1. kolo
04.08.2007 20:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Valenciennes FC - Toulouse FC 3:1

Večer Jahana Audela, i tak by se dal nazvat první hrací den ve francouzské Ligue 1. Hráč Valenciennes vlastně sám zařídil výhru svého týmu nad Toulouse. Audel se navíc dostal od začátku na hřiště pravděpodobně pouze kvůli trestu svého spoluhráče Gregoryho Pujola. Bývalý hráč Lille začat s brankostrojem již v šesté minutě. Naběhl si na dlouhý pas Carlos Sancheze a přehodil brankáře hostí Nicolas Doucheze. Pět minut po úvodní brance sice třetí tým minulé sezóny, Toulouse, srovnalo krok, trefil se Dieuze, ovšem v pětadvacáté minutě ze hřiště odkulhal Johan Elmander a to byla pro hosty velka ztráta. Po půl hodině hry domácí zase vedli, když Audel zaznamel svoji druhou branku. Ve druhém poločase Audel, který v Lille za celou minulou sezónu vstřelil pouze jednu branku, zkompletoval hattrick. Valenciennes vyhrálo nad Toulouse 3:1.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele