22. kolo
13.04.2021 14:30 CET
3 : 1
(2:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Ewerton zařídil nečekaný triumf Pardubic nad Slováckem

Rozjetý vlak z Uherského Hradiště nečekaně vykolejil v pražských Vršovicích. Pardubice ve svém azylu v Ďolíčku nečekaně obraly Moravany o všechny body. Vítězství Východočechů zařídil po skvělém výkonu brazilský záložník Ewerton.

V Ďolíčku přitom jako první skórovali hosté. Petržela prostrčil do pokutového území míč na Klimenta, jenž z úhlu překvapil gólmana Východočechů Letáčka střelou na odkrytou přední tyč. Blízko vyrovnání byl o osm minut později hlavatý, k němuž se příhodně odrazil balón, avšak záložníkovi Pardubic chybělo několik centimetrů k úspěchu.

Ve 33. minutě už se ale domácí dočkali úvodní trefy. Ewerton se netrápil velkou vzdáleností, z níž zahrával standardní situaci, a přímý kop poslal nádherně do horního rohu brány Slovácka, kde už brankář hostů Nemrava nemohl zasáhnout. Za další čtyři minuty poslal Ewerton přihrávku na levou stranu k Čelůstkovi, jehož centr si do vlastní svatyně srazil Hofmann, který tak k neštěstí Moravanů zařídil obrat ve skóre.

Sedm minuty po změně stran již Pardubice vedly o dvě branky. Neúnavný Ewerton hledal v pokutovém území Černého, před nímž Nemrava vyrazil míč pouze ke zcela osamocenému Kostkovi, který již neměl problém se zblízka prosadit. A kdyby se bomba fantasticky hrajícího Ewertona ze 73. minuty vměstnala mezi tři tyče, mohli se Moravané do Uherského Hradiště vracet s ještě větším přídělem.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
kecipep

Bez Klimenta, bez Kadlece ... snad to urveme

Reagovat
kecipep

S Klimentem a Kadlecem, urveme to

Reagovat
Etika

kdo má covidek, Pardubičtí- nebo někdo ve Slovácku?

Reagovat
Beči

Já bych ti ten "covídek" přál, ty ignorante.

Reagovat
oli9

Super začátek

Reagovat
Rakoid

Reagovat
REPLIKATOR

super konec

Reagovat
Kily

Svěďa zase fajn hodnocení, snad mu ta Evropa klapne

Reagovat
REPLIKATOR

Slovácko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele