Aktuality

Barcelonu ovládlo zklamání. Víra v postup ale trvá

Semifinále Ligy mistrů nezačalo pro Barcelonu dobře, úvodní zápas na hřišti Interu Milán skončil porážkou 1:3. Trenér Katalánců Pep Guardiola se nevymlouval na únavné cestování a přiznal, že se jeho týmu zápas nepovedl. Pro domácí odvetu slibuje jinou Barcelonu.

Mourinho chválil výkon Interu. Ale ještě jsme nepostoupili, varuje

Inter Milán vstoupil úspěšně do semifinále Ligy mistrů, když včerejší úvodní zápas proti Barceloně otočil na konečných 3:1. Trenér vítězů Jose Mourinho označil výhru Interu za zcela zaslouženou, jedním dechem ale dodal, že postupové šance obou týmu zůstávají stejné.

Zraněný Essien už v této sezoně Chelsea nepomůže

Zraněný ghanský fotbalista Michael Essien už si za Chelsea v této sezoně pravděpodobně nezahraje. O mistrovství světa v Jihoafrické republice by sedmadvacetiletý záložník podle BBC přijít neměl.

Finále MS se bude hrát se zlatou variantou míče Jabulani

V německém sídle společnosti Adidas byla dnes slavnostně odhalena zlatá varianta míče Jabulani pro finálový zápas fotbalového mistrovství světa. Slavnostního aktu se zúčastnili německá legenda Franz Beckenbauer, trenér národního týmu JAR Carlos Alberto Parreira, šéf organizačního výboru Danny Jordaan a generální ředitel Adidasu Herbert Hainer.

Zamparini: Potřebujeme devět nebo deset bodů

Palermo vstupovalo do letošní sezony s pohárovými ambicemi a ty se mu zatím daří naplňovat. Sicilský klub dokonce útočí na místo v předkole příštího ročníku Ligy mistrů a k tomu podle svého prezidenta Maurizia Zampariniho potřebuje v posledních čtyřech zápasech získat devět nebo deset bodů. Část z této porce bude chtít ukořistit o víkendu na půdě AC Milán.

Máme vše ve svých rukou, uvědomuje si Manzano

Mallorca včera večer znovu ukázala, že na domácím hřišti letos jenom velmi těžko hledá přemožitele. Celek z Baleárských ostrovů porazil Osasunu 2:0 a ještě tak posílil své šance na účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Trenér Gregorio Manzano pět kol před koncem ví, že jeho tým má vše ve svých rukou...

Německý brankář Adler si zlomil žebro, MS v JAR by měl stihnout

Brankářská jednička německé reprezentace René Adler má necelé dva měsíce před mistrovstvím světa zlomené žebro. Do šampionátu, který začne 11. června, by však měl být gólman Leverkusenu v pořádku.

Gerrard: Z této sezony se musíme poučit

I přes účast mezi čtyřmi nejlepšími celky Evropské ligy a možný triumf v soutěži zřejmě nebude FC Liverpool hodnotit právě končící sezonu jako úspěšnou. Toho si je vědom také kapitán Steven Gerrard, který tvrdí, že vedení musí pro konkurenceschopnost týmu v létě přivést až čtyři nové kvalitní hráče.

Salcburk se pokusí přemluvit končícího brankáře Lehmanna

Vedení rakouského mistra Red Bull Salcburk se pokusí zlákat do svých služeb německého gólmana Jense Lehmanna, přestože ten oznámil, že po sezoně ukončí kariéru. Kouč Salcburku Huub Stevens, jenž Lehmanna vedl v minulosti v Schalke, by jej od léta rád viděl na pozici brankářské jedničky.

V Ondrášovka Cupu začne boj o finále

Domácí fotbalová pohárová soutěž Ondrášovka Cup vstoupí ve středu do semifinálové fáze. Úvodní zápasy Jablonec - Slavia a Plzeň - Olomouc sice ještě definitivně nerozhodnou o dvou postupujících, ale hodně naznačí před odvetnými duely, které se odehrají za týden.

Sporting v létě převezme Paulo Sergio

Vedení lisabonského Sportingu oznámilo jméno trenéra, který povede tým od příští sezony. Carlose Carvalhala, s nímž se v portugalském klubu již nepočítá, nahradí 42letý kouč Guimaraese Paulo Sergio, jehož stále ještě současný zaměstnavatel drží v tabulce pátou pozici...

Klose s Podolskim jsou bez formy, Löw jim ale věří

Trenér německé reprezentace Joachim Löw má před zveřejněním nominace na mistrovství světa o čem přemýšlet. Tradiční útočné dvojice Podolski, Klose se nedaří, jen na střídačce bývá další stabilní útočník Gomez. Místo nich střílejí v Bundeslize góly opomíjení Kießling a Kuranyi.

I třetí místo by byl úspěch, tvrdí ostravský gólman Baránek

Přestože ostravští fotbalisté díky včerejší výhře 1:0 v Liberci bodově dostihli v ligové tabulce vedoucí Spartu, o titulu stále nahlas nehovoří. Brankář Vít Baránek o něm sice v koutku duše sní, ale za úspěch by po skončení sezony považoval i třetí místo.

Guardiola a Mourinho se shodli, čekají vyrovnaný duel

Barcelona musela kvůli zrušenému leteckému provozu po celé Evropě k prvnímu semifinálovému duelu Ligy mistrů netradičně cestovat autobusem. Na hráče katalánského klubu čekala čtrnáctihodinová cesta, na níž se snažil najít aspoň nějaká pozitiva kouč Pep Guardiola.

Tottiho v Laziu odsuzují, Di Canio jeho gesto chápe

Ikona AS Řím a celého italské fotbalu Francesco Totti se nechal unést vášněmi a v napjatém římském derby ukázal směrem k fanouškům Lazia dva palce mířící k zemi. Zatímco hráč úhlavního nepřítele Ledesma ho zkritizoval, bývalý hráč Biancocelesti Paolo Di Canio na jeho gestu nic špatného nevidí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele