Aktuality

Novým manažerem West Bromwiche je Hodgson

Roy Hodgson si během necelého roku vyzkouší funkci manažera ve třetím anglickém prvoligovém klubu. Zkušený kormidelník v loňské sezoně vedl Fulham a od léta do ledna tohoto roku působil v Liverpoolu, nyní kývl na nabídku West Bromwiche Albion, u jehož kormidla střídá Roberta Di Mattea...

Valera: Atlético patří do evropských pohárů

Atlético Madrid si před začátkem letošní sezony brousilo zuby na příčky zajišťující start v příštím ročníku Ligy mistrů, místo toho se ale trápí a bude to mít ještě hodně složité s kvalifikací do Evropské ligy. Ví to i obránce Juan Valera...

Venturu střídá v Bari Bortolo Mutti

Giampiero Ventura už není trenérem Bari, po týdnech spekulací o jeho odchodu z italského klubu se včera obě strany dohodly na ukončení spolupráce. O zázrak v podobě záchrany klubu v Serii A se pokusí Bortolo Mutti...

V táboře milánského AC se Interu nebojí

Inter Milán se celý podzim trápil a ani trochu nepřipomínal ten suverénní tým, který v minulé sezóně porazil celou Evropu, vyhrál Ligu mistrů, Serii A i domácí pohár. Po výměně trenéra se však Nerazzurri vrací do boje o titul. Favoritem na Scudetto je však nyní vedoucí AC Milán a z tábora městského rivala se ozývá, že se soupeře nebojí.

Pod Mourinhem je radost pracovat, libuje si Adebayor

V Manchesteru City se přes Carlose Téveze neprosadil a svou nespokojenost se současnou situací dával najevo jak do médií, tak i v tréninku, kde se dokonce popral. Do koncepce portugalského manažera José Mourinha v Realu Madrid se ovšem při absenci dvorního střelce Gonzala Higuaína zatraceně hodil, a tak se z tožského reprezentanta stal důležitý článek Bílého baletu.

McEachran je budoucností Anglie, shodují se Pearce a Albrighton

Je mu teprve 17 a přesto patřil v úterním zápase anglické jedenadvacítky k těm nejlepším na hřišti. Dosud nastupoval za reprezentaci do 19 let, avšak šéf U21 Stuart Pearce si mladou naději povolal do svých řad a neprohloupil. Talent hráče Chelsea dokonce přirovnal k Jackovi Wilsherovi. Chválou nešetřil ani Marc Albrighton.

The Telegraph: West Ham poráží Tottenham v bitvě o Olympijský stadion

West Ham United očekává, že bude při pátečním jednání o budoucnosti Olympijského stadionu stavěného pro Hry v roce 2012 určen jako jeho budoucí nájemník. Alespoň to na svých stránkách tvrdí The Telegraph.

Taiwo po sezoně opustí Marseille, o budoucnosti má mít jasno brzy

Olympique Marseille před letošní sezonou opustil senegalský útočník Mamadou Niang a rovněž po ní odejde jeden africký hráč základní sestavy. Dres změní nigerijský obránce Taye Taiwo, který se rozhodl vyzkoušet si angažmá v jiném klubu a neprodlouží tak končící smlouvu...

Světové talenty: Frederik Sorensen

Obrana dánské reprezentace sice v současnosti neoplývá nějakými velkými jmény, existuje však šance, že co nevidět se to změní. V Itálii totiž seveřanům roste velký příslib v podobě Frederika Sorensena.

Chovanec dostal za záměnu hráčů pokutu

Generální manažer Sparty Praha Jozef Chovanec dostal od vedení klubu vysokou pokutu za to, že v úterním přípravném utkání proti Petrohradu nasadil do hry tři fotbalisty, kteří byli omluveni z reprezentační zápasů a navíc v cizích dresech. Funkcionář, který je současně hlavním trenérem mužstva, vzal vinu na sebe a omluvil se.

Zidane se hájí, že kandidaturu Kataru nepodporoval kvůli penězům

Bývalý slavný fotbalista Zinédine Zidane se hájí, že jeho rozhodnutí podpořit kandidaturu Kataru na pořádání mistrovství světa v roce 2022 nebylo motivováno penězi, ale snahou podpořit rozvoj fotbalu na Středním východě.

Bílek: Ve Španělsku budeme muset hrát úplně jiným způsobem

Přestože kouč reprezentace Michal Bílek původně zamýšlel v přípravném zápase v Chorvatsku vyzkoušet taktiku, s níž vyrukuje i do duelu evropské kvalifikace ve Španělsku, už po čtvrthodině musel plány přehodnotit.

Budeme bojovat až do konce, hlásí prezident Sevilly Del Nido

Obrovsky nevyrovnanými výkony a výsledky se letos prezentuje Sevilla, která se s velkým odstupem dívá na čtvrtou příčku zajišťující účast v předkole příštího ročníku Ligy mistrů. V Andalusii každopádně nic nevzdávají a budou bojovat až do konce, o čemž všechny ujistil prezident Jose Maria Del Nido...

Češi v Chorvatsku dostali tvrdou lekci před španělskou zkouškou

Z tvrdého k.o. se hned po svém prvním vystoupení v letošním kalendářním roce musí vzpamatovávat česká reprezentace. Prohra 2:4 v přípravném utkání v Chorvatsku nevěstí nic dobrého o aktuální formě týmu, který se přitom v Pule chtěl naladit na nejtěžší zkoušku na současné mezinárodní scéně. Tou bude březnový souboj v kvalifikaci o postup na ME ve Španělsku.

Agent odmítá spekulace o Krkičově odchodu z Barcelony

Bojan Krkič prožívá matnou sezonu a zatím má daleko do základní sestavy Barcelony. Španělská média spekulují o možnosti jeho letního odchodu. Agent mladého útočníka odmítá podobné informace komentovat, připouští však, že se v létě může něco stát.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele