Zaragoza je v krizi, trenér Jiménez má maximální podporu

18.03.2013, 20:59
Aktuality
Real Zaragoza si hodně komplikuje situaci a znovu mu akutně hrozí sestup z Primera División. Španělský klub se v posledních pěti zápasech se trefil jenom dvakrát a začíná se tak spekulovat o možném odchodu trenéra Manola Jiméneze, který zatím má podporu prezidenta Fernanda Molinose...

Zaragoza je v krizi a potvrdila to i včera v Seville - z Andalusie si odvezla debakl 0:4. Naposledy přitom vyhrála 22. prosince v Bilbau, aktuálně pak její série bez vítězství čítá už jedenáct zápasů. A ideální nejsou ani vyhlídky směrem k utkání po reprezentační přestávce, kdy hostí Real Madrid.

I přes špatnou sérii se Zaragoza stále drží na nesestupové sedmnácté pozici, osmnáctá Mallorca ale už ztrácí jenom dva body.

"Jiménez, jak všichni víme, odvedl skvělou práci v loňské sezoně a dobře začal i tu letošní. Věříme mu, stejně jako mu věří i hráči, což vyplývá ze všech informací z kabiny, které máme. Sestup? Ve fotbale nikdy nevíte, co se může stát. Já se o něčem takovém ani nebudu bavit, jelikož mi to vůbec nepřišlo na mysl," prohlásil Molinos na včerejší tiskové konferenci.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A za chvilku letí

Reagovat
Kily

tohle není Itálie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
božský John

Tak, ted jsi mu to nandal

Reagovat
Kily

regulérně mě srazil na kolena asi jako ten šašek, kterého má v nicku, sportovní fanoušky během svých exhibičních výkonů za mikrofonem

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím všetkých tipérov . Dopracoval som sa ku kvalitnému zdroju. Ponúkam cca 50 tipov za mesiac . Tie tipy mám sám overené pri 20eurových vkladoch som dosiahol čistý zisk 1040 euro .43 OK , 9 KO . Jedná sa o 1 zvyčajne 2 zápasy každý den s vysokou doverou .K zápasu je info a analýza . Cena za 50 tipov je 60euro , cena za jeden tip je teda 1,20euro. Ak bude aspoň 15 odoberatelov som ochotný vám tipy rozposielať. Preto budem rád ak budete stránku zdielať. Každé jedno zdielanie pomože.A ešte jedna vec , určite tu zaznie otázka * čo ak tie tipy nebudú vychádzať ? * za tieto tipy sa zaručujem sú to tipy s jasným infom a ani raz sa nestalo že v mesiaci by nebol v peknom pluse .A ak by tak bolo 50euro pošlem naspať každému odoberatelovi. KTO MÁ ZÁUJEM PÍŠTE NAPÍŠTE MI SPRÁVU ALEBO SA OZVITE NA MAIL : greytips@zoznam.sk. Ak bude aspoň 15 členov možme začať. http://www.facebook.com/pages/GREY-win-tips/553492091328746

Reagovat
ryzskej

Reagovat
ryzskej

Reagovat
Filip12

kupte Diega Milita

Reagovat
smazaný uživatel

No Mallorca nevěřím že spadne kádr má dobrej a nesestoupí

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy kto bude trenovať zaragozu

Reagovat
Filip12

Bielsa by je zvednul

Reagovat
Ferguson6

Škoda, je to sympaťák

Reagovat
sejber

Svojho casu sympaticky klub s bratmi Militovcami , Aimarom ci D'Alessandrom. V sezone 2006/2007 som im neskutocne fandil aby to potiahli do LM. Zachranu im stale prajem aj ked ich vobec nesledujem. Oplati sa im stale priat zachranu alebo je to uz len troska co 4 rok bojuje o zachranu a ich zostup by nikomu nevadil ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele