Aktuality

Fabiano: Vyberu si AC Milán nebo Manchester United

Sevilla bude přes léto jen horko těžko držet Luise Fabiana. Brazilský útočný klenot by rád vyzkoušel nové prostředí a má jasno o tom, kde by chtěl hrát. Vybere si prý mezi Manchesterem United a AC Milán, Tottenham kategoricky odmítl.

FIFA straní velkým fotbalovým zemím, zlobí se Kewell

Mezinárodní federace FIFA podle útočníka Harryho Kewella uplatňuje různý metr na hráče podle důležitosti jejich země na fotbalové scéně. Podle jednatřicetileté hvězdy australského fotbalu prochází velkým fotbalovým národům prohřešky, za které jsou menší státy nekompromisně trestány.

Ghanský kouč po postupu vzývá podporu celého světa

Euforie v africkém táboře a smutek na straně mužstva USA, které dosud bavilo světový šampionát svým ofenzivním fotbalem, zavládly po sobotním osmifinálovém vítězství Ghany 2:1 v prodloužení. Vítězové prý cítili podporu celého světa, Američané žehrali na to, že museli znovu dotahovat vedení soupeře a v závěru už neměli potřebné síly.

Kouč Tabárez: Na tuhle chvíli Uruguay hodně dlouho čekala

Fotbalisté Uruguaye oprašují na šampionátu v Jižní Africe zašlou slávu. Mistři světa z let 1930 a 1950 porazili v dnešním osmifinále Korejskou republiku 2:1 a po dlouhých 40 letech se mohou radovat z postupu do čtvrtfinále. Jihoameričané věří, že tím jejich tažení šampionátem nekončí.

Německý útočník Cacau zmešká kvůli zranění zápas s Anglií

Německý útočník Cacau zmešká prestižní nedělní osmifinále proti anglické reprezentaci. Brazilský rodák, který si zatím na mistrovství světa připsal jednu branku, si během pátečního tréninku natáhl břišní sval.

Laurent Blanc se stal trenérem francouzské reprezentace

Už dva dny po návratu z MS má francouzský tým nového trenéra. 44letý Laurent Blanc dnes podepsal smlouvu na dva roky s dvouletou opcí a vyvrátil tak spekulace, že si v současné krizi francouzského fotbalu svazovou nabídku rozmyslí. Z Bordeaux si přivedl i asistenta Jeana-Louise Gasseta.

Slovenský hrdina Vittek čeká na telefon z Norimberku

Slovenský hrdina z vítězné bitvy s Itálií Róbert Vittek prozradil německým novinářům, že by se rád vrátil do Norimberku, který před dvěma lety opustil. Nabídka jeho bývalého klubu by ho prý velmi potěšila.

Maradona vyzval novináře k omluvě

Trenér Argentiny Diego Maradona vyzval novináře, kteří v minulých měsících kritizovali výkony jeho týmu, aby se omluvili. Jeho svěřenci prý na mistrovství světa ukazují, že kritika byla neoprávněná.

Na míči Jabulani je něco špatně, připustila poprvé FIFA

Mezinárodní fotbalová federace FIFA poprvé připustila, že na oficiálním míči pro mistrovství světa Jabulani "je něco špatně". Šampionát se každopádně s míčem dohraje a problém se bude řešit až po jeho skončení.

Pantelič nevylučuje návrat do Německa

Marko Pantelič za sebou má nevydařené vystoupení na světovém šampionátu, kde dal jenom jednu branku a jeho Srbsko vypadlo už v základní skupině. Nyní může tento útočník pomalu začít řešit budoucnost a není vyloučeno, že se po roce stráveném v Nizozemsku vrátí do Německa...

Sázkové kanceláře věří před osmifinále v titul Brazilců

Bookmakeři světových sázkových kanceláří před nadcházejícím osmifinále mistrovství světa předpokládají, že první místo si vybojují fotbalisté Brazílie. Slovenští reprezentanti spolu s Jižní Koreou platí mezi posledními šestnácti týmy šampionátu u bookmakerů za největší outsidery.

Bouma bude usilovat o další angažmá v PSV Eindhoven

Wilfred Bouma by se v létě mohl vrátit do klubu, z něhož před několika lety vyrazil do anglické Premier League. S nizozemským obráncem se již nepočítá v Aston Ville a Bouma se v prvních týdnech letní přípravy připojí k PSV Eindhoven, kde bude usilovat o smlouvu...

Mezi kandidáty na manažera Liverpoolu je i Deschamps

Nástupcem Rafaela Beníteze na lavičce fotbalistů Liverpoolu by se podle francouzských médií mohl stát Didier Deschamps. Prezident Olympique Marseille, který je v současnosti Deschampsovým zaměstnavatelem, prozradil, že ho už zástupci anglického klubu kontaktovali.

Vittek je nejproduktivnějším hráčem mistrovství světa

Slovenský útočník Róbert Vittek je po základních skupinách nejproduktivnějším fotbalistou mistrovství světa v JAR. Na tři vstřelené góly mu stačilo sedm střel. Naopak nejmenší produktivitu má argentinská superhvězda Lionel Messi, který se neprosadil ani jednou z 20 střeleckých pokusů, což z něj zároveň činí nejčastěji střílejícího hráče na šampionátu.

Švýcaři i přes vyřazení prý MS opustí se vztyčenou hlavou

Fotbalisty Švýcarska mrzí promarněná velká šance na postup, která se jim otevírala po úvodním vítězství na světovém šampionátu se Španělskem. Švýcaři však jedou domů po prohře s Chile a dnešní bezbrankové remíze s Hondurasem. Právě špatná útočná fáze prý může za jejich předčasný konec na MS.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele