Demichelis vyhlíží River Plate, šance na návrat je prý hodně velká

26.04.2013, 14:56
Aktuality
Až za několik týdnů se začne rozhodovat o budoucnosti Martina Demichelise. 32letý argentinský obránce působí v Málaze a jeho jméno je spojováno s možným návratem do vlasti, kde o něho hodně stojí River Plate. Sám hráč toto stěhování nevylučuje a do budoucnosti s ním počítá...

"Vždycky jsem říkal, že v River Plate chci ukončit svou kariéru, ale budu si muset počkat do konce sezony na to, co se stane," řekl v rozhovoru pro rozhlasový program Rock & Closs.

Demichelis právě v River Plate s velkým fotbalem začínal a v roce 2003 se přestěhoval do Evropy, když ho získal Bayern Mnichov. V lednu roku 2011 ho pak angažovala Málaga a podepsala s ním smlouvu platnou do června 2014.

"Nezávisí to na mně, ale šance na návrat je hodně velká. Nechci ovšem spěchat a následně se stát vězněm svých vlastních prohlášení," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
j_mrazik

Ten poslední odstavec se mi vyloženě líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jdi.

Reagovat
smazaný uživatel

Za poslední dvě sezony

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Pro něj i Malagu

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud odejde obrana malagy bude bolovicni.

Reagovat
smazaný uživatel

*polovicni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele