FORTUNA:LIGA - preview 17. kola: Šlágr na Slovácku

04.12.2021, 08:54, aktualizováno 05.12.2021, 09:33
Previews
Slovácko před 14 dny skolilo doma Spartu, teď v dalším šlágru přivítá Plzeň. Baník přivítá Budějovice, které právě Slovácko v minulém kole zcela nečekaně skalpovaly. Bohemians mají na programu duel s Jabloncem a Mladá Boleslav přivítá Pardubice.
Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec  (neděle 15:00)
Dva celky ze spodní šestky tabulky, avšak s podstatně vyššími ambicemi, se v sobotu odpoledne střetnou v Ďolíčku. Domácí Bohemians tam hostí Jablonec, na který mají aktuálně náskok pěti bodů.

"Klokani" v poslední době střídají výsledky jako na houpačce. Po vcelku poklidném vítězství nad Českými Budějovicemi si odvezli šestigólový příděl z Plzně, načež v dohrávce zápasu s Karvinou zase přesvědčivě vyhráli. Ve středu je slepenými góly v první půli poslali do vedení Puškáč s Köstlem, v závěru pak na konečných 3:0 zvyšoval Necid.

Severočeši na vítězství jiné než v MOL Cupu proti celkům z nižších soutěžích zvítězili naposledy v polovině září proti Kluži, krátce předtím zdolali Karvinou. Od té doby nezvládli už devět ligových zápasů v řadě, naposledy po Hlavatého trefě podlehli Mladé Boleslavi. Zatímco v Konferenční lize tak nadále bojují o postup, v tuzemsku to vypadá spíše na boj o záchranu.

Vzájemné zápasy byly v nedávné minulosti záležitostí toho, kdo hraje doma a kdo venku. Hosté zvítězili naposledy před čtyřmi lety, od té doby bylo sehráno osm zápasů. Poslední dva přitom skončily nerozhodně, v dubnu ve Vršovicích branka nepadla, v srpnu v Jablonci to dopadlo 2:2. Po Puškáčově trefě rychlými brankami otočili Pilař s Čvančarou, v nastavení z penalty zajistil "Klokanům" bod Kovařík.

Muži z Ďolíčku budou v utkání postrádat zraněné Hůlku, Krcha a Osmančíka, v ohrožení jsou navíc i starty Bederky s Vondrou. Na druhé straně visí otazník nad Pleštilem, který by tak za postranní čarou doplnil vykartovaného Kubistu.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Dostál, Jindřišek, Köstl - Fulnek, Ljovin, Květ, Kovařík - Hronek - Puškáč, Keita
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Holík, Martinec, Zelený, Krob - Považanec - Malínský, Houska, Kratochvíl, Pilař - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.56 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Dynamo České Budějovice  (neděle 15:00)
Po nedobrém představením a ztrátě bodů z minulého týdne se Baník Ostrava chce zase odrazit k lepším výkonům. Šanci má proti Českým Budějovicím, jež si naopak před týdnem připsaly cenné vítězství.

Baník sice na přemožitele čeká již pět zápasů, na druhou stranu ze sedmi posledních utkání vyhrál jen jednou. Nutno podotknout, že všechny ztráty přišly s týmy z elitní šestky, tedy kromě té nejaktuálnější. Ve Zlíně Slezané dvakrát vedli zásluhou Almásiho a Azeveda, nicméně za domácí dokázali kontrovat Tkáč a Procházka, konečný výsledek tak zněl 2:2.

Dynamo naopak minulý víkend předvedlo mocný obrat. Na svém stadionu proti Slovácku prohrávalo o dvě branky vstřelené Kalabiškou a Sadílkem, navíc v devětašedesáté minutě uviděl červenou kartu Hora. Avšak brzy po něm snižoval Valenta, dvěma slepenými góly pak obrat dokonal Bassey. Co je ale rovněž potřeba zmínit, to je venkovní bilance Jihočechů, kteří mimo svůj stadion získali pouhé dva body.

A podobně tomu je i ve vzájemných střetnutích. V Ostravě se Budějovice naposledy radovaly před jedenácti a půl lety, od té doby sedmkrát v řadě nevyhrály. Tento kalendářní rok s Baníkem sehrály dva zápasy na domácí půdě, na jaře jedinou trefou Mršiće vyhrály, začátkem srpna na soupeře nestačily poměrem 1:3. Po zásazích Kuzmanoviće a Tetoura snižoval Bassey, v závěru ale vítězství hostí pečetil Lischka.

Slezané se musí obejít bez zdravotně indisponovaných Laštůvky a Kukučky, na straně hostí budou vedle potrestaného Hory chybět i Novák s Talovierovem a možná i Brandner, Havel a Hellebrand.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Budinský - Ndefe, Svozil, Lischka, Fleišman - Tetour, Kaloč - De Azevedo, Kuzmanovič, Potočný - Almási
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Čolič, Králik, Sladký, Skovajsa - Valenta, Čavoš - Van Buren, Mihálik, Mršič - Bassey
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 4.16 - 5.42
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - FK Pardubice  (neděle 15:00)
Mladá Boleslav zvládla utkání v Jablonci a pokračuje tak v boji o proniknutí mezi nejlepších šest týmů soutěže. V neděli dorazí do středních Čech Pardubice, které dál marně hledají formu.

Teprve podruhé v ročníku dokázala Boleslav zvítězit na hřišti protivníka. Středočechům stačila k tříbodovému zisku v Jablonci jediná přesná trefa Michala Hlavatého, jenž tak nahradil hlavního kanonýra Milana Škodu absentujícího kvůli nemoci. Mužstvo trenéra Karla Jarolíma si díky cennému skalpu pojistilo sedmé místo v tabulce.

Pardubice naopak o uplynulém víkendu vyrobily velké množství chyb, které soupeř z Olomouce nekompromisně trestal. "Po vítězství v Teplicích jsme chtěli bodovat, nejlépe za tři body. To se nám nepovedlo, naopak jsme utrpěli debakl. Rozhodla produktivita Olomouce a výkony brankářů," zhodnotil poslední nezdar kouč Východočechů Jaroslav Novotný. Jeho svěřenci tak zůstávají na neuspokojivé 14. pozici.

V Boleslavi se na straně hostů nepředstaví zraněný záložník Tomáš Solil, nejisté jsou pak starty dalšího středopolaře Jiřího Slámy a obránce Filipa Čiháka. Ze Středočechů marodí stoper David Šimek s útočníkem Dominikem Maškem, otazníky visí nad již zmíněným Škodou a záložníkem Davidem Pechem.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Douděra, Suchý, Karafiát, Preisler - Skalák, Smrž, Hlavatý, Matějovský, Ewerton - Fila
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Kostka, Jeřábek, Toml, Čelůstka - Červ, Tischler - Chytil, Beran, Cadu - Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.08 - 8.86
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň  (neděle 18:00)
Šlágrem mezi čtvrtým a druhým mužstvem tabulky vyvrcholí 17. kolo. Slovácko prožívá snový podzim, naposledy však nepříjemně narazilo. Znovu nastartovat se chtějí Moravané proti Plzni, která si týden nazpět s chutí zastřílela.

Dlouho si Slovácko v průběhu ročníku počínalo suverénně a neohroženě. Podobně vystupovalo také o uplynulém víkendu v Českých Budějovicích, kde vedlo o dvě branky a kráčelo za zdánlivě snadným tříbodovým ziskem. Jenže v závěru se mančaft z Uherského Hradiště sesypal jako domek z karet a zápas na jihu Čech ztratil. Kvůli nečekanému kolapsu prohráli Moravané potřetí v sezoně a v tabulce se propadli za trojici z Prahy a Plzně.

Družina trenéra Martina Svědíka tak má co napravovat. V domácím prostředí by nejraději navázala na poslední dvě utkání, která v Uherském Hradišti proti Viktorii zvládla. Vloni Slovácko dokonce Západočechy rozstřílelo výsledkem 4:0.""Mám to pořád v živé paměti, byl to pro nás krásný zápas s výborným výsledkem," vzpomínal před víkendovým kláním křídelník Milan Petržela, který v minulosti několik let oblékal také dres Plzně.

Časy se však mění. Před rokem Viktoria marně hledala tvář, letošní podzim se jí ale daří mnohem lépe. Svěřenci kouče Michala Bílka se dlouho vyhřívali na ligovém trůnu, a byť o výsostné postavení přišli, nadále se drží v popředí. To je oproti předchozím měsícům, kdy se Západočechy marně snažil probudit slovenský lodivod Adrián Guľa, rozhodně příjemná změna.

Navzdory selhání v Budějovicích nehodlá Plzeň soupeře z Moravy podcenit. "Určitě to s nimi nezacloumá, protože mají velmi zkušené mužstvo, které má vysokou výkonnost a myslím, že je jedna porážka nerozhodí. Naopak mám velký respekt před Slováckem, protože hraje už delší dobu velmi dobře," prohlásil uznale Bílek.

Do Zlínského kraje se ze Západočechy nevydají mladíci Václav Míka s Ondřejem Pachlopníkem, neboť oba limitují zdravotní problémy. Ze stejného důvodu budou Slovácku chybět útočný talent Filip Vecheta a záložník Daniel Mareček.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Ngyuen - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Sadílek, Havlík - Petržela, Kohút, Holzer - Jurečka
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Havel, Pernica, Hejda, Sýkora - Bucha, Kalvach - Kopic, Čermák, Mosquera - Beauguel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.57 - 3.38 - 2.78
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - FC Hradec Králové  (sobota 15:00)
Liberec v listopadu ztratil body v jediném zápase. Díky vítězné šňůře se Slovan dotáhl do středu tabulky, v němž sídlí také královéhradečtí "Votroci". Pokud Severočeši uspějí i v 17. kole, budou již klepat na brány první poloviny ligového pelotonu.

Onu jedinou bodovou ztrátu zaznamenala družina trenéra Luboše Kozla minulou neděli na pražské Letné. Slovan sice Spartu dlouho trápil, nakonec však po boji padl a po více než měsíci ochutnal hořkost porážky. ""Mrzí mě, že za stavu 2:1 jsme neproměnili šanci, mohlo to být ještě lepší," litoval autor jediné branky Severočechů na Letné Christian Frýdek.

Hradci se předposlední kalendářní měsíc v roce nevyvedl tak jako Liberci, v jeho samém závěru se nicméně přece jen dočkal vítězství. Východočeši v minulém kole přetlačili Karvinou a uhlídali tak solidní šestou příčku v tabulce.

Ligový nováček tak suverénně převyšuje předsezonní očekávání. S jídlem ovšem roste chuť a Hradec se chce po chudších letech pořádně vykrmit. "Říkáme si tady z legrace, že správná hospodyňka má být neskromná. Také my chceme další bodové zisky. Do Liberce jedeme s nejvyšší pokorou, body se odtamtud jen tak nevozí, ale my tam i tak chceme uspět," prohlásil asistent hlavního kouče "Votroků" Stanislav Hejkal.

Obě mužstva se mohou těšit z minimálního počtu absentujících hráčů. Zatímco na marodce Slovanu nefiguruje jediné jméno, Hradci schází pouze zraněný brankář Michal Reichl. Mnohem víc tak týmy trápí omezení počtu diváků v ochozech kvůli horšící se epidemii koronaviru. Kvůli nim se k řece Nise může na ligový fotbal v sobotu vypravit maximálně tisícovka fanoušků.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Gebre Selassie, Chaluš, Plechatý, Mikula - Havelka, Tiéhi - Koscelník, Frýdek, Matoušek - Rabušic
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Klíma, Král, Čech - Mejdr, Kodeš, Rada, Urma - Dvořák, Prekop, Vlkanova
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.13 - 3.78
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
MFK Karviná - Sparta Praha  (sobota 15:00)
Karviná již sice dohnala ostatní účastníky nejvyšší soutěže v počtu odehraných zápasů, jenže ani po dohrávkách se nedočkala první výhry v sezoně. Moc šancí se Slezanům nedává ani v duelu se Spartou, byť také celek z hlavního města řeší své potíže.

Pražané sice během uplynulého víkendu zdolali liberecký Slovan, přesvědčivý výkon ale rozhodně nepředvedli. Herně spíš svěřenci kouče Pavla Vrby navázali na rozpačité utkání z posledních týdnů, V nich na domácí scéně ztratili kontakt z čelem ligové tabulky, na mezinárodní úrovni pak přišli o šanci pokračovat v dalších kolech Evropské ligy.

Výhra ve Slezsku by se tak Spartě určitě hodila. "Samozřejmě jedeme do Karviné potvrdit roli favorita a vyhrát. Hrají o záchranu, takže do zápasu půjdou víc než na sto procent, kór když je to proti nám. Bude to strašně těžké utkání," prohlásil Vrbův asistent Luboš Loučka.

Hráči Karviné sice na rozdíl od Letenských nemusí cestovat po Evropě, i tak ale za sebou mají náročný program, během něhož museli odehrát dva zápasy týdně. Všechny duely nicméně pro MFK dopadli nezdarem. Slezané tak nadále posbírali v ročníku pouhopouhých pět bodů, s nimiž v tabulce kotví na předposledním místě jen o skóre před Teplicemi.

Naposledy Karviná padla ve středu na půdě Bohemians. "Fotbal je o zodpovědnosti, důslednosti a disciplíně. První a třetí gól to byly tyhle věci, které jsme neměli. Stopeři, kteří mají ubránit, tak bohužel jsou u těchto dvou gólů a takhle se nedá hrát. Osmnáctiletý dorostenec Durosinmi, kterého jsme do týmu vytáhli, je vlastně našim nejnebezpečnějším hráčem," stěžoval si po středeční seanci trenér MFK Bohumil Páník.

Slezané budou kvůli trestu za červenou kartu postrádat středopolaře Marca Túlia. Na marodce zůstávají záložník Daniel Bartl s útočníkem Rafaelem Tavaresem, starty dalšího forvarda Kacpera Zycha a gólmana Vladimíra Neumana jsou pak nejisté. Spartě chybí zranění obránci Ondřej Čelůstka s Casperem Höjerem, záložníci Jakub Pešek s Matějem Polidarem a útočník Lukáš Juliš. O nasazení středopolaře Filipa Součka se teprve rozhodne.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Křapka, Santos, Buchta, Šehić - Mangabeira - Sinjavskij, Čmelík, Qose, Bartošák - Papadopulos
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Holec - Wiesner, Panák, Krejčí ml., Hancko - Karlsson, Pavelka, Sáček, Karabec, Haraslín - Hložek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.54 - 4.88 - 1.39
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - Fastav Zlín  (sobota 15:20)
Stále se trápící Teplice mají v rámci sedmnáctého kola FORTUNA:LIGY jedinečnou šanci na to se odrazit k lepším zítřkům. Na domácí půdě totiž hostí Zlín, který se také nepyšní zrovna nejlepší formou.

Skláři aktuálně prohráli už osm utkání v řadě, z nichž jedno pohárové. Bolestivá pro ně byla zejména poslední domácí porážky od Pardubic, kvůli které jim tak uniklo čtrnácté místo držené právě Východočechy. Na Slavii před týdnem nestačili 3:0 po trefách Stanciua, Kuchty a Ousoua, navíc přišli o vyloučeného Marečka.

Ševci už se zřejmě probrali z toho nejhorších období a z posledních pěti zápasů získali šest bodů, nicméně zároveň je třeba dodat fakt, že hned třikrát v tomto období vyšli střelecky naprázdno. Za týden starý domácí výkon s Baníkem se ale stydět nemusí. Byť po trefách Almásiho a Azeveda dvakrát prohrávali, dokázali Tkáč a Procházka pokaždé vyrovnat.

Teplicím budou kromě výše zmíněného Marečka chybět ještě zranění Kučera, Mazuch a Žitný, hosté nemohou pro karetní trest počítat s Čanturišvilim, Poznarem a Procházkou, zdravotní potíže zase do hry nepustí Dostála, Koláře a Jawa.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Knapík, Chlumecký, Hyčka - Jukl, Krunert - Kodad, Trubač, Rezek - Mareš
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Vraštil, Simerský, Matejov - Conde - Reiter, Hrubý, Tkáč, Dramé - Fantiš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.20 - 3.28
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Slavia Praha  (sobota 18:00)
Už pětkrát v řadě se v rámci ligové soutěže podařilo Slavii zvítězit, to vše navíc bez jediného inkasovaného gólu. Její soupeř v podobě Sigmy zase teprve před týdnem ukončil stejně dlouho trvající čekání na výhru.

Hanáci tento půst přerušili ve velkém stylu. Na hřišti Pardubic totiž zvítězili jednoznačně 1:5, když na Růskovu trefu sice brzy odpověděl Tischler, pak už ale pálili jen Zmrzlý, Poulolo, González a Látal. Navázali tak na předchozí pohárový úspěch, když díky penaltovému rozstřelu přivezli z Českých Budějovic postup do čtvrtfinále.

Sešívaní se v posledním měsíci těší skvělé formě a v lize za tři utkání nastříleli třináct gólů při nule v kolonce inkasovaných. Celkově mají už pět tříbodových zisků v řadě, ten poslední se zrodil v domácím zápase v Teplicích. Vsítit mohli dokonce víc než jen tři branky v podání Stanciua, Kuchty a Ousoa, a to vzhledem k obrovské převaze herní a půl hodiny i početní, neboť v dresu sklářů byl vyloučen Mareček.

Olomouc je v poslední době oblíbeným soupeřem červenobílých, ti už ve vzájemných duelech neprohráli jedenáctkrát v řadě, z posledních devíti zápasů navíc devět vyhráli. V tomto kalendářním roce došlo ke třem střetům, v pohárovém čtvrtfinále rozhodli o výhře 0:3 Kuchta, Stanciu a Ševčík, oba ligové duely skončily jednobrankovou výhrou, kterou zajistil jednou Kuchta a naposledy na konci října Olayinka.

Na poslední utkání vzpomíná i Jaroslav Köstl. "Je to něco přes měsíc, není to taková doba. Znamená to, že z některých situací z toho utkání budeme vycházet. Oba týmy od toho utkání prošly určitým vývojem, na to se budeme snažit správně zareagovat a věřím, že se stejným výsledkem, co se týče bodů, i když nás tam určitě nečeká nic jednoduchého. Ukažte mi ale zápas v lize, který je jednoduchý. Je to venkovní utkání a my jsme to poslední utkání, když neberu Pardubice, v Budějovicích nezvládli. I když tam s námi nebudou fanoušci, tak víme, že nás budou statisíce sledovat na televizních obrazovkách a my je budeme chtít zase potěšit," říká asistent slávistického trenéra.

Sigma se v tomto náročném mači musí obejít bez zraněných Vaněčka s Yunisem a také Stejskala, který hostuje právě z Edenu a do hry jej nepustí dohoda klubů. V ohrožení je navíc i start Beneše, Hály, Chvátala, Jemelky a Zifčáka, jejichž případná absence by byla nemilá zejména pro obrannou fázi. Na straně Trpišovského družiny se nepředstaví zdravotně indisponovaní Hovorka, Provod, Bořil, Kúdela, Takács a Tecl, otazník visí nad Bahem, Olayinkou a Ševčíkem.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Poulolo, Hubník, Vepřek - Zahradníček, Breite, Sedlák, González, Zmrzlý - Růsek, Daněk
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Masopust, Ousou, Kačaraba, Oscar - Holeš, Hromada - Schranz, Stanciu, Lingr - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.97 - 4.63 - 1.43
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha16132145:1141
2.Viktoria Plzeň16122231:1238
3.Sparta Praha16113238:2036
4.1. FC Slovácko16112333:1735
5.Baník Ostrava1685331:2129
6.FC Hradec Králové1666422:2224
7.FK Mladá Boleslav1672726:2323
8.Sigma Olomouc1656529:2421
9.Dynamo České Budějovice1663723:2521
10.Slovan Liberec1662816:2320
11.Bohemians Praha 19051653824:3518
12.Fastav Zlín1643919:3115
13.FK Jablonec1627711:2913
14.FK Pardubice1625919:3511
15.MFK Karviná16051114:315
16.FK Teplice16121313:355

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (434)

Přidat komentář
bourbon

dnes Teplice bohužel vyhrají

Reagovat
Losinho

Snad rupnou a Karviná jim uteče

Reagovat
John Obi Mikel

Karviná by mohla taky vyhrát.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
Wambasen

spíš očekávám remízu

Reagovat
oli9

Nevyhraji i Zlín tam vyhraje v pohodě 1:3

Reagovat
Agnar

No už máme posunutý výkop o 20 minut, opět sněhová kalamita na Stínadlech

Reagovat
John Obi Mikel

Já se hodně divim, že se teď 2 zápasy FNL hrají. Ono v Opavě a Prostějově nesněžilo?

Reagovat
Shevchenko

Ve Frýdku ani náznak, takže asi ani v Opavě ne.

Reagovat
John Obi Mikel

Aha.

Reagovat
andrew96

Na Moravě už tolik nesype.

Reagovat
doNny

Tady vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Stinadla se bouri

Reagovat
smazaný uživatel

Na základě čeho Vrba tak odstavil Nitu? Vždyť zrovna on výkonnostní problémy rozhodně neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi na Spartu není dost český.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechape asi nikdo, stejne jako proc chytal misto nej tehdy Heca

Reagovat
Mass

Asi je na Nitovi něco znepokojujícícho, když i tenkrát nechali místo něj chytat děravýho Heču.

Reagovat
Posledni Kovboj

protoze je debil

(Vrba, ne Nita)

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Co to vidím na Livesport u Teplic, nezpůsobilý povrch, zase?

Reagovat
Losinho

už aby od nich byl klid

Reagovat
monty25

To je fakt strašnej problém, že se začalo o 20 minut později. Minulý týden v Ostravě byl zápas ženské repre kvůli sněhu odložen na druhý den.

Reagovat
Losinho

Ženský ať si to odložej klidně na vánoční pečení. Ale Teplice tu ligu trávníkem kurví už x let - i když se hraje, tak je to na pěst a o zdraví hráčů.

Reagovat
monty25

To je ale úplně jedno, že se hrál v Ostravě zrovna ženský fotbal. Prvoligový stadion je to taky.

Reagovat
Banikovec7

Si to hřiště nenecháme zničit nějakým srandafotbalem.

Reagovat
monty25

Mistři Evropy a vicemistři světa u vás asi hrát nebudou, tak buďte rádi, že u vás hrály aspoň mistryně Evropy a vicemistryně světa. A že naše holky proti nim odehrály super zápas.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Losinho

Není - pokud to Ostrava připraví kvalitně na ligu, tak to skoro nikoho zajímat nebude.

Reagovat
monty25

A co se ti jako na trávníku v Teplicích nelíbilo?

https://twitter.com/Kovi20/status/1467127484185714694

Reagovat
Losinho

nedělej blbýho, moc dobře si pamatuju nějaký zápasy nejenom Slavie tam, kdy to s fotbalem nemělo nic společnýho

A takováhle fotka z dálky o kvalitě hřiště nevypovídá vůbec nic.

Reagovat
monty25

Ok, ale ten trávník už je po rekonstrukci, která proběhla v létě.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Teplice jsou na západ od Jihlavy, v civilizaci, takže se od nich očekává kvalitní úprava trávníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladam ze to prelozeni zenskeho zapasu sralo asi 3 lidi z celkovych 5 na planete, ktere to zajima

Reagovat
monty25

Tak mě to nesralo, já jsem stejně odjížděl až druhý den.

Reagovat
Neon

Hložek má na stehně vytetovaný rok narození? Jako proč? aby nezapomněl, kolik mu je?

Reagovat
doocetung

I kdyby tam měl fotku tvoji staré , tak je ti do toho velké hovno

Reagovat
DieFohlenBMG

Kluci už tetovačku měli a on nevěděl co by

Reagovat
smazaný uživatel

Asi datum narozeni budouciho drzitele zlateho mice

Reagovat
RadekVonCZE

Pedri

Reagovat
ratusek

Zbrojovka

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ratusek

Nečekal jsem, že vyhrajete v Opavě. No máte to rozehrané luxusně. Tohle neudržet na první místě, tak to bude na zrušení klubu

Reagovat
ZB 07

Já bych se teda nedivil ničemu, herně s podzimem nejsem vůbec spokojenej. Dneska jsem to neviděl a asi to nebyl špatnej výkon. Celkově ale těžíme v podstatě jen z toho, že tam není jedinej klub, kterej by kromě nás reálně mířil za postupem.

Reagovat
doNny

Vyrovnaný zápas, první poločas jsme byli aktivnější a více drželi balón, nicméně že by na na obou stranách byly nějaké tutovky se říct nedá...ve druhém potom vám akorát vyšly brejky a po prvním bylo hotovo

Reagovat
ZB 07

díky. Aspoň jsme se naučili strhnout na svou stranu vyrovnaný zápasy, z toho mám radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Probrali se ve správnou chvíli. Ale zima by neměla být o sezení na prdeli, ale vedení už musí myslet sebevědomě na ligu.

Reagovat
ratusek

No ten odkup od Bartoňka nevyšel, Dostálek na lavičce nemůže být v první lize a ten kádr na první ligu taky moc nemá

Reagovat
John Obi Mikel

To komentuje nějaký fanda Saturnina a tety Kateřiny tvl. Koukám na to 10 minut a už jsem slyšel tak 3 přísloví.

Reagovat
John Obi Mikel

Krejčí

Reagovat
John Obi Mikel

Papadopulos

Reagovat
Selänne

Reagovat
John Obi Mikel

Čmelík

Reagovat
Neon

Krejčí Šindelář

Reagovat
Neon

*čmelík

Reagovat
Steve Stifler

Čmelíku ty chcanko, co se tam válíš

Reagovat
ratusek

Čmelík jak se chytal za tvář. To je ubožák

Reagovat
smazaný uživatel

Čmelík ale Krejčí by se mohl tyhle věci naučit řešit bez karty

Reagovat
John Obi Mikel

Čmelíku

Reagovat
John Obi Mikel

Bolek

Reagovat
Selänne

Bolek

Reagovat
djiros

Bolek

Reagovat
ratusek

Pulkrab fakt má štěstí na goly a Bolek tvl

Reagovat
John Obi Mikel

Tenhle moment půjde do sylvestrovských sestřihů po celém světě.

Reagovat
aither

Bolek

Reagovat
Neon

Reagovat
ACSeRw!n

lolek

Reagovat
John Obi Mikel

Pániku okamžitě ho střídej

Reagovat
ACSMan

Bolek a Lolek co to mělo být

Reagovat
ZB 07

Bolek

Reagovat
frankiefcb

Bolek, chape nekdo co delal?

Reagovat
ACSMan

Vypadalo to, buď že si myslel že to je jasný offside a nebo prostě přehlédl Pulkraba

Reagovat
Selänne

Buď Pulkraba neviděl nebo čekal, že míč jde za lajnu. Asi...

Reagovat
osobnostx

Možná předpokládal že balon půjde rychleji do autu ?......

Reagovat
$dolar$

Já tipuji, že si myslel, že to byl jasnej ofsajd.

Reagovat
frankiefcb

Tak to je potom chuj, kdyz je tam VAR

Reagovat
Jackmaker1989

Má podané.

Reagovat
$dolar$

Bolek tam předváděl co?

Reagovat
John Obi Mikel

Neviděl Pulkraba.

Reagovat
osobnostx

Když je důležitější seřvat obránce že nezachytí náběh po dlouhém balonu než chytat...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Santos

Reagovat
db18

kokot

Reagovat
PanAu

Klasicky gólman, totálně to zesere, ale seřve všechny ostatní, ze jsou kokoti

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Neon

tohle ale bylo na nový level dané, zesral to tím, že všechny seřval ještě předtím

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mass

Reagovat
žrout

Reagovat
Edgar Davids

ani jsem ten gol nevidel, ale dokazu si predstavit co se tam delo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ACSMan

Jako obránce na dědinském fotbalu souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

https://streamable.com/ek2432

To prostě nepochopíš v nejvyšší soutěži

Reagovat
Mass

Reagovat
žrout

neuvěřitelný kokot

Reagovat
Coutinho10

at ta Karvina spadne za tohle...to fakt neni mozny to takhle vypustit

Reagovat
John Obi Mikel

Bolek teď na Heču

Reagovat
John Obi Mikel

Siňavský reprezentant Akorát jsem se to chystal přepnout.

Reagovat
ratusek

Holec

Reagovat
monty25

Teplice!!! Sice to nevidím, ale vydržet!

Reagovat
John Obi Mikel

Zlín

Reagovat
HorajzmAmmann

Shejbal + Knapík ve fantasy za 12 mega

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kixi Syhimour

Bolek

Reagovat
John Obi Mikel

Takový dáreček od gólmana to už jsem dlouho neviděl

Reagovat
žrout

Tam byla ňáká munice, nebo co to kurwa mělo znamenat s tím Bolkem?

Reagovat
JackDaniels.

Odhliadnuc od dnešného gólu, ako sa v lige ukazuje Tupta?

Reagovat
FCSL

https://www.livesport.cz/hrac/tupta-lubomir/d88GLaah/

Klíčovej hráč. 4 goly, 4x vítězný. Zakončení výborný, herně taky. Slabina, že neumí moc bránit, nebo se mu nechce a my ted potřebovali body, navíc se předtim zranil, takže tolik nehrál. Snad ted bude pravidelně v základu. Vystřílel nám fakt spoustu bodů

Reagovat
JackDaniels.

Super, vdaka

Reagovat
exse

Na to, že to byl v podstatě noname, tak zatím asi nejlepší posila. Doufám, že tu opci uplatní hned v zimě.

Reagovat
žrout

Co je vůbec se Stochem, že nehraje?

Reagovat
ACSeRw!n

Pata Schick

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
djwenca

Schick 4 góly za poločas, z toho 3 za sedm minut

Reagovat
cubinho

Vsechno tutovky, ale. s prehledem promenene

Reagovat
Greny

Teď se letos prodá pokud vydrží zdravotně...dokážu si představit klub kam by zapadl... Ale tam půjdou po Haalandovi i když dluzi

Reagovat
KingMaster13

No nevím hele, ten Leverkusen je pro něj tak akorát. To je přesně ten klub kam sedí, obávám se, že kamkoli vejš už by to nezvládl, navíc mu sedí Bundesliga

Reagovat
Greny

Já si klidně dokážu představit Španělsko... Když tam může hrát kdejakej Brathwaite nebo jak se to pise

Reagovat
jsemdement

Jo, jenze stoji za peknou backoru... . Nepochybuju o tom, ze je Schick lepsi, nez Braithwait, ale na top top kluby to asi taky neni .

Reagovat
smazaný uživatel

Bych se nedivil kdyby ho v budoucnu koupil Bayern jako náhradu za Lewu

Reagovat
John Obi Mikel

Zatím ať zůstane v Leverkusenu. To je pro něj ideální angažmá v rámci vyváženosti kvality spoluhráčů a tlaku.

Reagovat
Coutinho10

Bah porad neni ready

Sestava: Mandous – Masopust, Ousou, Kačaraba, Oscar – Holeš – Lingr, Stanciu, Hromada, Olayinka – Kuchta

Lavička: Kolář, Plavšić, Samek, Horský, Madsen, Krmenčík, Schranz

Reagovat
John Obi Mikel

Žádné překvápko dneska.

Reagovat
Coutinho10

vsichni jsou odpocati, zadny ostry zapas v tydnu, takze v pohode

Reagovat
Skalda29

Bolek, největší omyl... Jak taka hlava opita furt může dělat jedničku.

Reagovat
Martin9719

Chceme Teplice dal v lize!!!

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Něco takového si dnes říkali i hráči Zlína.

Reagovat
John Obi Mikel

Hoši budíček Prvních 5 minut jste prospali

Reagovat
Venny

Nevíte kde najít stream na Slavii? Na tipsportu ani fortuně stream nejde

Reagovat
Venny

tak už to spravili

Reagovat
Coutinho10

ho trefil ne ?

Reagovat
John Obi Mikel

Trefil ho jednoznačně, ale Kuchta padal až dlouho potom.

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle je bohužel takový ten faul, kdy soupeře nepošleš k zemi.

Reagovat
Coutinho10

ja vim no, ale nemelo by mit vliv, zda hrac spadne nebo ne, kdyz ho trefi

Reagovat
Coutinho10

pak se nemuzeme divit, ze fotbalisti padaji, kdyz to je potreba presne vystihnout v momente, kdy je hrac trefeny, aby to vypadalo duveryhodne

Reagovat
naheCZ

Jako dokážu pochopit, že to prostě rozhodčí nepískne, když se mu to nezdá a navíc se jedná o Kuchtu, který padá docela rád. Ale k čemu je tam sakra VAR?

Reagovat
Coutinho10

prave no...jinak tesne po tom zakroku to vypadalo, ze Zelinka ma v hube tu pistalku, ale rozmyslel si to a nechteli asi zdrzovat hru, ale zrovna tady to melo bejt provereny

Reagovat
naheCZ

úplně jasně

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
John Obi Mikel

Lingr

Reagovat
Coutinho10

na ty zraneni nedaji pokoj...porad nekdo

Reagovat
Harley111

Tvl ty sešiti jsou ještě horší než my v Karviné a to je co říct. Ale dobře jen tak dál mohlo by to být po tomhle kole už jen o tři

Reagovat
John Obi Mikel

Třeba nám taky pomůže jejich brankář.

Reagovat
smazaný uživatel

To byste se museli dostat na dostřel jejich branky.

Reagovat
John Obi Mikel

Po pár zápasech slabší výkon a to dnes hodně slabý výkon. Neumíme ani házet auty, hrůza.

Reagovat
naheCZ

Olayinka

Reagovat
Coutinho10

twl Olie

Reagovat
John Obi Mikel

Kuchtič už po tomhle nikomu nepřihraje.

Reagovat
Coutinho10

taky bych rekl

Reagovat
John Obi Mikel

Olej Kuchta hezky

Reagovat
John Obi Mikel

Špatný výkon, ale ta šance na konci to měl být jasný gól tvl Nefunguje střed s Hromadou, ale nevim, jestli tam dát spíš Samka nebo Madsena. Samkovi by tento zápas teoreticky nemusel moc vyhovovat, Madsen zase dosud nebyl ten, na kterého by se spoléhalo.

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda. Stanciu hezká akce.

Reagovat
John Obi Mikel

Jasná penalta

Reagovat
Coutinho10

kdyz nepisknul prvni, tak ted uz musi

Reagovat
Coutinho10

tak

Reagovat
Coutinho10

twl Nico

Reagovat
naheCZ

Stanciu

Reagovat
John Obi Mikel

Stanciu Faulovaný hráč nemá kopat penaltu

Reagovat
Lemond Laws

To je hrozná píčovina...Nevím, kdo s tím kdy přišel.

Fakt by mě zajímala nějaká statistika ohledně tohoto..

Reagovat
Mass

Pěkný břevínko

Reagovat
Firkraag

Tohle si nedovoluj ty rudosešívanej zmrde

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
John Obi Mikel

Kuchta

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Kuchtiiic konecne

Reagovat
Coutinho10

na hrane ramene...tezky

Reagovat
Coutinho10

uff, tak dobry

Reagovat
John Obi Mikel

Rameno není ruka, měl by platit.

Reagovat
Banikovec7

Rameno

Reagovat
Firkraag

uznal bych.

Reagovat
Mass

Praha může rukou

Reagovat
Selänne

Jak to mohl uznat?

Reagovat
John Obi Mikel

Jasný gól

Reagovat
Selänne

u vás určitě

Reagovat
Noke

Je nějaký nový pravidlo, že rameno je až po loket nebo jak je možný, že tohle uznali?

Reagovat
czechfant

Tady si můžeš vybrat. Zjevná chyba to není, takže VAR asi správně nezasáhl.

Reagovat
Batigol

Přesně, kdyby to bylo na druhé straně tak je ruka....

Reagovat
cubinho

Jasná věc

Reagovat
Batigol

Nejhorší je, že si to všichni obhájí a jedeme dál....

Reagovat
czechfant

Jo, to je možný. Ale pokud se teď na druhé straně to samé neodpíská, tak se to podle mě nedá brát jako zářez.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Bakary3

Dyt to bylo normalne pazi, tohle za me neni rameno

Reagovat
cubinho

Troufám si říct, že na druhé straně by neplatil.

Reagovat
Harley111

Hmm tak u sešitů začíná rameno už od bicepsu. Pak se budou divit ve čtvrtek v Berlíně tam se s nima srát nebudou

Reagovat
John Obi Mikel

Tam nám třeba písknou jasnou penaltu za nakopnutí ve vápně a vyhrajem

Reagovat
Banikovec7

Není to spíš tak, že to VAR nemůže odvolat když nedal ruku přímo ten střelec?

Reagovat
Greny

Ne není...

Reagovat
Selänne

Jasně že může.

Reagovat
John Obi Mikel

Může, ale tady neměl proč odvolávat.

Reagovat
cubinho

Přesně, Slavia potřebuje titul

Reagovat
Losinho

Reagovat
ACSeRw!n

bozi ruka

Reagovat
Greny

Nevím no toto by platit nemělo... Klasický je to ale naopak než si všichni kromě Slávistu myslí...

Reagovat
naheCZ
Reagovat
Harley111

No jo no to je těžký odpiskat ruku když Zelinkovo kluk hraje ve Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že tam mají video. I s ním tu máme vymyšlenou penaltu a pak gól po přihrávce rukou. Takhle se v Číně dělají tituly

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Batigol

Tak penalta byla jasná, možná i ta první co se nepískla.... ale ruka to byla jasná a to ať se pan Mikel směje jak chce

Reagovat
John Obi Mikel

Je to část těla, která se při kreslení ofsajd čáry už počítá jako ofsajd, takže to ruka není.

Reagovat
Batigol

Pane Přihodo?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Já sem zase někde četl, že se počítá ruka od tý části, kde už nemáš krátký rukáv. Délka rukávu je daná velikostí dresu: M-37 cm L- 39 cm , XL-41 atd.

Reagovat
Mass

Videorozhodčí taky hraje za Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

No vypadá to tak. Smát se můžeš, ale už jste odpornější klub než Plzeň pod Berbrem a to se zdálo nemožný překonat.

Reagovat
Mass

A to nám fandí i komise rozhodčích, že nemáme nějaký výrazný pochybení ve prospěch Slavie?

Reagovat
Batigol

Vůbec bych se nedivil

Reagovat
jsemdement

Asi zatim neladej o2, aby meli souhrn od expertu, co se ma jak piskat.

Reagovat
Mass

Co to sem sázíš za hysterický komentáře?

Reagovat
John Obi Mikel

Vždyť tenhle člověk je regulérní troll

Reagovat
Bakary3

Myslim, ze driv tu vystupoval normalne, ted se chova jako dement

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

Asi jo protože 99% všech sporných situaci jsou vždy vyhodnoceny tak že z toho má profit Slavia... Kdysi jste nadávali na Plzeň a Spartu ale poslední rok dva to máte úplně stejně a klidně ať sem naběhne ta vaše letka

Reagovat
Bakary3

99%, no, tak nejsi ty treba cetta bratranec?

Reagovat
Greny

Ne fakt nepamatuju nějakou situaci co by vyhodnotili proti vám i když to bylo kolikrát jasný viz třeba penalta a červená pro Bořila se Slováckém

Reagovat
Bakary3

To mas velmi spatnou paměť, mel byt vyloucen nekdo snad z Karviny, v derby uplne v pohode Pavelka, jen tak z fleku... ale to s tvou zaujatosti vuci slavii tezko uvidis.

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
žrout

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jen dneska tam byla sporna situace, ktera byla vyhodnocena pro Olomouc, tak nemel.

Reagovat
andrew96

Neřvi furt.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Bakary3

Jo dokonce vymyslena penalta

Reagovat
Mass

Neznáš pravidla. Rozhodčí nemůže kotrolovat ruce u přihrávájích hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ousou

Před 2 měsíci první zápas za Slavii a nyní už je s přehledem nejlepším stoperem ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ousou

Před 2 měsíci první zápas za Slavii a nyní už je s přehledem nejlepším stoperem ligy.

Reagovat
Greny

To tezko

Reagovat
Bakary3

No... nereknu suverenne, ze je nejlepsi, ale fakt cumim, je vybornej

Reagovat
John Obi Mikel

Kush Baba klasicky přehání, ale zlepšil se dost. Před měsícem jsem ho posílal do háje a teď už ho tam neposílám.

Reagovat
Mass

No 6 zápasů teď Slavia nedostal gól, určitě je to taky jeho zásluha.

Reagovat
Pablos

Protože je ukopete ve středu hřiště soupere lize a mimo top3-4 nemá prakticky nikdo útočníky v lize.

Reagovat
Bakary3

Hale, nesouhlasím, ted Slavia hraje zase dobre diky tomu, ze to stoperi zastavuji okamžitě uz v zarodku a ten tym se tak ani nestiha nadechnout a hned prechazi do utoku Slavie.

Ousou ty souboje fakt vyhrava celkem suverenne - to spis u kacaraby nekdy trnu, tam je to od nej takovy divoky, als vychází mu to, tak ok.

A rozehravka, zase, ousou nekazi, rozdava to s jistotou a casto i vyveze, opet, jsem velmi prekvapenej... ano, chyby asi zase prijdou, pokles formy taky, pak se ukaze, jestli se zas vysvihne zpet a jak na tom realne je, ale ted musim rict super. A znovu - i pri ty rozehravce rrnu u kacaraby, u ousoua jssm v klidu...

Reagovat
Pablos

Tím jsem nechtěl říct že máte špatnou obranu, máte jí dobrou... Ale díky tomu, že ztrácíte většinou až na útočné polovině, tak ta obrana není tak pernamentne zkoušená. Uvidí se s Unionem teď.

Reagovat
Pablos

stačí malinko tlaku na něj a je úplně v prdeli

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Selänne

na světě

Reagovat
meno

Máte někdo video té ruky/ramena? Nestihnul jsem to live

Reagovat
Banikovec7

https://twitter.com/LudekMadl/status/1467204903852462086 to jsem zas tak daleko od pravdy nebyl

Reagovat
Bakary3

uz nějaká takova situace byla, ale je to sracka

Reagovat
jsemdement

pokud nezahraje rukou, která by odporovala pravidlům tak, že by se za ní na druhé straně kopala penalta

ty vole milane co to je za mrtki tahle veta

kazdopadne klasicky zbytecne slozitej text, budto to ma bejt ruka nebo ne a basta fidli, zadnej nahravac asistent

Reagovat
John Obi Mikel

Byl jsi podle mně daleko, špatně jsi Mádla pochopil.

U skórujícího ruší gól jakýkoliv kontakt s rukou, i ten podle pravidel (třeba nastřelená ruka)

U přihrávajícího ruší gól jen kontakt s rukou, co není v souladu s pravidly.

Rozhodčí to samozřejmě zkoumat může.

Reagovat
Banikovec7

No blízko ve smyslu toho, že je rozdíl, pokud tou rukou hraje přímo skórující nebo přihrávající. Jen ten VAR tam byl navíc.

Reagovat
John Obi Mikel

To jsi byl blízko

Reagovat
John Obi Mikel

A loni ten rozdíl ještě nebyl, tam nesměl být žádný kontakt ruky v celé akci.

Reagovat
Coutinho10

dulezity 3 body a celkem dobre zvladnuty v zaveru

Reagovat
Pablos

Tak to máš hodně malé nároky. Neříkám, že je Sigma špatná, ale nebezpečná fakt nebyla... Byl to absolutně hnusnej fotbal co jste předváděli kop sem kop tam je mi to burt

Reagovat
Coutinho10

no, jasný, bylo by lepší dát na 2:0 či 3:0, ale ikdyž Olomouc byla celkem dlouho tragická, tak pořád o ten 1 gól to je dost ošidný a navíc podle preview poslední 4 zápasy neprohrála (včetně postupu v Mol Cupu či remízy v Plzni) a taky z minulosti vím, že se nám nehraje úplně lehce na Moravě/Slezsku...můžu třeba připomenout remízu v Karviný, kdy se nám ten závěr nepodařilo pohlídat, což naštěstí teď neplatilo, takže u těchto zápasu mám trochu větší respekt, protože nám dělají největší problém a dost často v porovnáním s jinýma týmama tady ztrácíme většinou za remízu

Reagovat
Losinho

Tady je zase slz

Reagovat
ratusek

Tak když se vám pomáhá. Praha může, Morava ne

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Takhle je to samozřejmě správně

Reagovat
Losinho

Uvidíme za dva týdny

Reagovat
ratusek

To nás budou preventivně řezat od začátku

Reagovat
Rolf

V pondělí nám šéf toho grázla s píšťalkou řekne,že změnili pravidla,rukou se hrát od teď může!!

Horší je,že o tom neví v Berlíně a tam lump pískat nebude!Z Ousua si tam udělají kužel,jako Haraslín v derby!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bolek musí vyhlášený za gól roku. Nedokážu si představit, že by padl zábavnější a unikátnější gól.

Reagovat
HorajzmAmmann

Budínský - Ndefe,Svozil,Lischka,Fleišman - Buchta, Kaloč, Tetour, Azevedo - Klíma, Almásí

same energy

https://1url.cz/MKIMo

Reagovat
bobis21

Takhle by to šlo

Reagovat
Greny

a nepouci se z chyb za chvili bude cervena a pak to prijde

Reagovat
Greny

Boleslav

Reagovat
monty25

Co tam ta Boleslav vyvádí?

Reagovat
Greny

kdyby tam polozili popelnici tak maji vetsi sanci ze ji to trefi nez Šedu

Reagovat
monty25

To jo, při tom druhým gólu šel na zem asi jako gólman z okresu...

Reagovat
Edgar Davids

ma pohyby jak panter, ale z chranene dilny

Reagovat
djiros

Chce pozvednout Bolkem zahozenou rukavici...

Reagovat
John Obi Mikel

Nejhorší pro ně je, že ten jejich druhý gólman chytá ještě hůř, viz zápas se Slováckem.

Reagovat
Greny

to se mohli zeptat .. Halouzka nemel ani na to byt dvojka u nas v Brne v druhe lize

Reagovat
djiros

Šeda je taky solidní kužel

Reagovat
Edgar Davids

Ty vole tak je ta Bolka namrdana? Tecou doma v 10. minute 0:2

Reagovat
monty25

V 18. minutě 0:3

Reagovat
Edgar Davids

..tak uz 0:3. Vidim, ze postavit fantu na hracich Bolky byl napad za milion

Reagovat
monty25

A to jsem včera nadával, že jsem dal celou obranu a brankáře ze Sparty...

Reagovat
Edgar Davids

tak to jsou jeste produktivni oproti mymu Sedovi s Karafiatem to bude minus jak vysitej

Reagovat
monty25

Já mám kapitána Ewertona a pak ještě Škodu a Ladru. Tak doufám, že aspoň něco dají...

Reagovat
Greny

treba to prodali .. u Bolky bych se nedivil vubec nicemu

Reagovat
Kepy_FCB

Budějky taky v kocovině

Reagovat
HorajzmAmmann

ty Budějky jsou v defenzivě úplně v lese... to už mělo být 6:0

Reagovat
HorajzmAmmann

Kaloč, Buchta

Reagovat
Stannis Baratheon

*Koláč

Reagovat
monty25

Ewerton

Reagovat
dtaire

nemůže přece dávat góly proti Pardubkám Míša Hlavatý už naštěstí střídal

Reagovat
monty25

Je fakt, že když jsem byl na tomhle zápase letos v Ďolíčku, tak Ewertona hlídal Cadu a vůbec k ničemu ho nepustil.

Reagovat
monty25

Tak už ho dal.

Reagovat
dtaire

co naplat, je prostě dobrej

Reagovat
Shevchenko

Kartáč po Zlínu asi pomohl, dneska bezvadný výkon

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
HorajzmAmmann

Podle mého to je spíš soupeřem. Ten Skovajsa v životě jsem neviděl horší výkon hráče.

Baník mohl dát tak 6-7 branek za poločas jako naprosto reálně.

Azevedo, Lischka 100% tutovky

Reagovat
Shevchenko

Jako vždycky jsou dvě strany, Budějky jsou dneska šílené, ale furt je beru jako silného soupeře, kor po minulém týdnu. Za mě jsem nadšen z našeho výkonu.

Reagovat
Kepy_FCB

No vzhledem k trapnosti jihočeské obrany nejsem z toho skóre v úplné euforii, těch branek jsme jim klidně mohli nasypat ještě jednou tolik. Dyjan měl čas si to zastavit a nepálit z první v dalších akcích selhala přesnější finálovka či mířidla.

Rozhodnuto je ale v 2.půli hosté budou lepší protože směrem dozadu už horší být nemůžou.

Reagovat
HorajzmAmmann

ty vole, já souhlasím s Kepym.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

V Boleslavi slušný fotbal, akorát góly dávají jen Pardubice. Tam to mohlo být klidně třeba 4:4.

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník má nadbytek kvalitních ofenzivnich hráčů. Potřeboval by zkvalitnit záložní řadu, otázka jsou i zadní řady když jsou pod tlakem. Většinou chybuje Fleišman, jindy stopeři. Otázkou je i forma Laštůvk po zranění protože Budinský je průměrný gólman.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak dneska třeba Fleišman zachránil branku + tam maká do defenzivy jako blázen. Náš nejlepší hráč.

Reagovat
John Obi Mikel

Jako Letáček je naprosto skvělý gólman, Pardubice mají 3 kvalitní brankáře

Reagovat
Greny

kdyby si ty tymy prohodili brankare tak je to 5:0 pro Bolku .. a to jeste kdysi pustili Hornicka do Portugalska ne ?

Reagovat
John Obi Mikel

Jj ten letos dělá trojku v Braze.

Reagovat
Greny

rozhodci co piska Jablonec do piskal .. takhle jit proti Mirovi

Reagovat
John Obi Mikel

Ten už měl dopískat po souboji Slavia-Olomouc, to byla bramboračka, jakou svět neviděl.

Reagovat
ACSMan

Co to bylo za červený hlavně Pilař

Reagovat
John Obi Mikel

Chytil to moc nevychytal tenhle brejk

Reagovat
djiros

Klusáček je taky hrozný nýmand. Hranou proti devíti a střídá útočníka za útočníka místo toho, aby tam poslal všechnu útočnou sílu za stavu 0:2

Reagovat
John Obi Mikel

Už snížili

Reagovat
Martin9719

Za posledních 6 minuit včetně nastavení šly do vápna Jablonce asi 3 centry?? To jak se tam pořád otáčel na půlce Köstl s Jindřiškem a nevěděli co s míčem to bylo k smíchu. A Klusáček ukazuje všichni dopředu, jasně, všichni dopředu a nemáš komu příhrát, protože všechno tlačíš před sebou do ofsajdu.

Reagovat
John Obi Mikel

Kadlec teda žádná sláva

Reagovat
Selänne

Takovej Škoda dneska vyloženě na pěst. Ale vtipnej zápas, to se musí nechat.

Reagovat
John Obi Mikel

Ten taky, ale alespoň byl trochu ve hře.

Reagovat
John Obi Mikel

Fila třeba hned gól

Reagovat
Greny

noo a porad jeden z lepsich dneska ..

Reagovat
John Obi Mikel

Ani náhodou, jeden z nejhorších z MB. Měl tam dát místo něj Filu nebo Maška.

Reagovat
Harley111

Podroužka s Novotným (Kudy běží zajíc) z výsledku v Boleslavi omejou oba čekali na tenhle zápas s pěknýma výhrama

Reagovat
Kaspar

Vacino sel s jistotou na Newcastle a Hoffenheim

Reagovat
$dolar$

U me jedina chyba neprora Bolky na 12k..

Reagovat
smazaný uživatel

Jurečka dnes dá minimálně dva góly.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
Puskas

Solidní vstup do utkání...

Reagovat
John Obi Mikel

A ve druhé půlce nic

Reagovat
ratusek

Škoda, že ve druhém setu polevili

Reagovat
Chamezjunior

Reagovat
thewall

Dnešní zápasy. První gól: 8., 8., 2. a 1. minuta.

Reagovat
Coutinho10

to snad ne VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Curak

Reagovat
smazaný uživatel

kvůli takovému minimálnímu doteku to neuznat...vždyť to ani nijak neovlivnilo pohyb míče

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ruka? Je, takže není o čem diskutovat.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nebejt ty ruky, tak mu to utece do prdele

Reagovat
kulych

Hajzli, obracene by to ani nezkoumali

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen no

Reagovat
czechfant

Nejhorší na tom je, že včera i dnes(pokud se fakt dotknul) to bylo asi pravidlove správně.

Strasnej guláš z ty ruky udělalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Že furt někoho udivuje, když ty sporný momenty jdou pro "silnější tým". Bylo to tak vždy ve všech soutěžích a bude to tak vždy... silnější pes rád .... smiřtě se s tím konečně a zbytečně neřešte co se připískne Slavii, Spartě nebo Plzni

Reagovat
Dru Zeree

Plzeň hraje neuvěřitelně odporný fotbal pod Bílkem

Reagovat
AjaxFans

Jaký klub, taký fotbal

Reagovat
Coutinho10

a to ta ruka ani uplne jasne prokazatelna nebyla ne ? jako ten zaber mi neprisel uplne 100% prukaznej

Reagovat
smazaný uživatel

naprosta průkazná

Reagovat
Coutinho10

na zaklade ceho ? tam neni videt zadna zmena smeru mice btw jeste bych rad videl ten vas 1

gol, jestli po ty prodlouzeny hlavicce nebyl Havel v ofsajdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Kohút to je magor

Reagovat
Liquid

snad jsem se nepřehlédl, ale v šotu by ukázan 1 průkazný záběr z poza branky kdy bylo evidentní že o ruku nešlo, ten záběr ale byl rychle utnut a neustále byl podsouván ten 1 neprůkazný, a pouze ten 1 neprůkazný a navíc zkreslující byl VARem poslán hlavnímu, čekám, že se to tradičně zahraje do autu, přitom těch kamer je tam dost

Reagovat
smazaný uživatel

Byl tam možná fakt minidotek, ale ovlivnění hry bylo naprosto nulové. Míč se vůbec nezastavil v pádu ani nezměnil rotaci.

Reagovat
Coutinho10

a nazor na ten 1. gol Plzne ....neslo nahodou o ofsajd po prodlouzeni ty hlavicky na Havla ?

Reagovat
John Obi Mikel

Ofsajd čára není a pořádný záběr z boku jsem neviděl.

Reagovat
Coutinho10

j prave a ani to ve studiu neresili, pritom to minimalne sporny bylo

Reagovat
John Obi Mikel

Ač to neříkám rád , tak teda podle mě to ruka byla.

Reagovat
naheCZ

Jeden záběr mi přišel tak 50 na 50, druhej spíš ne a ten poslední spíš jo. Rozhodčí viděl jen ten poslední je nutno zmínit. Já bych teda naprosto jasno neměl a nic bych neodvolal.

Reagovat
DreamTeam

Nebyla a i kdyby,tak se pískat neměla.

Reagovat
John Obi Mikel

Já bych byl rád kdyby nebyla, ale já ji tam vidim.

Reagovat
DreamTeam

Ano. Hráči mají dvě ruce.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Slováckooooo

Reagovat
John Obi Mikel

Kadlec >> Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

JUREČKA MRDÁ!!! bijte deBílka, ještě jeden!

Reagovat
John Obi Mikel

Tak nic Ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Na nás si nepřijdou.

Reagovat
Selänne

Neprohra na Slovácko a dva a více gólů na druhým tiketu. Tak je přeci jasný, že každej gól teď neuznají.

Reagovat
smazaný uživatel

A to měli ještě asi tři další gólovky, už mohlo být klidně 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

ZKURVENY ROZHODČÍ DO PICE! ZAS PLZEŇ NEMŮŽE TAK ROZHODČÍ POMŮŽE

Reagovat
smazaný uživatel

náladu v Hradišti byla toho večera poněkud neklidná.

Reagovat
dinss

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Jeden neuznaný kvůli ruce, druhý kvůli ofsajdu. Co bude dál? Asi faul před gólem.

Reagovat
Puskas

Nedovolená střela.

Reagovat
John Obi Mikel

Jakože z nepřímého volného kopu?

Reagovat
Puskas

Ze hry. Rozhodčí je pánem na hřišti.

Reagovat
montaigne33

Reagovat
John Obi Mikel

Mikuláš fandí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní práce pana Příhody jde vidět že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Nic se nezměnilo pořád to řídí Berbr z lochu

Reagovat
smazaný uživatel

Zlepšení přijde teprve až se fandové z Moravstánu naučí pravidla.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla tam kalibrovaná čára jako v PL aby přesně odhalila ofsajd? Nebyla, takže se to mělo pustit

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Kurevska plisen dalo se čekat že rozhodčí začnou Slovácko řezat... Už se moc dlouho drží nahoře... A to se klubům z Čech nehodí

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl vždyť každý objektivní fanda musí uznat, že to byl ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

není to poprvé v této sezoně, nepenalta pro Jablonec, faul Bořila na Slavii kdy měla být penalta, tady prostě nemá malý, skromný klub šanci hrát nahoře

Reagovat
dinss

Reagovat
svaca

https://ibb.co/9mX2qvV

Fanoušci Bohemky to moc neunesli

Reagovat
Dru Zeree

chovali se celý zápas jak prasata

Reagovat
John Obi Mikel

Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

A tenhle gól zkoumat nebude?

Reagovat
naheCZ

Haluzáci

Reagovat
dinss

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool!!! Jsme majstri Európy!!!

Reagovat
John Obi Mikel

Slovácko

Reagovat
dinss

lol Staněk

Reagovat
smazaný uživatel

Cicina překombinoval, měl to hned dávat patou

Reagovat
naheCZ

A teď si to kopnout de, když je to daleko od brány

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt si myslíte že kdyby gól jako dal Jurečka dala Sparta, Slavia nebo Plíseň tak ho neuzná taky? Kde že, ani by to var neřešil

Reagovat
dinss

Jen si breč ty malej zmrde

Reagovat
smazaný uživatel

To se to hraje s podporou rozhodčích co zmrde, tzv Plzeňská férovka

Reagovat
dinss

Reagovat
montaigne33

Byli jste jednoznačně lepší- VP předvedla antifotbal a se štěstím odváží body.

Reagovat
naheCZ

Mosquera

Reagovat
dinss

Reagovat
Coutinho10

Sykora s nim hodi a bez karty

Reagovat
naheCZ

Tak nebude mu přece dávat červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo Plzeňská férovka

Reagovat
dinss

Za tohle bys chtěl fakt kartu nebo si jenom děláš prdel?

Reagovat
martin1

Reagovat
C-M@ster

tpč to jsou kombinace jak Barcelona

Reagovat
John Obi Mikel

Kadlec hraje v útoku.

Reagovat
C-M@ster

drama

Reagovat
John Obi Mikel

Tak že by do třetice.

Reagovat
naheCZ

Chorý

Reagovat
lada.sp

to je takový zmrdeček

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Coutinho10

klasik

Reagovat
PISTOLERO

Odpad

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden gól vám povolíme, aby se neřeklo.

Reagovat
C-M@ster

Jak to teď Pechanec zkrátil, dobrá lidská špína

Reagovat
Liquid

z těch co zbyli jednoznačně nejslabší rozhodčí a ještě navíc odmítl jít k rozhovoru, když padne gól v nastavení zpravidla se ještě půl minuty přidává, teď nenechal doletět ani centr, tu ruku by mu tam VAR podsouval neustále, takže tam byl k tomu dotlačen, ale u Mosquery několikrát pochybil, šlápnutí na hraně žlutý karty mu ani neodpískal jako faul, naopak když skočí na hráče Slovácka, tak to pískne jako faul Slovácka

Reagovat
dinss

Reagovat
Martin9719

Tohle je vážně k zblití od našich náhradníků. Nakopat do pr*ele Kayambu i Chorýho, to je parodie na fotbalisty. Kayamba před gólem místo aby před centrem dostoupil když má za sebou dva hráče tak stojí a čumí co se stane, ty jeho ztráty před tím ani nekomentuju. Je to nefér vůči hráčům jako Staněk, Havel, Mosquera, Kalvach a dalších kteří tam jezdí po prdeli 90 minut a do toho přijdou na hřiště tihle dřeváci , kterým je všechno jedno nebo ještě pomáhají soupeři.

Reagovat
dinss

Kaymba musí jít někam do Turecka. Je to rádoby reprezentant tak ho za něco rozumnýho prodat. Choras no... to je kapitola sama pro sebe.

Reagovat
Martin9719

Nejhorší je že Chorý je hlavní problém toho proč nejsme od začátku sezony nikdy schopní soupeře třeba dorazit po brejcích ke konci zápasu. Nemáme prostě brejkového útočníka jako Tecla, Ďuriše nebo další, jdeme několikrát v přesile a kde to skončí? Potřebujeme nutně útočníka.

Reagovat
dinss

Máme ale na hostování.

Reagovat
Martin9719

Matějka? no uvidíme.

Reagovat
dinss

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko super vykon klobouk dolů co předvádí.. Ale rozhodčího dnes porazit nešlo... Plisen s tím rozpočtem co má je ostuda dnes jim pomohl rozhodčí ostatně jako hodně casto ale jim se to všechno vrati

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Ještě bych dodal skvělý výkon VARu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako naprosto nestranný fanoušek. Podle mého názoru objektivně vyhrála Plzeň zcela jasně zaslouženě.

Reagovat
Martin9719

Neviděl jsem neuznaný gól v první půli, ale v druhým poločase to byla prostě jen smůla pro Slovácko, ofsajd Jurečky byl, a faulu Sýkory přecházel taky ofsajd, ono nebýt v bráně Staněk taky by se Slovácko prosadilo pravděpodobně ze hry.

Reagovat
dinss

Nicméně jenom neschopnost Slovácka dát gol z některých situací by nás do příštích utkáních měla varovat.

Reagovat
Martin9719

Předvedli jsme to samý co na Baníku s tím že Slovácko mělo víc kvality a o hodně míň štěstí.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ttopi

Podle mého názoru objektivně

Reagovat
HorajzmAmmann

Jak to vypadalo blbě tak na Slovácko už jenom 3 body. Hlavně že se všude psalo jak už je nemůžeme dohnat

Ale musíme se zlepšit ve hře. Máme hrozně nevyrovnané výkony. Se Spartou zahrajeme dobře a pak si neskrtneme ani proti Zlínu. Ten tým to v sobě má a Smetana to myslí s tou hrou "hned do šance" dobře, protože párkrát za zápas to vyjde a branku dáme, ale nedá se na to moc koukat... Občas, když vedeme, by to chtělo začít i trošku kombinovat na Kozla a nepůjčovat soupeři balón...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele