Aktuality

AS Řím je na prodej a Totti doufá, že klub koupí šejkové

Rodina Sensiů byla nucena dát AS Řím k prodeji a čeká na nabídky. Největší hvězda Vlků Francesco Totti nyní doufá, že klub z hlavního města koupí nějaký bohatý šejk, který přinese chybějící peníze.

Pokud bude Gilardino chtít, může jít, přiznal Corvino

Alberto Gilardino možná v příští sezóně nebude oblékat fialový dres. To za předpokladu, že se rozhodne opustit Fiorentinu. Sportovní ředitel Pantaleo Corvino totiž prozradil, že se to může stát. Vše záleží na Gilardinovi.

Honda neodejde, tvrdí prezident CSKA

Japonec Keisuke Honda zazářil na nedávno skončeném mistrovství světa a strhl na sebe pozornost mnoha evropských klubů. Zájemci si však budou muset podle prezidenta moskevského CSKA minimálně do příštího léta nechat zajít chuť.

Lucas zájem Palerma neopětuje, chce zůstat v Liverpoolu

Již delší dobu se hovoří o odchodu Lucase Leivy z Liverpoolu a tyto spekulace ještě zesílily po příchodu manažera Roye Hodgsona. Sám brazilský záložník ale nic podobného v úmyslu nemá a prohlásil, že se těší na další sezonu v "Reds".

Müller o přestupu nepřemýšlí, chce se nadále zlepšovat v Bayernu

Nejlepší mladý hráč mistrovství světa v JAR Thomas Müller o odchodu z Bayernu Mnichov neuvažuje. Útočník je v bavorském klubu spokojený a ani vedení nemá v plánu rodící se hvězdu prodávat. Naopak se mluví o prodloužení smlouvy.

Ibrahimovič se vrací do reprezentace, přemluvil ho trenér

Pravděpodobně nejlepší švédský fotbalista současnosti Zlatan Ibrahimovič se vrací do reprezentace. Osmadvacetiletý útočník Barcelony v národním týmu skončil loni v listopadu, kdy po neúspěšné kvalifikaci o postup na světový šampionát oznámil, že se rozhodl dát přednost klubu.

Gólový návrat Kisela potěšil, remíza už tolik ne

Záložník Karol Kisel oslavil návrat do české ligy gólem, po utkání svého nového týmu Slavie Praha s Bohemians 1905 prožíval ale rozporuplné pocity. V pořadí jeho 32. gól v nejvyšší domácí soutěži slovenského fotbalistu potěšil, pouhý bod za remízu 1:1 na úvod sezony už ne.

Hoftych: Doma je bod ztrátou, ale proti Slavii se počítá

Spokojenější s bodem po remíze se Slavií byli domácí Bohemians 1905. Kouč Pavel Hoftych si pochvaloval aktivní vstup do zápasu a brzký gól, který jeho týmu dodal hodně sebevědomí.

West Ham posílili Barrera a Piquionne

West Ham United hlásí příchod druhé a třetí letní posily. Z Pumas UNAM do londýnského klubu přestupuje mexický reprezentační záložník Pablo Barrera, z Lyonu pak francouzský útočník Frederic Piquionne...

Wolfsburg získal z Dinama Záhřeb útočníka Mandžukiče

Miroslav Slepička přišel v Dinamu Záhřeb o svého útočného parťáka, Mario Mandžukič totiž odchází do německé nejvyšší soutěže. 24letý fotbalista přestupuje do VfL Wolfsburg...

Komňacký považuje Nikósii za přijatelného soupeře

Trenér jabloneckých fotbalistů František Komňacký považuje kyperský celek Apoel Nikósie, který jeho svěřence takřka jistě čeká ve třetím předkole Evropské ligy, za vcelku přijatelného protivníka, přes něhož určitě lze přejít. Nezapomíná však na soupeřovo loňské tažení Ligou mistrů, kde mimo jiné remizoval na hřišti londýnské Chelsea.

Simons míří do Německa, získal ho Norimberk

Timmy Simons během své kariéry působil v Belgii a Nizozemsku, nyní si vyzkouší také německou nejvyšší soutěž. 33letý defenzivní fotbalista se loučí s PSV Eindhoven, od nové sezony bude působit v Norimberku...

Brazilec Adriano míří ze Sevilly do Barcelony

Barcelona získala ještě před startem světového šampionátu útočníka Valencie Davida Villu, nyní úspěšně lanaří svou druhou posilu. Tou by se již hodně brzy měl stát Adriano Correia ze Sevilly, oba kluby jsou na přestupu již domluveny...

Plzeňští si Besiktas nepřáli, Sivok se zase těší na návrat domů

Žádné nadšení nezavládlo v kabině plzeňských fotbalistů, když se dnes dozvěděli, že se ve třetím předkole Evropské ligy s největší pravděpodobností popasují s tureckým gigantem Besiktasem Istanbul. Západočeši si před losem přáli z koše jiného soupeře, nejvíc pak rakouský Sturm Štýrský Hradec.

Jankulovski byl v Itálii zbaven obvinění z nelegálního sázení

Bývalý český reprezentant Marek Jankulovski byl v Itálii zproštěn obvinění z nelegálních sázek. V případě praní špinavých peněz, kterého se měl obránce AC Milán také dopustit, soud podle listu Il Messaggero rozhodl o tom, že čin nebyl spáchán.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele