Aktuality

Rozhodl úvodní tlak a rychlé branky Baníku, shodli se trenéři

Slavia dnes prohrála v Ostravě 1:3 a pohřbily jí hrozivé chyby obránců. "Měli jsme nějaký taktický záměr, ale první dva góly vše zhatily," konstatoval kouč Karel Jarolím, hrubě nespokojený s výkonem obranné čtveřice. Nad chybami v defenzivě nevěřícně kroutil hlavou. "Triviální chyby, nemám pro ně žádné vysvětlení," zlobil se.

Kanonýr Anderlechtu Frutos kvůli achilovce končí s fotbalem

Argentinský fotbalista Nicolas Frutos musel kvůli zdravotním komplikacím ukončit v 28 letech kariéru. Podle lékaře Anderlechtu Brusel, kde tento útočník naposledy hrál, má vážně poškozenou Achillovu šlachu.

Jarolím ve Slavii zatím neskončil, jasno má být v úterý

Porážka 1:3 v Ostravě by měla ukončit téměř pětileté působení trenéra Karla Jarolíma na lavičce fotbalistů Slavie Praha. Vedení mistrovského týmu dalo den před zápasem kouči ultimátum, že musí v dnešní dohrávce 22. kola první ligy bodovat, jinak u mužstva s celým realizačním týmem skončí. Kouč však po třetí prohře za sebou rezignaci nepodal.

Je třeba více času, říká po nevydařené premiéře Alvarez

Antonio Alvarez se minulý týden ujal kormidla Sevilly a své působení nezačal zrovna nejšťastněji. Pravidelný účastník evropských pohárů v posledních letech včera prohrál ve Villarrealu vysoko 0:3 a znovu si zkomplikoval boj o účast v příštím ročníku Ligy mistrů...

Bayern žene v Lize mistrů proti Manchesteru touha po odplatě

Liga mistrů pokročila už do čtvrtfinálové fáze a úvodní dva úterní zápasy budou mít punc velké prestiže. Dojde na konfrontaci evropských gigantů Bayernu Mnichov s Manchesterem United, jejichž finálový souboj před jedenácti lety s nevídaným obratem Manchesteru v úplném závěru vstoupil do historie

Šéf UEFA hrozí Ukrajině, že jestli si nepospíší, přijde o Euro

Předseda Evropské fotbalové unie (UEFA) Michel Platini dnes pohrozil Ukrajině, že pokud si nepospíší s s výstavbou infrastruktury pro Euro 2012, může o pořadatelství fotbalového svátku přijít.

Hulk: Nevím, jestli by se mnou Porto bojovalo o titul

Brazilský útočník Hulk se po disciplinárním trestu konečně vrátil k fotbalu. Včera se jedním gólem a dvěma asistencemi podílel na výhře Porta v Belenenses 3:0. Hulk po zápase potvrdil, že návratu na hřiště se už nemohl dočkat.

Nespokojený Olić chce s van Gaalem hovořit o své pozici v klubu

Chorvatský útočník Ivica Olić byl sice jediným úspěšným střelcem Bayernu Mnichov v sobotním utkání se Stuttgartem, přesto jej trenér Louis van Gaal o přestávce ze hřiště stáhl. Forvard jeho krok nechápe a od Nizozemce žádá vysvětlení.

Suchý: Doufám, že na další gól nebudu čekat zase sto zápasů

Zatímco v české lize se ze 110 zápasů prosadil střelecky pouze jednou, v dresu Spartaku Moskva stačily Marku Suchému ke gólu pouze dvě utkání. Ve 3. kole ruské ligy pomohl k výhře 2:1 nad městským rivalem Lokomotivem a dal si dárek k dnešním 22. narozeninám.

Už musíme všechny zápasy vyhrát, uvědomuje si Torres

Liverpoolu reálně hrozí, že příští rok nebude hrát Ligu mistrů. Aby dosáhl alespoň na její kvalifikaci, potřebuje v anglické lize skončit do čtvrtého místa, nyní jsou Reds pátí. Útočník Fernando Torres věří, že Liverpool čtvrtou příčku vybojuje, ovšem za předpokladu stoprocentní úspěšnosti ve zbývajících šesti zápasech.

Leonardo o titulu: Jsme favority

Čelo tabulky Serie A je mimořádně vyrovnané, AS Řím porazil vedoucí Inter a přiblížil se mu na jediný bod. Všechno mohlo být ještě zamotanější, kdyby AC Milán porazil Lazio, to se však nestalo a na první místo ztrácí tři body. Trenér rossoneri Leonardo si přesto myslí, že se na konci sezóny bude z titulu radovat právě jeho tým.

Útočník Slovácka Ondřejka má za sebou týden snů

Dvě vítězství v průběhu šesti dnů nad Slavií Praha a dnes nad Českými Budějovicemi hodně vylepšila psychiku hráčů Slovácka, kteří se po počátečním jarním trápení herně probrali. Šestibodový zisk jim pomohl k odskočení od posledních dvou týmů tabulky Bohemians Praha a Kladna. Hrdinou obou zápasů byl útočník Václav Ondřejka.

Kuranyi zpět do reprezentace? Löw o něm přemýšlí

Kevin Kuranyi by se mohl vrátit do německé reprezentace. Aktuálně nejlepší bundesligový střelec se v národním týmu neobjevil půldruhého roku, nyní s ním je trenér Německa Joachim Löw opět v kontaktu. Návrat Kuranyiho požaduje například legendární Franz Beckenbauer.

Reprezentaci Pobřeží slonoviny nakonec povede Eriksson

Švédský kouč Sven-Göran Eriksson byl v neděli jmenován novým trenérem reprezentace Pobřeží slonoviny. Bývalý kouč Anglie povede africký tým na nadcházejícím mistrovství světa v JAR.

Tiago je v Atlétiku spokojený, do Itálie se vracet nechce

Tiago Mendes by se po sezoně měl z hostování v Atlétiku Madrid vrátit do Juventusu, všechno ale může být nakonec jinak. Portugalský záložník totiž potvrdil, že v madridském klubu je spokojený a do Itálie se vracet nehodlá.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele