13. kolo
19.11.2005 15:30 CET
6 : 1
(2:0)

Reportáž

Werder Brémy - VfL Wolfsburg 6:1

Po prvním poločase to ještě v Brémách na žádný debakl nevypadalo, ale opak se stal pravdou.

Werder uklidnil už v páté minutě kapitán Baumann, když zužitkoval Owomoyelovu přihrávku. Domácí dále Wolfsburg přehrávali, jenže dlouho se nemohli znovu prosadit, jen Klose zahodil tři vyložené příležitosti. Až ve 43. minutě se nadvakrát prosadil Borowski. První střelou trefil obránce, odražený míč už poslal přesně k tyči. V šesté desetiminutovce se strhla gólová smršť. Na 3:0 zvýšil po zajímavé souhře Borowski. Akci zahájil Frings přihrávkou na Micouda, který se snažil obejít brankáře Jentzsche. Když se mu to ani napodruhé nepovedlo, raději nahrál Klosemu, který nabil připravenému Borowskimu. Za pět minut se dočkali hosté jediné branky. Karhan patičkou uvolnil Klimowicze, argentinský kanonýr obešel Reinkeho a z úhlu trefil prázdnou bránu. Už za minutu to ale bylo znovu o tři branky, když si na Micoudův roh naskočil Klose. Stejná situace se opakovala i v 72. minutě – centroval Borowski a hlavičkoval Naldo. Beznaděj hostující obrany demonstrovala 84. minuta. Quiroga s Nezirim si tak dlouho nahrávali míč podél vápna, až byl první z nich nucen v tísni balon poslat brankářovi, jenže ještě před ním stál zapomenutý Klose, který pohodlně vstřelil šestý gól.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele