Další články

Gilotina pro Bordeaux: Jak se mistr po 15 letech od titulu vykoupal v krvavé lázni

V roce 2009 slavilo Bordeaux ligový titul. Bylo to ještě v době, kdy se v Ligue 1 do pozice jasného vládce neetablovalo PSG. O patnáct let později je vše jinak. Les Girondins po dvou letech neúspěšného pátrání za návratem do nejvyšších pater padá do třetí nejvyšší soutěže, a to z administrativních důvodů. Přesněji řečeno se nenašel investor, který by naplnil pokladnu.

Stade Rennes přichází o klenoty. Guéla Doué už je ve Štrasburku, Désirého lanaří velkokluby

Stade Rennes oznámilo odchod jednoho ze svých talentů. Ke konkurentovi z Ligue 1 Racingu Štrasburk zamířil 21letý pravý obránce Guéla Doué. Sesterský tým Chelsea za něj podle deníku L'Équipe zaplatil 6,5 milionu eur a další dva může ještě doplatit v bonusech. Blízko odchodu z klubu má i hráčův o dva roky mladší bratr Désiré. O něj usilují mimo jiné věhlasné značky Bayern Mnichov a Paris Saint-Germain.

Štrasburk představil nástupce Vieiry, alsaský klub vsadil na Roseniora

Liam Rosenior se stal trenérem Racingu Štrasburk. Čtyřicetiletý bývalý obránce, jenž ve francouzském klubu nahrazuje Patricka Vieiru, podepsal smlouvu do roku 2027.

Ilenikhena si vysloužil další přestup, na talentovaného útočníka vsadilo AS Monaco

George Ilenikhena za sebou má povedenou sezonu v Antverpách a odměnou mu je přestup do většího klubu. Stále teprve sedmnáctiletého útočníka získalo AS Monaco, suma za transfer se pohybuje okolo dvaceti milionů eur.

Bologna má náhradu za Zirkzeeho, z Toulouse koupila Dallingu

Joshua Zirkzee nedávno přestoupil do Manchesteru United a fanoušci Boloni vědí, kdo by měl převzít střeleckou taktovku účastníka Ligy mistrů. Nejnovější posilou se dnes stal Thijs Dallinga.

Bordeaux se smířilo s osudem, přijalo přeřazení do třetí ligy

Bordeaux v uplynulých dvou sezonách marně bojovalo o návrat do francouzské nejvyšší soutěže, nově místo toho bude hrát jen třetí ligu. Tradiční klub doplatil na špatné hospodaření, dnešním dnem je oficiální do této chvíle dočasný verdikt Národního odboru pro kontrolu řízení (DNCG) z 9. července.

Chelsea podepsala na šest let s Wileyem, okamžitě si ho zřejmě vypůjčí Štrasburk

Devatenáctiletý americký talent Caleb Wiley se stal na šest let hráčem Chelsea. Londýnský klub získal nadějného obránce z týmu zámořské MLS Atlanty, média odhadují přestupní částku na 11 milionů dolarů. Podle agentury AP absolvuje Wiley, jehož příchod na Ostrovy byl oznámen během pondělí, příští sezonu na hostování ve Štrasburku, který vlastní stejní majitelé jako Chelsea.

Marseille opět posilovala v Anglii: Højbjerg dorazil na hostování s opcí z Tottenhamu

Pierre-Emile Højbjerg se po čtyřech letech loučí s Tottenhamem, odkud zamířil na roční hostování do Olympique Marseille. Součástí dohody je povinná opce ve výši 13,5 milionu eur, při započítání bonusů by se mohla celková suma vyšplhat až na 20 milionů eur.

Spekulace o stěhování Osimhena nabírají na intenzitě, ve hře je přestup do PSG

Kormidla Neapole se ujal Antonio Conte, italský klub začal s přestavbou kádru a není vyloučeno, že kabinu opustí Victor Osimhen. Okolo nigerijského útočníka krouží PSG a hráče láká na zajímavý plat.

Napětí mezi francouzskými giganty. PSG hrozí majiteli Lyonu soudem

Majitel Lyonu John Textor v uplynulých dnech nešetřil nelichotivými komentáři na adresu PSG, což nezůstalo bez odezvy. Francouzský hegemon se nyní nechal slyšet, že je připraven podniknout proti americkému businessmanovi právní kroky.

Meunier už má nového zaměstnavatele, jeho podpis oznámilo Lille

Nedávno vyvolal Thomas Meunier pořádný poprask v Trabzonsporu, nyní už má nový klub. Belgický obránce se po čtyřech letech vrací do Francie, příští dvě sezony bude oblékat dres Lille.

Manchester United vsadil na Yora, nejdražšího osmnáctiletého stopera planety

Manchester United prodal do Marseille křídelníka Masona Greenwooda a o několik desítek minut později představil také jednu posilu, z Lille oficiálně přišel Leny Yoro.

Manchester United se zbavil Greenwooda, ofenzivní fotbalista posílil Marseille

Mason Greenwood za sebou má další stěhování a tentokráte zakotví ve Francii. Křídelník přestoupil z Manchesteru United do Marseille, kde prošel zdravotní prohlídkou a podepsal pětiletý kontrakt.

Leverkusen získal třetí letní posilu, Garcíu a Belociana doplnil Terrier

Vedení Leverkusenu dnes večer představilo třetí posilu pro sezonu, v níž bude německý klub obhajovat mistrovský titul a triumf v domácím poháru. Podruhé přitom lovilo v Rennes, pětiletý kontrakt podepsal křídelník Martin Terrier.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele