4. kolo
16.08.2009 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Sigma Olomouc - Bohemians 1905 1:1

Na Hané se ani podruhé nebude slavit vítězství. Klokani sice prohrávali, rychle však kontrovali vyrovnávací brankou a poté již soupeři mnohé nedovolili. Pražané si díky první ligové brance připsali již třetí remízu.

První minuty nepřinesly žádné překvapení, Olomouc dávala okamžitě najevo, kdo bude vládnout hřišti. Dobře známá obrana Bohemians ale dlouho odolávala a nepřipouštěla soupeři žádnou vážnější šanci. Jenže po osmnácti minutách selhal samotný kapitán Nikl. Ten svou hrubkou poslal do úniku Ordoše, který přízemní střelou chladnokrevně překonal Sňozíka.

Pražané poté konečně začali hrát a brzy sklidili ovoce. Už po sedmi minutách zkusil vystřelit z vápna Štohanzl a tečovaná střela, která nedala Drobiszovi šanci, se tak stala letošní první trefou Klokanů. Rychlé vyrovnání pak znamenalo návrat do nudného fotbalu bez šancí, který přetrval až do konce poločasu.

V úvodu druhé půle prováhaly oba týmy šanci na vedení. Nejprve hostující Kaufman přihrál Hartigovi, který pálil po zemi jen centimetry vedle Drobiszovy branky. Na druhé straně se po Ordošově přiťuknutí dostal ke střele z hloubi vápna Janotka a parádním zákrokem zachránil svůj tým Sňozík.

Olomouc dle očekávání převyšovala svého soupeře a několikrát dotírala na hostující branku, trvalý tlak si však nevytvořila a výraznější šanci si nevymodlila. Nezáživný druhý poločas tak vítěznou branku nenabídl.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak tady nevím ale bohemka už snad dá gol 2:1

Reagovat
Tomtaf

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz neda tak e to plychta

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
vanGomm

Olomouc se Slováckem předvedla,že až tak suveréní nebude.Navíc je před pohárem s Evertonem,kde má jen malou šanci.Bohemce se zatím dávají jen těžko góly tipuji tedy X.

Reagovat
smazaný uživatel

oba dwa týmy poslední zápas prohrali takze pro me 10

Reagovat
smazaný uživatel

ty bohemky jsou tak trapne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele