Aktuality

Özil má jasno. Zůstane v Brémách

Mesut Özil hodlá zůstat v Brémách i následující sezónu. Mladého německého reprezentanta sice mají v hledáčku špičkové kluby, o jeho přestupu ale žádný nejedná. Za rok už může být Özil zdarma, současná smlouva mu po sezóně vyprší.

Marchena přestupuje z Valencie do Villarrealu

Carlos Marchena po devíti letech opouští Valencii. Ta se dohodla na přestupu jednatřicetiletého obránce s Villarrealem, kde už Marchena prošel lékařskou prohlídkou a během dneška bude představen jako nová posila. Žluté ponorce se španělský reprezentant upsal na tři sezóny.

Pekhart konečně začíná v Jablonci plnit roli střelce

Jedenadvacetiletý Tomáš Pekhart začíná v této sezoně v dresu fotbalistů Jablonce konečně naplňovat pověst obávaného kanonýra. Ve třech zatím odehraných zápasech je dosud jediným jabloneckým střelcem, když se navíc dokázal trefit v každém souboji. Jeho včerejší gól do sítě Teplic však stačil jen k remíze 1:1, když hosté srovnali v nastavení.

Koubek: Mužstvo ukázalo nesmírnou bojovnost

Baník Ostrava se ve třetím kole nejvyšší soutěže dočkal úvodní výhry v sezoně, když doma přehrál Brno 3:0. Podle trenéra domácích Miroslava Koubka však jeho svěřenci museli vynaložit velké úsilí, aby se ke kýženému vítězství dopracovali.

Puyol bude pokračovat ve španělské reprezentaci ještě dva roky

Kapitán Barcelony Carles Puyol bude pokračovat další dva roky ve španělské reprezentaci, která se v kvalifikaci mistrovství Evropy dvakrát utká s českým týmem. Dvaatřicetiletý obránce si dal čas na rozmyšlenou po zisku titulu mistra světa a dnes na svém blogu oznámil, že ještě nekončí.

Kolář Plzni proti Bohemians pomohl gólem, ale asi jej čeká pokuta

Minutu před přestávkou dnešního duelu s Bohemians 1905 si plzeňský záložník Daniel Kolář užíval ovace tribun, když svému týmu pomohl důležitou vedoucí brankou ke konečnému vítězství 2:1. Po zápase mu ale do smíchu moc nebylo, když se dozvěděl, že mu trenér Pavel Vrba asi udělí pokutu.

Lazio hledá posily, peníze na ně má, ujišťuje Lotito

Římské Lazio bylo jedním z velkých zklamání loňského ročníku Serie A, ale nyní má v plánu vrátit se do popředí tabulky a bojovat o místa v evropských pohárech. K tomu bude třeba ještě posílit současný kádr a moc dobře to ví i prezident klubu Claudio Lotito...

Tamudo si našel nové angažmá, bude hrát v San Sebastianu

Raúl Tamudo bude i v příští sezoně hrát španělskou nejvyšší soutěž. 32letý útočník se po loňském ligovém ročníku definitivně rozloučil s Espanyolem Barcelona, nyní se dohodl na smlouvě s nováčkem ze San Sebastianu...

Vydra už si zahrál za Udine, v přípravě přihrál na dva góly

Matěj Vydra úspěšně bojuje o místo v kádru italského Udine. Po přestupu z Ostravy s novým týmem trénuje již tři týdny a nastoupil do tří přípravných zápasů. Proti San Paolu Padova ze čtvrté ligy dokonce přihrál na dvě branky a pomohl k výhře 5:0. Angažmá v Udine si užívá a těší se, až se bude učit od italského reprezentanta Antonia Di Nataleho.

Čechovo zranění se lepší, měl by stihnout úvod sezony Chelsea

Brankář Petr Čech se úspěšně zotavuje ze zranění lýtkového svalu a měl by stihnout úvod sezony fotbalistů Chelsea. Podle trenéra Carla Ancelottiho by měl být schopen nastoupit již do zápasu o anglický Superpohár proti Manchesteru United, který se hraje v neděli 8. srpna.

Hráči Schalke se nad příchodem Raúla rozplývají

Fotbalisté Schalke se rozplývají nad novou posilou Raúlem Gonzálezem. Bývalý dlouholetý kapitán Realu Madrid v sobotu odehrál první přípravný zápas v dresu německého klubu a pod výhru 2:1 nad Hamburkem se podepsal přihrávkou na jeden gól.

Vlček dal po dlouhé době gól a rozhodl o výhře Slavie

Od osmnáctého kola minulé sezony čekal slávistický útočník Stanislav Vlček na další ligovou branku. Včera rozhodl jediným gólem zápas s fotbalisty Mladé Boleslavi a po výhře 1:0 zajistil červenobílým první tříbodový zisk v novém ligovém ročníku.

Aurélio je opět hráčem Liverpoolu

Poněkud nečekaný comeback se uskutečnil na Anfield Road. Liverpool už příliš nepočítal s obráncem Fábiem Auréliem a nechal ho odejít jako volného hráče, na konci července je ale všechno jinak. Manažer Roy Hodgson jiného levého obránce nezískal, a tak s Auréliem podepsal novou dvouletou smlouvu.

Soukup si pochvaloval útočný fotbal a litoval promarněných šancí

Trenér Slovácka Miroslav Soukup si pochvaloval, že jeho svěřenci i druhý domácí zápas v sezoně vyhráli. "Jsem rád, že se i výkonem podařilo navázat na zápas s Teplicemi, že znovu byla hra organizovaná, hráči se dostávali hodně do ofenzivy, i když zpočátku byla převaha spíše platonická," prohlásil Soukup na tiskové konferenci.

Burdisso má jasno, chce zůstat v AS Řím

Nicolas Burdisso má jasno, jak chce naložit se svou další budoucností. Argentinský obránce loni hostoval z Interu Milán v AS Řím a v klubu z hlavního města Itálie by rád působil i v nové sezoně. Informoval o tom jeho agent Fernando Hidalgo...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele