základní část, 25. kolo
12.03.2022 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Slovácko hrálo s Baníkem nerozhodně, ani jeden z týmů neskóroval

Duel dvou sousedů z popředí tabulky dopadl smírem. Možná že o něco více nebezpečnějších šancí si přece vytvořilo Slovácko, Baník každopádně výrazně nezaostával, a tak se konečný výsledek vlastně jevil jako logické vyústění dění na hrací ploše. Třetí skalp ostravského celku v řadě se tak moravskému klubu získat nepovedlo, za devadesát minut prostě branka nepadla.

Jako první hrozili domácí, v 9. minutě Jurečka vsunul míč doprava na volného Reinberka, ten na hranici šestnáctky levačkou vypálil, ovšem pouze do těch míst, kde byl připravený gólman Laštůvka. Na druhé straně střílel z poměrně těžkého úhlu Kuzmanovič, jeho zakončení nebylo úspěšné, gól se přitom nekonal také proto, že Klíma balón nedoklepával za brankovou čáru.

Ve 31. minutě mohlo opětovně zaúřadovat Slovácko, to když Petržela pobídl svým centrem v pokutovém území Sadílka, jehož pokus z první skončil těsně vedle vzdálenější tyčky. Ve 34. minutě vystrašil Laštůvku opětovně Reinberk, nepočínal si nicméně tak povedeně, jako na začátku utkání, a jeho pokus tentokráte soupeřovy rukavice neprověřil, jelikož nebyl přesný.

Zkraje druhého dějství se snažil Havlík skórovat z přímého kopu, s vypětím všech sil nakonec Laštůvka zasáhl, v 73. minutě se ve slušné pozici objevil Cicilia, ani on však bezbrankovým stavem nepohnul kupředu, poněvadž ho odzbrojil hostující stoper Lischka. Hosté v 84. minutě mohli uzmout vítězství po Janoškově rohovém kopu, Almási ale hlavičkoval jen mimo bránu.

Autor: Patrik Sandev / isport.blesk.cz

Komentáře (18)

Přidat komentář
kecipep

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bookmaker od naší jedničky to vidí na jednoznačnou záležitost pro Synot. Má nějaké info, zučastnil se nějaké pařby, kde se dozvěděl duležité okolnosti? Hodím si zde akt kurzík 1,77-3,55-4,67.

Reagovat
Alan

:D :D ale běž

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v poho 3,29-3,38???? Výhra o 2 a více -přesně o jeden.

Reagovat
Shevchenko

Taky mi přijde ten kurz na Slovácko dost mimo no.

Reagovat
kecipep

Baník nehraje moc dobře, co se týče předvedené hry. Naopak my jsme se poslední dva zápasy vrátili do větší pohody a začli jsme na hřišti dominovat jako na podzim

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v poho o 2 a více????

Reagovat
kecipep

v poho je silné slovo, ale rozumím těm kurzům.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže rozumíš kurzum ,ale v poho je silné slovo. Tak nějak nechápu.

Reagovat
kecipep

Sorry, přehlédl jsem tvůj koment s kurzy 3,29-3,38.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic se neděje -pohoda. Tip od fans Synotu?

Reagovat
kecipep

viz můj první komentář 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

OK .

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Alan

2:1

Reagovat
HorajzmAmmann

1:1

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:11 nguyen-hop-ball na infarkt.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele