27. kolo
09.05.2015 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Hradec udolal Ostravu a stále žije

Hradec Králové dokázal vybojovat důležité domácí vítězství nad Baníkem Ostrava 1:0 a oživil svoje šance na záchranu. Východočeši stáhli ztrátu na Liberec na pět bodů, ovšem Slovan má ještě jedno utkání k dispozici.

Votroci vstoupili do utkání hodně odhodlaně a Baník v úvodu přehrávali. V 10. minutě zachránila hosty po nepříjemné ráně Vaněčka tyčka! Na druhé straně mohl ztrestat zaváhání Koubka Davor Kukec, ale jeho branka nebyla pro ofsajd uznána. Na zajímavé okamžiky to tedy bylo 1:1. S dalším vzrušivým momentem přispěchali domácí, konkrétně Černý těsně minul branku. Ve 35. minutě opět výrazně pozlobil hradeckou defenzívu Kukec, krásné individuální akci však chyběla lepší koncovka. A do třetice Kukec před koncem poločasu vymyslel pěknou přihrávku na De Azeveda, který trefil jen brankáře Koubka.

Jediná branka zápasu padla až po změně stran. V 56. minutě nezvládl situaci Štěpán a následně Daniel Trubač individuální akcí přelstil Pavlenku a zakončil do odkryté branky - 1:0 pro Hradec Králové.

Domácí byli při chuti, po Marešově ráně předvedl pěkný zákrok Pavlenka. S blížícím se koncem také přibývaly šance Votroků na pojištění výsledku. Dvořák v ideální pozici nedokázal zakončit a Vaněček pro změnu přestřelil. Branku nedokázal trefit ani sedm minut před koncem Malinský a Baník rozhodně nevypadal na to, že by chtěl zápas zremizovat. Hradec tuto šanci už nepustil, doma Baník porazil nejtěsnějším výsledkem a jeho šance na záchranu, byť jsou stále velmi malé, nadále žijí.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Tomtaf

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

sakra!!! kde jinde vyhrát, než tady

Reagovat
pawelFCB

0:1

Reagovat
ryzskej

Krásný propad z pátého na dvanácté místo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele