kritiky svých fotbalových krajanů. Nelíbí se mu, že další japonští hráči preferují setrvání ve vlasti. Podle Nakamury by totiž měli odejít do zahraničních soutěží, kde by prý dále rozvíjeli své fotbalové kvality a podpořili by prestiž japonského fotbalu.

Portsmouth si poháry nezahraje, FA žádost zamítla

Portsmouth prožívá přímo hrůzostrašnou sezonu. Po několikanásobné změně majitele se Pompey kvůli dluhům dostali do administrace, za což jim byl udělen devítibodový odečet, jež je odsoudil k sestupu do Championship. Hráči ovšem do zoufalství nezabředli a postarali se obrovské překvapení - postup do finále FA Cupu.

Jarolímovi se nelíbí, že se v Hamburku často mění trenéři

Kapitán Hamburku David Jarolím se přidal na stranu kritiků, kterým se nelíbí časté změny na trenérském postu v tomto bundesligovém klubu. Během sedmi let se jich u severoněmeckého celku vystřídalo šest, což Jarolím nepovažuje za dobré.

Alkmaar našel trenéra pro příští sezonu, AZ převezme Verbeek

Heracles po sezoně přijde o strůjce svého letošního úspěchu. Celek z Almela se pohybuje v první polovině tabulky nizozemské nejvyšší soutěže, jeho vedení ovšem může s předstihem začít hledat nového trenéra - Gertjan Verbeek se totiž dohodl na smlouvě s Alkmaarem...

Stačí si dobře odvést svou práci, uvědomuje si Pablo

Valencia má velké finanční problémy a hodně důležité pro ní tak je dostat se do dalšího ročníku Ligy mistrů. Celek z východu Španělska je nyní na třetím místě a má vše ve svých rukou, což si moc dobře uvědomuje i krajní záložník Pablo Hernández...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele