Aktuality

Máme spoustu problémů, přiznává Malouda

Francie není před mistrovstvím světa v potřebné pohodě. Tým trenéra Raymonda Domenecha dlouhodobě neuspokojuje náročné fanoušky a velkou otázkou je, jak si povede na šampionátu v Jižní Africe. Záložník Florent Malouda přiznává, že situace jeho týmu není dobrá.

Zítka po dojemném loučení v Anderlechtu vyhlíží sparťanskou výzvu

V pátek po osmi letech Daniel Zítka definitivně ukončil svůj osudový svazek s Anderlechtem Brusel, kde se vypracoval v respektovaného brankáře. A když belgickou metropoli opouštěl, pocítil prý velkou nostalgii. Ta už dnes ale šla stranou, když se čtyřiatřicetiletý gólman upsal Spartě.

Pro účast na MS udělám vše, hlásí zraněný Robben

Arjen Robben věří, že nebude chybět na mistrovství světa. Nizozemský křídelník se nešťastně zranil v sobotním přátelském utkání proti Maďarsku, v jeho stehenním svalu je ale jen malá trhlina, takže jeho naděje na šampionát žije. Robben nyní vrhá všechny své síly do rekonvalescence.

Brňané zahájili přípravu bez Doška, Dostálka a bez posil

Bez zraněného útočníka Tomáše Doška a Richarda Dostálka, který se vrátí až v úterý z dovolené, zahájili fotbalisté Brna přípravu na novou sezonu. Do části tréninku se dnes už zapojili po dlouhodobém zranění také Andrej Hodek, Lukáš Křeček a Marek Střeštík, jenž se vrátil z hostování v pražské Spartě.

Ostrava začala bez posil, Koubek už si škrtl Mičolu a Ličku

Bez posil zahájili letní přípravu fotbalisté Ostravy. Trenér třetího celku uplynulé sezony a účastníka Evropské ligy Miroslav Koubek se už ale vzdal naděje, že by v kádru udržel oba nejlepší střelce Maria Ličku s Tomášem Mičolou, kteří mají nakročeno do francouzského Brestu.

Staronový kouč Slavie Jarolím chce tým hodně posílit

Fotbalisté Slavie Praha dnes zahájili letní přípravu se staronovým trenérem Karlem Jarolímem, který se na lavičku vrátil po krátké přestávce. Oproti jarní části sezony nastaly v kádru značné změny, zatím z Edenu hlásí výrazně větší počet odchodů než příchodů. Jarolím však hodlá mužstvo výrazně posílit.

Kadlec odmítl zahraničí a prodloužil ve Spartě

Vedení Sparty Praha dalo ráznou odpověď na snahy zahraničních klubů získat osmnáctiletého útočníka Václava Kadlece. Český mistr dnes prodloužil s juniorským reprezentantem smlouvu o další tři roky, jeho nový kontrakt tak vyprší v létě 2014. Na startu přípravy pražského klubu to oznámil jeho generální manažer a současně trenér Jozef Chovanec.

Krajčík přestoupil ze Slavie do Jablonce

Zkušený obránce Matej Krajčík přestoupil z pražské Slavie do Jablonce a stal se první letní posilou Severočechů. S druhým celkem uplynulého ligového ročníku dnes podepsal bývalý slovenský reprezentant dvouletou smlouvu.

Sparta zahájila přípravu, s mistry už trénoval i gólman Zítka

Fotbalisté pražské Sparty zahájili letní přípravu. S úřadujícími ligovými šampiony už trénoval i brankář Daniel Zítka, který na Letnou přichází z Anderlechtu Brusel a dnes podepsal dvouletou smlouvu s roční opcí.

Drogba opustí nemocnici a připojí se k týmu

Zraněný kanonýr Pobřeží slonoviny Didier Drogba by měl ještě dnes opustit bernskou nemocnici a připojit se k týmu, který je stále ve Švýcarsku na soustředění. Podle informací africké výpravy je velká šance, že by přece jen nemusel přijít o světový šampionát, který začne v JAR v pátek.

Lotito mě do Realu pustí, prohlásil Kolarov

Jedním z hráčů, které by si moc přál získat nový trenér Realu Madrid José Mourinho, je Aleksandar Kolarov. Přestupu by nemělo stát nic v cestě, obránce římského Lazia dal najevo touhu přestoupit do španělského hlavního města a také prozradil, že jeho současný zaměstnavatel mu nebude bránit...

Zahajovací zápas mistrovství světa bude řídit Uzbek Irmatov

Pocty řídit páteční zahajovací zápas světového šampionátu mezi domácí Jihoafrickou republikou a Mexikem se dostalo uzbeckému rozhodčímu Ravshanu Irmatovovi. Jeho vrcholem dosavadní kariéry bylo předloňské finále klubového mistrovství světa mezi Manchesterem United a Quitem.

Isla sní o přestupu do Říma, prozradil agent

Mauricio Isla letos neodmyslitelně patřil do základní sestavy Udinese, a jak vidno, svými výkony zaujal představitele římského AS. Zájem italského vicemistra potvrdil hráčův agent Leo Rodriguez, který také prozradil, že přestup tímto směrem by znamenal splnění hráčova snu...

Slavia má první dvě posily. Přicházejí Kisel a Koubský

Slavia Praha má dvě první letní posily. V neděli podepsalo vedení klubu roční smlouvu se slovenským záložníkem Karolem Kiselem, obránce Jiří Koubský uzavřel dvouletý kontrakt. ČTK to řekli tiskový mluvčí Slavie Ondřej Zlámal a Kiselův manažer Jiří Müller.

Španělé věří, že se jim v závěru přípravy na MS nikdo nezraní

Fotbalisté Španělska nechtějí dopadnout jako někteří ostatní účastníci nadcházejícího světového šampionátu v Jihoafrické republice, jimž v minulých dnech kvůli zraněním vypadly ze sestavy výrazné opory. Úřadující mistři Evropy proto budou v závěru přípravy trénovat mimořádně opatrně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele