Zanetti má přetrženou Achillovu šlachu, končit ale nechce

29.04.2013, 11:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (45)

Přidat komentář
MySch017

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný sympaták z Interu

Reagovat
Filip12

Traktor si to furt dává poď hrát jako Socrates do 50

Reagovat
smazaný uživatel

Frajer

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Divam se na fantu a pišu si to a máš tam dvakrat Panděva, zaklad i lavka. Tak jak?

Reagovat
Jajinek

základ. Na lavičce měl být Bergessio. Překlep...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč taky, podává lepší výkony, než spoustu fotbalistů i o 10 let mladších..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Inter prožívá neskutečně smolnou sezonu, byť je beru jako hlavní autobusáky, toto jim nepřeju a naopak jim přeju brzké uzdravení a účast v EL, když LM je nemožná.

No a Zanettimu , ať jej brzy ještě uvidíme, je velkým příkladem!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, tyhle hráče jsem měl vždycky rád, chci ať hraje do nekonečna.

Reagovat
smazaný uživatel

forz Javier..verim tomu ze se jeste urcite vrati protoze on je neskutecny bojovnik a ma hlavne velky charakter!!! On to proste da protoze on je srdce Interu!!!! Forza JZ4

Reagovat
smazaný uživatel

jak hraje ten Flamini v AC Milán? Myslíte,že by měl odejít? Díky za odpoveď

Reagovat
cervo

v prvej polsezone to bola velka bieda, ale slusne sa rozohral a v druhej polsezone podava dobre vykony... jeho zotrvanie je mozne, ale to sa uvidi az v lete a bude zalezat na jeho platovych poziadavkach

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
madridcan

OT: Madridcanove Fanta okienko

34. kolo ukazalo, ze tuzba Cukrouska, Olisa a Madridcana po vitazstve je obrovska. Ani jeden z nich nezavahal a dokonca ukazali, ze chcu vyhrat za kazdu cenu. Podme si to zhrnut.

V prvom zapase privital Cukousek Dejwu. Dejwa sa snazil. Dokonca dal dva goly. Ale co to asi tak mohlo znamenat proti golom Ballotelliho, Ilicica, Ljalica a Lamelu? Plus nejake tie asistencie. Cukousek nedal Dejwovi dychat a vyhral zasluzene 5:2. Sanca Dejwu na titul uz je len v teoretickej rovine. Dejwa poslal len desat hracov a preto som mu tam este priratal Pizzara, ktoreho pravdepodobne zabudol dat, kedze ho dava kazde kolo.

V druhom zapase privital Creeping CR7. Creepy sa tiez snazil, skoroval Gilardino, obrana zahrala paradne, ale to by nesmel proti nemu stat dvojgolovy Pazzini, a jednogolovy Marchisio s Inlerom a Pandevom. Ty odcinili aj Romerove dva body. Creepy Stadium videli koncert, ktory sa skoncil vitazstvo hosti z Madridu v pomere 4:2.

V poslednom zapase privital Olisov Neapol Cubone. Ten nenaviazal na svoje dobre vysledky z poslednych kol a nedal ani gol. Zato Olisovi stacil jeden strelec (Dzemailli) a vyborna hra celeho timu a zaistil si dolezitu vyhru 2:0

V tabulke sa nic nemeni. Olis je na prvom mieste a odolava Cristianovi iba o skore. Cukousek sa vsak tiez chce pobit a prenasleduje tych dvoch s dvojbodym odstupom.

V dalsom kole sa odohra jeden z klucovych zapasov v boji o titul. Cukrousek privita Olisa. Da sa povedat, ze Cukrouskovi ide o dost vela. V pripade prehry by tri kola pred koncom stracal 5 bodov na Olisa, ktory by sa v pripade vyhry stal uz horucim kandidatom na titul. Naopak, ak Cukrousek zabojuje, tak predbehne Olisa a mozno aj Madridcana, ktory hra proti CubOnovi. 35. kolo dalsi vikend nam moze napovedat velmi vela. Uvidime co to da. Tesim sa velmi

Reagovat
olis

buduci zapas proti Interu ktory uz takmer nema ani hracov takze ocakavam slusny vysledok a dobre body

Reagovat
smazaný uživatel

Olise rozjebu

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

dosť sa bojím že si už príliš nezahrá ak si vôbec ešte zahrá

Reagovat
smazaný uživatel

Talianske kluby majú najkrajšie hymny to je slasť pre uši

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Vtáky cez tepláky

OT: Lokálne médiá špekulovali, že taliansky reprezentant odíde napríklad do Manchestru City za 35 miliónov eur.

"Chceme dať jasne najavo, že tento 20-ročný hráč, ktorý už v takomto veku je v kádri talianskej reprezentácie, nie je komoditou na prestupovom trhu. Nemáme absolútne žiadny záujem predať ho. Máme dvoch útočníkov, ktorý reprezentujú budúcnosť talianskeho futbalu, takže si ich udržíme," povedal viceprezident sedemnásobného európskeho šampióna Adriano Galliani, uviedla agentúra Sinchua.

Už vidím že v lete ide za miliardu preč

Reagovat
smazaný uživatel

No, mohl si aspoň napsat, o koho jde. I když z kontextu předpokládám El Shaarawy. Italové z Calcia neodchází, protože vědí, že by si nasrali do bot. Přece jen to občas někdo zkusí a se zlou se potáže. Ve Stephanově případě je víc než jasné, že nikam nepůjde. Verratti byl výjimkou potvrzující pravidlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Verratti šel do italského taky

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom něco bude

Reagovat
olis

Verrati ma hlavne blbeho agenta, kto to je, neviem teraz, nebude to nahoduo Raiola ? to by bolo hned vsetko jasne

Reagovat
olis

no nevadi aj tak je to blb, ak je teda pravda to co povedal prezident Pescary

Reagovat
10

co říkal?

Reagovat
olis

Pescara bola dohodnuta s nami, Insigne by tam hostoval tuto sezonu a Santana ties, agent ale chcel aby isiel k vam ale nakoniec asi PSG ponuklo vyssi plat alebo by som skor povedal odmenu agentovi kazdopadne usilie a sanca aby ostal v taliansku boli velke, skoda radsej by som ho videl v juve ako v P$G

Reagovat
10

njn, ten zájem asi nebyl úplně takovej, v Paříži mu věřili víc...Juve i Neapol měli dost času na to, aby ho koupili, teď už je pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

hlavne se o nem 3 roky vedelo a 3 roky mel jakykoliv klub cas na to, aby si vzal alespon predkupni pravo, ci 50%. Nechapu to, delaji to u kazdeho nymanda, co vstreli branku ve treti lize, ale u Verrattiho, ktery od 16 hral v zakladu Pescary, na to nikdo driv nepomyslel. A ted se z nej dela zaprodanec.

Nakonec si myslim, ze to stejne byla nejlepsi volba. Sice bych ho rad videl v Calciu, ale pod Carlettem vyrostl a jeste bude rust, pokud ho bude nasledovat i do Realu. O jeho karieru nemam strach, bude top.

Reagovat
10

vždyť to píšu, o Verrattim se vážně mluví snad od 14-ti let...na druhou stranu pro Pescaru to byl poklad a symbol toho jejich vzestupu, dobře věděli co v něm mají a částečně po vzoru Udine (ti by ho prodali za 30m) si prostě počkali na větší "balík"

Reagovat
smazaný uživatel

je to celkem trapas jak s těmi talenty někdy zametaj, určitě i teď je plno talentovaných hráčů v menších ligách, na které týmy serou a radši budou kupovat Kuzmanoviče a podobné... takový Diamanti hrál do 24 let Serii C/D a ještě ve 26 letech pomáhal Livornu z5 do A... a teď tepvr o něm přemýšlí Juve nebo Inter

Reagovat
10

Přesně tak, teď najednou začnou mít italský týmy zájem dávat mladým hráčům a hráčum ze Serie B důvěru...dost pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší pozdě než nikdy.

Reagovat
Tomanatura

A pritom to nejsou spatni hraci, ale zavrhuji se po pul roce, jelikoz to nejsou hotovi hraci. Mladi proste potrebuji cas, ten ty kluby nemaji. Proto to tak dopada.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Vtáky cez tepláky

JJ to som si nevšimol že som nenapísal meno, ale uhádol si. Je síce pravda že taliani do zahraničia veľmi nechodia, ale stačí sa pozrieť na guisepe rossiho, crisca, verrattiho, baloteliho (aj keď no, talian) a tak isto sa to môže stať aj zasranovi. Ja pevne verím že zostane.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele