základní část, 6. kolo
28.08.2021 16:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Bleskový start zaskočil Pardubice, tři body zůstaly na Slovácku

Slovácko nepodcenilo vstup do utkání a vyvedený začátek nakonec zařídil Moravanům vítězství nad Pardubicemi. Hosté se probudili až po změně stran, kdy se ovšem zmohli pouze na korekci skore.

Už ve třetí minutě propuklo na uherskohradišťském stadionu veselí. Rohový kop Havlíka prodloužil Hofmann před bránu, kde se gólově prosadil důrazný Daníček. Také další akci rozjel Havlík, tentokrát přihrávkou do levé strany na Holzera, jenž hledal nabíhajícího Jurečku, tomu však pár centimetrů scházelo k zasažení míče.

Havlík nicméně v tvorbě příležitostí vytrval a ve 14. minutě nastartoval Petrželu, který nachytal mladého pardubického brankáře Markoviče. Zkušený záložník gólmana Východočechů přehodil ladným obloučkem a navýšil vedení Slovácka. Moravané se viditelně uklidnili a krásnými akcemi usilovali o další branky. Daníček ale po souhře Kohúta s Petrželou přestřelil břevno, Jurečku pak těsně před přestávkou po centru od Petržely vychytal Markovič.

Budíček Pardubic ve druhé půli demonstroval už pár sekund po návratu na hřiště Beran, ovšem jeho střelu z dálky bez potíží lapil domácí brankář Nguyen. Po hodině hry už se ale Nguyen marně natahoval po přímém kopu Cadua, jenž se od břevna odrazil těsně za brankovou čáru — 2:1. Slovácko už si nicméně ve zbývajících minutách náskok pohlídalo a počtvrté v ročníku zvítězilo.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (5)

Přidat komentář
kecipep

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tipsport to vidí na pohodovou výhru Synotu. 2,6-3,24. Mě stačí 0.

Reagovat
John Obi Mikel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Slováááckooo Petržela krásný lob

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele