Varane se nemůže dočkat bitvy se Španělskem

24.03.2013, 19:10
Aktuality
Raphael Varane v pátek poprvé nastoupil za francouzskou seniorskou reprezentaci a přispěl ke kvalifikační výhře nad Gruzií. Mladý obránce věří, že se v sestavě udrží i pro další zápas proti Španělsku, za které hraje několik jeho spoluhráčů z Realu Madrid.

"Doufám, že proti Španělsku nastoupím. S kluky z Realu si píšeme, považují nás za silného soupeře. Říkali mi, že potřebují vyhrát, ale pro nás platí to samé. Bude to bitva, takové zápasy bývají fantastické," těší se Varane.

Ve skupině I mají kvalifikaci mistrovství světa lépe rozehranou Francouzi, kteří mají o dva body víc než úřadující mistři světa a Evropy. Ve Španělsku svěřenci trenéra Didiera Deschampse uhráli remízu, v úterním domácím utkání by rádi rivalům zatopili ještě víc.

Devatenáctiletý Varane nemá obavy, že by se mu z klíčového zápasu rozklepaly nohy, přestože v reprezentaci teprve debutoval. "Nemám strach, neměl jsem ho ani před debutem. V Realu jsem zvyklý hrát pod stejným tlakem, v reprezentaci je akorát víc emocí," doplnil.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (310)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele