základní část, 28. kolo
07.06.2020 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Slavia je zase blíže titulu, šlágr kola skončil bez branek

Ačkoliv šancí bylo k vidění hned několik, gólů se ti, kdo sledovali hit osmadvacátého kola mezi první Slavií a druhou Plzní, nedočkali. V první půli zahazovala šance zejména Slavia, po pauze se obraz hry změnil, avšak Viktoriáni nedokázali pořádně ohrozit Koláře.

Sešívaní hned od začátku ukazovali, že jejich cílem rozhodně není jen ubránit remízu. Už ve třetí minutě muselo zatrnout příznivcům Viktorky, neboť Provodův nákop - těžko soudit zda střelu nebo centr - mohl do sítě usměrnit Masopust. O několik centimetrů však na míč nedosáhl.

Zanedlouho se rozhodl pálit skákavý balón z první Bořil, avšak neseřídil mířidla a poslal míč vysoko nad. Po čtvrthodině Coufal našel za obranou šikovně Tecla, jenž z brankové čáry vracel míč pod sebe na velké vápno. Stanciuova rána by určitě do sítě letěla, avšak gólu zabránil obranným zákrokem Řezník.

Podobně jako o několik minut dříve Bořil, i Provod se rozhodl napálit míč z hranice vápna a i on zamířil moc vysoko. Po půlhodině hry se konečně osmělili i hosté, Čermákova střela však postrádala přesnost. Beauguelova dobrá práce umožnila zakončení Kovaříkovi, Kolář však neměl sebemenší problémy s lapením míče.

Po přestávce mohli domácí tým zaskočit Kayamba s Beauguelem, francouzský útočník ovšem napálil míč jen do Coufala. Na druhé straně se dvakrát ukázal Provod, nejprve vyslal dělovku těsně vedle, poté pobídnul do velké šance Stanciua, který však ztroskotal na Hruškovi.

Asi největší šanci Plzně měl na hlavě po třech čtvrtinách zápasu Čermák. Ten lehce tečoval Řezníkův centr a balón skončil jen těsně vedle brány statického Koláře. Nedokázal uspět ani Beauguel, jehož rána postrádala razanci. Po dlouhé době musel Hruška do pozoru v sedmasedmdesáté minutě, Tecl ale na Masopustův pas nedosáhl.

Sedm kol před koncem tak Slavia drží osmibodový náskok na Plzeň a už je tak jasné, že si týmy aktuální pořadí udrží i na konci základní části. Další zápas v Edenu mezi těmito dvěma soky tak bude k vidění ve druhém kole nadstavby, tedy 23. nebo 24. června.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
vanGomm

Už 13 vzajemných zápasů Slavia-Plzeň (7 - 0 - 6) bez remízy.Že by to přišlo?Tip tedy X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 ( Stanciu)

Reagovat
John Obi Mikel

1:0 (Musa)

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrat Tečl

Reagovat
John Obi Mikel

V Příbrami taky hrál Tecl a góla dal Musa

Reagovat
smazaný uživatel

A ze ho teda dal

Kdyby hral Musa od zacatku, tak verim, ze ten jeden gol aspon padne, ale bohuzel se potvrdil muj spravnej odhad.

Reagovat
John Obi Mikel

No počkej, odhadoval jsi 1:1.

Reagovat
delfin

ale gól dá Musa

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Kocour Klapuška

doufám

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Houfi

1:2

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
boryland

0:1.......Bogy........

Reagovat
smazaný uživatel

Opet oku lahodici zapas

Reagovat
vanGomm

Ten kdo ztratil bod,tedy vlastně ted dva byla Slavia.Plzeň zklamala do brány se vlastně ani netrefila,ale měla nakonec kliku,že Slavii dělá problém proměnování šancí.Řekl bych,že Plzen v těch 7 kolech určitě alespoň jednou body ztratí.V tom případě už by to Slavia uhrát měla,protože ze 7 zápasů 4x sotva prohraje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele