Aktuality

Ostravský Pilík litoval, že bývalému klubu nedal aspoň jeden gól

Ještě v květnu dal záložník Tomáš Pilík v barvách Příbrami gól Baníku Ostrava. V letní přestávce si dresy obou klubů vyměnil a hned v úvodním kole nové sezony mohl svému bývalému týmu brankou připravit porážku. Ani jednu ze tří dobrých šancí však neproměnil a Baník tak u Litavky stejně jako v minulé sezoně získal jen bod.

Krasnožanův úspěch s chudým Nalčikem

V roce 2006 Spartak Nalčik debutoval v Premier Lize, od té doby je každým rokem pasován na sestup. Jenže pod trenérem Jurijem Krasnožanem kavkazské mužstvo nemilosrdným prognózám odolává, letos k tomu všemu míří za historickým úspěchem.

Fořt si poranil koleno a musel na operaci

Český útočník Pavel Fořt se ve čtvrtek v Německu podrobil operaci levého kolena, které si předtím poranil během tréninku. Zatím se neví, jak dlouho by se měl hráč druholigové Arminie Bielefeld zotavovat, pauza se ale zřejmě bude pohybovat v řádu měsíců.

Hradec Králové si užil vítězný návrat mezi fotbalovou elitu

Nadšení mladých hráčů, zkušený kouč na lavičce a také skvělí fanoušci v ochozech, to vše přispělo k nečekaně vydařenému vstupu do první ligy, jaký zažili hradečtí fotbalisté v sobotním duelu proti mistrovské Spartě. Východočeský nováček zvítězil 2:1 a v hledišti i na trávníku vypukly po posledním hvizdu bezprostřední veliké oslavy.

Martino podepsal. Paraguay může vést do příštího MS

Gerardo Martino zůstává trenérem reprezentace Paraguaye. Sedmačtyřicetiletý kouč chtěl původně po mistrovství světa skončit, poté oznámil, že zůstane ještě rok. Nakonec se se svazem dohodl jinak - smlouvu podepsal až do příštího světového šampionátu v roce 2014.

Hamburk souhlasil s hostováním Berga v Eindhovenu

Kanonýr Marcus Berg po pouhém roce podle všeho opět změní své působiště. Angažmá v budesligovém Hamburku mu prozatím nevychází podle představ, a tak je jej vedení ochotno pustit na hostování. Zájem projevuje PSV Eindhoven.

Hlavním kandidátem na funkci manažera Fulhamu je Nizozemec Jol

Novým trenérem fotbalistů Fulhamu se podle britských médií už po víkendu stane Martin Jol, který v současnosti vede Ajax Amsterdam. Čtyřiapadesátiletý Nizozemec podle britského listu Guardian už v Londýně jednal o podmínkách svého angažmá.

V Realu jsem neměl na nic vliv, stěžuje si bývalý kouč Pellegrini

Bývalý trenér Realu Madrid Manuel Pellegrini si postěžoval na to, že v "Bílém baletu" neměl vliv ani možnost do čehokoliv mluvit. V rozsáhlém rozhovoru pro domácí média chilský kouč konstatoval, že o všem rozhodoval klubový prezident, který řadě věcí nerozuměl.

Švancara opět po roce otevřel ligovou sezonu dvěma góly

Útočník Slovácka Petr Švancara opět po roce střelecky zazářil v ligové premiéře a dvěma brankami splnil svoji startovací normu. Zatímco před rokem jeho trefy do sítě Plzně na vítězství nestačily (2:3), včera Švancarovy góly vedly k tříbodovému zisku, který potvrdil ještě obránce Martin Kuncl.

Sparťanský kapitán Blažek: Rozjížděli jsme se jak dieselový motor

Sparťanští fotbalisté se v dnešním utkání v Hradci Králové na prahu nové ligové sezony rozjížděli jako dieselový motor. Tak popsal výkon po nečekané porážce 1:2 kapitán týmu Jaromír Blažek, který zastoupil v této roli distancovaného Tomáše Řepku. Respekt řízného obránce prý na hřišti chyběl.

Guti by rád do Besiktase, rozhodne ale Real Madrid

Záložník Realu Madrid Guti je častým objektem přestupových spekulací a vypadá to, že po dlouhých letech odejde ze Santiago Bernabeu. Sám 33letý fotbalista by rád zamířil do istanbulského Besiktase, ke konečné dohodě je ovšem stále poměrně daleko...

Werder očekává nabídky za Özila, letní přestup není vyloučen

Mesut Özil se stal jednou z hvězd nedávno skončeného světového šampionátu v Jihoafrické republice a ještě se tak zvýšil zájem předních evropských klubů o jeho služby. Německý záložník je hráčem Werderu Brémy a má smlouvu ještě na jeden rok. Sám na svém přestupu netrvá, přesto se čeká, že okolo jeho osoby bude rušno...

Deportivo dluží hráčům i klubům, hrozí mu vyloučení ze soutěže

Deportivo La Coruňa je pro řadu fanoušků neodmyslitelnou součástí současné Primera Division, letošní ročník španělské nejvyšší soutěže by ale také mohl začít bez tohoto galicijského klubu. Důvodem jsou dluhy, vedení Deporu dluží jak svým bývalým hráčům, tak i několika konkurenčním klubům...

Hargreaves se bude místo přípravy léčit v USA

Anglický fotbalista Owen Hargreaves zůstane v americkém Coloradu, dokud definitivně neskončí léčba jeho problémů s koleny. Devětadvacetiletý záložník Manchesteru United kvůli bolestem kolen vynechá celou přípravu, která měla přitom být jeho první po téměř dvacetiměsíční absenci.

Anglie chce po odchodu Capella zaměstnat domácího trenéra

Anglickou reprezentaci by měl po odchodu Itala Fabia Capella vést domácí trenér. Uvedli to zástupci anglické Fotbalové asociace, kteří z toho důvodu chtějí v zemi vytvořit zázemí pro výchovu kvalitních koučů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele