11. kolo
29.10.2005 15:30 CET
4 : 1
(1:1)

Reportáž

Werder Brémy - Eintracht Frankfurt 4:1

Domácí dokázali, že minulé kolo bez vstřelené branky bylo výjimkou. Proti Frankfurtu se vše vrátilo do vyjetých kolejí a Eintracht si odváží čtyřbrankový příděl.

V úvodním náporu selhal Klasnič, když v deváté minutě z bezprostřední blízkosti překopl bránu. Další šanci měl Klose, jenže střela mu nesedla. Naopak na druhé straně začali kousat hosté. Po přihrávce od Meiera se Amanatidis poprvé neprosadil, vše ale napravil při brejku, který zahájil přesnou přihrávkou Ochs, a o zakončení se postarala poprvé neúspěšná dvojice. Werder však, vědom si své útočné síly, zdaleka nepodléhal panice a vytrvale útočil. Vyrovnání na sebe taky nenechalo dlouho čekat. Ve 28. minutě hezky nacentroval zleva Borowski a před bránou se hlavou prosadil Frings. Před změnou stran ještě zkoušeli štěstí Borowski a Micoud, oba neúspěšně.

Ve druhém poločasu už domácí tolik střel nevyslali, mířili ale přesněji. V 52. minutě Micoud z půlky skvěle nastartoval Kloseho, který předložil Borowskimu míč na stříbrném podnosu. Za necelých deset minut se prosadil i kanonýr Klose. Opět nahrával Micoud a Miro míč se štěstím protlačil do sítě. Sice si při zpracování pomohl rukou, to však rozhodčí nepostřehl. Třešničku na dort přidal v poslední minutě Borowski, po jehož projektilu se Nikolov ani nepohnul. Třetí přihrávku si připsal Micoud.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele